Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Vatra Dornei

Containere Modulare Vatra Dornei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Vatra Dornei. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Constructia modulara reprezinta o alternativa la constructia clasica din caramida sau beton, intrucat timpul de finalizare este cu mult mai scurt decat cu cele clasice. La constructia modulara, partile componente (modulele) se produc in fabrica, iar asamblarea are loc la client. Cu toate acestea, constructiile din containere modulare pot sa aiba aceleasi detalii si specificitati arhitecturale ca si constructiile din caramida sau beton.

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere modulare folosite pentru structuri dintre cele mai diverse. Cum cea mai mare parte a procesului de fabricare se petrece in interior (mai mult de 60%), lucrarile nu se intarzie, nefiind afectate de vremea urata. Totodata, materialele utilizate raman uscate si constructia nu va avea umiditate. Desfasurarea fabricarii containerelor la interior este si mai sigura pentru angajati, riscul accidentelor la locul de munca fiind mult diminuat.

Versatilitatea constructiilor din containere modulare este remarcabila, acestea permitand extinderea, reconfigurarea si chiar relocarea cu usurinta. Astfel, nevoia de materie prima se reduce substantial. Aceasta versatilitate aduce un alt beneficiu—reciclarea materialelor si eliminarea reziduurilor. Constructiile din containere modulare pot sa aiba aceeasi arhitectura si aspecte ca si modelele alternative traditionale. Containerele modulare pot fi astfel gandite si realizate pentru a se integra cat mai placut in decorul existent, alaturi de celelalte structuri prezente. Cum tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti la detalii, imbinarile de containere modulare vor fi invizibile.

Caracteristicile enumerate sunt argumente pentru care costurile asociate cu structurile din containere modulare si monobloc sunt avantajoase si mai mici decat cele ale constructiilor clasice. Factori precum dimensiunea, configurarea spatiului, numarul de niveluri, accesorii si instalatii montate vor conta in costul final pentru constructiile din containere modulare. Cu toate acestea, ele raman mai mici decat cele ale constructiilor traditionale. Mentionam ca este posibila suprapunerea containerelor, dar numai pana la 4 niveluri.

In ceea ce priveste complexitatea constructiilor din containere modulare, amintim ca aceasta variaza extrem de mult. Astfel, prin folosirea de containere monobloc sau imbinarea de containere modulare se pot obtine de la structuri simple (cabine de paza, vestiare) pana la structuri complexe (organizari de santiere, scoli si chiar spitale).

Containerele modulare se pot echipa cu instalatii si accesorii pentru a fi racordate imediat dupa montaj la retelele de canalizare, apa, electricitate, Internet, cablu TV. Structurile supraetajate se completeaza cu scari interioare, dar se pot instala si scari exterioare. Versatilitatea acestor structuri este un atu esential, reconfigurarea spatiului, extinderea si relocarea fiind posibile cu usurinta.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au dimensiuni diverse si pot fi imbinate pentru a rezulta constructia solicitata. Compus din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica, un container modular permite configurarea spatiului pentru a fi folosit atat ca fast-food stradal, cat si ca spital.

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, dar si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Containerele au lungime pornind de la 3m si ajungand pana la 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. In functie de constructia finala solicitata, putem proiecta si imbina containerele modulare necesare. Va incurajam sa acordati atentie sporita dimensiunilor finale dorite pentru constructia dvs pentru a putea produce containerele modulare la dimensiunile impuse de proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca proiectul dvs nu impune pe viitor alaturarea de noi module, vom utiliza containere monobloc. De multe ori, spatiul oferit de un container monobloc este suficient pentru nevoile dvs. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri independente si nu permit imbinarea cu alte module.

Containerele monobloc se folosesc in constructiile pe un singur nivel. Cu structura metalica profilata la rece, aceste containere se monteaza repede si usor. Containerele monobloc pot deveni case, anexe si extinderi de gospodarii. Utilitatea lor se extinde dincolo de domeniul rezidential, ele putand fi adaptate si utilizate in domeniul comercial ca si restaurante, cafenele, baruri, containere pentru depozitare, etc. Cabine de paza, centre de informare turistica, toalete publice sunt printre aplicatiile din domeniul public in care se folosesc cu succes containerele monobloc.

Daca proiectul dvs impune supraetajarea sau daca anticipati extinderea structurii la un moment dat, apelati la echipa noastra de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Acestea se utilizeaza la scara larga si permit supraetajarea pana la 4 niveluri. Containerele modulare se pot imbina, suprapune, alatura, rezultand structuri din cele mai complexe.

Intrucat utilizam panouri sandwich, ridicarea unei constructii din containere modulare se deruleaza repede—un container sandwich poate fi fabricat si intr-o singura zi. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un material termoizolant (spuma poliuretanica de cele mai multe ori). Containerul panouri sandwich este versatil si utilizabil in numeroase aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate conform nevoilor si preferintelor dvs, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie in dimensiunile impuse de proiectul dvs. In multe aplicatii, un container amenajat cu instalatiile si accesoriile impuse de aplicatie poate fi aditia esentiala pentru confortul celor care il folosesc.

Amintim ca putem echipa un container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile dorite: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica, etc. Containerele modulare pot fi combinate pentru a ridica structura solicitata. Indiferent de constructia dorita (casa de vacanta, vestiare, cabine de paza, spitale, scoli, gradinite, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale), se poate apela la containerele modulare.

Un container echipat cu accesoriile, echipamentele impuse de activitatile pe care le va gazdui va oferi acelasi nivel de confort precum o cladire clasica din beton sau caramida. Pentru containere la cheie, apelati astazi la Containere Modulare Noi. Producem si instalam containere modulare pentru a oferi constructia dorita, in configurarea ideala pentru desfasurarea activitatilor de la interior.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Daca pentru o casa clasica trebuie sa asteptati mai mult de 6 luni pentru finalizarea lucrarilor, pentru o containere tip casa timpul de asteptare este mult mai mic. Containerele modulare pentru case pot avea un nivel sau mai mule niveluri, iar accesoriile si instalatiile regasite in casele traditionale pot fi instalate si in casele modulare containere la cheie.

Cu un sir lung de calitati, containerele modulare stil casa conving tot mai multi clienti, fiind nu doar mai ieftine decat casele traditionale, dar si mai repede de montat. Mai mult, containerele casa pot fi delimitate asa cum va este cel mai util si mai confortabil. Izolarea termica eficienta a unui container casa asigura o temperatura ambientala uniforma la interior. De altfel, este remarcat si eficienta enegertica a unui container modular tip casa, obtinuta prin materialele si modul de constructie. De exemplu, podeaua este realizata dintr-un material cu un coeficient termic inalt, iar peretii sandwich au miez din material termoizolant (poate avea diverse grosimi).

Procesul in sine de asamblare a containerelor de casa este prietenos cu mediul si nu genereaza reziduuri. Montajul containerelor modulare case se finalizeaza rapid si sunt posibile modificari precum extinderi, reconfigurari si relocari. Atunci cand imbina containerele modulare, tehnicienii nostri se asigura nu doar de trainicia constructiei, ci si de aspectul ei estetic. Astfel, imbinarile nu vor fi deloc vizibile. Containerul tip casa poate fi personalizat cat mai mult si va puteti alege culoarea pentru exterior, finisajele. Echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii suplimentare despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi gasiti containere care se pot imbina (modulare), dar si containere ce pot fi folosite doar ca structuri independente, containere monobloc. Daca doriti sa infrumusetati spatiul gradinii si sa creati o zona de relaxare, alegeti containerele cu terasa.

Containerul terasa poate fi dimensionat la curtea dvs si decorat pentru a se integra cat mai placut. Va propunem doua variante: containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Acoperisul nu este obligatoriu si balustrada pentru containerul terasa este flexibila, putand fi montata si mai tarziu.

Pentru confort si functionalitate, dotam containerul terasa cu prize in stalpii de colt, intrerupatoare, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Usor de instalat si configurat, ieftin si solid, containerul terasa se evidentiaza si prin versatilitate. Astfel, el poate fi folosit si ca spatiu de pauza la sedii de firme, statie de autobuz, loc de parcare pentru bicicleta, gradina acoperita, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Pentru constructii rapide si usor de configurat, luati in calcul containerele locuinta la preturi convenabile. Daca pentru constructiile clasice trebuie sa asteptati uneori si mai mult de un an, pentru containerele pentru locuit veti astepta mult mai putin. Containerul locuinta modulara cu pret atractiv poate fi delimitat in spatiile cele mai functionale pentru familia dvs. Dupa montajul instalatiilor, accesoriilor, containerul pentru locuit va deveni la fel de confortabil, sigur si trainic ca o casa din caramida sau beton. Pretul pentru un container de locuit este mereu mai mic decat cel al unei case clasice.

Containerele modulare locuibile urca in topul preferintelor clientilor intrucat au numeroasa calitati. Pretul mic este o calitate esentiala pentru unii clienti, in timp ce altii le prefera constructiilor clasice datorita timpului redus de instalare. Posibilitatea reconfigurarii facile pentru containerul modular de locuit este o alta calitate care conteaza pentru clienti. Cu toate ca renovarile sunt posibile si in cazul caselor clasice, ele sunt procese scumpe care nu se finalizeaza aproape niciodata la timp. Containerele modulare pentru locuit nu sunt doar usor de reconfigurat, dar lucrarile de modificare nu creeaza probleme si cheltuilei neprevazute. In plus, reconfigurarile si transformarile se finalizeaza la termenul stabilit.

Un container de locuit poate fi la fel de trainic si sigur ca o casa din caramida sau beton. Materialele si procesul de asamblare ofera aceste calitati. Astfel, planseul de container are tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (protejeaza de umezeala). Un canal de drenare face ca apa sa nu se adune pe acoperis. Aspectul containerelor poate sa semene cu cel al caselor clasice. Se pot insera pereti de lemn, spoturi, corpuri de iluminat, pereti de rigips sau caramida aparenta si containerul se poate decora cu diverse materiale.

Este posibila suprapunerea de containere modulare de locuit pana la 4 etaje. Containerul de locuit va avea dus, aer conditionat, sistem de incalzire, alte accesorii necesare confortului. Va oferim containere de locuit la pret atractiv. Numarul de etaje, complexitatea delimitarilor, accesoriile si instalatiile montate sunt factori care vor influenta, insa, pretul final pentru un container pentru locuit.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Un container de locuit cu baie poate fi o solutie pentru igiena si confortul dvs in multe situatii. Putem utiliza un singur container, dar multe proiecte impun folosirea de 2, 3, 4 si chiar mai multe containere. Procuram instalatii de cea mai buna calitate, de la cei mai renumiti producatori.

Peretii containerelor sunt realizati cu panouri sandwich care au material termoizolant, in grosime intre 60-100mm. Prin urmare, temperatura in containere se uniformizeaza. Eficienta energetica pentru casele din container este o calitate importanta.

Multi clienti gasesc util containerul de locuit. O casa container cu grup sanitar are 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 cabina de dus, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 boiler electric, 1 convector. Peretii de container sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat gros de 40mm si containerul prezinta ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. Completam containerul de locuinta cu toaleta cu priza dubla si corp de iluminat.

Containerul de locuit cu toaleta este o optiune solida si confortabila pentru multi clienti. Peretii din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm asigura o buna izolare termica. Includem ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC, precum si instalatie de lumina si priza. Instalatia sanitara include 1 vas WC, 1 oglinda, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

La Containere Modulare Noi va oferim containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Putem fabrica modele de containere la dimensiunile dorite. Suprapunerea de containere de bucatarie este posibila pana la 4 etaje. Intrucat permit instalarea de echipamente, accesorii si instalatii esentiale in activitatile de bucatarie, containerele bucatarie pot fi la fel de eficiente, confortabile si sigure ca si bucatariile din cladirile clasice.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Una dintre calitatile containerele bucatarie este aceea ca au o excelenta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie se completeaza cu de tablou de sigurante automat (la interior), instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie poate fi modificat cu usurinta pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor se realizeaza cu usurinta, asemeni si montajului care se poate efectua atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru santiere si ateliere de productie, containerele modulare birouri sunt mereu aditii excelente. Productivitatea angajatilor poate fi amplificata prin utilizarea de containere birouri, a caror delimitare duce la eficientizarea activititatilor. La Containere Modulare Noi veti gasi containere tip birou la preturi avantajoase, usor de configurat, instalat si modificat.

Un container birou din module prefabricate va ajuta angajatii pe santiere sa-si desfasoare cat mai eficient munca. Un container birouri poate avea zone cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Toate santierele, indiferent de gradul de complexitate si marimea lor beneficiaza prin montajul de containere birou.

Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse modele de containere. Un container modular birou permite imbinarea de alte containere pentru a se extinde spatiul initial. In containerul tip birou se monteaza usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Suprapunerea containerelor modulare permite obtinerea de maximum 4 etaje, completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou sunt sigure si pot fi instalate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar este util in numeroase aplicatii. Se pot alege intre doua latimi (2,4 sau 3m) si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de de 2,7m, dar ea poate fi ajustata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou de adapteaza la diversele nevoi ale angajatilor, precum si zonei geografice de instalare. Aceste containere pot fi prevazute cu grup sanitar, vitrine, ghisee, diverse finisaje si culori. Grupul sanitar pentru birou prezinta pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In grupul sanitar se adauga 1 corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 priza dubla, 1 vas WC, 1 cabina de dus si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Cum oferta de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa, ea include si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configurarea cea mai comoda pentru dvs. Un container cu baie este ieftin, sigur si eficient in multe aplicatii. Spre exemplu, el este mai mult decat necesar turistilor in zonele de camping. Un container cu baie le este esential pentru a se curata si ingriji.

Un container modular cu baie permite configurarea dorita si poate fi racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati nu exista, nu se poate monta un container modular cu baie si dus.

Cum un container modular cu baie si dus se monteaza in timp scurt, el devine extrem de potrivit pe santiere si aplicatii temporare. Daca ati inceput sa va renovati casa si doriti o structura temporara pentru igiena si ingrijirea corporala pentru familia dvs, instalarea unui container cu baie si dus este o alegere excelenta. Astfel, veti elimina macar o parte dintre problemele asociate cu renovarea unei case.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt optiuni ieftine, rapide si usor de modificat, gasindu-si utilitatea in numeroase proiecte. Un container cu grup sanitar poate sa aiba, pe langa grup sanitar, WC si instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, vestiare, pisoare, boilere. Pentru containere toalete la preturi competitive, nu ezitati sa apelati echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt fabricati cu panouri sandwich, al caror miez este izolatie din spuma poliuretanica. Acest detaliu contribuie la uniformizarea temperaturii in container. Cu un proces de montaj finalizat in timp scut, containerul modular WC are aplicabilitate extrem de diversa. El este toaleta pentru locatii izolate (cabane la altitudini mari), container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarile de santier si multe alte aplicatii. Oamenii ramasi fara adapost in urma unor calamitati naturale (inundatii), pot beneficia prin montajul de containere modulare cu WC. Containerele pot fi dotate cu aer conditionat, apa curenta, instalatii de incalzire, boilere pentru a le oferi conditii decente pentru igiena si curatarea corpului.

Asigurarea unor conditii adecvate pentru ingrijirea corpului este esentiala pentru muncitorii de pe santiere; containerele cu chiuvete si apa curenta nu pot lipsi. Indiferent de tipul sau amploarea santierului, acesta nu poate sa functioneze corespunzator daca muncitorilor le lipsesc structuri precum containerele cu grup sanitar.

Realizam containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile solicitate si delimitam spatiul la interior asa cum va este cel mai util. Containerele de acest tip sunt versatile si pot functiona in diverse proiecte: anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici si lista poate continua.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Pentru garaj, nu este nevoie sa apelati la constructii clasice din caramida. Containerele garaj sunt solutii mult mai ieftine, mai usor de montat si intretinut si cu nivel inalt de versatilitate. Va punem la dispozitie containere garaj din profile metalice in doua variante: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat si il putem livra gata asamblat. Un container de garaj poate sa aiba finisajele si culorile dorite, poate avea usi manuale sau automate si diverse echipamente necesare activitatilor desfasurate in garaj.

Folosim tabla zincata de 2mm profilata la rece pentru a produce containere modulare garaje. Containerele sunt grunduite si vopsite, fiind astfel protejate de coroziune. Ele isi vor mentine aspectul pentru multi ani. Tavanul containerelor este din tabla zincata lisa de 0,5mm, tabla cutata alba de 0,5mm, vata minerala de 100mm si grinzi de lemn.

Completam containerele de garaj cu usa vopsita pe ambele parti, Horman. Este o usa basculanta cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. In containerele garaj montam si usa automatizata si instalatie electrica. Modelul de container garaj de 7x3x2,5m permite si instalarea de usa pietonala si de fereastra batanta din tamplarie PVC. Nu sunt necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

La montajul containerului de garaj, tehnicienii nostri urmaresc ca procesul sa fie cat mai prietenos cu mediul, fara sa genereze daune acestuia si reziduuri. Contactati echipa noastra pentru detalii legate de pret si alte informatii.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Stocarea marfurilor in conditii optime se poate realiza si in containere depozitare. Un container depozitare se instaleaza in timp scurt si poate fi delimitat pentru ca depozitarea produselor sa fie cat mai sigura. Completam containerele cu accesoriile, instalatiile si echipamentele necesare depozitarii marfurilor fara ca acestea sa se altereze. Containerele de depozitare pot fi late de 2,4 sau 3m si lungi de 3, 6, 9 sau 12m. Izolarea containerelor este optionala.

Daca o magazie din caramida sau beton va necesita, macar din cand in cand, lucrari de renovare si de intretinere, un container magazie nu impune astfel de lucrari. Cadrul monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece da stabilitate si rezistenta in timp containerului. Containerul modular nu corodeaza si nu isi pierde aspectul initial, fiind grunduit si vopsit. Pentru podea folosim tabla zincata cutata, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm, placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular se produce cu tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 1000mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm. Pentru pereti folosim panouri sandwich cu spuma poliuretanica, in grosime de 40mm. Containerul se doteaza cu ferestre, prize, corpuri de iluminat, accesorii necesare pentru conservarea adecvata a marfurilor. Usa unui container depozitare este in doua canate. Pretul unui container modular de depozitare este avantajos, influentat insa de accesoriile si instalatiile suplimentare montate.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Pentru a debuta intr-o afacere tip magazin, fara a face investitii mari in spatiul de prezentare a produselor dvs, alegeti containerele pentru magazin. In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine cu preturi convenabile pentru clienti. Putem sa instalam baie, aer conditionat, sisteme de incalzire si orice alte accesorii necesare activitatilor din magazinul dvs. Un beneficiu important adus de containerul tip magazin este acela ca el se instaleaza repede.

Cu pret mic, timp redus de instalare si configurare facila, este de inteles de ce un container modular magazin este o completare excelenta pentru o afacere mica sau mijlocie. Modificarile ce se pot aduce la containerele tip magazin sunt mereu facile, fie ca vorbim de extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere sau de reconfigurarea spatiului la interior pentru a obtine zone cu functii noi. Mai mult decat atat, containerele sunt usor de relocat in noi locatii.

Fabricam containere modulare de magazin la dimensiunile dorite si realizam delimitarile in functie de activitatile dvs. In final, containerul poate avea zone specifice diverselor tipuri de magazine: magazine alimentare, petshop, magazine de piese auto, vestimentare, produse cosmetice, patiserii, produse bio, etc.

Ne straduim ca fiecare container magazin sa respecte normele si standardele de siguranta si igiena din domeniul in care activati. Realizam containere magazin nu doar in dimensiunile si configurarile dorite, ci si cu finisajele si culorile pe care le alegeti.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca suntetin interesat de un container spatiu comercial la pret atragator, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale pot avea configuratia si dimensiunile ideale pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai eficient.

Latimea acestor containere comerciale poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai productiv, montam toate accesoriile si instalatiile necesare: ferestre, instalatii electrice, echipamente, toalete, etc. Afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientului, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial.

Va propunem containere comerciale de vanzare la preturi mici pentru a va putea creste profitul in afacerea dvs. Aceste containere se instaleaza in cateva ore si folosesc atat pentru activitati comerciale permanente, cat si pentru activitati comerciale temporare. Ele rezista la conditiile meteo nefavorabile si pot suporta modificari. Reconfigurarea, extinderea si chiar relocare sunt posibile fara mare dificultate.

Containere Horeca

Containere Horeca

In domeniul Horeca se pot folosi containere Horeca pentru a se obtine spatii precum cafenele, baruri, street food, gelaterii, etc. Utilizam atat containere comerciale de tip monobloc, cat si containere modulare. Containerele Horeca se pot adapta in functie de activitatile desfasurate in ele si in conformitate cu preferintele dvs. Astfel, se pot monta pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Va puteti alege culorile pentru anumite elemente si placa peretii de exterior cu lemn sau piatra. Exista tipuri de usa diverse, tipuri diferite de deschidere—alegeti cum convine mai mult afacerii dvs! Putem chiar completa containerul cu sigla luminoasa.

Cand folosim containere modulare, putem suprapune containerele. Daca nu se urmareste suprapunerea sau extinderea pe viitor, recomandam utilizarea de containere monobloc. Putem placa peretii (din panouri sandwich) de la interior cu rigips. Daca doriti, putem decora containerul cu lambriuri, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Asiguram ventilarea acestor containere Horeca cu ferestre mici. Integrarea de prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, ventilatie, cabine de dus, incalzire, boiler ajuta la crearea confortului pentru angajati si clienti.

Containere cafenea

Containere cafenea

Alegeti containere pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Indiferent de dimensiuni, putem monta repede si sigur container cafenea acolo unde aveti nevoie. Echipam containerul modular bar cu toate accesoriile si echipamentele impuse de specificul activitatilor din cafenea. Astfel, instalam aer conditionat, sisteme de ventilatie si alte echipamente necesare confortului.

Daca doriti, montam ferestre si usi termopan in diferite dimensiuni. Configurarea spatiului de container de cafenea o realizam pentru o eficienta desfasurare a activitatilor dvs. Pretul pentru un astfel de container este avantajos. Factori precum complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele aditionale montate, numarul de etaje vor influenta pretul final pentru containerul de cafenea.

La interior, containerul de cafenea poate fi delimitat in zone cu diverse functii: zone de servit masa, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. In functie de cerintele dvs, putem monta numeroase accesorii, precum: piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu raft mobil, mese cu chiuvete si rafturi, instalatii electrice, ice maker etc.

Container fast food

Container fast food

Daca doriti sa initiati o mica afacere de tip fas-food, luati in calcul folosirea unui container fast food ca si spatiu pentru afacerea dvs. Aceste containere comerciale se monteaza usor, rapid si configurarea lor este facila si modificabila in timp.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi au experienta necesara pentru a monta containere modulare fast-food cu pret convenabil pentru clienti. Dotam containerele fast-food cu echipamentele si instalatiile impuse pentru desfasurarea in conditii de igiena si siguranta a activitatilor de fast food. Ferestre din termopan, usi, sisteme de incalzire, aer conditionat sunt cateva dintre mijloacele prin care se poate personaliza containerul fast-food. Delimitam spatiul de container fast-food astfel ca activitatile dvs sa aiba loc in cel mai eficient si sigur mod.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la containerele pe nivel parter sau P+1. Utilizam doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier pot fi utilizate in toate tipurile de santier, chiar daca au dimensiuni mari sau grade inalte de complexitate. Containerele pot fi configurate pentru a se obtine birouri, toalete, dusuri, Sali de mese, dormitoare, Sali de conferinta, holuri, etc.

Dispunem de echipamentele si resursele necesare pentru a ridica blocuri de containere, la care adaugam scari de acces exterioare si cai de acces. Containerul de santier permite realizarea cu usurinta de ajustari. Astfel, spatiul sau se poate mari prin adaugarea de noi containere, dar se poate efectua si o noua reconfigurare a spatiului. Daca este nevoie, containerul poate fi mutat in locatii noi. Va punem la dispozitie ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. In oferta noastra se afla si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.Acolo unde se doreste cazarea muncitorilor, putem monta ansambluri de cazare cu 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Intrarile in institutiile oficiale, banci, cladirile de birouri, precum si parcarile necesita supraveghere si de catre paznici. Pentru siguranta si confortul acestora va propunem sa instalati container cabina paza. Containerele cabina paza cu pereti din panouri sandwich asigura o temperatura uniforma, avand izolatie din spuma poliuretanica.

Realizam containere de paza la dimensiunile solicitate si le montam acolo unde aveti nevoie. Pentru confortul termic al paznicilor pe toata perioada anului, va sugeram sa apelati la instalarea de radiator electric si aer conditionat. Se pot monta ferestre tip ghiseu pentru functionalitate. Datorita constructiei si posibilitatii de utilizare a sistemelor de incalzire sau racorire, aceste containere paza pot fi utilizate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Ameliorati productivitatea muncitorilor pe santier prin asigurarea unor conditii bune de igiena si confort. In acest sens, optati pentru montajul de containere modulare de tip vestiar. Ele pot fi configurate in functie de numarul de angajati si nevoile acestora.

Containerele vestiare pot fi folosite pe santiere, dar si la terenurile de sport si piscine. Scopul final determina configurarea containerelor vestiare. Se pot obtine containere vestiare simple (doar pentru un grup de persoane), dar si vestiare mixte (utilizate de femei si barbati). Echiparea containerelor vestiare cu grupuri sanitare, bai se poate face la solicitarea clientului.

Containerele vestiar sunt de 2,4 sau 3m latime, iar lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In catalogul Containere Modulare Noi gasiti vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare se utilizeaza si pentru constructia de gradinite si scoli. Folosim containere scolare trainice pentru a ridica institutii scolare la fel de sigure si confortabile ca si cele clasice din beton sau caramida.

Containerele scoala se pot folosi pentru a se obtine Sali de clasa, Sali de festivitati, sala de mese, cancelarii, biblioteca, laboratoare, vestiare. Instalam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, bibilioteca si sala de sport. Gradinitele pot fi compuse din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Pentru ca igiena, confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie optime, echipam constructiile cu grupuri sanitare, instalatii de incalzire, aer conditionat. Utilizam materiale rezistente la trafic inalt, usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca urmariti extinderea unei unitati medicale sau ridicarea unei structuri medicale noi, va sugeram sa luati in calcul utilizarea de containere sanitare. La Containere Modulare Noi va oferim containere sanitare pentru a obtine constructii sanitare diverse: centre de testare si vaccinare, cabinete veterinare, dispensare, farmacii, dispensare, cabinete stomatologice, morga. Containerele sanitare se pot utiliza si pentru a se crea zone de tampon la intrarea in spitale, clinici medicale. Zonele de triaj din spitale pot fi obtinute tot prin folosirea de containere sanitare.

Persoanele ramase fara adapost in urma inundatiilor si a altor calamitati naturale, pot sa aiba grija de igiena corporala in urma instalarii de containere sanitar. Acestea pot fi dotate cu grupuri sanitare, bai, sisteme de incalzire, aer conditionat si alte accesorii esentiale pentru desfasurarea in conditii bune a actiunilor de curatare a corpului. Pentru podele folosim materiale care rezista traficului intens si care sunt usor de igienizat.

Trebuie sa amintim ca un container sanitar este extrem de versatil, putand suporta cu usurinta modificari. El poate fi mutat in noi locatii, dar si extins prin imbinarea de noi containere. Daca doriti, puteti reconfigura spatiul de la interior pentru a obtine zone cu functii noi. Intrucat vine echipat cu instalatii, containerul sanitar este gata de racordare la retelele de apa, electricitate si canalizare ale spitalului imediat dupa montaj.

Va propunem pentru unitatile medicale si containerele triaj. Ele pot fi furnizate cu aerul conditionat sau radiatorul electric gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi are vasta experienta in realizarea de structuri din containere monobloc si modulare. Ridicam constructii dimensionate si configurate asa cum doriti, accesorizate cat mai adecvat activitatilor si nevoilor dvs. Preturile pentru aceste constructii sunt competitive, iar timpul de instalare este redus. Asteptam sa ne contactati pentru alte detalii!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram