Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Medias

Containere Modulare Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Medias. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Clientii interesati de alte constructii decat cele clasice din caramida sau beton pot sa apeleze cu incredere la constructiile modulare. Cu acest tip de constructii, partile componente ale unei structuri (module) sunt produse in fabrica, in timp ce asamblarea lor are loc la client. Constructiile modulare sunt realizate in concordanta cu aceleasi norme si standarde de siguranta si calitate ca si constructiile clasice din beton sau caramida.

La Containere Modulare Noi realizam structuri din containere modulare de diverse dimensiuni, cu timp de instalare injumatatit fata de constructiile traditionale. Intrucat 60-90% din construire se realizeaza in interiorul fabricii, riscul intarzierilor din cauza vremii este diminuat cu structurile din containere modulare. Acestea vor indeplini aceleasi conditii si standarde ca si structurile clasice si sunt realizate si cu ajutorul materialelor clasice (lemn, beton, otel).

Constructiile din containere modulare pot fi demontate si relocate sau reconfigurate pentru noi utilizari, ceea ce reduce nevoia de materie prima si energia necesara ridicarii unei noi cladiri. Reziduurile sunt eliminate prin materialele reciclate. Intrucat structura modulara este in mare parte fabricata la interior, cu materiale uscate, riscul ca umiditate crescuta sa fie capturata in constructie este eliminat.

Ridicate cu aceleasi materiale si dupa aceleasi specificatii arhitecturale ca si constructiile traditionale, structurile din containere modulare au acelasi aspect ca si alternativele traditionale. Cum modulele sunt produse la interior, riscul accidentelor este mult diminuat. Containerele modulare pot fi proiectate pentru a se imbina cu exteriorul constructiilor existente. Echipele de la Containere Modulare Noi acorda atentie sporita asamblarii, astfel ca imbinarile containerelor devin invizibile.

Toate aceste detalii se vor reflecta si in costurile finale pentru constructiile din containere modulare. Acestea vor fi intotdeauna mai ieftine decat constructiile clasice cu beton sau caramida. Este drept ca numarul de niveluri, gradul de complexitate pentru configurarea spatiului, accesoriile si instalatiile montate vor afecta pretul final pentru constructiile din containere modulare, dar acestea vor fi mereu mai convenabile la pret decat variantele clasice. Mentionam ca este posibila suprapunerea containerelor, dar numai pana la 4 niveluri.

In ceea ce priveste complexitatea constructiilor din containere modulare, amintim ca aceasta variaza extrem de mult. Astfel, prin folosirea de containere monobloc sau imbinarea de containere modulare se pot obtine de la structuri simple (cabine de paza, vestiare) pana la structuri complexe (organizari de santiere, scoli si chiar spitale).

Containerele modulare se pot echipa cu instalatii si accesorii pentru a fi racordate imediat dupa montaj la retelele de canalizare, apa, electricitate, Internet, cablu TV. Structurile supraetajate se completeaza cu scari interioare, dar se pot instala si scari exterioare. Versatilitatea acestor structuri este un atu esential, reconfigurarea spatiului, extinderea si relocarea fiind posibile cu usurinta.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare vin in dimensiuni variate si pot fi imbinate pentru a va oferi structura dorita. Avand in componenta sa acoperis, podea, stalpi de sustinere si instalatie electrica, un container modular poate fi impartit astfel incat sa functioneze la fel de bine ca un container de depozitare, dar si ca un spital complex.

La Containere Modulare Noi, veti gasi containere modulare cu latime de 2,4, 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9 etc). Inaltimea containerelor este de 2,7m, dar poate fi modificata in functie de nevoile clientilor. Alegem dimensiunile pentru containere in functie de structura dorita. In acest sens, va sugeram sa ganditi in detaliu dimensionarea si configurarea pentru constructia finala.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca proiectul dvs nu impune pe viitor alaturarea de noi module, vom utiliza containere monobloc. De multe ori, spatiul oferit de un container monobloc este suficient pentru nevoile dvs. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri independente si nu permit imbinarea cu alte module.

Containerele monobloc sunt cel mai frecvent utilizate pentru structurile pe un singur nivel. Structura lor este metalica si profilata la rece, iar asamblarea se deruleaza rapid. Cu ajutorul containerelor monobloc se pot obtine case, extinderi si anexe de gospodarii, dar si structuri in domeniul comercial. Ele pot fi adaptate pentru a functiona ca si cafenele, baruri, containere pentru depozitare, restaurante, fast food, gelaterii, etc. In spatiul public, containerele monobloc pot fi folosite ca centre de informare turistica, cabine de paza, toalete publice, etc.

Structurile care implica mai multe niveluri sau care presupun extinderea in timp necesita utilizarea de containere modulare. Echipa de la Containere Modulare Noi asambleaza containere modulare si obtine structuri supraetajate pana la 4 etaje. Cu ajutorul containerelor modulare se pot obtine cladiri complexe, containerele permitand alipirea si suprapunerea.

Constructiile din containere modulare presupun folosirea de panouri sandwich, ceea ce explica viteza mare de finalizare a lucrarilor. Un container sandwich poate fi gata si intr-o singura zi. Panoul sandwich are in interior material termoizolant (se folosesc diverse materiale, dar spuma poliuretanica este cea mai populara), protejat de invelisuri metalice. Containerul panouri sandwich este versatil si folosit cu succes in proiecte de la cele mai simple la cele mai complexe.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Fabricam si montam containere amenajate in concordanta cu nevoile si preferintele dvs. La Containere Modulare Noi, veti gasi containere modulare la cheie la preturi mai mult decat atractive. Un container amenajat cu accesoriile si instalatiile necesare activitatilor dvs poate fi la fel de eficient si sigur ca si o constructie clasisa din caramida sau beton.

Un container la cheie poate sa includa toate accesoriile si instalatiile regasite in orice cladire din beton sau caramida: aer conditionat, sisteme de incalzire, baie, dus, etc. Permitand imbinarea, containerele modulare se folosesc pentru a se ridica tot felul de structuri, de la cele mai simple, de tipul cabine de paza, toalete publice, cabine de paza si pana la cele mai complexe, precum organizarile de santier, scolile si spitalele.

Odata completat cu echipamentele si instalatiile potrivite activitatilor care se vor desfasura in el, un container echipat va fi la fel de confortabil si util ca si o cladire clasica din caramida sau beton. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere la cheie. Producem si montam containere modulare pentru a obtine constructia dorita.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Intrucat astazi aveti optiunea de containere tip casa pe structura metalica, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile si chiar ani pentru a va bucura de casa visata. Containerele modulare pentru case pot sa aiba maximum 4 etaje, caz in care sunt completate cu scari interioare si exterioare (acestea din urma, la solicitarea clientului). Mai mult decat atat, in casele modulare containere la cheie pot fi instalate accesorii, echipamente si instalatii care se afla si in constructiile clasice cu beton sau caramida.

Containerele modulare stil casa ii determina pe clienti sa le prefere caselor traditionale, din numeroase motive. Pe langa pretul mai mic, aceste containere casa atrag si cu timpul redus pentru finalizare. Configurarea la interior este posibila asa cum doriti, iar confortul termic este bun. Izolarea termica eficienta duce la uniformizarea temperaturii in containerul casa. Trebuie sa evidentiem si eficienta energetica a unui container modular tip casa, dobandita prin folosirea de materiale specifice. Astfel, podeaua este realizata cu material cu un coeficient termic inalt, iar peretii sandwich au la interior material termoizolant in diverse grosimi.

Procesul de asamblare a containerelor de casa nu genereaza reziduuri, fiind bland cu mediul. Acest proces se desfasoara repede si containerele modulare case pot suferi oricand modificarile necesare. Relocarea, extinderea spatiului prin adaugarea de alte containere si modificarea configurarii de la interior sunt posibile cu usurinta. Atunci cand asambleaza casele modulare containere la cheie, tehnicienii nostri nu urmaresc doar trainicia structurii finale, ci si aspectul ei exterior. Astfel, imbinarile intre containerele tip casa nu vor fi niciodata observabile. Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

Echipa de la Containere Modulare Noi poate produce si monta structuri din containere ce se pot imbina (modulare), precum si din containere ce sunt folosite ca structuri independente (monobloc). La exteriorul caselor, se pot obtine spatii de relaxare prin instalarea de containere cu terasa.

Containerul terasa va fi dimensionat si configurat pentru a functiona cat mai bine cu resedinta si gradina dvs. Puteti opta pentru un container terasa acoperita sau terasa descoperita. Pentru ca terasa sa se imbine cat mai placut cu gradina si casa dvs, va puteti alege finisajul si culorile pentru containerul terasa. Acoperisul este optional si balustrada se poate monta ulterior, fiind flexibila.

In containerul terasa montam instalatii necesare practicalitatii si confortului: prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Practic in numeroase proiecte, containerul terasa poate sa functioneze si ca loc de parcare pentru biciclete, spatii de relaxare la sedii de firme, statii de autobuz, loc de parcare pentru biciclete, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti interesat de constructii rapide si ieftine, va propunem containere locuinta la preturi mai mult decat atragatoare. Spre deosebire de cladirile clasice, aceste containere pentru locuit se ridica rapid, simplu si nu au intarzieri la finalizare. Containerul locuinta modulara cu pret mic poate fi configurat conform nevoilor familiei dvs. Orice instalatie, echipament, accesoriu intalnit intr-o casa clasica poate fi montat si intr-un container pentru locuit. Confortul si siguranta dintr-un container de locuit le egaleaza pe cele din casa clasica. In plus, un container de locuit are pret mult mai mic decat o casa clasica.

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi clienti aleg containere modulare locuibile, in defavoarea constructiilor clasice. Daca unii clienti aleg un container modular locuit pentru ca este ieftin, altii se indreapta spre un container modular de locuit pentru ca este usor de reconfigurat in timp. De altfel, versatilitatea este un atu pentru containerele de locuit pe care nu o intalnim la casele traditionale. Daca renovarea unei case de caramida inseamna multa bataie de cap, cheltuieli neprevazute si inevitabile intarzieri, aceste probleme nu apar cu aceste containere modulare pentru locuit.

Rezistenta unui container de locuit nu este mai prejos decat cea a unei case clasice. Containerul are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (ocroteste de umezeala). Apa nu se aduna pe acoperis datorita unui canal de drenare. Containerele pot lua aspectele dorite, fiind posibila inserarea de pereti de lemn, rigips, caramida aparenta, spoturi, corpuri de iluminat. Pentru decorare putem folosi materiale variate.

Se pot suprapune containere modulare de locuit pana la 4 etaje. Indiferent de configurare si specificatii, va putem oferi containere de locuit cu pret avantajos. Un container locuit la comanda poate avea bai, aer conditionat, dus, sisteme de incalzire—orice instalatie doriti. Pretul pentru containerul pentru locuit de la Containere Modulare Noi este influentat de accesoriile, instalatiile, numarul de etaje precum si gradul de complexitate pentru configurarea spatiului.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Va propunem pentru locuinta dvs si containerul de locuit cu baie. Folosim un singur container, dar in aplicatiile mai ample se pot ridica si structuri din 2, 3, 4 sau mai multe containere. Cautam sa completam aceste containere de locuit cu baie cu accesorii si instalatii de cea mai buna calitate, de la cei mai reputabili producatori.

Confortul termic la interiorul containerelor este bun si se obtine o temperatura constanta in containere datorita panourilor sandwich folosite la pereti. Aceste panouri au material termoizolant de grosimi diverse (intre 60 si 100mm) si ajuta la eficientizarea energetica pentru casele din container.

Containerul de locuit cu baie este o solutie pentru multe aplicatii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 convector (1000W), 1 oglinda, 1 boiler electric. Peretii de container se realizeaza cu panouri sandwich care au spuma poliuretanica in grosime de 40mm. Containerul se completeaza cu ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru cei interesati, se poate opta si pentru containerul de locuit cu toaleta. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm. Ferestrele oscilo-batante si usa sunt fabricate cu tamplarie PVC de culoare alba. In container se instaleaza priza dubla, instalatie de lumina, iar instalatia sanitara este compusa din oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Catalogul de la Containere Modulare Noi include si containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Realizam containere la dimensiunile precizate si suprapunem containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Dupa echiparea cu instalatii si echipamente specifice activitatilor de bucatarie, aceste containere vor oferi aceeasi functionalitate si confort ca si bucatariile din cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Una dintre calitatile containerele bucatarie este aceea ca au o excelenta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie se completeaza cu de tablou de sigurante automat (la interior), instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie poate fi modificat cu usurinta pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor se realizeaza cu usurinta, asemeni si montajului care se poate efectua atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru santiere si ateliere de productie, containerele modulare birouri sunt mereu aditii excelente. Productivitatea angajatilor poate fi amplificata prin utilizarea de containere birouri, a caror delimitare duce la eficientizarea activititatilor. La Containere Modulare Noi veti gasi containere tip birou la preturi avantajoase, usor de configurat, instalat si modificat.

Un container birou din module prefabricate va ajuta angajatii pe santiere sa-si desfasoare cat mai eficient munca. Un container birouri poate avea zone cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Toate santierele, indiferent de gradul de complexitate si marimea lor beneficiaza prin montajul de containere birou.

Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse modele de containere. Un container modular birou permite imbinarea de alte containere pentru a se extinde spatiul initial. In containerul tip birou se monteaza usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Suprapunerea containerelor modulare permite obtinerea de maximum 4 etaje, completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou sunt sigure si pot fi instalate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar este util in numeroase aplicatii. Se pot alege intre doua latimi (2,4 sau 3m) si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de de 2,7m, dar ea poate fi ajustata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou de adapteaza la diversele nevoi ale angajatilor, precum si zonei geografice de instalare. Aceste containere pot fi prevazute cu grup sanitar, vitrine, ghisee, diverse finisaje si culori. Grupul sanitar pentru birou prezinta pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In grupul sanitar se adauga 1 corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 priza dubla, 1 vas WC, 1 cabina de dus si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Cum oferta de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa, ea include si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configurarea cea mai comoda pentru dvs. Un container cu baie este ieftin, sigur si eficient in multe aplicatii. Spre exemplu, el este mai mult decat necesar turistilor in zonele de camping. Un container cu baie le este esential pentru a se curata si ingriji.

Un container modular cu baie permite configurarea dorita si poate fi racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati nu exista, nu se poate monta un container modular cu baie si dus.

Instalarea de container modular cu baie si dus este rapida—acesta este ideal pentru santiere si numeroase alte aplicatii cu caracter temporar. Spre exemplu, daca anticipati ca renovarea casei dvs se va extinde pe parcursul mai multor luni de zile, va recomandam sa instalati un container cu baie si dus. Acesta va va oferi conditiile necesare pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului pana cand se definitiveaza lucrarile de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt alegeri inspirate in multe aplicatii, fiind nu doar rapid de instalat si ieftine, ci si versatile si usor de personalizat. Astfel, un container cu grup sanitar poate include cabine de dus, pisoare, vestiare, grup sanitar, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere toalete cu preturi convenabile.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior), de aceea temperatura este uniforma in container. Montajul de container modular WC se finalizeaza rapid si este util in numeroase scenarii. El poate fi utilizat ca si toaleta pentru locatii izolate precum cabanele de la mari altitudini, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, etc. In zonele calamitate, in care oamenii raman fara adapost, se poate apela la instalarea de containere modulare cu WC. Aceste containere vor oferi un confort important persoanelor sinistrate, mai ales daca sunt echipate si cu aer conditionat, instalatii de incalzire.

Angajatii de pe santiere au nevoie de conditii pentru a avea grija de igiena corporala si acestea se pot obtine prin instalarea de containere cu chiuvete si apa curenta. Santierele de diverse tipuri, cu muncitori veniti din alte localitati, pot beneficia prin montajul de containere cu grup sanitar.

Configuratia si dimensiunile de containere modulare cu grup sanitar sunt stabilite de client si realizate cu precizie de echipele noastre. Containerele sunt folosibile in numeroase aplicatii, putand deveni anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru constructia de structuri cu grade variate de complexitate. Tehnicienii nostri experimentati monteaza cu succes numeroase modele de containere, inclusiv containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice si puteti alege intre doua marimi: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea sau nu izolatie si il putem furniza gata asamblat. Personalizarea containerului de garaj se poate realiza prin alegerea culorilor de vopsea si a finisajelor. Daca doriti, se pot instala usi manuale sau automatizate, dar alte echipamente impuse de activitatea dvs.

Pentru fabricarea de containere modulare garaje se utilizeaza tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele isi pastreaza aspectul si structura multi ani si nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Pentru fabricarea tavanului se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, tabla cutata alba de 0,5mm, grinzi de lemn si vata minerala de 100mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj sunt prevazute cu usa basculanta Horman, realizata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Containerul garaj de 7x3x2,5m poate sa aiba fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii nostri au grija nu doar la instalarea precisa a containerului de garaj, ci si la efectele produse de instalare asupra mediului. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nici nu va altera mediul de instalare. Containerul garaj nu va mai necesita alte finisaje si este o aditie inspirata in multe aplicatii.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

La Containere Modulare Noi veti gasi containere depozitare usor de montat si de configurat pentru stocarea in conditii de siguranta a marfurilor de diverse tipuri. Un container depozitare se monteaza rapid si poate fi delimitat la interior pentru a va fi cat mai util. Avem grija sa montam toate echipamentele si accesoriile de care este nevoie pentru ca produsele stocate sa nu se deterioreze in vreun fel. Puteti alege latime de 2,4 sau 3m pentru containerele de depozitare sau lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Containerele pot sa aiba sau nu izolare.

Spre deosebire de constructiile din caramida sau beton, nu va fi nevoie sa renovati sau sa realizati lucrari complexe de mentenanta pentru un container magazie. Utilizam cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Este o tabla utilizata doar la containere. Protejarea de coroziune a containerului modular se realizeaza prin grunduirea si vopsirea acestuia. Pardoseala este fabricata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular este realizat cu tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 1000mm, tabla zincata lisa de 0,5mm. La pereti utilizam panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa unui container de depozitare este in doua canate. Echipam containerul cu prize, ferestre, toalete, corpuri de iluminat si alte accesorii impuse de tipul de marfuri stocate. Toate aceste accesorii si instalatii vor influenta costul final asociat cu ridicarea unui container modular de depozitare.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

O investitie mica, dar extrem de utila, pentru o afacere tip magazin este containerul de magazin. La Containere Modulare Noi gasiti containere modulare magazine cu preturi competitive si echipabile cu instalatiile necesare activitatilor dvs comerciale (aer conditonat, bai, instalatii electrice, etc). Containerul tip magazin se instaleaza in timp redus si spatiul sau poate fi impartit cat mai adecvat pentru magazinul dvs.

Un container modular magazin atrage prin pretul mic, viteza mare de instalare, facilitatea configurarii. Tot mai multi clienti aleg aceste containere tip magazin si pentru ca ele sunt usor de modificat in timp. Spatiul poate fi usor extins prin imbinarea de alte containere, dar si reconfigurat pentru a se adapta noilor nevoi. La nevoie, containerele pot fi demontate si amplasate in noi locatii.

Putem produce containere modulare de magazin la dimensiunile dorite si putem configura containerul astfel incat el sa functioneze cat mai bine pentru tipul dvs de magazin. Magazin de produse alimentare, de piese auto, pet shop, magazin de confectii textile, patiserii, magazin cu produse cosmetice sunt doar cateva dintre structurile ce se pot obtine cu aceste containere tip magazin.

Instalam si configuram containerele de magazin astfel incat sa intruneasca pe deplin normele si standardele de siguranta si igiena pentru domeniul in care activati. Va garantam personalizarea containerelor de magazin in termeni de dimensiune, configurare, accesorii, precum si finisaje si culori.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Suntem gata sa fabricam si sa montam orice container spatiu comercial la pret avantajos pentru oricare dintre clienti. Containerele comerciale pot fi astfel dimensionate si delimitate incat sa permita eficientizarea activitatilor comerciale. Daca sunteti implicat intr-o afacere cu prezentare de produse in fata clientului, un container comercial este o investitie extrem de inspirata.

Sunt disponibile containere comerciale late de 2,4, respectiv 3m si cu lungimi variind intre 3 si 12m. Vom monta toate accesoriile si instalatiile necesare pentru diverse activitati comerciale: ferestre, prize, toalete, instalatii electrice, echipament specifice, etc.

Avem pentru dvs containere comerciale de vanzare la preturi atractive, de ajutor atunci cand urmariti cresterea profitului. Avem nevoie doar de cateva ore pentru a instala cele mai multe dintre containere, utile atat in activitatile cu caracter temporar, cat si in cele cu caracter permanent. Containerele rezista expunerii la elementele naturale si pot fi usor transformate la interior, mutate in noi locatii si reconfigurate.

Containere Horeca

Containere Horeca

De multe ori, structurile Horeca de tip restaurant, bar, cafenea, fast-foid, gelaterie, etc pot functiona excelent in containere Horeca. In functie de complexitatea structurii si nevoile clientului, apelam la containere monobloc sau la cele modulare. Containerele Horeca permit ajustari si delimitari conforme tipului de activitate pe care il vor gazdui.

Personalizarea containerelor Horeca se poate realiza pe multe planuri. Astfel, putem insera suprafete mari vitrate, pereti basculanti, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, iar cei de interior pot fi placati cu rigips. A

Numite elemente pot fi vopsite in culorile dorite si puteti selecta intre mai multe tipuri de usi si de deschideri. Daca doriti, putem monta sigla luminoasa pentru identificarea rapida a restaurantului dvs. Este posibila ornamentarea containerului cu lambriuri, folosirea de vopsea lavabila, etc.

In cazul in care doriti o cladire pe mai multe niveluri, putem suprapune containerele modulare pana la 4 etaje. Vom folosi, insa, containere monobloc daca nu doriti suprapunerea si nici extinderea pe viitor. Inseram ferestre mici pentru ventilatie si echipam containerele Horeca pentru confortul maxim al clientilor si angajatilor (prize, lumini, cabine de dus, sisteme de incalzire, boiler, accesorii pentru echipamente High-Tech, etc).

Containere cafenea

Containere cafenea

Folositi containere pentru cafeneaua dvs, indiferent daca este vorba despre o cafenea fixa sau mobila. Montam rapid si eficient container cafenea in locatia dorita si dotam containerul modular bar cu accesoriile si echipamentele caracteristice cafenelelor. Aer conditionat, sisteme de ventilatie, echipamente pentru confort sunt cateva exemple in acest sens.

Echipam containerele cafenea cu ferestre si usi termopan in dimensiunile dorite si urmarim sa impartim spatiul de container de cafenea astfel ca angajatii sa fie eficienti si clientii sa se simta confortabil. Astfel, containerul de cafenea poate sa aiba zone de servire, zone de preparare, zone de depozitare, zone pentru grupuri sanitare, etc. In containerul cafenea este posibil montajul de mese intarite, rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, ice maker, instalatii electrice, etc. Pretul pentru container este afectat de dimensionarea si configurarea spatiului, accesoriile si echipamentele montate, numarul de niveluri. Chiar si asa, containerul cafenea are un pret convenabil pentru cei mai multi clienti.

Container fast food

Container fast food

Pentru afacere de tip fast-food, inchirierea unui spatiu sau constructia lui din caramida sau beton nu reprezinta singurele solutii. Va propunem sa folositi un container fast food, usor de instalat, ieftin si usor de configurat la interior.

Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere modulare fast-food cu pret atractiv, indiferent de solicitarile si preferintele clientilor. In containerele fast food vom monta instalatii si echipamente care faciliteaza bunul mers al activitatilor de fast food. Putem monta aer conditionat, usi si ferestre din termopan, sisteme de incalzire, etc. Urmarim ca, prin configurarea din containerul fast-food, activitatile sa aiba loc cat mai eficient.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ containere pe nivel parter sau P+1. In acest sens, apelam doar la container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt sigure si practice in toate santierele, indiferent de complexitatea si marimea lor. Dupa configurare, containerele pot functiona ca si Sali de mese, birouri, toalete, Sali de conferinte, holuri, dormitoare, dusuri, etc.

Acolo unde este nevoie, putem ridica si blocuri de containere, completate cu scari si cai de acces la exterior. Containerul de santier poate fi oricand modificat, reconfigurat pentru a se obtine zone cu alte functii decat cele initiale. Imbinarea de alte containere atrage marirea spatiului si containerul de santier poate fi, oricand, demontat si amplasat intr-un loc nou.

In oferta noastra gasiti containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, dar si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. Daca ati planificat cazarea muncitorilor, va propunem ansamblurile de cazare ce includ 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Paza si protectia intrarilor in institutii, muzee, banci, sedii de firma, a parcarilor nu poate fi acoperita doar de sistemele de supraveghere video. Prezenta paznicilor este inca necesara si, pentru confortul acestora, se apeleaza la containerele cabine paza. Un container cabina paza are pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Astfel, temperatura la interior devine uniforma.

Fabricam si instalam containere de paza in dimensiunile precizate. Ele pot fi montate in orice zona geografica. Recomandam echiparea acestor containere cu aer conditionat si sisteme de incalzire pentru a creste confortul termic al paznicilor. Inseram ferestre tip ghiseu pentru ca spatiul rezultat sa fie cat mai functional.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Productivitatea muncitorilor pe santier depinde de multi factori, asigurarea confortului acestora pentru igiena corporala fiind unul important. Va recomandam sa alegeti containere modulare de tip vestiar intrucat ele pot fi ajustate la zona geografica, numarul de angajat si nevoile acestora.

Containerele vestiare sunt utile nu doar pe santiere, ci si acolo unde exista piscine si terenuri de sport. Configuratia containerelor vestiare se realizeaza conform scopului final pentru acestea. Atsfel, putem monta containere vestiare simple (doar pentru un grup de persoane), dar si mixte (pentru femei si barbati). Daca doriti, putem adauga la containerele vestiare bai, grupuri sanitare, etc.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, iar lungimea este intre 3 si 12m. La Containere Modulare Noi, puteti alege intre vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt solide si pot fi folosite si pentru a se ridica scoli si gradinite. Utilizam containere scolare pentru a obtine institutii educationale la fel de sigure, solide si confortabile ca si constructiile clasice din caramida sau beton.

Containerele scoala sunt folosite pentru a se configura Sali de clasa, cancelarie, biblioteca, sala de festivitati, sala de sport, sala de mese, laboratoare, vestiare. Putem monta scoli din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cu bibilioteca, sala de sport si cancelarie. Gradinitele pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si Sala de festivitati.

Ne asiguram ca igiena, confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie optime, de aceea instalam in containerele scoala aer conditionat, grupuri sanitare, sisteme de incalzire, etc. Folosim pentru suprafete doar materiale rezistente la trafic inalt, usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca urmariti extinderea unei unitati medicale sau ridicarea unei structuri medicale noi, va sugeram sa luati in calcul utilizarea de containere sanitare. La Containere Modulare Noi va oferim containere sanitare pentru a obtine constructii sanitare diverse: centre de testare si vaccinare, cabinete veterinare, dispensare, farmacii, dispensare, cabinete stomatologice, morga. Containerele sanitare se pot utiliza si pentru a se crea zone de tampon la intrarea in spitale, clinici medicale. Zonele de triaj din spitale pot fi obtinute tot prin folosirea de containere sanitare.

In zonele afectate de calamitati naturale (inundatii), unde oamenii raman fara adapost, se poate apela la constructii din containere sanitar. Ele pot fi echipate cu grupuri sanitare, dus, baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, etc. Oamenii ramasi fara adapost vor putea folosi aceste containere pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului. Se vor instala podele rezistente la trafic intens, usor de curatat.

Containerul sanitar poate fi ajustat pentru a folosi unor scopuri noi. Spatiul sau poate fi marit dupa adaugarea de noi containere, iar configurarea se poate modifica pentru a se obtine zone cu functii noi. Acolo unde este necesar, containerul sanitar poate fi si mutat intr-un loc nou. Dotat cu instalatii, containerul poate fi racordat imediat dupa montaj la retelele de apa si electricitate ale spitalului.

In catalogul nostr veti gasi si containere triaj, care pot fi furnizate cu aer conditionat sau radiator electric gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Analizati oferta de la Containere Modulare Noi pentru containere monobloc si modulare. Putem ridica structuri din containere, dimensionate si configurate asa cum aveti nevoie. Timpul de instalare este redus, iar preturile sunt atractive pentru cei mai multi clienti. Pentru alte detalii legate de constructiile modulare, nu ezitati sa ne contactati chiar azi!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram