Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Piatra Neamt

Containere Modulare Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Piatra Neamt. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Daca sunteti in cautarea unor constructii alternative la cele clasice din caramida sau beton, luati in consideratie constructia modulara. Cu acesta, structura este fabricata la interior si instalarea se realizeaza la client. Procesul urmeaza aceleasi standarde si norme ca la procesele clasice si se pot folosi chiar si aceleasi materiale. Cu toate acestea, procedeul de constructie este mult mai rapid. Constructiile din containere modulare pot avea aceleasi structuri, detalii, finisaje si aspecte precum constructiile din beton si caramida.

La Containere Modulare Noi producem si instalam containere modulare pentru a va oferi constructia dorita. Cea mai mare parte a procesului de fabricare (peste 60%) are loc la interior, de aceea containerele modulare nu sunt afectate de conditiile meteo si sunt finalizate mereu la timp. In acelasi timp, se vor folosi doar materiale uscate in producerea si riscul ca structurile rezultate sa prezinte umiditate este eliminat. Un alt efect pozitiv al producerii la interior de containere modulare este cel al sigurantei, riscul accidentelor la locul de munca fiind mult redus.

Pe langa timpul scurt de realizare, constructiile din containere modulare se evidentiaza si cu versatilitatea lor. Astfel, se pot efectua oricand reconfigurari la interior pentru a se obtine zone cu functii diferite de cele initiale. In plus, spatiul obtinut poate fi extins daca se adauga noi containere. Relocarea containerelor modulare este, de asemeni, facila. Aceasta versatilitate aduce un alt beneficiu pentru constructiile din containere modulare: se elimina reziduurile si se recicleaza materialele.

Pentru structurile din containere modulare se pot utiliza aceleasi materiale ca si in constructiile traditionale; pana si specificatiile arhitecturale pot fi aceleasi. Containerele modulare permit proiectarea astfel incat sa functioneze cat mai armonios cu structurile deja existente pe proprietate. Intrucat tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt experimentati, imbinarile intre containere nu vor fi vizibile.

Fiecare dintre caracteristicile prezentate (timpul redus de instalare, producerea la interior, versatilitatea) ajuta la costurile constructiilor din containere modulare. Astfel, acestea sunt mereu mai mici decat cele ale constructiilor din caramida sua beton. Pretul final este influentat de marimea containerelor, complexitatea configurarii la interior si a structurii finale, accesoriile si instalatiile montate, numarul de niveluri. Containerele modulare pot fi suprapuse pana la 4 etaje si pot avea scari exterioare, nu doar interioare.

Complexitatea constructiilor care se pot realiza prin containere modulare este variata. Astfel, se pot obtine structuri simple (realizate, de regula, cu ajutorul containerelor monobloc), dar si complexe (unde se utilizeaza containere modulare). Cabine de paza, containere de depozitare, scoli, organizari de santiere si chiar spitale sunt cateva dintre structurile ce se pot realiza prin containere.

Racordarea imediata dupa montaj la retelele de apa, electricitate, canalizare, Internet este posibila intrucat containerele pot fi echipate cu instalatiile necesare.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au latimi, lungimi variate si se pot imbina pentru a se obtine constructia planificata. Un container modular este alcatuit din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica. Configurarea este variata, in functie de activitatile care se vor desfasura in el.

La Containere Modulare Noi gasiti containere modulare cu latime de 2,4 sau 3m si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea containerelor poate fi 3, 6, 9 sau 12m, iar inaltimea este de 2,7m. Selectam dimensiunile containerelor in functie de dimensiunile constructiei finale. De aceea, va sugeram sa alegeti cu precizie aceste dimensiuni.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Atunci cand sunteti sigur ca nu va doriti extinderea spatiului sau suprapunerea containerelor, va sugeram constructia din containere monobloc. Containerele monobloc pot functiona independent si nu pot fi imbinate cu alte containere.

Constructiile pe un singur nivel sunt cele in care se folosesc containerele monobloc. Containerele monobloc au structura metalica profilata la rece si se instaleaza rapid. In spatiul rezidential, containerele monobloc pot sa fie anexe si extinderi de gospodarii si chiar case. In spatiul comercial, containerele monobloc pot fi adaptate pentru a deveni baruri, cafenele, restaurante, fast-food, gelaterii, etc. Centrele de informare turistica, toaletele publice, cabinele de paza sunt cateva dintre aplicatiile din spatiul public pentru containerele monobloc.

Atunci cand anticipati ca veti dori sa extindeti spatiul sau sa suprapuneti mai multe etaje, echipa de la Containere Modulare Noi poate veni sa monteze structuri din containere modulare. Ele se folosesc in numeroase proiecte si pot fi suprapuse pana la 4 etaje. Aceste containere pot fi imbinate, suprapuse, alaturate pentru a se obtine structurile dorite.

Folosim panouri sandwich si un container sandwich poate sa fie finalizat intr-o singura zi. Panoul sandwich prezinta un miez de material termoizolant (spuma poliuretanica este cea mai populara) si invelisuri metalice. Containerul panouri sandwich este versatil si se poate folosi in diverse proiecte.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere amenajate asa cum aveti nevoie. Fabricam si asamblam containere modulare la cheie la dimensiunile necesare constructiei dvs. Un container amenajat cu echipamentele si instalatiile necesare in activitatea dvs poate egala in confort si functionalitate o constructie clasica din beton sau caramida.

Instalatie electrica, jaluzele exterioare, baie, dus, aer conditionat sunt cateva dintre instalatiile cu care putem dota un container la cheie. Putem suprapune containerele modulare pentru a obtine constructii pe mai multe etaje (maxim 4). Utilizabile in nenumarate scenarii (cabine de paza, containere de depozitare, containere cafenele, adaposturi temporare pentru muncitorii sezoniere, spitale, etc), containerele modulare sunt mereu alegeri solide pentru clienti.

Un container echipat cu echipamentele si accesoriile necesare in activitatile dvs este o investitie profitabila. Daca doriti containere la cheie, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Fabricam si montam containere modulare pentru a obtine structuri diverse, adaptabile pentru activitati simple (containere cabine de paza), dar si complexe (scoli si gradinite).

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Datorita containerelor tip casa pe structura metalica, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile pentru a va bucura de casa dorita. Containerele modulare pentru case pot fi pe un nivel sau pe mai multe etaje. In casele modulare containere la cheie veti gasi toate accesoriile si instalatiile pe care le intalniti si in casele traditionale.

Containerele modulare stil casa au multe calitati pentru care clientii le prefera, in locul caselor clasice. Cu preturi mai mici si usor de configurat la interior, containerele casa castiga tot mai mult teren printre persoanele fizice si nu numai. Temperatura se uniformizeaza la interior, containerul casa avand o buna izolare termica. De altfel, eficienta energetica pentru un container tip casa este o calitate importanta. Podeaua este realizata cu material cu un coeficient termic inalt, iar peretii sandwich au material termoizolant la interior—aceste detalii ajuta la uniformizarea temperaturii si, implicit, la eficienta energetica.

Procesul de asamblare a containerelor de casa nu genereaza reziduuri, fiind bland cu mediul. Procesul de montaj pentru containerele modulare se deruleaza repede. Daca este nevoie, containerele pot fi marite, mutate si reconfigurate la interior. Echipele noastre acorda atentie sporita la imbinarea containerelor, aceasta fiind invizibila la exterior. Va puteti alege chiar si finisajele si culorile de vopsea pentru exterior si diverse elemente componente de container tip casa. Contactati-ne cu incredere pentru alte detalii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla nu doar containere ce pot fi imbinate, ci si containere care pot functiona ca si structuri de sine statoare. Pentru spatiile de relaxare din afara casei va propunem, in acest sens, containerele cu terasa.

Containerul terasa poate fi realizat in configuratia dorita si la dimensiunile impuse de curtea dvs. Puteti alege intre containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Va puteti alege culoarea pentru exterior pentru ca terasa sa se integreze cat mai armonios in curtea dvs. Acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada se poate monta ulterior.

Intr-un container terasa se pot monta intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Containerul terasa este versatil, de aceea el poate fi utilizat si ca statie de autobuz, spatiu de pauza la sedii de firme, loc de parcare pentru biciclete, gradina acoperita.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti interesat de constructii rapide si ieftine, va propunem containere locuinta la preturi mai mult decat atragatoare. Spre deosebire de cladirile clasice, aceste containere pentru locuit se ridica rapid, simplu si nu au intarzieri la finalizare. Containerul locuinta modulara cu pret mic poate fi configurat conform nevoilor familiei dvs. Orice instalatie, echipament, accesoriu intalnit intr-o casa clasica poate fi montat si intr-un container pentru locuit. Confortul si siguranta dintr-un container de locuit le egaleaza pe cele din casa clasica. In plus, un container de locuit are pret mult mai mic decat o casa clasica.

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi clienti aleg containere modulare locuibile, in defavoarea constructiilor clasice. Daca unii clienti aleg un container modular locuit pentru ca este ieftin, altii se indreapta spre un container modular de locuit pentru ca este usor de reconfigurat in timp. De altfel, versatilitatea este un atu pentru containerele de locuit pe care nu o intalnim la casele traditionale. Daca renovarea unei case de caramida inseamna multa bataie de cap, cheltuieli neprevazute si inevitabile intarzieri, aceste probleme nu apar cu aceste containere modulare pentru locuit.

Rezistenta unui container de locuit nu este mai prejos decat cea a unei case clasice. Containerul are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (ocroteste de umezeala). Apa nu se aduna pe acoperis datorita unui canal de drenare. Containerele pot lua aspectele dorite, fiind posibila inserarea de pereti de lemn, rigips, caramida aparenta, spoturi, corpuri de iluminat. Pentru decorare putem folosi materiale variate.

Se pot suprapune containere modulare de locuit pana la 4 etaje. Indiferent de configurare si specificatii, va putem oferi containere de locuit cu pret avantajos. Un container locuit la comanda poate avea bai, aer conditionat, dus, sisteme de incalzire—orice instalatie doriti. Pretul pentru containerul pentru locuit de la Containere Modulare Noi este influentat de accesoriile, instalatiile, numarul de etaje precum si gradul de complexitate pentru configurarea spatiului.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Va propunem pentru locuinta dvs si containerul de locuit cu baie. Folosim un singur container, dar in aplicatiile mai ample se pot ridica si structuri din 2, 3, 4 sau mai multe containere. Cautam sa completam aceste containere de locuit cu baie cu accesorii si instalatii de cea mai buna calitate, de la cei mai reputabili producatori.

Confortul termic la interiorul containerelor este bun si se obtine o temperatura constanta in containere datorita panourilor sandwich folosite la pereti. Aceste panouri au material termoizolant de grosimi diverse (intre 60 si 100mm) si ajuta la eficientizarea energetica pentru casele din container.

Containerul de locuit cu baie este o solutie pentru multe aplicatii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 convector (1000W), 1 oglinda, 1 boiler electric. Peretii de container se realizeaza cu panouri sandwich care au spuma poliuretanica in grosime de 40mm. Containerul se completeaza cu ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru cei interesati, se poate opta si pentru containerul de locuit cu toaleta. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm. Ferestrele oscilo-batante si usa sunt fabricate cu tamplarie PVC de culoare alba. In container se instaleaza priza dubla, instalatie de lumina, iar instalatia sanitara este compusa din oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Catalogul de la Containere Modulare Noi include si containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Realizam containere la dimensiunile precizate si suprapunem containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Dupa echiparea cu instalatii si echipamente specifice activitatilor de bucatarie, aceste containere vor oferi aceeasi functionalitate si confort ca si bucatariile din cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Una dintre calitatile containerele bucatarie este aceea ca au o excelenta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie se completeaza cu de tablou de sigurante automat (la interior), instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie poate fi modificat cu usurinta pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor se realizeaza cu usurinta, asemeni si montajului care se poate efectua atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru santiere si ateliere de productie, containerele modulare birouri sunt mereu aditii excelente. Productivitatea angajatilor poate fi amplificata prin utilizarea de containere birouri, a caror delimitare duce la eficientizarea activititatilor. La Containere Modulare Noi veti gasi containere tip birou la preturi avantajoase, usor de configurat, instalat si modificat.

Un container birou din module prefabricate va ajuta angajatii pe santiere sa-si desfasoare cat mai eficient munca. Un container birouri poate avea zone cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Toate santierele, indiferent de gradul de complexitate si marimea lor beneficiaza prin montajul de containere birou.

Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse modele de containere. Un container modular birou permite imbinarea de alte containere pentru a se extinde spatiul initial. In containerul tip birou se monteaza usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Suprapunerea containerelor modulare permite obtinerea de maximum 4 etaje, completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou sunt sigure si pot fi instalate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar este util in numeroase aplicatii. Se pot alege intre doua latimi (2,4 sau 3m) si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de de 2,7m, dar ea poate fi ajutata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou de adapteaza la diversele nevoi ale angajatilor, precum si zonei geografice de instalare. Aceste containere pot fi prevazute cu grup sanitar, vitrine, ghisee, diverse finisaje si culori. Grupul sanitar pentru birou prezinta pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In grupul sanitar se adauga 1 corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 priza dubla, 1 vas WC, 1 cabina de dus si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Cum oferta de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa, ea include si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configurarea cea mai comoda pentru dvs. Un container cu baie este ieftin, sigur si eficient in multe aplicatii. Spre exemplu, el este mai mult decat necesar turistilor in zonele de camping. Un container cu baie le este esential pentru a se curata si ingrigi.

Un container modular cu baie permite configurarea dorita si poate fi racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati nu exista, nu se poate monta un container modular cu baie si dus.

Instalarea de container modular cu baie si dus este rapida—acesta este ideal pentru santiere si numeroase alte aplicatii cu caracter temporar. Spre exemplu, daca anticipati ca renovarea casei dvs se va extinde pe parcursul mai multor luni de zile, va recomandam sa instalati un container cu baie si dus. Acesta va va oferi conditiile necesare pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului pana cand se definitiveaza lucrarile de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt alegeri inspirate in multe aplicatii, fiind nu doar rapid de instalat si ieftine, ci si versatile si usor de personalizat. Astfel, un container cu grup sanitar poate include cabine de dus, pisoare, vestiare, grup sanitar, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere toalete cu preturi convenabile.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior), de aceea temperatura este uniforma in container. Montajul de container modular WC se finalizeaza rapid si este util in numeroase scenarii. El poate fi utilizat ca si toaleta pentru locatii izolate precum cabanele de la mari altitudine, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, etc. In zonele calamitate, in care oamenii raman fara adapost, se poate apela la instalarea de containere modulare cu WC. Aceste containere vor oferi un confort important persoanelor sinistrate, mai ales daca sunt echipate si cu aer conditionat, instalatii de incalzire.

Angajatii de pe santiere au nevoie de conditii pentru a avea grija de igiena corporala si acestea se pot obtine prin instalarea de containere cu chiuvete si apa curente. Santierele de diverse tipuri, cu muncitori veniti din alte localitati, pot beneficia prin montajul de containere cu grup sanitar.

Configuratia si dimensiunile de containere modulare cu grup sanitar sunt stabilite de client si realizate cu precizie de echipele noastre. Containerele sunt folosibile in numeroase aplicatii, putand deveni anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru constructia de structuri cu grade variate de complexitate. Tehnicienii nostri experimentati monteaza cu succes numeroase modele de containere, inclusiv containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice si puteti alege intre doua marimi: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea sau nu izolatie si il putem furniza gata asamblat. Personalizarea containerului de garaj se poate realiza prin alegerea culorilor de vopsea si a finisajelor. Daca doriti, se pot instala usi manuale sau automatizate, dar alte echipamente impuse de activitatea dvs.

Pentru fabricarea de containere modulare garaje se utilizeaza tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele isi pastreaza aspectul si structura multi ani si nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Pentru fabricarea tavanului se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, tabla cutata alba de 0,5mm, grinzi de lemn si vata minerala de 100mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj sunt prevazute cu usa basculanta Horman, realizata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Containerul garaj de 7x3x2,5m poate sa aiba feretrasta batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii nostri au grija nu doar la instalarea precisa a containerului de garaj, ci si la efectele produse de instalare asupra mediului. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nici nu va altera mediul de instalare. Containerul garaj nu va mai necesita alte finisaje si este o aditie inspirata in multe aplicatii.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

La Containere Modulare Noi veti gasi containere depozitare usor de montat si de configurat pentru stocarea in conditii de siguranta a marfurilor de diverse tipuri. Un container depozitare se monteaza rapid si poate fi delimitat la interior pentru a va fi cat mai util. Avem grija sa montam toate echipamentele si accesoriile de care este nevoie pentru ca produsele stocate sa nu se deterioreze in vreun fel. Puteti alege latime de 2,4 sau 3m pentru containerele de depozitare sau lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Containerele pot sa aiba sau nu izolare.

Spre deosebire de constructiile din caramida sau beton, nu va fi nevoie sa renovati sau sa realizati lucrari complexe de mentenanta pentru un container magazie. Utilizam cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Este o tabla utilizata doar la containere. Protejarea de coroziune a containerului modular se realizeaza prin grunduirea si vopsirea acestuia. Pardoseala este fabricata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular est realizat cu tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 1000mm, tabla zincata lisa de 0,5mm. La pereti utilizam panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa unui container de depozitare este in doua canate. Echipam containerul cu prize, ferestre, toalete, corpuri de iluminat si alte accesorii impuse de tipul de marfuri stocate. Toate aceste accesorii si instalatii vor influenta costul final asociat cu ridicarea unui container modular de depozitare.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Intrucat exista containere pentru magazin, nu este nevoie de investitii mari pentru a incepe o astfel de afacere. In catalogul Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine cu preturi atractive pentru clienti. Echipabil cu baie, aer conditionat si alte accesorii impuse de domeniul activitatilor dvs, un container magazin poate oferi toate conditiile necesare bunei desfasurari de activitati comerciale. In plus, procesul de montaj al unui container tip magazin se deruleaza rapid.

Un container modular magazin este nu doar ieftin si rapid de instalat, ci si usor de configurat si transformat. De altfel, multi clienti comerciali apeleaza la aceste containere tip magazin, intrucat ele pot fi usor reconfigurate la exterior. Daca se doreste marimea spatiilor, adaugarea de noi containere este cea mai eficienta metoda. Sa nu uitam ca aceste containere sunt si usor de mutat in noi locatii.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, urmand ca si configurarea la interior sa o realizam asa cum doriti. Un astfel de container poate fi astfel delimitat la interior pentru a functiona ca si magazin alimentar, magazin de confectii, petshop, magazin de piese auto, produse cosmetice, produse bio, etc.

Urmarim ca spatiul creat sa indeplineasca maxim toate conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul activitatii dvs. Personalizarea de containere de magazin merge dincolo de dimensiuni, configurare, sau accesorii instalate. Va puteti, de asemenea, alege culorile si finisajele pentru container.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca suntetin interesat de un container spatiu comercial la pret atragator, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale pot avea configuratia si dimensiunile ideale pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai eficient.

Latimea acestor coontainere comerciale poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai productiv, montam toate accesoriile si instalatiile necesare: ferestre, instalatii electrice, echipamente, toalete, etc. Afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientului, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial.

Va propunem containere comerciale de vanzare la preturi mici pentru a va putea creste profitul in afacerea dvs. Aceste containere se instaleaza in cateva ore si folosesc atat pentru activitati comerciale permanente, cat si pentru activitati comerciale temporare. Ele rezista la conditiile meteo nefavorabile si pot suporta modificari. Reconfigurarea, extinderea si chiar relocare sunt posibile fara mare dificultate.

Containere Horeca

Containere Horeca

Cafenelele, gelateriile, barurile, localurile de street food si alte spatii Horeca pot fi realizate prin containere Horeca. Folosim containere comerciale monobloc sau modulare, in functie de structura dorita. Ajustam si dotam containerele Horeca in concordanta cu preferintele dvs si specificitatile activitatilor care se vor petrece in ele. Vom monta suprafete mari vitrate, pereti basculanti, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc.

Personalizarea containerelor poate sa continue cu placarea peretilor de exterior cu lemn sau piatra, a peretilor de interior cu rigips, selectarea unor culori pentru diverse elemente, a tipurilor de usa si a deschiderilor, etc. Este posibila decorarea containerului cu lambriuri; putem folosi vopsea lavabila. Putem instala si sigla luminoasa a companiei la containerul Horeca.

Daca se doreste structura pe mai multe etaje, folosim containere modulare. Containerele monobloc sunt mai potrivite daca nu se vrea o structura cu mai multe niveluri si nici extinderea pe viitor a spatiului. Pentru o ventilatie eficienta, instalam ferestre mici la containerele Horeca. Instalarea de ventilatie, prize, sistem de incalzire, accesorii pentru echipamente High-Tech, corpuri de lumini, boiler, cabine de dus sunt pe lista instalatiilor care ajuta la confortul pentru angajati si clienti.

Containere cafenea

Containere cafenea

Daca aveti o cafenea mobila sau fixa, puteti folosi containere pentru spatiul cafenelei. Montam rapid si sigur container cafenea in orice locatie. Suntem familiarizati cu nevoile activitatilor desfasurate in cafenele si dotam containerul modular bar cu accesoriile corespunzatoare. Sisteme de ventilatie, aer conditionat si echipamente pentru activitatile din cafenele sunt cateva dintre detaliile pentru aceste containere.

Instalam ferestre si usi termopan, in dimensiunile dorite si configuram spatiul pentru ca activitatile din cafenea sa aiba loc in mod eficient. In interior, delimitam containerul pentru a obtine zone cu functii distinte: zone de servit masa, spatii de depozitare, zone pentru grupuri sanitare, etc. Montam piese de mobilier si accesorii care functioneaza pentru cafeneaua dvs, de tipul: mese intarite, piese de mobilier, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, ice maker, etc.

Costurile pentru containerul cafenea sunt atractive si influentate de numerosi factori. Dimensiunea spatiului, complexitatea structurii si a configurarii la interior, numarul de niveluri si accesoriile instalate sunt printre cei mai importanti factori in acest sens.

Container fast food

Container fast food

Investitiile profitabile sunt instrumente excelente pentru ca o afacere sa progreseze, mai ales daca este la inceput. Daca va ganditi sa incepeti o afacere de tip fast-food sau cautati metode ieftine de a va eficientiza actuala afacere, luati in considerare utilizarea de container fast food. Acest container comercial nu este doar ieftin, ci si usor de configurat si rapid de instalat.

Echipa de la Containere Modulare Noi are instrumentele si experienta necesare pentru instalarea de containere modulare fast-food cu pret atractiv. In containerele fast food vom instala toate echipamentele necesare si vom urmari ca spatiul obtinut sa respecte normele de igiena si siguranta din domeniu. Personalizam containerul fast-food si montam ferestre din termopan, aer conditiona, usi, sisteme de incalzire, etc. Delimitam spatiul pentru ca activitatile specifice de fast-food sa aiba loc rapid, eficient si confortabil pentru angajati si clienti. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Pentru organizarile de santier se utilizeaza doar structuri pe un singur nivel sau P+1. Folosim doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Toate tipurile de santier, indiferent de complexitatea si marimea lor, beneficiaza in urma instalarii de containere de santier. Configurarea se poate face pentru a obtine toalete, dormitoare, dusuri, birouri, Sali de conferinta, holuri, Sali de mese, etc.

Puteti sa ne contactati si pentru blocuri de containere—dispunem de resursele materiale si umane pentru a le realiza. Dotam structurile cu scari si cai de acces la exterior. Intrucat containerul de santier este usor de modificat, spatiul va putea fi marit in timp prin imbinarea de noi containere, dar si reconfigurat in functie de noile nevoi. Containerele pot fi mutate cu usurinta in locatii noi.

In catalogul nostru se afla ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. Pentru cazarea muncitorilor, va propunem ansamblurile de cazare. Ele pot fi realizate din 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Chiar daca sistemele de supraveghere video nu pot lipsi din anumite locatii, exista numeroase scenarii in care prezenta paznicilor este la fel de importanta. Intrarile in institutii, banci, cladirile de birouri, parcarile sunt mai eficient monitorizate cu ajutorul paznicilor. Pentru ca acestia sa-si faca treaba cat mai eficient, dar si sigur si confortabil, este nevoie de cabine paza. In acest sens, containerele cabine paza sunt excelente investititii pentru locatiile enumerate.

Realizate cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza ofera o temperatura uniforma la interior. Containerele de paza pot avea dimensiunile dorite si pot fi montate oriunde, chiar si la altitudini mari. Instalarea de radiator si aer conditionat ajuta la confortul termic pentru paznici, indiferent de temperaturile de la exterior. Completam containerul cabina paza cu ferestre tip ghiseu—sunt esentiale pentru eficienta muncii paznicilor!

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Confortul si conditii adecvate pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului sunt importante pentru productivitatea angajatilor. Pe santier, instalarea de containere modulare de tip vestiar vor ajuta muncitorii si ceilalti angajati sa se ingrijeasca eficient. Numarul angajatilor si nevoile acestora sunt factorii care influenteaza numarul containerelor si configurarea lor.

Containerele vestiare se foloses nu doar pe santiere, ci si in completarea terenurilor de sport si a piscinelor. In functie de scopul final al containerelor vestiar, putem monta containere simple (folosite de un singur grup de persoane) sau mixte (utilizate si de femei si de barbati). Daca se doreste, putem completa containerele vestiare cu bai, grupuri sanitare, chiuvete, etc.

Latimea containerelor vestiar poate fi de 2,4 sau 3m, iar lungimea are valori de 3, 6, 9 sau 12m. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru vestiare lungi de 12m cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete.

Container scoala

Container scoala

Constructiile clasice din caramida sau beton nu sunt singurele in care scolile si gradinitele pot functiona. La Containere Modulare Noi folosim containere scoala de inalta calitate pentru a ridica scoli si gradinite la fel de sigure si confortabile ca si constructiile traditionale.

Utilizam containere scoala pentru a crea Sali de clasa, cancelarie, biblioteca, Sali de festivitati, laboratoare, Sali de mese, vestiare. Putem sa realizam scoli din containere care sa includa 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. La gradinite, containerele ajuta la crearea de 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, alaturi de sala de mese si sala de festivitati.

Intrucat igiena si confortul pentru copii si cadrele didactice sunt esentiale, completam containerele scoala cu grupuri sanitare, aer conditionat, sisteme de incalzire. Materialele folosite pentru suprafete sunt rezistente la traficul intens si sunt si usor de curatat si igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Pentru a extinde o unitate medicala sau pentru a ridica o noua structura medicala, va sugeram sa apelati la constructiile din containere sanitare. Containere Modulare Noi va ofera containere sanitare in diverse marimi ce pot fi configurate pentru a se realiza constructii sanitare simple si complexe. Cabinete stomatologice, veterinare, dispensare, centre de testare si vaccinare, farmacii, morga sunt cateva dintre aplicatiile containerelor sanitare. Acestea pot fi folosite pentru a se crea zonele de tampon de la intrarea in spitale si unitati medicale, precum si pentru zonele de triaj.

In situatiile exceptionale, in zone afectate de calamitati naturale (inundatii), containerele sanitare pot fi folosite pentru persoanele ramase fara adapost. In aceste situatii, ele pot fi dotate cu grupuri sanitare, aer conditionat, boilere, sisteme de incalzire pentru a asigura confortul in actiunile de curatare si ingrijire a corpului pentru persoanele sinistrate. Containerele sanitare vor avea podele care rezista la traficul inalt si se curata usor.

Containerul sanitar poate suporta diverse modificari. Astfel, imbinarea de alte containere mareste spatiul, iar containerul poate fi reconfigurat pentru a se adapta noilor nevoi din unitatea medicala. Daca este necesar, containerul spital poate fi si relocat. Containerele sanitare vin cu instalatii, racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare ale spitalului realizandu-se imediat dupa montaj.

Va propunem si containere triaj care pot fi furnizate cu aer conditionat sau radiator pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii din containere modulare, indiferent de complexitatea si dimensiunile dorite, apelati cu incredere la echipa de la Containere Modulare Noi. Realizam structuri simple si complexe, cu dimensiuni, configurare, accesorii si instalatii necesare activitatilor dvs si in acord cu preferintele dvs. Preturile sunt convenabile si timpul de instalare este redus. Contactati-ne azi pentru detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram