Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Chitila

Containere Modulare Chitila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Chitila. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Traim vremuri incredibile, in care putem programa ca, in fiecare dimineata, masina de cafea sa ne pregateasca automat cafeaua. Viteza cu care se desfasura lucrurile in jurul nostru explica, in parte, de ce multi dintre noi nu mai au rabdare sa astepte luni de zile pentru a se muta in casa visata. Cum nici preturile pentru casele traditionale din caramida sau beton nu sunt atractive pentru cei mai multi dintre noi, se intelege interesul crescut pentru constructii alternative, ridicate mai repede si cu preturi mult mai mici.

La Containere Modulare Noi va propunem constructiile modulare, in care componentele unei structuri (module) sunt produse in fabrica, dar asamblarea lor se finalizeaza la client. Conceptul acesta nu este nou (dateaza din sec. XIX), dar materialele din constructii au evoluat mult si explica de ce constructiile modulare pot fi la fel de confortabile, trainice si sigure ca si constructiile traditionale.

Tehnicienii nostri pot realiza din containere monobloc si modulare constructii cu grade diferite de complexitate. Containerele de depozitare, cafenelele, centrele de informare turistica, toaletele publice din campinguri, dar si restaurantele, scolile si chiar spitalele pot fi realizate cu ajutorul containerelor. Timpul scurt de finalizare si preturile mai mici decat cu structurile traditionale sunt argumente pentru achizitionare pentru cei mai multi clienti.

Din moment ce mai mult de 60% din procesul de productie se petrece inauntru, constructiile modulare nu au niciodata intarzieri din cauza conditiilor de vreme. Materialele si costurile pentru energie sunt mici, reflectandu-se in pretul avantajos pentru constructiile finale. Materialele utilizate in constructie raman uscate, astfel ca structura nu va prezenta umiditate. Cum mediul la interior este mai sigur pentru muncitori, riscul unor accidente la locul de munca este mult diminuat.

Suprapunerea de module container este posibila, rezultand structuri inalte pana la 4 etaje. Aceste structuri suprapuse vor avea scari interioare, dar se pot adauga si scari exterioare la cerinta clientului. In containere vor fi montate instalatii, accesorii si echipamente impuse de activitatile ce se vor desfasura in ele. Livram containerele cu instalatiile montate, racordarea lor la retelele de apa, electricitate, canalizare, fosa septica sau Internet fiind posibila imediat dupa montajul de containere.

Containerele monobloc si modulare vin in diverse dimensiuni. Containerele vor fi selectate in acord cu preferintele si nevoile clientilor, specificul activitatilor gazduite de acestea. Containerele modulare sunt extrem de cautate, versatilitatea lor fiind o calitate greu de egalat de alte tipuri de constructie. Astfel, aceste containere pot suferi cu usurinta modificari pentru a se adapta nevoilor noi. Configurarea initiala a spatiului poate fi modificata, pentru a se crea zone cu functii noi, iar spatiul initial poate fi marit prin imbinarea de noi containere. Mai mult decat atat, containerele modulare pot fi demontate si instalate in alte locatii. Pentru orice intrebari despre constructiile modulare, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Dimensiunile containerelor modulare

In componenta containerelor modulare se afla podea, acoperis, stalpi de sustinere, instalatie electrica. Latimea pentru containere poate fi de 2,4m, 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9), iar lungimea are valori de 3, 6, 9 sau 12m. Atunci cand selectam containere de o anumita dimensiune, ne orientam dupa dimensiunile pentru structura finala. Pentru ca structura rezultata sa fie cea dorita, va recomandam sa va ganditi cat mai bine la dimensiunile si configurarea dorita pentru structura dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Acolo unde spatiul oferit de un container mobloc acopera nevoile dvs, folosim containere monobloc. Containerele monobloc sunt functionale in numeroase aplicatii, ca structuri independente. Imbinarea lor cu alte containere nu este posibila.

Cu structura metalica profilata la rece, containerele monobloc se pot utiliza chiar dupa montaj. Anexe si extinderile de gospodarii, containerele de depozitare, restaurantele, barurile si cafenelele pot fi realizate din containere monobloc. Aceste containere se intalnesc si in zonele publice, precum containere cabina de paza, centre de informare turistica, toalete publice sunt alte aplicatii in care se pot folosi containere monobloc.

Si containerele modulare au structura metalica, dar se disting de cele monobloc prin faptul ca pot fi imbinate, alaturate si chiar suprapuse. In acest caz, pot rezulta structuri cu maxim 4 etaje. Containerele modulare sunt usor de transformat in timp, ceea ce este un important beneficiu. Daca doriti alte detalii despre un container modular la comanda, nu ezitati sa ne contactati.

Containerul cu panouri sandwich se intalneste in proiecte diverse, timpul scurt de instalare fiind o calitate apreciata de client. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un miez din material termoizolant (de regula, spuma poliuretanica). Acolo unde este nevoie de o constructie cat mai urgent, solutia de container sandwich este cea mai buna optiune.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Suntem aici pentru dvs daca sunteti interesat de containere amenajate pentru utilizare imediata. Putem furniza containere modulare la cheie in configurarea si dimensiunile pe care le-ati solicitat. Daca nu aveti rabdare sau buget generos pentru o cladire clasica, aveti incredere intr-un container amenajat la cerere—el nu va dezamagi in termeni de trainicie, personalizare si confort!

In multe aplicatii, un container utiliat cu baie, instalatie electrica, dus poate fi exact ce aveti nevoie. Numeroase aplicatii cu caracter temporar, dar si permanent, pot beneficia in urma instalarii de container la cheie. Dispunem de materialele si echipamentele necesare pentru a imbina containere modulare, astfel ca putem realiza adaposturi temporare, dar si structuri permenante precum locuinte complexe, case de vacanta, etc.

Un container echipat cu instalatii si accesorii va oferi confortul regasit si in cladirile clasice de beton sau caramida. Cu toate acestea, el va fi mult mai ieftin si mai rapid de finalizat. Va putem oferi informatii suplimentare despre containere la cheie atunci cand ne apelati.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu mai asteptati ani de zile pentru a va bucura de casa dorita si analizati varianta de containere tip casa pe structura metalica la preturi atractive. Containerele modulare pentru case de la Containere Modulare Noi pot avea 1 sau mai multe etaje, dar nu mai mult de 4. La constructiile pe mai multe etaje adaugam scari de interior, dar si de exterior, daca va doriti. Accesorii, instalatii si echipamente care se monteaza in casele clasice se pot monta si in casele modulare containere la cheie.

Desi pretul mic si timpul scurt de instalare sunt calitati incontenstabile pentru containerele modulare stil casa, nu putem omite si versatilitatea lor. Configurarea initiala a spatiului poate fi modificata, pentru a se obtine zone pentru functiile noi. Daca vreti ca spatiul sa fie mai mare, se pot adauga noi containere. Relocarea containerelor modulare este si ea posibila, demontarea si reinstalarea containerelor fiind facila pentru tehnicienii de la Containere Modulare Noi.

Containerul modular tip casa se evidentiaza si cu temperatura uniforma, obtinuta prin materialele folosite. Astfel, peretii sunt izolati termic, iar podelele sunt realizate cu materiale cu un coeficient termic inalt. Putem livra case modulare cu instalatii montate, astfel ca racordarea la retelele de electricitate, apa, canalizare sa aiba loc imediat dupa montajul containerelor.

Viteza scurta de instalare pentru containerele modulare tip casa nu echivaleaza cu durata scurta de viata. Dimpotriva, containerul casa este trainic si isi pastreaza aspectul mult timp. Este grunduit si vopsit, ceea ce il protejeaza de coroziune. Puteti decide pentru casa din container dimensiunile, configurarea, finisaju si culorile pentru diverse elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

Pentru spatiul de relaxare de la exteriorul resedintei dvs, va propunem containerul terasa. Acoperisul pentru acesta nu este obligatoriu, de aceea va puteti alege intre doua modele de container terasa: terasa acoperita si terasa descoperita. Avem in vedere aspectul casei dvs, celelalte elemente de decor atunci cand realizam finisajul si culorile pentru containerul terasa.

Balustrada de container terasa este flexibila si poate fi instalata la un moment ulterior. Containerele terasa cu acoperis pot include prize in stalpii de colt, tablou de sigurante, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Durabile si versatile, containerele terasa sunt folosite cu succes si ca spatii de pauza in timpul liber, gradini acoperite, parcari de biciclete, statii de autobuz.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

In oferta de la Containere Modulare Noi gasiti containere de locuit la cheie ce pot fi accesorizate si configurate pentru confortul si siguranta familiei dvs. Tot mai multi clienti aleg containerele de locuit in defavoarea cladirilor clasice, care sunt prea scumpe si se finalizeaza greoi. Un container de locuit la comanda, in schimb, are pret mic si se monteaza mult mai repede.

Pretul mare, timpul lung pentru finalizarea lucrarilor sunt doar cateva motive pentru care clientii nu mai opteaza pentru casele clasice din caramida sau beton. In multe situatii, constructia unei case clasice scoate la iveala diverse probleme, care genereaza intarzieri si cheltuieli neasteptate. Finalizarea casei traditionale din caramida sau beton rareori are loc la termenul precizat. Nici unul dintre aceste aspecte nu apare in constructia de container modular de locuit.

Containere modulare de locuit se pot suprapune (ca piesele Lego) pana la maxim 4 etaje. In containerul locuinta modulara se monteaza aer conditionat, sisteme de incalzire, bai, chiuvete, dusuri, grupuri sanitare—orice instalatie care e necesara pentru confort. Un container de locuit este la fel de trainic si confortabil ca o casa clasica. Cum tehnicienii de la Containere Modulare Noi acorda atentie tuturor detaliilor, containerul de locuit poate avea o lunga durata de viata.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, materiale diverse, vata minerala de sticla. Acoperisul opreste umeazala pentru ca este din tabla zincata si are un canal de drenare a apei, oprind colectarea ei. In acoperisul de container modular de locuit se poate monta si instalatie electrica. Daca doriti, putem monta caramida aparenta, pereti din rigips, corpuri de iluminat moderne, spoturi.

Preturile pentru containerele modulare locuibile sunt avantajoase si influentate de numarul de etaje, complexitatea configurarii, instalatiile montat. Evident, containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele carora le lipsesc aceste dotari. Chiar si asa, un container locuinta modulara este convenabil pentru cei mai multi clienti. Va stam oricand la dispozitie pentru alte detalii despre containerul de locuit cu pret mic.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Pentru containere de locuit in configurarea solicitata de client, folosim 1 sau mai multe module de locuit. Va invitam sa examinati oferta noastra de containere de locuit cu baie, echipate cu instalatii pentru confort.

Temperatura in containere de locuit cu baie este uniforma, acestea fiind bine izolate termic. Peretii sunt din panouri sandwich cu grosime intre 60 si 100mm. Eficienta energetica este o calitate importanta pentru containerul de locuit cu baie.

In casa container cu grup sanitar se vor afla: 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 boiler electric, 1 cabina de dus, 1 convector. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar usa si ferestrele sunt din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza priza dubla si corp de iluminat.

Daca va grabiti sa va mutati, sau nu aveti un buget generos, luati in calcul achizitionarea unui container de locuit cu toaleta. El poate fi echipat asa cum va doriti: usa, ferestre, pereti izolati din panouri sandwhic, instalatii de iluminat, priza dubla. Instalatia sanitara va include 1 vas WC, lavoar, mobilier lavoar, 1 oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Cei care au nevoie de un spatiu functional pentru o bucatarie cat mai curand, la preturi avantajoase, pot sa analizeze achizitia de containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Dimensionabile si configurabile la nevoile clientilor, containerele de bucatarie sunt investitii profitabile pentru multi. Ele pot fi suprapuse pana la 4 etaje si pot fi accesorizate pentru ca activitatile de bucatarie sa se desfasoare cat mai cursiv.

Va propunem containere bucatarie la preturi convenabile ce pot fi completate cu instalatii si echipamente la fel ca bucatariile din cladirile clasice. Containerele de bucatarie prezinta schelet metalic profilat la rece si spatiul poate fi impartit pe zone diverse. Folosim tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla pentru izolare. Aceste containere bucatarie au izolare fonica si termica datorita membranei hidroizolatoare.

Containerul bucatarie se poate completa cu instalatie electrica, ferestre oscilo-batante din PVC, tablou de siguranta automat, prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Transformarea containerelor de bucatarie este facila, astfel ca spatiul initial poate fi delimitat in alte zone decat cele initiale. Extinderea se poate realiza prin imbinarea de noi containere, dar este posibila chiar si mutarea intr-o noua locatie.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Multi dintre clientii nostri achizitioneaza containere birouri intrucat au preturi convenabile si sunt usor de montat si configurat. Containerele modulare birouri sunt adecvate atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in cele cu caracter permanent.

Un container birou presupuna imbinarea de module prefabricate si se poate imparti in zone cu functii diverse. Astfel, containerul tip birou poate sa aiba zone de lucru, de sedinte, de relaxare etc. In organizarile de santier, aceste containere tip birou sunt mereu utilizate.

Containerele birouri sunt diverse si se explica de ce un container modular birou este potrivit atat pe un santier, cat si intr-un atelier de productie. Un container de birouri are ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, sisteme de incalzire, etc. Datorita materialelor si a procesului de constructie, containerele birou pot fi montate in orice regiune a tarii.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Analizati oferta noastra de container birou cu grup sanitar, cu latime de 2,4 sau 3m, lungime intre 3 si 12m si inaltime de 2,7m. Containerele tip birou pot avea grupuri sanitare si se preteaza pentru montaj peste tot in tara. Se pot include ferestre, ghisee, ferestre si va puteti alege finisajele si culorile pentru container.

Grupul sanitar pentru containerul birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica, usi si ferestre din tamplarie PVC. In grupul sanitar se monteaza priza dubla, corp de iluminat, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 moblier lavoar, 1 boiler electric, 1 cabina dus.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Catalogul de la Containere Modulare Noi este vast, iar tehnicienii nostri au o experienta bogata. De aceea, putem sa fabricam si sa instalam cu succes diverse modele de containere, precum containerele modulare cu baie. Un container cu baie este extrem de util in multe aplicatii. Pe langa faptul ca este rapid de instalat si ieftin, containerul cu baie este si usor de dimensionat si configurat pentru a asigura conditii excelente pentru utilizatori. Spre exemplu, un container modular cu bair este o aditie esentiala pentru turistii din campinguri.

Tehnicienii nostri monteaza rapid si sigur orice container modular cu baie si dus, indiferent de zona geografica. Santierele si aplicatiile temporare, cabanele montane de la mari altitudini sunt cateva dintre multele aplicatii in care se pot folosi cu suces containerele modulare cu baie. Daca va renovati casa, un container modular cu baie si dus va asigura confortul necesar pentru actiunile de ingrijire a corpului pana la finalizarea lucrarilor.

Trebuie sa amintim ca, desi putem livra containerul modular cu baie in dimensiunile si configurarea dorita, cu instalatiile montate, el nu poate functiona daca nu exista facilitati pentru racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare. Daca aceste utilitati exista, containerul cu baie si dus va putea fi racordat la retele si folosit imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar conving clientii cu preturile mici, usurinta configurarii si rapiditatea instalarii. Un container cu grup sanitar poate fi dotat cu instalatii de incalzire a apei, grup sanitar sau WC, pisoare, boilere, vestiare, cabine de dus. Daca sunteti interesat de containere toalete la preturi convenabile, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu miez din izolatie de spuma poliuretanica. Acest detaliu explica uniformizarea temperaturii din interiorul containerului. Datorita timpului redus de instalare, dar si al pretului mic, containerul modular WC este practic in multe aplicatii. Prin urmare, acest container poate functiona ca si toaleta pentru locatii izolate, asemeni cabanelor montane de la mari altitudini, dar si precum container WC pentru toaleta publica. El poate fi folosit si ca grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza inundatiilor, incendiilor, sau a altor calamitati, instalarea de containere modulare cu WC poate aduce confortul dorit pentru persoanele sinistrate. Echipabile cu sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic intens, aer conditionat, chiuvete, apa curenta, boilere, aceste containere vor ajuta persoanele sinistrate pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Muncitorii de pe santiere pot beneficia si ei prin instalarea de containere modulare cu grup sanitar. Ele ofera conditiile necesare pentru actiunile de curatare a corpului, fiind esentiale pentru buna functionare a activitatilor de pe santier. Muncitorii nu pot fi productivi daca nu au asigurat confortul minim pentru igiena corpului; containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe orice santier, indiferent de marimea acestuia si a numarului de angajati.

Putem realiza containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile impuse de aplicatie. Spatiul la interior va fi configurat pentru a se indeplini optim nevoile utilizatorilor. Containerele modulare din aceasta categorie sunt versatile si sigure pentru aplicatii variate: adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici, anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, va invitam sa analizati modelele noastre de containere garaj. Acestea se monteaza mai repede decat garajele clasice din beton sau caramida si sunt si mai ieftine decat ele. Containerele garaj au profile metalice si in catalogul nostru se afla doua dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem sa va livram container tip garaj cu izolatie, gata asamblat. Va puteti personaliza containerul de garaj prin finisajele si culorile dorite. Usile care se monteaza la containerul garaj pot fi manuale sau automate, iar configurarea spatiului se realizeaza asa cum va este cel mai util.

Containere modulare garaje sunt utilizate din tabla zincata de 2mm profilata la rece. Intrucat sunt grunduite si vopsite, containerele nu vor fi atacate de coroziune si isi vor pastra aspectul pentru multi ani. Pentru tavanul containerelor folosim tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba, grinzi de lemn.

In componenta containerelor de garaj intra usa vopsita pe ambele parti, de tip basculant, Horman. Este o usa cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Acolo unde se doreste, putem monta usa automatizat. Varianta de container de 7x3x2,5m permite montajul unei ferestre batante din tamplarie PVC, precum si a unei usi pietonale. Dupa livrare, nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati si meticulosi, vor urmari ca procesul de instalare a containerului de garaj sa fie cat mai putin nociv pentru mediu si cat mai putin intruziv. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nu va cauza daune spatiului de montaj. Atunci cand ne contactati, un membru al echipei noastre va va putea oferi mai multe informatii despre containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Luati in considerare containerele depozitare pentru a stoca marfuri diverse. Un container depozitare se monteaza repede si se delimiteaza in functie de nevoile dvs. Accesorii, echipamente si instalatii care contribuie la depozitarea sigura a marfurilor vor fi montate in containere. Cu izolare optionala, containerele de depozitare pot veni in latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m.

O magazie clasica din beton sau caramida va avea nevoie de renovare, dar un container de magazie nu necesita astfel de lucrari. Fabricat cu un cadrul monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece, containerul rezista in timp. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul de corodare si ajuta la mentinerea aspectului sau pentru mult timp. Podeaua este realizata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, placaj tego 21mm.

Pentru tavanul de container modular utilizam tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 1000mm. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm. In container montam usa in doua canate, prize, corpuri de iluminat, ferestre, accesorii care protejeaza marfa de deteriorare. Alegeti sa va stocati marfurile, indiferent de tipul lor, in container modular. Pretul pentru un container este influentat de accesorii, instalatii si echipamente montate, dar ramane atractiv pentru clienti.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Va sugeram sa considerati containerele pentru magazin ca si spatiu de prezentare a produselor dvs. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine in diverse dimensionati. Ele pot fi completate cu baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, diverse accesorii impuse de specificul activitatilor dvs. Multi clienti comerci aleg containerul tip magazin datorita pretului mic si al timpului redus de montaj.

Afacerile mici si mijlocii pot beneficia prin instalarea de container modular magazin. In timp, se pot aduce usor modificari la containerele tip magazin. Astfel, spatiul se poate extinde prin adaugarea de noi containere, iar spatiul poate fi delimitat din nou pentru a se adapta unor noi nevoi. Daca este necesar, containerele pot fi demontate si relocate.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, iar impartirea spatiului o facem conform solicitarilor dvs. Aceste containere pot functiona ca magazine alimentare, petshop, patiserii, magazine de produse bio, produse cosmetice, magazin de piese auto, etc.

Urmarim ca fiecare container sa indeplineasca normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate. Pentru personalizare, va puteti alege culorile pentru anumite elemente si finisajele.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container spatiu comercial. Pentru ca activitatea dvs comerciala sa fie cat mai eficienta, putem dimensiona si configura containerele comerciale asa cum va este util. Containerele comerciale au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Ferestre, instalatii electrice, toalete, echipamente si alte accesorii si instalatii necesare pot fi instalate in container. Un container comercial este o alegere excelenta pentru afacerile care presupun prezentarea produselor in fata clientilor.

Instalabile in cateva ore si usor de configurat, containerele comerciale de vanzare la preturi convenabile sunt tot mai atractive pentru clienti. Ele pot fi utilizate atat in activitatile comerciale cu caracter temporar, cat si in cele cu caracter permanent. Suficient de trainice pentru a rezista la conditiile meteo potrivnice, containerele comerciale sunt tot mai cautate pentru numeroasele calitati. Reconfigurarea, relocarea si extinderea containerelor se realizeaza cu usurinta—un alt motiv pentru achizitie.

Containere Horeca

Containere Horeca

Cafenele, baruri, gelaterii, street food, etc sunt spatiile Horeca in care se pot utiliza containere Horeca. In functie de nevoile clientului, folosim containere comerciale de tip monobloc sau containere modulare.

Containerele Horeca pot fi delimitate si accesorizate pentru ca activitatile gazduite sa se desfasoare cat mai eficient. Este posibila adaugarea de suprafete mari vitrate, copertine, pereti basculanti, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Peretii de exterior pot fi placati la exterior cu lemn sau piatra, iar cei de interior cu rigips. Anumite elemente pot fi colorate asa cum doriti si se poate decora cu lambriuri. Sunt disponibile mai multe tipuri de deschidere si de usa. Pentru personalizare superioara, se poate monta sigla luminoasa.

Atunci cand utiliza containere modulare, se pot obtine structuri pana la 4 etaje. Daca nu anticipati nevoia de extindere, containerele monobloc sunt suficiente pentru spatiul dvs Horeca. Pentru ventilarea in containerele Horeca, inseram ferestre mici. Confortul si functionalitatea sunt asigurate prin montarea de prize, accesorii pentru echipamente High-tech, lumini, cabine de dus, incalzire, boiler, cabine de dus, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pot fi folosite si ca spatii pentru cafenele fixe si mobile. Un container de cafenea poate avea dimensiunile si delimitarile necesare fluxului pentru activitatile dvs din cafenea. In containerul modular bar se monteaza accesorii si echipamente specifice activitatilor de cafenea. Sisteme de ventilatie, aer conditionat, chiuvete, sisteme de incalzire sunt cateva dintre instalatiile cu care pot fi livrate containerele cafenea.

Delimitarea spatiului de container de cafenea sustine eficienta angajatilor si confortul clientilor, daca se delimiteaza si zone de servire. Se pot crea nu doar zone de servit masa, ci si zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. Va punem la dispozitie o paleta vasta de accesorii montabile in containerul cafenea: rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, ice maker, instalatii electrice, etc. Se monteaza ferestre si usi termopan de diverse dimensiuni.

Containerul de cafenea are pret convenabil, influentat de diversi factori. Complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele montate, precum si numarul de etaje vor conta in costul final pentru containerul de cafenea.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici si mijlocii de fast food pot deveni mai fructuoase prin folosirea de container fast food ca si spatiu de activitate. Acestea sunt niste containere de tip comercial care se monteaza repede, se configureaza usor si au preturi avantajoase.

Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere modulare fast-food cu pret atractiv. Aceste containere sunt dotata cu echipamente si instalatii importante pentru igiena si siguranta activitatilor de fast-food. Putem personaliza containerul fast-food prin instalarea de ferestre si usi din termopan, sisteme de incalzire, aer conditionate, etc. Spatiul va fi impartit in zone pentru ca angajatii sa fie cat mai productivi, iar clientii sa se simta confortabil (daca se creeaza si zone de servire). Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier sunt containere pe nivel parter sau P+1. Se foloseste doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice pentru toate tipurile de santier, indiferent de amploarea lor sau de numarul de angajati. Spatiul din containere se delimiteaza pentru a se obtine zone cu functii diverse: Sali de mese, Sali de conferinte, dormitoare, birouri, dusuri, toalete, holuri, etc.

Pentru cei interesati, putem construi si blocuri de containere, completate cu scari si cai de acces la exterior. Intrucat folosim containere modulare, un container de santier va putea fi transformat usor. Spaitul initial poate fi marit prin imbinarea de noi containere, dar si reconfigurat pentru a se crea zone pentru noile nevoi. Daca situatia o cere, containerul poate fi demontat si instalat in locatii noi.

In oferta noastra se afla ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. In cazul aplicatiilor mai mari, cand este nevoie de cazarea muncitorilor, putem ridica ansambluri de cazare. Putem folosi 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Cu toate ca sistemele de supraveghere video asigura cel mai inalt nivel de protectie, prezenta paznicilor este de nelipsit in numeroase aplicatii. Intrarile in institutii oficiale, banci, muzee, parcarile au nevoie de filtrul si controlul de acces pe care paznicii il realizeaza extrem de eficient. In astfel de situatii, se pot monta containere cabine paza. Cu pereti din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au o temperatura interioara uniforma.

Furnizam containere cabine paza la dimensiunile solicitate. Datorita materialelor foloste, aceste containere cabina paza pot fi montate in orice regiune a tarii. Pentru a fi cat mai eficiente si nu doar confortabile, aceste containere se echipeaza cu ferestre tip ghiseu. Confortul termic al paznicilor pe tot parcursul anului se va obtine prin instalarea de aer conditionat sau de radiator electric.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Muncitorii pe santier nu pot fi eficienti in absenta unor conditii adecvate pentru a avea grija de igiena lor. Pe santiere si in multe alte aplicatii similare, se poate apela la montajul de containere modulare de tip vestiar. Acestea vor avea delimitarea si dimensiunile impuse de numarul de angajati, precum si preferintele sau nevoile lor speciale.

Containerele vestiare sunt populare pe santiere, dar sunt excelente aditii si pentru terenurile si salile de sport, piscinele. Delimitarea spatiului la interior se face si in functie de scopul final al acestora (cine va folosi vestiarele). Astfel, putem monta vestiare simple (folosite doar de un grup de persoane) sau mixte (utilizate de femei si barbati). Putem personaliza vestiarul asa cum doriti, prin montajul de diverse accesorii si instalatii. Aer conditionat, chiuvete, grup sanitar, dusuri, bai sunt cateva exemple de aditii pentru containerele vestiar.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In oferta de la Containere Modulare Noi veti gasi vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt trainice, ajustabile si usor de modificat in timp. Acestea sunt cateva motive pentru care ele se folosesc cu succes si in ridicarea de constructii scolare de tip gradinite sau scoli. Containerele scolare vor fi delimitate, accesorizate si finisate astfel incat confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie excelente.

Folosim containere scoala pentru a construi Sali de clasa, cancelarii, biblioteca, laboratoare, Sali de sport, Sali de fesitivitati, Sali de mese. Montam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, sala de sport si biblioteca. Gradinitele din containere scoala pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

In constructiile modulare de tip scoala sau gradinita montam aer conditionat, grupuri sanitare, chiuvete, sisteme de incalzire si toate instalatiile necesare pentru confort. Pentru suprafete folosim doar materiale usor de igienizat, rezistente la traficul intens.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere spital pentru a extinde unitati medicale existente sau pentru a ridica unele noi. Containerele sanitare sunt solide, versatile si utilizabile in realizarea unei palete vaste de unitati medicale. Cabinete stomatologice si veterinare, centre de testare si vaccinare, dispensare, farmacii, clinici medicare si chiar morga pot fi obtinute prin folosirea de containere sanitare. Pentru delimitarea zonelor tampon la intrarea in spitale si clinici medicale se poate apela la containere medicale. Zonele triaj pot fi si ele create tot cu aceste containere. Va putem livra containere triaj cu radiator sau aer conditionat gata montat pe perete.

Daca, in urma unor calamitati naturale, oamenii raman fara adapost, se pot folosi containere sanitare. Acestea pot fi completate cu aer conditionat, grupuri sanitare, dusuri, bai, chiuvete, sisteme de incalzire si alte instalatii care ajuta la confortul acestora pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Containerele sanitare atrag si cu versatilitatea lor, modificarile fiind realizate cu usurinta. Astfel, daca se doreste marirea spatiului initial, se pot imbina noi containere. Configurarea initiala poate fi si ea modificata, pentru a se obtine zone cu functii noi. Demontarea si relocarea containerelor sanitare sunt si ele posibile.

Trebuie sa precizam ca aceste containere sunt furnizate cu instalatiile montate, astfel ca ele pot fi racordate la retelele spitalului de apa, electricitate, canalizare chiar dupa montaj.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi realizeaza structuri din containere modulare si monobloc, in dimensiuni si configurarea dorita. Putem accesoriza si finaliza aceste constructii asa cum solicitati. Preturile sunt avantajoase iar timpul de finalizare este scurt. Va stam oricand la dispozitie cu informatii suplimentare despre constructiile modulare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram