Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Campulung

Containere Modulare Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Campulung. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Constructiile clasice din caramida sau beton nu mai sunt de mult timp singurele optiuni. O alternativa din ce in ce mai cautata, apreciata pentru pretul mic si timpul scurt de finalizare, este constructia modulara. Cu acest tip de constructie, o structura este fabricata pe sectiuni (module) care, mai apoi, sunt asamblate la client pentru a rezulta structura propusa.

La Containere Modulare Noi producem si asamblam containere monobloc si modulare in dimensiuni variate, care se instaleaza rapid. Intre 60 si 90% din procesul de fabricatie se petrece la interior, de aceea conditiile meteo nu mai influenteaza procesul. Riscul unor intarzieri cauzate de vreme este mic. Un alt beneficiu este cel ca materialele utilizate sunt uscate, cladirea finala neprezentand umiditate in partile sale componente. Totodata, siguranta muncitorilor este inalta si riscul unor accidente la locul de munca este redus.

Constructiile din containere modulare pot fi demontate, reconfigurate si mutate in noi locatii atunci cand nevoile clientului se schimba. Astfel, materia prima necesara se reduce semnificativ si nu se produc reziduuri, ele fiind reciclate. Procesul de instalare a constructiilor din containere urmeaza aceleasi norme si standarde de siguranta si calitate ca si cladirile clasice din beton sau caramida.

Intrucat ele pot sa fie realizate cu aceleasi detalii arhitecturale ca si constructiile clasice, constructiile din containere modulare nu se diferenitaza prin aspect de cele clasice. Containerele modulare pot fi proiectate pentru a se imbina cu exteriorul constructiilor existente. Echipele de la Containere Modulare Noi acorda atentie sporita asamblarii, astfel ca imbinarile containerelor devin invizibile.

Toate aceste detalii se vor reflecta si in costurile finale pentru constructiile din containere modulare. Acestea vor fi intotdeauna mai ieftine decat constructiile clasice cu beton sau caramida. Este drept ca numarul de niveluri, gradul de complexitate pentru configurarea spatiului, accesoriile si instalatiile montate vor afecta pretul final pentru constructiile din containere modulare, dar acestea vor fi mereu mai convenabile la pret decat variantele clasice. Mentionam ca este posibila suprapunerea containerelor, dar numai pana la 4 niveluri.

In ceea ce priveste complexitatea constructiilor din containere modulare, amintim ca aceasta variaza extrem de mult. Astfel, prin folosirea de containere monobloc sau imbinarea de containere modulare se pot obtine de la structuri simple (cabine de paza, vestiare) pana la structuri complexe (organizari de santiere, scoli si chiar spitale).

Containerele modulare se pot echipa cu instalatii si accesorii pentru a fi racordate imediat dupa montaj la retelele de canalizare, apa, electricitate, Internet, cablu TV. Structurile supraetajate se completeaza cu scari interioare, dar se pot instala si scari exterioare. Versatilitatea acestor structuri este un atu esential, reconfigurarea spatiului, extinderea si relocarea fiind posibile cu usurinta.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au dimensiuni diverse si pot fi imbinate pentru a rezulta constructia solicitata. Compus din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica, un container modular permite configurarea spatiului pentru a fi folosit atat ca fast-food stradal, cat si ca spital.

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, dar si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Containerele au lungime pornind de la 3m si ajungand pana la 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. In functie de constructia finala solicitata, putem proiecta si imbina containerele modulare necesare. Va incurajam sa acordati atentie sporita dimensiunilor finale dorite pentru constructia dvs pentru a putea produce containerele modulare la dimensiunile impuse de proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca proiectul dvs nu impune pe viitor alaturarea de noi module, vom utiliza containere monobloc. De multe ori, spatiul oferit de un container monobloc este suficient pentru nevoile dvs. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri independente si nu permit imbinarea cu alte module.

Containerele monobloc se folosesc in constructiile pe un singur nivel. Cu structura metalica profilata la rece, aceste containere se monteaza repede si usor. Containerele monobloc pot deveni case, anexe si extinderi de gospodarii. Utilitatea lor se extinde dincolo de domeniul rezidential, ele putand fi adaptate si utilizate in domeniul comercial ca si restaurante, cafenele, baruri, containere pentru depozitare, etc. Cabine de paza, centre de informare turistica, toalete publice sunt printre aplicatiile din domeniul public in care se folosesc cu succes containerele monobloc.

Daca proiectul dvs impune supraetajarea sau daca anticipati extinderea structurii la un moment dat, apelati la echipa noastra de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Acestea se utilizeaza la scara larga si permit supraetajarea pana la 4 niveluri. Containerele modulare se pot imbina, suprapune, alatura, rezultand structuri din cele mai complexe.

Intrucat utilizam panouri sandwich, ridicarea unei constructii din containere modulare se deruleaza repede—un container sandwich poate fi fabricat si intr-o singura zi. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un material termoizolant (spuma poliuretanica de cele mai multe ori). Containerul panouri sandwich este versatil si utilizabil in numeroase aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate conform nevoilor si preferintelor dvs, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie in dimensiunile impuse de proiectul dvs. In multe aplicatii, un container amenajat cu instalatiile si accesoriile impuse de aplicatie poate fi aditia esentiala pentru confortul celor care il folosesc.

Amintim ca putem echipa un container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile dorite: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica, etc. Containerele modulare pot fi combinate pentru a ridica structura solicitata. Indiferent de constructia dorita (casa de vacanta, vestiare, cabine de paza, spitale, scoli, gradinite, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale), se poate apela la containerele modulare.

Un container echipat cu accesoriile, echipamentele impuse de activitatile pe care le va gazdui va oferi acelasi nivel de confort precum o cladire clasica din beton sau caramida. Pentru containere la cheie, apelati astazi la Containere Modulare Noi. Producem si instalam containere modulare pentru a oferi constructia dorita, in configurarea ideala pentru desfasurarea activitatilor de la interior.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Daca alegeti containere tip casa pe structura metalica, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile pentru a va bucura de casa visata. Containerele modulare pentru case pot sa aiba un singur nivel sau sa fie suprapuse pana la 4 niveluri. Echipabile cu toate accesoriile, instalatiile si echipamentele pe care le intalnim intr-o casa de caramida (aer conditionat, jaluzele exterioare, bai, toalete, sisteme de incalzire, etc), casele modulare containere la cheie sunt la fel de sigure si confortabile ca si cele traditionale.

Containerele modulare stil casa au multe calitati, pretul mic fiind doar cel mai evident pentru clienti. Cu timp redus de instalare si usor de configurat, containerele casa conving tot mai multi clienti din domeniul rezidential. Confortul termic nu lipseste, containerul casa fiind izolat termic si oferind o temperatura uniforma. De altfel, containerul modular tip casa surprinde cu eficienta sa energetica, datorata materialelor din care este fabricat. Astfel, la podea se utilizeaza un material cu inalt coeficient termic, iar peretii sandwich au la interior material termoizolant.

Procesul de imbinare a containerelor de casa nu produce daune mediului si nu genereaza reziduuri. Instalarea de containere modulare case se finalizeaza rapid, iar modificarile (extinderea spatiului, reconfigurarea si chiar relocarea containerelor) sunt usor de realizat. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi au grija ca fiecare casa din containere sa fie nu doar trainica, ci si atragatoare—imbinarile containerelor nu sunt vizibile. Personalizarea de container tip casa nu se realizeaza doar la nivel de dimensiuni, configurare si accesorii, ci si la nivelul finisajelor si al culorilor de vopsea pentru anumite componente. Va stam la dispozitie oricand cu alte informatii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi gasiti containere care pot deveni casa dvs, dar si containere care pot fi folosite la exteriorul casei dvs, in curte sau gradina. Pentru a crea zonele de relaxare de la exterior, puteti sa analizati instalarea de containere cu terasa.

Containerul terasa se poate dimensiona si configura asa cum aveti nevoie. Va punem la dispozitie doua modele: containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Pentru ca terasa sa completeze cat mai placut curtea sau gradina, puteti alege culorile si finisajele pentru terasa. Acoperisul nu este obligatoriu si balustrada poate fi montata ulterior, fiind flexibila.

Prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan sunt cateva dintre accesoriile ce se pot monta la containerul terasa. Extrem de versatil, containerul terasa poate functiona ca statie de autobuz, loc de parcare pentru biciclete, spatiu de pazua la sedii de firme, gradina acoperita, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Pentru locuinte ieftine si rapid de construit, va recomandam containerele locuinta. Daca pentru casele traditionale, investitia financiara este consistenta si timpul de asteptare este lung, containerele pentru locuit sunt convenabile ca pret pentru cei mai multi clienti si se finalizeaza mult mai rapid. Spatiul de la interiorul unui container locuinta modulara cu pret competitiv poate fi delimitat in functie de nevoile si preferintele familiei dvs. In plus, toate accesoriile, instalatiile si echipamentele din casa traditionale sunt instalabile si in containerul pentru locuit. De aceea, confortul oferit de containerul de locuit nu este inferior celui din casa clasica.

Containerul de locuit urca in topul preferintelor clientilor pentru multe motive. Pentru multi clienti, pretul pentru containere modulare locuibile este factorul decisiv pentru achizitie, in timp ce altii aleg containerul modular de locuit pentru ca se finalizeaza in timp record. Versatilitatea intalnita la containerele de locuit este o calitate remarcabila si un alt motiv pentru achizitia lor. Renovarea unei case clasice este un proces anevoios, stressant, cheltuitor, care pare uneori ca se prelungeste la nesfarsit. Modificarile pentru containerele modulare pentru locuit nu sunt doar usor de realizat, ci se si finalizeaza mereu la termenul stabilit.

Containerul de locuit este la fel de sigur ca si o casa traditionala. Planseul sau este fabricat cu tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (protejeaza de umezeala). Apa este eliminata de pe acoperis printr-un canal de drenare. Puteti sa personalizati containerul asa cum doriti: pereti de rigips, caramida aparenta, de lemn, spoturi, corpuri de iluminat. Ornamentarea se poate realiza cu materiale diverse.

Este posibila suprapunerea de containere modulare de locuit pana la 4 etaje. Consultati echipa noastra pentru containere de locuit cu pret atractiv. Un container locuit la comanda poate sa aiba dus, aer conditionat, bai, sisteme de incalzire si orice alte instalatii. Numarul de etaje, complexitatea configurarii, precum si instalatiile montate sunt aspecte ce influenteaza pretul pentru containerul pentru locuit.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Va propunem pentru locuinta dvs si containerul de locuit cu baie. Folosim un singur container, dar in aplicatiile mai ample se pot ridica si structuri din 2, 3, 4 sau mai multe containere. Cautam sa completam aceste containere de locuit cu baie cu accesorii si instalatii de cea mai buna calitate, de la cei mai reputabili producatori.

Confortul termic la interiorul containerelor este bun si se obtine o temperatura constanta in containere datorita panourilor sandwich folosite la pereti. Aceste panouri au material termoizolant de grosimi diverse (intre 60 si 100mm) si ajuta la eficientizarea energetica pentru casele din container.

Containerul de locuit cu baie este o solutie pentru multe aplicatii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 convector (1000W), 1 oglinda, 1 boiler electric. Peretii de container se realizeaza cu panouri sandwich care au spuma poliuretanica in grosime de 40mm. Containerul se completeaza cu ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru cei interesati, se poate opta si pentru containerul de locuit cu toaleta. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm. Ferestrele oscilo-batante si usa sunt fabricate cu tamplarie PVC de culoare alba. In container se instaleaza priza dubla, instalatie de lumina, iar instalatia sanitara este compusa din oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Catalogul de la Containere Modulare Noi include si containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Realizam containere la dimensiunile precizate si suprapunem containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Dupa echiparea cu instalatii si echipamente specifice activitatilor de bucatarie, aceste containere vor oferi aceeasi functionalitate si confort ca si bucatariile din cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Una dintre calitatile containerele bucatarie este aceea ca au o excelenta izolare termica si fonica.

In containerul bucatarie includem instalatie electrica, tablou de sigurante automat la interior, usa metalica, prize duble, ferestre oscilo-batante din PVC, intrerupatoare si instalatii de iluminat. Containerele de bucatarie pot fi delimitate in zone cu functii noi oricand dupa momentul instalarii. Daca doriti, containerele pot fi mutate in locatii noi. Ele pot fi montate pe suprafete plane, dar si inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele modulare birouri sunt ideale pentru aplicatiille precum santierele si atelierele de productie. Utilizarea unor containere birouri poate sa optimizeze productivitatea lucratorilor. La Containere Modulare Noi gasiti containere tip birou la preturi atractive si configurabile in zone cun functii distincte. In plus, aceste containere pot suporta cu usurinta modificari in timp.

Un container birou din module prefabricate poate fi delimitat in zone precum zone de lucru, de sedinte, de relaxare, etc. Un container birouri isi gaseste utilitatea pe orice santier, fie el simplu sau complex, cu numar mic sau mare de angajati.

La Containere Modulare Noi veti gasi modele variate de containere birou. Containerul modular birou poate sa fie imbinat cu alte containere pentru a se mari spatiul sau initial. Lista instalatiilor ce se pot monta in containerul tip birou este lunga: aer conditionat, radiatoare electrice, usi si ferestre din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Containerele modulare se pot suprapune pana la 4 etaje si completate nu doar cu scari interioare, ci si exterioare. Containerele de birou sunt solide, confortabile si montabile indiferent de zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Exista diverse aplicatii in care containerul birou cu grup sanitar este o investitie adecvata. Va propunem containere cu latime de 2,4 sau 3m si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea tipica este de 2,7m, dar poate fi modificata daca se solicita.

Containerele tip birou pot fi astfel realizate incat sa indeplineasca nevoile specifice ale lucratorilor, precum si conditiile impuse de zona geografica. In containere se pot monta ghisee, grup sanitar, vitrine; se pot alege finisajele si culorile pentru diverse elemente. Grupul sanitar petru birou are pereti din panour sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. In grupul sanitar se pot monta: 1 priza dubla, 1 mobilier lavoar, 1 corp de iluminat, 1 vas WC, 1 boiler electric si 1 cabina de dus.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Catalogul de la Containere Modulare Noi este generos si el include si containere modulare cu baie. Instalam containere baie rapid si eficient, urmand ca delimitarea sa urmeze preferintele si nevoile dvs specifice. Containerul cu baie se dovedeste a fi extrem de util in zonele de camping, pentru turisti si alte proiecte similare. Acolo unde se doreste o solutie simpla si ieftina pentru igiena si curatarea corpului, containerul cu baie este o investitie excelenta.

Un container modular cu baie poate fi accesorizat si configurat cum va este mai util si mai comod. Racordarea sa la retelele de apa si canalizare este posibila imediat dupa montaj. Cu toate acestea, daca nu este acces la aceste retele, containerul modular cu baie si dus nu poate fi montat.

Instalarea de container modular cu baie si dus este rapida—acesta este ideal pentru santiere si numeroase alte aplicatii cu caracter temporar. Spre exemplu, daca anticipati ca renovarea casei dvs se va extinde pe parcursul mai multor luni de zile, va recomandam sa instalati un container cu baie si dus. Acesta va va oferi conditiile necesare pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului pana cand se definitiveaza lucrarile de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt alegeri inspirate in multe aplicatii, fiind nu doar rapid de instalat si ieftine, ci si versatile si usor de personalizat. Astfel, un container cu grup sanitar poate include cabine de dus, pisoare, vestiare, grup sanitar, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere toalete cu preturi convenabile.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior), de aceea temperatura este uniforma in container. Montajul de container modular WC se finalizeaza rapid si este util in numeroase scenarii. El poate fi utilizat ca si toaleta pentru locatii izolate precum cabanele de la mari altitudini, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, etc. In zonele calamitate, in care oamenii raman fara adapost, se poate apela la instalarea de containere modulare cu WC. Aceste containere vor oferi un confort important persoanelor sinistrate, mai ales daca sunt echipate si cu aer conditionat, instalatii de incalzire.

Angajatii de pe santiere au nevoie de conditii pentru a avea grija de igiena corporala si acestea se pot obtine prin instalarea de containere cu chiuvete si apa curenta. Santierele de diverse tipuri, cu muncitori veniti din alte localitati, pot beneficia prin montajul de containere cu grup sanitar.

Configuratia si dimensiunile de containere modulare cu grup sanitar sunt stabilite de client si realizate cu precizie de echipele noastre. Containerele sunt folosibile in numeroase aplicatii, putand deveni anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru constructia de structuri cu grade variate de complexitate. Tehnicienii nostri experimentati monteaza cu succes numeroase modele de containere, inclusiv containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice si puteti alege intre doua marimi: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea sau nu izolatie si il putem furniza gata asamblat. Personalizarea containerului de garaj se poate realiza prin alegerea culorilor de vopsea si a finisajelor. Daca doriti, se pot instala usi manuale sau automatizate, dar alte echipamente impuse de activitatea dvs.

Pentru fabricarea de containere modulare garaje se utilizeaza tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele isi pastreaza aspectul si structura multi ani si nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Pentru fabricarea tavanului se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, tabla cutata alba de 0,5mm, grinzi de lemn si vata minerala de 100mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj sunt prevazute cu usa basculanta Horman, realizata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Containerul garaj de 7x3x2,5m poate sa aiba fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala. Nu sunt necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Atunci cand monteaza containerul de garaj, tehnicienii nostri au grija si la mediul de instalare. Montajul nu va genera reziduuri si nu va provoca daune mediului inconjurator.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca sunteti interesat de solutii ieftine, sigure si rapide pentru a stoca marfurile dvs (indiferent care ar fi ele), analizati oferta de containere depozitare de la Containere Modulare Noi. Un container depozitare se instaleaza in timp scutr si spatiul sau poate fi impartit pentru stocarea cat mai sigura a produselor. Echipam containerul cu instalatiile, accesoriile si echipamentele necesare in conservarea marfurilor. Latimea pentru containerele de depozitare este de 2,4 sau 3m si lungimea este de 3, 6, 9 sau 12m. Putem izola aceste containere.

Daca o magazie din caramida sau beton va avea nevoie de lucrari de renovare sau intretinere, un container magazie nu va necesita astfel de lucrari prea curand. Pentru container folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul modular de coroziune. Pardoseala containerului este realizata cu vata minerala de 100mm, tabla zincata cutata, grinzi de lemn, placaj Tego 21mm.

Pentru tavan se foloseste tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 1000mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, iar peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm. La containerul de depozitare instalam usa in doua canate, dar si numeroase instalatii si accesorii, precum: ferestre, prize, corpuri de iluminat, toalete, etc. Costurile asociate cu un container modular de depozitare sunt avantajoase si influentate de accesoriile cu care acesta vine.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Pentru cei interesati de o afacere tip magazin, inchirierea unui spatiu sau construirea lui din caramida nu sunt singurele solutii. In acest sens, la Containere Modulare Noi, va propunem containere pentru magazin cu pret avantajos si timp redus de instalare. Containerele modulare magazine pot fi dotate cu baie, aer conditionat, diverse accesorii in concordanta cu marfurile pe care de vindeti. Un container magazin poate fi delimitat astfel ca activitatile comerciale sa fie cat mai eficiente.

Configurarea si transformarile unui container modular magazin sunt facile. Daca se doreste, containerele tip magazin pot fi extinse, reconfigurate si mutate in locatii noi. Indiferent de configurarea si dimensionarea dorita, puteti sa apelati la echipa noastra pentru containere modulare de magazin. Avem grija sa delimitam si sa echipam containerul pentru a fi folosit asa cum aveti nevoie: magazin alimentar, petshop, magazin de confectii, produse cosmetice, magazin de piese auto, produse bio, etc.

Dispunem de experienta necesara pentru a realiza containerul magazin in conformitate cu normele de igiena si siguranta specifice activitatilor dvs. Va puteti alege nu doar dimensiunile, configurarea sau accesoriile pentru container, ci si finisajele si culorile pentru acesta.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca suntetin interesat de un container spatiu comercial la pret atragator, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale pot avea configuratia si dimensiunile ideale pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai eficient.

Latimea acestor containere comerciale poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai productiv, montam toate accesoriile si instalatiile necesare: ferestre, instalatii electrice, echipamente, toalete, etc. Afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientului, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial.

Va propunem containere comerciale de vanzare la preturi mici pentru a va putea creste profitul in afacerea dvs. Aceste containere se instaleaza in cateva ore si folosesc atat pentru activitati comerciale permanente, cat si pentru activitati comerciale temporare. Ele rezista la conditiile meteo nefavorabile si pot suporta modificari. Reconfigurarea, extinderea si chiar relocare sunt posibile fara mare dificultate.

Containere Horeca

Containere Horeca

In domeniul Horeca se pot folosi containere Horeca pentru a se obtine spatii precum cafenele, baruri, street food, gelaterii, etc. Utilizam atat containere comerciale de tip monobloc, cat si containere modulare. Containerele Horeca se pot adapta in functie de activitatile desfasurate in ele si in conformitate cu preferintele dvs. Astfel, se pot monta pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Va puteti alege culorile pentru anumite elemente si placa peretii de exterior cu lemn sau piatra. Exista tipuri de usa diverse, tipuri diferite de deschidere—alegeti cum convine mai mult afacerii dvs! Putem chiar completa containerul cu sigla luminoasa.

Cand folosim containere modulare, putem suprapune containerele. Daca nu se urmareste suprapunerea sau extinderea pe viitor, recomandam utilizarea de containere monobloc. Putem placa peretii (din panouri sandwich) de la interior cu rigips. Daca doriti, putem decora containerul cu lambriuri, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Asiguram ventilarea acestor containere Horeca cu ferestre mici. Integrarea de prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, ventilatie, cabine de dus, incalzire, boiler ajuta la crearea confortului pentru angajati si clienti.

Containere cafenea

Containere cafenea

Alegeti containere pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Indiferent de dimensiuni, putem monta repede si sigur container cafenea acolo unde aveti nevoie. Echipam containerul modular bar cu toate accesoriile si echipamentele impuse de specificul activitatilor din cafenea. Astfel, instalam aer conditionat, sisteme de ventilatie si alte echipamente necesare confortului.

Daca doriti, montam ferestre si usi termopan in diferite dimensiuni. Configurarea spatiului de container de cafenea o realizam pentru o eficienta desfasurare a activitatilor dvs. Pretul pentru un astfel de container este avantajos. Factori precum complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele aditionale montate, numarul de etaje vor influenta pretul final pentru containerul de cafenea.

La interior, containerul de cafenea poate fi delimitat in zone cu diverse functii: zone de servit masa, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. In functie de cerintele dvs, putem monta numeroase accesorii, precum: piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu raft mobil, mese cu chiuvete si rafturi, instalatii electrice, ice maker etc.

Container fast food

Container fast food

Daca doriti sa initiati o mica afacere de tip fas-food, luati in calcul folosirea unui container fast food ca si spatiu pentru afacerea dvs. Aceste containere comerciale se monteaza usor, rapid si configurarea lor este facila si modificabila in timp.

La Containere Modulare Noi, montam containere modulare fast-food cu pret avantajos pentru cei mai multi clienti. In containerele fast-food instalam echipamentele necesare desfasurarii in conditii de igiena maxima a activitatilor de fast-food. Personalizam containerul fast-food prin usi, sistem de incalzire, ferestre de termopan, aer conditionat, sisteme de incalzire, etc. Impartirea containerului fast-food se va realiza pentru o cat mai buna eficientizare a activitatilor.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier cuprind containerele pe un singur nivel sau P+1. Singurul tip de container folosit este containerul modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt folosite in toate tipurile de santier, fie ele mici sau de mare anvergura. Configurarea containerelor duce la crearea de birouri, dusuri, toalete, Sali de conferinte, Sali de mese, holuri, dormitoare, etc.

Avem echipamentele si resursele pentru a construi blocuri de containere, cu scari de acces si cai de acces la exterior. In timp, containerul de santier poate fi modificat cu usurinta. Adaugarea de noi containere va duce la marirea spatiului, iar reconfigurarea spatiului de la interior este mereu posibila. Mai mult decat atat, containerul poate fi demontat si amplasat in locatii noi.

In catalogul nostru se gasesc containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. Pentru cazarea muncitorilor, putem instala ansamblu de cazare compuse din 12, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Sistemele de supraveghere video sunt utile, dar nu pot inlocui total monitorizarea realizata de paznici. Pentru confortul si eficienta acestora, cabinele de paza sunt esentiale. La intrarile in institutii oficiale, muzee, banci, in parcari, se pot folosi containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich cu izolare din spuma poliuretanica, aceste containere cabina paza ofera o temperatura uniforma.

Montam containere de paza la dimensiunile dorite, in oricare zona geografica. Recomandam instalarea de aer conditionat si radiator electric pentru a asigura confort termic paznicilor. Completam containerul cabina paza cu ferestre tip ghiseu—ele conteaza pentru eficienta paznicilor. Materialele si accesoriile montate in containerele paza le recomanda pentru montaj in orice zona geografica a tarii.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Ameliorati productivitatea muncitorilor pe santier prin asigurarea unor conditii bune de igiena si confort. In acest sens, optati pentru montajul de containere modulare de tip vestiar. Ele pot fi configurate in functie de numarul de angajati si nevoile acestora.

Containerele vestiare pot fi folosite pe santiere, dar si la terenurile de sport si piscine. Scopul final determina configurarea containerelor vestiare. Se pot obtine containere vestiare simple (doar pentru un grup de persoane), dar si vestiare mixte (utilizate de femei si barbati). Echiparea containerelor vestiare cu grupuri sanitare, bai se poate face la solicitarea clientului.

Containerele vestiar sunt de 2,4 sau 3m latime, iar lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In catalogul Containere Modulare Noi gasiti vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare se utilizeaza si pentru constructia de gradinite si scoli. Folosim containere scolare trainice pentru a ridica institutii scolare la fel de sigure si confortabile ca si cele clasice din beton sau caramida.

Containerele scoala se pot folosi pentru a se obtine Sali de clasa, Sali de festivitati, sala de mese, cancelarii, biblioteca, laboratoare, vestiare. Instalam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, bibilioteca si sala de sport. Gradinitele pot fi compuse din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Pentru ca igiena, confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie optime, echipam constructiile cu grupuri sanitare, instalatii de incalzire, aer conditionat. Utilizam materiale rezistente la trafic inalt, usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca urmariti extinderea unei unitati medicale sau ridicarea unei structuri medicale noi, va sugeram sa luati in calcul utilizarea de containere sanitare. La Containere Modulare Noi va oferim containere sanitare pentru a obtine constructii sanitare diverse: centre de testare si vaccinare, cabinete veterinare, dispensare, farmacii, dispensare, cabinete stomatologice, morga. Containerele sanitare se pot utiliza si pentru a se crea zone de tampon la intrarea in spitale, clinici medicale. Daca se doreste realizarea de zone de triaj, se poate apela la containere spital.

Acolo unde oamenii raman fara adapost in urma unor calamitati naturale (inundatii), se recomanda instalarea de containere sanitare. Ele pot fi completate cu baie, grupuri sanitare, aer conditionat, sisteme de incalzire, dus pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului. Se folosesc podele durabile la trafic inalt, usor de igienizat.

Mentionam ca un container sanitar poate fi oricand transformat pentru a dobandi functii noi. Astfel, spatiul poate fi reconfigurat pentru a se obtine zone cu functii diferite de cele initiale. Totodata, se pot adauga noi containere pentru a se mari spatiul initial. Demontarea si instalarea containerului in locatii noi sunt si ele posibile. Intrucat containerul sanitar vine echipat cu instalatii, el poate fi racordat la retelele de apa, canalizare si electricitate din spital imediat dupa montaj.

In catalogul nostru se afla si containerul triaj, ce poate fi livrat cu radiator electric sau aer conditionat montate pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii rapide, sigure, versatile si ieftine, luati in considerare constructiile din containere monobloc si modulare. La Containere Modulare Noi gasiti o echipa gata sa ridice structura dorita, dimensionata si configurata asa cum va este cel mai util. Preturile pentru constructiile din containere sunt avantajoase si timpul de montaj este redus. Consultati echipa noastra pentru a obtine informatii suplimentare despre constructiile din containere!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram