Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Falticeni

Containere Modulare Falticeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Falticeni. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Intr-o societate in care totul se desfasoara in ritm alert, putini dintre noi mai au rabdare sa astepte luni de zile pentru ridicarea casei mult visate. Pentru multi ani singurele optiuni in materie de constructii, cladirile clasice din caramida sau beton pierd teren in fata constructiilor alternative. Intre acestea se evidentiaza constructiile din containere modulare, al caror timp de instalare este injumatatit fata de cel al constructiilor traditionale.

La Containere Modulare Noi gasiti containere monobloc si modulare, utilizate in constructii variate ca marime si grad de complexitate. Constructiile modulare presupun fabricarea la interior componentelor unei structuri pe sectiuni (module) si asamblarea acestora la terenul clientului. Conceptul nu este nou, el aparand din sec. XIX. Progresele din ultimii ani din domeniul materialelor de constructii au facut insa ca structurile din containere modulare sa fie tot mai raspandite.

Beneficiile aduse de aceste constructii sunt numeroase, timpul redus pentru instalare fiind unul dintre cele mai importante. Intrucat mare parte din procesul de productie (intre 60 si 90%) se petrece la interior, costurile asociate cu materiile prime si energie sunt reduse—ele explica pretul mic al constructiilor din containere. Cum procesul productiei se petrece la interior, materialele sunt uscate si constructia finala nu avea umiditate. Nu vor exista intarzieri in lucrari din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ca in cazul constructiilor clasice, iar riscul accidentelor la locul de munca este mult diminuat.

Containerele, fie ele monobloc sau modulare, sunt folosite in numeroase proiecte, de la cele simple de timpul containerelor vestiar si al cabinelor de paza si pana la cele complexe, de tipul organizarilor de santier, spitalelor si scolilor. Containerele modulare sunt extrem de versatile, putand trece cu usurinta prin transformari dupa instalare. Daca renovarea unei cladiri clasice din caramida sau beton este un proces stresant, scump si aproape niciodata la timp, modificarea unei cladiri modulare este facila, ieftina si mai mereu finalizata la termen. Astfel, o cladire modulara poate fi extinsa prin imbinarea de noi containere, reconfigurata la interior pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar demontata si relocata in locatii noi.

Modulele container pot fi suprapuse pana la 4 etaje, caz in care pot fi echipate nu doar cu scari interioare, ci si exterioare. La Containere Modulare Noi veti gasi o gama variata de containere, utilizabile pentru tot felul de proiecte. Containerele pot fi dotate cu toate accesoriile si instalatiile regasite in cladirile traditionale (aer conditionat, dus, bai, sisteme de incalzire, corpuri de iluminat, toalete, grupuri sanitare, ferestre, usi, jaluzele exterioare), devenind la fel de sigure si confortabile ca si acestea. Containerele pot fi livrate cu aceste instalatii gata montate, fiind gata de racordare la retelele de apa, electrice, canalizare, Internet, etc.

Intrucat pot sa includa materiale regasite si in structurile clasice, constructiile modulare pot sa fie la fel de atragatoare ca si casele traditionale. Imbinarile de containere nu sunt vizibile, iar clientii pot alege finisajele si culorile de vopsea pentru un aspect estetic cat mai placut.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au in componenta podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica si se pot imbina pentru obtinerea structurilor dorite. Latimea pentru containere modulare poate fi de 2,4 sau 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare poate lua valori de la 3 la 12m. Ne dorim ca structura finala sa aiba dimensiunile si configurarea dorite, de aceea va recomandam sa alegeti cat mai precis dimensiunea pentru constructie. Este un pas care ne ajuta in selectarea containerelor cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In proiectele in care spatiul oferit de un container este suficient, se apeleaza la containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere ce se folosesc ca structuri independente, ele nepermitand imbinarea cu alte containere.

Fabricate din structura metalica, profilata la rece si utilizabile imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt functionale in multe domenii. Termoizolate, ele pot functiona ca si anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni restaurante, spatii de fast food, gelaterii, cafenele, baruri, containere de depozitare. Containerele monobloc pot fi folosite si in domeniul public, ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Permitand imbinarea si suprapunerea pana la 4 etaje, containerele modulare se folosesc pentru a se obtine structuri dintre cele mai complexe. Ele pot suporta transformari cu usurinta, permitand extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere, reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar relocarea.

Containerul cu panouri sandwich este o optiune functionala si ieftina pentru multe proiecte. Cum un panou sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant, realizarea unui container sandwich se poate finaliza chiar si intr- zi. In plus, spatiul obtinut este izolat termic si temperatura interioara este uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca doriti containere amenjate pentru utilizare cat mai rapida, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile utile activitatilor dvs. Un container amenajat asa cum va este necesar echivaleaza in confort si practicalitate constructiile clasice din caramida sau beton.

Puteti sa va bucurati rapid de un container la cheie cu toate instalatiile si accesoriile regasite in casele clasice: baie, dus, instalatie electrica, boiler, aer conditionat, etc. Containerele modulare se pot suprapune si imbina pentru a rezulta spatii diferite ca si complexitate. Containerele pot functiona ca adaposturi temporare pentru persoanele ramase fara adapost in urma unor calamitati naturale, dar si ca structuri permanente de tipul scolilor si spitalelor.

Un container echipat cu accesoriile dorite este si mai ieftin decat cladirile clasice. Contactati-ne oricand pentru mai multe detalii despre containere la cheie—ele pot fi oricand configurate pentru nevoile si preferintele familiei dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Daca doriti containere tip casa pe structura metalica, suntem gata sa va oferim proiectul visat. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel sau suprapuse pana la 4 niveluri (vor avea scari interioare, dar si exterioare daca se doreste). Casele modulare containere la cheie pot fi completate cu jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, radiatoare electrice si multe alte instalatii.

Versatilitatea prezentata de containerele modulare stil casa este apreciata de clienti, fiind chiar un argument decisiv pentru achizitie. Un container tip casa se poate configura eficient la interior, dar poate suporta oricand modificari pentru a se adapta noilor functii. Este posibila extinderea spatiului prin inserarea de noi containere, reconfigurarea pe zone noi la interior. Containerul poate fi chiar demontat si amplasat in locatii noi.

Containerele de casa sunt tot mai cautate de clienti intrucat au numeroase calitati. Peretii de container modular tip casa sunt bine izolati si temperatura este uniforma peste tot in container. Totodata, pentru podele se foloseste un material cu un coeficient termic inalt.

Desi sunt finalizate repede, containerele modulare tip casa sunt trainice. Datorita grunduirii si vopsirii, containerul casa nu va fi afectat de coroziune si isi va mentine aspectul mult timp. Ne procuram materialele si instalatiile de la producatori de renume, pentru ca produsele noastre sa dureze cat mai mult in timp.

Furnizam casele modulare dotate cu instalatii, fiind gata de racordare la retelele de apa, electricitate si canalizare. Casa din container poate fi personalizata nu doar ca dimensionare, configurare si accesorizare, ci si ca finisaje si culori de vopsea pentru anumite elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul de la Containere Modulare Noi gasiti containere utilizabile ca elemente independente, dar si containere ce se pot imbina intre ele. Vom oferi structura dorita in configurarea si dimensionarea dorita, cu tipul de executie preferat de dvs.

Spatiul de la exteriorul casei poate fi intregit cu un container terasa. Va propunem doua modele: terasa acoperita si cea descoperita. Acoperisul este optional si balustrada poate fi montata ulterior, fiind flexibila. In containerul terasa montam tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Containerele terasa sunt versatile, putand functiona si ca locuri de parcare pentru biciclete, spatii de pauza in timpul liber, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca nu doriti sa asteptati multe luni pentru a va muta in casa noua, analizati varianta de containere de locuit. Cu instalare rapida, containerele de locuit au preturi reduse si sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete mai putin generoase. Un container de locuit la comanda poate fi delimitat la interior asa cum doriti si preferati.

Daca ridicarea unei case traditionale nu se incheie aproape niciodata la data stabilita, implicand deseori intarzieri, cheltuieli si probleme neprevazute, aceste evenimente nu apar cu un container modular de locuit. Producerea containerelor are loc la interior, deci instalarea nu se intarzie din cauza vremii, riscul de accidente este redus si materialele folosite sunt uscate.

Containerele modulare de locuit pot fi suprapuse pana la 4 etaje, procesul de imbinare fiind similar cel din jocul Lego. Containerele pentru locuit care sunt suprapuse vor avea scari interioare si exterioare. Accesoriile, instalatiile din casele clasice pot fi montate si in containerul locuinta modulara.

In final, un container de locuit egaleaza in confort si practicalitate casa clasica. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt meticulosi si au grija ca structura finala sa fie cat mai durabila in timp. In plus, imbinarile containerelor modulare vor fi invizibile, aspectul estetic fiind la fel de important ca si cel al trainiciei constructiei.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla. Acoperisul sau este din tabla zincata si protejeaza de umezala. Apa nu se aduna pe acoperis, fiind directionata departe de cladire printr-un canal de drenare. Acoperisul de container modular are instalatie electrica. Puteti personaliza containerul cu inserarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat si spoturi.

Pretul pentru un container locuinta modulara este influentat de factori precum complexitatea structurii si a configurarii, dimensiunii constructiei, numarul de etaje, accesoriile si instalatiile montate, materialele decorative folosite, etc. Containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele fara aceste instalatii. Chiar si asa, containerul de locuit are pret atractiv si mai mic decat casa traditionala din caramida sau beton.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi realizate dintr-un singur container, sau din 2, 3, 4 si chiar mai multe module. Ne procuram materialele si produsele de la cei mai renumiti producatori pentru a va putea oferi containere durabile, confortabile si sigure. Daca doriti, putem livra containere de locuit cu baie si configuratia solicitata.

Cum containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, ele pot oferi o temperatura ambientala placuta si uniforma. Eficienta energetica este obtinuta prin folosirea de panouri sandwich pentru pereti, precum si de materiale cu un coeficient termic inalt pentru podele. Iarna, veti folosi mai rar sistemele de incalzire, ia vara mai putin aerul conditionat.

Containerul de locuit cu baie este practic in multe proiecte. O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 convector si 1 boiler electric. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm, iar pentru usa si ferestrele oscilo-batante se foloseste tamplarie PVC. Un container de locuinta cu toalete are priza dubla si corp de iluminat.

In construirea de container de locuit cu toaleta se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm pentru pereti, usa si ferestre din tamplarie PVC. Se monteaza priza dubla, instalatie de iluminat si instalatia sanitara include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 vas WC.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

In oferta de la Containere Modulare Noi gasiti containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, ce pot fi adaptate la nevoile si solicitarile clientilor. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje si echipate cu elemente de bucatarie. Dupa montajul de accesorii, echipamente de bucatarie si configurarea optima a spatiului, aceste containere de bucatarie vor deveni la fel de functionale si practice precum bucatariile din cladirile traditionale din caramida si beton.

Analizati oferta noastra de containere bucatarie la preturi avantajoase, solide si practice. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece si panouri de tip sandwich poliuretan. Pentru fabricare se utilizeaza tabla zincata dublu faltuita si pentru izolare se foloseste vata minerala de sticla. Containerele bucatarie au membrana hidroizolatoare si prezinta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie include usa metalica, ferestre din PVC de tip oscilo-batant, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, precum si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Impartirea spatiului se face pentru ca spatiul sa functioneze cat mai bine pentru dvs. In timp, containerele de bucatarie pot fi modificat usor, prin imbinare de noi containere (se mareste spatiul), reconfigurare la interior si chiar relocare in locatii noi.

Trainice, montabile pe suprafete plane si inclinate, containerele bucatarie sunt excelente in diverse aplicatii si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi, gasiti modele variate de containere birouri, remarcabile pentru trainicia, versatilitatea si dinamismul lor. Rapid de instalat si avantajoase ca pret, containerele ajuta la eficientizarea activitatilor pe santiere si ateliere de productie.

Se pot imbina module prefabricate pentru se obtine container birou trainic si functional, adecvat diverselor activitati de birou. Containerul tip birou poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte, precum zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Calitatile enumerate recomanda containerele tip birou pe santiere, oricat de mici sau ample ar fi ele.

In oferta noastra se afla containere birouri variate si un container modular birou se poate instala in orice zona geografica a tarii. In urma configurarii, containerul de birouri poate fi sala de mese, sala de sedinte, etc. Se pot adauga ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, aer conditionat, etc. Ne procuram materialele si produsele de la furnizori de renume pentru ca spatiul de birou rezultat sa fie trainic, confortabil si usor de ajustat la nevoile clientului si zona geografica in care se monteaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri. Containerele au latime de 2,4 sau 3m si lungime variind intre 3 si 12m. Cele mai multe containere au inaltime de2,7m, dar se poate realiza o ajustare a inaltimii.

Containerele tip birou pot sa includa grupuri sanitare, ghisee, vitrina, etc. Personalizarea se realizeaza nu doar in termeni de dimensionare si configurare, ci si in ceea ce priveste finisajul si culorile de vopsea pentru anumite elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are in componenta sa pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie PVC. Pentru functionalitate inalta, grupul sanitar se completeaza cu priza dubla, corp de iluminat, vas WC, oglinda, lavoar, mobilier lavoar, cabina dus, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie de calitate superioara.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

Echipabile cu chiuvete si apa curenta, aceste containere sunt la fel de confortabile, sigure si eficiente ca si toaletele clasice. Pe santierele unde muncitorii sunt din diverse localitati, aceste containere cu grup sanitar sunt mereu investitii intelepte. In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, containerul modular cu WC este o solutie sigura. El poate fi completat cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dusuri, etc pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului si igienei.

Containerele modulare cu grup sanitar se pot dimensiona si configura asa cum solicita clientul. Ele sunt versatile, putand functiona ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, puteti sa ne contactati pentru containere garaj din profile metalice. Ele pot fi izolate si neizolate si pot avea doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate veni gata asamblat si pregatit pentru utilizare. Este posibila personalizarea unui container de garaj prin vopsirea sa in anumite culori si alegerea finisajelor. Se pot instala usi manuale sau automatizate.

Pentru a produce containere modulare garaje utilizam tabla zincata de 2mm profilata la rece. Acestea nu vor ceda la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si tabla cutata alba, iar peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj prezinta usa Horman, vopsita pe ambele parti. Este o usa basculanta, fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Se completeaza containerele cu instalatie electrica si usa automatizata, la cerere. La containerul garaj izolat de 7x3x2,5m se insereaza si fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti in procesul de montaj al containerelor de garaj. Acesta nu va produce reziduuri si nu va provoca daune spatiului de instalare. Garajul este solid si fixam elementele cu suruburi si sudura. Nu vor fi necesare alte finisaje. Pentru container garaj la pret convenabil, echipa noastra va sta oricand la dispozitie.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Nu este nevoie sa inchiriati sau sa achizitionati o magazie, cand exista varianta de containere modulare pentru depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin, ci si rapid de instalat si configurat. Analizati oferta noastra de containere pentru depozitare ce pot fi adaptate pentru stocarea in conditii optime a marfurilor dvs. Containerele pot fi izolate sau neizolate si pot avea latimi de 2,4 sau 3m. Lungimea lor variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m.

Pentru un container magazie nu vor fi necesare lucrari regulate de renovare si intretinere, ca in cazul depozitelor clasice din caramida sau beton. Cadrul monobloc este fabricat cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece si folosita doar la constructia de containere. Containerul modular de depozitare nu este afectat de coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie are tabla zincata lisa 0,5mm, grinzi de lemn, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Ambele variante de containere au usa in doua canate si pot fi completate cu toalete, prize, ferestre, corpuri de iluminat. Este de la sine inteles ca pretul pentru containere modulare pentru magazie creste odata cu numarul de accesorii adaugate, dar ramane mai mic decat cel al magaziilor din caramida sau beton.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Indiferent de tipul de produse comercializate, puteti sa folositi ca si magazin containerele pentru magazin. Baie, aer conditionat, echipamente specifice produselor comercializate sunt cateva dintre completarile care se pot aduce containerelor tip magazin. In timp, aceste containere modulare pentru magazine pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, reconfigurate la interior pentru a se obtine zone noi. La nevoie, ele pot fi demontate si mutate in locatii noi. Dispunem de utilajele necesare unor astfel de lucrari pentru orice container tip magazin.

Este posibila echiparea de container modular de magazin in functie de domeniul dvs de activitate. Astfel, un container magazin poate functiona ca si magazin alimentar, de piese auto, de produse de beauty, produse bio, patiserie, plafar, confectii textile, etc. Avem materialele si experienta pentru a instala container magazin de imbracaminte, carmangerie, pet shop, magazin apicol si multe altele.

Putem dimensiona si configura containerul de magazin in functie de dorintele clientului si normele de igiena impuse de domeniul de activitate. Containerele de magazin pot fi personalizate prin instalarea de sigla luminoasa, placarea peretilor de exterior si interior, alegerea finisajelor si a vopselelor pentru anumite elemente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru cei interesati de investitii profitabile pentru activitatile lor comerciale, propunem folosirea de containere comerciale ca si spatii de prezentare a produselor. Va propunem containere comerciale durabile ce pot fi completate cu echipamentele si accesoriile specifice activitatii dvs comerciale.

Un container de spatiu comercial se dimensioneaza in functie de preferintele clientului. Fiind containere personalizate, containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt alegeri perfecte pentru comerciantii cu amanuntul care isi prezinta produsele in fata clientilor.

Cu structura trainica si design personalizabil, containerele sunt utile in numeroase proiecte. Ele sunt sigure si functionale atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in activitatile permanente. Ieftine si montabile chiar si in cateva ore, containerele sunt excelente alegeri pentru afacerile comerciale mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot avea instalatii, materiale si delimitari pentru a proteja in conditii optime marfurile dvs. Ele pot fi imbinate pentru a rezulta spatii comerciale mai mari, dar si reconfigurate la interior pentru a se obtine zone cu functii noi. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7. Se completeaza cu instalatii electrice, ferestre, toalete si alte echipamente specifice activitatii comerciale pe care le gazduiesc.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt folosite si adaptate pentru a deveni gelaterii, baruri, restaurante, restaurante de tip fast-food. In functie de necesitatile clientului, se utilizeaza containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele Horeca prin includerea de suprafete mari vitrate, terase, pereti basculanti, copertine, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, in timp ce peretii de interior se pot placa cu rigips. Este posibil sa vopsim cu vopsea lavabila, sa adaugam lambriuri si parchet. Daca doriti, putem vopsi anumite elemente in culorile precizate si chiar instala sigla luminoasa pentru restaurantul dvs.

Se pot folosi containere monobloc, dar si containere modulare daca se doreste suprapunerea sau se anticipeaza o extindere dupa catva timp. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich, iar pentru ventilatie se insereaza geamuri mici. Tamplaria este excelenta si containerele Horeca pot avea diverse tipuri de usa, de deschidere. Cabina de dus, boiler electric, accesorii pentru echipamente High-tech, prize, lumini, aer conditionat, sisteme de incalzire sunt cateva dintre multele aditii ce se pot realiza la containerele Horeca.

Containere cafenea

Containere cafenea

Cafenelele, fie ele mobile sau fixe, pot functiona la fel de bine si in containerele cafenea, nu doar in constructiile clasice din caramida sau beton. Containerul cafenea poate avea dimensiunile dorite; configurarea spatiului o putem realiza pentru o functionare cat mai eficienta a activitatilor specifice cafenelelor. Un container modular bar poate avea aer conditionat, sisteme de incalzire, piese de mobilier specifice cafenelelor.

Completam containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan in dimensiuni diverse. Aceste echipamente ajuta la optimizarea activitatilor de cafenea, confortul clientilor si eficienta angajatilor. Urmarim ca sa instalam un container de cafenea ce indeplineste normele si standardele de igiena si siguranta.

Containerele de cafenea pot fi impartite pentru a se obtine zone cu functii diverse: spatii de depozitare, zone de servit masa, grupuri santare, etc. Va sugeram sa completati containerele de cafenea cu rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si raft, mese intarite, ice maker, usi, mese cu rafturi mobile, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca sunteti la debutul unei afaceri de tip fast-food sau doriti sa cresteti afacerea curenta, analizati folosirea de containere fast-food ca si spatii pentru activitatea dvs. Aceste containere comerciale pot fi echipate si configurate pentru ca activitatile specifice de fast-food sa aiba loc eficient pentru angajati si confortabil pentru clienti.

Ne procuram materialele, accesoriile si echipamentele de la producatori de renume, pentru a fi siguri ca structurile noastre containere fast-food rezista cat mai mult in timp. Pentru containere modulare fast-food, puteti apela oricand la echipa noastra. Montam in containere aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi si ferestre termopan in variate dimensiuni. Compartimentam containerul fast-food asa cum va este cel mai util. Daca folosim containere modulare, le vom putea transforma, extinde, reconfigura si chiar muta cu usurinta pentru a le adapta scopurilor noi.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ constructiile din containere pe nivel parter sau P+1. Folosim doar container modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice in orice santier, indiferent de tipul, dimensiunea sa, numarul de muncitori. Containerele de santier pot fi configurate pentru a se obine dormitoare, birouri, dusuri, holuri, Sali de conferinte, Sali de mese, toalete, etc.

Daca doriti blocuri de containere, avem grija sa le completam cu scara de acces si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si pot fi reconfigurate la nevoie. Ele sunt portabile si au preturi convenabile. Orice container santier poate fi modificat la interior pentru a se obtine zone cu functii noi, dar si extins prin adaugarea de noi containere.

In catalogul nostru se afla containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu birou cu 4 sau 6 containere. Acolo unde este nevoie de cazarea muncitorilor, putem instala ansamblu cazare format din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Supravegherea video a optimizat enorm securizarea institutiilor, dar prezenta paznicilor este, in continuare, necesara in multe aplicatii. Intrarile in institutii, muzee, institutii oficiale, parcarile au nevoie de paznici. Pentru confortul si siguranta acestora se pot folosi containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au temperatura uniforma.

Containerele de paza pot fi dimensionate cum este solicitat. Pentru practicalitate, ele pot avea ferestre tip ghiseu. Pentru confortul paznicilor, recomandam instalarea de aer conditionat sau sisteme de incalzire. Containerele cabina paza sunt sigure, confortabile si pot fi montate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Productivitatea muncitorilor pe santiere poate fi asigurata prin multe metode, crearea conditiilor decente pentru actiunile de ingrijire a corpului fiind una dintre ele. Analizati instalarea de containere vestiare pentru santierul dvs. Un astfel de container vestiar poate avea toate accesoriile si instalatiile regasite intr-un vestiar modern. Containerul vestiar poate avea dimensiunile impuse de santierul sau aplicatia dvs. Totodata, el poate fi delimitat la interior pentru a servi cat mai eficient scopului final.

In urma imbinarii de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se obtin containere vestiar pentru muncitorii pe santiere. Aceste containere sunt utile si pe langa terenuri de sport si piscine. Containerele vestiar pot fi configurate variat, conform destinatiilor finale. Astfel, putem monta vestiare simple, utilizate de un singur grup de persoane, dar si mixte, folosite de femei si barbati. Daca doriti, putem personaliza containerele vestiar prin echiparea lor cu grupuri sanitare, bai, etc.

Containerele vestiar pot avea latimea de 2,4 sau 3m si lungimea de la 3 la 12m. In catalogul nostru se afla vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu grup sanitar si lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Containerele sunt suficient de solide pentru a fi utilizate in construirea de scoli si gradinite. Echipa de la Containere Modulare Noi foloseste containere scolare de inalta calitate pentru a ridica scoli si gradinite la fel sigure, confortabile, trainice si practice precum cele din constructiile traditionale cu beton si caramida.

Cu ajutorul containerelor scoala se pot obtine Sali de clasa, cancelarie, biblioteca, sala de sport, sala de mese, sala de festivitati, laboratoare. Containerele modulare se pot imbina pentru a rezulta scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Pentru gradinite, folosim containere modulare pentru a rezulta institutii prescolare cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Containerele vor fi dotate cu aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare si alte accesorii importante pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice. Aceste containere pot fi folosite in orice zona geografica a tarii. Folosim materiale cu rezistenta la traficul intens si usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Atunci cand se doreste extinderea unei unitati sanitare deja existente sau ridicarea unei unitati noi, se apeleaza cu incredere la containere sanitare. Acestea pot fi dimensionate si configurate astfel incat sa se obtina o gama vasta de unitati medicale. Cabinete stomatologice, dispensare, cabinete veterinare, clinici medicale, farmacii si chiar morga pot fi ridicate prin containere modulare sanitare. La intrarea in spitale si clinici medicale, unde se doreste crearea de zone-tampon, se pot folosi aceste containere sanitare. Zonele de triaj pot fi si ele create prin instalarea de containere sanitare.

In situatiile extraordinare in care oamenii raman fara adapost, in urma inundatiilor sau a altor calamitati naturale, se poate apela tot la containerele sanitare. Acestea pot fi echipate cu aer conditionat, grupuri sanitare, bai, dusuri, boilere si alte instalatii pentru a se asigura confort si conditii decente persoanelor sinistrate.

Containerele sanitare sunt extrem de versatile si pot sa treaca oricand prin transformari. Daca se doreste, spatiul poate fi reconfigurat pentru a se adapta unor nevoi noi, dar si extins prin imbinarea de alte containere. Demontarea si relocarea containerelor sanitare in locatii noi sunt, de asemeni, posibile. Containerele sanitare vin cu instalatii pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retelele de apa, electricitate si canalizare ale spitalului.

Pentru cei interesati, putem livra si containere triaj, care au aer conditionat sau radiator gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi este gata sa ridice structura dorita din containere monobloc sau modulare, in configuratia si dimensiunile solicitate. Preturile sunt mici si timpul de instalare este rapid. Contactati-ne pentru alte detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram