Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Zalau

Containere Modulare Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Zalau. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Intr-o epoca in care numeroase dispozitive ne ofera confortul dorit printr-o simpla apasare de buton, putini dintre noi mai au rabdarea de astepta un an si mai mult pentru a se muta in casa visata. Din fericire pentru multi, astazi exista varianta constructiilor din containere, care se ridica in timp record.

Cu un timp de finalizare injumatatit fata de cel asociat cu structurile clasice, constructiile din containere sunt din ce in ce mai raspandite. Echipa de la Containere Modulare Noi va incurajeaza sa considerati acest tip de constructii, remarcate printr-un lung sir de calitati. Partile componente ale structurilor se fabrica la interior, iar asamblarea lor pentru a se obtine structurile dorite se realizeaza la locatia clientului. Conceptul a aparut din sec. XIX, dar a cunoscut amploare datorita progreselor din domeniul producerii de materiale.

Constructiile din containere monobloc si modulare se executa rapid si nu exista intarzieri, procesul de fabricare petrecandu-se in cea mai mare parte la interior (60-90%). Astfel, conditiile meteo nu mai influenteaza procesul de constructie. Un alt beneficiu este ca materialele raman uscate, constructia finala neprezentand umiditate. Costurile pentru materiale si energie sunt si ele diminuate. Mediul de lucru este mai sigur la interior, astfel ca riscul unor accidente la locul de munca este minim.

Structuri de la cele mai simple la cele mai complexe se pot construi cu ajutorul containerelor monobloc si modulare. Centre de informare turistica, vestiare pentru muncitorii sezonieri, dar si organizari de santier si spitale pot fi realizate cu aceste containere. Va incurajam sa luati in considerare containerele modulare pentru diverse aplicatii, ele fiind remarcabile pentru versatilitate. Astfel, spatiul unui container modular poate fi oricand marit prin adaugarea de containere, dar si reconfigurat pentru adaptarea optima la noi nevoi. Usor de demontat, containerul modular poate fi chiar instalat in noi locatii. Nici una dintre aceste transformari nu este posibila, cu usurinta, la constructiile clasice din caramida sau beton. Mai mult, renovarea constructiilor clasice aduce mai mereu probleme neasteptate, cheltuieli mari, intarzieri si stress.

Daca se doreste, modulele container se pot suprapune (nu mai mult de 4 etaje) si dotate, in acest caz, cu scari de interior si exterior. Instalatii si accesorii care aduc confort, siguranta si utilitate, montate in constructiile clasice din caramida sau beton, pot fi montate si in containere. De la prize, corpuri de iluminat si pana la dusuri, bai, grupuri sanitare, aer conditionat sau jaluzele exterioare, toate accesoriile si echipamentele regasite intr-o casa clasica pot fi montate si in containere. Acestea vor veni cu instalatii pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retelele de apa, electrice, Internet, canalizare, etc.

Nici aspectul constructiilor modulare nu este mai prejos decat al celor din constructiile clasice. Se pot folosi materiale, vopsele, finisaje care sa transforme constructiile de containere in structuri la fel de atragatoare ca cele clasice.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au in componenta podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica si se pot imbina pentru obtinerea structurilor dorite. Latimea pentru containere modulare poate fi de 2,4 sau 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare poate lua valori de la 3 la 12m. Ne dorim ca structura finala sa aiba dimensiunile si configurarea dorite, de aceea va recomandam sa alegeti cat mai precis dimensiunea pentru constructie. Este un pas care ne ajuta in selectarea containerelor cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In proiectele in care spatiul oferit de un container este suficient, se apeleaza la containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere ce se folosesc ca structuri independente, ele nepermitand imbinarea cu alte containere.

Fabricate din structura metalica, profilata la rece si utilizabile imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt functionale in multe domenii. Termoizolate, ele pot functiona ca si anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni restaurante, spatii de fast food, gelaterii, cafenele, baruri, containere de depozitare. Containerele monobloc pot fi folosite si in domeniul public, ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Permitand imbinarea si suprapunerea pana la 4 etaje, containerele modulare se folosesc pentru a se obtine structuri dintre cele mai complexe. Ele pot suporta transformari cu usurinta, permitand extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere, reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar relocarea.

Containerul cu panouri sandwich este o optiune functionala si ieftina pentru multe proiecte. Cum un panou sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant, realizarea unui container sandwich se poate finaliza chiar si intr- zi. In plus, spatiul obtinut este izolat termic si temperatura interioara este uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Echipa de la Containere Modulare Noi va propune containere amenajate pentru folosire imediata. Indiferent de dimensiunile si particularitatile activitatilor dvs, putem executa containere modulare la cheie pentru diverse aplicatii. Un container amenjat in functie de nevoile si preferintele dvs poate fi solutia ideala in numeroase situatii.

Dus, baie, instalatie electrica, aer conditionat, boiler, etc sunt cateva dintre accesoriile si instalatiile ce se pot gasi intr-un container la cheie. Containerele modulare pot fi supraetajate si partajate pentru a se obtine cladiri cu grade inalte de complexitate. Fie ca este nevoie de cabine de paza in cabane montane la altitudini mari, de vestiare temporare pentru muncitori sezonieri sau de structuri permanente precum scoli si spitale, containerele reprezinta mereu alegeri sigure.

Un container fara accesorii si instalatii este mai ieftin decat unul dotat in acest sens. Pentru containere la cheie, nu ezitati sa apelati echipa noastra. Ele pot fi dimensionate si accesorizate ca sa functioneze cat mai bine pentru dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu asteptati luni de zile pentru a va bucura de casa visata, cand aveti varianta de containere tip casa pe structura metalica la indemana. Containerele modulare pentru case pot avea 1 sau mai multe niveluri (maxim 4), scari de interior si exterior. O serie lunga de accesorii si instalatii se pot regasi in casele modulare containere la cheie: aer conditionat, radiatoare electricce, jaluzele exterioare tip rulou, etc.

Trebuie sa amintim ca multi clienti aleg containerele modulare stil casa pentru ca sunt usor de ajustat la nevoi si preferinte. Spre exemplu, daca nevoile dvs se schimba, configuratia initiala a unui container tip casa poate fi oricand modificata. Daca doriti ca spatiul sa fie mai mare, se pot adauga alte containere. Demontarea si instalarea in locatii noi de containere este posibila oricand dupa montaj.

Tot mai multi clienti aleg containere de casa si nu case clasice, datorita numeroaselor lor calitati. Pe langa instalarea rapida, preturile mici si versatilitate, trebuie sa remarcam si eficienta energetica a acestora. Peretii de container modular tip casa au buna izolare termica, asigurand o temperatura uniforma in tot containerul. Podeaua este, la randu-i, realizata cu un material cu un inalt coeficient termic.

In ciuda vitezei de realizare, containerele modulare tip casa sunt solide. Un container casa nu va fi afectat de coroziune si isi va pastra aspectul, fiind grunduit si vopsit. Ne asiguram ca produsele noastre sa fie cat mai trainice si nu utilizam decat produse si materiale de la producatori prestigiosi.

Racordarea caselor modulare la retelele de apa, electricitate, canalizare se poate realiza imediat dupa montaj, ele venind cu instalatiile montate. Casa din container poate sa aiba dimensiuni, configurare, accesorii, finisaje si culori asa cum va este de folos si cum preferati.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere care pot fi folosite pentru a completa spatiul de relaxare de la exteriorul resedintei dvs. Puteti alege intre diverse tipuri de executie, alaturi de dimensiunile si configurarea pentru un container.

Bucurati-va de curtea dvs mai mult si alegeti sa investiti intr-un container terasa. In oferta noastra se afla doua modele: terasa acoperita si cea descoperita. Acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada flexibila permite montajul ei si dupa instalare. Containerul terasa se completeaza cu prize in stalpii de colt, tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Containerele terasa se pot folosi nu doar ca si completarea spatiului de relaxare in curtea rezidentiala, ci si ca statii de autobuz, gradini acoperite, spatii de pauza in timpul liber, locuri de parcare pentru biciclete, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti in cautarea unor variante rapide de constructii, luati in calcul containerele de locuit. Acestea sunt alegeri potrivite si daca aveti un buget mai putin generos pentru casa visata. Pe langa aceste calitati, containerul de locuit la comanda se evidentiaza si cu dinamismul sau, putand fi partajat la interior asa cum doriti.

Multi clienti se indeparteaza de casele clasice din cauza procesului anevoios de construire, care aduce deseori cheltuieli neprevazute si amanari in finalizare. Aceste probleme nu sunt comune cand se alege construirea unui container modular de locuit. Cum fabricarea modulelor are loc la interior, vremea urata nu mai amana procesul de finalizare a constructiei. In plus, materialele utilizate in constructie raman uscate.

Containerele modulare de locuit pot avea 4 etaje, iar imbinarea modulelor este similara jocului de Lego. Scari de interior, dar si de exterior vor fi montate in containerele pentru locuit. Instalatiile, accesoriile tipice unei case traditionale se pot intalni si in containerul locuinta modulara.

Un container de locuit poate fi la fel de confortabil, util si sigur ca si o constructie traditionala din beton sau caramida. Echipa de la Containere Modulare Noi acorda mare atentie la asamblare, nu doar din perspectiva trainiciei, ci si a aspectului exterior. Astfel, containerele vor fi imbinate fara sa se vada, aspectul exterior fiind mereu placut.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla. Acoperisul sau este din tabla zincata si protejeaza de umezala. Apa nu se aduna pe acoperis, fiind directionata departe de cladire printr-un canal de drenare. Acoperisul de container modular are instalatie electrica. Puteti personalizar containerul cu inserarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat si spoturi.

Pretul pentru un container locuinta modulara este influentat de factori precum complexitatea structurii si a configurarii, dimensiunii constructiei, numarul de etaje, accesoriile si instalatiile montate, materialele decorative folosite, etc. Containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele fara aceste instalatii. Chiar si asa, containerul de locuit are pret atractiv si mai mic decat casa traditionala din caramida sau beton.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi realizate dintr-un singur container, sau din 2, 3, 4 si chiar mai multe module. Ne procuram materialele si produsele de la cei mai renumiti producatori pentru a va putea oferi containere durabile, confortabile si sigure. Daca doriti, putem livra containere de locuit cu baie si configuratia solicitata.

Cum containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, ele pot oferi o temperatura ambientala placuta si uniforma. Eficienta energetica este obtinuta prin folosirea de panouri sandwich pentru pereti, precum si de materiale cu un coeficient termic inalt pentru podele. Iarna, veti folosi mai rar sistemele de incalzire, ia vara mai putin aerul conditionat.

Containerul de locuit cu baie este practic in multe proiecte. O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 convector si 1 boiler electric. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm, iar pentru usa si ferestrele oscilo-batante se foloseste tamplarie PVC. Un container de locuinta cu toalete are priza dubla si corp de iluminat.

In construirea de container de locuit cu toaleta se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm pentru pereti, usa si ferestre din tamplarie PVC. Se monteaza priza dubla, instalatie de iluminat si instalatia sanitara include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 vas WC.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

In oferta de la Containere Modulare Noi gasiti containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, ce pot fi adaptate la nevoile si solicitarile clientilor. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje si echipate cu elemente de bucatarie. Dupa montajul de accesorii, echipamente de bucatarie si configurarea optima a spatiului, aceste containere de bucatarie vor deveni la fel de functionale si practice precum bucatariile din cladirile traditionale din caramida si beton.

Analizati oferta noastra de containere bucatarie la preturi avantajoase, solide si practice. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece si panouri de tip sandwich poliuretan. Pentru fabricare se utilizeaza tabla zincata dublu faltuita si pentru izolare se foloseste vata minerala de sticla. Containerele bucatarie au membrana hidroizolatoare si prezinta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie include usa metalica, ferestre din PVC de tip oscilo-batant, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, precum si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Impartirea spatiului se face pentru ca spatiul sa functioneze cat mai bine pentru dvs. In timp, containerele de bucatarie pot fi modificat usor, prin imbinare de noi containere (se mareste spatiul), reconfigurare la interior si chiar relocare in locatii noi.

Trainice, montabile pe suprafete plane si inclinate, containerele bucatarie sunt excelente in diverse aplicatii si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt ideale pentru santiere si productie. La Containere Modulare Noi, gasiti modele variate de containere birouri, remarcabile pentru trainicia, versatilitatea si dinamismul lor. Rapid de instalat si avantajoase ca pret, containerele ajuta la eficientizarea activitatilor pe santiere si ateliere de productie.

Se pot imbina module prefabricate pentru se obtine container birou trainic si functional, adecvat diverselor activitati de birou. Containerul tip birou poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte, precum zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Calitatile enumerate recomanda containerele tip birou pe santiere, oricat de mici sau ample ar fi ele.

In oferta noastra se afla containere birouri variate si un container modular birou se poate instala in orice zona geografica a tarii. In urma configurarii, containerul de birouri poate fi sala de mese, sala de sedinte, etc. Se pot adauga ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, aer conditionat, etc. Ne procuram materialele si produsele de la furnizori de renume pentru ca spatiul de birou rezultat sa fie trainic, confortabil si usor de ajustat la nevoile clientului si zona geografica in care se monteaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri. Containerele au latime de 2,4 sau 3m si lungime variind intre 3 si 12m. Cele mai multe containere au inaltime de2,7m, dar se poate realiza o ajustare a inaltimii.

Containerele tip birou pot sa includa grupuri sanitare, ghisee, vitrina, etc. Personalizarea se realizeaza nu doar in termeni de dimensionare si configurare, ci si in ceea ce priveste finisajul si culorile de vopsea pentru anumite elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are in componenta sa pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie PVC. Pentru functionalitate inalta, grupul sanitar se completeaza cu priza dubla, corp de iluminat, vas WC, oglinda, lavoar, mobilier lavoar, cabina dus, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie de calitate superioara.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

Echipabile cu chiuvete si apa curenta, aceste containere sunt la fel de confortabile, sigure si eficiente ca si toaletele clasice. Pe santierele unde muncitorii sunt din diverse localitati, aceste containere cu grup sanitar sunt mereu investitii intelepte. In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, containerul modular cu WC este o solutie sigura. El poate fi completat cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dusuri, etc pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului si igienei.

Containerele modulare cu grup sanitar se pot dimensiona si configura asa cum solicita clientul. Ele sunt versatile, putand functiona ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, puteti sa ne contactati pentru containere garaj din profile metalice. Ele pot fi izolate si neizolate si pot avea doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate veni gata asamblat si pregatit pentru utilizare. Este posibila personalizarea unui container de garaj prin vopsirea sa in anumite culori si alegerea finisajelor. Se pot instala usi manuale sau automatizate.

Pentru a produce containere modulare garaje utilizam tabla zincata de 2mm profilata la rece. Acestea nu vor ceda la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si tabla cutata alba, iar peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj prezinta usa Horman, vopsita pe ambele parti. Este o usa basculanta, fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Se completeaza containerele cu instalatie electrica si usa automatizata. La containerul garaj izolat de 7x3x2,5m se insereaza si fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti in procesul de montaj al containerelor de garaj. Acesta nu va produce reziduuri si nu va provoca daune spatiului de instalare. Garajul este solid si fixam elementele cu suruburi si sudura. Nu vor fi necesare alte finisaje. Pentru container garaj la pret convenabil, echipa noastra va sta oricand la dispozitie.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Nu este nevoie sa inchiriati sau sa achizitionati o magazie, cand exista varianta de containere modulare pentru depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin, ci si rapid de instalat si configurat. Analizati oferta noastra de containere pentru depozitare ce pot fi adaptate pentru stocarea in conditii optime a marfurilor dvs. Containerele pot fi izolate sau neizolate si pot avea latimi de 2,4 sau 3m. Lungimea lor variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m.

Pentru un container magazie nu vor fi necesare lucrari regulate de renovare si intretinere, ca in cazul depozitelor clasice din caramida sau beton. Cadrul monobloc este fabricat cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece si folosita doar la constructia de containere. Grunduirea si vopsirea protejeaza de coroziune containerul modular de depozitare. Pardoseala este fabricata cu tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, placaj Tego 21mm, vata minerala de 100mm.

Pentru tavanul unui container modular de magazie se foloseste tabla zincata lisa 0,5mm, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata, grinzi de lemn. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (strat de 40mm). Usa este in doua canate si in container se pot monta toalete, prize, corpuri de iluminat, ferestre. Chiar daca pretul de containere modulare pentru magazie este mai mare pentru cele cu multe accesorii decat cele mai putin echipate, el ramane inferior magaziilor din lemn sau caramida.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere pentru magazin, echipate in functie de produsele pe care le comercializati. Containerele tip magazin pot sa include accesorii si echipamente, aer conditionat, baie aer—tot ce aveti nevoie pentru ca activitatea dvs comerciala sa fie cat mai eficienta. Daca alegeti containere modulare, le veti putea extinde pentru a mari spatiul initial. Totodata, puteti sa delimitati altfel decat la inceput spatiul, pentru a il adapta unor nevoi noi. Demontarea si relocarea de containere magazin se pot realiza oricand cu un container tip magazin.

Indiferent de domeniul dvs de activitate, putem monta in containerul modular de magazin orice tip de echipamente. Ne puteti contacta pentru container magazin daca tineti un magazin de piese auto, magazin alimentare, produse beauty, plafar, produse bio, confectii textile. Carmangerie, petshop, magazin apicol, magazin de imbracaminte si alte tipuri de magazine pot sa functioneze intr-un container magazin.

Containerul de magazin va respecta nu doar dimensiunile, specificitatile domeniului dvs de activitate, ci si normele de igiena si siguranta pentru acesta. Putem personaliza containerele de magazin in multe moduri: placarea peretilor de interior si exterior, instalarea de sigla luminoasa, selectarea finisajelor si a vopselelor pentru anumite componente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Alegti sa cresteti profitul activitatii dvs comerciale prin utilizarea ca si spatiu a unui container comercial. In oferta noastra se afla containere comerciale ce pot fi echipate cu accesorii si instalatii diverse, in functie de activitata comerciala gazduita.

Un container de spatiu comercial va avea nu doar dimensiunile, ci si partajarile solicitate de client. De multe ori folosim containerele modulare, intrucat acestea sunt containere personalizate la cerintele si nevoile clientilor. Daca va prezentati produsele in fata clientilor, nu omiteti aceste containere ca si spatiu comercial.

Trainice ca structura si usor de ajustat la nevoile clientilor, containerele se pot utiliza in aplicatii variate. Ele sunt alegeri firesti in proiecte temporare in aceeasi masura cum sunt adecvate in activitati permanente. Timpul de montaj este scurt (chiar si cateva ore) si containerele nu trebuie omise de managerii afacerilor mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot fi partajate, accesorizate si realizate cu materiale pentru orice tip de marfa comercializata. Va propunem containere cu latime de 2,4 sau 3m, lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Toalete, instalatii electrice, ferestre, aer conditionat si multe alte accesorii pot fi adaugate in containerele comerciale.

Containere Horeca

Containere Horeca

Barurile, restaurantele, gelateriile si alte tipuri de spatii din domeniul Horeca pot sa functioneze in containere Horeca. Ne adaptam la solicitarile clientilor si apelam la containere monobloc sau modulare. Containerele Horeca pot fi personalizate cu suprafete mari vitrate, copertine, terase, pereti basculanti, bazine pentru colectarea apei reziduale. Putem placa peretii de exterior cu lemn sau piatra, iar peretii de interior ii putem ornamenta cu rigips. Unii clienti aleg montaj de lambriuri, parchet, utilizare de vopsea lavabila. Putem vopsi in culorile precizate anumite elemente si personaliza localul cu o sigla luminoasa.

Daca anticipati ca va veti extinde sau suprapune localul initial, va sugeram sa alegeti containerele modulare. Peretii vor fi din panouri sandwich si ferestrele din geamuri mici. Exista mai multe tipuri de usi si de deschideri dintre care puteti alege. In containerele Horeca se pot monta numeroase accesorii si echipamente: boiler electric, cabina de dus, accesorii pentru echipamente High-Tech, lumini, prize, sisteme de incalzire, lumini, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele cafenea sunt optiuni excelente pentru cafenelele mobile si fixe. Va puteti alege dimensiunea pentru containerul cafenea; partajarea spatiului se poate face pentru a fluidiza cat mai mult activitatile specifice de cafenea. In containerul modular bar putem monta aer conditionat, piese de mobilier caracteristice cafenelelor, sisteme de incalzire, etc.

Completam containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan in dimensiuni diverse. Aceste echipamente ajuta la optimizarea activitatilor de cafenea, confortul clientilor si eficienta angajatilor. Urmarim ca sa instalam un container de cafenea ce indeplineste normele si standardele de igiena si siguranta.

Containerele de cafenea pot fi impartite pentru a se obtine zone cu functii diverse: spatii de depozitare, zone de servit masa, grupuri santare, etc. Va sugeram sa completati containerele de cafenea cu rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si raft, mese intarite, ice maker, usi, mese cu rafturi mobile, ice maker, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca sunteti la debutul unei afaceri de tip fast-food sau doriti sa cresteti afacerea curenta, analizati folosirea de containere fast-food ca si spatii pentru activitatea dvs. Aceste containere comerciale pot fi echipate si configurate pentru ca activitatile specifice de fast-food sa aiba loc eficient pentru angajati si confortabil pentru clienti.

Ne procuram materialele, accesoriile si echipamentele de la producatori de renume, pentru a fi siguri ca structurile noastre containere fast-food rezista cat mai mult in timp. Pentru containere modulare fast-food, puteti apela oricand la echipa noastra. Montam in containere aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi si ferestre termopan in variate dimensiuni. Compartimentam containerul fast-food asa cum va este cel mai util. Daca folosim containere modulare, le vom putea transforma, extinde, reconfigura si chiar muta cu usurinta pentru a le adapta scopurilor noi.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ constructiile din containere pe nivel parter sau P+1. Folosim doar container modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice in orice santier, indiferent de tipul, dimensiunea sa, numarul de muncitori. Containerele de santier pot fi configurate pentru a se obine dormitoare, birouri, dusuri, holuri, Sali de conferinte, Sali de mese, toalete, etc.

Daca doriti blocuri de containere, avem grija sa le completam cu scara de acces si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si pot fi reconfigurate la nevoie. Ele sunt portabile si au preturi convenabile. Orice container santier poate fi modificat la interior pentru a se obtine zone cu functii noi, dar si extins prin adaugarea de noi containere.

In catalogul nostru se afla containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu birou cu 4 sau 6 containere. Acolo unde este nevoie de cazarea muncitorilor, putem instala ansamblu cazare format din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Supravegherea video a optimizat enorm securizarea institutiilor, dar prezenta paznicilor este, in continuare, necesara in multe aplicatii. Intrarile in institutii, muzee, institutii oficiale, parcarile au nevoie de paznici. Pentru confortul si siguranta acestora se pot folosi containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au temperatura uniforma.

Containerele de paza vin in dimensiunile dorite si se recomanda inserarea de ferestre tip ghiseu pentru mai multa functionalitate. Echiparea cu aer conditionat sau sistem de incalzire va asigura confort termic paznicilor in container, indiferent de vreme. Containerele cabina paza sunt montabile oriunde in tara.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Igiena si conditii bune pentru actiunile de curatare a corpului sunt conditii importante pentru confortul si, implicit, productivitatea muncitorilor. Containerele vestiare sunt excelente optiuni pentru orice santier. Se imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a rezula containere vestiar pentru angajatii pe santiere.

Intr-un container vestiar se pot monta accesorii si instalatii pentru ca angajatii sa se simta cat mai confortabil. Se adapteaza dimensiunea containerului vestiar la cea a santierului, numarul de angajati.

Containerele vestiar se pot folosi si la salile de sport, terenuri de sport, piscine. Configurarea spatiului se face in functie de scopul final. Containerele vestiar pot fi, astfel, containere simple (pentru un singur grup de persoane) sau mixte (pentru barbati si femei). In containerele vestiar se pot monta bai, grupuri sanitare, chiuvete, etc.

Latimea containerelor vestiar este de 2,4 sau 3m, iar lungimea maxima este de 12m (minima este de 3m).

Container scoala

Container scoala

Scolile si gradinitele nu trebuie sa functioneze neaparat in constructii traditionale din caramida sau beton, cand exista varianta constructiilor din containere. Va propunem containere scolare ce pot fi dimensionate si configurate pentru a deveni scoli si gradinite la fel de sigure ca si cele clasice.

Folosim containere scolare pentru a realiza Sali de clasa, cancelarii, biblioteca, laboratoare, Sali de mese, Sali de festivitati, Sali de sport. In urma imbinarii de containere modulare, se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 su 6 Sali de clasa, sala de sport, cancelarie si biblioteca. Containerele modulare se pot combina pentru a rezulta gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati, sala de mese.

Confortul si siguranta copiilor si cadrelor didactice sunt asigurate prin instalarea de aer conditionat, sistem de incalzire, grup sanitar, etc. Totodata, utilizam materiale care nu se deterioreaza usor si pot fi curatate usor.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

In oferta noastra se afla si containerele spital, utilizabile pentru extinderea de unitati sanitare sau pentru constructia unor structuri noi. Dimensionarea si configurarea containerelor modulare rezulta in unitati sanitare diverse: cabinete medicale, cabinete stomatologice, dispensare, cabinete veterinare, clinici medicale, farmacii sau morga. Zonele de tampon de la intrarea in spitale, precum si cele de triaj pot fi create cu ajutorul containerelor sanitare. Putem furniza containere triaj care vin cu radiator sau aer conditionat direct montat pe perete.

In scenariile extraordinare (incendii, inundatii, alte calamitati naturale), cand oamenii raman fara adapost, containerele sanitare se pot utiliza pentru igiena si confortul acestora. Ele pot sa fie echipate cu aer conditionat, sisteme de incalzire, chiuvete, grupuri sanitare, bai, suprafete din materiale rezistente la trafic inalt.

Containerele sanitare sunt extrem de dinamice, putand fi usor transformate. Astfel, ele pot fi marite prin imbinarea de noi containere, dar si demontate pentru a a fi re-instalate in alte locatii. Daca aveti nevoie, spatiul poate fi re-gandit pentru a se adapta nevoilor noi. Containerele sanitare pot fi racordate la retelele spitalului de apa, canalizare si electricitate, intrucat vin cu instalatiile aferente.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Constructiile din containere monobloc si modulare sunt tot mai cautate de catre clienti, intrucat au preturi mici si se instaleaza rapid. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere si echipele noastre sunt gata sa realizeze proiectul dorit. Va stam la dispozitie oricand cu alte detalii!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram