Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Rosiorii de Vede

Containere Modulare Rosiorii de Vede reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Rosiorii de Vede. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

In ziua de azi, putini dintre noi mai au rabdare pentru a astepta luni de zile pana la finalizarea casei. Cand multe lucruri din viata noastra se obtin printr-o aplicatie sau apasare de buton, asteptarea de luni de zile pare imposibila. Constructiile modulare sunt alternative la cele clasice, remarcandu-se cu timpul scurt de finalizare, dar si preturi avantajoase.

Echipa de la Containere Modulare Noi va propune o gama variata de containere monobloc si modulare ce pot fi utilizate pentru constructii dintre cele mai diverse. De la centre de informare turistica, toalete publice in cabane izolate si pana la organizari de santiere, gradinite sau scoli, containerele modulare sunt folosite pe scara tot mai larga. Acestea au numeroase calitati, pretul mic si timpul redus pentru finalizare fiind, insa, cele mai evidente.

Mai mult de jumatate din procesul de fabricare are loc la interior, de aceea riscul unor intarzieri din cauza vremii nefavorabile este mic. Materialele si cheltuielile pentru energie sunt reduse, iar riscul unor accidente la locul de munca este si el mic. Mediul de lucru este la interior, ceea ce il face mai sigur pentru muncitori. Mai mult decat atat, materialele folosite raman uscate, constructia modulare neavand umiditate.

Modulele container se pot folosi la structuri pe mai multe niveluri, caz in care sunt completate prin scari interioare si exterioare (acestea din urma la solicitarea clientului). Echipam containerele cu accesorii, echipamente si instalatii conform activitatilor pe care le vor gazdui. Intrucat furnizam containerele cu instalatiile gata montate, va fi posibila racordarea acestora la retelele de apa, canalizare, electricitate, Internet chiar dupa montaj.

In oferta noastra se afla containere monobloc si modulare de diverse dimensiuni. Alegem containerele in functie de structura dorita si configuram spatiul acestora in functie de nevoile si preferintele clientului. Constructiile din containere modulare sunt trainice, versatile si usor de transformat. Spatiul poate fi oricand reconfigurat, extins (se adauga alte containere) si este posibila chiar si relocarea containerelor. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru detalii despre structurile din containere.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au stalpi de sustinere, podea, acoperis, instalatii electrica, etc. Latimea lor poate sa fie de 2,4m, 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9), inaltimea de 2,7m, iar lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca structurile rezultate sa poata avea dimensiunile si configurarile dorite, este esential ca stiti cat mai precis cum vreti sa fie structura finala. Astfel, vom putea selecta containerele cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte, spatiul oferit de un container monobloc este mai mult decat suficient. Containerele monobloc pot fi utilizate ca si structuri independente. Ele nu pot fi imbinate cu alte containere.

Realizate din structura metalica, profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite imediat dupa montaj. Ele pot fi folosite ca anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni containere de depozitare, cafenele, baruri, restaurante, gelaterii, etc. In spatiul public, aceste containere monobloc pot functiona ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Containerele modulare au structura metalica si pot fi nu doar imbinate intre ele prin alaturare, dar si suprapuse. Se pot obtine constructii modulare pana la maxim 4 etaje. In timp, aceste constructii pot suporta cu usurinta modificari, ceea ce explica popularitatea lor. Va stam la dispozitie oricand cu alte informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich se foloseste in diverse proiecte datorita timpului scurt pentru montaj. Panoul sandwich are miez de material termoizolant (spuma poliuretanica este cel mai des utilizata), protejat de invelisuri metalice. Daca aveti nevoie de o structura utilizabila cat mai repede, considerati containerul sandwich.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

In oferta noastra se afla containere amenajate pentru a se utiliza cat mai repede. Va putem furniza containere modulare la cheie cu delimitarile si dimensiunile solicitate. In ciuda pretului mic si al timpului redus de instalare, containerul amenajat la cerere poate functiona si pentru activitati cu caracter permanent, nu doar temporare.

Suntem gata sa instalam un container utilat cu baie, instalatie electrica, dus, acolo unde aveti nevoie. Atat in proiecte simple, cat si complexe, se poate apela la instalarea de container la cheie. Fie ca este nevoie de parcare pentru biciclete, casa de vacanta, centru de informare turistica sau resedinta complexa permanenta, containerele modulare pot fi imbinate pentru a rezulta structurile dorite.

Un container echipat cu instalatiile necesare confortului, sigurantei poate fi la fel de util si sigur ca o structura clasica din caramida sau beton, dar costurile sale sunt mult mai mici. Rapid de instalat, containerele la cheie sunt folosite cu incredere in tot mai multe domenii de activitate.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu mai faceti imprumutul bancar pentru casa din caramida cand puteti, pentru un pret mult mai mic, sa ne contactati pentru instalarea de containere tip casa pe structura metalica. Containerele modulare pentru case pot fi suprapuse pe 4 niveluri, dotate cu scari de interior, dar si de exterior. Accesorii si instalatii intalnite in orice casa traditionala (aer conditionat, radiatoare electrice) pot fi montate si in casele modulare containere la cheie. In plus, va puteti alege pentru casa din container nu doar dimensiunile sau configurarea, ci si finisajele si culorile pentru diverse elemente.

Peretii de container modular tip casa au izolare termica, iar podelele sunt realizate cu un material cu inalt coeficient termic. Aceste detalii ajuta la uniformizarea temperaturii in interiorul containerului. Putem furniza casele modulare cu instalatiile gata montate, racordarea lor retelele de apa, canalizare, electricitate fiind posibila imediat dupa instalare.

Cu toate ca pretul atragator si timpul scurt de finalizare sunt argumente decisive pentru a opta pentru containerele modulare, trebuie sa evidentiem si versatilitatea acestora. Astfel, se poate oricand mari spatiul prin adaugarea de noi containere, dar si modifica configurarea initiala pentru a se obtine zone pentru noile nevoi. Containerele modulare se pot demonta pentru a fi instalate in locatii noi.

Viteza mare de finalizare a lucrarilor nu inseamna ca durata de viata pentru containerele modulare tip casa este mica. Containerul casa nu este atacat de coroziune si nu isi pierde aspectul exterior, fiind grunduit si vopsit.

Container cu terasa

Container cu terasa

Daca doriti sa creati o zona de relaxare in prelungirea casei dvs la exterior, luati in calcul instalarea unui container terasa. Cum acoperisul nu este obligatoriu, va punem la dispozitie doua modele de container terasa: terasa acoperita si terasa descoperita. Ne dorim ca produsul nostru sa completeze cat mai estetic curtea dvs, deci va veti putea alege culorile pentru anumite elemente si finisajele.

Balustrada de container terasa este flexibila si poate fi montata mai tarziu. Containerele terasa cu acoperis vor contine tablou de sigurante pentru spatiul umed din tavan, corpuri de iluminat, prize in stalpii de colt, intrerupatoare. Durabile si usor de modificat, containerele terasa pot fi configurate pentru a deveni gradini acoperite, parcari de biciclete, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Familia dvs poate avea parte de confortul dorit nu doar intr-o casa clasica din beton sau caramida, ci si intr-un container de locuit. Oferta de la Containere Modulare Noi cuprinde containere de locuit trainice si facil de delimitat pentru nevoile diverse ale unei familii. Un container de locuit la comanda poate fi cea mai buna decizie pentru multi clienti rezidentiali.

Chiar daca pretul mare sau timpul lung de asteptare pentru finalizarea lucrarilor sunt motivele pentru care oamenii nu mai aleg casele traditionale, nu trebuie sa uitam de problemele neasteptate, stressul si intarzierile aparute cu acestea. Daca alegeti un container modular de locuit, veti evita si problemele, si cheltuielile neprevazute si stressul cauzat de constructie. In plus, un container pentru locuit este finalizat mereu conform termenului stabilit.

Cu o imbinare similara pieselor de joc Lego, containerele modulare de locuit pot fi suprapuse pana la 4 etaje. In acest caz, ele sunt dotate cu scari de interior, dar si de exterior daca se doreste. Nu trebuie sa va faceti griji pentru confortul dvs, intrucat in containerul locuinta modulara nu lipsesc accesoriile si instalatiile tipice: bai, toalete, grupuri sanitare, sisteme de incalzire, aer conditionat, etc.

Containerul pentru locuit are un planseu din tabla zincata dublu faltuita, materiale pentru decorare, vata minerala de sticla. Pentru a proteja de umezeala si pentru a indeparta apa de cladire, acoperisul este din tabla zincata si are canal de drenare a apei pluviale. In acoperisul de container modular de locuit se afla si instalatie electrica. Putem personaliza containerul si insera pereti de rigips, lemn, caramida aparenta, spoturi, corpuri de iluminat moderne.

Daca nu aveti un buget generos sau pur si simplu nu doriti sa asteptati luni de zile pentru a va muta intr-o casa, luati in considerare investitia intr-un container de locuit. In plus, containerul de locuit este realizat din materiale durabile, avand o durata lunga de viata.

Numarul de etaje, complexitatea structurii si a configurarii, instalatiile si accesoriile montate sunt cateva dintre aspectele care vor influenta costurile pentru containerele modulare locuibile. In mod firesc, containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor avea preturi mai mari decat cele fara astfel de instalatii. Daca doriti insa o structura mai ieftina decat casa clasica din caramida, containerul locuinta este alegere inspirata. Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte detalii despre containerul de locuit cu pret mic.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Utilizam 1, 2, 3 sau mai mult module de locuit pentru a realiza containere de locuit in configurarea dorita. Va sugeram sa analizati catalogul nostru care include containere de locuit cu baie, echipate cu instalatiile solicitate de dvs.

Containerele de locuit cu baie au izolare termica, de aceea temperatura este uniforma pe tot timpul anului. Se folosesc panouri sandwich cu grosime intre 60 si 100mm, ceea ce ajuta la uniformizarea temperaturilor interioare. Eficienta energetica pentru containerul de locuit cu baie este un argument in favoarea achizitiei. Vara veti folosi mai rar aerul conditionat, iar iarna nu va fi nevoie sa actionati sistemul de incalzire non-stop.

O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 convector, 1 boiler electric, 1 cabina de dus. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie PVC pentru usa si pentru ferestrele de tip oscilo-batant. In containerul de locuinta cu toaleta se afla si priza dubla si corp de iluminat.

Intrucat exista varianta de container de locuit cu toaleta, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile sau chiar ani pentru a va muta in casa dvs. Acesta are accesoriile dorite pentru confort, usa, ferestre din tamplarie PVC, izolare prin peretii din panouri sandwich, priza dubla, instalatii de iluminat. Instalatia sanitara este compusa din lavoar, mobilier lavoar, 1 vas WC, oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Nu mai asteptati constructia clasica din caramida sau nu mai inchiriati o bucatarie intr-o cladire, cand exista varianta de containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Cu structura trainica si configurabile conform activitatilor specifice bucatariei, containerele de bucatarie pot avea pana la 4 niveluri. Ele pot avea dimensiuni, delimitari si accesorizari pentru bunul flux al activitatilor de bucatarie.

La Containere Modulare Noi, gasiti containere bucatarie la preturi atractive, dotate in aceasi masura ca si bucatariile traditionale. Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece, panouri de tip sandwich poliuretan si pot fi delimitate in zone cu functii distincte. Pentru fabricarea lor se foloseste tabla zincata dublu faltuita, iar pentru izolare vata minerala de sticla. Membrana hidroizolatoare din containerele bucatarie contribuie la izolarea lor fonica si termica.

In containerul bucatarie se monteaza ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, precum si tablou de siguranta automat. Instalatie de iluminat, intrerupator, prize duble se pot monta, de asemeni, in container. Containerele de bucatarie sunt versatile, putand suferi modificari cu usurinta. Configurarea initiala poate fi modificata pentru a se adapta spatiul unor nevoi noi, dar se pot si imbina alte containere pentru a se mari spatiul initial. Demontarea si instalarea in noi spatii sunt, de asemeni, posibile. Aceste containere pot fi instalate pe suprafate plane si inclinate si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt printre cele mai cautate produse printre clientii nostri. Ieftine, cu montaj rapid si usor de configurat, containerele modulare birouri sunt mai potrivite decat constructiile clasice in multe aplicatii, mai ales pentru cele cu caracter temporar.

Un container birou se obtine prin imbinarea de module prefabricate si poate fi configurat pentru a se desfasura cat mai eficient activitati de birou. In containerul tip birou se pot delimita zone de sedinte, zone de lucru, de relaxare, etc. Posibilitatea delimitarii acestor zone, dar si usurinta efectuarii de modificari explica de ce aceste containere tip birou sunt des intalnite in organizarile de santier.

Containerele birouri vin in numeroase variante. Un container modular birou este aditie ieftina pentru orice santier sau atelier de productie. In componenta unui container de birouri intra ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, sisteme de incalzire, radiatoare electrice, etc. Materialele utilizate, structura si procesul de asamblare recomanda utilizarea de containere birou in orice regiune geografica a tarii.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

In oferta noastra se afla container birou cu grup sanitar, in dimensiuni variate. Latimea pentru aceste containere poate fi 2,4 sau 3m, iar inaltimea de 2,7m. Lungimea variaza intre 3 si 12m.

Containerele tip birou se echipeaza cu grupuri sanitare si se adapteaza la zona geografica de instalare. In container se pot insera ghisee, vitrine, ferestre, iar clientii pot decide aspectul exterior si interior pentru container.

La grupul sanitar pentru containerul birou se folosesc pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC. Grupul sanitar va avea corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Catalogul de la Containere Modulare Noi este vast, iar tehnicienii nostri au o experienta bogata. De aceea, putem sa fabricam si sa instalam cu succes diverse modele de containere, precum containerele modulare cu baie. Un container cu baie este extrem de util in multe aplicatii. Pe langa faptul ca este rapid de instalat si ieftin, containerul cu baie este si usor de dimensionat si configurat pentru a asigura conditii excelente pentru utilizatori. Spre exemplu, un container modular cu bair este o aditie esentiala pentru turistii din campinguri.

Tehnicienii nostri monteaza rapid si sigur orice container modular cu baie si dus, indiferent de zona geografica. Santierele si aplicatiile temporare, cabanele montane de la mari altitudini sunt cateva dintre multele aplicatii in care se pot folosi cu suces containerele modulare cu baie. Daca va renovati casa, un container modular cu baie si dus va asigura confortul necesar pentru actiunile de ingrijire a corpului pana la finalizarea lucrarilor.

Trebuie sa amintim ca, desi putem livra containerul modular cu baie in dimensiunile si configurarea dorita, cu instalatiile montate, el nu poate functiona daca nu exista facilitati pentru racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare. Daca aceste utilitati exista, containerul cu baie si dus va putea fi racordat la retele si folosit imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar conving clientii cu preturile mici, usurinta configurarii si rapiditatea instalarii. Un container cu grup sanitar poate fi dotat cu instalatii de incalzire a apei, grup sanitar sau WC, pisoare, boilere, vestiare, cabine de dus. Daca sunteti interesat de containere toalete la preturi convenabile, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu miez din izolatie de spuma poliuretanica. Acest detaliu explica uniformizarea temperaturii din interiorul containerului. Datorita timpului redus de instalare, dar si al pretului mic, containerul modular WC este practic in multe aplicatii. Prin urmare, acest container poate functiona ca si toaleta pentru locatii izolate, asemeni cabanelor montane de la mari altitudini, dar si precum container WC pentru toaleta publica. El poate fi folosit si ca grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza inundatiilor, incendiilor, sau a altor calamitati, instalarea de containere modulare cu WC poate aduce confortul dorit pentru persoanele sinistrate. Echipabile cu sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic intens, aer conditionat, chiuvete, apa curenta, boilere, aceste containere vor ajuta persoanele sinistrate pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Muncitorii de pe santiere pot beneficia si ei prin instalarea de containere modulare cu grup sanitar. Ele ofera conditiile necesare pentru actiunile de curatare a corpului, fiind esentiale pentru buna functionare a activitatilor de pe santier. Muncitorii nu pot fi productivi daca nu au asigurat confortul minim pentru igiena corpului; containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe orice santier, indiferent de marimea acestuia si a numarului de angajati.

Putem realiza containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile impuse de aplicatie. Spatiul la interior va fi configurat pentru a se indeplini optim nevoile utilizatorilor. Containerele modulare din aceasta categorie sunt versatile si sigure pentru aplicatii variate: adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici, anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, va invitam sa analizati modelele noastre de containere garaj. Acestea se monteaza mai repede decat garajele clasice din beton sau caramida si sunt si mai ieftine decat ele. Containerele garaj au profile metalice si in catalogul nostru se afla doua dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem sa va livram container tip garaj cu izolatie, gata asamblat. Va puteti personaliza containerul de garaj prin finisajele si culorile dorite. Usile care se monteaza la containerul garaj pot fi manuale sau automate, iar configurarea spatiului se realizeaza asa cum va este cel mai util.

Containere modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece. Intrucat sunt grunduite si vopsite, containerele nu vor fi atacate de coroziune si isi vor pastra aspectul pentru multi ani. Pentru tavanul containerelor folosim tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba, grinzi de lemn.

In componenta containerelor de garaj intra usa vopsita pe ambele parti, de tip basculant, Horman. Este o usa cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Acolo unde se doreste, putem monta usa automatizat. Varianta de container de 7x3x2,5m permite montajul unei ferestre batante din tamplarie PVC, precum si a unei usi pietonale. Dupa livrare, nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati si meticulosi, vor urmari ca procesul de instalare a containerului de garaj sa fie cat mai putin nociv pentru mediu si cat mai putin intruziv. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nu va cauza daune spatiului de montaj. Atunci cand ne contactati, un membru al echipei noastre va va putea oferi mai multe informatii despre containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Pentru a va stoca produsele in conditii bune, magaziile din caramida sau beton nu sunt singurele optiuni. Puteti folosi containere depozitare, mai ieftine si mai rapid de instalat decat modelele traditionale din beton sau caramida. In containere, se pot monta instalatii si echipamente astfel ca produsele dvs sa nu se altereze. Daca doriti, putem izola containerele de depozitare. Ele pot avea latimea de 2,4 sau 3m, iar lungimea variaza intre 3 si 12m.

Magazia clasica din beton sau caramida este mai scumpa, mai greu de construit si necesita renovare si intretinere din cand in cand. Nu este cazul containerului de magazie, care nu este doar ieftin si rapid de montat, ci si usor de intretinut. In plus, el este realizat cu un cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, fiind durabil. Containerul nu va coroda si nu isi va pierde aspectul exterior intrucat este grunduit si vopsit. Pentru podea se folosesc materiale de inalta calitate: tabla zincata cutata, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm, placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular este fabricat cu tabla zincata cutata de 0,35mm, tabla zincata lisa de 0,5mm, grinzi de lemn, vata minerala de 1000mm. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (strat de 40mm) si containerul are usa in doua canate. Se monteaza prize, corpuri de iluminta, accesorii, ferestre. Containerul modular poate fi accesorizat astfel ca marfa sa nu se deterioreze. Dimensiunea, configurarea, accesoriile si echipamentele montate in containerul magazie vor influenta pretul final.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca aveti un magazin, nu este neaparat nevoie sa inchiriati sau sa achizitionati un spatiu. Puteti sa ne contactati pentru instalarea unui container pentru magazin. Echipa de la Containere Modulare Noi instaleaza containere modulare magazine de variate dimensiuni. In functie de tipul de magazin, ele vor fi completate cu accesorii, aer conditionat, baie, sisteme de incalzire. Cu pret mic si viteza mare de instalare, containerul tip magazin este mereu o optiune pentru detinatorii de magazine. In plus, ele pot fi personalizate prin finisaje sau culori pentru diverse elemente.

Fie ca aveti o afacere la inceput, fie ca va doriti sa progresati mai repede, analizati folosirea unui container modular magazin pentru afacerea dvs. Versatilitatea sa este excelenta si puteti oricand sa operati modificari la containerele tip magazin. Adaugarea de noi containere va mari spatiul initial, iar reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi este facila. Daca doriti sa mutati locatia magazinului, containerul se demonteaza si reinstaleaza in locatia noua.

Putem sa dimensionam si sa configuram containerele modulare de magazin asa cum va este cel mai util. Containerele pot fi magazine alimentare, magazine de produse cosmetice, de piese auto, apilcole, patiserii, petshop, etc. Cand realizam un container tinem cont si de regulile si standardele de igiena din domeniul dvs de activitate.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Un container spatiu comercial este o buna optiune pentru multi agenti comerciali. Containerele comerciale pot avea dimensiunile si configurarile care functioneaza cel mai bine pentru activitatea dvs comerciala. Containerele comerciale au latime de 2,4 sau 3m, lungime intre 3 si 12m. In ele se pot monta echipamente, accesorii specifice activitatii dvs comerciale, pe langa instalatiile uzuale. Daca va prezentati produsele in fata clientilor, containerul comercial este o investitie profitabila.

Analizati pe indelete investitia in containere comerciale, de vanzare la preturi mai mult decat avantajoase. Ele sunt trainice si practice atat pentru activitatile cu caracter temporar, cat si pentru cele cu caracter permanent. Containerele comerciale sunt intalnite in numeroase activitati si pentru ca sunt versatile. Extinderea, reconfigurarea si relocarea lor sunt modificari usor de operat.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt optiuni demne de luat in seama pentru localurile din sfera Horeca: gelaterii, restaurante, street-food, etc. Folosim containere monobloc sau modulare, in functie de nevoile clientului. Dimensiunile si configurarea containerelor Horeca se realizeaza pentru ca activitatea sa fie cat mai eficienta.

Personalizarea containerelor este posibila prin placarea peretilor de exterior cu lemn sau piatra; peretii de interior pot fi placati cu rigips. Putem vopsi anumite in culorile preferate, utiliza vopsea lavabila, decora cu lambriuri. Va puteti alege dintre mai multe tipuri de deschideri si de usa. Restaurantul dvs poate fi mai usor de reperat de catre clienti prin instalarea unei sigle luminoase.

Suprapunerea este posibila, dar numai pana la 4 etaje, si doar pentru containerele modulare. Daca nu doriti cladire pe mai multe etaje si nu anticipati extinderea localului, se pot folosi containere monobloc. Ferestre mici pot fi adaugate pentru a se asigura ventilatia spatiului. Prize, accesorii, cabine de dus, incalzire, boiler, accesorii pentru echipamente High-Tech pot fi instalate pentru confortul clientilor, dar si eficienta angajatilor.

Containere cafenea

Containere cafenea

Cafenele fixe si mobile pot functiona si in containere. Un container de cafenea poate avea dimensiunile, configurarile si accesoriile pentru buna functionare a activitatilor de cafenea. In containerul modular bar se vor instala echipamente si accesorii fara de care nu poate functiona o cafenea: chiuvete, sisteme de incalzire, aer conditionat, etc.

Spatiul unui container de cafenea poate fi impartit pentru ca angajatii sa lucreze cat mai usor. Daca sunt serviti si clientii, delimitarea si accesorizarea se vor realiza si in sensul confortului pentru acestia. Zone de depozitare, de servire, grupuri sanitare sunt cateva dintre zonele care se pot delimita. In oferta noastra se afla numeroase accesorii care se pot monta in containerul cafenea: mese intarite, piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si rafturi, instalatii electrice, mese cu raft mobil, etc. Se pot instala mese si ferestre termopan de dimensiuni variate.

Pretul pentru containerul de cafenea este mai mult decat atragator pentru cei mai multi clienti. Dimensiunea, complexitatea structurii si a configurarii, precum si accesoriile si echipamentele montate, numarul de niveluri sunt factori care influenteaza pretul final pentru containerul de cafenea.

Container fast food

Container fast food

Fie ca vreti sa incepeti o afacere de fast food sau cautati metode pentru a creste profitul afacerii actuale, va propunem sa analizati instalarea de container fast food. Containerele comerciale pentru fast food se instaleaza rapid, au preturi mici si sunt usor de ajustat la nevoile dvs.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi instaleaza containere modulare fast-food cu pret convenabil. Le putem completa cu accesorii si echipamente esentiale in eficienta nagajatilor, dar si igiena si confortul clientilor. Sisteme de incalzire, aer conditionat, usi din termopan sunt cateva dintre instalatiile montabile in containerele fast-food. Apelati cu incredere echipa noastra pentru a obtine si alte informatii despre containerele fast-food.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier sunt containere pe nivel parter sau P+1. Se foloseste doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice pentru toate tipurile de santier, indiferent de amploarea lor sau de numarul de angajati. Spatiul din containere se delimiteaza pentru a se obtine zone cu functii diverse: Sali de mese, Sali de conferinte, dormitoare, birouri, dusuri, toalete, holuri, etc.

Pentru cei interesati, putem construi si blocuri de containere, completate cu scari si cai de acces la exterior. Intrucat folosim containere modulare, un container de santier va putea fi transformat usor. Spaitul initial poate fi marit prin imbinarea de noi containere, dar si reconfigurat pentru a se crea zone pentru noile nevoi. Daca situatia o cere, containerul poate fi demontat si instalat in locatii noi.

In oferta noastra se afla ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. In cazul aplicatiilor mai mari, cand este nevoie de cazarea muncitorilor, putem ridica ansambluri de cazare. Putem folosi 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Cu toate ca sistemele de supraveghere video asigura cel mai inalt nivel de protectie, prezenta paznicilor este de nelipsit in numeroase aplicatii. Intrarile in institutii oficiale, banci, muzee, parcarile au nevoie de filtrul si controlul de acces pe care paznicii il realizeaza extrem de eficient. In astfel de situatii, se pot monta containere cabine paza. Cu pereti din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au o temperatura interioara uniforma.

Furnizam containere cabine paza la dimensiunile solicitate. Datorita materialelor folosite, aceste containere cabina paza pot fi montate in orice regiune a tarii. Pentru a fi cat mai eficiente si nu doar confortabile, aceste containere se echipeaza cu ferestre tip ghiseu. Confortul termic al paznicilor pe tot parcursul anului se va obtine prin instalarea de aer conditionat sau de radiator electric.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Muncitorii pe santier nu pot fi eficienti in absenta unor conditii adecvate pentru a avea grija de igiena lor. Pe santiere si in multe alte aplicatii similare, se poate apela la montajul de containere modulare de tip vestiar. Acestea vor avea delimitarea si dimensiunile impuse de numarul de angajati, precum si preferintele sau nevoile lor speciale.

Containerele vestiare sunt populare pe santiere, dar sunt excelente aditii si pentru terenurile si salile de sport, piscinele. Delimitarea spatiului la interior se face si in functie de scopul final al acestora (cine va folosi vestiarele). Astfel, putem monta vestiare simple (folosite doar de un grup de persoane) sau mixte (utilizate de femei si barbati). Putem personaliza vestiarul asa cum doriti, prin montajul de diverse accesorii si instalatii. Aer conditionat, chiuvete, grup sanitar, dusuri, bai sunt cateva exemple de aditii pentru containerele vestiar.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In oferta de la Containere Modulare Noi veti gasi vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt trainice, ajustabile si usor de modificat in timp. Acestea sunt cateva motive pentru care ele se folosesc cu succes si in ridicarea de constructii scolare de tip gradinite sau scoli. Containerele scolare vor fi delimitate, accesorizate si finisate astfel incat confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie excelente.

Containerele scoala se utilizeaza pentru a se realiza Sali de clasa, cancelarii, Sali de festivitati, Sali de mese, laboratoare, biblioteci, Sali de sport. Scolile modulare pot include 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, biblioteca si sala de sport. Containerele scoala se imbina pentru a realiza gradinite din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Constructille modulare de tip gradinita sau scoala pot fi echipate cu instalatii si accesorii pentru confort: aer conditionat, grupuri sanitare, sisteme de incalzire, chiuvete. Pentru suprafete, se folosesc materiale cu rezistenta inalta la trafic intens si care sunt usor de curatat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Extinderea unitatilor spitalicesti sau realizarea de noi unitati medicale sunt posibile prin folosirea de containere sanitare. La Containere Modulare Noi, se pot fabrica si monta containere sanitare solide, usor de dimensionat si configurat la nevoile unitatii sanitare. Prin imbinarea de containere sanitare se pot obtine cabinete stomatologice si veterinare, centre de testare si vaccinare, clinici medicale, dispensare, morga. Pentru a se crea zone de tampon la intrarea in spitale, dar si zone de triaj, se poate apela la aceste containere medicale. Va putem chiar livra containere triaj cu aer conditionat sau radiator electric gata montat pe perete.

In zonele afectate de inundatii, incendii, diverse calamitati, care lasa oamenii fara adapost, se pot monta containere sanitare. Ele pot fi dimensionate si echipate cu chiuvete, apa curenta, grupuri sanitare, toalete, dusuri, bai, sisteme de incalzire, boilere electrice, etc pentru a oferi conditii optime pentru igiena persoanelor sinistrate.

Containerele spital sunt cautate pentru ca sunt ieftine, rapid de instalat, de configurat, dar si de modificat. Astfel, daca nevoile pentru spatiul de la interior se schimba de la momentul instalarii, modificarea configurarii initiale este usor de operat. Totodata, daca se doreste extinderea spatiului, se pot imbina noi containere. Daca este nevoie de containerele spitale in locatii noi, ele pot fi demontate si relocate.

Trebuie sa subliniem ca putem livra containerele sanitare cu instalatiile montate, pentru ca racordarea la retelele spitalului (de apa, canalizare, electricitate) sa se efectueze chiar dupa montajul containerelor.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Astazi nu mai trebuie sa realizati eforturi financiare substantiale sau sa asteptati luni de zile pentru a va muta in locuinta dorita. Echipa de la Containere Modulare Noi instaleaza containere monobloc si modulare pentru a va oferi constructia dorita. Puteti decide nu doar dimensiunile, configurarea, accesoriile, instalatiile, ci si finisajele si culorile pentru diverse elemente. Contactati-ne chiar azi pentru alte informatii despre constructiile modulare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram