Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Satu Mare

Containere Modulare Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Satu Mare. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Daca pentru multe secole, constructia unei case presupunea investitii semnificative si se desfasura anevoios, lucrurile s-au modificat in timp datorita progreselor din domeniul constructiilor. In numeroase aplicatii (santiere, zone calamitate, etc) era nevoie de constructii solide, dar temporare. Interesul pentru constructii trainice, dar mai rapid de instalat, a ajutat la aparitia de noi procedee de ridicare de constructii.

La Containere Modulare Noi cream si instalam constructii din containere modulare. Acestea se produc intr-un loc si se asambleaza pentru a realiza constructia dorita chiar in locatia clientului. Aceasta idee nu este noua (a aparut prin anii 1930), dar evolutia din domeniul materialelor de constructii a facut ca ea sa fie din ce in ce mai raspandita. Astazi, cu ajutorul containerelor modulare, se pot ridica structuri de la cele mai simple (vestiare, cabine de paza, depozite) si pana la cele mai complexe (case, scoli, gradinite si chiar spitale).

Containerele sunt module prefabricate si pot fi folosite ca structuri individuale sau pot fi imbinate, pentru a se obtine constructii complexe. Cu ajutorul containerelor modulare se pot obtine si structuri supraetajate (pana la 4 niveluri) ce vor fi echipate cu scari interioare, dar si exterioare (acolo unde se doreste). La Containere Modulare Noi puteti alege din numeroase modele de containere care vin echipate cu instalatii, putand fi racordate imediat la reteaua electrica, de canalizare, de apa, fosa septica, Internet, cablu TV, etc.

Echipa noastra este experimentata si gata sa va ofere structura dorita, in dimensiunile precizate si in configuratia specificata. Ne concentram ca produsul final sa aiba toate instalatiile si accesoriile solicitate. Compania noastra este mai mult decat o simpla companie de furnizare de containere modulare—noi ne ocupam si de asamblarea acestora pentru a va oferi constructia dorita. Preturile noastre sunt accesibile si timpul de instalare este redus.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare pot fi asamblate pentru a rezulta spatiul dorit. Ele sunt alcatuite din podea, acoperis, stalpi de sustinere, instalatie electrica si duc la obtinerea unor spatii cu functii extrem de diverse.

Va propunem containere modulare in dimensiuni dupa cum urmeaza: latime 2.4m sau 3m, dar si multiplii lor: 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containerele modulare poate varia de la 3 la 12m. Va sugeram sa va ganditi, pe indelete, la dimensiunile necesare pentru proiectul dvs.

Containerele noastre modulare sunt sigure, durabile si ajustabile pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs pentru activitatile care urmeaza sa fie desfasurate in ele.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Acolo unde spatiul necesar pentru proiect este suficient intr-un singur container, se foloseste un container monobloc. Containerele monobloc sunt containere individuale ce nu pot fi unite cu alte containere.

In mod obisnuit, containerele monobloc sunt realizate din structura metalica, profilata la rece si pot fi utilizate chiar dupa instalare. Aceste containere se asambleaza repede si asigura un mediu confortabil pentru multe activitati. Functionale din primul moment, containerele monobloc sunt ideale pentru santier si mobile. Ele sunt termoizolate si pot fi folosite ca spatii pentru birou, vestiare, dormitoare, spatii de depozitare. Executam rapid si eficient containere la comanda, indiferent de specificatiile acestora.

Containerele modulare sunt metalice, compuse din structura metalica, profilata la rece si se asambleaza ca in sistemul Lego. Un container modular poate oferi acelasi confort ca si o casa traditionala, dar va fi asamblata mult mai repede si mai usor. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este o solutie rapida si sigura de a crea spatiul dorit. Un panou sandwich este compus din material termoizolant si invelisuri metalice pe ambele parti. Panourile sandwich nu sunt materiale de structura, dar un container sandwich este ideal acolo unde se doreste ridicarea cat mai rapida a unui spatiu folosibil indiferent de vreme.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate, gata de a fi folosite. Executam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile dorite. Un container amenajat asa cum va doriti poate oferi confortul regasit si in cladirile traditionale, ridicate in mult mai mult timp si la preturi mai mari.

Fie ca va doriti un container utilat cu baie, dus, instalatie electrica, etc, va putem oferi un container la cheie asa cum aveti nevoie. Containerele modulare pot fi imbinate si combinate pentru a obtine o gama variata de spatii de locuit, de la case de vacanta la adaposturi temporare pentru sinistrati si locuinte complexe cu caracter permanent.

Doar pentru ca alegeti sa folosit un container echipat cu toate utilitatile pe care le gasiti intr-un spatiu traditional, nu inseamna ca faceti vreun compromis de la calitatea vietii si confortul personal. Va incurajam sa considerati achizitionarea de containere la cheie, disponibile in numeroase configuratii si adaptabile la nevoile oricarei familii.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Realizam containere tip casa pe structura metalica, disponibile in configuratii variate, in acord cu nevoile dvs specifice. Aceste containere modulare pentru case pot fi supraetajate sau pe un singur nivel. Cu scara interioara sau exterioara, aceste case modulare containere la cheie pot fi echipate cu multe accesorii, precum jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat si chiar radiatoare electrice.

Datorita structurii din containerele modulare stil casa, locuintele pot suporta transformari in vederea unei noi configurari. Un container tip casa poate fi compartimentat eficient la interior, dar si reconfigurat si extins pentru a se amplifica suprafata de locuit.

Aceste containere de casa pot fi asamblate pe orizontala si verticala, fiind posibila supraetajarea constructiilor. La un container modular tip casa peretii sunt izolati eficient pentru a se pastra o temperatura interioara constanta pe tot parcursul anului, cheltuielile fiind minime.

Cu toate ca aceste containere modulare tip casa se ridica rapid, durabilitatea lor este surprinzatoare. Un container casa este vopsit in camp electrostatic, iar asamblarea se realizeaza cu atentie sporita la detaliu, pentru a rezulta structuri extrem de solide. Livram casele modulare cu instalatiile necesare pentru a fi racordate direct la reteau electrica, de apa si de canalizare.

Utilizam materiale de la distribuitori de incredere, ale caror produse se evidentiaza cu durabilitatea si calitatea superioara. Podelele sunt realizate din materiale cu un coeficient termic inalt, pentru ca nivelul de confort termic in casa modulara sa fie inalt, chiar si cand temperaturile sunt reduse. Casa din container poate avea culorile si finisajele dorite.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama generoasa de containere ce pot fi utilizate si ca elemente independente. Tipurile de executie difera in functie de cerintele dvs si incercam sa acoperim cat mai mult dintre solicitarile clientilor nostri.

Daca doriti un container terasa, va propunem sa alegeti intre o terasa acoperita sau descoperita. Oricare dintre modelele noastre va fi dotat cu podea pentru terasa de calitate inalta iar culoarea vopselei poate fi cea aleasa de dvs.

La instalarea terasei va stau la dispozitie diverse modele intrucat acoperisul este optional, iar balustrada este flexibla. Cu o inaltime de 1,1m, balustrada poate fi instalata separat, pentru o adaptare cat mai eficienta. Containerele terasa cu acoperis pot fi echipate cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat. Aceste containere terasa pot fi folosite si ca gradini acoperite, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca va ganditi sa locuiti la casa, dar va ganditi ca dureaza prea mult construirea ei sau ca nu aveti un buget suficient de generos, va oferim containere de locuit, usor de configurat si ajustat. Containerele de locuit cu pret convenabil si timp redus de instalare sunt tot mai cautate de clientii care doresc sa se bucure de o casa cat mai repede. Un container de locuit la comanda poate oferi spatiul mult visat si realizat conform dorintelor si nevoilor clientului.

Stim ca ridicarea unei case traditionale este un proces anevoios, costisitor, in care fiecare etapa, de la fundatie si pana la finisarea peretilor si acoperisului poate aduce intarzieri si provocari neasteptate. Cu un container modular de locuit, procesul de constructie nu este doar mai rapid, ci si mai simplu si mai sigur, cu risc minim pentru intampinarea unor probleme.

Containerele modulare de locuit pot fi realizate si pe etaje, rezultand structuri similare caselor traditionale cu etaj. Durabilitatea pentru containerele locuinta este remarcabila, containerele modulare putand fi suprapuse in sistem LEGO pana la 4 etaje, fara a prezenta risc pentru siguranta. Aceste containere pentru locuit pot fi completate cu scari exterioare, aparate de aer conditionat, bai. Indiferent de configuratia dorita, ea poate fi realizata cu un container locuinta modulara.

Un container de locuit poate fi la fel de sigur si de calitativ asemeni unei case traditionale. La Containere Modulare Noi, accentul cade pe rezistenta unui container locuit—el nu se va deteriora in timp, chiar si in urma expunerii pentru mult timp la vreme potrivnica.

Realizat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla si decorabil cu diverse materiale, un container pentru locuit poate avea acoperis din tabla zincata pentru a fi protejat impotriva umezelii. El nu va retine apa, avand un canal de drenare a apei. Acoperisul unui container modular de locuit este prevazut cu instalatie eletrica, ce poate fi adaugata si la camerele suprapuse. Conform destinatiei finale, containerele pot fi echipate cu lemn, pereti din rigips, caramida aparenta, spoturi si corpuri de iluminat moderne.

Containerele modulare pentru locuit completate cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor avea preturi mai mari decat cele neechipate.. Complexitatea acestora si numarul de niveluri pe care vor fi instalate vor conta in pretul final pentru containerele modulare locuibile. Chiar si asa, un container locuinta modulara are pret incomparabil mai mic decat o locuinta traditionala. Contactati-ne oricand pentru a afla informatii suplimentare despre un container de locuit cu pret atractiv pentru cei mai mult dintre clienti.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi configurate asa cum aveti nevoie si pot fi individuale sau realizate din 2-3-4 sau mai multe module de locuit, realizabile cu dotarile specificate. Folosim materiale de cea mai inalta calitate si colaboram cu producatori respectabili pentru a va oferi un spatiu de locuit la standarde cat mai inalte. Livram containere de locuit cu baie in variate ansambluri, cu dotarile specificate de dvs.

Intrucat containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, confortul termic este inalt, indiferent de anotimp. Panourile sandwich utilizate au grosimi intre 60 si 100mm si contribuie la eficienta energetica a casei dvs. Astfel, vara, nu va fi nevoie sa folositi in exces aparatul de aer conditionat, in timp ce iarna, veti folosi sistemul de incalzire moderat. Energia necesara incalzirii sau racirii locuintei este minima, dar confortul este maxim.

Daca doriti, puteti alege container de locuit cu baie. O casa container cu grup sanitar include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 boiler electric (50L) si un convector (1000w). Peretii containerului sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplaria pentru usa este de PVC de 700x2000mm, in timp ce tamplaria pentru ferestre este din PVC de 600x60mm, cu mecanism oscilo-batant. Un container de locuinta cu toaleta vine cu corp de iluminat si priza dubla.

Va oferim si container de locuit cu toaleta, realizata din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, cu usa din tamplarie PVC (700x2000mm), ferestre din tamplarie PVC (600x600mm, de tip oscilo-batante) si are instalatie de iluminat precum si priza dubla. Instalatia sanitara include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar si o oglinda. Culoarea tamplariei PVC este alba, in timp ce culoarea peretilor interiori, exteriori si a cadrului este RAL 9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Containere Modulare Noi va pune la dispozitie containere bucatarie la dimensiuni prestabilite sau realizate conform cerintelor clientului. Aceste spatii ofera confortul dorit pentru bucatarie, pentru a realiza activitatile specifice in siguranta si eficient. Containerele de bucatarie au structura solida si pot fi supraetajate pana la 4 etaje. Ele pot fi realizate pe comanda si pot fi configurate si pozitionate cu elemente de bucatarie la interior. Ajustam containerele de bucatarie la functionalitatea dorita si spatiul disponibil, intrucat structura containerelor permite instalarea containerelor in locatii diverse.

Va oferim containere bucatarie la preturi convenabile, echipate precum bucatariile clasice, asa cum aveti nevoie. Containerele bucatarie sunt realizate din schelet metalic profilat la rece, pe care sunt montate panouri de tip sandwich poliuretan, compartimentabile conform nevoilor clientului. Fabricate din tabla zincata dublu faltuita si izolate la interior cu vata minerala de sticla, aceste containere bucatarie au membrana hidroizolatoare, asigurand izolare fonica si termica, cu un confort similar bucatariilor traditionale.

Containerul bucatarie vine cu ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatie electrica si tablou de siguranta automat la interior. In container se mai afla prize duble, intrerupator, instalatie de iluminat. Containerele de bucatarie pot suporta modificari prin adaugare de noi corpuri, dar pot fi si demontate sau realocate. Ele pot fi demontate rapid, instalate pe suprafete drepte sau inclinate. Prezinta rezistenta la cutremure si sunt practice pentru diverse proiecte.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Numeroase firme de constructii si ateliere de productie interesate de solutii rapide si ieftine pentru spatii de birouri pot beneficia de containere birouri de la Containere Modulare Noi. Exista numeroase avantaje aduse de containerele modulare birouri, precum: confort, flexibilitate, dinamism, dar si preturi convenabile, mai ales prin comparatie cu constructiile traditionale din beton, caramida si lemn.

Prin combinare de module prefabricate, se poate obtine un container birou confortabil si sigur, propice desfasurarii unor activitati specifice de birou. Un container tip birou permite crearea de spatii de lucru, de sedinta sau de relaxare, conform conditiilor precizate. De aceea, in mod frecvent, pentru organizarea de santier, se opteaza pentru containere tip birou.

La Containere Modulare Noi veti gasi containere birouri intr-o gama variata de modele. Un container modular birou poate fi montat aproape oriunde si poate avea structura perfecta pentru un spatiu de lucru ergonomic si eficient. Un container de birouri poate functiona ca sala de sedinta, sala de mese, poate avea scari interioare sau exterioare dupa supraetajare, poate fi echipat cu ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, si radiatoare electrice. Utilizam doar materiale de calitate superioara, de la furnizori autorizati care garanteaza pentru realizarea unui spatiu de birou ergonomic si economic, indiferent de anotimp si zona geografica de instalare.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este cel mai popular produs printre clientii nostri. Aceste containere au dimensiuni de la 3 la 12 m lungime si 2.4, 3m latime. Din punctul de vedere al inaltimii, configuratiile pot fi clasice, dar si conform preferintelor clientilor, pentru inaltimi mai mari de 2.7m. Se poate opta pentru containere demontabile (flat-pack).

Containerele tip birou pot fi personalizate prin integrarea de grupuri sanitare, construite in functie de locatia geografica. Aspectul lor exterior si interior poate avea nuante variate si containerul poate fi echipat cu vitrine, ghisee, etc.

Grup sanitar pentru containerul birou este alcatuit din pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC de 700x2000mm si ferestre din tamplarie PVC 600x600mm, de tip oscilo-batant. Grupul sanitar vine cu priza dubla, corp de iluminat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric (50L). Peretii si cadrul au culoarea RAL 9002, iar tamplaria PVC este alba.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Apelati la Containere Modulare Noi pentru containere modulare cu baie la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautare de containere baie la preturi competitive, cu numeroase calitati si amortizare in timp, apelati cu incredere la echipa noastra.

Un container cu baie este o investitie excelenta pe termen lung ce asigura confort sporit in cadrul actiunilor de curatare a corpului. Montabil in locuri special amenajate pentru a fi folosit de turistii aflati in camping, un container modular cu baie poate oferi confortul necesar desfasurarii activitatilor de spalare si curatare. Personal specializat va proceda la instalarea unui container de baie cu dus, fiind necesara racordarea la reteaua de apa si de canalizare. Este necesar sa existe in zona astfel de facilitati pentru a putea utiliza containerul modular baie si dus.

Se poate configura containerul asa cum doriti, conform nevoilor si preferintelor dvs. Containerul modular cu baie si dus poate fi montat si demontat rapid si sigur. Acest tip de container este ideal pentru a fi folosit de muncitori pe santiere, clienti, persoane care au nevoie de o constructie provizorie pe durata constructiei unei case.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Toate instalatiile si accesoriile pe care le intalniti in grupurile sanitare clasice le veti regasi si in containerele cu grup sanitar. Astfel, este posibila echiparea de containere modulare cu grup sanitar, WC, pisoare, chiuvete, vestiare, instalatie de incalizire a apei, boilere.

Peretii unui container cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Instalarea se deruleaza rapid si putem monta container WC pentru toaleta publica, toalete pentru cabane montane izolate, ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarea pe santier, etc.

Aceste containere pot oferi oamenilor confortul dorit, cu chiuveta si apa curenta, pentru realizarea igienei. Containerele cu grup sanitar sunt practice pentru santiere unde vin muncitori din alte localitati. Un container modular cu WC va fi folositor si in scenarii extraordinare, precum zone afectate de inundatii in care oamenii raman fara case. Containerele pot fi echipate cu instalatii de incalzire si boilere, devenind esentiale pentru igiena persoanelor sinistrate.

Containerele modulare cu grup sanitar se realizeaza la dimensiunile dorite si in configurarea specificata. Ele sunt functionale si ca anexe de biroouri in module container, fabrici si adaposturi temporare pentru muncitori sau sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Va propunem containere garaj din profile metalice izolate si neizolate in doua variante de dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. containerul tip garaj are aceeasi structura precum un container complet finisat si se livreaza gata asamblat. Finisam containerul garaj (izolat sau nu) in culori variate, finisaje interioare speciale, etc. el poate avea usi manuale sau automatizate.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece si sunt grunduite si vopsite, nefiind afectate de coroziune. Tavanul se realizeaza din tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala (100mm), grinzi de lemn (80x22, 100x50 si 100x100mm), precum si tabla cutata de 0,5mm. Pentru pereti se foloseste tabla cutata zincata de 0,5mm, vopsita in camp electrostatic.

Containerele de garaj de 6x3x2,5m sunt completate cu usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Usa este vopsita pe ambele parti. Containerele se pot echipa cu instalatie electrica si usi automatizate.

Containerele garaj izolate de 7x3x2,5m prezinta aceleasi caracteristici. La ele, insa, se pot adauga ferestre batante din tamplarie PVC (500x1000mm), usa automata, instalatie electrica si usa pietonala.

Cand asamblam containere garaj lucram astfel incat sa nu ramana resturi de materiale de constructie. Nu vom provoca daune locului de instalare a containerului si utilizam suruburi si sudura pentru a fixa elementele. Containerul nu va impune alte finisaje. Va stam la dispozitie oricand cu alte informatii despre un container garaj cu pret convenabil.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca sunteti in cautarea de solutii de depozitare, analizati oferta de containere depozitare de la Containere Modulare Noi. Un container depozitare poate fi delimitat si echipat pentru a se depozita cat mai eficient marfuri diverse. In colectia noastra se gasesc containere pentru depozite, cu latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. containerele pot fi izolate sau neizolate.

Un container magazie se ridica rapid, dar are durata lunga de viata. El este usor de intretinut si elimina nevoia de reparatii si intretineri. Se utilizeaza cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, folosita doar pentru containere. Containerul modular depozitare rezista la coroziune datorita grunduirii si vopsirii. pardoseala este din tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (100x100mm, 100x500mm), placaj Tego 21mm, vata minerala 100mm.

Pentru tavanul de container modular de magazie de utilizeaza tabla zincata Lisa 0,5mm, grinzi de lemn (100x100mm, 100x50mm si 80x22mm), vata minerala 1000mm si tabla zincata cutata de 0,35mm. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica de 40mm. Containerul este echipat cu usa in doua canate de 2080x2250mm. Pentru costuri suplimentare, dar accesibile, containerele pot fi completate cu prize, ferestre, corpuri de iluminat si toalete.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Luati in consideratie pentru magazinul dvs, indiferent de marfurile puse la vanzare, containere pentru magazin. Puteti opta pentru containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari de care aveti nevoie pentru afacerea dvs. containerele modulare pentru magazine sunt versatile si pot fi reconfigurate pentru a se adapta cat mai bine la nevoile dvs. daca trebuie, aceste containere pot fi si relocate. Pentru instalarea si asamblarea de container tip magazin, tehnicienii nostri experimentati apeleaza la utilaje speciale.

Un container modular de magazin personalizat este o investitie profitabila, indiferent de tipul de marfa vandut. El poate folosi ca magazin de imbracaminte, alimentar, produse de infrumusetare, beauty, piese auto, magazin apicol, carmangerie, etc. cu un container magazin, pet-shopul sau afacerea dvs de produse bio poate trece la urmatorul nivel.

Putem realiza containerul de magazin la dimensiunile dorite. Avem grija ca acesta sa intruneasca toate conditiile de igiena si siguranta domeniului dvs de activitate. Containerele de magazin sunt personalizate ca marime, configuratie, finisaje, dotari pentru a raspunde cat mai bine specificului activitatilor in care sunt utilizate. La Containere Modulare Noi, va stam oricand cu informatii suplimentare.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

In oferta noastra se afla si containere comerciale de vanzare la preturi accesibile si configurabile in functie de activitatea dvs comerciala. Containerele comerciale sunt solide si pot fi completate cu accesoriile necesare pentru ca activitatea dvs comerciala sa devina cat mai infloritoare.

Realizam containerul de spatiu comercial la dimensiunile dorite—la Containere Modulare Noi containerele modulare sunt, in primul rand, containere personalizate. Daca afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientilor, apelati cu incredere la aceste tipuri de containere.

Designul modular si constructia solida a containerelor sunt motive pentru care ele se regasesc in numeroase domenii. Containerele pot fi atat temporare, cat si permanente. Transportul si instalarea se deruleaza rapid, uneori chiar si cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt realizate cu materiale ce ajuta la stocarea marfurilor in conditii optime. Daca este nevoie, aceste containere pot fi modificate, extinse si chiar mutate in locatii noi. Containerele au latime de 2,4 sau 3m, lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. ele pot fi dotate cu toalete, instalatii electrice, orice accesorii specifice activitatii dvs comerciale.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containere comerciale utilizate ca si cafenele, gelaterii, street food, etc. se folosesc containere monobloc sau modulare, in dimensiunile precizate de client. Containerele Horeca pot avea suprafete mari vitrate, pereti basculanti, copertina, bazin, bazin de colectare a apei reziduale. Aceste containere pot fi personalizate asa cum doriti cu pereti de exterior placati cu lemn sau piatra, pot fi montate sigle luminoase, pot fi vopsite asa cum doriti, etc.

Utilizam containere modulare sau monobloc si putem sa supraetajam constructiile. Pentru pereti se utilizeaza panouri sandwich si spatiul se delimiteaza asa cum aveti nevoie. La interior se pot adauga lambriuri, parchet, placa cu rigips, peretii pot fi vopsiti cu vopsea lavabila, etc. Spatiul poate fi marit prin adaugarea de terase, copertine, copertine.

Pentru ventilatie se pot instala ferestre mici, iar pentru confort se adauga prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Va oferim mai multe tipuri de usa, cu deschideri diverse, dar si o gama variata de accesorii precum boiler electric, cabina de dus, ventilatile, aer conditionat, bucatarie, sistem de incalzire, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile sau fixe de cafenea, luati in considerare containerele de la Containere Modulare Noi. Instalam containerul de cafenea acolo unde aveti nevoie, cu dimensiunile necesare si echipamentele necesare unei astfel de afaceri. Un container modular bar poate fi completat cu aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire pentru ca spatiul creat sa fie imbietor si functional.

La containerul de cafenea pot fi incluse usi termopan si ferestre, cu dimensiuni variate. Accesoriile ajuta la desfasurarea in conditii optime de igiena si siguranta in cafeneaua dvs. containerul de cafenea are pret convenabil si accesoriile cu care este echipat vor influenta costurile finale.

Se poate realiza confugurarea de containere de cafenea cum doriti, cu anexe, spatii de depozitare, grupuri sanitare, zone de servit masa, etc. putem instala si mese intarite, mese cu raft mobil, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de fast-food pot progresa prin investitii profitabile de tipul containerelor fast food. La Containere Modulare Noi, veti gasti containere comerciale care pot fi folosite cu succes pentru afacerile mici mijlocii de tip fast food. Asamblam containerele pentru ca structurile rezultate sa fie functionale, sigure si sa ofere conditii de igiena impuse de acest domeniu.

Materialele folosite sunt de calitate superioara si produsele noastre finale sunt durabile in timp. Putem crea si monta rapid containere modulare fast-food cu preturi accesibile pentru toti clientii. Containerele pot fi completate cu sisteme de incalzire, aparate de aer conditionat, usi, ferestre termopan in dimensiunile solicitate. Spatiul in containerul fast-food poate fi delimitat in functie de nevoile dvs pentru buna desfasurare a activitatilor.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ structurile din containere pe nivel parter sau P+1. Se foloseste doar containerul modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. containerele de santier functioneaza pe santiere de mici si mari dimensiuni si pot fi echipate cu Sali de mese, Sali de conferinte, dormitor, toalete, dusuri, holuri, birou, dormitor, etc.

Avem echipamentele si experienta necesara pentru a ridica si blocuri de containere, cu cai de acces si scara de acces exterioara. Orice container santier poate suporta modificari in timp, de tip extindere, relocare, reconfigurare—daca este nevoie. Containerele modulare sunt apreciate pentru nivelul lor inalt de flexibilitate, portabilitatea lor.

Va propunem ansambluri de birou din 4, 6 containere, ansamblu birou cu vestiare, depozitare, WC cu containere. Pentru cei interesati, putem instala si ansamblu de cazare din 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. Containerele pot fi cu birou, cu dormitor, toalete, dusuri, etc.

Container paza

Container paza

Apelati la echipa Containere Modulare Noi pentru container cabina paza daca aveti nevoie de punct de control, ghiseu, cabina paza, etc. containerele cabine paza au pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este o optiune excelenta pentru punctele de control, acces, paza la intrarea in institutii, parcari, sedii de birouri, etc.

Realizam containere de paza in dimensiuni si configuratii variate. Ele pot fi montate acolo unde este nevoie si personalizate prin instalarea de radiator electric, ferestre tip ghiseu, aer conditionat. Cabinele de paza asigura temperatura ambientala placuta paznicilor, chiar daca temperaturile sunt scazute sau amplasarea este in locatii mai friguroase.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Completati santierul pe care il conduceti cu un vestiar modern. El va conta in sporirea confortului pentru angajati. In catalogul nostru se afla containere modulare de tip vestiar in dimensiunile necesare. Spatiul la interior poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte.

Putem imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich si astfel obtine containere vestiar pentru muncitori pe santiere, sportivi la piscine, terenuri de sport. Containerele vestiar se realizeaza in functie de destinatia lor. Putem monta vestiare simple (pentru un singur grup de persoane), mixte (femei si barbati), vestiare personalizate, configurate in functie de nevoi (cu bai, grupuri sanitare, etc).

Va propunem containere vestiar cu latime de 2,4m sau 3m, lungime maxima de 12m. contactati-ne pentru vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu grup sanitar de 12m, vestiare de barbati si femei.

Container scoala

Container scoala

Unii clienti ar putea fi surprinsi sa agle ca se pot realiza scoli si gradinte doar din module de tip container. La Containere Modulare Noi, va oferim containere scolare variate care ajuta elevii, copiii si cadrele didactice sa se simta confortabil si in siguranta pe parcursul activitatilor didactice.

Utilizam containere scoala pentru a obtine Sali de mese, Sali de clasa, toalete, Sali de sport, cancelarie, laboratoare. Containerele modulare se pot imbina pentru a se construi institutia scolara solicitata. Putem construi scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clase, biblioteca, sala de sport si cancelarie. La gradinite se pot obtine din containere 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, sala de mese si sala de festivitati.

Dotam containerele cu grupuri sanitare cu apa curenta. Materialul folosit este usor de igienizat. Instalam sisteme de incalzire si aer conditionat pentru ca elevii si cadrele didactice sa se simta confortabil, indiferent de vreme si zona geografica.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca se vizeaza extinderea unei unitati sanitare curente, sau se doreste sa se ridice noi structuri medicale, analizati containerele sanitare. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere sanitare utilizabile pentru a se obtine farmacii, centre de vaccinare, de testare, cabinete medicale, cabinete veterinare, morga, dispensar.

Containerul sanitar este o solutie si pentru scenariile extraordinare, in zonele afectate de calamitati in care oamenii raman fara adapost. Cu un container sanitar se poate crea zona tampon la intrarea in institutii medicale, spitale, clinici. Pentru zona de triaj, se poate apela cu incredere la containerul sanitar.

Versatilitatea containerului sanitar este un argument in achizitia lui. El poate fi reconfigurat, extins prin adaugarea de alte containere si chiar mutat in locatii noi, atunci cand nevoile institutiei medicale se modifica. Echipam containerul medical cu accesoriile si instalatiile necesare pentru functionarea imediata, nefiind nevoie decat de racordarea sa la reteaua de apa, electricitate, canalizare a spitalului. Daca sunteti interesat, va putem livra si containere de triaj, care vin cu radiatoare electrice si aer conditionat gata montate pe pereti. Podelele pentru containerele spital sunt realizate din materiale care rezista la traficul intens si sunt usor de igienizat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

La Containere Modulare Noi va oferim o gama variata de containere modulare si monobloc. Indiferent de constructia dorita, echipa noastra este gata sa va ofere constructia dorita, in dimensiunile si configuratia specificate. Preturile pentru constructii sunt avantajoase si timpul de instalare este rapid.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram