Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Cluj-Napoca

Containere Modulare Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Cluj-Napoca. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Traim vremuri in care multe aspecte din viata noastra se deruleaza mai repede decat oricand, astfel ca este de asteptat ca si ridicarea unei case sa se finalizeze mai repede. Constructiile din containere modulare sunt astfel de exemplu, timpul lor de finalizare fiind injumatatit fata de cel al constructiilor clasice din caramida sau beton.

Echipa de la Containere Modulare Noi produce si asambleaza containere monobloc si modulare pentru a realiza constructii cu grade diverse de complexitate. Toalete publice, containere de depozitare, garaje, dar si locuinte permanente, scoli, organizari de santiere si spitale pot fi ridicate cu ajutorul containerelor. Aceste structuri se finalizeaza repede, sunt usor de configurat si au preturi mai mici decat constructiile clasice din caramida sau beton.

In constructiile modulare, peste 60% din procesul de fabricare are loc in interior. Astfel, vremea urata nu mai poate influenta constructia unei case, intarzierile fiind evitate. Materialele si costurile pentru energie sunt reduse, ceea ce explica pretul mai mic pentru constructiile modulare. Materialele utilizate sunt uscate si cladirea modulare nu mai prezinta umiditate. Cum mediul de lucru este la interior in cea mai mare parte, este mai sigur si riscul accidentelor la locul de munca este minim.

Cu ajutorul modulelor container se pot obtine constructii suprapuse pe mai multe etaje cu scari de interior si scari de exterior (unde se doreste). Containerele permit montajul de instalatii, accesorii, echipamente impuse de activitatile ce se vor desfasura in ele. Livrate cu instalatiile montate, containerele pot fi racordate la retelele de apa, electricitate, canalizare, Internet, imediat dupa montaj.

Containerele monobloc si modulare vin in dimensiuni variate si alegem containerele pentru o constructie in functie de dimensiunile si configurarile dorite. Daca sunteti interesat de constructii versatile, usor de modificat in timp, va recomandam constructiile modulare. Acestea pot fi oricand extinse prin imbinarea de noi containere, reconfigurate pentru a fi adaptate unor functii noi si chiar demontate si relocate. Echipa de la Containere Modulare Noi va sta oricand la dispozitie cu informatii suplimentare.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare sunt alcatuite din stalpi de sustinere, instalatie electrica, podea, acoperis. Dimensiunile lor variaza; latimea poate fi de 2,4m, 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9), iar lungimea poate fi de 3, 6, 9 sau 12m. La o constructie, containerele se aleg in functie de dimensiunile structurii finale. O conditie esentiala ca produsul final sa fie ceea ce doriti este sa stiti cat mai precis ce dimensiuni si configurare doriti in final.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Acolo unde nu se anticipeaza extinderea spatiului in timp sau este suficient spatiul oferit de un container, containerul monobloc este alegerea potrivita. Containerele monobloc sunt folosite ca si structuri independente si nu pot fi combinate cu alte containere.

Cu structura metalica, profilata la rece, containerele monobloc pot fi utilizate chiar dupa montaj. Anexe si extinderi de gospodarii, spatii de depozitare, dar si restaurante, gelaterii, cafenele si alte spatii similare pot fi ridicate cu ajutorul containerelor monobloc. In domeniul public, containerele monobloc pot fi centre de informare turistica, toalete publice, cabine de paza, etc.

Daca sunteti interesat de structuri pe mai multe etaje, care pot fi extinse la nevoie, vom folosi containere modulare. Ele pot fi imbinate si suprapuse pentru a se obtine construcii pana la 4 niveluri. Atunci cand se doreste reconfigurarea, extinderea sau relocarea, constructiile modulare sunt cele mai potrivite alegeri.

Containerul cu panouri sandwich este versatil si se foloseste pentru numeroase aplicatii, indiferent de gradul lor de complexitate. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un material termoizolant, cel mai adesea fiind folosita spuma poliuretanica. Daca aveti nevoie de o constructie cat mai curand, apelati la montajul unui container sandwich.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate pentru utilizare rapida. Puteti alege dintr-o paleta vasta de containere modulare la cheie in dimensiunile si configurarile solicitate. Nu este nevoie sa asteptati luni de zile sau chiar ani pentru a va muta in casa visata—alegeti un container amenajat la cerere in loc.

Putem fabrica si instala rapid container utilat cu baie, dus, instalatie electrica. Un container la cheie este optiunea ideala pentru clientii cu bugete limitate sau in cautarea unor solutii cat mai rapide. Containerele modulare pot fi imbinate pentru a rezulta nu dor case simple, case de vacanta, ci si resedinte permanente complexe.

Un container echipat cu instalatii si accesorii regasite in casele clasice din caramida sau beton este o investitie profitabila pentru multi clienti. Va incurajam sa analizati pe indelete oferta de containere la cheie. Cu siguranta veti gasi modelul dorit!

Container modular tip casa

Container modular tip casa

In catalogul de la Containere Modulare Noi as afla containere tip casa pe structura metalica ce se instaleaza rapid in orice regiune a tarii. Containerele modulare pentru case pot sa fie pe etaje, dar nu mai mult de 4 niveluri. Constructiile cu etaje pot avea scari de interior si de exterior. In casele modulare containere la cheie se monteaza accesorii si instalatii tipice locuintelor: aer conditionat, radiatoare electrice, dusuri, bai, grupuri sanitare, jaluzele exterioare, etc.

Exista multe motive pentru care tot mai multi clienti aleg, in locul caselor traditionale, containerele modulare stil casa. Versatilitatea este un astfel de motiv. Daca doriti sa schimbati utilitatea zonelor din interilor, reconfigurarea spatiului este oricand posibila. Imbinarea de alte containere va mari spatiul initial si este posibila chiar si relocarea containerelor, dupa demontarea lor.

Temperatura in interiorul unui container modular tip casa este uniforma, datorita peretilor si podelelor. Astfel, peretii sunt din panouri sandwich cu izolare termica, iar podelele sunt din materiale cu un inalt coeficient termic. Casele modulare sunt eficiente energetic, nevoia utilizarii de aer conditionat sau sisteme de incalzire fiind diminuata.

Containerele modulare tip casa sunt durabile in timp, desi se instaleaza rapid. Containerul casa este vopsit in camp electrostatic si isi mentine aparenta. Casa din container poate fi asa cum doriti, in dimensiuni, configurare, finisaje si culori preferate.

Container cu terasa

Container cu terasa

Pentru a crea o zona placuta de relaxare in gradina dvs, puteti alege sa folositi un container terasa. Acoperisul nu este obligatoriu si in oferta noastra se afla doua modele de container terasa: terasa acoperita si terasa descoperita. Containerele terasa pot avea finisaje si culori care sa le integreze cat mai placut in decorul curtii dvs.

Balustrada pentru containerul terasa este flexibila si, pentru o adaptare mai eficienta, se poate monta dupa instalarea containerului. In containerele terasa se instaleaza si prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare, tablou de sigurante pentru spaitul umed pe tavan. Solide si adaptabile pentru orice curte, containerele terasa se intalnesc in numeroase aplicatii: gradini acoperite, parcari de biciclete, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca doriti ca familia dvs sa se bucure de confort cat mai curand, nu ezitati sa luati in considerare montajul de containere de locuit. Instalate repede si ieftine ca pret, containerele de locuit pot fi configurate pentru a se adapta cat mai bine la nevoile clientilor. Putem livra container de locuit la comanda in configurarea si dimensiunile dorite.

Tot mai multi clienti se orienteaza spre casele modulare si datorita procesului rapid, lipsit de stress. Ridicarea unui container modular de locuit nu se amana din cauza vremii nefavorabile, nu apar probleme neasteptate sau cheltuieli neprevazute—acestea sunt frecvente la casele clasice din beton sau caramida.

Containerele modulare de locuit pot fi suprapuse, asemeni pieselor din jocul Lego, rezultand constructii cu maxim 4 niveluri. Cand sunt supraetajate, containerele pentru locuit pot avea scari de interior, dar si de exterior. Aer conditionat, bai, chiuvete, sisteme de incalzire si alte instalatii pentru confort pot fi montate in containerul locuinta modulara.

Egaland casa clasica la nivel de confort si personalizare, un container de locuit este o alegere excelenta pentru clientii cu bugete limitate. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti la procesul de asamblare, astfel ca un container de locuit va rezista la testul timpului.

In componenta unui container pentru locuit se afla planseul din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla, materiale variate. Acoperisul este din tabla zincata, ce protejeaza de umezeala. Are in componenta un canal de drenare a apei, astfel ca aceasta nu ramane pe acoperis. Acoperisul unui container modular de locuit are si instalatie electrica. Personalizarea containerelor se poate face prin adaugarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi.

Pretul pentru containerele modulare locuibile este influentat de factori precum numarul de niveluri, complexitatea configurarii si a structurii, accesoriile si instalatiile montate. Astfel, containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele care nu sunt dotate in acest sens. Cu toate acestea, un container locuinta modulara va fi mai ieftin decat casa clasica din beton sau caramida. Echipa noastra este gata sa va ajute cu informatii suplimentare despre containerul de locuit cu pret mic.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Utilizam 1, 2, 3 sau mai mult module de locuit pentru a realiza containere de locuit in configurarea dorita. Va sugeram sa analizati catalogul nostru care include containere de locuit cu baie, echipate cu instalatiile solicitate de dvs.

Containerele de locuit cu baie au izolare termica, de aceea temperatura este uniforma pe tot timpul anului. Se folosesc panouri sandwich cu grosime intre 60 si 100mm, ceea ce ajuta la uniformizarea temperaturilor interioare. Eficienta energetica pentru containerul de locuit cu baie este un argument in favoarea achizitiei. Vara veti folosi mai rar aerul conditionat, iar iarna nu va fi nevoie sa actionati sistemul de incalzire non-stop.

O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 convector, 1 boiler electric, 1 cabina de dus. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie PVC pentru usa si pentru ferestrele de tip oscilo-batant. In containerul de locuinta cu toaleta se afla si priza dubla si corp de iluminat.

Intrucat exista varianta de container de locuit cu toaleta, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile sau chiar ani pentru a va muta in casa dvs. Acesta are accesoriile dorite pentru confort, usa, ferestre din tamplarie PVC, izolare prin peretii din panouri sandwich, priza dubla, instalatii de iluminat. Instalatia sanitara este compusa din lavoar, mobilier lavoar, 1 vas WC, oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Nu mai asteptati constructia clasica din caramida sau nu mai inchiriati o bucatarie intr-o cladire, cand exista varianta de containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Cu structura trainica si configurabile conform activitatilor specifice bucatariei, containerele de bucatarie pot avea pana la 4 niveluri. Ele pot avea dimensiuni, delimitari si accesorizari pentru bunul flux al activitatilor de bucatarie.

La Containere Modulare Noi, gasiti containere bucatarie la preturi atractive, dotate in aceasi masura ca si bucatariile traditionale. Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece, panouri de tip sandwich poliuretan si pot fi delimitate in zone cu functii distincte. Pentru fabricarea lor se foloseste tabla zincata dublu faltuita, iar pentru izolare vata minerala de sticla. Membrana hidroizolatoare din containerele bucatarie contribuie la izolarea lor fonica si termica.

In containerul bucatarie se monteaza ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, precum si tablou de siguranta automat. Instalatie de iluminat, intrerupator, prize duble se pot monta, de asemeni, in container. Containerele de bucatarie sunt versatile, putand suferi modificari cu usurinta. Configurarea initiala poate fi modificata pentru a se adapta spatiul unor nevoi noi, dar se pot si imbina alte containere pentru a se mari spatiul initial. Demontarea si instalarea in noi spatii sunt, de asemeni, posibile. Aceste containere pot fi instalate pe suprafate plane si inclinate si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt printre cele mai cautate produse printre clientii nostri. Ieftine, cu montaj rapid si usor de configurat, containerele modulare birouri sunt mai potrivite decat constructiile clasice in multe aplicatii, mai ales pentru cele cu caracter temporar.

Un container birou se obtine prin imbinarea de module prefabricate si poate fi configurat pentru a se desfasura cat mai eficient activitati de birou. In containerul tip birou se pot delimita zone de sedinte, zone de lucru, de relaxare, etc. Posibilitatea delimitarii acestor zone, dar si usurinta efectuarii de modificari explica de ce aceste containere tip birou sunt des intalnite in organizarile de santier.

Containerele birouri vin in numeroase variante. Un container modular birou este aditie ieftina pentru orice santier sau atelier de productie. In componenta unui container de birouri intra ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, sisteme de incalzire, radiatoare electrice, etc. Materialele utilizate, structura si procesul de asamblare recomanda utilizarea de containere birou in orice regiune geografica a tarii.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

In oferta noastra se afla container birou cu grup sanitar, in dimensiuni variate. Latimea pentru aceste containere poate fi 2,4 sau 3m, iar inaltimea de 2,7m. Lungimea variaza intre 3 si 12m.

Containerele tip birou se echipeaza cu grupuri sanitare si se adapteaza la zona geografica de instalare. In container se pot insera ghisee, vitrine, ferestre, iar clientii pot decide aspectul exterior si interior pentru container.

La grupul sanitar pentru containerul birou se folosesc pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC. Grupul sanitar va avea corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Catalogul de la Containere Modulare Noi este vast, iar tehnicienii nostri au o experienta bogata. De aceea, putem sa fabricam si sa instalam cu succes diverse modele de containere, precum containerele modulare cu baie. Un container cu baie este extrem de util in multe aplicatii. Pe langa faptul ca este rapid de instalat si ieftin, containerul cu baie este si usor de dimensionat si configurat pentru a asigura conditii excelente pentru utilizatori. Spre exemplu, un container modular cu bair este o aditie esentiala pentru turistii din campinguri.

Tehnicienii nostri monteaza rapid si sigur orice container modular cu baie si dus, indiferent de zona geografica. Santierele si aplicatiile temporare, cabanele montane de la mari altitudini sunt cateva dintre multele aplicatii in care se pot folosi cu suces containerele modulare cu baie. Daca va renovati casa, un container modular cu baie si dus va asigura confortul necesar pentru actiunile de ingrijire a corpului pana la finalizarea lucrarilor.

Trebuie sa amintim ca, desi putem livra containerul modular cu baie in dimensiunile si configurarea dorita, cu instalatiile montate, el nu poate functiona daca nu exista facilitati pentru racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare. Daca aceste utilitati exista, containerul cu baie si dus va putea fi racordat la retele si folosit imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar conving clientii cu preturile mici, usurinta configurarii si rapiditatea instalarii. Un container cu grup sanitar poate fi dotat cu instalatii de incalzire a apei, grup sanitar sau WC, pisoare, boilere, vestiare, cabine de dus. Daca sunteti interesat de containere toalete la preturi convenabile, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu miez din izolatie de spuma poliuretanica. Acest detaliu explica uniformizarea temperaturii din interiorul containerului. Datorita timpului redus de instalare, dar si al pretului mic, containerul modular WC este practic in multe aplicatii. Prin urmare, acest container poate functiona ca si toaleta pentru locatii izolate, asemeni cabanelor montane de la mari altitudini, dar si precum container WC pentru toaleta publica. El poate fi folosit si ca grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza inundatiilor, incendiilor, sau a altor calamitati, instalarea de containere modulare cu WC poate aduce confortul dorit pentru persoanele sinistrate. Echipabile cu sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic intens, aer conditionat, chiuvete, apa curenta, boilere, aceste containere vor ajuta persoanele sinistrate pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Muncitorii de pe santiere pot beneficia si ei prin instalarea de containere modulare cu grup sanitar. Ele ofera conditiile necesare pentru actiunile de curatare a corpului, fiind esentiale pentru buna functionare a activitatilor de pe santier. Muncitorii nu pot fi productivi daca nu au asigurat confortul minim pentru igiena corpului; containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe orice santier, indiferent de marimea acestuia si a numarului de angajati.

Putem realiza containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile impuse de aplicatie. Spatiul la interior va fi configurat pentru a se indeplini optim nevoile utilizatorilor. Containerele modulare din aceasta categorie sunt versatile si sigure pentru aplicatii variate: adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici, anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, va invitam sa analizati modelele noastre de containere garaj. Acestea se monteaza mai repede decat garajele clasice din beton sau caramida si sunt si mai ieftine decat ele. Containerele garaj au profile metalice si in catalogul nostru se afla doua dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem sa va livram container tip garaj cu izolatie, gata asamblat. Va puteti personaliza containerul de garaj prin finisajele si culorile dorite. Usile care se monteaza la containerul garaj pot fi manuale sau automate, iar configurarea spatiului se realizeaza asa cum va este cel mai util.

Containere modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece. Intrucat sunt grunduite si vopsite, containerele nu vor fi atacate de coroziune si isi vor pastra aspectul pentru multi ani. Pentru tavanul containerelor folosim tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba, grinzi de lemn.

In componenta containerelor de garaj intra usa vopsita pe ambele parti, de tip basculant, Horman. Este o usa cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Acolo unde se doreste, putem monta usa automatizat. Varianta de container de 7x3x2,5m permite montajul unei ferestre batante din tamplarie PVC, precum si a unei usi pietonale. Dupa livrare, nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati si meticulosi, vor urmari ca procesul de instalare a containerului de garaj sa fie cat mai putin nociv pentru mediu si cat mai putin intruziv. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nu va cauza daune spatiului de montaj. Atunci cand ne contactati, un membru al echipei noastre va va putea oferi mai multe informatii despre containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Luati in considerare containerele depozitare pentru a stoca marfuri diverse. Un container depozitare se monteaza repede si se delimiteaza in functie de nevoile dvs. Accesorii, echipamente si instalatii care contribuie la depozitarea sigura a marfurilor vor fi montate in containere. Cu izolare optionala, containerele de depozitare pot veni in latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m.

O magazie clasica din beton sau caramida va avea nevoie de renovare, dar un container de magazie nu necesita astfel de lucrari. Fabricat cu un cadrul monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece, containerul rezista in timp. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul de corodare si ajuta la mentinerea aspectului sau pentru mult timp. Podeaua este realizata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, placaj tego 21mm.

Pentru tavanul de container modular utilizam tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 1000mm. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm. In container montam usa in doua canate, prize, corpuri de iluminat, ferestre, accesorii care protejeaza marfa de deteriorare. Alegeti sa va stocati marfurile, indiferent de tipul lor, in container modular. Pretul pentru un container este influentat de accesorii, instalatii si echipamente montate, dar ramane atractiv pentru clienti.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Va sugeram sa considerati containerele pentru magazin ca si spatiu de prezentare a produselor dvs. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine in diverse dimensiuni. Ele pot fi completate cu baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, diverse accesorii impuse de specificul activitatilor dvs. Multi clienti comerci aleg containerul tip magazin datorita pretului mic si al timpului redus de montaj.

Afacerile mici si mijlocii pot beneficia prin instalarea de container modular magazin. In timp, se pot aduce usor modificari la containerele tip magazin. Astfel, spatiul se poate extinde prin adaugarea de noi containere, iar spatiul poate fi delimitat din nou pentru a se adapta unor noi nevoi. Daca este necesar, containerele pot fi demontate si relocate.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, iar impartirea spatiului o facem conform solicitarilor dvs. Aceste containere pot functiona ca magazine alimentare, petshop, patiserii, magazine de produse bio, produse cosmetice, magazin de piese auto, etc.

Urmarim ca fiecare container sa indeplineasca normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate. Pentru personalizare, va puteti alege culorile pentru anumite elemente si finisajele.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container spatiu comercial. Pentru ca activitatea dvs comerciala sa fie cat mai eficienta, putem dimensiona si configura containerele comerciale asa cum va este util. Containerele comerciale au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Ferestre, instalatii electrice, toalete, echipamente si alte accesorii si instalatii necesare pot fi instalate in container. Un container comercial este o alegere excelenta pentru afacerile care presupun prezentarea produselor in fata clientilor.

Instalabile in cateva ore si usor de configurat, containerele comerciale de vanzare la preturi convenabile sunt tot mai atractive pentru clienti. Ele pot fi utilizate atat in activitatile comerciale cu caracter temporar, cat si in cele cu caracter permanent. Suficient de trainice pentru a rezista la conditiile meteo potrivnice, containerele comerciale sunt tot mai cautate pentru numeroasele calitati. Reconfigurarea, relocarea si extinderea containerelor se realizeaza cu usurinta—un alt motiv pentru achizitie.

Containere Horeca

Containere Horeca

Cafenele, baruri, gelaterii, street food, etc sunt spatiile Horeca in care se pot utiliza containere Horeca. In functie de nevoile clientului, folosim containere comerciale de tip monobloc sau containere modulare.

Containerele Horeca pot fi delimitate si accesorizate pentru ca activitatile gazduite sa se desfasoare cat mai eficient. Este posibila adaugarea de suprafete mari vitrate, copertine, pereti basculanti, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Peretii de exterior pot fi placati la exterior cu lemn sau piatra, iar cei de interior cu rigips. Anumite elemente pot fi colorate asa cum doriti si se poate decora cu lambriuri. Sunt disponibile mai multe tipuri de deschidere si de usa. Pentru personalizare superioara, se poate monta sigla luminoasa.

Atunci cand utilizam containere modulare, se pot obtine structuri pana la 4 etaje. Daca nu anticipati nevoia de extindere, containerele monobloc sunt suficiente pentru spatiul dvs Horeca. Pentru ventilarea in containerele Horeca, inseram ferestre mici. Confortul si functionalitatea sunt asigurate prin montarea de prize, accesorii pentru echipamente High-tech, lumini, cabine de dus, incalzire, boiler, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pot fi folosite si ca spatii pentru cafenele fixe si mobile. Containerul de cafenea poate fi dimensionat si configurat pentru bunul mers al activitatilor specifice de cafenea. Toate instalatiile si accesoriile necesare (aer conditionat, chiuvete, sisteme de incalzire, instalatii electrice) pot fi montate in containerul modular bar.

In containerele cafenea, spatiul poate fi delimitat pentru ca angajatii sa lucreze cat mai usor, iar clientii sa se simta cat mai bine. Putem crea zone de preparare, grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa, etc. Lista accesoriilor montabile in containerul cafenea este lunga si include: mese intarite, piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si rafturi, ice maker, mese cu rafturi mobile, instalatii electrice, etc. Se pot monta ferestre si usi din termopan de diverse dimensiuni.

Pretul unui container de cafenea este atractiv si este influentat de factori precum dimensiunea si complexitatea configurarii spatiului, accesoriile montate, echipamentele. Firesc, numarul de etaje al constructiei va juca un rol in pretul final.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici si mijlocii de tip fast-food pot functiona excelent in containere fast-food. Aceste containere de tip comercial se instaleaza rapid, se pot configura cum este nevoie si au preturi mai mici decat alte spatii.

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere modulare fast-food. In containere se vor monta instalatii si echipamente care asigura desfasurarea activitatilor de fast-food in conditii de igiena si siguranta. Se pot monta ferestre si usi termopan, sisteme de incalzire, aer conditionat, etc. Se pot delimita zone pentru eficientizarea activitatilor, dar si pentru confortul clientilor.

Container organizare santier

Container organizare santier

In organizarile de santier, tipice sunt containerele pe un singur nivel sau maxim P+1. Containerul modular de 6,02x2,4m este singurul care se utilizeaza. Containerele de santier sunt solutii pentru toate santierele, mici, mari, simple sau complexe. In urma delimitarii, se obtin spatii de birouri, Sali de conferinte, birouri, dusuri, holuri, toalete, etc.

Daca este nevoie de blocuri de containere, dispunem de echipamentele si experienta necesare pentru a le realiza. Le completam cu scari si cai de acces la exterior. Utilizam containere modulare intrucat sunt usor de modificat in timp. Astfel, configurarea initiala a unui container de santier poate fi oricand modificata pentru a se crea zone cu functii noi. Extinderea spatiului se poate face cu usurinta prin adaugarea de noi containere si, la nevoie, containerele pot fi demontate si instalate in locatii noi.

Printre modelele disponibile se afla: ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. Acolo unde este necesara cazarea muncitorilor, este posibila realizarea de ansambluri de cazare. Pentru acestea, putem folosi 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Camerele de supraveghere video sunt cele mai eficiente in securizarea unui spatiu, dar in numeroase aplicatii ele trebuie completate cu ajutorul paznicilor. Intrarile in muzee, banci, institutii oficiale, parcarile au nevoie de filtrul si paza asigurate de paznici. Acestia isi pot desfasura mai eficient activitatea din cabine paza. Containerele cabina paza sunt excelente optiuni, ele fiind rapid de instalat, ieftine si confortabile.

Realizate cu panouri cu izolatie de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza pot ofer confort termic sporit cand sunt completate cu aer conditionat, radiator electric. In plus, temperatura la interior este uniforma datorita izolarii.

Containerele cabina paza au ferestre tip ghiseu si pot fi instalate in orice zona geografica a tarii.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru ca muncitorii pe santier sa fie cat mai productivi, au nevoie de conditii adecvate pentru igiena si actiunile de ingrijire a corpului. Containerele modulare de tip vestiar pot fi dimensionate in functie de numarul de angajati, nevoile lor, specificul zonei geografice, etc.

Containerele vestiare sunt nelipsite pe santiere, dar se pot folosi si pe langa Sali si terenuri de sport si piscine publice. Spatiul unui container se realizeaza in functie de scopul final, diferentiindu-se doua mari categorii: containere vestiar simple, folosite de un singur grup de persoane si containere mixte, utilizate si de femei si de barbati. Containerul vestiar poate fi echipat cu instalatiile dorite: chiuvete, grupuri sanitare, bai, dusuri, aer conditionat, etc.

Latimea containerelor vestiar este de 2,4m sau 3m, iar lungimea lor se plaseaza intre 3 si 12m. Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt solide, usor de ajustat la cerintele impuse de diverse activitati, astfel ca sunt mai mult decat potrivite pentru constructia de scoli si gradinite. Ele pot fi configurate si accesorizate astfel incat activitatile educationale sa se desfasoare in conditii excelente de confort si siguranta.

Containerele scoala se folosesc pentru a ridica Sali de clasa, biblioteci, cancelarii, Sali de sport, Sali de mese, Sali de festivitati. Cu ajutorul containerelor, se pot ridica scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, sala de sport, biblioteca. Putem realiza gradinite din containere scoala cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Solide, usor de transformat in timp si cu preturi atractive, containerele modulare se pot echipa cu aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare si alte accesorii si instalatii care conteaza pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice. Suprafetele sunt realizate cu materiale cu nivel inalt de rezistenta la trafic intens si usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca doriti sa extindeti o unitate sanitara curenta sau vreti sa realizati una noua, luati in considerare folosirea de containere spital. Acestea sunt trainice, versatile si se instaleaza rapid. Cu ajutorul containerelor spital se pot realiza numeroase tipuri de constructii sanitare: cabinete stomatologice, cabinete veterinare, dispensare, clinici medicale, farmacii, centre de testare si vaccinare, morga. Zonele de tampon de la intrarea in spitale, dar si zonele de triaj pot fi create cu ajutorul containerelor sanitare. In oferta noastra se afla containere triaj, ce pot fi furnizate cu aerul conditionat sau radiatorul gata montat pe perete.

Acolo unde oamenii raman fara adapost in urma unor calamitati naturale, incendii, inundatii, containerele sanitare pot fi folosite pentru a se crea conditii decente pentru igiena acestora. Se pot monta sisteme de incalzire, boilere electrice, aer conditionat, grupuri sanitare, dusuri, bai, chiuvete—instalatii diverse care ajuta la confortul in actiunile de ingrijire a corpului.

Containerele sanitare sunt optiuni excelente pentru unitatile medicale si datorita versatilitatii lor. Configurarea initiala a spatiului poate fi oricand modificata pentru a se obtine zone cu functii noi. De asemeni, se poate mari spatiul prin imbinarea de noi containere. Relocarea de containere modulare este si ea posibila, dupa demontarea containerelor.

Livram containerele cu instalatiile gata montate. Astfel, racordarea la retelele spitalului de apa, electricitate, canalizare va fi posibila chiar dupa montajul containerelor sanitare.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi este experimentata si poate realiza constructii cu grade variate de complexitate. In oferta noastra se afla containere monobloc si modulare, ce pot fi dimensionate si configurate cat mai adecvat preferintelor si nevoilor dvs. Timpul de instalare este rapid, iar preturile sunt avantajoase. Pentru orice intrebari ati avea despre constructiile modulare, nu ezitati sa ne contactati chiar astazi.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram