Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Targoviste

Containere Modulare Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Targoviste. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Intr-o epoca in care ne putem supraveghea casa de la mii de kilometri distanta, pare incredibil ca sunt necesare luni de zile si chiar mai bine de un an pentru finalizarea casei visate, din caramida sau beton. In ziua de azi, insa, nu mai trebuie sa fie asa, intrucat exista alternative la constructiile clasice. O varianta din ce in ce mai cautata este constructia modulara, in care componentele se produc in fabrica, iar asamblarea la client.

Echipa de la Containere Modulare Noi fabrica si monteaza containere monobloc si modulare pentru a obtine structuri dintre cele mai variate. De la centre de informare turistica, toalete publice in cabane izolate si pana la organizari de santiere, gradinite sau scoli, containerele modulare sunt folosite pe scara tot mai larga. Acestea au numeroase calitati, pretul mic si timpul redus pentru finalizare fiind, insa, cele mai evidente.

Mai mult de jumatate din procesul de fabricare are loc la interior, de aceea riscul unor intarzieri din cauza vremii nefavorabile este mic. Materialele si cheltuielile pentru energie sunt reduse, iar riscul unor accidente la locul de munca este si el mic. Mediul de lucru este la interior, ceea ce il face mai sigur pentru muncitori. Mai mult decat atat, materialele folosite raman uscate, constructia modulare neavand umiditate.

Modulele container se pot folosi la structuri pe mai multe niveluri, caz in care sunt completate prin scari interioare si exterioare (acestea din urma la solicitarea clientului). Echipam containerele cu accesorii, echipamente si instalatii conform activitatilor pe care le vor gazdui. Intrucat furnizam containerele cu instalatiile gata montate, va fi posibila racordarea acestora la retelele de apa, canalizare, electricitate, Internet chiar dupa montaj.

In oferta noastra se afla containere monobloc si modulare de diverse dimensiuni. Alegem containerele in functie de structura dorita si configuram spatiul acestora in functie de nevoile si preferintele clientului. Constructiile din containere modulare sunt trainice, versatile si usor de transformat. Spatiul poate fi oricand reconfigurat, extins (se adauga alte containere) si este posibila chiar si relocarea containerelor. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru detalii despre structurile din containere.

Dimensiunile containerelor modulare

Compuse din podea, stalpi de sustinere, instalatie electrica si acoperis, containerele modulare vin in mai multe dimensiuni. Daca latimea lor poate fi de 2,4m, 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9), lungimea poate fi de 3, 6, 9 sau 12m. Selectam containerele in functie de dimensiunile finale pe care le doriti pentru constructia finala. Pentru a putea sa fim cat mai eficienti in eforturile noastre, va recomandam sa stiti cu precizie ce dimensiuni si ce configurare doriti pentru constructia finala.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte, spatiul oferit de un container monobloc este mai mult decat suficient. Containerele monobloc pot fi utilizate ca si structuri independente. Ele nu pot fi imbinate cu alte containere.

Realizate din structura metalica, profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite imediat dupa montaj. Ele pot fi folosite ca anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni containere de depozitare, cafenele, baruri, restaurante, gelaterii, etc. In spatiul public, aceste containere monobloc pot functiona ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Containerele modulare au structura metalica si pot fi nu doar imbinate intre ele prin alaturare, dar si suprapuse. Se pot obtine constructii modulare pana la maxim 4 etaje. In timp, aceste constructii pot suporta cu usurinta modificari, ceea ce explica popularitatea lor. Va stam la dispozitie oricand cu alte informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este utilizabil in multe aplicatii, viteza mica de instalare fiind un atu important. Panoul sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant (de regula, spuma poliuretanica). Ori de cate ori se doreste folosirea cat mai rapida a unei constructii, se recomanda instalarea de container sandwich.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie o paleta vasta de containere amenajate pentru folosirea imediata. Avem grija sa livram containere modulare la cheie in dimensiunile si specificatiile precizate. Cu toate ca este mai ieftin si mai rapid de instalat, containerul amenajat la cerere poate fi la fel de sigur si trainic ca si o cladire clasica din caramida sau beton.

Daca vreti un container utiliat cu baie, instalatie, electrica, dus, il putem executa si instala cu rapiditate. In situatii temporare, dar si permanente, solutia pentru confort poate fi un container la cheie. Se pot imbina containere modulare pentru a se obtine case de vacanta, adaposturi temporare, locuinte complexe permanente, etc.

Un container echipat cu toate accesoriile si instalatiile din cladirile clasice cu beton sau caramida va fi la fel de confortabil ca acestea, dar mult mai ieftin si mai rapid de finalizat. Investigati oferta noastra de containere la cheie intrucat acopera o paleta larga de cerinte si preferinte.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Echipa de la Containere Modulare Noi instaleaza containere tip casa pe structura metalica la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Containerele modulare pentru case pot avea unul sau maxim 4 niveluri; constructiile cu mai multe etaje pot avea scari si la exterior, nu doar la interior. Accesorii diverse (jaluzele exterioare), instalatii tipice (aer conditionat, radiatoare electrice) pot fi montate in casele modulare containere la cheie.

O calitate fundamentala pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea lor. Astfel, daca nevoile dvs se modifica fata de momentul instalarii, spatiul poate fi oricand reconfigurat. In plus, puteti extinde spatiul initial prin adaugarea de noi containere. Demontarea si instalarea containerelor modulare intr-o noua locatie sunt, de asemeni, posibile.

Peretii unui container modular tip casa sunt izolati termic, in timp ce podelele sunt fabricate din materiale cu un coeficient termic inalt. In consecinta, temperatura la interior este uniforma. Va oferim case modulare cu instalatii montate pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retele de apa, electricitate si canalizare.

Desi se instaleaza repede, containerele modulare tip casa au durata lunga de viata. Containerul casa isi pastreaza aparenta, fiind vopsit in camp electrostatic si se asambleaza pentru a se obtine stabilitate superioara. Pe langa dimensiuni, configurare si instalatii, va puteti alege si finisajul si culorile pentru diverse elemente pentru casa din container.

Container cu terasa

Container cu terasa

Analizati utilizarea unui container terasa pentru a crea un spatiu de relaxare in curtea dvs. Intrucat acoperisul este optional, putem instala doua modele de container terasa: terasa acoperia si terasa descoperita. Fiecare dintre ele poate avea finisaje, culori pentru a se imbina cat mai armonios in decor.

Containerul terasa are balustrada flexibila, ce poate fi montata si mai tarziu, pentru a se adapta mai bine. In containerele terasa cu acoperis se monteaza tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Versatile si trainice, aceste containere terasa pot functiona si ca parcari de biciclete, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, statii de autobuz.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere de locuit care se pot ajusta cat mai bine la nevoile si preferintele familei dvs. Containerele de locuit au pret mic si se instaleaza in timp scurt, ceea ce conteaza pentru clienti. Un container de locuit la comanda poate fi configurat si dimensionat asa cum doreste clientul.

Multi clienti evita casele traditionale nu doar din cauza preturilor mari sau a timpului lung necesar pentru finalizare, ci si din cauza problemelor asociate. De multe ori, constructia unei case clasice din beton sau caramida este prelungita din cauza vremii potrivnice, a problemelor neprevazute. Astfel de probleme nu apar cand se construieste un container modular de locuit. Finalizarea este mereu la termen, fara cheltuieli neprevazute.

Containerele modulare de locuit pot fi suprapuse, asemeni pieselor din jocul Lego, rezultand constructii cu maxim 4 niveluri. Cand sunt supraetajate, containerele pentru locuit pot avea scari de interior, dar si de exterior. Aer conditionat, bai, chiuvete, sisteme de incalzire si alte instalatii pentru confort pot fi montate in containerul locuinta modulara.

Egaland casa clasica la nivel de confort si personalizare, un container de locuit este o alegere excelenta pentru clientii cu bugete limitate. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti la procesul de asamblare, astfel ca un container de locuit va rezista la testul timpului.

In componenta unui container pentru locuit se afla planseul din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla, materiale variate. Acoperisul este din tabla zincata, ce protejeaza de umezeala. Are in componenta un canal de drenare a apei, astfel ca aceasta nu ramane pe acoperis. Acoperisul unui container modular de locuit are si instalatie electrica. Personalizarea containerelor se poate face prin adaugarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi.

Pretul pentru containerele modulare locuibile este influentat de factori precum numarul de niveluri, complexitatea configurarii si a structurii, accesoriile si instalatiile montate. Astfel, containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele care nu sunt dotate in acest sens. Cu toate acestea, un container locuinta modulara va fi mai ieftin decat casa clasica din beton sau caramida. Echipa noastra este gata sa va ajute cu informatii suplimentare despre containerul de locuit cu pret mic.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Utilizam 1, 2, 3 sau mai mult module de locuit pentru a realiza containere de locuit in configurarea dorita. Va sugeram sa analizati catalogul nostru care include containere de locuit cu baie, echipate cu instalatiile solicitate de dvs.

Containerele de locuit cu baie au izolare termica, de aceea temperatura este uniforma pe tot timpul anului. Se folosesc panouri sandwich cu grosime intre 60 si 100mm, ceea ce ajuta la uniformizarea temperaturilor interioare. Eficienta energetica pentru containerul de locuit cu baie este un argument in favoarea achizitiei. Vara veti folosi mai rar aerul conditionat, iar iarna nu va fi nevoie sa actionati sistemul de incalzire non-stop.

O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 convector, 1 boiler electric, 1 cabina de dus. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie PVC pentru usa si pentru ferestrele de tip oscilo-batant. In containerul de locuinta cu toaleta se afla si priza dubla si corp de iluminat.

Intrucat exista varianta de container de locuit cu toaleta, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile sau chiar ani pentru a va muta in casa dvs. Acesta are accesoriile dorite pentru confort, usa, ferestre din tamplarie PVC, izolare prin peretii din panouri sandwich, priza dubla, instalatii de iluminat. Instalatia sanitara este compusa din lavoar, mobilier lavoar, 1 vas WC, oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Nu mai asteptati constructia clasica din caramida sau nu mai inchiriati o bucatarie intr-o cladire, cand exista varianta de containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Cu structura trainica si configurabile conform activitatilor specifice bucatariei, containerele de bucatarie pot avea pana la 4 niveluri. Ele pot avea dimensiuni, delimitari si accesorizari pentru bunul flux al activitatilor de bucatarie.

La Containere Modulare Noi, gasiti containere bucatarie la preturi atractive, dotate in aceasi masura ca si bucatariile traditionale. Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece, panouri de tip sandwich poliuretan si pot fi delimitate in zone cu functii distincte. Pentru fabricarea lor se foloseste tabla zincata dublu faltuita, iar pentru izolare vata minerala de sticla. Membrana hidroizolatoare din containerele bucatarie contribuie la izolarea lor fonica si termica.

In containerul bucatarie se monteaza ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, precum si tablou de siguranta automat. Instalatie de iluminat, intrerupator, prize duble se pot monta, de asemeni, in container. Containerele de bucatarie sunt versatile, putand suferi modificari cu usurinta. Configurarea initiala poate fi modificata pentru a se adapta spatiul unor nevoi noi, dar se pot si imbina alte containere pentru a se mari spatiul initial. Demontarea si instalarea in noi spatii sunt, de asemeni, posibile. Aceste containere pot fi instalate pe suprafate plane si inclinate si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt printre cele mai cautate produse printre clientii nostri. Ieftine, cu montaj rapid si usor de configurat, containerele modulare birouri sunt mai potrivite decat constructiile clasice in multe aplicatii, mai ales pentru cele cu caracter temporar.

Un container birou se obtine prin imbinarea de module prefabricate si poate fi configurat pentru a se desfasura cat mai eficient activitati de birou. In containerul tip birou se pot delimita zone de sedinte, zone de lucru, de relaxare, etc. Posibilitatea delimitarii acestor zone, dar si usurinta efectuarii de modificari explica de ce aceste containere tip birou sunt des intalnite in organizarile de santier.

Containerele birouri vin in numeroase variante. Un container modular birou este aditie ieftina pentru orice santier sau atelier de productie. In componenta unui container de birouri intra ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, sisteme de incalzire, radiatoare electrice, etc. Materialele utilizate, structura si procesul de asamblare recomanda utilizarea de containere birou in orice regiune geografica a tarii.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

In oferta noastra se afla container birou cu grup sanitar, in dimensiuni variate. Latimea pentru aceste containere poate fi 2,4 sau 3m, iar inaltimea de 2,7m. Lungimea variaza intre 3 si 12m.

Containerele tip birou se echipeaza cu grupuri sanitare si se adapteaza la zona geografica de instalare. In container se pot insera ghisee, vitrine, ferestre, iar clientii pot decide aspectul exterior si interior pentru container.

La grupul sanitare pentru containerul birou se folosesc pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC. Grupul sanitar va avea corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Catalogul de la Containere Modulare Noi este vast, iar tehnicienii nostri au o experienta bogata. De aceea, putem sa fabricam si sa instalam cu succes diverse modele de containere, precum containerele modulare cu baie. Un container cu baie este extrem de util in multe aplicatii. Pe langa faptul ca este rapid de instalat si ieftin, containerul cu baie este si usor de dimensionat si configurat pentru a asigura conditii excelente pentru utilizatori. Spre exemplu, un container modular cu bair este o aditie esentiala pentru turistii din campinguri.

Tehnicienii nostri monteaza rapid si sigur orice container modular cu baie si dus, indiferent de zona geografica. Santierele si aplicatiile temporare, cabanele montane de la mari altitudini sunt cateva dintre multele aplicatii in care se pot folosi cu suces containerele modulare cu baie. Daca va renovati casa, un container modular cu baie si dus va asigura confortul necesar pentru actiunile de ingrijire a corpului pana la finalizarea lucrarilor.

Trebuie sa amintim ca, desi putem livra containerul modular cu baie in dimensiunile si configurarea dorita, cu instalatiile montate, el nu poate functiona daca nu exista facilitati pentru racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare. Daca aceste utilitati exista, containerul cu baie si dus va putea fi racordat la retele si folosit imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar conving clientii cu preturile mici, usurinta configurarii si rapiditatea instalarii. Un container cu grup sanitar poate fi dotat cu instalatii de incalzire a apei, grup sanitar sau WC, pisoare, boilere, vestiare, cabine de dus. Daca sunteti interesat de containere toalete la preturi convenabile, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu miez din izolatie de spuma poliuretanica. Acest detaliu explica uniformizarea temperaturii din interiorul containerului. Datorita timpului redus de instalare, dar si al pretului mic, containerul modular WC este practic in multe aplicatii. Prin urmare, acest container poate functiona ca si toaleta pentru locatii izolate, asemeni cabanelor montane de la mari altitudini, dar si precum container WC pentru toaleta publica. El poate fi folosit si ca grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza inundatiilor, incendiilor, sau a altor calamitati, instalarea de containere modulare cu WC poate aduce confortul dorit pentru persoanele sinistrate. Echipabile cu sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic intens, aer conditionat, chiuvete, apa curenta, boilere, aceste containere vor ajuta persoanele sinistrate pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Muncitorii de pe santiere pot beneficia si ei prin instalarea de containere modulare cu grup sanitar. Ele ofera conditiile necesare pentru actiunile de curatare a corpului, fiind esentiale pentru buna functionare a activitatilor de pe santier. Muncitorii nu pot fi productivi daca nu au asigurat confortul minim pentru igiena corpului; containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe orice santier, indiferent de marimea acestuia si a numarului de angajati.

Putem realiza containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile impuse de aplicatie. Spatiul la interior va fi configurat pentru a se indeplini optim nevoile utilizatorilor. Containerele modulare din aceasta categorie sunt versatile si sigure pentru aplicatii variate: adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici, anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, va invitam sa analizati modelele noastre de containere garaj. Acestea se monteaza mai repede decat garajele clasice din beton sau caramida si sunt si mai ieftine decat ele. Containerele garaj au profile metalice si in catalogul nostru se afla doua dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem sa va livram container tip garaj cu izolatie, gata asamblat. Va puteti personaliza containerul de garaj prin finisajele si culorile dorite. Usile care se monteaza la containerul garaj pot fi manuale sau automate, iar configurarea spatiului se realizeaza asa cum va este cel mai util.

Containere modulare garaje sunt utilizate din tabla zincata de 2mm profilata la rece. Intrucat sunt grunduite si vopsite, containerele nu vor fi atacate de coroziune si isi vor pastra aspectul pentru multi ani. Pentru tavanul containerelor folosim tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba, grinzi de lemn.

In componenta containerelor de garaj intra usa vopsita pe ambele parti, de tip basculant, Horman. Este o usa cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Acolo unde se doreste, putem monta usa automatizat. Varianta de container de 7x3x2,5m permite montajul unei ferestre batante din tamplarie PVC, precum si a unei usi pietonale. Dupa livrare, nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati si meticulosi, vor urmari ca procesul de instalare a containerului de garaj sa fie cat mai putin nociv pentru mediu si cat mai putin intruziv. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nu va cauza daune spatiului de montaj. Atunci cand ne contactati, un membru al echipei noastre va va putea oferi mai multe informatii despre containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Luati in considerare containerele depozitare pentru a stoca marfuri diverse. Un container depozitare se monteaza repede si se delimiteaza in functie de nevoile dvs. Accesorii, echipamente si instalatii care contribuie la depozitarea sigura a marfurilor vor fi montate in containere. Cu izolare optionala, containerele de depozitare pot veni in latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m.

O magazie clasica din beton sau caramida va avea nevoie de renovare, dar un container de magazie nu necesita astfel de lucrari. Fabricat cu un cadrul monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece, containerul rezista in timp. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul de corodare si ajuta la mentinerea aspectului sau pentru mult timp. Podeaua este realizata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, placaj tego 21mm.

Pentru tavanul de container modular utilizam tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 1000mm. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm. In container montam usa in doua canate, prize, corpuri de iluminat, ferestre, accesorii care protejeaza marfa de deteriorare. Alegeti sa va stocati marfurile, indiferent de tipul lor, in container modular. Pretul pentru un container este influentat de accesorii, instalatii si echipamente montate, dar ramane atractiv pentru clienti.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Va sugeram sa considerati containerele pentru magazin ca si spatiu de prezentare a produselor dvs. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine in diverse dimensionati. Ele pot fi completate cu baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, diverse accesorii impuse de specificul activitatilor dvs. Multi clienti comerci aleg containerul tip magazin datorita pretului mic si al timpului redus de montaj.

Afacerile mici si mijlocii pot beneficia prin instalarea de container modular magazin. In timp, se pot aduce usor modificari la containerele tip magazin. Astfel, spatiul se poate extinde prin adaugarea de noi containere, iar spatiul poate fi delimitat din nou pentru a se adapta unor noi nevoi. Daca este necesar, containerele pot fi demontate si relocate.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, iar impartirea spatiului o facem conform solicitarilor dvs. Aceste containere pot functiona ca magazine alimentare, petshop, patiserii, magazine de produse bio, produse cosmetice, magazin de piese auto, etc.

Urmarim ca fiecare container sa indeplineasca normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate. Pentru personalizare, va puteti alege culorile pentru anumite elemente si finisajele.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container spatiu comercial. Pentru ca activitatea dvs comerciala sa fie cat mai eficienta, putem dimensiona si configura containerele comerciale asa cum va este util. Containerele comerciale au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Ferestre, instalatii electrice, toalete, echipamente si alte accesorii si instalatii necesare pot fi instalate in container. Un container comercial este o alegere excelenta pentru afacerile care presupun prezentarea produselor in fata clientilor.

Instalabile in cateva ore si usor de configurat, containerele comerciale de vanzare la preturi convenabile sunt tot mai atractive pentru clienti. Ele pot fi utilizate atat in activitatile comerciale cu caracter temporar, cat si in cele cu caracter permanent. Suficient de trainice pentru a rezista la conditiile meteo potrivnice, containerele comerciale sunt tot mai cautate pentru numeroasele calitati. Reconfigurarea, relocarea si extinderea containerelor se realizeaza cu usurinta—un alt motiv pentru achizitie.

Containere Horeca

Containere Horeca

Cafenele, baruri, gelaterii, street food, etc sunt spatiile Horeca in care se pot utiliza containere Horeca. In functie de nevoile clientului, folosim containere comerciale de tip monobloc sau containere modulare.

Containerele Horeca pot fi delimitate si accesorizate pentru ca activitatile gazduite sa se desfasoare cat mai eficient. Este posibila adaugarea de suprafete mari vitrate, copertine, pereti basculanti, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Peretii de exterior pot fi placati la exterior cu lemn sau piatra, iar cei de interior cu rigips. Anumite elemente pot fi colorate asa cum doriti si se poate decora cu lambriuri. Sunt disponibile mai multe tipuri de deschidere si de usa. Pentru personalizare superioara, se poate monta sigla luminoasa.

Atunci cand utiliza containere modulare, se pot obtine structuri pana la 4 etaje. Daca nu anticipati nevoia de extindere, containerele monobloc sunt suficiente pentru spatiul dvs Horeca. Pentru ventilarea in containerele Horeca, inseram ferestre mici. Confortul si functionalitatea sunt asigurate prin montarea de prize, accesorii pentru echipamente High-tech, lumini, cabine de dus, incalzire, boiler, cabine de dus, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pot fi folosite si ca spatii pentru cafenele fixe si mobile. Un container de cafenea poate avea dimensiunile si delimitarile necesare fluxului pentru activitatile dvs din cafenea. In containerul modular bar se monteaza accesorii si echipamente specifice activitatilor de cafenea. Sisteme de ventilatie, aer conditionat, chiuvete, sisteme de incalzire sunt cateva dintre instalatiile cu care pot fi livrate containerele cafenea.

Delimitarea spatiului de container de cafenea sustine eficienta angajatilor si confortul clientilor, daca se delimiteaza si zone de servire. Se pot crea nu doar zone de servit masa, ci si zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. Va punem la dispozitie o paleta vasta de accesorii montabile in containerul cafenea: rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, ice maker, instalatii electrice, etc. Se monteaza ferestre si usi termopan de diverse dimensiuni.

Containerul de cafenea are pret convenabil, influentat de diversi factori. Complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele montate, precum si numarul de etaje vor conta in costul final pentru containerul de cafenea.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici si mijlocii de fast food pot deveni mai fructuoase prin folosirea de container fast food ca si spatiu de activitate. Acestea sunt niste containere de tip comercial care se monteaza repede, se configureaza usor si au preturi avantajoase.

Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere modulare fast-food cu pret atractiv. Aceste containere sunt dotata cu echipamente si instalatii importante pentru igiena si siguranta activitatilor de fast-food. Putem personaliza containerul fast-food prin instalarea de ferestre si usi din termopan, sisteme de incalzire, aer conditionate, etc. Spatiul va fi impartit in zone pentru ca angajatii sa fie cat mai productivi, iar clientii sa se simta confortabil (daca se creeaza si zone de servire). Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier sunt containere pe nivel parter sau P+1. Se foloseste doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice pentru toate tipurile de santier, indiferent de amploarea lor sau de numarul de angajati. Spatiul din containere se delimiteaza pentru a se obtine zone cu functii diverse: Sali de mese, Sali de conferinte, dormitoare, birouri, dusuri, toalete, holuri, etc.

Pentru cei interesati, putem construi si blocuri de containere, completate cu scari si cai de acces la exterior. Intrucat folosim containere modulare, un container de santier va putea fi transformat usor. Spaitul initial poate fi marit prin imbinarea de noi containere, dar si reconfigurat pentru a se crea zone pentru noile nevoi. Daca situatia o cere, containerul poate fi demontat si instalat in locatii noi.

In oferta noastra se afla ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. In cazul aplicatiilor mai mari, cand este nevoie de cazarea muncitorilor, putem ridica ansambluri de cazare. Putem folosi 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Cu toate ca sistemele de supraveghere video asigura cel mai inalt nivel de protectie, prezenta paznicilor este de nelipsit in numeroase aplicatii. Intrarile in institutii oficiale, banci, muzee, parcarile au nevoie de filtrul si controlul de acces pe care paznicii il realizeaza extrem de eficient. In astfel de situatii, se pot monta containere cabine paza. Cu pereti din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au o temperatura interioara uniforma.

Furnizam containere cabine paza la dimensiunile solicitate. Datorita materialelor foloste, aceste containere cabina paza pot fi montate in orice regiune a tarii. Pentru a fi cat mai eficiente si nu doar confortabile, aceste containere se echipeaza cu ferestre tip ghiseu. Confortul termic al paznicilor pe tot parcursul anului se va obtine prin instalarea de aer conditionat sau de radiator electric.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Muncitorii pe santier nu pot fi eficienti in absenta unor conditii adecvate pentru a avea grija de igiena lor. Pe santiere si in multe alte aplicatii similare, se poate apela la montajul de containere modulare de tip vestiar. Acestea vor avea delimitarea si dimensiunile impuse de numarul de angajati, precum si preferintele sau nevoile lor speciale.

Containerele vestiare sunt populare pe santiere, dar sunt excelente aditii si pentru terenurile si salile de sport, piscinele. Delimitarea spatiului la interior se face si in functie de scopul final al acestora (cine va folosi vestiarele). Astfel, putem monta vestiare simple (folosite doar de un grup de persoane) sau mixte (utilizate de femei si barbati). Putem personaliza vestiarul asa cum doriti, prin montajul de diverse accesorii si instalatii. Aer conditionat, chiuvete, grup sanitar, dusuri, bai sunt cateva exemple de aditii pentru containerele vestiar.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In oferta de la Containere Modulare Noi veti gasi vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt trainice, ajustabile si usor de modificat in timp. Acestea sunt cateva motive pentru care ele se folosesc cu succes si in ridicarea de constructii scolare de tip gradinite sau scoli. Containerele scolare vor fi delimitate, accesorizate si finisate astfel incat confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie excelente.

Folosim containere scoala pentru a construi Sali de clasa, cancelarii, biblioteca, laboratoare, Sali de sport, Sali de fesitivitati, Sali de mese. Montam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, sala de sport si biblioteca. Gradinitele din containere scoala pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

In constructiile modulare de tip scoala sau gradinita montam aer conditionat, grupuri sanitare, chiuvete, sisteme de incalzire si toate instalatiile necesare pentru confort. Pentru suprafete folosim doar materiale usor de igienizat, rezistente la traficul intens.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere spital pentru a extinde unitati medicale existente sau pentru a ridica unele noi. Containerele sanitare sunt solide, versatile si utilizabile in realizarea unei palete vaste de unitati medicale. Cabinete stomatologice si veterinare, centre de testare si vaccinare, dispensare, farmacii, clinici medicare si chiar morga pot fi obtinute prin folosirea de containere sanitare. Pentru delimitarea zonelor tampon la intrarea in spitale si clinici medicale se poate apela la containere medicale. Zonele triaj pot fi si ele create tot cu aceste containere. Va putem livra containere triaj cu radiator sau aer conditionat gata montat pe perete.

In situatiile extraordinare in care oamenii raman fara adapost in urma unor calamitati naturale (inundatii, incendii), containerele sanitare le pot oferi acestora conditii bune pentru igiena si ingrijrea corpului. Dotabile cu grupuri sanitare, dusuri, bai, chiuvete, boilere electrice, aer conditionat, suprafete cu rezistenta la trafic intens, containerele sanitare sunt solutii temporare pentru igiena persoanelor sinistrate.

Rapid de ridicat si ieftine la pret, containerele sanitare se impun in fata altor solutii de constructii cu versatilitatea. Astfel, containerele sanitare pot fi reconfigurate la interior pentru a se adapta mai bine nevoilor noi aparute. Daca se doreste marirea spatiului, adaugarea de noi containere va duce la acest rezultat. La nevoie, containerele sanitare pot fi demontate si instalate in locatii noi. Precizam ca livram containerele sanitare cu instalatiile montate, ele fiind gata de racordarea la retelele spitalului de apa, electricitate, canalizare chiar dupa instalare.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Daca sunteti interesat de structuri care se ridica rapid, la pret avantajos, in dimensiunile si configurarea dorite, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi. Utilizam containere monobloc si modulare in dimensiuni variate, pe care le putem completa cu toate instalatiile, accesoriile si finisajele dorite de client. Contactati-ne chiar azi pentru a va raspunde intrebarilor despre constructiile modulare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram