Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Politica de confidentialitate date cu caracter personal


PINTILIE ALEXANDRU este un operator de date cu sediul social la adresa str. Republicii nr 40, Bacau, jud. Bacau, Romania, responsabil de datele dvs. personale si va livreaza serviciile in concordanta cu Termenii si Conditiile de utilizare (denumita in mod colectiv "PRESTATOR", "noi", "noua" sau "noastre" in aceasta declaratie de confidentialitate).

Societatea noastra considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram, respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-urile noastre, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu noi.

Prin utilizarea acestui site sau / si serviciile noastre, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

Cuprins

 1. Definitii utilizate
 2. Principii de protectie a datelor
 3. Ce drepturi aveti cu privire la utilizarea datele personale
 4. Ce date personale colectam
 5. Cum folosim datele dumneavoastra personale
 6. Cine altcineva are acces la datele personale
 7. Cum putem securiza datele d-voastra
 8. Unde stocam datele dvs. si pentru cat timp?
 9. Informatii despre cookie-uri
 10. Securitatea procesarii
 11. Informatii de contact

Definitii

Datele cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizata – persoana fizice ale caror date personale sunt prelucrate.
Copil – o persoana fizica cu varsta sub 18 ani.

Principii de protectie a datelor

Ne angajam sa urmam urmatoarele principii de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal:

 • Procesarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile noastre de prelucrare au motive legale. intotdeauna consideram drepturile dvs. inainte de prelucrarea datelor personale. Va vom furniza informatii privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitata ca scop. Activitatile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colectam si procesam doar cantitatea minima de date personale necesare pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitata pe o perioada de timp de 5 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decat este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratetea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.

Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare – ceea ce inseamna ca trebuie sa stiti daca datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita si de a obtine o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce inseamna aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra personale, care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de stergere – ceea ce inseamna ca in anumite circumstante puteti cere ca datele dvs. personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.
 5. Dreptul de a restrictiona procesarea – adica in cazul in care se aplica anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune procesarii – adica in anumite cazuri aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dvs. personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca aveti dreptul sa faceti obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare; ?i sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept poate fi exercitat ori de cate ori exista un rezultat al profilarii care produce efecte juridice care te afecteaza sau te afecteaza in mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa obtineti datele dvs. personale intr-un format adecvat sau, daca este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul..
 9. Dreptul de a depune o plangere – in cazul in care refuzam cererea dvs. in baza Drepturilor de Acces, va vom oferi un motiv de ce. Daca nu sunteti multumit de modul in care a fost tratata solicitarea dvs., va rugam sa ne contactati.
 10. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce inseamna ca aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere ?i dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimtamantul – ai dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastra personale.

Aceste drepturi pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, care va cuprinde solicitarile formulate si motivele acestora, catre noi la sediul nostru din Str. Republicii 40 Bacau sau electronic la adresa de e-mail: office@containere-modulare-noi.ro

Ce date personale colectam

Informatii pe care ni le-ati furnizat 
Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – in principal informatiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a va imbunatati experienta clientilor cu noi. Salvam informatiile pe care ni le furnizati pentru a putea comenta sau efectua alte activitati pe site. Aceste informatii includ, de exemplu, numele dvs. si adresa de e-mail.

Informatii colectate automat despre dvs. 
Aceasta include informatii care sunt stocate automat de module cookie si alte instrumente de sesiune. De exemplu, informatiile despre cosul de cumparaturi, adresa dvs. IP, istoricul de cumparaturi (daca exista), etc. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati experienta clientilor. Cand utilizati serviciile noastre sau cautati continutul site-ului nostru, activitatile dvs. pot fi inregistrate.

Informatii cu character public
Este posibil sa colectam informatii cu character public despre dvs.

Cum folosim datele dumneavoastra personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru a:

 • furniza serviciul nostru pentru dvs. Aceasta include, de exemplu, inregistrarea contului; oferindu-va alte produse si servicii pe care le-ati solicitat; oferindu-va elemente promotionale la cererea dvs. si comunicand cu dvs. in legatura cu aceste produse si servicii; comunicarea si interactiunea cu dvs.; pentru a va notifica despre modificarile aduse oricaror servicii.
 • imbunatatiti experienta clientilor;
 • indeplinirea unei obligatii in conformitate cu legea sau contractul;
 • in rapoartele si statisticile interne ale companiei

Noi folosim datele dvs. personale pe motive legitime si cu consimtamantul dumneavoastra.
Pe baza incheierii unui contract sau a indeplinirii obligatiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va identifica;
 • pentru a va furniza un serviciu sau de a trimite/va oferta un produs;
 • in vederea comunicarii cu dvs fie in scopuri de vanzari sau facturare;
 • in rapoartele si statisticile interne ale companiei

Pe baza unui interes legitim, ne procesam datele personale pentru urmatoarele scopuri:

 • gestionarea si analiza bazei noastra de clienti (comportamentul de cumparare / vizitare si istoricul) pentru a imbunatati calitatea, varietatea si disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;

Atata timp cat nu ne-ati informat, consideram ca prin a va oferi produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. din istoricul de cumparare / de navigare, este interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va trimite buletine informative si/sau oferte in diferite campanii de marketing;
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut acordul dvs;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele personale adunate si de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele in afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci cand este anonima. Salvam informatiile dvs. de facturare si alte informatii culese despre dvs. atat timp cat este necesar in scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt mentionate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura ca:

 • legatura dintre scopurile, contextul si natura datelor personale este adecvata pentru procesarea ulterioara;
 • Prelucrarea ulterioara nu va va afecta interesele

Va vom informa despre orice procesare si scopuri ulterioare.

Pentru prestarea serviciilor noastre:
- Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor;
- Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din credit;
- Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
- Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele si serviciile noastre;
- Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile si produsele noastre;
- Pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dumneavoastra cu noi;
- Evidenta electronica a clientilor, efectuarea raportarilor prevazute de lege catre autoritatile competente, evidenta serviciilor prestate.

In plus, va putem prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime precum:
- prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale;
- gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre.

Cine altcineva are acces la datele personale

Nu utilizam datele dvs. personale in relatia cu companii terte, parteneri sau alte persoane din exteriorul companiei.

Nu vom dezvalui datele dvs. personale tertilor sau institutiilor publice decat atunci cand suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru. Am putea dezvalui datele dvs. personale unor terte parti daca v-ati dat acordul sau daca exista alte motive legale pentru aceasta.

Cum putem securiza datele d-voastra

Facem tot posibilul pentru a pastra datele dvs. personale in siguranta. Utilizam protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea si pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizam sistemele noastre pentru posibile vulnerabilitati si atacuri.
Chiar daca incercam tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informatiilor. Cu toate acestea, ne angajam sa notificam autoritatile competente privind incalcarile protectiei datelor. De asemenea, va vom anunta daca exista o amenintare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem in mod rezonabil pentru a preveni incalcarea securitatii ?i pentru a asista autoritatile in cazul in care vor aparea incalcari.
Daca aveti un cont la noi, retineti ca trebuie sa pastrati secretul dvs. de utilizator ?i parola.

Toate informatiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate si necesare pentru a va proteja datele personale. PRESTATORUL evalueaza in permanenta securitatea retelei si gradul de adecvare al programului sau intern de securitate a informatiilor, care este destinat: (a) sa va ajute sa va asigurati datele impotriva pierderii, accesului sau divulgarii accidentale sau ilegale; (b) sa identificati riscurile previzibile in mod rezonabil pentru securitatea implementat (c) sa minimizati riscurile de securitate, inclusiv prin evaluarea riscurilor si prin testarea periodica. in plus, asiguram ca toate datele de plata sunt criptate utilizand tehnologia SSL.

Retineti ca, in ciuda masurilor pe care le-am implementat pentru a va proteja datele, transferul de date prin Internet sau alte retele deschise nu este niciodata complet sigur si exista riscul ca datele dvs. personale sa fie accesate de terti neautorizati.

Unde stocam datele dvs. si pentru cat timp?

Datele pe care le colectam despre dvs. vor fi stocate si procesate atat in interiorul, cat si posibil in afara Spatiului Economic European, in servere securizate, pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru utilizatori. De exemplu - pentru construirea rapida a paginilor de internet sau a aplicatiilor mobile.

Vom pastra datele dvs. personale atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, luam in considerarea valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesam datele dvs. personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

in cazul in care aveti intrebari legate de perioada de pastrare a datelor dvs., va rugam sa ne contactati folosind Formularul de Contact.

Politica fata de minori

Nu intentionam sa colectam cu buna stiinta informatii de la minori. Nu vizam minorii ca potentiali beneficiari ai serviciilor noastre.

Cookie-urile si alte tehnologii pe care le folosim

Utilizam cookie-uri si / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clientilor, pentru a administra site-ul, a urmari comportamentul utilizatorilor pe site si pentru a colecta informatii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a va personaliza si imbunatati experienta cu noi.
Un cookie este un fisier text stocat pe computer dvs.. Cookie-urile stocheaza informatiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile sa functioneze mai bine. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii..

Utilizam cookie-urile in urmatoarele scopuri:

 • Cookie-urile necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza cateva functii importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii personale.
 • Cookie-uri de functionalitate – aceste cookie-uri ofera functionalitate care face ca utilizarea serviciului nostru sa fie mai convenabila si face posibile caracteristici mai personalizate. De exemplu, acestea ar putea sa-si aminteasca numele si adresa de e-mail in formularele de comentarii, astfel incat nu trebuie sa reintroduceti aceasta informatie data viitoare cand faceti un comentariu in sectiune de blog a site-ului.
 • Cookie-urile de analiza – aceste module cookie sunt utilizate pentru a urmari utilizarea si performanta site-ului web si a serviciilor noastre

Puteti elimina modulele cookie stocate in computer prin setarile browserului. in mod alternativ, puteti controla anumite module cookie terta parte utilizand o platforma de imbunatatire a confidentialitatii, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, vizitati allaboutcookies.org.

Utilizam Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politica de confidentialitate pe care o puteti consulta la: aici. Daca doriti sa renuntati la urmarirea de catre Google Analytics, accesati Google Analytics opt-out page.

Securitatea procesarii

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.
In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

Informatii de contact

Autoritatea de Supraveghere

Website: http://www.dataprotection.ro/
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate.

PINTILIE ALEXANDRU se angajeaza sa va protejeze intimitatea. Contactati-ne la office@containere-modulare-noi.ro daca aveti intrebari sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale si va vom ajuta cu placere. containere-modulare-noi.ro este proprietatea acestei firme.

containere modulare
Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
© 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram