Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Arad

Containere Modulare Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Arad. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Daca sunteti interesat de tipuri de constructii mai actuale, mult mai rapid de ridicat si mai ieftine decat constructiile traditionale din caramida si beton, va propunem sa analizati constructiile din containere modulare. Casele modulare sunt constructii prefabricate, compuse din sectiuni, cunoscute ca si „module”. Marea diferenta intre aceste constructii si alte tipuri este ca sectiunile de module sunt mai intai fabricate si mai apoi furnizate in locul de instalare.

La Containere Modulare Noi veti gasi o gama generoasa de containere modulare, remarcabile prin durabilitate si versatilitate. Aceste containere se pot imbina, alatura si chiar suprapuse cand se doreste obtinerea de constructii pe mai multe etake.

Datorita structurii si modului de asamblare, constructiile din containere modulare se ridica cu mult mai repede decat cladirile traditionale. Procesul rapid de instalare face si ca preturile pentru astfel de constructii sa fie mai mic decat cel al cladirilor clasice din caramida sau beton. Versatilitatea pentru aceste module prefabricate este si ea un atu, aceste containere putand functiona individual sau alaturi de alte containere. Containerele modulare se folosesc din ce in ce mai des, in proiecte extrem de variate, de la cele mai simple cabine de paza sau vestiare pe santier si pana la cele mai ample, de tipul scolilor, gradinitelor, spitalelor.

Este adevarat ca modulele container nu se pot supraetaja decat pana la 4 etaje, dar aceasta limita nu afecteaza major functionalitatea si valoarea lor in constructii. Cladirile modulare supraetajate pot fi echipate cu scari interioare si exterioare si completate cu toate accesoriile si instalatiile regasite in cladirile clasice. La interior, configuratia spatiului se poate realiza asa cum doriti si containerele modulare pot fi echipate cu instalatii. Dupa montaj, ele pot fi conectate rapid si direct la retelele de apa, electricitate, Internet, canalizare, cablu Tv, etc.

Spre deosebire de cladirile traditionale care sunt greu de modificat, constructiile din containere modulare sunt usor de personalizat si ajustat, chiar si dupa instalare. se pot asambla constructii la dimensiunile precizate de client si cu delimitarile de spatiu dorite de client. Mai mult decat atat, reconfigurarea ulterioara a containerelor modulare este simpla si rapida. Ele pot fi si extinse prin alaturarea de noi containere si chiar mutate in noi locatii. Toate aceste ajustari nu impacteaza, insa, durabilitatea containerelor modulare.

Trebuie sa amintim si ca preturile pentru constructiile din containere modulare sunt atractive si accesibile pentru cei mai multi clienti. Cu toate ca accesoriile, complexitatea configurarii, numarul de niveluri vor influenta pretul final pentru constructie, structurile din containere modulare sunt mai ieftine decat cele clasice din beton sau caramida. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru detalii suplimentare!

Dimensiunile containerelor modulare

Pentru a ridica structura solicitata, vom folosi containere modulare de dimensiuni diverse. Orice container modular este compus din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica. Configurarea se poate face pentru ca spatiile rezultate sa aiba functiile dorite. Se pot obtine spatii extrem de diferite in functionalitate, de la spatii de service la un fast-food stradal si pana la spatiu de birouri cu toaleta si grup sanitar.

In oferta Containere Modulare Noi se afla containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, dar si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9 etc.). lungimea pentru containere modulare poate lua valori de la 3 la 12m, iar inaltimea este de 2,7m. va recomandam sa va ganditi cu atentie ce constructie doriti, pentru a putea alege cat mai precis containerele modulare.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Va recomandam containerul monobloc pentru aplicatii in care nu aveti nevoie decat de o structura dintr-un container. Containerele monobloc se folosesc ca si structuri independente, nefiind posibila imbinarea lor cu alte containere.

Containerele monobloc sunt adecvate acolo unde nu este nevoie de supraetajare. Ele au structura metalica profilata la rece si sunt usor de montat. Multi clienti din zona rezidentiala aleg containerele monobloc pentru aplicatii precum extinderi de gospodarie, case, anexe. Aceste containere sunt utile insa si in domeniu economic, ca si containere de depozitare, containere adaptate pentru baruri, cafenele, restaurante, etc. Containerele monobloc se utilizeaza si in spatiile publice unde pot functiona ca si toalete, spatii de depozitare, spatii de birouri, cabine de paza, centre de informare turistica, etc. daca doriti containere la comanda, echipa noastra este gata sa va preia solicitarea.

Containerele modulare au si ele structura metalica profilata la rece, dar sunt create pentru a se obtine constructii cu parter si etaj. Supraetajarea se poate realiza pana la 4 etaje. Cum un container modular la comanda se realizeaza in fabrica, nu ramane sa se desfasoare la locatie decat procesul de asamblare.

Un beneficiu important in constructiile din containere modulare este acela ca un container cu panouri sandwich se realizeaza foarte repede. Pentru construirea unui container sandwich, nu este nevoie decat de o zi, in cele mai multe cazuri. Panoul sandwich utilizat la container are un miez din material termoizolant, protejat in ambele parti de invelisuri metalice. Un container panouri sandwich este nu doar rapid de fabricat, ci si extrem de versatil, fiind utilizat in numeroase aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate, gata de utilizare. Putem fabrica rapid containere modulare la cheie, conform dimensiunilor solicitate. Vom instala repede si usor orice container amenajat in functie de specificul activitatilor dvs.

Un container la cheie poate sa vina cu instalatii si accesorii care se regasesc si in constructiile clasice de caramida. Astfel, orice container poate fi completat cu aer conditionat, baie, dus, instalatie electrica. Se pot imbina mai multe containere modulare pentru a se oferi constructia solicitata de client. Fie ca aveti nevoie de o cabina de paza, o casa de vacanta, adaposturi temporare pentru muncitorii sezonieri, constructiile din containere modulare sunt mereu optiuni excelente.

Un container echipat cu instalatii egaleaza in confort cladirile clasice. Realizam containere la cheie asa cum doriti, in configuratia solicitata.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Analizati modelele noastre de containere tip casa pe structura metalica. Durabile si ieftine, containerele modulare pentru case pot avea un singur etaj, dar pot fi si supraetakate. Casele modulare containere la cheie cu etaj au scari interioare, dar pot avea si scari exterioare.

Daca o casa clasica este greu si scump de renovat, nu acelasi lucru se poate spune despre casa din containere. Containerele modulare tip case pot fi oricand reconfigurate, extinse prin adaugarea de noi containere si chiar mutate in locatii noi. Un container tip casa poate fi oricand modificat la interior.

Containerele de casa se pot combina pe orizontala si verticala, daca se doreste supraetajarea. Peretii de container modular tip casa au izolare eficienta, de aceea casele din container au o buna eficienta energetica. Podelele sunt realizate cu materiale cu un coeficient termic inalt—un alt factor care ajuta la confortul termic la interiorul casei din container.

Containerele modulare tip casa se asambleaza rapid si nu este nevoie sa asteptati ani de zile pentru a va bucura de casa dorita. Materialele sunt de inalta calitate si imbinarea precisa a containerelor ajuta la durabilitatea caselor. In plus, containerul casa isi pastreaza aspectul si nu este afectat de coroziune, fiind vopsit in camp electrostatic. Va puteti alege culorile si finisajele dorite pentru casa din container.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul Containere Modulare Noi veti gasti numeroase modele de containere ce pot functiona si ca elemente de sine statatoare. In functie de cum doriti sa arate constructia finala, putem executa diverse tipuri de executie. Tehnicienii nostri sunt experimentati si realizam structuri conform preferintelor clientilor.

Pentru un container terasa, va oferim doua tipuri: terasa acoperita sau descoperita. Ambele modele de terasa pot fi echipate cu podea pentru terasa de calitate inalta si va puteti alege si culoarea vopselei. Acoperisul este optional si balustrada este flexibila, ceea ce contribuie la diversificarea modelelor de terasa pe care le putem obtine. Balustrada are inaltime de 1,1m si se poate monta si separat, pentru a se integra cat mai bine.

Echipam containerele terasa cu acoperis cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Alte aplicatii in care se pot utiliza aceste containere terasa sunt: statii de autobuz, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Analizati optiunea de containere de locuit intrucat nu sunt doar usor de instalat si ieftine, ci si usor de configurat asa cum va doriti. Containerele de locuit au pret atractiv pentru cei mai multi dintre clienti—un motiv in plus pentru care tot mai multi le aleg in defavoarea caselor traditionale din caramida sau beton. Un container de locuit la comanda poate fi realizat asa cum isi doreste clientul, in configuratia specificata.

Exista multe motive pentru care multi clienti nu mai aleg casele clasice din caramida sau beton. Pe langa costurile mari, timpul de asteptare lung ca si motive esentiale, se adauga si procesul de constructie. In multe cazuri, acesta este anevoios si de multe ori apar probleme si intarzieri in finalizarea constructiei. Astfel de probleme nu apar cu structurile din containere. Un container modular de locuit nu este doar mai ieftin, mai repede de ridicat, dar si mai simplu. Procesul de instalare rareori ridica probleme si finalizarea casei are loc mereu la timp.

Se pot utiliza containere modulare de locuit si pentru a ridica structuri pe mai multe etaje. Cu un proces de asamblare ce aminteste de jocul Lego, constructiile din containere locuinta sunt solide, stabile si rezistente la cutremur. Este drept ca nu se pot ridica mai mult de 4 etaje, dar constructia este functionala si completata cu scari interioare si exterioare. Un container locuinta modulara permite delimitarea spatiului asa cum aveti nevoie si poate fi echipat cu accesoriile fundamentale (aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, bai), precum si alte instalatii.

Un container de locuit poate arata la fel de atragator ca si o casa clasica din caramida sau beton. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi se focuseaza nu doar pe asamblarea pentru rezistenta constructiei, ci si se preocupa ca lucrarea finala sa fie cat mai estetica. Ea va avea culorile, finisajele dorite, iar imbinarile vor fi total ascunse.

Nu trebuie sa va faceti grija ca locuinta dvs din containere nu va rezista expunerii la conditiile meteo.un container pentru locuit este fabricat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si are acoperis din tabla zincata pentru protectia impotriva umezelii. Un canal de drenare a apei nu lasa apa sa se adune pe acoperis. In plus, acoperisul unui container modular are instalatie electrica. Personalizarea containerelor este ampla si ele pot fi dotate cu pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi. Containerul poate fi decorat cu diverse materiale si instalatia electrica se instaleaza si la camerele suprapuse.

In ceea ce priveste preturile pentru containere modulare pentru locuit, trebuie sa amintim ca ele sunt influentate de instalatiile (sanitare si electrice) cu care sunt echipate containerele. Numarul de etaje, precum si gradul de complexitate al configurarii sunt, de asemenea, factori care influenteaza costurile pentru containerele modulare locuibile. Cu toate acestea, pretul pentru un container locuinta modulara va fi mereu mai mic decat cel pentru o casa clasica din caramida sau beton. Daca sunteti interesat de container de locuit cu pret convenabil, contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Personalizarea containerelor de locuit este un argument important in alegerea acestui tip de constructie pentru casa dvs. se utilizeaza 1 singur container, dar cele mai multe structuri au 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ne alegem atent colaboratorii si cautam produsele cele mai bune de pe piata pentru a finaliza constructiile noastre. Putem furniza containerele de locuit cu baie in diverse configuratii si cu instalatiile precizate.

Panourile sandwich pentru peretii containerelor au grosimi variind intre 60 si 100mm si contribuie la mentinerea temperaturii constante in containere. Termoizolarea pentru containerele de locuit cu baie este eficienta astfel ca se reduce nevoia folosirii sistemelor de incalzire iarna si a aerului conditionat vara. Casele din container au o buna eficienta energetica.

Pentru cei interesati, oferim container de locuit cu baie cu pret atractiv. In componenta unei case container cu grup sanitar se afla 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector (1000w), 1 boiler electric (50L). peretii containerului sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Se foloseste tamplarie PVC atat pentru usa (700x2000mm), cat si pentru ferestre oscilo-batante (600x600mm). In containerul de locuinta cu toaleta se instaleaza si priza dubla si corp de iluminat.

In oferta noastra se afla si container de locuit cu toaleta. Si peretii acestuia sunt tot din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa (700x2000mm) si ferestrele oscilo-batante (600x600mm) se utilizeaza tot tamplarie PVC de culoare alba. Containerul contine si instalatie de lumina si priza dubla. Instalatia sanitara cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si o oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Oferta de containere de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa si include si containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Se pot realiza, insa, containere si la dimensiunile dorite de client. Containerele de bucatarie sunt solide, supraetajabile (pe 4 etaje) si permit instalarea echipamentelor necesare activitatilor din bucatarie. Pot fi completate cu toate elementele de bucatarie dorite, pentru a functiona la fel de bine, sigur si confortabil ca si bucatariile traditionale.

Containerele de bucatarie au preturi atractive si egaleaza in functionalitate bucatariile din cladirile traditionale. Containerele bucatarie pot fi fabricate din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretant. Containerele bucatarie au tabla zincata dublu faltuita si izolare din vata minerala de sticla, precum si membrana hidroizolatoare. Toate aceste detalii explica izolarea fonica si termica oferita de containerele bucatarie.

Containerul bucatarie are ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, usa metalica. El poate fi echipat si cu prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Daca doriti, puteti reconfigura containerele de bucatarie, extinde prin adaugarea de noi containere si chiar muta in locatii noi. Instalarea si demontarea containerelor se realizeaza rapid. Versatile si utile, containerele bucatarie se pot instala atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Constructiile ridicate rapid si la preturi mici au fost mereu necesare in santiere, unde constructiile permanente sunt total inutile. Astfel, se explica, de ce constructiile din containere modulare sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi se afla si containere birouri, care se impun cu flexibilitatea, stabilitatea, dinamismul, dar si preturile avantajoase.

Un container birou realizat din module prefabricate poate oferi mediul de lucru propice muncii eficiente pentru angajati. Intr-un container tip birou se pot crea spatii cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. utilizarea de containere tip birou pe santiere este mai mult decat fireasca.

Containere Modulare Noi va ofera diverse modele de containere birouri. Un container modular birou ofera spatiu configurabil asa cum aveti nevoie si poate fi instalat in orice loc. astfel, un container de birouri poate fi sala de mese, de sedinte, dotat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare. Se poate realiza supraetajarea containerelor, caz in care se pot instala nu doar scari interioare, ci si exterioare. Containerele de birou pot fi oricand modificate, extinse sau relocate. Ele se pot instala in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este in topul preferintelor pentru clientii nostri. El poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi variind intre si 12m. inaltimea poate fi clasica sau adaptata la solicitarile clientilor (mai inalte de 2,7m).

Putem completa containerele tip birou asa cum aveti nevoie, adaptate la locatia geografica, nevoile angajatilor. Containerele pot fi echipate cu vitrine, ghisee, grup sanitar si pot fi vopsite in culorile dorite. Grupul sanitar pentru containerul birou este fabricat cu pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante (600x600mm) si usa (700x2000mm) din tamplarie PVC alba. In grupul de sanitar se pot adauga 1 vas WC, corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus si boiler electric (50L).

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Pentru containere modulare cu baie, nu ezitati sa consultati oferta de la Containere Modulare Noi. Echipa noastra poate instala containere baie configurate cum doriti, la preturi convenabile. Un container cu baie este o alegere inspirata pentru multe proiecte.

Spre exemplu, in locatiile de camping, un container cu baie este o investitie fireasca pentru igiena turistilor. Un container modula cu baie ofera siguranta si confortul de care au nevoie oamenii pentru actiunile de spalare si curatare. Technicienii nostri sunt experimentati si instaleaza containerul de baie cu dus astfel ca racordarea la reteaua de apa si de canalizare sa fie imediata. Nu se poate instala un container modular baie si dus daca nu exista aceste facilitati.

La interior, containerul poate fi delimitat asa cum va este mai bine. Montajul unui container modular cu baie si dus este rapid, de aceea el este ideal pentru santiere. Daca, spre exemplu, sunteti in plin proces de renovare a casei dvs, un container modular baie si dus va va ajuta sa aveti grija de igiena dvs.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi dotate cu instalatii si accesorii care sporesc confortul utilizatorilor. Astfel, in containerele modulare se pot monta: grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, cabine de dus, instalatii de incalzire a apei, chiuvete, boilere.

Un container cu grup sanitar are peretii din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior) si ofera o temperatura ambientala constanta. Instalarea se deruleaza rapid si acest tip container este practic in multe situatii. El poate fi container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru constructii izolate (cabane montane in zone izolate), etc.

Intrucat sunt echipate cu chiuveta si apa curenta, aceste containere sunt esentiale pentru igiena si confortul angajatilor pe santiere. Containerele cu grup sanitar sunt excelente investitii pentru firmele de constructii cu muncitori originari din alte localitati. In zonele afectate de calamitati (inundatii), cand oamenii raman fara adapost se poate apela la aceste containere. Un container modular cu WC poate oferi confort persoanelor sinistrate, el fiind echipabil cu boilere, instalatii de incalzire.

Instalam containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. Versatilitatea acestor containere este excelenta, ele functionand ca anexe de birouri din module container, de fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru persoanele afectate de calamitati, muncitorii sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Suntem o companie respectabila care finalizeaza proiecte dintre cele mai diverse. Ne puteti apela cu incredere daca aveti nevoie de containere garaj. Instalam containere garaj din profile metalice in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. containerul tip garaj poate fi izolat sau neizolat si poate fi furnizat gata asamblat. Finisajele si culorile pentru un container de garaj pot fi alese de dvs. putem realiza finisaje speciale, adauga usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite—ele nu sunt afectate de coroziune si isi mentin aspectul si structura. Pentru tavan se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50, 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de garaj 6x3x2,5m, dar si cele de 7x3x2,5m au usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe ambele parti. Totodata, ele pot fi echipate cu instalatie electrica si usa automatiza. La varianta de 7x3x2,5m se pot adauga, insa, si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm) si usa pietonala.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati, procesul de instalare a containerelor garaj nu va genera reziduuri si nu va altera spatiul de instalare. Nu sunt necesare finisaje aditionale si containerul garaj cu pret atractiv este o optiune excelenta pentru multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Apelati cu incredere la Containere Modulare Noi si pentru containere depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin si usor de instalat, ci si usor de configurat la interior si echipat cu instalatiile necesare depozitarii marfurilor. In oferta noastra gasiti containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m, cu lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. containerele pot fi izolate si neizolate.

Un container magazie este o investitie potrivita pentru multe proiecte. Spre deosebire de alte tipuri de constructii, el nu va necesita lucrari de reparatii sau renovari prea curand. Cadrul monobloc este fabricat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, folosita doar pentru container. Un container modular depozitare este rezistent la coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala, se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala 100mm, grinzi de lemn (100x100mm si 100x500mm) si placaj Tego 21mm.

Vata minerala de 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm) si tabla zincata lisa 0,5mm se utilizeaza si pentru tavanul de container modular de magazie. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm si usa containerului este in doua canate, de 2080x2250mm. Containerele pot fi completate cu prize, ferestre, corpuri de iluminat, toalete, caz in care preturile vor creste semnificativ.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca detineti un magazin de mici sau medii dimensiuni sau va ganditi sa incepeti o astfel de afacere, investitia intr-un container pentru magazin este un pas extrem de intelept. La Containere Modulare Noi gasiti containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari care sunt de folos domeniului in care aveti afacerea. Containerele modulare pentru magazine pot fi transformate si extinse prin adaugarea de noi containere. Se poate realiza reconfigurarea la interior si puteti muta containerele modulare in locatii noi cand aveti nevoie. Putem monta, modifica si reloca orice container tip magazin.

Un container modular de magazin va fi ajustat domeniului specific afacerii dvs, pentru marfurile pe care le vindeti. El poate functiona pentru magazin alimentar, magazin piese auto, confectii textile, imbracaminte, produse de beauty, plafar, patiserie, produse bio, petshop, etc.

Putem realiza containerul de magazin in dimensiunile de care aveti nevoie, conform preferintelor dvs. el va intruni conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul in care activati. Containerele de magazin pot fi personalizate asa cum doriti, nu doar ca dimensiuni si configuratie, ci si ca finisaje, culori, dotari, echipamente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru containere comerciale de vanzare la preturi atractive, contactati echipa noastra de la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale sunt durabile, de calitate superioara si echipabile cu instalatiile impuse de activitatea dvs comerciala.

Containerul de spatiu comercial vine la dimensiunile solicitate, fiind containere personalizate. ele au latime de 2,4 sau 3m si lungime de 3, 6, 9 sau 12m. inaltimea este de 2,7m. pot fi completate cu instalatii electrice, ferestre, toalete, accesorii specifice activitatii dvs comerciale. Daca afacerea dvs presupune sa prezentati produsele in fata clientilor, cu amanuntul, un astfel de container devine spatiul ideal pentru afacerea dvs.

Structura si designul contribuie la utilitatea containerelor comerciale pentru nenumarate domenii. Ele sunt folosite cu succes atat in activitatile comerciale temporare, cat si in cele permanente. Montajul este rapid si pot sa treaca doar cateva ore pana la finalizare. Cu toate acestea, containerele modulare comerciale rezista conditiilor meteo si nu se degradeaza repede.

Containere Horeca

Containere Horeca

Daca activati in domeniul Horeca (aveti un streed food, cafenea, gelaterie, etc), luati in calcul containerele Horeca. Folosim, in functie de aplicatie, containere de tip monobloc sau containere modulare, asa cum au nevoie clientii. Containerele Horeca pot fi personalizate in numeroase moduri. Astfel, se pot integra pereti basculanti, suprafete mari vitrate, adauga copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. elementele pot fi vopsite in diverse culori, iar peretii de exterior pot fi placati cu piatra sau lemn. Se poate alege intre diverse tipuri de usa, tipuri de deschideri. Instalarea unei sigle luminoase este, de asemeni, posibila.

Daca se doreste supraetajarea, se apeleaza la containere modulare. Altfel, se pot folosi doar containere monobloc. Peretii sunt din panouri sandwich si la interior se poate placa cu rigips. Pentru ventilatie se pot insera la containerele Horeca ferestre mici. Pentru asigurarea confortului, se pot adauga lumini, prize, accesorii pentru echipamente High-tech, cabina de dus, boiler, incalzire, ventilatie,etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pot fi folosite cu succes pentru cafenele fixe si mobile. Putem monta un container cafenea in dimensiunile precizate si cu accesoriile care va sunt de folost. Intrucat poate fi completat cu aer conditionat si sistem de ventilatie, containerul modular bar este confortabil indiferent de temperaturile exterioare.

Putem completa containerul de cafenea pentru ca sa va desfasurati activitatea in conditii de siguranta si igienizare. Putem include ferestre si usi termopan cu dimensiuni diverse. Configurarea spatiului se realizeaza pentru a obtine spatii cu functii distincte: spatii de depozitare, mese cu chiuvete si raft, spatii pentru grupuri sanitare, zone de servit masa, piese de mobilier, instalatii electrice, mese intarite, etc. pretul pentru containerul de cafenea este mic, dar el creste cu cat sunt mai multe accesorii, instalatii adaugate.

Container fast food

Container fast food

Daca vreti sa va deschideti o afacere mica sau mijlocie de fast-food, considerati utilizaea de containere fast-food ca si spatiu de activitate. Containerele comerciale se instaleaza rapid, au preturi mici si pot functiona in numeroase domenii, chiar si in domeniul alimentar.

La Containere Modulare Noi putem instala containere modulare fast-food cu preturi atractive. Containerele sunt accesorizate astfel incat sa va puteti derula activitatile de fast-food in conditii de siguranta si igiena. Se pot instala sisteme de incalzire, aer conditionat, ferestre din termopan, usi, etc. Delimitarea spatiului se face in functie de nevoile specifice ale activitatii dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Containerele pe nivel parter si cele P+1 sunt caracteristice organizarii de santier. Pentru aceste aplicatii se apeleaza doar la containerul modular de santier de 6,02x2,4m. Aceste containere se folosesc in santierele de orice dimensiune si pot include spatii cu functii distincte: dormitoare, dusuri, birouri, Sali de mese, Sali de conferinte, toalete, holuri, etc.

In cazul in care se doreste ridicarea de blocuri de containere, vom completa aceste structuri cu scari de acces si cai de acces. Containerul de santier poate fi modificat usor, pentru a raspunde unor noi functii. Spatiul poate fi extins prin adaugarea de noi containere, iar delimitarea spatiului la interior poate fi oricand modificata. In plus, containerul poate fi relocat.

Va propunem ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. Pentru cazare, puteti alege dintre ansmablurile de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. Se pot realiza containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

La intrarea in institutii, supravegherea de parcari, cladiri de birouri, sunt necesare cabine de paza. Echipa de la Containere Modulare Noi va propune, in acest sens, containerul cabina paza ce vine cu pereti din panouri sandwich si izolatie de spuma poliuretanica. Acesta este usor de instalat, configurat si accesorizat.

Containerele de paza pot fi ridicate cu dimensiunile cerute si se pot monta in orice loc. confortul paznicilor va fi asigurat prin instalarea de radiatoare electrice, aer conditionat, ferestre de tip ghiseu.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru a asigura conditii optime de munca muncitorilor pe santiere, luati in calcul instalarea de containere modulare de tip vestiar. Containerul vestiar vine in dimensiuni variate si spatiul poate fi delimitat pentru a se crea zone cu functii aparte.

Putem imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a se obtine containere vestiare durabile si practice. Containerele se folosesc si la piscine, terenuri de sport. Spatiul va fi configurat in functie de scopul final al containerelor vestiar. Se pot realiza vestiare doar pentru un grup de persoane (vestiare simple), dar si pentru barbati si femei (vestiare mixte). Adaugarea de bai, grupuri sanitare ajuta la imbunatatirea conditiilor pentru utilizatori.

Putem folosi containere vestiar de 2,4 sau 3m latime si lungime maxima de 12m. In oferta noastra se afla vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare ajuta la ridicarea unor constructii solide, de aceea ele sunt folosite si in realizara de scoli si gradinite. In oferta Containere Modulare Noi se afla containere scolare de calitate inalta care duc la ridicarea de scoli si gradinite care nu sunt cu nimic mai prejos decat cladirile traditionale.

Folosim containere de scoala pentru a obtine spatii functionale diverse: Sali de sport, toalete, vestiare, Sali de clasa, Sali de festivitati, cancelarie, laboratoare, Sali de mese. Containerele modulare se pot combina pentru a se obtine scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, sala de sport, biblioteca si cancelarie. Pentru gradinite, containerele modulare ne vor ajuta sa oferim institutii cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Containerele sunt echipate cu grupuri sanitare, aer conditionat si sisteme de incalzire, astfel ca elevii, copiii si cadrele didactice sa se simta confortabil indiferent de zona geografica si temperaturile exterioare. La suprafete, utilizam materiale care rezista traficului intens si sunt usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Analizati containerele sanitare pentru a extinde spatiul unei unitati sanitare sau pentru crearea de noi cladiri. Containerele sanitare sunt excelente pentru a fi folosite ca si centre de testare si vaccinare, cabinete medicale, cabinete veterinare, cabinete stomatologice, farmacii, dispensare, morga. Daca se doreste crearea unor zone de triaj sau a unor zone tampon la intrarea in unitatile medicale se poate apela cu incredere la containerele sanitare.

In situatiile extraordinare, precum cele in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale (inundatii), se pot folosi, de asemenea, containerele sanitare. Un container sanitar poate fi echipat si configurat pentru a se asigura confortul si actiunile de curatare a corpului pentru oamenii sinistrati. Folosim materiale cu rezistenta la trafic inalt, usor de igienizat.

Containerul spital este versatil si usor de configurat, extins si mutat in noi locatii. Din aceste motive si multe altele, el este o achitizie adecvata pentru spitale si unitati sanitare. El vine echipat pentru a fi racordat rapid la retelele de electricitate, apa si canalizare ale spitalului. Analizati si variante de containere triaj, cu radiatoare sau aer conditionat montat pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

In zilele noastre nu mai trebuie sa astepati luni de zile sau sa faceti imprumuturi substantiale la banca pentru a va bucura de casa visata. La Containere Modulare Noi gasiti o echipa gata sa va ajute in ridicarea casei dorite din containere modulare. Aceste constructii sunt versatile, ieftine si solide. Contactati echipa noastra pentru alte detalii chiar azi.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram