Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Slatina

Containere Modulare Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Slatina. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

O alternativa la constructiile clasice din caramida sau beton, constructia modulara se evidentiaza cu preturile mici si timpul redus de realizare. Cu acest tip de constructie, partile componente ale unei structuri este realizata in fabrica, urmand ca asamblarea sectiunilor (module) sa se efectueze la client. Constructiile modulare se finalizeaza rapid, dar structurile pot fi la fel de complexe si aceleasi aspecte ca si cladirile traditionale.

La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama variata de containere modulare in dimensiuni diverse. Intre 60 si 90% din procesul de fabricatie are loc la interior, de aceea conditiile meteo nu mai influenteaza procesul—nu exista intarzieri cu finalizarea structurii din containere modulare. Materialele folosite vor fi uscate, astfel ca structura finala nu va avea umiditate. Cum mare parte din procesul de productie are loc la interior, riscul unor accidente la locul de munca este redus semnificativ.

Constructiile din containere modulare pot fi demontate si relocate sau reconfigurate pentru noi utilizari, ceea ce reduce nevoia de materie prima si energia necesara ridicarii unei noi cladiri. Reziduurile sunt eliminate prin materialele reciclate. Intrucat structura modulara este in mare parte fabricata la interior, cu materiale uscate, riscul ca umiditate crescuta sa fie capturata in constructie este eliminat.

Ridicate cu aceleasi materiale si dupa aceleasi specificatii arhitecturale ca si constructiile traditionale, structurile din containere modulare au acelasi aspect ca si alternativele traditionale. Cum modulele sunt produse la interior, riscul accidentelor este mult diminuat. Containerele modulare pot fi proiectate pentru a se imbina cu exteriorul constructiilor existente. Echipele de la Containere Modulare Noi acorda atentie sporita asamblarii, astfel ca imbinarile containerelor devin invizibile.

Toate aceste detalii se vor reflecta si in costurile finale pentru constructiile din containere modulare. Acestea vor fi intotdeauna mai ieftine decat constructiile clasice cu beton sau caramida. Este drept ca numarul de niveluri, gradul de complexitate pentru configurarea spatiului, accesoriile si instalatiile montate vor afecta pretul final pentru constructiile din containere modulare, dar acestea vor fi mereu mai convenabile la pret decat variantele clasice. Mentionam ca este posibila suprapunerea containerelor, dar numai pana la 4 niveluri.

In ceea ce priveste complexitatea constructiilor din containere modulare, amintim ca aceasta variaza extrem de mult. Astfel, prin folosirea de containere monobloc sau imbinarea de containere modulare se pot obtine de la structuri simple (cabine de paza, vestiare) pana la structuri complexe (organizari de santiere, scoli si chiar spitale).

Containerele modulare se pot echipa cu instalatii si accesorii pentru a fi racordate imediat dupa montaj la retelele de canalizare, apa, electricitate, Internet, cablu TV. Structurile supraetajate se completeaza cu scari interioare, dar se pot instala si scari exterioare. Versatilitatea acestor structuri este un atu esential, reconfigurarea spatiului, extinderea si relocarea fiind posibile cu usurinta.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au dimensiuni diverse si pot fi imbinate pentru a rezulta constructia solicitata. Compus din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica, un container modular permite configurarea spatiului pentru a fi folosit atat ca fast-food stradal, cat si ca spital.

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, dar si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Containerele au lungime pornind de la 3m si ajungand pana la 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. In functie de constructia finala solicitata, putem proiecta si imbina containerele modulare necesare. Va incurajam sa acordati atentie sporita dimensiunilor finale dorite pentru constructia dvs pentru a putea produce containerele modulare la dimensiunile impuse de proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca proiectul dvs nu impune pe viitor alaturarea de noi module, vom utiliza containere monobloc. De multe ori, spatiul oferit de un container monobloc este suficient pentru nevoile dvs. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri independente si nu permit imbinarea cu alte module.

Containerele monobloc se folosesc in constructiile pe un singur nivel. Cu structura metalica profilata la rece, aceste containere se monteaza repede si usor. Containerele monobloc pot deveni case, anexe si extinderi de gospodarii. Utilitatea lor se extinde dincolo de domeniul rezidential, ele putand fi adaptate si utilizate in domeniul comercial ca si restaurante, cafenele, baruri, containere pentru depozitare, etc. Cabine de paza, centre de informare turistica, toalete publice sunt printre aplicatiile din domeniul public in care se folosesc cu succes containerele monobloc.

Daca proiectul dvs impune supraetajarea sau daca anticipati extinderea structurii la un moment dat, apelati la echipa noastra de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Acestea se utilizeaza la scara larga si permit supraetajarea pana la 4 niveluri. Containerele modulare se pot imbina, suprapune, alatura, rezultand structuri din cele mai complexe.

Intrucat utilizam panouri sandwich, ridicarea unei constructii din containere modulare se deruleaza repede—un container sandwich poate fi fabricat si intr-o singura zi. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un material termoizolant (spuma poliuretanica de cele mai multe ori). Containerul panouri sandwich este versatil si utilizabil in numeroase aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate conform nevoilor si preferintelor dvs, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie in dimensiunile impuse de proiectul dvs. In multe aplicatii, un container amenajat cu instalatiile si accesoriile impuse de aplicatie poate fi aditia esentiala pentru confortul celor care il folosesc.

Amintim ca putem echipa un container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile dorite: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica, etc. Containerele modulare pot fi combinate pentru a ridica structura solicitata. Indiferent de constructia dorita (casa de vacanta, vestiare, cabine de paza, spitale, scoli, gradinite, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale), se poate apela la containerele modulare.

Un container echipat cu accesoriile, echipamentele impuse de activitatile pe care le va gazdui va oferi acelasi nivel de confort precum o cladire clasica din beton sau caramida. Pentru containere la cheie, apelati astazi la Containere Modulare Noi. Producem si instalam containere modulare pentru a oferi constructia dorita, in configurarea ideala pentru desfasurarea activitatilor de la interior.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Pentru ca exista containere tip casa pe structura metalica, va puteti muta in casa dorita mai repede decat intr-o constructie traditionala cu beton sau caramida. Containerele modulare pentru case se pot finaliza pe un singur nivel sau pana la 4 etaje. Toate echipamentele, accesoriile si instalatiile regasite in casele traditionale (jaluzele exterioare, aer conditionat, sisteme de incalzire) vor fi intalnite si in casele modulare containere la cheie.

Containerele modulare stil casa au beneficii numeroase, care atrag cei mai multi clienti. Mai ieftine decat constructiile clasice, containerele casa se ridica mult mai repede si pot fi configurate la interior asa cum doriti—acestea sunt cele mai evidente calitati, insa. Un container casa este izolat termic si temperaturile sunt uniforme la interior. Eficienta energetica pentru un container modular tip casa este remarcabila, nevoia utilizarii aerului conditionat vara si a sistemelor de incalzire vara fiind mult diminuata. Spre exemplu, pentru podea se foloseste un material cu un coeficient termic inalt, in timp ce miezul peretilor sandwich este realizat cu material termoizolant de diferite grosimi.

Imbinarea containerelor de casa nu produce reziduuri si este blanda cu mediul. Procesul de instalare pentru containerele modulare case nu dureaza mult si, la nevoie, se pot realiza reconfigurari, extinderi si chiar re-locari pentru containere. Intrucat tehnicienii nostri sunt extrem de meticulosi, imbinarea de case modulare containere la cheie nu va fi vizibila si casa din containere arata la fel de atragator ca si o casa clasica din beton sau caramida. Va puteti alege chiar si finisajele si culorile de vopsea pentru exterior si diverse elemente componente de container tip casa. Contactati-ne cu incredere pentru alte detalii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla nu doar containere ce pot fi imbinate, ci si containere care pot functiona ca si structuri de sine statoare. Pentru spatiile de relaxare din afara casei va propunem, in acest sens, containerele cu terasa.

Containerul terasa poate fi realizat in configuratia dorita si la dimensiunile impuse de curtea dvs. Puteti alege intre containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Va puteti alege culoarea pentru exterior pentru ca terasa sa se integreze cat mai armonios in curtea dvs. Acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada se poate monta ulterior.

Intr-un container terasa se pot monta intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Containerul terasa este versatil, de aceea el poate fi utilizat si ca statie de autobuz, spatiu de pauza la sedii de firme, loc de parcare pentru biciclete, gradina acoperita.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti interesat de constructii rapide si ieftine, va propunem containere locuinta la preturi mai mult decat atragatoare. Spre deosebire de cladirile clasice, aceste containere pentru locuit se ridica rapid, simplu si nu au intarzieri la finalizare. Containerul locuinta modulara cu pret mic poate fi configurat conform nevoilor familiei dvs. Orice instalatie, echipament, accesoriu intalnit intr-o casa clasica poate fi montat si intr-un container pentru locuit. Confortul si siguranta dintr-un container de locuit le egaleaza pe cele din casa clasica. In plus, un container de locuit are pret mult mai mic decat o casa clasica.

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi clienti aleg containere modulare locuibile, in defavoarea constructiilor clasice. Daca unii clienti aleg un container modular locuit pentru ca este ieftin, altii se indreapta spre un container modular de locuit pentru ca este usor de reconfigurat in timp. De altfel, versatilitatea este un atu pentru containerele de locuit pe care nu o intalnim la casele traditionale. Daca renovarea unei case de caramida inseamna multa bataie de cap, cheltuieli neprevazute si inevitabile intarzieri, aceste probleme nu apar cu aceste containere modulare pentru locuit.

Rezistenta unui container de locuit nu este mai prejos decat cea a unei case clasice. Containerul are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (ocroteste de umezeala). Apa nu se aduna pe acoperis datorita unui canal de drenare. Containerele pot lua aspectele dorite, fiind posibila inserarea de pereti de lemn, rigips, caramida aparenta, spoturi, corpuri de iluminat. Pentru decorare putem folosi materiale variate.

Se pot suprapune containere modulare de locuit pana la 4 etaje. Indiferent de configurare si specificatii, va putem oferi containere de locuit cu pret avantajos. Un container locuit la comanda poate avea bai, aer conditionat, dus, sisteme de incalzire—orice instalatie doriti. Pretul pentru containerul pentru locuit de la Containere Modulare Noi este influentat de accesoriile, instalatiile, numarul de etaje precum si gradul de complexitate pentru configurarea spatiului.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Va propunem pentru locuinta dvs si containerul de locuit cu baie. Folosim un singur container, dar in aplicatiile mai ample se pot ridica si structuri din 2, 3, 4 sau mai multe containere. Cautam sa completam aceste containere de locuit cu baie cu accesorii si instalatii de cea mai buna calitate, de la cei mai reputabili producatori.

Confortul termic la interiorul containerelor este bun si se obtine o temperatura constanta in containere datorita panourilor sandwich folosite la pereti. Aceste panouri au material termoizolant de grosimi diverse (intre 60 si 100mm) si ajuta la eficientizarea energetica pentru casele din container.

Containerul de locuit cu baie este o solutie pentru multe aplicatii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 convector (1000W), 1 oglinda, 1 boiler electric. Peretii de container se realizeaza cu panouri sandwich care au spuma poliuretanica in grosime de 40mm. Containerul se completeaza cu ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru cei interesati, se poate opta si pentru containerul de locuit cu toaleta. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm. Ferestrele oscilo-batante si usa sunt fabricate cu tamplarie PVC de culoare alba. In container se instaleaza priza dubla, instalatie de lumina, iar instalatia sanitara este compusa din oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Catalogul de la Containere Modulare Noi include si containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Realizam containere la dimensiunile precizate si suprapunem containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Dupa echiparea cu instalatii si echipamente specifice activitatilor de bucatarie, aceste containere vor oferi aceeasi functionalitate si confort ca si bucatariile din cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Se foloseste tabla zincata dublu faltuita si izolare din vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Prin urmare, containerele bucatarie prezinta o buna izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie poate sa contina instalatie electrica, tablou de sigurante automat (la interior), ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatii de iluminat, prize duble, intrerupatoare. Delimitarea spatiului bucatariei se poate modifica oricand, pentru a il adapta unor nevoi noi. Montajul containerelor se deruleaza rapid, pe suprafete plane si inclinate, iar relocarea este oricand posibila.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele modulare birouri sunt completari utile pentru santiere si ateliere de productie. Instalarea de containere birouri poate sa ajute angajatii sa fie mai productivi, delimitarea spatiului urmarind eficientizarea muncii. Containerele tip birou de la Containere Modulare Noi sunt usor de montat, practice si personalizabile.

Considerati montajul de container birou din module prefabricate pentru a facilita desfasurarea activitatilor pentru angajatii dvs. Un container birou poate fi utilizat pentru diverse activitatii: spatii de sedinta, de relaxare, de lucru, etc. Functionalitatea si versatilitatea prezentata de containerele birou le recomanda in santiere, indiferent de marimea si complexitatea lor.

La Containere Modulare Noi veti gasi container modular birou care poate fi imbinat cu alte containere pentru a se mari spatiul. Completam containerul tip birou cu usi si ferestre din tamplarie PVC, radiatoare electrice, sala de mese, jaluzele exterioare, aer conditionat, etc. Containerele modulare pot fi suprapuse pana la 4 niveluri, caz in care se instaleaza scari interioare. La cererea clientului, putem monta si scari exterioare. Containerele de birou sunt solide, putand fi montate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Daca doriti container birou cu grup sanitar, va puteti alege intre modelul de 2,4 si cel de 3m latime. Lungimea poate varia intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m. Inaltimea containerelor poate fi, insa, modificata la cererea clientului.

Cand amenajam containerele tip birou, urmarim sa le adaptam atat la nevoille angajatilor, cat si la zona geografica. Ele pot include grup sanitar, ghisee, vitrine si pot avea finisajele si culorile dorite. Grupul sanitar pentru birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (groasa de 40mm), usa si ferestre din tamplarie PVC. Ferestrele sunt de tip oscilo-batant. Grupul sanitar poate sa aiba 1 mobilier lavoar, 1 corp de iluminat, 1 priza dubla, 1 vas WC, a cabina de dus si boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Daca doriti containere modulare cu baie, echipa de la Containere Modulare Noi va poate ajuta oricand. Producem si instalam containere baie cu delimitarile functionale pentru dvs. Containerul cu baie este ieftin, sigur si la fel de conforabil ca o baie clasica. Turistii in zonele de camping au nevoie de un spatiu pentru igiena si curatarea corpului—un container cu baie este ideal in astfel de locatii!

Un container modular cu baie vine cu instalatii si poate fi racordat imedita dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati sunt absente, nu este posibila instalarea de container modular cu baie si dus.

Finalizarea instalarii de container modular cu baie si dus este rapida, ceea ce il face perfect pentru santiere si diverse alte proiecte temporare. Daca sunteti in plin proces de renovare a casei, aveti nevoie de un spatiu pentru igiena si curatarea corpului. Montajul unui container cu baie si dus este potrivit in acest scenariu si face procesul renovarii mai putin stressant.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt utile in numeroase proiecte, intrucat sunt ieftine, usor de montat, ajustat si chiar mutat in locatii noi. Cabine de dus, pisoare, grup sanitar, WC, vestiare, chiuvete, boilere, instalatii de incalzire sunt cateva dintre dotarile pe care le poate avea un container cu grup sanitar. Analizati oferta de la Containere Modulare Noi pentru containere toalete cu preturi atractive.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt realizati din panouri sandwich (izolatia este din spuma poliuretanica), ceea ce ajuta la uniformizarea temperaturii la interior. Instalarea de container modular WC este rapida, indiferent de locatie. Acesta poate fi atat toaleta pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarile de santier, cat si container WC pentru toaletele publice si toaleta in zonele izolate de la mari altitudini. In zonele afectate de inundatii sau alte calamitati naturale, containerele modulare cu WC sunt utile pentru persoanele ramase fara adapost. Containerele pot fi echipate cu aer conditionat, instalatii de incalzire pentru a oferi confort persoanelor sinistrate.

Montajul de containere cu chiuveta si apa curenta este important pentru aplicatii precum santiere. Indiferent de tipul de santier, complexitatea acestuia, numarul muncitorilor veniti din alte localitati, instalarea de containere cu grup sanitar va ajuta lucratorii sa aiba grija in mod confortabil de igiena si curatenia corporala.

Clientii decid dimensiunile si delimitarile pentru containerele modulare cu grup sanitar. Containerele sunt extrem de versatile, putand functiona ca si anexe de fabrici, module container, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Tehnicienii nostri au experienta bogata si instaleaza diverse modele de containere, inclusiv containere garaj. Va propunem containere garaj din profile metalice, care vin in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat si il putem livra asamblat. In termeni de personalizare, va puteti alege culorile pentru vopsea si finisajele. Se pot instala usi manuale, dar si automate, precum si echipamente specifice activitatilor din garaj.

Pentru a produce containere modulare garaje folosim tabla zincata de 2mm profilata la rece. Grunduirea si vopsirea containerelor ajuta la protejarea acestora de coroziune si mentinerea aspectului pentru mult timp. Tavanul este fabricat din tabla zincata lisa de 0,5mm, tabla cutata alba de 0,5mm, vata minerala de 100mm si grinzi de lemn.

Ambele modele de containere de garaj au usa basculanta Horman, vopsita pe ambele parti. Ea este fabricata cu blat de usa din tabla de otel si are suprafata cu striuri verticale. Includem in containerele garaj instalatie electrica si usa automatizata. Modelul de container garaj de 7x3x2,5m poate sa includa atat fereastra batanta din tamplarie PVC, cat si usa pietonala. Nu sunt necesare alte finisaje pentru containerul garaj, care poate fi util in numeroase proiecte.

Atunci cand monteaza containerul de garaj, tehnicienii nostri acorda atentie si modului in care instalarea poate sa dauneze mediului. Astfel, montajul nu va produce daune si nici reziduuri.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Va recomandam sa contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru depozitarea de marfa in containere depozitare. Un container depozitare este o solutie rapida, ieftina pentru a stoca marfuri de orice fel. Delimitarea spatiului si accesorizarea lui cu instalatii si echipamente se realizeaza astfel incat produsele sa nu se altereze in nici un fel. Containerele de depozitare au 2,4 sau 3m si lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Pentru cei interesati, putem sa izolam containerele.

Daca un depozit din caramida sau beton are nevoie de lucrari de intretinere si renovare regulate, un container magazie nu prezinta astfel de nevoi. Folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Containerul modular nu este afectat in timp de coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala folosim tabla zincata cutata, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular are tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 1000mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm. Panourile sandwich folosite la pereti au spuma poliuretanica de 40mm. Containerul se poate completa cu ferestre, prize, corpuri de iluminat, toalete si alte echipamente necesare stocarii in siguranta a marfurilor. Cu cat containerul modular de depozitare are mai multe accesorii, cu atat mai mult creste pretul pentru acesta.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca va ganditi sa incepeti o afacere tip magazin, dar va opreste pretul inalt pentru inchirierea sau realizarea unui magazin, analizati folosirea de container. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere modulare magazine, cu preturi mai mult decat convenabile. Intrucat containerele pentru magazin pot fi dotate cu aer conditionat, sisteme de incalzire si accesorii numeroase, ele pot deveni ideale pentru eficientizarea activitatilor dvs. Mai mult de atat, instalarea de container magazin este rapida.

Containerul modular magazin este usor de delimitat la interior si poate fi modificat in timp. Reconfigurarea spatiului pentru a se crea zone cu functii noi, extinderea spatiului prin alipirea de alte containere sunt mereu facil de realizat. In plus, aceste containere pot fi oricand mutate in alte locuri.

Contactati-ne cu incredere pentru containere modulare de magazin la dimensiunile necesare; delimitarea spatiului o putem face asa cum va este cel mai util. In urma configurarilor, un container de acest tip poate fi un magazin petshop, magazin alimentar, de piese auto, de confectii textile, produse bio, produse cosmetice, etc.

Suntem siguri ca structura realizata din containere de magazin va indeplini toate normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs comercial. Putem sa personalizam containerele de magazin nu doar ca dimensiune, configurare si accesorii, ci si in termeni de culori si finisaje.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru container spatiu comercial la pret mic, nu ezitati sa apelati echipa de la Containere Modulare Noi. Un container comercial poate fi spatiul cel mai potrivit pentru afacerile cu prezentare de produse in fata clientului. Containerele comerciale pot fi dimensionate si configurate in concordanta cu activitatile dvs. Comerciale. Latimea pentru containerele comerciale este de 2,4 sau 3m, iar lungimea poate fi intre 3 si 12m. Urmarim sa dotam containerele cu accesoriile si instalatiile necesare bunei desfasurari a activitatilor dvs: echipamente, instalatii electrice, ferestre, toalete, etc.

Analizati folosirea de containere comerciale de vanzare la preturi reduse—ele pot contribui la cresterea profitului afacerii dvs. Dureaza doar cateva ore pentru a instala containerele, care sunt practice atat in activitatile permanente, cat si in cele temporare. Containerele pot fi usor extinse, reconfigurate si mutate in locatii noi. Durabile si solide, aceste containere suporta instalarea in orice zona geografica.

Containere Horeca

Containere Horeca

Restaurantele, cafenelele, barurile, gelateriile, restaurantele de tip street food pot functiona excelent in containere Horeca. Putem ridica structuri de tip Horeca atat din containere monobloc, cat si de tip modular. Containerele Horeca pot fi realizate pentru a va putea desfasura activitatile intr-un mod cat mai eficient si mai placut.

Daca doriti, putem personaliza containerul cu suprafete mari vitrate, pereti basculanti, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Puteti sa alegeti tipul de usa, de deschidere, culorile pentru anumite elemente. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, iar peretii de interior (din panouri sandwich) pot fi placati cu rigips.

Pentru decorarea containerului, putem folosi vopsea lavabila, lambriur, etc. Ventilarea in containerul Horeca se obtine prin instalarea de ferestre mici. Pentru confort si functionalitate, completam containerele cu prize, cabine de dus, lumini, boiler, sisteme de incalzire, accesorii pentru echipamente High-Tech. Adaugarea unei sigle luminoase poate fi detaliul cel mai important de personalizare pentru containerul Horeca.

Containere cafenea

Containere cafenea

Fie ca aveti o cafenea fixa sau mobila, va puteti folosi si eficientiza afacerea cu o investitie minima de tipul containerului cafenea. Dotam containerul modular bar cu echipamentele si accesoriile necesare in activitatile din cafenele. Putem monta sisteme de ventilatie, aer conditionat, instalatii electrice, accesorii pentru confort.

Containerele cafenea pot avea ferestre si usi termopan de diverse dimensiuni. Spatiul poate fi delimitat pentru a functiona cat mai bine cu afacerea dvs. Astfel, se pot obtine zone cu functii distincte: zone de lucru, zone de servit masa, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. Putem monta o paleta vasta de accesorii si piese mobilier, precum: mese intarite, rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si rafturi, ice maker, mese cu raft mobil, instalatii electrice, etc.

Pretul pentru containerul cafenea este convenabil. Complexitatea configurarii spatiului, echipamentele si accesoriile adaugate in container, numarul de niveluri pentru container sunt cativa din factorii care vor influenta costurile asociate cu un container de cafenea.

Container fast food

Container fast food

Pentru afaceri mici de tip fast-food, utilizarea de container fast-food poate fi o solutie excelenta pentru a eficientiza afacerea. Aceste containere se monteaza rapid si pot fi configurate si reconfigurate pentru a se adapta cat mai bine activitatilor de fast food.

Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere modulare fast-food cu pret atractiv. Pentru ca activitatile sa aiba loc in conditii de igiena si siguranta, urmarim sa completam containerele fast-food cu toate accesoriile si instalatiile necesare in acest sens: aer conditionat, usi, ferestre din termopna, sisteme de incalzire, etc. Spatiul de interior il delimitam in zone cu functii clare pentru ca activitatile sa se deruleze eficient, rapid si sigur. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii!

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la containerele pe nivel parter sau P+1. Utilizam doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier pot fi utilizate in toate tipurile de santier, chiar daca au dimensiuni mari sau grade inalte de complexitate. Containerele pot fi configurate pentru a se obtine birouri, toalete, dusuri, Sali de mese, dormitoare, Sali de conferinta, holuri, etc.

Dispunem de echipamentele si resursele necesare pentru a ridica blocuri de containere, la care adaugam scari de acces exterioare si cai de acces. Containerul de santier permite realizarea cu usurinta de ajustari. Astfel, spatiul sau se poate mari prin adaugarea de noi containere, dar se poate efectua si o noua reconfigurare a spatiului. Daca este nevoie, containerul poate fi mutat in locatii noi. Va punem la dispozitie ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. In oferta noastra se afla si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.Acolo unde se doreste cazarea muncitorilor, putem monta ansambluri de cazare cu 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Intrarile in institutiile oficiale, banci, cladirile de birouri, precum si parcarile necesita supraveghere si de catre paznici. Pentru siguranta si confortul acestora va propunem sa instalati container cabina paza. Containerele cabina paza cu pereti din panouri sandwich asigura o temperatura uniforma, avand izolatie din spuma poliuretanica.

Realizam containere de paza la dimensiunile solicitate si le montam acolo unde aveti nevoie. Pentru confortul termic al paznicilor pe toata perioada anului, va sugeram sa apelati la instalarea de radiator electric si aer conditionat. Se pot monta ferestre tip ghiseu pentru functionalitate. Datorita constructiei si posibilitatii de utilizare a sistemelor de incalzire sau racorire, aceste containere paza pot fi utilizate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Ameliorati productivitatea muncitorilor pe santier prin asigurarea unor conditii bune de igiena si confort. In acest sens, optati pentru montajul de containere modulare de tip vestiar. Ele pot fi configurate in functie de numarul de angajati si nevoile acestora.

Containerele vestiare pot fi folosite pe santiere, dar si la terenurile de sport si piscine. Scopul final determina configurarea containerelor vestiare. Se pot obtine containere vestiare simple (doar pentru un grup de persoane), dar si vestiare mixte (utilizate de femei si barbati). Echiparea containerelor vestiare cu grupuri sanitare, bai se poate face la solicitarea clientului.

Containerele vestiar sunt de 2,4 sau 3m latime, iar lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In catalogul Containere Modulare Noi gasiti vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare se utilizeaza si pentru constructia de gradinite si scoli. Folosim containere scolare trainice pentru a ridica institutii scolare la fel de sigure si confortabile ca si cele clasice din beton sau caramida.

Containerele scoala se pot folosi pentru a se obtine Sali de clasa, Sali de festivitati, sala de mese, cancelarii, biblioteca, laboratoare, vestiare. Instalam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, bibilioteca si sala de sport. Gradinitele pot fi compuse din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Pentru ca igiena, confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie optime, echipam constructiile cu grupuri sanitare, instalatii de incalzire, aer conditionat. Utilizam materiale rezistente la trafic inalt, usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca urmariti extinderea unei unitati medicale sau ridicarea unei structuri medicale noi, va sugeram sa luati in calcul utilizarea de containere sanitare. La Containere Modulare Noi va oferim containere sanitare pentru a obtine constructii sanitare diverse: centre de testare si vaccinare, cabinete veterinare, dispensare, farmacii, dispensare, cabinete stomatologice, morga. Containerele sanitare se pot utiliza si pentru a se crea zone de tampon la intrarea in spitale, clinici medicale. Zonele de triaj din spitale pot fi obtinute tot prin folosirea de containere sanitare.

In zonele afectate de calamitati naturale (inundatii), unde oamenii raman fara adapost, se poate apela la constructii din containere sanitar. Ele pot fi echipate cu grupuri sanitare, dus, baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, etc. Oamenii ramasi fara adapost vor putea folosi aceste containere pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului. Se vor instala podele rezistente la trafic intens, usor de curatat.

Containerul sanitar poate fi ajustat pentru a folosi unor scopuri noi. Alipirea de noi containere va duce la marirea spatiului, iar spatiul interior poate fi reconfigurat pentru a se obtine zone cu alte functii decat cele initiale. Daca este nevoie, containerul sanitar poate fi demontat si amplasat intr-o noua locatie. Intrucat vine cu instalatii, containerul sanitar permite racordarea la retelele de apa si electricitate ale spitalului imediat dupa montaj.

In oferta noastra se afla si containere triaj, care pot fi livrate cu radiatorul electric sau aparatul de aer conditionat gata montat pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

La Containere Modulare Noi, gasiti o gama diversa de containere monobloc si modulare care pot fi utilizate pentru realizarea de constructii extrem de diverse. Dimensionam, producem, montam si configuram containerele modulare in functie de nevoile si preferintele dvs. De asemeni, utilam containerele cu accesoriile si instalatiile impuse de activitatile care urmeaza sa se desfasoare in ele. Preturile pentru constructii este avantajos si timpul de instalare este rapid. Contactati-ne pentru mai multe detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram