Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Radauti

Containere Modulare Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Radauti. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Suntem inconjurati de dispozitive care ne ofera confort printr-o simpla apasare de buton si totul se desfasoara astazi mai repede ca oricand. Cei mai multi dintre noi nu mai au rabdarea necesara pentru a astepta luni de zile pentru a-si construi casa dorita. Daca sunteti in cautarea unor constructii care se ridica rapid, va propunem structurile din containere. Timpul de finalizare pentru o casa din containere este jumatate din cel necesar pentru constructia unei case clasice din beton sau caramida.

La Containere Modulare Noi gasiti containere monobloc si modulare, utilizate in constructii variate ca marime si grad de complexitate. Constructiile modulare presupun fabricarea la interior componentelor unei structuri pe sectiuni (module) si asamblarea acestora la terenul clientului. Conceptul nu este nou, el aparand din sec. XIX. Progresele din ultimii ani din domeniul materialelor de constructii au facut insa ca structurile din containere modulare sa fie tot mai raspandite.

Beneficiile aduse de aceste constructii sunt numeroase, timpul redus pentru instalare fiind unul dintre cele mai importante. Intrucat mare parte din procesul de productie (intre 60 si 90%) se petrece la interior, costurile asociate cu materiile prime si energie sunt reduse—ele explica pretul mic al constructiilor din containere. Cum procesul productiei se petrece la interior, materialele sunt uscate si constructia finala nu avea umiditate. Nu vor exista intarzieri in lucrari din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ca in cazul constructiilor clasice, iar riscul accidentelor la locul de munca este mult diminuat.

Containerele, fie ele monobloc sau modulare, sunt folosite in numeroase proiecte, de la cele simple de timpul containerelor vestiar si al cabinelor de paza si pana la cele complexe, de tipul organizarilor de santier, spitalelor si scolilor. Containerele modulare sunt extrem de versatile, putand trece cu usurinta prin transformari dupa instalare. Daca renovarea unei cladiri clasice din caramida sau beton este un proces stresant, scump si aproape niciodata la timp, modificarea unei cladiri modulare este facila, ieftina si mai mereu finalizata la termen. Astfel, o cladire modulara poate fi extinsa prin imbinarea de noi containere, reconfigurata la interior pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar demontata si relocata in locatii noi.

Modulele container pot fi suprapuse pana la 4 etaje, caz in care pot fi echipate nu doar cu scari interioare, ci si exterioare. La Containere Modulare Noi veti gasi o gama variata de containere, utilizabile pentru tot felul de proiecte. Containerele pot fi dotate cu toate accesoriile si instalatiile regasite in cladirile traditionale (aer conditionat, dus, bai, sisteme de incalzire, corpuri de iluminat, toalete, grupuri sanitare, ferestre, usi, jaluzele exterioare), devenind la fel de sigure si confortabile ca si acestea. Containerele pot fi livrate cu aceste instalatii gata montate, fiind gata de racordare la retelele de apa, electrice, canalizare, Internet, etc.

Intrucat pot sa includa materiale regasite si in structurile clasice, constructiile modulare pot sa fie la fel de atragatoare ca si casele traditionale. Imbinarile de containere nu sunt vizibile, iar clientii pot alege finisajele si culorile de vopsea pentru un aspect estetic cat mai placut.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au in componenta podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica si se pot imbina pentru obtinerea structurilor dorite. Latimea pentru containere modulare poate fi de 2,4 sau 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare poate lua valori de la 3 la 12m. Ne dorim ca structura finala sa aiba dimensiunile si configurarea dorite, de aceea va recomandam sa alegeti cat mai precis dimensiunea pentru constructie. Este un pas care ne ajuta in selectarea containerelor cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In proiectele in care spatiul oferit de un container este suficient, se apeleaza la containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere ce se folosesc ca structuri independente, ele nepermitand imbinarea cu alte containere.

Fabricate din structura metalica, profilata la rece si utilizabile imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt functionale in multe domenii. Termoizolate, ele pot functiona ca si anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni restaurante, spatii de fast food, gelaterii, cafenele, baruri, containere de depozitare. Containerele monobloc pot fi folosite si in domeniul public, ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Permitand imbinarea si suprapunerea pana la 4 etaje, containerele modulare se folosesc pentru a se obtine structuri dintre cele mai complexe. Ele pot suporta transformari cu usurinta, permitand extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere, reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar relocarea.

Containerul cu panouri sandwich este o optiune functionala si ieftina pentru multe proiecte. Cum un panou sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant, realizarea unui container sandwich se poate finaliza chiar si intr- zi. In plus, spatiul obtinut este izolat termic si temperatura interioara este uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca doriti containere amenjate pentru utilizare cat mai rapida, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile utile activitatilor dvs. Un container amenajat asa cum va este necesar echivaleaza in confort si practicalitate constructiile clasice din caramida sau beton.

Puteti sa va bucurati rapid de un container la cheie cu toate instalatiile si accesoriile regasite in casele clasice: baie, dus, instalatie electrica, boiler, aer conditionat, etc. Containerele modulare se pot suprapune si imbina pentru a rezulta spatii diferite ca si complexitate. Containerele pot functiona ca adaposturi temporare pentru persoanele ramase fara adapost in urma unor calamitati naturale, dar si ca structuri permanente de tipul scolilor si spitalelor.

Un container echipat cu accesoriile dorite este si mai ieftin decat cladirile clasice. Contactati-ne oricand pentru mai multe detalii despre containere la cheie—ele pot fi oricand configurate pentru nevoile si preferintele familiei dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

In oferta noastra se afla containere tip casa pe structura metalica la pret avantajos. Containerele modulare pentru case pot avea pana la 4 niveluri; structurile suprapuse au scari de interior, dar se pot monta si scari de exterior. Completam casele modulare containere la cheie cu accesoriile dorite: aer conditionat, radiatoare electrica, jaluzele, prize, etc.

Una dintre calitatile regasite la containerele modulare stil casa si apreciata de clienti este versatilitatea. Un container tip casa poate fi delimitat la interior asa cum doriti si poate fi transformat usor. Pentru a mari spatiul initial, se adauga noi containere, iar pentru a se obtine zone cu functii noi, se reconfigureaza containerul. Demontarea si amplasarea intr-o noua locatie sunt usor de indeplinit.

Containerele de casa sunt optiuni atractive pentru multi clienti. Pe langa pretul scazut si timpul scurt de instalare, aceste containere se impun si cu eficienta energetica. Peretii de container modular tip casa au izolare termica, temperatura in container fiind uniforma. In plus, podelele sunt dintr-un material cu un coeficient termic inalt.

Cu toate ca se finalizeaza in timp scurt, containerele modulare tip casa sunt solide. Ele nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Casele modulare vin cu instalatii pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retelele de apa, curent, canalizare. Va puteti alege finisajele si culorile pentru anumite elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

Va propunem containerul terasa pentru a obtine o zona de relaxare in curtea dvs. Cum acoperisul nu este obligatoriu, sunt disponibile doua tipuri de containere terasa: terasa acoperita si terasa descoperita. Balustrada este flexibila si se poate monta si mai tarziu.

Containerul terasa contine tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Containerele de terasa sunt folosite in diverse aplicatii, ele putand functiona si ca spatii de pauza in timpul liber, locuri de parcare pentru biciclete, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containerele de locuit sunt optiuni excelente pentru cei care doresc sa se mute cat mai repede in casa noua. Instalate rapid, containerele de locuit atrag si prin preturile scazute si posibilitatea personalizarii pe mai multe planuri. Un container de locuit la comanda se poate configura cum este mai util pentru familia dvs.

Stim cu totii ca finalizarea unei case clasice din caramida sau beton nu are loc aproape niciodata la termenul stabilit; probleme mici si mari apar mai mereu, ducand la intarzieri si cheltuieli neprevazute. Astfel de probleme nu apar cu un container modular de locuit. Cum mai mult de 60% din productie se realizeaza la interior, intarzierile din cauza vremii dispar si materialele folosite sunt mereu uscate.

Containerele modulare de locuit pot avea maximum 4 etaje. Ele se imbina la fel ca piesele Lego si stabilitatea constructiilor este excelenta. Containerele pentru locuit cu etaje pot avea nu doar scari de interior, ci si de exterior. Instalatiile, accesoriile din containerul locuinta modulara sunt aceleasi montate in casele traditionale.

Containerul pentru locuit este realizat cu vata minerala de sticla si planseu din tabla zincata dublu faltuita. Pentru acoperis se foloseste tabla zincata si se monteaza canal de drenare pentru ca apa sa fie directionata departe de casa. Acoperisul de container modular include instalatie electrica. Pentru personalizare, putem insera pereti din rigips, caramida aparenta, lemn, dar si accesorii precum corpuri de iluminat moderne si spoturi.

La fel de sigur si confortabil ca si o casa clasica, un container de locuit este trainic si atragator, imbinarile fiind insesizabile. Pretul pentru un container locuinta modulara depinde de marime, configurare, numarul de niveluri, instalatiile montat. Containerele modulare pentru locuit cu accesorii si instalatii sunt mai scumpe decat cele neechipate. Cu toate acestea, un container de locuit are pret mai mic decat casa clasica din caramida.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Pentru containerele de locuit putem folosi 1, 2, 3, 4 sau mai multe containere. In oferta noastra se afla containere de locuit cu baie si configuratia dorita de dvs. Folosim materiale si accesorii de la producatori renumiti, pentru a ne asigura de calitatea inalta a structurilor ridicate.

Temperatura la interiorul containerului este uniforma, containerele de locuit cu baie fiind termoizolate. Peretii sunt din panouri sandwich si podelele din materiale cu un coeficient termic inalt. Aceste detalii sustin eficienta energetica a containerelor. Prin urmare, nevoia folosirii aerului conditionat vara si a sistemelor de incalzire iarna se va reduce semnificativ.

Containerul de locuit cu baie este util in diverse aplicatii. In componenta unei case container cu grup sanitar se afla 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 boiler electric, 1 convector. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm, iar usa si ferestrele (oscilo-batante) sunt din tamplarie PVC. Un container de locuinta are priza dubla si corp de iluminat.

Pentru peretii unui container de locuit cu toaleta se utilizeaza panouri sandwich cu spuma poliuretanica (strat de 40mm), iar pentru usa si ferestre se foloseste tamplarie PVC. Se adauga instalatie de iluminat, priza dubla si in componenta instalatiei sanitare intra: 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si 1 oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie si containere bucatarie in dimensiuni prestabilite ce pot fi ajustate la nevoile si preferintele dvs. Putem suprapune containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Montam accesorii, echipamente de bucatarie si delimitam spatiul astfel ca aceste containere de bucatarie sa fie la fel de utile precum bucatariile din cladirile clasice.

In componenta unui container bucatarie se afla usa metalica, instalatie electrica, ferestre din PVC de tip oscilo-batant, tablou de siguranta automat la interior, instalatie de iluminat, prize duble. Spatiul se imparte pentru eficientizarea activitatilor de bucatarie. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece si panouri sandwich poliuretan. Izolarea se realizeaza cu vata minerala de sticla, iar fabricare este din tabla zincata dublu faltuita. Izolarea termica si fonica pentru containerele bucatarie este adecvata, obtinuta prin membrana hidroizolatoare.

In timp, containerele de bucatarie suporta cu usurinta ajustari. Ele pot fi marite prin adaugarea de noi containere, reconfigurate pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar re-locate. Containerele bucatarie au preturi atragatoare si se pot monta pe suprafete plane si inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Santierele si atelierele de productie sunt cateva dintre aplicatiile ce beneficiaza maxim prin instalarea de containere birouri. Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere birouri solide, usor de ajustat nevoilor angajatorilor. Cu timp redus de instalare si pret mic, containerele sustin confortul si productivitatea muncitorilor de pe santiere si ateliere de productie.

Imbinam module prefabricate pentru a obtine container birou in acord cu activitatile specifice. In containerul tip birou se pot crea zone cu functii variate: zone de sedinte, spatii de lucru, zone de relaxare, etc. Indiferent de amploarea santierului, containerele tip birou sunt mereu aditii importante.

Va puteti alege dintre diverse modele de containere birouri. Sigur pentru montaj in orice regiune a tarii, un container modular birou poate fi impartit asa cum va este util. Sala de sedinte, sala de mese, zone de relaxare sunt cateva din zonele ce se pot delimita in containerul de birouri. Acesta se va completa cu aer conditionat, ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, etc. Materialele si produsele noastre sunt de la producatori renumiti pentru ca spatiul de birou sa fie in concordanta cu nevoile dvs si zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Unul dintre cele mai cautate produse printre clientii nostri este containerul birou. Va punem la dispozitie containere cu latime de 2,4 sau 3m, lungimi intre 3 si 12m, inaltime de 2,7m. Aceasta din urma poate fi modificata, daca se doreste.

In containerele tip birou se includ ghisee, vitrina, grupuri sanitare, etc. Va puteti decide nu doar dimensiunile si configurarea pentru container, ci si finisajul, culorile de vopsea pentru diverse elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are peretii din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie PVC. Dotarea cu priza dubla, oglinda, mobilier lavoar, boiler electric, cabina dus, corp de iluminat creste nivelul de confort si functionalitatea pentru grupul sanitar.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Containerele modulare cu baie de la Containere Modulare Noi sunt cautate de clienti, fiind practice si avantajoase ca pret. Avem experinta necesara pentru a monta diverse containere baie, utile in numeroase aplicatii. Un container cu baie este o aditie esentiale pentru turisti in campinguri. Aici, un container modular cu baie le va oferi conditiile pentru mentinerea igienei si ingrijirea corpului.

Un container de baie cu dus va avea gata montate instalatiile specifice, pentru a fi imediat racordat la retelele de apa si curent. Daca acestea nu sunt disponibile, nu se poate monta containerul modular baie si dus.

Putem delimita containerul modular cu baie si dus asa cum aveti nevoie, dar modificari ulterioare sunt posibile cu usurinta. Un container de baie poate fi oricand marit, mutat si reconfigurat. In scenarii temporare, santiere, containerul cu baie este o aditie foarte practica. Daca va renovati casa, un container cu baie si dus va face procesul de renovare mai putin stressant, oferind confortul necesar mentinerii igienei si ingrijirii corporale.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar permit montajul de instalatii si accesorii pentru igiena si confort. Pisoare, instalatii de incalzire a apei, vestiare, WC, chiuvete, boilere, cabine de dus, grup sanitar sunt cateva dintre accesoriile montabile in containerele modulare.

Peretii unui container cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Temperatura in container va fi, prin urmare, uniforma. Delimitarea spatiului din containerele modulare se poate realiza asa cum doriti. Un astfel de container poate fi utilizat ca si grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica. Instalarea de containere modulare cu grup sanitar este potrivita si pentru cabanele montane de la mari altitudini si alte locatii izolate similare.

Intrucat se pot echipa cu chiuvete si apa curenta, containerele de acest gen pot oferi acelasi confort ca si toaletele clasice. Santierele cu muncitori din localitati diverse pot beneficia prin instalarea de containere cu grup sanitar. In zonele calamitate, afectate de inundatii, incendii care lasa oamenii fara adapost, containerul modular cu WC este esential pentru igiena acestora. Se pot adauga sisteme de incalzire, aer conditionat, dusuri pentru ca persoanele sinistrate sa poata avea grija de igiena lor.

Containerele modulare cu grup sanitar pot avea dimensiunile si delimitarea dorita. Aceste containere sunt functionale in numeroase aplicatii, putand fi adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost, dar si anexe de fabrici sau de birouri din module container.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne cu incredere pentru containere garaj din profile metalice. Va puteti alege intre doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m, precum si intre varianta izolata si neizolata. Daca doriti, putem livra containerul tip garaj gata asamblat. Pentru personalizare, se pot vopsi anumite elemente si selecta anumite finisaje pentru containerul de garaj. Va puteti alege intre usi manuale sau automatizate.

Pentru containerele modulare garaje folosim tabla zincata de 2mm, profilata la rece, care nu sunt afectate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul are grinzi de lemn, tabla cutata alba, vata minerala de 100mm si tabla zincata lisa. Peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic.

Containerele de garaj vor include usa basculanta Horman, vopsita pe ambele parti si fabricata cu blat de usa din tabla de otel. Suprafata usii are striuri verticale. In containere se mai monteaza instalatie si usa automatizata, la cerere. Varianta de container garaj izolat de 7x3x2,5m are fereastra batanta din tamplarie PVC si usa pietonala.

Montajul containerelor de garaj nu produce reziduuri si tehnicienii nostri au grija ca acesta sa nu aduca daune spatiului de instalare. Fixam garajul cu suruburi si sudura; nu sunt necesare alte finisaje.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Luati in calcul containerele modulare pentru depozitarea marfurilor dvs, indiferent care ar fi acestea. Un container depozitare se monteaza foarte repede si poate fi echipat cu toate accesoriile necesare depozitarii in conditii optime a produselor dvs. Va oferim diverse containere pentru depozitare ce pot fi ajustate la tipul de marfuri stocate. Containerele pot avea izolare si vin in latime de 2,4 sau 3m, lungimi intre 3 si 12m si inaltime de 2,7m.

Daca un depozit traditional din caramida sau beton are nevoie de renovare din cand in cand, un container magazie nu va impune astfel de lucrari. Se foloseste cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece si utilizata doar pentru containere. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul modular de depozitare de coroziune. Pardoseala este din tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie are vata minerala de 1000mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa 0,5mm, tabla zincata cutata. Panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm se folosesc pentru pereti. Containerele vor avea usa in doua canate, prize, toalete, corpuri de iluminat, ferestre. Este de la sine inteles ca pretul pentru containere modulare pentru magazie creste odata cu numarul de accesorii adaugate, dar ramane mai mic decat cel al magaziilor din caramida sau beton.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Indiferent de tipul de produse comercializate, puteti sa folositi ca si magazin containerele pentru magazin. Baie, aer conditionat, echipamente specifice produselor comercializate sunt cateva dintre completarile care se pot aduce containerelor tip magazin. In timp, aceste containere modulare pentru magazine pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, reconfigurate la interior pentru a se obtine zone noi. La nevoie, ele pot fi demontate si mutate in locatii noi. Dispunem de utilajele necesare unor astfel de lucrari pentru orice container tip magazin.

Este posibila echiparea de container modular de magazin in functie de domeniul dvs de activitate. Astfel, un container magazin poate functiona ca si magazin alimentar, de piese auto, de produse de beauty, produse bio, patiserie, plafar, confectii textile, etc. Avem materialele si experienta pentru a instala container magazin de imbracaminte, carmangerie, pet shop, magazin apicol si multe altele.

Putem dimensiona si configura containerul de magazin in functie de dorintele clientului si normele de igiena impuse de domeniul de activitate. Containerele de magazin pot fi personalizate prin instalarea de sigla luminoasa, placarea peretilor de exterior si interior, alegerea finisajelor si a vopselelor pentru anumite elemente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru cei interesati de investitii profitabile pentru activitatile lor comerciale, propunem folosirea de containere comerciale ca si spatii de prezentare a produselor. Va propunem containere comerciale durabile ce pot fi completate cu echipamentele si accesoriile specifice activitatii dvs comerciale.

Un container de spatiu comercial se dimensioneaza in functie de preferintele clientului. Fiind containere personalizate, containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt alegeri perfecte pentru comerciantii cu amanuntul care isi prezinta produsele in fata clientilor.

Cu structura trainica si design personalizabil, containerele sunt utile in numeroase proiecte. Ele sunt sigure si functionale atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in activitatile permanente. Ieftine si montabile chiar si in cateva ore, containerele sunt excelente alegeri pentru afacerile comerciale mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot avea instalatii, materiale si delimitari pentru a proteja in conditii optime marfurile dvs. Ele pot fi imbinate pentru a rezulta spatii comerciale mai mari, dar si reconfigurate la interior pentru a se obtine zone cu functii noi. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7. Se completeaza cu instalatii electrice, ferestre, toalete si alte echipamente specifice activitatii comerciale pe care le gazduiesc.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt folosite si adaptate pentru a deveni gelaterii, baruri, restaurante, restaurante de tip fast-food. In functie de necesitatile clientului, se utilizeaza containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele Horeca prin includerea de suprafete mari vitrate, terase, pereti basculanti, copertine, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, in timp ce peretii de interior se pot placa cu rigips. Este posibil sa vopsim cu vopsea lavabila, sa adaugam lambriuri si parchet. Daca doriti, putem vopsi anumite elemente in culorile precizate si chiar instala sigla luminoasa pentru restaurantul dvs.

Se pot folosi containere monobloc, dar si containere modulare daca se doreste suprapunerea sau se anticipeaza o extindere dupa catva timp. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich, iar pentru ventilatie se insereaza geamuri mici. Tamplaria este excelenta si containerele Horeca pot avea diverse tipuri de usa, de deschidere. Cabina de dus, boiler electric, accesorii pentru echipamente High-tech, prize, lumini, aer conditionat, sisteme de incalzire sunt cateva dintre multele aditii ce se pot realiza la containerele Horeca.

Containere cafenea

Containere cafenea

Cafenelele, fie ele mobile sau fixe, pot functiona la fel de bine si in containerele cafenea, nu doar in constructiile clasice din caramida sau beton. Containerul cafenea poate avea dimensiunile dorite; configurarea spatiului o putem realiza pentru o functionare cat mai eficienta a activitatilor specifice cafenelelor. Un container modular bar poate avea aer conditionat, sisteme de incalzire, piese de mobilier specifice cafenelelor.

Completam containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan in dimensiuni diverse. Aceste echipamente ajuta la optimizarea activitatilor de cafenea, confortul clientilor si eficienta angajatilor. Urmarim ca sa instalam un container de cafenea ce indeplineste normele si standardele de igiena si siguranta.

Containerele de cafenea pot fi impartite pentru a se obtine zone cu functii diverse: spatii de depozitare, zone de servit masa, grupuri santare, etc. Va sugeram sa completati containerele de cafenea cu rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si raft, mese intarite, ice maker, usi, mese cu rafturi mobile, ice maker, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca sunteti la debutul unei afaceri de tip fast-food sau doriti sa cresteti afacerea curenta, analizati folosirea de containere fast-food ca si spatii pentru activitatea dvs. Aceste containere comerciale pot fi echipate si configurate pentru ca activitatile specifice de fast-food sa aiba loc eficient pentru angajati si confortabil pentru clienti.

Ne procuram materialele, accesoriile si echipamentele de la producatori de renume, pentru a fi siguri ca structurile noastre containere fast-food rezista cat mai mult in timp. Pentru containere modulare fast-food, puteti apela oricand la echipa noastra. Montam in containere aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi si ferestre termopan in variate dimensiuni. Compartimentam containerul fast-food asa cum va este cel mai util. Daca folosim containere modulare, le vom putea transforma, extinde, reconfigura si chiar muta cu usurinta pentru a le adapta scopurilor noi.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ constructiile din containere pe nivel parter sau P+1. Folosim doar container modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice in orice santier, indiferent de tipul, dimensiunea sa, numarul de muncitori. Containerele de santier pot fi configurate pentru a se obine dormitoare, birouri, dusuri, holuri, Sali de conferinte, Sali de mese, toalete, etc.

Daca doriti blocuri de containere, avem grija sa le completam cu scara de acces si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si pot fi reconfigurate la nevoie. Ele sunt portabile si au preturi convenabile. Orice container santier poate fi modificat la interior pentru a se obtine zone cu functii noi, dar si extins prin adaugarea de noi containere.

In catalogul nostru se afla containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu birou cu 4 sau 6 containere. Acolo unde este nevoie de cazarea muncitorilor, putem instala ansamblu cazare format din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Supravegherea video a optimizat enorm securizarea institutiilor, dar prezenta paznicilor este, in continuare, necesara in multe aplicatii. Intrarile in institutii, muzee, institutii oficiale, parcarile au nevoie de paznici. Pentru confortul si siguranta acestora se pot folosi containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au temperatura uniforma.

Containerele de paza pot fi dimensionate cum este solicitat. Pentru practicalitate, ele pot avea ferestre tip ghiseu. Pentru confortul paznicilor, recomandam instalarea de aer conditionat sau sisteme de incalzire. Containerele cabina paza sunt sigure, confortabile si pot fi montate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Productivitatea muncitorilor pe santiere poate fi asigurata prin multe metode, crearea conditiilor decente pentru actiunile de ingrijire a corpului fiind una dintre ele. Analizati instalarea de containere vestiare pentru santierul dvs. Un astfel de container vestiar poate avea toate accesoriile si instalatiile regasite intr-un vestiar modern. Containerul vestiar poate avea dimensiunile impuse de santierul sau aplicatia dvs. Totodata, el poate fi delimitat la interior pentru a servi cat mai eficient scopului final.

In urma imbinarii de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se obtin containere vestiar pentru muncitorii pe santiere. Aceste containere sunt utile si pe langa terenuri de sport si piscine. Containerele vestiar pot fi configurate variat, conform destinatiilor finale. Astfel, putem monta vestiare simple, utilizate de un singur grup de persoane, dar si mixte, folosite de femei si barbati. Daca doriti, putem personaliza containerele vestiar prin echiparea lor cu grupuri sanitare, bai, etc.

Containerele vestiar pot avea latimea de 2,4 sau 3m si lungimea de la 3 la 12m. In catalogul nostru se afla vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu grup sanitar si lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Containerele sunt suficient de solide pentru a fi utilizate in construirea de scoli si gradinite. Echipa de la Containere Modulare Noi foloseste containere scolare de inalta calitate pentru a ridica scoli si gradinite la fel sigure, confortabile, trainice si practice precum cele din constructiile traditionale cu beton si caramida.

Cu ajutorul containerelor scoala se pot obtine Sali de clasa, cancelarie, biblioteca, sala de sport, sala de mese, sala de festivitati, laboratoare. Containerele modulare se pot imbina pentru a rezulta scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Pentru gradinite, folosim containere modulare pentru a rezulta institutii prescolare cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Containerele vor fi dotate cu aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare si alte accesorii importante pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice. Aceste containere pot fi folosite in orice zona geografica a tarii. Folosim materiale cu rezistenta la traficul intens si usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Atunci cand se doreste extinderea unei unitati sanitare deja existente sau ridicarea unei unitati noi, se apeleaza cu incredere la containere sanitare. Acestea pot fi dimensionate si configurate astfel incat sa se obtina o gama vasta de unitati medicale. Cabinete stomatologice, dispensare, cabinete veterinare, clinici medicale, farmacii si chiar morga pot fi ridicate prin containere modulare sanitare. La intrarea in spitale si clinici medicale, unde se doreste crearea de zone-tampon, se pot folosi aceste containere sanitare. Zonele de triaj pot fi si ele create prin instalarea de containere sanitare.

In situatiile extraordinare in care oamenii raman fara adapost, in urma inundatiilor sau a altor calamitati naturale, se poate apela tot la containerele sanitare. Acestea pot fi echipate cu aer conditionat, grupuri sanitare, bai, dusuri, boilere si alte instalatii pentru a se asigura confort si conditii decente persoanelor sinistrate.

Containerele sanitare sunt extrem de versatile si pot sa treaca oricand prin transformari. Daca se doreste, spatiul poate fi reconfigurat pentru a se adapta unor nevoi noi, dar si extins prin imbinarea de alte containere. Demontarea si relocarea containerelor sanitare in locatii noi sunt, de asemeni, posibile. Containerele sanitare vin cu instalatii pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retelele de apa, electricitate si canalizare ale spitalului.

Pentru cei interesati, putem livra si containere triaj, care au aer conditionat sau radiator gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii din containere monobloc si modulare la pret avantajos, luati legatura cu echipa de la Containere Modulare Noi. Tehnicienii nostri experimentati si dedicati vor construi structura dorita, in dimensiunile si configurarea alese de dvs. Timpul de finalizare este rapid si constructiile pot fi echipate cu accesoriile si instalatiile care va usureaza viata.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram