Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Bucuresti-Sector 1

Containere Modulare Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Bucuresti-Sector 1. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Cati dintre noi nu-si doresc o casa dar se opresc din cauza costurilor mari pentru construirea ei? In plus, ridicarea unei case din caramida sau beton este un proces anevoios, care se deruleaza destul de lent—poate sa dureze si mai bine de un an pana va mutati intr-o casa noua!

De cativa ani buni exista, insa, alternativa caselor din containere modulare. Containerele se produc intr-o locatie si asamblarea lor se realizeaza la locatia clientului. Acest concept s-a nascut prin anii 1930, dar a luat amplare mai mare in urma progreselor din domeniul materialelor folosite in constructie. La Containere Modulare Noi va oferim o gama variata de containere modulare. Ele sunt produse versatile, care ajuta la ridicarea de structuri din cele mai diverse, de la cele simple precum cabine de paza, spatii de organizare a santierelor, vestiare si pana la structuri complexe precum case, scoli si chiar spitale.

Containerele sunt module prefabricate, utilizabile ca structuri independente sau ca structuri care se imbina. Modulele container pot duce si la supraetajarea cladirilor (pana la 4 etaje), caz in care vor fi completate cu scari interioare sau exterioare cu platforme metalice. Livram containerele cu instalatiile solicitate gata montate, pentru a se realiza racordarea imediata la reteaua de apa, canalizare, fosa septica, internet, retea electrica, etc.

Fiecare proiect este unic in felul sau si putem realiza o structura la dimensiunile solicitate, in configuratia dorita. Ne asiguram ca produsul final sa reflecte cat mai bine preferintele, nevoile dvs. nu suntem o companie de livrare de containere, ci una care se ocupa si de crearea structurilor solicitate de clienti. Preturile noastre sunt atractive si timpul de instalare este scurt.

Dimensiunile containerelor modulare

Varietatea spatiilor care se pot crea prin imbinarea de containere modulare este vasta. Ele sunt compuse din podea, acoperis, stalpi de sustinere si sunt echipate cu instalatie electrica. La Containere Modulare Noi veti gasi containere modulare cu urmatoarele dimensiuni: latime 2,4 sau 3m si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc, lungimi variind intre 3 si 12m. va sugeram sa va alegeti cu precizie dimensiunile finale pentru constructia dorita.

Containerele modulare sunt stabile, trainice si usor de modificat pentru a se adapta unor nevoi noi. Mai mult decat atat, ele pot fi mutate in noi locatii, versatilitatea fiind un atu pentru containerele modulare.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte, nu este nevoie decat de un container, caz in care se utilizeaza containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere individuale; ele nu se pot imbina cu alte containere. Ele sunt fabricate din structura metalica profilata la rece si se pot folosi chiar dupa montaj. Containerele monobloc se monteaza rapid si pot fi folosite in multe domenii de activitate. Santierele sunt locurile ce beneficiaza cel mai mult prin instalarea de containere monobloc. Fiind termoizolate, ele pot deveni vestiare, dormitoare, spatii pentru birou, spatii de depozitare. Montam repede si sigur containere la comanda, in dimensiunile solicitate.

Containerele modulare, de asemenea realizate pe structura metalica profilata la rece, se imbina intre ele asemeni pieselor Lego. Un container modular poate fi la fel de confortabil ca si o casa din caramida, dar se va ridica mult mai repede, pentru costuri mult mai mici. Contactati-ne pentru informatii suplimentare despre un container modular la comanda.

Daca aveti nevoie de un spatiu functional cat mai repede, la pretuti atractive, luati in consideratie containerul cu panouri sandwich. Panoul sandwich are invelisuri metalice si la mijloc material termoizolant. Panourile sandwich nu sunt produse de structura, dar un container sandwich este solutia ideala pentru a va bucura de un spatiu cat mai repede si mai ieftin.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca sunteti interesat de containere amenajate pentru a le putea folosi imediat dupa montaj, apelati cu incredere la echipa noastra. Va furnizam containere modulare la cheie, la ce dimensiuni aveti nevoie si in configuratia dorita. Un container amenajat conform specificatiilor si nevoilor dvs egaleaza in confort si functionalitate casa din caramida sau beton.

Putem crea si furnica un container la cheie asa cum l-ati gandit: un container utilat cu baie, dus, instalatie electrica si alte accesorii care va sunt utile. Containerele modulare se pot imbina pentru a rezulta spatiul generos planificat. Fie ca aveti nevoie de un adapost temporar, o casa de vacanta sau de o casa permanenta, puteti apela la echipa noastra pentru o casa din containere modulare.

Va asiguram ca o casa din containere nu este cu nimic mai prejos in ceea ce priveste confortul fata de casa traditionala din caramida sau beton. In oferta noastra se afla containere la cheie, in diverse configuratii, usor de ajustat la nevoile si preferintele oricarei familii.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Apelati la echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere tip casa pe structura metalica, indiferent de complexitatea configuratiei pe care o doriti. Containerele modulare pentru case se pot utiliza pentru case pe un singur nivel sau pe mai multe niveluri. Atunci cand sunt supraetajate, se adauga scari exterioare sau interioare. Casele modulare containere la cheie pot fi dotate cu diverse accesorii, precum radiatoare electrice, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, etc.

Structura containerelor modulare permite modificari pentru locuinte, pentru a se obtine configuratii noi. Un container tip casa poate fi extins si compartimentat in mod diferit decat momentul instalarii, pentru a se obtine spatii pentru noile nevoi ale proprietarului.

Este posibila asamblarea de containere de casa pe orizontala si pe verticala, in vederea supraetajarii. Peretii unui container modular tip casa sunt izolati eficient, astfel ca temperatura ambientala ramane constanta, indiferent de temperaturile exterioare.

Viteza rapida de instalare a containerelor modulare tip casa nu influenteaza negativ stabilitatea structurilor ridicate. Dimpotriva, constructiile se realizeaza cu mare atentie la detaliu, stabilitatea si trainicia lor fiind surprinzatoare. In plus, un container casa este vopsit in camp electrostatic, ceea ce inseamna ca rezista la coroziune. Furnizam case modulare cu instalatii montate pentru a se realiza racordarea imediat la reteaua de apa, electrica si de canalizare.

Folosim materiale de inalta calitate pentru a ne asigura ca produsele noastre sunt cat mai solide si mai durabile. Podelele sunt din materiale cu un coeficient termic inalt ceea ce ajuta la eficientizarea energetica a casei modulare. Realizam casa din container in culorile si finisajele preferate de client.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi veti gasi diverse containere, utilizabile si ca structuri de sine statatoare. Putem realiza tipuri variate de executie pentru a veni in intampinarea preferintelor clientilor nostri.

Daca sunteti interesat de un container terasa, precizam ca puteti alege intre doua tipuri de terase: acoperite si descoperite. Ambele tipuri de terase vin cu podea pentru terasa de calitate inalta si va puteti alege culoarea vopselei.

Cum acoperisul este optional si balustrada flexibila, se pot obtine diverse modele de terasa. Balustrada are inaltime de 1,1m si se poate instala si separat. Containerele terasa cu acoperis pot fi dotate cu tablou de sigurante, intrerupatoare, prize in stalpii de clot, corpuri de iluminat. Containerele terasa sunt versatile si pot functiona si ca spatii de autobuz, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

In zilele noastre nu mai trebuie sa asteptati luni de zile si sa faceti mari imprumuturi la banca pentru a va bucura de casa visata. Examinati varianta de containere de locuit, usor de transformat pentru a va oferi configuratia dorita. Containerele de locuit cu pret atractiv devin tot mai populare printre clientii cu bugete limitate, grabiti in a se muta in casa visata. Un container de locuit la comanda permite delimitarea spatiului in acord cu nevoile si preferintele clientului.

Casa traditionala din caramida implica nu doar costuri mari, ci si un proces de ridicare greoi, in care riscul aparitiei unor probleme nu este niciodata nul. Daca alegeti un container modular de locuit, nu doar ca veti cheltui mai putin, dar va veti muta si mult mai repede in casa visurilor. In plus, probelemele care apar sunt, de cele mai multe ori, minore.

Containerele modulare de locuit permit constructii supraetajate, pana la 4 etaje. Containerele modulare se imbina ca si piesele de joc Lego si constructiile rezultate sunt solide si stabile. Containerele de locuit supraetajate vor avea scari exterioare, bai, aparate de aer conditionat. Apelati cu incredere la echipa noastra pentru un container locuinta modulara.

La Containere Modulare Noi, ne focusam sa oferim un container de locuit la fel de trainic si confortabil ca si o casa traditionala din caramida sau beton. Cu toate ca un container de locuit va fi expus la conditiile meteo tot timpul, el isi va mentine aspectul si proprietatile la fel de mult ca si o constructie clasica din caramida sau beton.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla si poate fi decorat cum va doriti. Acoperisul este din tabla zincata si nu cedeaza la umezeala si pentru ca are un canal de drenare a apei. Acoperisul de container modular de locuit poate fi completat cu instalatie electrica; ea se adauga si la camerele supraetajate. In functie de preferinte, putem adauga la containere si caramida aparent, pereti din rigips, spoturi, corpuri de iluminat moderne, etc.

Preturile pentru containerele modulare pentru locuit sunt accesibile, chiar si atunci cand containerele vin completate cu instalatii sanitare si electrice. Complexitatea configuratiei, numarul de niveluri pentru constructii sunt alti factori care vor impacta costurile pentru containerele modulare locuibile. Un container locuinta modulara este mai ieftin decat o casa clasica din caramida sau beton. Daca doriti o casa trainica, ieftina, rapid de ridicat, contactati-ne pentru informatii despre containerul de locuit—are pret accesibil pentru majoritatea clientilor.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Posibilitatea delimitarii spatiului in containerele de locuit asa cum dorit este unul dintre marile avantaje aduse de acestea. Ele pot fi independente sau compuse din 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Utilizam materiale de calitate superioara si colaboram cu furnizori reputabili pentru ca produsele noastre sa fie excelente. Furnizam containere de locuit cu baie in ansambluri variate, cu specificatiile dorite de dvs.

Containerele de locuti cu baie sunt termoizolate, astfel ca temperatura ambientala se mentine constanta peste tot. Aceasta performanta se obtine si prin panourile sandwich, care au grosimi intre 60 si 100mm. Prin urmare, in astfel de case veti folosi mai rar aerul conditionat vara si sistemul de incalzire iarna. Eficienta energetica a acestor case este remarcabila.

Daca sunteti interesat, puteti opta pentru un container de locuit cu baie. O casa container cu grup sanitar va cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 olginda, 1 convector (1000w) si boiler electric (50L). pentru peretii containerului se utilizeaza panouri sandwich cu miez din spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa (700x2000mm) tamplarie din PVC. Ferestrele oscilo-batante sunt, de asemeni, din tamplarie PVC si au 600x60mm. Containerul de locutinta cu toaleta are priza dubla si corp de iluminat.

Va propunem container de locuit cu toaleta, cu panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica de 40mm. Usa (70x2000mm) este din tamplarie PVC, asemeni ferestrelor oscilo-batante (600x600mm). Acest container include si priza dubla, instalatie de iluinat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda. Pentru peretii interiori, exteriori si cadru se foloseste RAL 9002, iar pentru tamplaria PVC se utilizeaza vopea alba.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Analizati oferta de la xx pentru containere bucatarie. Ele au dimensiuni prestabilite si pot fi configurate in acord cu preferintele si nevoile dvs. ele ofera functionalitatea necesara desfasurarii activitatilor specifice bucatariilor. Containerele de bucatarie se pot ridica pe 4 niveluri si dotate cu elemente de bucatarie, asemeni spatiilor traditionale. Containerele pot fi amplasate unde aveti nevoie si configurate asa cum doriti.

Containerele bucatarie la preturi accesibile de la Containere Modulare Noi sunt investitii excelente. Realizate cu schelet metalic profilat la rece, containerele bucatarie au panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt realizate cu tabla zincata dublu faltuita si sunt izolate la interior cu vata minerala de sticla. In constructia lor se afla si membrana hidroizolatoare, ceea ce ajuta la performantele de izolare termica si fonica pentru aceste containere.

Containerul bucatarie include ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, tablou de siguranta automat, instalatie electrica, prize duble, instalatie de iluninat si intrerupator. Versatilitatea pentru containerele de bucatarie este excelenta, ele putand fi extinse, demontate sau relocate in timp. Instalarea si demontarea containerelor se realizeaza rapid. Ele pot fi montate pe suprafete inclinate sau drepte si au rezistenta la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Firmele de constructii si atelierele de productie pot apela la Containere Modulare Noi pentru containere birouri. Containerele modulare birouri sunt extrem de practice, ele fiind ajustabile, solide, confortabile si avantajoase ca si costuri.

Prin imbinarea de module prefabricate se poate realiza un container birou solid, confortabil si sigur pentru activitatile de birou. Un container tip birou poate fi delimitat pentru a deveni spatiu de sedinta sau de relaxare, adaptat la scopul dorit. Containerele tip birou sunt extrem de raspandite la organizarea de santier tocmai din acest motiv.

Analizati oferta Containere Modulare Noi pentru containere birouri. Un container modular birou ofera spatiu de lucru ergonomic si poate fi montat unde aveti nevoie. Un container de birouri va avea functia dorita: sala de mese, sala de sedinta si poate fi completat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc. Constructiile etajate au scari interioare si exterioara si sunt solide, indiferent de zona geografica in care sunt montate.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este cel mai popular produs printre clientii nostri. Aceste containere au dimensiuni de la 3 la 12 m lungime si 2.4, 3m latime. Din punctul de vedere al inaltimii, configuratiile pot fi clasice, dar si conform preferintelor clientilor, pentru inaltimi mai mari de 2.7m. Se poate opta pentru containere demontabile (flat-pack).

Containerele tip birou pot fi personalizate prin integrarea de grupuri sanitare, construite in functie de locatia geografica. Aspectul lor exterior si interior poate avea nuante variate si containerul poate fi echipat cu vitrine, ghisee, etc.

Grup sanitar pentru containerul birou este alcatuit din pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC de 700x2000mm si ferestre din tamplarie PVC 600x600mm, de tip oscilo-batant. Grupul sanitar vine cu priza dubla, corp de iluminat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric (50L). Peretii si cadrul au culoarea RAL 9002, iar tamplaria PVC este alba.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Apelati la Containere Modulare Noi pentru containere modulare cu baie la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautare de containere baie la preturi competitive, cu numeroase calitati si amortizare in timp, apelati cu incredere la echipa noastra.

Un container cu baie este o investitie excelenta pe termen lung ce asigura confort sporit in cadrul actiunilor de curatare a corpului. Montabil in locuri special amenajate pentru a fi folosit de turistii aflati in camping, un container modular cu baie poate oferi confortul necesar desfasurarii activitatilor de spalare si curatare. Personal specializat va proceda la instalarea unui container de baie cu dus, fiind necesara racordarea la reteaua de apa si de canalizare. Este necesar sa existe in zona astfel de facilitati pentru a putea utiliza containerul modular baie si dus.

Se poate configura containerul asa cum doriti, conform nevoilor si preferintelor dvs. Containerul modular cu baie si dus poate fi montat si demontat rapid si sigur. Acest tip de container este ideal pentru a fi folosit de muncitori pe santiere, clienti, persoane care au nevoie de o constructie provizorie pe durata constructiei unei case.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi echipate cu toate accesoriile si instalatiile necesare pentru confortul si igiena utilizatorilor. Aceste containere modulare pot veni cu grup sanitar, respectiv WC, cabine de dus, vestiare, pisoare, chiuvete, instalatii de incalzire a aperi, boilere.

Un container cu grup sanitar, compus din pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica, este rapid si usor de instalat, conform configuratiei solicitate. Se poate monta container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toalete pentru ansambluri de birouri, cabane montane izolate si alte constructii similare.

Astfel de containere vor asigura angajatilor, clientilor, confortul unor toalete moderne, cu chiuveta si apa curenta. Containerele cu grup sanitar sunt solutii economice pentru firmele de constructii unde sunt muncitori din diverse localitati. Un container modular cu WC poate fi util si in scenariile extreme, precum calamitatile naturale, care lasa oamenii fara adapost. Aceste containere pot fi echipate cu boilere si instalatii de incalzire, devenind solutii excelente pentru igiena in comunitatile impactate de inundatii sau calamitati naturale.

Containerele modulare cu grup sanitar pot fi compartimentate si realizate in dimensiunile solicitate. Ele pot fi utilizate ca si anexe de birouri din module container, de fabrici sau adaposturi temporare pentru sinistrati sau muncitori sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Realizam containere garaj din profile metalice izolate si neizolate, la dimensiuni de 6,00x3,00x2,5m, respectiv 7,00x3,00x2,50. Containerul tip garaj prezinta aceeasi structura clasica de container integral finisat, gata asamblat pentru a fi livrat. Orice container de garaj, fie el izolat sau nu, poate fi finisat pe tonuri variate de culori, cu usi manuale sau automatizate, finisaje interioare speciale, etc.

Toate elementele sunt fabricate cu grija pentru a fi transportate usor si sigur la locatie. Containerele modulare garaje sunt realizate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite pentru rezistenta inalta la coroziune. Tavanul este fabricat din tabla zincata lisa de 0.5mm la exterior, grinzi lemn (80x22, 100x50 si 100x100mm), vata minerala 100mm si tabla cutata alba de 0.5mm. Peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0.5mm.

Echipam containerele de garaj 6x3x2.5m cu usa basculanta Horman 2450x2125mm, realizata din blat de usa din tabla de otel, suprafata cu striuri verticale si vopsita pe ambele parti. Acest container poate fi personalizat cu instalatie electrica si usa automatizata.

Containerele garaj izolate de 7x3x2.tm au acelasi specificatii, la care se adauga fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm). In plus, aceste containere pot fi completate, pe langa usa automata si instalatie electrica si cu usa pietonala.

Asamblarea containerelor garaj nu genereaza resturi de materiale de constructie si mediul de instalare nu suporta modificari. Se folosesc suruburi sau sudura pentru fixarea elementelor, integritatea garajului fiind protejata. Nu este nevoie de alte finisaje. Consultati-ne oricand pentru un container garaj la pret mai mult decat avantajos.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca aveti nevoie de containere depozitare, la Containere Modulare Noi veti gasi variante durabile, economice si ieftine. Un container depozitare poate fi configurat in moduri diverse, cu accesorii si instalatii pentru a se depozita in conditii adecvate diverse tipuri de marfa. Va oferim o gama variata de containere pentru depozitare, in varianta izolata si neizolata, cu latime de 2,4m sau 3m, cu lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m.

Va garantam ca va veti bucura de un container magazie pentru o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie de reparatii sau reconditionare. Cadrul monobloc este realizat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, utilizata doar in constructia de containere. Containerul modular depozitare este grunduit si vopsit pentru a rezista la coroziune. Se folosesc pardoseala din tabla zincata cutata de 0.35mm, grinzi de lemn (100x500mm si 100x100mm), vata minerala 100mmsi placaj Tego21mm.

Tavanul unui container modular de magazie este fabricat din tabla zincata lisa 0.5mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm), vata minerala 1000mm si tabla zincata cutata de 0.35mm. Peretii sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar usa (2080x2250mm) este in doua canate. Fiecare dintre variantele de containere pot fi echipate, suplimentar, contra-cost, cu prize, ferestre, toalete si corpuri de iluminat.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Realizam si instalam containere pentru magazin, indiferent de domeniul in care activati. Va punem la dispozitie containere tip magazin cu aer conditionat, cu baie, dotari specifice industriei magazinului dvs. Va propunem containere modulare pentru magazine ce pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri, demontate si chiar relocate. Folosim utilaje speciale cu macara si personal instruit pentru a transporta, instala, modifica si reloca orice container tip magazin.

Va puteti alege un container modular de magazin personalizat domeniului in care activati: alimentar, confectii textile, comert, beauty, infrumusetare, plafar, magazin piese auto, etc. Dispunem de experienta si materialele necesare pentru a realiza container magazin apicol, dulceturi, carmangerie, magazin de imbracaminte, magazin alimentar, patiserie, pet shop, produse bio, terasa etc.

Dimensiunile pentru containerul de magazin depind de preferintele clientului si respecta normele de igiena, siguranta prevazute in domeniul de activitate. Forma finala pentru proiecte este decisa la comanda, fiecare dintre containerele de magazin realizate fiind unice din punctul de vedere al marimii, echiparilor, finisajelor, etc. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru mai multe detalii

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Va oferim containere comerciale de vanzare la preturi convenabile si personalizabile la domeniul activitatii dvs. In catalogul nostru se afla containere comerciale de calitate inalta, durabile si echipate cu accesoriile solicitate de dvs. Containerele noastre comerciale pot fi complet utilate pentru diverse activitati comerciale, astfel ca acestea sa se desfasoare cat mai eficient si sigur.

Fiecare container de spatiu comercial este realizat in dimensiunile solicitate de client, containerele modulare de la Containere Modulare Noi fiind definite ca si containere personalizate. Ele sunt excelente optiuni pentru comerciantii cu amanuntul ce doresc sa isi prezinta produsele in fata clientilor, la preturi cat mai mici.

Designul modular si structura solida a containerelor le recomanda pentru numeroase aplicatii. Cu aceste containere se pot obtine experiente comerciale cu statut temporar sau permanent. Containerele se transporta si instaleaza rapid, echipele noastre putand oferi spatiul comercial dorit in cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt fabricate din materiale ce pot proteja marfa de factorii mediului exterior, dar si la interior. Aceste containere pot fi imbinate pentru a se obtine spatii comerciale mai mari si relocate, ori de cate ori este nevoie. Containerele pot fi realizate cu latime de 2,4 sau 3m, si lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. Ele pot fi echipate cu instalatii electrice, toalete, ferestre si alte accesorii impuse de domeniul activitatii comerciale desfasurate la interior.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Puteti alege sa instalam containere Horeca cu pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertina, bazin pentru colectare ape reziduale. De asemenea, diverse elemente pot fi vopsite in culorile solicitate, peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, pot fi instalate sigle luminoase, etc.

Folosim containere modulare sau monobloc si spatiile rezultate pot fi supraetajate. Peretii sunt din panouri sandwich, iar compartimentarea se realizeaza conform solicitarilor dvs. La interior, se poate placa cu rigisp, adauga lambriuri, parchet, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Se pot adauga si extensii de tipul peretilor basculanti, terase, copertine.

Containerele Horeca pot avea si geamuri mici pentru ventilatie, iar tamplaria este de calitate superioara. Pot fi montate prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Puteti alege tipul de usa, de deschidere, precum si accesoriile de tipul cabina de dus, boiler electric, bucatarie, incalzire, ventilatie, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile, dar si fixe de cafenea, va propunem sa analizati oferta noastra de containere. Putem crea si instala un container cafenea in dimensiunile solicitate, cu dotarile impuse. Un container modular bar poate fi echipat cu sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, pentru ca spatiul obtinut sa fie confortabil indiferent de anotimp.

In containerul de cafenea pot fi integrate ferestre si usi termopan cu diverse dimensiuni. Toate aceste accesorii vor conta pentru desfasurarea activitatii in conditii adecvate, respectand normele de igiena si siguranta impuse. Costurile pentru un container de cafenea sunt convenabile si influentate de accesoriile cu care vor fi echipate.

Compartimentam containerele de cafenea asa cum aveti nevoie, cu diverse anexe: grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa. Pot fi adaugate piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, mese cu raft mobil, mese intarite, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de tip fast-food pot beneficia major prin desfasurarea activitatii comerciale in containere fast food. Daca doriti sa incepeti o afacere de tip fast-food de mici dimensiuni, va propunem sa analizati containerele comerciale de la Containere Modulare Noi. Ele sunt de cea mai buna calitate si realizate conform specificatiilor dvs, in conditii de igiena excelenta.

Folosim materiale inalt-calitative si garantam pentru durabilitatea si siguranta produselor noastre finale. Putem crea si instala rapid si sigur containere modulare fast-food cu pret convenabil. In containere pot fi montate aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi, ferestre termopan in dimensiuni variate. In plus, containerul fast-food poate fi compartimentat asa cum impune activitatea dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la constructii din containere pe nivel parter sau P+1. Ele impun mereu utilizarea containerului modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. Indiferent de dimensiunile santierului, containerele de santier pot include birou, dormitor, toalete, dusuri, holuri, Sali de mese si de conferinte, etc.

Realizam blocuri de containere, cu scara de acces exterioara si cale de acces. Orice container santier poate fi reconfigurat cu usurinta, relocat, extins—in functie de noile nevoi pentru antier. Containerele modulare asigura un grad inalt de flexibilitate in compartimentarea spatiului, pe diverse functii si sunt portabile.

In oferta noastra se afla ansamblu birou cu 4, 6 containere, ansamblu birou, vestiar, depozitare si WC cu containere, precum si ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56, 70 de containere. Va punem la dispozitie si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Daca aveti nevoie de un ghiseu, punct de control, cabina de paza, contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container cabina paza. Producem containere cabine paza cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este solutia ideala pentru puncte de control, paza si monitorizare permanenta a institutiilor, sediilor de birouri, sau a parcarilor.

Containerele de paza pot fi realizate in diverse dimensiuni si configuratii si pot fi instalate in orice punct de control. Ele pot include ferestre de tip ghiseu, radiator electric sau aer conditionat. Cabinele de paza vor oferi confort termic sporit indiferent de anotimp, precum si zona geografica in care se instaleaza containerele modulare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru cei interesati sa doteze santierul cu un vestiar modern si ieftin in vederea asigurarii unor conditii de munca optime, va propunem containerele modulare de tip vestiar. In oferta noastra puteti gasi usor containerul vestiar in dimensiunile dorite. El poate fi compartimentat pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs specifice.

Prin combinarea de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se pot obtine containere vestiar pentru personalul de pe santiere, terenuri de sport, piscine, etc. Containerele vestiar pot avea configurari diverse, in functie de destinatia finala a containerelor. Se pot instala vestiare simple (pentru a fi folosite de un singur grup de persoane), mixte (femei si barbati), sau vestiare personalizate cu diverse configurari (bai, grupuri sanitare, etc).

Realizam containere vestiar cu latime de 2,40 sau 3m, lungimea maxima fiind 12m. Va propunem vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, precum si vestiare cu grup sanitar de 12m.

Container scoala

Container scoala

Multi clienti se intreaba daca se pot realiza scoli sau gradinite doar din module de tip container. Echipa Containere Modulare Noi va propune containere scolare functionale, care asigura elevilor si profesorilor conditii optime desfasurarii activitatilor educationale.

Folosim containere scoala pentru a crea Sali de clasa, toalete, vestiare, Sali de mese, Sali de sport, laboratoare si cancelarie. Containele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine configuratia dorita. Se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport si cancelarie. Similar, pentru gradinite, se pot folosi containere modulare pentru a obtine 1, 2, 4, 6 Sali de clasa, sala de festivitati, sala de mese.

Containerele vor fi echipate cu grupuri sanitare cu apa curenta, fiind realizate cu material usor de igienizat. Confortul termic va fi sporit prin instalarea de sisteme de incalzire sau aer conditionat. Copiii vor invata in conditii bune, indiferent de vreme si zona geografica.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Acolo unde se doreste extindera unitatii sanitare curente, se poate apela la containere sanitare. Aceste containere pot fi folosite cu incredere si la crearea de structuri sanitare noi precum: cabinete stomatologice, veterinare, centre de examinare si de testare, centre de vaccinare, farmacii, morga, dispensar, cabinetele medicale, etc.

Containerul sanitar este extrem de versatil si poate fi folosit si in situatiile exceptionale, in zonele afectate de inundatii, calamitati. In astfel de scenarii, ele pot deveni spatii de cazare temporara pentru sinistrati.

Acolo unde se doreste crearea unei zone tampon la intrarea in clinici medicale, spitale, se poate apela, de asemenea, la containerele sanitare. Aceste containere pot fi si spatii de carantina si zone de triaj.

Un container spital poate fi modificat pentru a se ajusta la noile cerinte, poate fi mutat in locatii noi sau extins prin adaugarea de noi containere. El poate fi dotat pentru racordarea chiar dupa montaj la reteaua electrica, de apa si de canalizare a spitalului. Daca doriti containere de triaj, mentionam ca acestea pot fi livrate cu aerul conditionat si radiatoarele electrice gata montate pe pereti. Podelele acestor containere sunt fabricate cu materiale care rezista traficului intens si sunt usor de igienizat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru containere modulare de variate tipuri, alegeti Containere Modulare Noi. Va punem la dispozitie o paleta generoasa de containere modulare pe care le putem imbina pentru a obtine structura dorita. Constructiile din containere modulare vor avea configuratia si dimensiunile solicitate, dar pot suporta modificari (extindere, relocare) pentru a le adapta noilor cerinte. Preturile pentru constructiile din containere modulare sunt accesibile si timpul de realizare este mic. Contactati-ne pentru informatii suplimentare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram