Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Pucioasa

Containere Modulare Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Pucioasa. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Intr-o epoca in care multe aspecte din viata noastra se intampla cu o viteza impresionanta, putini dintre noi mai au rabdare sa astepte luni de zile si chiar ani pentru a-si construi casa visata. In acest sens, echipa de la Containere Modulare Noi va prezinta constructiile din containere, remarcabile prin viteza mare de construire si preturile convenabile.

Cu o constructie din containere, partile componente (module) se fabrica la interior, urmand ca procesul de asamblare sa de desfasoare la locatia clientului. Conceptul acesta de constructie a aparut in sec. XIX, dar materialele au evoluat mult, ceea ce explica popularitatea constructiilor din container.

Constructiile din container se evidentiaza nu doar cu timpul redus de finalizare (aproape jumatate din timpul necesar in constructiile clasice), dar si cu multe alte calitati. Cum mai bine de 60% din procesul de fabricare se petrece la interior, nu exista intarzieri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Materialele folosite raman uscate si riscul umezelii in constructie este redus. Cum mediul de lucru este la interior, si riscul accidentelor la locul de munca este mult diminuat. Costurile pentru materiale si energie sunt reduse, constructiile din containere remarcandu-se si cu preturile mici.

Se folosesc containere monobloc si modulare in numeroase proiecte, cu grade de complexitate diferite. Centrele de informare turistica, precum si spitalele pot fi construite cu ajutorul containerelor. Containerele modulare sunt extrem de versatile, putand trece cu usurinta prin transformari dupa instalare. Daca renovarea unei cladiri clasice din caramida sau beton este un proces stresant, scump si aproape niciodata la timp, modificarea unei cladiri modulare este facila, ieftina si mai mereu finalizata la termen. Astfel, o cladire modulara poate fi extinsa prin imbinarea de noi containere, reconfigurata la interior pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar demontata si relocata in locatii noi.

Modulele container pot fi suprapuse pana la 4 etaje, caz in care pot fi echipate nu doar cu scari interioare, ci si exterioare. La Containere Modulare Noi veti gasi o gama variata de containere, utilizabile pentru tot felul de proiecte. Containerele pot fi dotate cu toate accesoriile si instalatiile regasite in cladirile traditionale (aer conditionat, dus, bai, sisteme de incalzire, corpuri de iluminat, toalete, grupuri sanitare, ferestre, usi, jaluzele exterioare), devenind la fel de sigure si confortabile ca si acestea. Containerele pot fi livrate cu aceste instalatii gata montate, fiind gata de racordare la retelele de apa, electrice, canalizare, Internet, etc.

Intrucat pot sa includa materiale regasite si in structurile clasice, constructiile modulare pot sa fie la fel de atragatoare ca si casele traditionale. Imbinarile de containere nu sunt vizibile, iar clientii pot alege finisajele si culorile de vopsea pentru un aspect estetic cat mai placut.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au in componenta podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica si se pot imbina pentru obtinerea structurilor dorite. Latimea pentru containere modulare poate fi de 2,4 sau 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare poate lua valori de la 3 la 12m. Ne dorim ca structura finala sa aiba dimensiunile si configurarea dorite, de aceea va recomandam sa alegeti cat mai precis dimensiunea pentru constructie. Este un pas care ne ajuta in selectarea containerelor cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In proiectele in care spatiul oferit de un container este suficient, se apeleaza la containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere ce se folosesc ca structuri independente, ele nepermitand imbinarea cu alte containere.

Fabricate din structura metalica, profilata la rece si utilizabile imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt functionale in multe domenii. Termoizolate, ele pot functiona ca si anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni restaurante, spatii de fast food, gelaterii, cafenele, baruri, containere de depozitare. Containerele monobloc pot fi folosite si in domeniul public, ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Permitand imbinarea si suprapunerea pana la 4 etaje, containerele modulare se folosesc pentru a se obtine structuri dintre cele mai complexe. Ele pot suporta transformari cu usurinta, permitand extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere, reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar relocarea.

Containerul cu panouri sandwich este o optiune functionala si ieftina pentru multe proiecte. Cum un panou sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant, realizarea unui container sandwich se poate finaliza chiar si intr- zi. In plus, spatiul obtinut este izolat termic si temperatura interioara este uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca doriti containere amenjate pentru utilizare cat mai rapida, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile utile activitatilor dvs. Un container amenajat asa cum va este necesar echivaleaza in confort si practicalitate constructiile clasice din caramida sau beton.

Puteti sa va bucurati rapid de un container la cheie cu toate instalatiile si accesoriile regasite in casele clasice: baie, dus, instalatie electrica, boiler, aer conditionat, etc. Containerele modulare se pot suprapune si imbina pentru a rezulta spatii diferite ca si complexitate. Containerele pot functiona ca adaposturi temporare pentru persoanele ramase fara adapost in urma unor calamitati naturale, dar si ca structuri permanente de tipul scolilor si spitalelor.

Un container echipat cu accesoriile dorite este si mai ieftin decat cladirile clasice. Contactati-ne oricand pentru mai multe detalii despre containere la cheie—ele pot fi oricand configurate pentru nevoile si preferintele familiei dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Daca doriti containere tip casa pe structura metalica, suntem gata sa va oferim proiectul visat. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel sau suprapuse pana la 4 niveluri (vor avea scari interioare, dar si exterioare daca se doreste). Casele modulare containere la cheie pot fi completate cu jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, radiatoare electrice si multe alte instalatii.

Versatilitatea prezentata de containerele modulare stil casa este apreciata de clienti, fiind chiar un argument decisiv pentru achizitie. Un container tip casa se poate configura eficient la interior, dar poate suporta oricand modificari pentru a se adapta noilor functii. Este posibila extinderea spatiului prin inserarea de noi containere, reconfigurarea pe zone noi la interior. Containerul poate fi chiar demontat si amplasat in locatii noi.

Containerele de casa sunt tot mai cautate de clienti intrucat au numeroase calitati. Peretii de container modular tip casa sunt bine izolati si temperatura este uniforma peste tot in container. Totodata, pentru podele se foloseste un material cu un coeficient termic inalt.

Desi sunt finalizate repede, containerele modulare tip casa sunt trainice. Datorita grunduirii si vopsirii, containerul casa nu va fi afectat de coroziune si isi va mentine aspectul mult timp. Ne procuram materialele si instalatiile de la producatori de renume, pentru ca produsele noastre sa dureze cat mai mult in timp.

Furnizam casele modulare dotate cu instalatii, fiind gata de racordare la retelele de apa, electricitate si canalizare. Casa din container poate fi personalizata nu doar ca dimensionare, configurare si accesorizare, ci si ca finisaje si culori de vopsea pentru anumite elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul de la Containere Modulare Noi gasiti containere utilizabile ca elemente independente, dar si containere ce se pot imbina intre ele. Vom oferi structra dorita in configurarea si dimensionarea dorita, cu tipul de executie preferat de dvs.

Spatiul de la exteriorul casei poate fi intregit cu un container terasa. Va propunem doua modele: terasa acoperita si cea descoperita. Acoperisul este optional si balustrada poate fi montata ulterior, fiind flexibila. In containerul terasa montam tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Containerele terasa sunt versatile, putand functiona si ca locuri de parcare pentru biciclete, spatii de pauza in timpul liber, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca nu doriti sa asteptati multe luni pentru a va muta in casa noua, analizati varianta de containere de locuit. Cu instalare rapida, containerele de locuit au preturi reduse si sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete mai putin generoase. Un container de locuit la comanda poate fi delimitat la interior asa cum doriti si preferati.

Daca ridicarea unei case traditionale nu se incheie aproape niciodata la data stabilita, implicand deseori intarzieri, cheltuieli si probleme neprevazute, aceste evenimente nu apar cu un container modular de locuit. Producerea containerelor are loc la interior, deci instalarea nu se intarzie din cauza vremii, riscul de accidente este redus si materialele folosite sunt uscate.

Suprapunerea containerelor modulare este posibila pana la 4 niveluri; ele se imbina la fel ca piesele de Lego. Containerele pentru locuit cu mai multe niveluri includ scari interioare si pot fi completate si cu scari exterioare. Instalatiile si accesoriile din casele traditionale pot fi regasite si in containerul locuinta modulara. In ceea ce priveste confortul, siguranta sau functionalitatea, nu exista diferente intre containerul de locuit si casa clasica. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi acorda atentie nu doar aspectelor tehnice la imbinare, ci si celor estetice. Ei urmaresc ca locuinta modulara sa fie cat mai atragatoare, cu imbinari intre containere invizibile.

Planseul de container pentru locuit este din tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla. Acoperisul este din tabla zincata si are canal de drenare pentru ca apa sa nu se adune. In acoperisul de container modular se monteaza si instalatie electrica, iar containerul poate sa aiba pereti din rigips, lemn, caramida aparenta. Corpuri de iluminat si spoturi vor fi, de asemeni, instalate in container.

Dimensiunea si gradul de complexitate pentru containerul locuinta modulare sunt cativa din factorii care influenteaza costurile pentru acesta. Numarul de niveluri, instalatiile si accesoriile montate, materialele folosite pentru decorare sunt alte aspecte care se regasesc in pretul final. Containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica au preturi mai mari decat cele neechipate in acest sens. Cu toate acestea, containerul de locuit este mai ieftin decat o casa clasica din caramida sau beton.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Pentru containerele de locuit se pot utiliza 1, 2, 3, 4 si chiar mai multe module. Ne dorim ca structurile noastre sa aiba durata de viata cat mai lunga, de aceea apelam la cei mai renumiti producatori pentru materialele si accesoriile folosite. Este posibil sa va livram containere de locuit cu baie, in configuratia dorita.

Temperatura la interiorul containerelor de locuit cu baie este uniforma datorita izolarii termice eficiente. Pentru pereti se utilizeaza panouri sandwich, iar pentru podele se folosesc materiale cu un coeficient termic inalt. Eficienta energetica a containerelor este buna, nevoia folosirii aerului conditionat, respectiv a sistemelor de incalzire, fiind mult diminuata.

Luati in considerare containerul de locuit cu baie pentru diverse proiecte. O casa container cu grup sanitar are in componenta sa 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 convector, 1 oglinda si 1 boiler electric. Peretii sunt din panouri sandwich cu miez gros de 40mm de spuma poliuretanica, iar usa si ferestrele oscilo-batante sunt din tamplarie PVC. Un container de locuinta cu toalete se poate completa si cu priza dubla si corp de iluminat.

Containerul de locuit cu toaleta are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Ferestrele si usa sunt din tamplarie PVC, iar containerul se echipeaza si cu instalatie de iluminat si priza dubla. Instalatia sanitare cuprinde 1 oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Nu ezitati sa apelati la echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Ajustabile la nevoile si preferintele dvs si echipabile cu elemente de bucatarie, containerele de bucatarie pot avea si 4 etaje. Dupa ce se delimiteaza eficient spatiul, se instaleaza accesorii, echipamente de bucatarie, containerele de bucatarie devenind functionale, practice si confortabile in aceeasi masura ca si bucatariile din constructiile clasice.

Containerele bucatarie prezinta schelet metalic profilat la rece si panouri de tip sandwich poliuretan. Tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla se folosesc pentru fabricarea acestor containere. Izolarea termica si fonica este buna cu aceste containere, intrucat ele includ si membrana hidroizolatoare.

Containerul bucatarie cuprinde usa metalica, ferestre oscilo-batante din PVC, tablou de siguranta automat la interior, instalatie electrica, prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Spatiul se partajeaza pentru o cat mai eficienta desfasurare a activitatilor de bucatarie. Modificarea containerelor de bucatarie este facila si puteti oricand mari spatiul prin imbinarea de noi containere. Puteti si sa reconfigurati spatiul daca nevoile dvs se modifica. Demontarea si re-instalarea containerelor intr-o locatie noua sunt posibile cu usurinta.

Containerele bucatarie au preturi convenabile, se pot instala pe suprafete plane si inclinate si au rezistenta la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt utile in numeroase aplicatii, dar fabricile si atelierele de productie sunt cele care beneficiaza cel mai mult cu aceste containere. La Containere Modulare Noi va oferim containere birouri in diverse dimensiuni, folosibile pentru proiecte dintre cele mai complexe. Dupa montajul unor astfel de containere, activitatile de santier sau ateliere de productie vor fi mai eficiente.

Construit cu module prefabricate, un container birou poate fi aditia perfecta pentru santiere. Spatiul unui container tip birou se poate partaja pentru a se crea zone cu functii diverse. Spatii de lucru, zone de relaxare, zone de sedinte sunt astfel de zone ce se pot delimita intr-un container tip birou. Indiferent de amploarea si numarul de angajati, se pot instala containere tip birou pe santiere.

Examinati oferta noastra variata de containere birouri la preturi convenabile. Va amintim ca un container modular birou poate fi instalat oriunde. Totodata, se poate echipa containerul de birouri cu aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, ferestre si usi din tamplarie PVC, etc. Ne procuram materialele si instalatiile de la cei mai buni producatori, pentru ca produsul final sa fie trainic, indiferent de zona geografica in care se amplaseaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Multi dintre clientii nostri ne contacteaza pentru containerul birou. Acest tip de container poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de 2,7m, dar aceasta poate fi ajustata la specificatiile clientului.

Containerele tip birou pot avea ghisee, vitrina, grupuri sanitare, etc si pot fi finisate si colorate asa cum doriti. Dimensionarea si configurarea se realizeaza in functie de nevoile dvs. Grupul sanitar pentru containerul birou este realizat cu pereti din panouri sandwich cu miez gros de 40mm de spuma poliuretanica. Ferestrele oscilo-batante si tamplaria sunt din PVC. Grupul sanitar poate sa aiba si corp de iluminat, priza dubla, lavoar, mobilier lavoar, oglinda, vas WC, cabina dus, boiler electric, etc.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Containerele modulare cu baie la preturi convenabile sunt alte produse pe care echipa de la Containere Modulare Noi le monteaza la cerere. Containerele baie se monteaza rapid si au calitate excelenta. Va propunem containerul cu baie inn aplicatii diverse, unde sunt necesare conditii adecvate pentru actiunile de ingrijire a corpului. Campingurile sunt astfel de locatii unde instalarea unui container de baie cu dus este esentiala pentru confortul turistilor.

Avem experienta necesara pentru a monta oriunde container de baie cu dus. Acesta poate fi furnizat cu toate instalatiile necesare utilizarii si racordarii la retelele de apa si electricitate. Cu toate acestea, in absenta unor astfel de utilitati, containerul modular baie si dus nu poate fi montat.

Delimitarea pe zone in containerul modular cu baie si dus se poate face asa cum functioneaza mai bine pentru dvs. Daca doriti, containerul poate fi oricand modificat; spatiul sau poate fi marit prin imbinarea de noi containere, dar si modificat in termeni de delimitare. Mutarea containerului este si ea posibila.

Santierele, aplicatiile temporare sunt aplicatii unde containerele de baie sunt bune aditii. Daca ati inceput sa va renovati casa, puteti oferi familiei conditiile necesare actiunilor de curatare a corpului cu un astfel de container.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi echipate cu accesorii si instalatii pentru igiena. In containerele modulare se monteaza WC, pisoare, grup sanitar, vestiare, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere, chiuvete—toate instalatiile specifice acestor spatii.

Containerul cu grup sanitar este fabricat cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica, astfel ca temperatura la interior este uniforma. Partajarea spatiului in containerele modulare se realizeaza asa cum aveti nevoie. Un astfel de container se poate folosi ca si grup sanitare pentru organizare pe santier, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica. Containerele modulare cu grup sanitar sunt investitii potrivite in locatii variate, precum cabanele izolate din zonele montane.

Containerele cu grup sanitar pot fi la fel de confortabile si practice ca si toaletele clasice, ele putand avea apa curenta si chiuvete. Santierele cu muncitori din alte localitati sunt aplicatii in care pot fi folosite containerele cu grup sanitar. In zonele afectate de calamitati naturale, cand oamenii raman fara adapost, montajul de container modular cu WC poate fi cea mai buna alegere pentru acestia. In plus, containerul poate fi echipa cu sisteme de incalzire, aer conditionat, dusuri, etc pentru a se crea conditii bune persoanelor sinistrate.

Containerele modulare cu grup sanitar pot avea partajarea si dimensiunile dorite. Versatilitatea lor este de luat in seaman, aceste containere putand functiona ca adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati echipa noastra pentru containere garaj din profile metalice, izolate sau neizolate. In oferta noastra se afla doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Putem livra containerul tip garaj direct asamblat pentru a fi utilizat imediat. Containerul de garaj poate fi personalizat prin vopsirea unor elemente si selectarea de finisaje. Un container de garaj poate avea usa manuala sau automatizata.

Containerele modulare garaje sunt fabricate cu tabla zincata de 2mm profilata la rece. Grunduite si vopsite, containerele nu vor fi afectate de coroziune si isi vor mentine aspectul pentru multi ani. Pentru tavan se folosesc: tabla zincata lisa, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, tabla cutata alba. Peretii sunt realizati cu tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Usa pentru containerele de garaj este Horman, vopsita pe ambele parti. Fabricata cu blat de usa din tabla de otel, usa este de tip basculant si are suprafata cu striuri verticale. In containere putem monta instalatie electrica si usa automatizata. In cazul modelului de 7x3x2,5m, instalam si fereastra din tamplarie PVC (oscilo-batanta) si usa pietonala.

Atunci cand montam containerele de garaj, urmarim ca procesul sa fie cat mai putin invaziv. Nu vor apare reziduuri si procesul nu va cauze daune spatiului de instalare. Garajul este solid si intarit cu suruburi si sudura. Containerul garaj nu necesita alte finisaje si se poate instala oriunde.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Pentru a stoca marfurile dvs, nu este nevoie neaparat de o magazie clasica din beton sau caramida. Va propunem containere modulare pentru depozitare, intrucat se monteaza rapid si se partajeaza cum aveti nevoie. In plus, pretul pentru un container depozitare este redus. Va propunem diverse containere pentru depozitare ce pot fi modificate pentru ca marfurile stocate sa nu se altereze. Izolarea containerelor este optionala. Latimea pentru containere este 2,4 sau 3m, lungimea variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea pentru cele mai multe dintre containere este de 2,7m.

Daca un depozit din caramida sau beton are nevoie de lucrari de renovare si intretinere din cand in cand, un container magazie nu va necesita astfel de lucrari prea curant. Se foloseste tabla zincata de 2mm, profilata la rece pentru cadrul monobloc. Containerul modular de depozitare este grunduit si vopsit, astfel ca nu va fi afectat de coroziune. La pardoseala se folosesc tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, placaj Tego 21mm, grinzi de lemn.

Tavanul de container modular de magazine este din tabla zincata lisa 0,5mm, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata, grinzi de lemn. La pereti se utilizeaza panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Containerele izolate si neizolate au usa in doua canate si pot fi echipate cu ferestre de iluminat, prize, ferestre, toalete. Pretul pentru containerele pentru magazie este convenabil, chiar si atunci cand acestea sunt echipate cu numeroase accesorii si instalatii.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Luati in calcul containerele pentru magazin pentru a va desfasura activitatea comerciale. Containerele tip magazin pot fi la fel de practice, utile si confortabile ca magazinele din cladirile clasice cu beton sau caramida, ele fiind echipabile cu aer conditionat, baie, echipamente specifice produselor pe care le comercializati. Aceste containere pot suporta usor modificari: spatiul se poate mari prin adaugarea de noi containere, dar si reconfigura pentru a functiona mai bine cu nevoile noi. Daca doriti, se pot demonta si instala containerele in alte locatii. Avem experienta necesara pentru a executa lucrari de acest gen cu orice container tip magazin.

Putem dota containerul modular de magazin cu accesoriile si instalatiile impuse de domeniul dvs de activitate. Un container magazin poate fi delimitat si echipat pentru a fi folosit ca si magazin de piese auto, de imbracaminte, alimentar, de produse beauty, patiserie, plafar, etc. Carmangerie, petshop, magazin apicol, etc.

Putem dimensiona si configura containerul de magazin in functie de dorintele clientului si normele de igiena impuse de domeniul de activitate. Containerele de magazin pot fi personalizate prin instalarea de sigla luminoasa, placarea peretilor de exterior si interior, alegerea finisajelor si a vopselelor pentru anumite elemente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru cei interesati de investitii profitabile pentru activitatile lor comerciale, propunem folosirea de containere comerciale ca si spatii de prezentare a produselor. Va propunem containere comerciale durabile ce pot fi completate cu echipamentele si accesoriile specifice activitatii dvs comerciale.

Un container de spatiu comercial se dimensioneaza in functie de preferintele clientului. Fiind containere personalizate, containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt alegeri perfecte pentru comerciantii cu amanuntul care isi prezinta produsele in fata clientilor.

Cu structura trainica si design personalizabila, containerele sunt utile in numeroase proiecte. Ele sunt sigure si functionale atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in activitatile permanente. Ieftine si montabile chiar si in cateva ore, containerele sunt excelente alegeri pentru afacerile comerciale mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot avea instalatii, materiale si delimitari pentru a proteja in conditii optime marfurile dvs. Ele pot fi imbinate pentru a rezulta spatii comerciale mai mari, dar si reconfigurate la interior pentru a se obtine zone cu functii noi. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7. Se completeaza cu instalatii electrice, ferestre, toalete si alte echipamente specifice activitatii comerciale pe care le gazduiesc.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt folosite si adaptate pentru a deveni gelaterii, baruri, restaurante, restaurante de tip fast-food. In functie de necesitatile clientului, se utilizeaza containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele Horeca prin includerea de suprafete mari vitrate, terase, pereti basculanti, copertine, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, in timp ce peretii de interior se pot placa cu rigips. Este posibil sa vopsim cu vopsea lavabila, sa adaugam lambriuri si parchet. Daca doriti, putem vopsi anumite elemente in culorile precizate si chiar instala sigla luminoasa pentru restaurantul dvs.

Se pot folosi containere monobloc, dar si containere modulare daca se doreste suprapunerea sau se anticipeaza o extindere dupa catva timp. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich, iar pentru ventilatie se insereaza geamuri mici. Tamplaria este excelenta si containerele Horeca pot avea diverse tipuri de usa, de deschidere. Cabina de dus, boiler electric, accesorii pentru echipamente High-tech, prize, lumini, aer conditionat, sisteme de incalzire sunt cateva dintre multele aditii ce se pot realiza la containerele Horeca.

Containere cafenea

Containere cafenea

Cafenelele, fie ele mobile sau fixe, pot functiona la fel de bine si in containerele cafenea, nu doar in constructiile clasice din caramida sau beton. Containerul cafenea poate avea dimensiunile dorite; configurarea spatiului o putem realiza pentru o functionare cat mai eficienta a activitatilor specifice cafenelelor. Un container modular bar poate avea aer conditionat, sisteme de incalzire, piese de mobilier specifice cafenelelor.

Completam containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan in dimensiuni diverse. Aceste echipamente ajuta la optimizarea activitatilor de cafenea, confortul clientilor si eficienta angajatilor. Urmarim ca sa instalam un container de cafenea ce indeplineste normele si standardele de igiena si siguranta.

Containerele de cafenea pot fi impartite pentru a se obtine zone cu functii diverse: spatii de depozitare, zone de servit masa, grupuri santare, etc. Va sugeram sa completati containerele de cafenea cu rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si raft, mese intarite, ice maker, usi, mese cu rafturi mobile, ice maker, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca sunteti la debutul unei afaceri de tip fast-food sau doriti sa cresteti afacerea curenta, analizati folosirea de containere fast-food ca si spatii pentru activitatea dvs. Aceste containere comerciale pot fi echipate si configurate pentru ca activitatile specifice de fast-food sa aiba loc eficient pentru angajati si confortabil pentru clienti.

Ne procuram materialele, accesoriile si echipamentele de la producatori de renume, pentru a fi siguri ca structurile noastre containere fast-food rezista cat mai mult in timp. Pentru containere modulare fast-food, puteti apela oricand la echipa noastra. Montam in containere aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi si ferestre termopan in variate dimensiuni. Compartimentam containerul fast-food asa cum va este cel mai util. Daca folosim containere modulare, le vom putea transforma, extinde, reconfigura si chiar muta cu usurinta pentru a le adapta scopurilor noi.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ constructiile din containere pe nivel parter sau P+1. Folosim doar container modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice in orice santier, indiferent de tipul, dimensiunea sa, numarul de muncitori. Containerele de santier pot fi configurate pentru a se obine dormitoare, birouri, dusuri, holuri, Sali de conferinte, Sali de mese, toalete, etc.

Daca doriti blocuri de containere, avem grija sa le completam cu scara de acces si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si pot fi reconfigurate la nevoie. Ele sunt portabile si au preturi convenabile. Orice container santier poate fi modificat la interior pentru a se obtine zone cu functii noi, dar si extins prin adaugarea de noi containere.

In catalogul nostru se afla containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu birou cu 4 sau 6 containere. Acolo unde este nevoie de cazarea muncitorilor, putem instala ansamblu cazare format din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Supravegherea video a optimizat enorm securizarea institutiilor, dar prezenta paznicilor este, in continuare, necesara in multe aplicatii. Intrarile in institutii, muzee, institutii oficiale, parcarile au nevoie de paznici. Pentru confortul si siguranta acestora se pot folosi containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au temperatura uniforma.

Containerele de paza pot fi dimensionate cum este solicitat. Pentru practicalitate, ele pot avea ferestre tip ghiseu. Pentru confortul paznicilor, recomandam instalarea de aer conditionat sau sisteme de incalzire. Containerele cabina paza sunt sigure, confortabile si pot fi montate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Productivitatea muncitorilor pe santiere poate fi asigurata prin multe metode, crearea conditiilor decente pentru actiunile de ingrijire a corpului fiind una dintre ele. Analizati instalarea de containere vestiare pentru santierul dvs. Un astfel de container vestiar poate avea toate accesoriile si instalatiile regasite intr-un vestiar modern. Containerul vestiar poate avea dimensiunile impuse de santierul sau aplicatia dvs. Totodata, el poate fi delimitat la interior pentru a servi cat mai eficient scopului final.

In urma imbinarii de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se obtin containere vestiar pentru muncitorii pe santiere. Aceste containere sunt utile si pe langa terenuri de sport si piscine. Containerele vestiar pot fi configurate variat, conform destinatiilor finale. Astfel, putem monta vestiare simple, utilizate de un singur grup de persoane, dar si mixte, folosite de femei si barbati. Daca doriti, putem personaliza containerele vestiar prin echiparea lor cu grupuri sanitare, bai, etc.

Containerele vestiar pot avea latimea de 2,4 sau 3m si lungimea de la 3 la 12m. In catalogul nostru se afla vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu grup sanitar si lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Containerele sunt suficient de solide pentru a fi utilizate in construirea de scoli si gradinite. Echipa de la Containere Modulare Noi foloseste containere scolare de inalta calitate pentru a ridica scoli si gradinite la fel sigure, confortabile, trainice si practice precum cele din constructiile traditionale cu beton si caramida.

Cu ajutorul containerelor scoala se pot obtine Sali de clasa, cancelarie, biblioteca, sala de sport, sala de mese, sala de festivitati, laboratoare. Containerele modulare se pot imbina pentru a rezulta scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Pentru gradinite, folosim containere modulare pentru a rezulta institutii prescolare cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Containerele vor fi dotate cu aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare si alte accesorii importante pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice. Aceste containere pot fi folosite in orice zona geografica a tarii. Folosim materiale cu rezistenta la traficul intens si usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Va propunem containerele sanitare pentru a mari o unitate medicala curenta sau pentru a ridica una noua. Containerele sanitare pot fi dimensionate si partajate pentru a se obtine unitari sanitare dintre cele mai diverse. Cabinete medicale, dispensare, cabinete stomatologice, farmacii, cabinete veterinare si chiar morga pot fi construite cu aceste containere sanitare. La intrarile in spitale si clinici medicale, unde se doreste crearea unor zone tampon, se poate apela la aceste containere sanitare. Ele sunt utile si pentru a se crea zone de triaj. Putem furniza containere triaj cu aer conditionat sau radiator montat pe perete.

In scenariile extraordinare, cand oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale (incendii, inundatii), containerele sanitare sunt solutii pentru confortul si igiena acestora. Dotate cu grup sanitar, aer conditionat, sisteme de incalzire, chiuvete, dusuri, bai, etc, containerele sanitare sunt utile pentru actiunile de ingrijire a corpului pentru cei ramasi fara locuinta.

Dinamice si usor de transformat, containerele sanitare sunt utilizabile in multe locatii sanitare. Daca vreti sa mariti spatiul, se pot adauga alte containere, in timp ce, daca aveti nevoie de zone cu functii noi, spatiul initial poate fi partajat din nou. La nevoie, un container sanitar poate fi si demontat si instalat intr-o noua locatie. Containerele sanitare vin cu instalatiile montate pentru a fi racordate la retelele de apa, electricitate si canalizare ale spitalului chiar dupa instalare.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

La Containere Modulare Noi, va propunem o gama vasta de containere monobloc si modulare, utilizabile in constructii dintre cele mai diverse. Structurile din container se monteaza repede, au preturi mici si pot fi configurate la interior asa cum va este util. Contactati-ne pentru detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram