Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Buzau

Containere Modulare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Buzau. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Compuse din mai multe sectiuni (cunoscute sub denumirea de „module”), casele modulare sunt alternative la casele traditionale din caramida sau beton. Aceste case prefabricate difera de constructiile clasice intrucat modulele sunt realizate in fabrica, iar asamblarea lor se realizeaza la client. La Containere Modulare Noi se afla containere modulare de multe tipuri, utilizate in constructia de structuri extrem de variate. Containerele se pot imbina, alatura sau suprapune, astfel ca structurile obtinute sunt foarte diverse.

Spre deosebire de casele clasice, constructiile din containere modulare se ridica repede si costurile lor sunt mici. In plus, modulele prefabricate se pot utiliza ca si structuri de sine statoare sau in imbinari de containere. Containerele monobloc si modulare se regasesc in structuri simple, precum vestiarele, centrele de informare turistica, dar si la cele complexe, de tipul scolilor, organizarilor de santiere si spitalelelor.

Modulele container pot fi suprapuse pana la 4 etaje, dar acest mic neajuns este compensat prin preturile mici, timpul redus si versatilitatea constructiilor. Cladirile cu etaje vin cu scari interioare si exterioare. Echipa de la Containere Modulare Noi poate configura asa cum doriti, dar si echipa structurile cu toate accesoriile si instalatiile impuse de activitatile desfasurate in containere. Constructiile vin cu instalatii pentru a putea fi racordate la retele (apa, electricitate, canalizare, Internet, cablu TV) imediat ce se finalizeaza instalarea.

Va incurajam sa alegeti constructiile din containere modulare intrucat au numeroase calitati. Ele sunt extrem de versatile, putand fi realizate la dimensiuni precizate de client. In plus, configurarea initiala a spatiului poate fi modificata in timp pentru a se obtine zone cu noi functii. Spatiul poate fi marit prin adaugarea de alte containere si, daca este nevoie, containerele pot fi mutate in locuri noi.

Pentru clientii cu bugete limitate si nu numai, constructiile din containere modulare sunt optiuni extrem de adecvate. Fie ca va doriti casa visurilor cat mai repede sau aveti nevoie de vestiare de birouri pe santier, la Containere Modulare Noi gasiti containerele potrivite pentru proiectele dvs.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerul modular este compus din podea, stalpi de sustinere, acoperis si instalatie electrica. Folosim containere modulare de marimi diverse pentru a oferi clientilor structura solicitata. Containerul modular va fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte.

Catalogul Containere Modulare Noi include containere modulare cu latime de 2,4 sau 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea poate fi intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m. Este fundamental sa stiti cu exactitate ce dimensiuni doriti pentru proiectul dvs pentru a putea alege cele mai potrivite containere pentru aplicatia dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte nu este nevoie decat de un container monobloc pentru a se ridica structura dorita. Containerele monobloc sunt utilizate ca si structuri independente, nefiind posibila imbinarea lor cu alte containere.

Containerele monobloc sunt ideale pentru proiectele care nu necesita supraetajarea. Ele au structura metalica profilata la rece si sunt usor de instalat. Containerele monobloc sunt functionale in spatiul rezidential, ca si anexe si extensii de gospodarii si chiar ca si case. Ele se folosesc si in domeniul comercial, putand fi adaptate pentru a functiona ca baruri, cafenele, restaurante, containere de depozitare. In spatiul public, containerele monobloc pot functiona ca si centre de informare, containere vestiare, containere cabine de paza, toalete publice, etc.

Containerele modulare au structura metalica profilata la rece si sunt proiectate in vederea suprapunerii. Ele pot fi suprapuse pana la 4 etaje. Containerul modular la comanda se executa in fabrica, dar instalarea se realizeaza la locatia clientului.

Atunci cand se apeleaza la containerul cu panouri sandwich, timpul pentru construire este mult diminuat. De multe ori, nu este nevoie decat de o zi pentru fabricarea unui container sandwich. Panoul sandwich pentru container are material termoizolant la interior si invelisuri metalice. Un container panouri sandwich este versatil si functional in multe proiecte.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie containere amenajate, gata de folosire. Ne ocupam si de fabricarea de containere modulare la cheie, la dimensiunile dorite de client. Va putem monta un container amenajat cum aveti nevoie pentru activitatile dvs.

Un container la cheie poate fi echipat cu accesoriile si instalatiile pe care le doriti: instalatie electrica, baie, dus, aer conditionat, etc. Putem imbina containere modulare pentru crea constructia dorita de client, fie ca vorbim despre cabine de paza, scoli, case de vacanta, adaposturi temporare pentru oamenii sinistrati in urma unor inundatii.

Un container echipat cu instalatiile dorite poate oferi acelasi nivel de confort ca si o cladire traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa noastra pentru containere la cheie; le putem realiza la dimensiunile dorite, iar spatiul interior poate fi delimitat asa cum aveti nevoie pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu va opriti din planul de a avea casa dorita; analizati varianta de containere tip casa pe structura metalica, in configuratia potrivita pentru familia dvs. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel, sau supraetajate. Casele modulare containere la cheie pot prezenta scari interioare si exterioare, dar si accesoriile obisnuite pentru o casa: aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

Daca renovarea unei case clasice este anevoioasa si scumpa, acest aspect nu este valabil la containerele modulare stil casa. Locuintele pot fi transformate pentru a se obtine spatii noi. Compartimentarea unui container tip casa se poate modifica facil. Extinderea este si ea usoara, fiind posibila prin adaugarea de noi containere.

Containerele de casa pot fi imbinate pe orizontala, dar si pe verticala, pentru a se obtine supraetajarea (maxim pana la 4 etaje). Peretii unui container modular tip casa sunt bine izolati, iar temperatura ramane constanta la interior. In plus, podelele sunt fabricate cu materiale cu un coeficient termic inalt, ceea ce contribuie la confortul termic inalt si eficienta energetica pentru casa din container. Cheltuielile pentru energie cu o astfel de casa sunt mici, datorita eficientei energetice.

Pentru a se obtine structurile din containere modulare tip casa nu trec multe luni, ca in cazul constructiilor clasice din caramida. In ciuda vitezei de asamblare, stabilitatea si durata de viata pentru structuri sunt surprinzatoare. Folosim materiale de la producatori de incredere pentru a fi siguri ca structurile rezultate vor fi cat mai trainice. In plus, tehnicienii nostri sunt minutiosi in imbinarea containerelor pentru o cat mai buna stabilitate a constructiilor.

Fiind vopsit in camp electrostatic, un container casa nu isi pierde nici aspectul si nu cedeaza la coroziune. Casa din container va prezenta culorile si finisajele dorite. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul Containere Modulare Noi veti gasti numeroase modele de containere ce pot functiona si ca elemente de sine statatoare. In functie de cum doriti sa arate constructia finala, putem executa diverse tipuri de executie. Tehnicienii nostri sunt experimentati si realizam structuri conform preferintelor clientilor.

Pentru un container terasa, va oferim doua tipuri: terasa acoperita sau descoperita. Ambele modele de terasa pot fi echipate cu podea pentru terasa de calitate inalta si va puteti alege si culoarea vopselei. Acoperisul este optional si balustrada este flexibila, ceea ce contribuie la diversificarea modelelor de terasa pe care le putem obtine. Balustrada are inaltime de 1,1m si se poate monta si separat, pentru a se integra cat mai bine.

Echipam containerele terasa cu acoperis cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Alte aplicatii in care se pot utiliza aceste containere terasa sunt: statii de autobuz, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

In zilele noastre nu mai trebuie sa asteptati luni de zile sa va mutati in casa dvs, cand exista varianta mult mai rapid de ridicat precum containerele de locuit. Containerele de locuit sunt mai ieftine decat casele din caramida sau beton, ceea ce nu le face decat si mai atragatoare pentru clienti. Un container de locuit la comanda poate avea dimensiunile, configurarea, finisajele si accesoriile dorite de client.

Nu doar preturile ridicate sau timpul lung de asteptare determina clientii sa nu se mai indrepte spre casele din caramida sau beton. Destul de frecvent auzim despre situatii in care, din cauza unor probleme neprevazute, casele au fost finalizate cu mult mai tarziu decat s-a anticipat. Aceste intarzieri au cauzat nu doar stress proprietarilor, ci si cheltuieli mai mari decat cele prevazute. Daca va orientati spre un container modular de locuit, insa, riscul confruntarii cu astfel de situatii este aproape nul. O casa din container se instaleaza nu doar repede, ci si fara sa genereze probleme. Finalizarea se realizeaza in cele mai multe situatii conform termenilor stabiliti la inceputul lucrarilor.

Containerele modulare de locuit se folosesc si in constructiile pe mai multe niveluri. Containerele se imbina la fel ca piesele Lego, iar structurile rezultate sunt trainice, solide si rezistente la cutremur. Nu se pot ridica mai mult de 4 niveluri si constructiile supraetajate vin cu scari interioare si exterioare (la cererea clientului). Containerul locuinta modulara se configureaza in zonele dorite si se echipeaza cu instalatii pentru confort si igiena: aer conditionat, grupuri sanitare, sisteme de incalzire, bai, ec.

Containerul de locuit poate sa impresioneze in aspect la fel de bine ca o casa din caramida sau beton. Echipa de la Containere Modulare Noi acorda atentie maxima la instalare nu doar din considerentul stabilitatii si trainiciei constructiei, ci si al aspectului exterior. Astfel, structurile vor avea culorile si finisajele dorite de client, fara ca imbinarile sa fie vizibile.

Locuinta din containere este realizata cu materiale de inalta calitate, astfel ca va rezista multi ani expunerii la conditiile meteo. Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si un acoperis din tabla zincata—acesta protejeaza de umezeala. Apa nu se aduna pe acoperis datorita unui canal de drenare si acoperisul vine cu instalatie electrica (montata si la camerele suprapuse). Putem personaliza containerele prin instalarea de pereti din rigips, caramida aparenta, lemn, corpuri de iluminat, spoturi. Materiale diverse se pot folosi pentru decorare.

Costurile pentru containerele modulare sunt mai mici decat cele ale caselor din caramida sau beton. Factori precum numarul de etaje, gradul de complexitate a configurarii, instalatiile electrico-sanitare, accesoriile si echipamentele montate sunt importanti in stabilirea pretului final pentru containerele modulare locuibile. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru a afla si alte informatii despre containerul de locuit cu pret atractiv pentru cei mai multi clienti.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Personalizarea containerelor de locuit este un argument important in alegerea acestui tip de constructie pentru casa dvs. Se utilizeaza 1 singur container, dar cele mai multe structuri au 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ne alegem atent colaboratorii si cautam produsele cele mai bune de pe piata pentru a finaliza constructiile noastre. Putem furniza containerele de locuit cu baie in diverse configuratii si cu instalatiile precizate.

Panourile sandwich pentru peretii containerelor au grosimi variind intre 60 si 100mm si contribuie la mentinerea temperaturii constante in containere. Termoizolarea pentru containerele de locuit cu baie este eficienta astfel ca se reduce nevoia folosirii sistemelor de incalzire iarna si a aerului conditionat vara. Casele din container au o buna eficienta energetica.

Pentru cei interesati, oferim container de locuit cu baie cu pret atractiv. In componenta unei case container cu grup sanitar se afla 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector (1000w), 1 boiler electric (50L). Peretii containerului sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Se foloseste tamplarie PVC atat pentru usa (700x2000mm), cat si pentru ferestre oscilo-batante (600x60mm). In containerul de locuinta cu toaleta se instaleaza si priza dubla si corp de iluminat.

In oferta noastra se afla si container de locuit cu toaleta. Si peretii acestuia sunt tot din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa (700x2000mm) si ferestrele oscilo-batante (600x600mm) se utilizeaza tot tamplarie PVC de culoare alba. Containerul contine si instalatie de lumina si priza dubla. Instalatia sanitara cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si o oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Pentru containere bucatarie la dimensiuni prestabilite, contactati cu incredere compania noastra. La Containere Modulare Noi, veti gasi diverse oferte si putem realiza si containere la dimensiunile solicitate de client. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje si instalarea de echipamente specifice activitatilor de bucatarie. Aceste constructii egaleaza in functionalitate, confort si igiena conditiile regasite in bucatariile din cladirile din caramida sau beton.

Containerele bucatarie, realizate din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan prezinta tabla zincata dublu faltuita si izolare din vata minerala de sticla. Ele au si membrana hidroizolatoare de aceea containerele bucatarie au izolare fonica si termica.

Un container bucatarie se doteaza cu instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, tablou de siguranta automat la interior. Se pot adauga si intrerupatoare, prize duble si instalatii de iluminat. Reconfigurarea containerelor de bucatarie este mereu posibila cu usurinta. Spatiul se poate oricand extinde prin adaugarea de noi containere, dar este posibila si mutarea containerelor in locatii noi. Montarea si demontarea containerelor se deruleaza rapid si containerele bucatarie pot fi amplasate pe suprafete plane si inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Constructiile ridicate rapid si la preturi mici au fost mereu necesare in santiere, unde constructiile permanente sunt total inutile. Astfel, se explica, de ce constructiile din containere modulare sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi se afla si containere birouri, care se impun cu flexibilitatea, stabilitatea, dinamismul, dar si preturile avantajoase.

Un container birou realizat din module prefabricate poate oferi mediul de lucru propice muncii eficiente pentru angajati. Intr-un container tip birou se pot crea spatii cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Utilizarea de containere tip birou pe santiere este mai mult decat fireasca.

Containere Modulare Noi va ofera diverse modele de containere birouri. Un container modular birou ofera spatiu configurabil asa cum aveti nevoie si poate fi instalat in orice loc. Astfel, un container de birouri poate fi sala de mese, de sedinte, dotat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare. Se poate realiza supraetajarea containerelor, caz in care se pot instala nu doar scari interioare, ci si exterioare. Containerele de birou pot fi oricand modificate, extinse sau relocate. Ele se pot instala in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este in topul preferintelor pentru clientii nostri. El poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi variind intre 3 si 12m. Inaltimea poate fi clasica sau adaptata la solicitarile clientilor (mai inalte de 2,7m).

Putem completa containerele tip birou asa cum aveti nevoie, adaptate la locatia geografica, nevoile angajatilor. Containerele pot fi echipate cu vitrine, ghisee, grup sanitar si pot fi vopsite in culorile dorite. Grupul sanitar pentru containerul birou este fabricat cu pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante (600x600mm) si usa (700x2000mm) din tamplarie PVC alba. In grupul de sanitar se pot adauga 1 vas WC, corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus si boiler electric (50L).

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Daca sunteti interesat de containere modulare cu baie, la Containere Modulare Noi veti gasi diverse modele. Avem echipamentele necesare pentru a monta containere baie in configuratii variate, asa cum solicita clientii nostri. Un container cu baie este aditia cea mai importanta in anumite proiecte.

Spre exemplu, turistii vor aprecia containerul cu baie in locatiile de camping. Un container modular cu baie asigura confort atunci cand oameni desfasoara actiuni de spalare si curatare. Echipele noastre sunt experimentate si monteaza containerul cu baie cu dus pentru ca acesta sa poata fi racordat la canalizare si reteaua de apa imediat dupa montaj. In absenta acestor utilitati, nu este posibil montajul de container modular baie si dus.

Spatiul din interiorul unui container poate fi delimitat cum doriti. Intrucat este practic, usor de montat si ieftin, un container modular cu baie este nelipsit pe santiere. Puteti folosi acest container modular baie si dus daca renovati casa si aveti nevoie de un astfel de spatiu pana la finalizarea lucrarilor.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar se completeaza cu accesorii si echipamente esentiale pentru confortul celor care le folosesc. Pisoare, vestiare, WC, instalatii de incalzire a apei, grup sanitar, boilere, chiuvete sunt doar cateva dintre accesoriile montabile in containerele modulare.

Intrucat un container cu grup sanitar prezinta pereti din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica), temperatura in interior este egala peste tot. Montajul are loc rapid si containerul este util in numeroase proiecte. Se poate utiliza ca si container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta publica pentru ansambluri de birouri, toaleta pentru constructii izolate precum cabanele montane de la altitudini mari.

Lucratorii de pe santiere apreciaza containerele de acest tip, ele oferind conditii optime pentru igiena muncitorilor. Containerele cu grup sanitar nu sunt practice doar pentru santiere, ci si pentru oamenii ramasi fara adapost in urma unor calamitati naturale (inundatii). Cum containerul modular cu WC poate fi completat cu boilere si instalatii de incalzire pentru a oferi conditii pentru igiena persoanelor sinistrate.

Containerele modulare cu grup sanitar pot avea dimensiunile dorite si spatiul de la interior poate fi configurat asa cum solicitati. Versatile si ieftine, aceste containere pot fi utile si ca anexe de birouri din module container, anexe de fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru oamenii din zone afectate de inundatii, alte calamitati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Intrucat ne straduim sa venim in intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri, la Containere Modulare Noi gasiti si containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice de doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj vine in forma izolata, dar si neizolata. Puteti personaliza containerul de garaj prin alegerea culorilor si a finisajelor.

Pentru containerele modulare garaje se foloseste tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele nu vor fi afectate de coroziune intrucat sunt grunduite si vopsite. Pentru tavan folosim tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba de 0,5mm si grinzi de lemn.

Ambele dimensiuni de garaj prezinta usa basculanta Horman, cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele de garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Pentru modelul de 7x3x2,5m se poate opta si pentru instalarea de ferestre batante din tamplarie PVC si usa pietonala.

Echipa noastra este atenta la detalii astfel ca procesul de montaj pentru containerele garaj nu produce reziduuri si nici nu degradeaza spatiul de instalare. Nu vor fi necesare alte finisaje si containerul garaj este o aditie adecvata in multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Apelati cu incredere la Containere Modulare Noi si pentru containere depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin si usor de instalat, ci si usor de configurat la interior si echipat cu instalatiile necesare depozitarii marfurilor. In oferta noastra gasiti containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m latime, cu lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. Containerele pot fi izolate si neizolate.

Un container magazie este o investitie potrivita pentru multe proiecte. Spre deosebire de alte tipuri de constructii, el nu va necesita lucrari de reparatii sau renovari prea curand. Cadrul monobloc este fabricat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, folosita doar pentru container. Un container modular depozitare este rezistent la coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala, se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala 100mm, grinzi de lemn (100x100mm si 100x500mm) si placaj Tego 21mm.

Vata minerala de 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm) si tabla zincata lisa 0,5mm se utilizeaza si pentru tavanul de container modular de magazie. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm si usa containerului este in doua canate, de 2080x2250mm. Containerele pot fi completate cu prize, ferestre, corpuri de iluminat, toalete, caz in care preturile vor creste semnificativ.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca detineti un magazin de mici sau medii dimensiuni sau va ganditi sa incepeti o astfel de afacere, investitia intr-un container pentru magazin este un pas extrem de intelept. La Containere Modulare Noi gasiti containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari care sunt de folos domeniului in care aveti afacerea. Containerele modulare pentru magazine pot fi transformate si extinse prin adaugarea de noi containere. Se poate realiza reconfigurarea la interior si puteti muta containerele modulare in locatii noi cand aveti nevoie. Putem monta, modifica si reloca orice container tip magazin.

Un container modular de magazin va fi ajustat domeniului specific afacerii dvs, pentru marfurile pe care le vindeti. El poate functiona pentru magazin alimentar, magazin piese auto, confectii textile, imbracaminte, produse de beauty, plafar, patiserie, produse bio, petshop, etc.

Putem realiza containerul de magazin in dimensiunile de care aveti nevoie, conform preferintelor dvs. El va intruni conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul in care activati. Containerele de magazin pot fi personalizate asa cum doriti, nu doar ca dimensiuni si configuratie, ci si ca finisaje, culori, dotari, echipamente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru containere comerciale de vanzare la preturi atractive, contactati echipa noastra de la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale sunt durabile, de calitate superioara si echipabile cu instalatiile impuse de activitatea dvs comerciala.

Containerul de spatiu comercial vine la dimensiunile solicitate, fiind containere personalizate. Ele au latime de 2,4 sau 3m si lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltimea este de 2,7m. Pot fi completate cu instalatii electrice, ferestre, toalete, accesorii specifice activitatii dvs comerciale. Daca afacerea dvs presupune sa prezentati produsele in fata clientilor, cu amanuntul, un astfel de container devine spatiul ideal pentru afacerea dvs.

Datorita structurii si designului modular, containerele comerciale sunt utile in numeroase domenii. Ele sunt optiuni excelente pentru activitatile temporare, dar si permanente. Instalarea este rapida si uneori dureaza chiar cateva ore. In ciuda instalarii rapide, containerele modulare comerciale sunt rezistente la conditiile meteo si nu se degradeaza usor. Daca doriti sa le extindeti sau sa le mutati in locatii noi, o veti putea face foarte usor.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele de tip gelaterie, street food, cafenele sunt containere Horeca. Aceste containere comerciale pot fi de tip monobloc sau modulare, in functie de solicitarile clientilor. Containerele Horeca pot fi personalizate asa cum doriti: echipate cu suprafete mari vitrate, pereti basculanti, completate prin copertine, cu bazine de colectare a apei reziduale, etc. Anumite elemente pot fi vopsite in culorile alese de client si peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra. Se pot instala chiar si sigle luminoase si se pot alege tipul de usa si de deschidere pentru aceasta.

Constructiile pot fi supraetajate prin containere modulare, dar se pot folosi si containere monobloc. Peretii sunt din panouri sandwich si interiorul poate fi placat cu rigips. Personalizarea poate include si lambriuri, utilizarea de vopsea lavabila, etc. Pentru ventilatie se pot integra la containerele Horeca ferestre mici, iar pentru functionalitate si confort se adauga prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, bucatarie, incalzire, ventilatie, cabina de dus, boiler.

Containere cafenea

Containere cafenea

Indiferent daca aveti o cafenea mobila sau fixa, puteti opta pentru folosirea de containere. Instalam container cafenea in dimensiunile dorite, echipat cu instalatiile specificate. Un container modular bar ofera confort indiferent de temperaturile exterioare, putand fi dotat atat cu aer conditionat, cat si cu sistem de ventilatie.

Avem grija sa echipam containerul de cafenea astfel incat activitatile sa se desfasoare in conditii de maxima igiena si siguranta. Putem integra ferestre si usi termopan de dimensiuni variate, dar si cu accesorii pe care le doriti. Cu cat este mai complex accesorizat containerul de cafenea, cu atat mai mare va fi pretul. Chiar si asa, el va fi mai ieftin decat constructiile clasice din caramida.

Containerele de cafenea pot fi delimitate cum aveti nevoie si se pot obtine spatii pentru grupuri sanitare, zone de servit masa, spatii de depozitare, etc. Putem adauga chiar mese cu chiuvete si raft, rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu raft mobil, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Pentru cei interesati de deschiderea unei afaceri mici sau mijlocii de tip fast food, folosirea de containere fast food este o investitie inteleapta. Containerele comerciale sunt usor de instalat, ieftine si usor de adaptat pentru diverse domenii de activitate.

La Containere Modulare Noi, detinem experienta necesara instalarii de containere modulare fast food cu pret atractiv pentru clienti. Vom echipa aceste containere cu instalatiile necesare bunei desfasurari activitatilor din fast-food. Astfel, putem monta sisteme de incalzire, aer conditionat, ferestre din termopan, usi, etc. Spatiul in containerul fast-food va fi delimitat asa cum va este util pentru eficientizarea activitatii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier presupun folosirea de containere pe nivel parter sau P+1. Utilizam doar containerul modular de santier de 6,02x2,4m. Orice santier, indiferent de complexitatea si marimea lui poate beneficia prin instalarea de containere de santier. Acestea pot configurate ca si dormitoare, Sali de mese, Sali de conferinte, toalete, holuri, dusuri, etc.

Daca doriti blocuri de containere, echipa noastra detine echipamentele si experienta necesare pentru acest tip de proiect. Acestea vor include si scari de acces si cai de acces la exterior. Containerul de santier este o aditie valoroasa pentru orice santier, el fiind nu doar ieftin, rapid de instalat si de configurat, dar si usor de modificat la nevoie. El poate fi marit ca spatiu prin alaturarea de noi container si mutat in locatii noi. In oferta noastra se afla ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC. Putem realiza si ansamblu de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. Pentru cei interesati, putem monta si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

Intrarile in institutii oficiale, banci, parcarile pot fi monitorizate eficient cu ajutorul paznicilor. Pentru acestia, este necesara instalarea de cabine de paza. La Containere Modulare Noi va propunem container cabina paza ce poate fi configurat si accesorizat pentru confortul si siguranta paznicului. Containerele cabine paza au pereti din panouri sandwich si izolare din spuma poliuretanica—temperatura la interior se uniformizeaza pe tot parcursul anului.

Putem realiza containere de paza la dimensiunile dorite si le putem monta oriunde. Le completam cu radiator electric, aer conditionat, ferestre de tip ghiseu. Datorita materialelor si a modului de constructie, aceste containere ofera confort termic indiferent de temperaturile de exterior sau de locatia amplasarii.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru ca muncitorii pe santier sa fie productivi, este nevoie sa asigure, printre multe aspecte, conditiile esentiale pentru igiena acestora. Instalarea de containere modulare de tip vestiar pe santier este un pas esential in acest sens. Containerul vestiar poate avea diverse dimensiuni si spatiul poate fi configurat asa cum aveti nevoie.

Putem combina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a obtine containere vestiare. Aceste containere sunt versatile si pot fi utilizate si pentru terenurile de sport, piscine. Delimitarea spatiului din containerele vestiar se realizeaza in functie de scopul final al constructiei. Prin urmare, putem monta vestiare simple (folosite doar de un grup de persoane), precum si vestiare mixte (folosite de barbati si femei). Vestiarele pot fi personalizate prin instalarea de bai, grupuri sanitare, etc.

Latimea pentru containerele vestiar este fie de 2,4 m, fie de 3m, iar lungimea variaza intre 3 si 12m. Putem monta vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt atat de sigure incat pot fi folosite si in constructia de unitati scolare. La Containere Modulare Noi exista containere scolare de calitate superioara pentru a se construi scoli si gradinite la fel de sigure si de confortabile precum cladirile traditionale din caramida sau beton.

Utilizam containere scoala pentru Sali de clasa, vestiare, toalete, Sali de sport, Sali de mese, Sali de festivitati, laboratoare si cancelarie. Astfel, ridicam scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport, cancelarie. La gradinite, putem folosi containere modulare pentru a rezulta gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Dotam containerele cu grupuri sanitare, apa curenta, aer conditionat, sisteme de incalzire—confortul copiilor si al cadrelor didactice va fi excelent! Utilizam pentru suprafete materiale rezistente la trafic intens si usor de curatat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca se doreste extinderea unei unitati sanitare deja existente sau ridicarea de noi structuri, constructiile din containere sanitare sunt alegeri potrivite. Va propunem o gama variata de containere sanitare pentru a construi cabinete medicale, veterinare, stomatologice, dispensare, farmacii, centre de testare si vaccinare, morga, etc. Aceste containere sanitare sunt excelente si pentru crearea unor zone tampon la intrarea in unitatile sanitare, dar si pentru delimitarea unor zone de triaj.

Containerul sanitar este util si in scenariile speciale, in zone afectate de calamitati naturale (inundatii), cand oamenii raman fara adaposturi. Aici, va oferi confortul si igiena necesare persoanelor sinistrate. Podelele sunt din materiale rezistente traficului inalt si sunt usor de curatat.

Intrucat orice container sanitar este usor de modificat, fie el prin adaugare de alte containere pentru extindere, prin reconfigurare la interior, el este ideal pentru spitale si unitati medicale. Containerul spital poate fi mutat oricand in locatie noua. El se doteaza pentru a fi racordat imediat la retelele de electricitate si apa ale spitalului. In oferta noastra se afla si containere triaj, care pot fi furnizate cu radiatoare electrice si aer conditionat montate pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii din containere modulare la preturi avantajoase, echipa de la Containere Modulare Noi este mereu gata sa va raspunda. Ne ocupam de realizarea si instalarea de containere modulare si monobloc pentru a va oferi structura cu finisajele, configuratia si dimeniunile dorita. Preturile pentru aceste constructii sunt convenabile si procesul de montaj se deruleaza rapid. Indiferent de informatiile suplimentare dorite, apelati-ne cu incredere chiar azi.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram