Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Brasov

Containere Modulare Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Brasov. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Succesul in afaceri depinde de multe aspecte si folosirea unor spatii comerciale solide, usor de ridicat, durabile si flexibile este o metoda tot mai apreciata de afaceristi. Oamenii interesati sa se mute la case se pot indrepta spre alternativele caselor traditionale, constructiile ridicate in timp record si pentru preturi mult mai mici. In ambele scenarii si multe altele asemanatoare, se poate apela la containerele modulare. Acestea pot fi produse in anumite locatii, dar asamblate in alta locatie pentru a oferi structura dorita in alte locatii.

Ideea realizarii de componente pentru constructii intr-o locatie si asamblarea lor in alta nu este deloc recenta. Dimpotriva, ea aparut in anii 1930. Este drept ca, de atunci, materialele folosite in constructie au evoluat major. Astazi, containerele modulare pot fi utilizate pentru a se obtine structuri solide, durabile si capabile sa egaleze din multe puncte de vedere constructiile clasice din caramida sau beton. Marele lor avantaj este ca procesul de asamblare se deruleaza extrem de rapid, iar costurile finale pentru o astfel de constructie sunt cu mult mai mici decat ale celor traditionale.

Containerele sunt, de fapt, module prefabricate ce pot fi utilizate independent sau imbinate pentru a se obtine configuratii unice. Containerele modulare se utilizeaza in construirea de locuinte, vestiare, cabine de paza, organizare de santiere, birouri, dar si case pe mai multe etaje, scoli, gradinite si chiar spitale.

Modulele container pot fi imbinate pentru a se obtine cladiri supraetajate prevazute cu scari interioare sau exterioare cu platforme metalice. La Containere Modulare Noi gasiti numeroase tipuri de containere ce sunt folosite pentru a se obtine constructia dorita. Containerele sunt livrate cu instalatii, nemafiind nevoie decat de racordarea la reteaua de apa, electrica, fosa septica, internet, cablu TV, etc.

Echipa noastra este dedicata si capabila sa realizeze proiectul pe care vi-l doriti, cu specificatiile si delimitarile dorite, in dimensiunile necesare. Avem grija sa echipam containerele cu accesoriile si caracteristicile utile bunei desfasurari de activitati. Nu suntem o companie de livrare de containere, ci o companie care creeaza, transporta si asambleaza containere modulare in acord cu proiectul clientului.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare pot fi asamblate pentru a rezulta spatiul dorit. Ele sunt alcatuite din podea, acoperis, stalpi de sustinere, instalatie electrica si duc la obtinerea unor spatii cu functii extrem de diverse.

Va propunem containere modulare in dimensiuni dupa cum urmeaza: latime 2.4m sau 3m, dar si multiplii lor: 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containerele modulare poate varia de la 3 la 12m. Va sugeram sa va ganditi, pe indelete, la dimensiunile necesare pentru proiectul dvs.

Containerele noastre modulare sunt sigure, durabile si ajustabile pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs pentru activitatile care urmeaza sa fie desfasurate in ele.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca nu este nevoie decat de un spatiu limitat, se poate apela la containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere individuale si nu pot fi combinate cu alte containere. Aceste containere monobloc au structura metalica, profilata la rece; spatiul obtinut se poate utiliza imediat dupa montaj. Containerele monobloc sunt alegeri excelente pentru santiere. Intrucat ele sunt termoizolate, pot functiona ca spatii confortabile de birou, vestiare, dormitoare, spatii de depozitare. Indiferent de specificatiile dvs, suntem gata sa va oferim structura dorita prin containere la comanda.

Asamblate precum piesele LEGO, containerele modulare sunt, la randul lor, compuse din structura metalica profilata la rece. Containerul modular poate asigura confortul regasit in casele clasice, dar o casa din containere se asambleaza mult mai repede si mult mai ieftin. Echipa de la Containere Modulare Noi este oricand gata sa va ofere alte informatii despre ce inseamna un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich reprezinta o optiune ieftina, solida si durabila pentru multe proiecte. Un panou sandwich are in mijloc un material termoizolant si, pe parti, invelisuri metalice. Containerul sandwich este cea mai buna solutie daca doriti o structura solida, gata de folosire chiar dupa montaj.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate, gata de a fi folosite. Executam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile dorite. Un container amenajat asa cum va doriti poate oferi confortul regasit si in cladirile traditionale, ridicate in mult mai mult timp si la preturi mai mari.

Fie ca va doriti un container utilat cu baie, dus, instalatie electrica, etc, va putem oferi un container la cheie asa cum aveti nevoie. Containerele modulare pot fi imbinate si combinate pentru a obtine o gama variata de spatii de locuit, de la case de vacanta la adaposturi temporare pentru sinistrati si locuinte complexe cu caracter permanent.

Doar pentru ca alegeti sa folosit un container echipat cu toate utilitatile pe care le gasiti intr-un spatiu traditional, nu inseamna ca faceti vreun compromis de la calitatea vietii si confortul personal. Va incurajam sa considerati achizitionarea de containere la cheie, disponibile in numeroase configuratii si adaptabile la nevoile oricarei familii.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Realizam containere tip casa pe structura metalica, disponibile in configuratii variate, in acord cu nevoile dvs specifice. Aceste containere modulare pentru case pot fi supraetajate sau pe un singur nivel. Cu scara interioara sau exterioara, aceste case modulare containere la cheie pot fi echipate cu multe accesoii, precum jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat si chiar radiatoare electrice.

Datorita structurii din containerele modulare stil casa, locuintele pot suporta transformari in vederea unei noi configurari. Un container tip casa poate fi compartimentat eficient la interior, dar si reconfigurat si extins pentru a se amplifica suprafata de locuit.

Aceste containere de casa pot fi asamblate pe orizontala si verticala, fiind posibila supraetajarea constructiilor. La un container modular tip casa peretii sunt izolati eficient pentru a se pastra o temperatura interioara constanta pe tot parcursul anului, cheltuielile fiind minime.

Cu toate ca aceste containere modulare tip casa se ridica rapid, durabilitatea lor este surprinzatoare. Un container casa este vopsit in camp electrostatic, iar asamblarea se realizeaza cu atentie sporita la detaliu, pentru a rezulta structuri extrem de solide. Livram casele modulare cu instalatiile necesare pentru a fi racordate direct la reteau electrica, de apa si de canalizare.

Utilizam materiale de la distribuitori de incredere, ale caror produse se evidentiaza cu durabilitatea si calitatea superioara. Podelele sunt realizate din materiale cu un coeficient termic inalt, pentru ca nivelul de confort termic in casa modulara sa fie inalt, chiar si cand temperaturile sunt reduse. Casa din container poate avea culorile si finisajele dorite.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama generoasa de containere ce pot fi utilizate si ca elemente independente. Tipurile de executie difera in functie de cerintele dvs si incercam sa acoperim cat mai mult dintre solicitarile clientilor nostri.

Daca doriti un container terasa, va propunem sa alegeti intre o terasa acoperita sau descoperita. Oricare dintre modelele noastre va fi dotat cu podea pentru terasa de calitate inalta iar culoarea vopselei poate fi cea aleasa de dvs.

La instalarea terasei va stau la dispozitie diverse modele intrucat acoperisul este optional, iar balustrada este flexibla. Cu o inaltime de 1,1m, balustrada poate fi instalata separat, pentru o adaptare cat mai eficienta. Containerele terasa cu acoperis pot fi echipate cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat. Aceste containere terasa pot fi folosite si ca gradini acoperite, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca va ganditi sa locuiti la casa, dar va ganditi ca dureaza prea mult construirea ei sau ca nu aveti un buget suficient de generos, va oferim containere de locuit, usor de configurat si ajustat. Containerele de locuit cu pret convenabil si timp redus de instalare sunt tot mai cautate de clientii care doresc sa se bucure de o casa cat mai repede. Un container de locuit la comanda poate oferi spatiul mult visat si realizat conform dorintelor si nevoilor clientului.

Stim ca ridicarea unei case traditionale este un proces anevoios, costisitor, in care fiecare etapa, de la fundatie si pana la finisarea peretilor si acoperisului poate aduce intarzieri si provocari neasteptate. Cu un container modular de locuit, procesul de constructie nu este doar mai rapid, ci si mai simplu si mai sigur, cu risc minim pentru intampinarea unor probleme.

Containerele modulare de locuit pot fi realizate si pe etaje, rezultand structuri similare caselor traditionale cu etaj. Durabilitatea pentru containerele locuinta este remarcabila, containerele modulare putand fi suprapuse in sistem LEGO pana la 4 etaje, fara a prezenta risc pentru siguranta. Aceste containere pentru locuit pot fi completate cu scari exterioare, aparate de aer conditionat, bai. Indiferent de configuratia dorita, ea poate fi realizata cu un container locuinta modulara.

Un container de locuit poate fi la fel de sigur si de calitativ asemeni unei case traditionale. La Containere Modulare Noi, accentul cade pe rezistenta unui container locuit—el nu se va deteriora in timp, chiar si in urma expunerii pentru mult timp la vreme potrivnica.

Realizat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla si decorabil cu diverse materiale, un container pentru locuit poate avea acoperis din tabla zincata pentru a fi protejat impotriva umezelii. El nu va retine apa, avand un canal de drenare a apei. Acoperisul unui container modular de locuit este prevazut cu instalatie eletrica, ce poate fi adaugata si la camerele suprapuse. Conform destinatiei finale, containerele pot fi echipate cu lemn, pereti din rigips, caramida aparenta, spoturi si corpuri de iluminat moderne.

Containerele modulare pentru locuit completate cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor avea preturi mai mari decat cele neechipate.. Complexitatea acestora si numarul de niveluri pe care vor fi instalate vor conta in pretul final pentru containerele modulare locuibile. Chiar si asa, un container locuinta modulara are pret incomparabil mai mic decat o locuinta traditionala. Contactati-ne oricand pentru a afla informatii suplimentare despre un container de locuit cu pret atractiv pentru cei mai mult dintre clienti.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi configurate asa cum aveti nevoie si pot fi individuale sau realizate din 2-3-4 sau mai multe module de locuit, realizabile cu dotarile specificate. Folosim materiale de cea mai inalta calitate si colaboram cu producatori respectabili pentru a va oferi un spatiu de locuit la standarde cat mai inalte. Livram containere de locuit cu baie in variate ansambluri, cu dotarile specificate de dvs.

Intrucat containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, confortul termic este inalt, indiferent de anotimp. Panourile sandwich utilizate au grosimi intre 60 si 100mm si contribuie la eficienta energetica a casei dvs. Astfel, vara, nu va fi nevoie sa folositi in exces aparatul de aer conditionat, in timp ce iarna, veti folosi sistemul de incalzire moderat. Energia necesara incalzirii sau racirii locuintei este minima, dar confortul este maxim.

Daca doriti, puteti aleger container de locuit cu baie. O casa container cu grup sanitar include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 boiler electric (50L) si un convector (1000w). Peretii containerului sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplaria pentru usa este de PVC de 700x2000mm, in timp ce tamplaria pentru ferestre este din PVC de 600x60mm, cu mecanism oscilo-batant. Un container de locuinta cu toaleta vine cu corp de iluminat si priza dubla.

Va oferim si container de locuit cu toaleta, realizata din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, cu usa din tamplarie PVC (700x2000mm), ferestre din tamplarie PVC (600x600mm, de tip oscilo-batante) si are instalatie de iluminat precum si priza dubla. Instalatia sanitara include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar si o oglinda. Culoarea tamplariei PVC este alba, in timp ce culoarea peretilor interiori, exteriori si a cadrului este RAL 9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Apelati echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere bucatarie la dimensiuni prestabilite sau adaptate la nevoile dvs. spatiile obtinute cu aceste containere asigura confort pentru activitatile culinare. Containerele de bucatarie sunt trainice si permit supraetajarea pana la 4 etaje. Configurarea la interior, precum si instalarea unor elemente specifice bucatariilor se realizeaza in functie de cum doriti. Putem adapta containerele de bucatarie la functionalitatea tintata si spatiul existent. Containerele pot fi instalate, datorita structurii lor, in numeroase tipuri de locatii.

In oferta noastra se afla containere bucatarie la preturi competitive, dotate la fel de eficient ca si bucatariile clasice. Containerele bucatarie sunt fabricate din schelet metalic profilat la rece, pe care sunt instalate panouri de tip sandwich poliuretan. Configuratia la interior se poate realiza asa cum dorit. Confortul termic este inalt intrucat containerele sunt izolate la interior cu vata minerala de sticla si au membrana hidroizolatoare—ele sunt izolate termic si fonic.

Containerul bucatarie include ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatie electrica, precum si tablou de siguranta automat. Echiparea containerului include si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. In timp, containerele de bucatarie pot suporta modificari in functie de noile nevoi. Ele pot fi extinse, demontate si re-instalate in alte locatii. Containerele pot fi montate pe suprafete drepte sau inclinate si rezista cutremurelor.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele de birou de la Containere Modulare Noi sunt solutii excelente, avantajoase, pentru firmele de constructie si atelierele de productie. Printre beneficiile prezentate de containerele modulare birouri se numara flexibilitatea, pretul convenabil, timpul redus pentru instalare, durabilitatea in timp.

Fiecare container birou poate fi configurat si adaptat pentru desfasurarea optima a activitatilor de birou. Astfel, se pot organiza spatii de lucru, de relaxare, de sedinta in fiecare container tip birou. Este firesc de ce se apeleaza la containere tip birou cand vine vorba despre organizarea de santier.

In oferta noastra se afla modele diverse de containere birouri. Instalarea de container modular birou se poate realiza oriunde si poate oferi mediul propice activitatilor de birou. Putem organiza un container de birouri ca si sala de mese, sala de sedinte, poate fi dotat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare tip rulou. Daca se doreste supraetajare, containerul tip birou va avea scari interioare sau exterioare. Pentru containere folosim materiale de cea mai inalta calitate pentru ca produsele noastre sa-si mentina integritatea si aspectul pentru mult timp in orice zona geografica, indiferent de conditiile meteo.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Mare parte dintre clientii nostri apeleaza la noi pentru containerele birou. Un container birou poate avea 2.4 sau 3m latime, iar lungimea lui poate varia intre 3 si 12m. inaltimea poate fi clasica (2,7m), dar se poate opta si pentru inaltimi mai mari.

Containerele tip birou pot fi realizate in functie de nevoile dvs. astfel, ele pot fi echipate cu grupuri sanitare, vitrine, ghisee, etc. aspectul exterior si interior poate fi vopsit in culoarea dorita.

Grupul sanitar pentru containerul birou este realizat cu pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC (700x2000mm), ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC (600x600mm). Grupul sanitar include si 1 vas WC, 1 lavoar, 1 oglinda, corp iluminat, priza dubla, 1 cabina dus, boiler electric (50L). Tamplaria PVC este alba, in timp ce peretii si cadrul sunt realizati in culoare RAL 9002.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Va propunem sa examinati in oferta noastra la Containere Modulare Noi si containerele modulare cu baie. Datorita calitatilor multiple, rezistentei in timp, practicalitatii, containerele baie sunt investitii inspirate pentru multe contexte. Un container cu baier este o modalitate ieftina, durabila pentru a se obtine confort si siguranta in timpul actiunilor de curatare a corpului.

In locurile amenajate pentru turisti, muncitorii de pe santiere, un container modular cu baie este o aditie extrem de utila. Profesionistii vor instala containerul de baie cu dus, intrucat acesta trebuie racordat la reteaua de apa si de canalizare. In absenta unor facilitati de baza, nu poate fi instalat nici un container modular baie si dus.

Putem configura containerul asa cum aveti nevoie. Instalarea unui container modular cu baie si dus, precum si demontarea lui, se deruleaza repede. Daca sunteti in plina renovare a casei sau abia la inceputul ridicarii ei, un astfel de container este o investitie extrem de utila. Muncitorii de pe santiere vor gasi, de asemeni, aceste containere la fel de practice.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi dotate cu instalatii si accesorii care conteaza pentru confortul si igiena utilizatorilor. Grup sanitar, pisoare, vestiare, cabine de dus, chiuvete, WC, boilere, instalatii de incalzire a apei sunt cateva dintre accesoriile pentru aceste containere modulare.

Instalarea unui container cu grup sanitar se desfasoara rapid, in configuratia specificata de client. Containerul are pereti din panouri sandwich si este durabil in timp. Acest container poate functiona ca si grup sanitar pentru santiere, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri, cabane montane izolate, etc.

Inrucat sunt dotate cu chiuvete si apa curente, containerele vor oferi angajatilor si clientilor confortul regasit in toaletele clasice. Containerele cu grup sanitar sunt investitii profitabile pentru firmele de constructii ale caror muncitori sunt din diverse localitati. In scenariile extreme (calamitati), unde oamenii raman fara locuinte, un container modular cu WC este, de asemeni, o solutie practica. Igiena in comunitatile afectate de inundatii, calamitati naturale va fi asigurata prin instalarea de containere de acest tip.

Se pot realiza containere in dimensiuni diverse, iar compartimentarea se face asa cum doreste clientul. Containerele pot functiona si ca anexe de birouri din module container, fabrici, adaposturi temporare pentru muncitori sezonieri sau persoane sinistrate, refugiati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Apelati la Containere Modulare Noi pentru containere garaj din profile metalice. Produsele noastre pot fi izolate sau neizolate si realizate in doua variante de dimensiuni: 6x3x2,5m sau 7x3x2,5m. structura pentru un container tip garaj este similara celei de container complet finisat. Realizam diverse finisaje si culori pentru containerele de garaj.

Componentele pentru containerul de garaj sunt fabricate minutios pentru a se asigura o constructie cat mai trainica. Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece si rezista la coroziune pentru ca sunt grunduite si vopsite. Tavanul este realizat din tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior. Alte componente pentru container mai sunt grinzile de lemn ( 80x22, 100x50 si 100x100mm), vata minerala de 100mm, peretii din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

La containerele de garaj in dimensiune de 6x3x2,5m integram usa basculanta Horman 2450x2125mm (din blat de usa din tabla de otel, cu suprafata cu striuri verticala, vopsita pe parti), dar si usa automatiza si instalatie electrica. Aceleasi specificatii se regasesc si la containerele garaj izolate de 7x3x2,5m, dar se adauga si fereastra de tip batant din tamplarie PVC (500x1000mm). Se pot, de asemenea, instala usa automata, usa pietonala si instalatie electrica.

Procesul se asamblare a containerelor garaj nu generaza resturi de materiale de constructie, iar spatiul de instalare nu este deteriorat. Fixam elementele prin sudura sau suruburi si containerul nu impune finisaje aditionale. Daca doriti container garaj, suntem aici pentru a va oferi informatii suplimentare.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

In oferta Containere Modulare Noi se afla si containere depozitare trainice, cu preturi accesibile celor mai multi clienti. Un container depozitare poate fi delimitat asa cum aveti nevoie, dar si echipat cu instalatiile si accesoriile impuse pentru stocarea in conditii optime pentru diverse marfuri. Va punem la dispozitie diverse modele de containere pentru depozitare, izolate sau nu, cu latime de 2,4 sau 3m si lungimi de 3, 6, 9 sau 12 m. inaltimea pentru containere este de 2,7m.

Un container magazie este o investitie profitabila si durabila in timp, care nu necesita lucrari de intretinere majore, reparatii. Se foloseste cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece—este folosita doar la fabricarea de container. Rezistenta la coroziune pentru containerul modular se asigura in urma grunduirii si vopsirii. Se utilizeaza pardoseala din tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm. Peretii sunt realizati din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica de 40mm si usa in doua canate (2080x2250mm). Toate modelele de containere pot fi dotate si cu toalete, prize, ferestre si corpuri de iluminat.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Analizati in catalogul nostru si containerele pentru magazin. Indiferent de domeniul activitatii dvs comerciale, va puteti alege containere tip magazin cu baie, cu aer conditionat, dotari specifice activitatii dvs comerciale. Containerele modulare pentru magazine pot fi transformate in timp prin adaugarea de noi module. Este posibila chiar relocarea containerelor. Transportul, instalarea si modificarea containerelor tip magazine se realizeaza cu utiliaje speciale cu macara.

Aplicatiile comerciale in care poate fi folosit un container modular de magazin sunt numeroase: plafar, magazin apicol, magazin alimentar, salon de beauty si infrumusetare, confectii textile, magazin piese auto, comert, etc. echipele noastre sunt experimentate si pot echipa containerul tip magazin pentru a fi folosit ca magazin de produse bio, patiserie, carmangerie, magazin de imbracaminte, etc.

Dimensiunile pentru containerul de magazin depind de preferintele clientului si respecta normele de igiena, siguranta prevazute in domeniul de activitate. Forma finala pentru proiecte este decisa la comanda, fiecare dintre containerele de magazin realizate fiind unice din punctul de vedere al marimii, echiparilor, finisajelor, etc. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru mai multe detalii

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Va oferim containere comerciale de vanzare la preturi convenabile si personalizabile la domeniul activitatii dvs. In catalogul nostru se afla containere comerciale de calitate inalta, durabile si echipate cu accesoriile solicitate de dvs. Containerele noastre comerciale pot fi complet utilate pentru diverse activitati comerciale, astfel ca acestea sa se desfasoare cat mai eficient si sigur.

Fiecare container de spatiu comercial este realizat in dimensiunile solicitate de client, containerele modulare de la Containere Modulare Noi fiind definite ca si containere personalizate. Ele sunt excelente optiuni pentru comerciantii cu amanuntul ce doresc sa isi prezinta produsele in fata clientilor, la preturi cat mai mici.

Designul modular si structura solida a containerelor le recomanda pentru numeroase aplicatii. Cu aceste containere se pot obtine experiente comerciale cu statut temporar sau permanent. Containerele se transporta si instaleaza rapid, echipele noastre putand oferi spatiul comercial dorit in cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt fabricate din materiale ce pot proteja marfa de factorii mediului exterior, dar si la interior. Aceste containere pot fi imbinate pentru a se obtine spatii comerciale mai mari si relocate, ori de cate ori este nevoie. Containerele pot fi realizate cu latime de 2,4 sau 3m, si lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. Ele pot fi echipate cu instalatii electrice, toalete, ferestre si alte accesorii impuse de domeniul activitatii comerciale desfasurate la interior.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Puteti alege sa instalam containere Horeca cu pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertina, bazin pentru colectare ape reziduale. De asemenea, diverse elemente pot fi vopsite in culorile solicitate, peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, pot fi instalate sigle luminoase, etc.

Folosim containere modulare sau monobloc si spatiile rezultate pot fi supraetajate. Peretii sunt din panouri sandwich, iar compartimentarea se realizeaza conform solicitarilor dvs. La interior, se poate placa cu rigisp, adauga lambriuri, parchet, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Se pot adauga si extensii de tipul peretilor basculanti, terase, copertine.

Containerele Horeca pot avea si geamuri mici pentru ventilatie, iar tamplaria este de calitate superioara. Pot fi montate prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Puteti alege tipul de usa, de deschidere, precum si accesoriile de tipul cabina de dus, boiler electric, bucatarie, incalzire, ventilatie, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile, dar si fixe de cafenea, va propunem sa analizati oferta noastra de containere. Putem crea si instala un container cafenea in dimensiunile solicitate, cu dotarile impuse. Un container modular bar poate fi echipat cu sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, pentru ca spatiul obtinut sa fie confortabil indiferent de anotimp.

In containerul de cafenea pot fi integrate ferestre si usi termopan cu diverse dimensiuni. Toate aceste accesorii vor conta pentru desfasurarea activitatii in conditii adecvate, respectand normele de igiena si siguranta impuse. Costurile pentru un container de cafenea sunt convenabile si influentate de accesoriile cu care vor fi echipate.

Compartimentam containerele de cafenea asa cum aveti nevoie, cu diverse anexe: grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa. Pot fi adaugate piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, mese cu raft mobil, mese intarite, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de tip fast-food pot beneficia major prin desfasurarea activitatii comerciale in containere fast food. Daca doriti sa incepeti o afacere de tip fast-food de mici dimensiuni, va propunem sa analizati containerele comerciale de la Containere Modulare Noi. Ele sunt de cea mai buna calitate si realizate conform specificatiilor dvs, in conditii de igiena excelenta.

Folosim materiale inalt-calitative si garantam pentru durabilitatea si siguranta produselor noastre finale. Putem crea si instala rapid si sigur containere modulare fast-food cu pret convenabil. In containere pot fi montate aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi, ferestre termopan in dimensiuni variate. In plus, containerul fast-food poate fi compartimentat asa cum impune activitatea dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la constructii din containere pe nivel parter sau P+1. Ele impun mereu utilizarea containerului modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. Indiferent de dimensiunile santierului, containerele de santier pot include birou, dormitor, toalete, dusuri, holuri, Sali de mese si de conferinte, etc.

Realizam blocuri de containere, cu scara de acces exterioara si cale de acces. Orice container santier poate fi reconfigurat cu usurinta, relocat, extins—in functie de noile nevoi pentru antier. Containerele modulare asigura un grad inalt de flexibilitate in compartimentarea spatiului, pe diverse functii si sunt portabile.

In oferta noastra se afla ansamblu birou cu 4, 6 containere, ansamblu birou, vestiar, depozitare si WC cu containere, precum si ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56, 70 de containere. Va punem la dispozitie si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Daca aveti nevoie de un ghiseu, punct de control, cabina de paza, contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container cabina paza. Producem containere cabine paza cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este solutia ideala pentru puncte de control, paza si monitorizare permanenta a institutiilor, sediilor de birouri, sau a parcarilor.

Containerele de paza pot fi realizate in diverse dimensiuni si configuratii si pot fi instalate in orice punct de control. Ele pot include ferestre de tip ghiseu, radiator electric sau aer conditionat. Cabinele de paza vor oferi confort termic sporit indiferent de anotimp, precum si zona geografica in care se instaleaza containerele modulare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Daca administrati un santier si doriti sa creati conditii cat mai bune pentru muncitori, alegeti sa instalati containere modulare de tip vestiar. Putem realiza container vestiar in dimensiunile solicitate si il putem configura pentru a indeplini cat mai eficient nevoile dvs.

Se pot imbina module prefabricate de tip container (cu pereti din panouri sandwich) pentru a se crea containere vestiar pentru muncitorii de pe santiere, sportivii de pe terenuri de sport, piscine, etc. Containerele vestiar pot fi compartimentate unic, in functie de locul in care se utilizeaza. Astfel, se poate opta pentru vestiare simple (utilizate doar de un grup de persoane), mixte (folosite de barbati si femei), dar si vestiare personalizate, in configurari unice (bai, grupuri sanitare, etc).

Containerele vestiar pot avea latime de 2,4 sau 3m, iar lungimea maxima este de 12m. Puteti decide pentru vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare mixte si vestiare de 12m cu grup sanitar.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt atat de versatile si trainice incat se pot utiliza si pentru ridicarea de scoli si gradinite. La Containere Modulare Noi, se pot folosi containere scolare pentru construi insitutii educationale sigure si confortabile pentru copii, elevi si cadrele didactice.

Utilizam containere scoala pentru a obtine Sali de clasa, vestiare, Sali de mese, Sali de festivitati, toalete, Sali de sport, cancelarii, laboratoare. Containerele modulare pot fi combinate pentru a rezulta configuratia ceruta. Astfel, se pot obtine scoli din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cu sala de sport, cancelarie si biblioteca. Utilizam containere modulare pentru a obtine gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese, sala de festivitati.

In containere se instaleaza grupuri sanitare cu apa curenta. Se utilizeaza materiale usor de igienizat. Se doteaza containerele cu sisteme de incalzire si aer conditionat pentru a se asigura confort termic sporit pe tot parcursul anului, indiferent de zona geografica de instalare sau de conditiile meteo.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca se doreste extinderea unei unitati sanitare curente sau realizarea unor spatii noi, va sugeram sa analizati instalarea de containere sanitare. Un container sanitar poate deveni dispensar, cabinet stomatologic, cabinet medical, morga, centre de vaccinare, farmacie, centre de testare, etc.

In situatiile extraordinare, un container sanitar poate sa fie spatiu pentru cazare temporara, carantina, zona de triaj. El poate fi extrem de util in crearea unei zone-tampon la intrarea in clinici medicale, spitale, etc.

Containerele modulare pot fi extinse, transformate si chiar mutate in locatii noi. Orice container spital poate fi dotat pentru a fi racordat rapid la reteaua electrica si de apa a spitalului. Se pot livra containere de triaj cu aer conditionat, radiatoare electrice. Podelele sunt din materiale durabile, care nu se deterioreaza usor de la trafic intens si sunt usor de dezinfectat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Containere Modulare Noi este o companie de incredere care instaleaza containere modulare pentru a va oferi constructia dorita, in dimensiunile precizate si in configuratia dorita. Containerele noastre modulare sunt de calitate inalta, trainice, versatile si extrem de atractive ca pret.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram