Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Termeni si conditii


PINTILIE ALEXANDRU (denumita in continuare Prestator) detine prezentul website si este proprietarul acestuia. PINTILIE ALEXANDRU se defineste ca prestator de servicii de marketing online, si nu de servicii de constructii.

In cazul unor neintelegeri sau litigii cu privire la serviciile oferite prin acest site web, PINTILIE ALEXANDRU nu isi asuma responsabilitatea pentru calitatea serviciilor si produselor oferite. PINTILIE ALEXANDRU este proprietarul acestui site si inchiriaza site-ul in intregime sau in parte uneia sau mai multor terte persoane. Numerele de telefon de pe pagini apartin acestor terti si apelarea lor de catre potentialii clienti nu implica PINTILIE ALEXANDRU in procesul de comunicare, de ofertare de pret sau de prestare de servicii. Toate plangerile vor fi indreptate direct catre prestatorii angajati prin intermediul site-ului. PINTILIE ALEXANDRU a incheiat un contract de prestari servicii de marketing web cu tertii afisati, in buna credinta ca serviciile lor se vor derula cu respectarea legilor in vigoare. PINTILIE ALEXANDRU isi rezerva dreptul de a elimina de pe site orice tert la adresa caruia s-au primit plangeri.

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs., persoana fizica /juridica care viziteaza ori acceseaza website-ul si/sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile website-ului si Prestator, in calitatea sa de detinator si administrator al website-ului si de furnizor al Serviciilor website.

Este important sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa: containere-modulare-noi.ro. Acesarea, vizitarea website-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor website-ului, inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea website-ului si/sau utilizarea Serviciilor acestuia.

1. Definitii:

Utilizator - orice persoana fizica, care are capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza website-ul fiind interesata de datele, informatiile, anunturile si/sau Serviciile website-ului;
Client- orice persoana fizica, care are capacitate de exercitiu deplina- conform legii (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care contracteaza Serviciile oferite de catre oricare Prestator.

Prestator :
PINTILIE ALEXANDRU persoana fizica romana, domiciliat pe Str. Republicii nr 40, Bacau, jud. Bacau, e-mail: office@containere-modulare-noi.ro

Anunt - oferta publica lansata de un Client cu scopul de a fi publicata de catre Prestator prin intermediul Website-ului cu privire la prestarea unui serviciu si/sau furnizarea unui produs.

Operatori - persoane special instruite de catre Prestator pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Clienti pe w.ebsite.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile la adresa containere-modulare-noi.ro/contact

Clientii care nu sunt de acord si nu accepta modificarea Termenilor si Conditiilor, vor transmite un e-mail la adresa: contact@containere-modulare-noi.ro, solicitand stergerea contului / anuntului si incetarea imediata a relatiei contractuale. 

Utilizatorii care nu sunt de acord si nu accepta modificarea Termenilor si Conditiilor, vor inceta imediat accesarea si utilizarea website-ului. 

Prestatorul nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea in ceea ce priveste continutul, imaginile si/sau orice alte simboluri, marcaje si/sau semne folosite/solicitate de catre Client in realizarea Anuntului postat pe website.

Clientul este singurul responsabil pentru continutul, imaginile si/sau orice alte simboluri, marcaje si/sau semne utilizate in realizarea Anuntului postat pe website.

2. Drepturile si Obligatiile Prestatorului

Prestatorul se obliga sa publice toate informatiile transmise de catre Clienti prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Prestatorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Prestator, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Prestatorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.

Prestatorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Prestatorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
Prestatorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Prestatorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.
Prestatorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Prestatorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Prestatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

Prestatorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Prestatorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Prestator.
Prestatorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Prestatorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.

Prestatorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Prestatorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

Potrivit legislatiei in vigoare, Prestatorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.

Prestator va putea efectua teste si analize statistice in vederea optimizarii si eficientizarii politicilor practicate si in scopul imbunatatirii in mod obiectiv si nedescriminatoriu a activitatii Prestator si a experientei utilizatorilor , fara ca Prestator sa aiba obligatia de a informa utilizatorii cu privirea la efectuarea testelor sau la rezultatele acestora. Orice utilizator care nu doreste sa faca parte din grupul de utilizatori care in mod aleatoriu ajung sa participe in aceste teste sau orice alt utilizator care considera ca este dezavantajat de o astfel de initiativa, are dreptul sa solicite lamuriri privind statutul sau, urmand ca Prestator sa depuna toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, atata timp cat solicitarea utilizatorului se dovedeste a fi una indreptatita.

3. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Prestatorului si/sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Prestator pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Prestator spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Prestatorului in acest sens.

4. Drepturile si Obligatiile Clientului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Prestatorului si/sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Prestator pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Prestator spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Prestatorului in acest sens.

5. Verificarea/Moderarea Anunturilor si a Conturilor

Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Prestatorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut.

Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Prestator (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Prestatorului).

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:

 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • alcool si bauturi alcoolice
 • tigari si produse pe baza de tutun
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri inexistente
 • animale pe cale de disparitie
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, m?ciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • servicii de deblocare iCloud
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor

Anunturile de comercializare a animalelor de companie trebuie sa respecte legile: 227/2002 pentru aprobarea programului de gestionare a cainlilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de urgenta 55/2002 pentru Regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi.

Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.

Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).

Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Prestator, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de anunturi gratuit premise in anumite categorii), Operatorii Prestatorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea

Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.

In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.
In cazul in care este refuzat la moderare un Anunt gratuit dintr-o categorie unde exista Limite de Anunturi Gratuite stabilite de Prestator, anuntul respectiv este considerat ca fiind folosit, in contorizarea numarului de Anunturi Gratuite disponibile spre publicare timp de 30 de zile de la data publicarii. Asadar, cu titlu de exemplu, daca un utilizator publica un Anunt Gratuit intr-o categorie unde limita de Anunturi Gratuite este 2, iar acesta este respins la moderare, utilizatorul va putea publica gratuit un singur anunt in aceeasi categorie, in urmatoarele 30 de zile.

In cazul in care refuzarea la moderare a unui Anunt gratis face ca numarul total de Anunturi ramase active sa fie sub limita stabilita, nu se ramburseaza pretul niciunui Anunt deja platit. Cu titlu de exemplu, daca un Utilizator inregistreaza doua Anunturi gratis si un al treilea taxabil, acestea sunt moderate simultan iar unul dintre Anunturile gratis este refuzat, in acest caz, desi limita Anunturilor gratis active pe Website nu este depasita, pretul celui de-al treilea Anunt nu se ramburseaza deoarece momentul determinarii statusului unui Anunt drept Anunt platit sau Anunt Gratuit este momentul inregistrarii efective (care este anterior moderarii).

In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Prestatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Website in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Prestator si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

6. Preturi. Modalitati de plata

Preturile pentru Servicii sunt afisate pe Site inainte de momentul achizitiei lor

7. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Prestator, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de PRESTATOR. pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Prestatorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de PRESTATOR ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Client al Website-ului, despre care au cunostinta.

Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website.

Plangerile si/sau sesizarile transmise Prestatorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Prestatorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Prestatorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Prestator, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Prestatorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Prestator cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

8. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, PRESTATORUL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.

Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca PRESTATORUL sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Clienti si Utilizatori cu aceasta ocazie.

Inscrierea in baza de date se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, PRESTATORUL are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat al WEBSITE-ului

Ca abonat al WEBSITE-ului sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu WEBSITE-ul.

In urma utilizarii Paginii de WEBSITE, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail.

Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".

Datele vor fi prelucrate de catre PRESTATOR in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

 • statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor PRESTATORULUI si ale partenerilor sai;
 • folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.
 • abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre PRESTATOR sau partenerii/clientii sai, abonarea la newsletter fiind optionala;
 • persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
 • dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre PRESTATOR prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori si Clienti a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Prestatorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Prestator, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori si Clienti prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Prestator, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Prestatorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Pintilie Alexandru, str. Republicii nr 40, Bacau, Bacau, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

9. Modificarile prezentului document

Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: containere-modulare-noi.ro/termeni-si-conditii/. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

10. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

11. Modificarea Termenilor si Conditiilor

PRESTATORUL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii WEBSITE-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de WEBSITE sau de serviciile WEBSITE-ului ori prin accesarea SITE-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea WEBSITE-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor WEBSITE-ului

containere modulare
Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
© 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram