Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Avrig

Containere Modulare Avrig reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Avrig. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Printre tipurile de constructii diferite de casele traditionale din lemn sau caramida se afla si casele modulare. Acestea sunt constructii prefabricate, compuse din mai multe module. Sectiunile de module se produc intr-un loc, montajul avand loc ulterior la locul de instalare. La Containere Modulare Noi gasiti numeroase modele de containere modulare, functionale in aplicatii extrem de variate. Containerele se pot imbina, alatura si suprapune pentru a se obtine structuri diverse.

Constructiile din containere modulare se realizeza repede datorita design-ului si modului lor de asamblare. Procesul de fabricare, precum si cel de montaj, sunt motive pentru care constructiile modulare sunt mai ieftine decat cele traditionale din beton sau caramida. Modulele prefabricate se pot folosi fie singure, fie in combinatie cu alte containere. Versatilitatea containerelor modulare face ca acestea sa se regasesca in structuri cu grade variate de complexitate. Astfel, se intalnesc containere de la cabine de paza sau vestiare si pana la scoli, gradinite, organizari de santier si spitale.

Cu toate ca nu se pot obtine decat 4 etaje in constructiile modulare, structurile rezultate au numeroase calitati. Constructiile din module container supraetajate vor fi prevazute cu scari interioare, dar si exterioare. In plus, ele pot fi configurate si completate cu instalatiile dorite. La Containere Modulare Noi, echipam containerele cu instalatii pentru o racordare imediata la retelele de apa, electricitate, Internet, cablu TV, etc.

Lista calitatilor pentru containerele modulare este lunga si include versatilitatea. Cu aceste containere modulare, structurile pot fi delimitate cum doriti, la dimensiunile solicitate. Mai mult, reconfigurarea si extinderea containerelor modulare se poate realiza usor, oricand. Astfel, containerele modulare pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, dar si reconfigurate la interior. Daca este nevoie, ele se demonteaza si se instaleaza intr-o noua locatie.

Ca si cum lista calitatilor pentru constructiile din containere modulare nu ar fi fost suficient de lunga, ea continua cu preturile atractive. Daca va doriti casa visurilor, dar aveti un buget limitat, va propunem casa din containere modulare—costurile sunt convenabile pentru cei mai multi dintre dvs!

Dimensiunile containerelor modulare

Utilizam containere modulare de marimi variate pentru a va oferi constructia dorita. Un container modular include podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica. El poate fi configurat pentru a indeplini functii diverse, de la spatiu de servire pentru un fast-food stradal la camera intr-o locuinta sau spatiu de birouri.

La Containere Modulare Noi va oferim containere modulare cu latimi de 2,4 si 3m, precum si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containere modulare variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m. Va sugeram sa analizati cu atentie dimensiunile dorite pentru constructia dvs.

Constructiile ridicate pot indeplini cu succes nevoile si preferintele dvs, dar este fundamental sa alegeti cu atentie dimensiunile pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Exista situatii in care un container ofera spatiul suficient pentru activitatea dvs. In acest caz, se va folosi un container monobloc. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri de sine statatoare si nu se pot imbina cu alte containere.

Containerele monobloc se utilizeaza in aplicatiile unde este nevoie doar de un singur nivel. Ele se ridica pe structura metalica profilata la rece si asamblarea lor este rapida. Containerele monobloc se pot utiliza atat in aplicatii rezidentiale (case, anexe, extinderi de gospodarii), cat si pentru activitatile economice (containere de depozitare, containere adaptate pentru restaurante, baruri, cafenele, centre de informare, cabine de paza, etc). Containerele monobloc se pot folosi si ca spatii publice (birouri, toalete, depozite). Pentru containere la comanda, va rugam sa apelati cu incredere la echipa noastra.

Containerele modulare sunt realizate din structura metalica profilata la rece si sunt special gandite pentru constructii cu parter si etaj. Cu aceste containere modulare se pot obtine cladiri cu maximum 4 etaje. Datorita realizarii de container modular la comanda in fabrica, nu este nevoie decat de un proces minutios pentru asamblare.

Folosirea de container cu panouri sanwich inseamna reducerea timpului pentru construire. Poate sa dureze o singura zi pentru a se construi un container sandwich. Panoul sandwich folosit la container are invelisuri metalice si un miez din material termoizolant. Un container panouri sandwich este extrem de versatil si poate fi folosit in aplicatii foarte variate.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie containere amenajate, gata de folosire. Ne ocupam si de fabricarea de containere modulare la cheie, la dimensiunile dorite de client. Va putem monta un container amenajat cum aveti nevoie pentru activitatile dvs.

Un container la cheie poate fi echipat cu accesoriile si instalatiile pe care le doriti: instalatie electrica, baie, dus, aer conditionat, etc. Putem imbina containere modulare pentru crea constructia dorita de client, fie ca vorbim despre cabine de paza, scoli, case de vacanta, adaposturi temporare pentru oamenii sinistrati in urma unor inundatii.

Un container echipat cu instalatiile dorite poate oferi acelasi nivel de confort ca si o cladire traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa noastra pentru containere la cheie; le putem realiza la dimensiunile dorite, iar spatiul interior poate fi delimitat asa cum aveti nevoie pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

In zilele noastre casele traditionale din caramida si beton nu mai sunt singurele optiuni—alegeti containerele tip casa pe structura metalica in loc. Containerele modulare pentru case se pot ridica pe un singur nivel, sau pe mai multe niveluri, dar nu mai mult de 4. Casele modulare containere la cheie supraetajate pot avea nu doar scara interioara, ci si exterioara. Accesoriile care le vor completa sunt aceleasi ca la casele traditionale: radiatoare electrice, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, etc.

Casele traditionale din caramida nu doar se ridica mai greu, dar sunt si mai complicat de renovat sau modificat. Acest lucru nu se intampla la containerele modulare stil casa, ale caror configuratii sunt usor de modificat. In plus, casele de acest tip pot fi marite prin adaugarea de noi containere.

Imbinarea containerelor de casa are loc pe orizontala sau verticala, caz in care se poate realiza supraetajarea pana la 4 etaje. Temperatura ambientala este constanta datorita izolarii peretilor de container modular tip casa. Mai mult, materialul folosit pentru podele are coeficient termic inalt. Cu o casa din containere, nevoia utilizarii de aer conditionat si sisteme de incalzire nu este mare. De aceea, consumul de energie si, cheltuielile asociate sunt mult reduse.

Pentru a construi o casa din caramida este nevoie de multa rabdare, putand trece chiar si mai mult de un an pana la finalizarea constructie. Constructiile din containere modulare tip casa se ridica insa rapid, fara a se face compromisuri in ceea ce priveste stabilitatea si trainicia lor. Ne procuram materialele de la producatori renumiti si acordam atentie sporita la asamblare pentru ca structurile rezultate sa fie cat mai solide.

Containerul casa isi mentine aspectul exterior si nu este afectat de coroziune, fiind grunduit si vopsit in camp electrostatic. Realizam casa din container in culorile si finisajele dorite.

Container cu terasa

Container cu terasa

Atunci cand analizati oferta de la Containere Modulare Noi, veti remarca numeroasele modele de containere din care puteti alege. Unele dintre acestea pot fi folosite ca structuri independente. Tipurile de executie difera si ele, astfel ca structurile ridicate sunt extrem de diverse si conforme nevoilor si preferintelor clientilor.

Avem doua tipuri de container terasa: terasa acoperita si terasa descoperita, ambele tipuri fiind completate cu podea pentru terasa durabila. Este posibil sa va alegeti culoarea pentru vopsea. Cum acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada este flexibila, modele de terasa sunt diverse. Balustrada inalta de 1,1m este flexibila si poate fi montata si ulterior.

Containerele terasa cu acoperis pot include prize in stalpii de colt, tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Containerele terasa sunt extrem de versatile si utilizabile in numeroase aplicatii, de tipul: spatii de pauza in timpul liber, gradini acoperite, statii de autobuz, loc de parcare pentru biciclete, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca va doriti sa va mutati in casa visurilor cat mai repede, pentru un pret convenabil, luati in calcul containerele de locuit. Ele se instaleaza rapid, sunt ieftine dar si usor de configurat. Containerele de locuit sunt tot mai des alese de clienti, in defavoarea caselor clasice din caramida sau beton. Un container de locuit la comanda poate fi delimitat in zonele dorite de client.

Pretul mare, timpul indelungat de asteptare pentru finalizarea lucrarilor nu sunt singurele motive pentru care clientii se indeparteaza de casele traditionale din caramida. Riscul aparitiei de probleme pe parcursul constructiei nu este niciodata nul cu structurile din caramida. Intarzierile in finalizare sunt chiar frecvente. Acest gen de problema nu este comun cu structurile din containere. Containerul modular de locuit se ridica repede, fara a pune probleme care sa intarzie definitivarea lucrarilor.

Containerele modulare de locuit se pot suprapune pana la 4 etaje, asamblarea lor fiind similara imbinarii pieselor Lego. Constructiile din containere locuinta rezista la cutremur, fiind extrem de solide si stabile. Constructiile suprapuse pot avea scari interioare si exterioare. Containerul locuinta modulara poate fi impartit in zone conform nevoilor si preferintelor dvs. El poate contine toate accesoriile si instalatiile regasite in casele traditionale: aer conditionat, sisteme de incalzire, bai, jaluzele, etc.

Aspectul pentru un container de locuit nu este cu nimic mai prejos decat cel al casei traditionale. Echipa de la Containere Modulare Noi nu sacrifica aspectul constructiei si urmareste ca imbinarile sa fie invizibile. In plus, va puteti alege culorile si finisajele pentru constructie.

Doar pentru ca locuinta din containere se ridica rapid nu inseamna ca nu este rezistenta. Dimpotriva, un container pentru locuit rezista cu succes expunerii la conditiile meteo. La fabricarea lui se foloseste planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala, acoperis din tabla zincata—el protejeaza impotriva umezelii. Instalatia electrica se monteaza pe acoperisul de container modular. Puteti personaliza containerul asa cum doriti: cu spoturi, corpuri de iluminat, caramida aparenta, pereti din rigips, materiale decorative la alegere. Instalatia electrica se monteaza si la camerele supreetajate.

Costurile pentru containerele modulare pentru locuit sunt mereu accesibile. Ele cresc in functie de instalatiile cu care vin, gradul de complexitate a configurarii, numarul de etaje. Chiar si asa, un container locuinta moderna este mai accesibil financiar decat o casa din caramida sau beton. Apelati la echipa Containere Modulare Noi pentru un container de locuit cu pret avantajos.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Exista multe motive pentru care va incurajam sa alegeti containere de locuit si posibilitatea configurarii asa cum doriti este unul dintre ele. Putem folosi un singur container, dar instalam structuri compuse si in 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Nu folosim decat produse de la cei mai buni producatori si montam containere de locuit cu instalatii de inalta calitate.

Grosimea panourilor sandwich de la peretii containerelor se plaseaza intre 60 si 100mm, ceea ce ajuta la o temperatura ambientala constanta tot anul. Containerele de locuit cu baie sunt bine termoizolate si nu veti folosi continuu aerul conditionat sau sistemele de incalzire. Eficienta energetica a caselor din container este de apreciat.

Va propunem containerul de locuit cu baie la pret avantajos. O casa container cu grup sanitar include: 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 boiler electric, 1 convector, 1 cabina de dus. Pentru pereti folosim panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa si ferestrele oscilo-batante folosim tamplarie PVC. Containerul de locuinta cu toaleta se echipeaza cu priza dubla si corp de iluminat.

Va propunem si container de locuit cu toaleta, ai carui pereti sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Pentru usa si ferestrele de tip oscilo-batant se utilizeaza tamplarie PVC de culoare alba. In container se monteaza priza dubla, instalatie de lumina. Instalatia sanitara va include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda si 1 vas WC.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Oferta de containere de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa si include si containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Se pot realiza, insa, containere si la dimensiunile dorite de client. Containerele de bucatarie sunt solide, supraetajabile (pe 4 etaje) si permit instalarea echipamentelor necesare activitatilor din bucatarie. Pot fi completate cu toate elementele de bucatarie dorite, pentru a functiona la fel de bine, sigur si confortabil ca si bucatariile din cladirile traditionale.

Containerele de bucatarie au preturi atractive si egaleaza in functionalitate bucatariile din cladirile traditionale. Containerele bucatarie pot fi fabricate din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Containerele bucatarie au tabla zincata dublu faltuita si izolare din vata minerala de sticla, precum si membrana hidroizolatoare. Toate aceste detalii explica izolarea fonica si termica oferita de containerele bucatarie.

Containerul bucatarie are ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, usa metalica. El poate fi echipat si cu prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Daca doriti, puteti reconfigura containerele de bucatarie, extinde prin adaugarea de noi containere si chiar muta in locatii noi. Instalarea si demontarea containerelor se realizeaza rapid. Versatile si utile, containerele bucatarie se pot instala atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Constructiile ridicate rapid si la preturi mici au fost mereu necesare in santiere, unde constructiile permanente sunt total inutile. Astfel, se explica, de ce constructiile din containere modulare sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi se afla si containere birouri, care se impun cu flexibilitatea, stabilitatea, dinamismul, dar si preturile avantajoase.

Un container birou realizat din module prefabricate poate oferi mediul de lucru propice muncii eficiente pentru angajati. Intr-un container tip birou se pot crea spatii cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Utilizarea de containere tip birou pe santiere este mai mult decat fireasca.

Containere Modulare Noi va ofera diverse modele de containere birouri. Un container modular birou ofera spatiu configurabil asa cum aveti nevoie si poate fi instalat in orice loc. Astfel, un container de birouri poate fi sala de mese, de sedinte, dotat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare. Se poate realiza supraetajarea containerelor, caz in care se pot instala nu doar scari interioare, ci si exterioare. Containerele de birou pot fi oricand modificate, extinse sau relocate. Ele se pot instala in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este in topul preferintelor pentru clientii nostri. El poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi variind intre 3 si 12m. Inaltimea poate fi clasica sau adaptata la solicitarile clientilor (mai inalte de 2,7m).

Putem completa containerele tip birou asa cum aveti nevoie, adaptate la locatia geografica, nevoile angajatilor. Containerele pot fi echipate cu vitrine, ghisee, grup sanitar si pot fi vopsite in culorile dorite. Grupul sanitar pentru containerul birou este fabricat cu pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante (600x600mm) si usa (700x2000mm) din tamplarie PVC alba. In grupul de sanitar se pot adauga 1 vas WC, corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus si boiler electric (50L).

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Pentru containere modulare cu baie, nu ezitati sa consultati oferta de la Containere Modulare Noi. Echipa noastra poate instala containere baie configurate cum doriti, la preturi convenabile. Un container cu baie este o alegere inspirata pentru multe proiecte.

Spre exemplu, in locatiile de camping, un container cu baie este o investitie fireasca pentru igiena turistilor. Un container modular cu baie ofera siguranta si confortul de care au nevoie oamenii pentru actiunile de spalare si curatare. Technicienii nostri sunt experimentati si instaleaza containerul de baie cu dus astfel ca racordarea la reteaua de apa si de canalizare sa fie imediata. Nu se poate instala un container modular baie si dus daca nu exista aceste facilitati.

La interior, containerul poate fi delimitat asa cum va este mai bine. Montajul unui container modular cu baie si dus este rapid, de aceea el este ideal pentru santiere. Daca, spre exemplu, sunteti in plin proces de renovare a casei dvs, un container modular baie si dus va va ajuta sa aveti grija de igiena dvs.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi dotate cu instalatii si accesorii care sporesc confortul utilizatorilor. Astfel, in containerele modulare se pot monta: grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, cabine de dus, instalatii de incalzire a apei, chiuvete, boilere.

Un container cu grup sanitar are peretii din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior) si ofera o temperatura ambientala constanta. Instalarea se deruleaza rapid si acest tip container este practic in multe situatii. El poate fi container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru constructii izolate (cabane montane in zone izolate), etc.

Intrucat sunt echipate cu chiuveta si apa curenta, aceste containere sunt esentiale pentru igiena si confortul angajatilor pe santiere. Containerele cu grup sanitar sunt excelente investitii pentru firmele de constructii cu muncitori originari din alte localitati. In zonele afectate de calamitati (inundatii), cand oamenii raman fara adapost se poate apela la aceste containere. Un container modular cu WC poate oferi confort persoanelor sinistrate, el fiind echipabil cu boilere, instalatii de incalzire.

Instalam containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. Versatilitatea acestor containere este excelenta, ele functionand ca anexe de birouri din module container, de fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru persoanele afectate de calamitati, muncitorii sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Suntem o companie respectabila care finalizeaza proiecte dintre cele mai diverse. Ne puteti apela cu incredere daca aveti nevoie de containere garaj. Instalam containere garaj din profile metalice in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat sau neizolat si poate fi furnizat gata asamblat. Finisajele si culorile pentru un container de garaj pot fi alese de dvs. Putem realiza finisaje speciale, adauga usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite—ele nu sunt afectate de coroziune si isi mentin aspectul si structura. Pentru tavan se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50, 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de garaj 6x3x2,5m, dar si cele de 7x3x2,5m au usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe ambele parti. Totodata, ele pot fi echipate cu instalatie electrica si usa automatiza. La varianta de 7x3x2,5m se pot adauga, insa, si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm) si usa pietonala.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati, procesul de instalare a containerelor garaj nu va genera reziduuri si nu va altera spatiul de instalare. Nu sunt necesare finisaje aditionale si containerul garaj cu pret atractiv este o optiune excelenta pentru multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Apelati cu incredere la Containere Modulare Noi si pentru containere depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin si usor de instalat, ci si usor de configurat la interior si echipat cu instalatiile necesare depozitarii marfurilor. In oferta noastra gasiti containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m, cu lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. Containerele pot fi izolate si neizolate.

Un container magazie este o investitie potrivita pentru multe proiecte. Spre deosebire de alte tipuri de constructii, el nu va necesita lucrari de reparatii sau renovari prea curand. Cadrul monobloc este fabricat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, folosita doar pentru container. Un container modular depozitare este rezistent la coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala, se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala 100mm, grinzi de lemn (100x100mm si 100x500mm) si placaj Tego 21mm.

Vata minerala de 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm) si tabla zincata lisa 0,5mm se utilizeaza si pentru tavanul de container modular de magazie. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm si usa containerului este in doua canate, de 2080x2250mm. Containerele pot fi completate cu prize, ferestre, corpuri de iluminat, toalete, caz in care preturile vor creste semnificativ.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca detineti un magazin de mici sau medii dimensiuni sau va ganditi sa incepeti o astfel de afacere, investitia intr-un container pentru magazin este un pas extrem de intelept. La Containere Modulare Noi gasiti containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari care sunt de folos domeniului in care aveti afacerea. Containerele modulare pentru magazine pot fi transformate si extinse prin adaugarea de noi containere. Se poate realiza reconfigurarea la interior si puteti muta containerele modulare in locatii noi cand aveti nevoie. Putem monta, modifica si reloca orice container tip magazin.

Un container modular de magazin va fi ajustat domeniului specific afacerii dvs, pentru marfurile pe care le vindeti. El poate functiona pentru magazin alimentar, magazin piese auto, confectii textile, imbracaminte, produse de beauty, plafar, patiserie, produse bio, petshop, etc.

Putem realiza containerul de magazin in dimensiunile de care aveti nevoie, conform preferintelor dvs. El va intruni conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul in care activati. Containerele de magazin pot fi personalizate asa cum doriti, nu doar ca dimensiuni si configuratie, ci si ca finisaje, culori, dotari, echipamente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt gata sa instaleze containere comerciale de vanzare la preturi avantajoase. Containerele comerciale sunt trainice, usor de instalat si accesorizat cu instalatiile impuse de activitatea dvs comerciala.

Intrucat vorbim despre containere personalizate, containerul de spatiu comercial poate avea dimensiunile cerute. Latimea poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea poate fi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. Aceste containere vor cuprinde toate instalatiile si accesoriile de care aveti nevoie: toalete, ferestre, accesorii specifie, instalatii electrice, etc. Un astfel de container este ideal pentru afacerile care implica prezentarea produselor direct in fata clientului.

Designul si structura recomanda containerele comerciale pentru domenii variate, fie ele activitati permanente sau temporare. Montajul se poate finaliza si in cateva ore, dar durabilitatea containerelor modulare comerciale este inalta. Aceste containere nu se altereaza de la vreme, pot fi extinse si chiar mutate in locatii noi.

Containere Horeca

Containere Horeca

Luati in considerare containerele Horeca daca detineti o cafenea, gelatierie, street food, etc. Containerele comerciale utilizate sunt de tip monobloc sau modulare, conform nevoilor dvs. Personalizam containerele Horeca asa cum solicitati. Putem instala suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, pereti basculanti, etc. De asemenea, putem vopsi in culorile dorite diverse elemente, instala lambriuri, folosi vopsea lavabila si placa cu piatra sau lemn peretii de exterior. P Va puteti alege tipul de usa, tipul de deschidere pentru aceasta si putem monta sigla luminoasa.

Utilizarea de containere modulare face posibila supraetajarea constructiilor. Peretii sunt realizati din panouri sandwich si la interior placam cu rigips. Ventilatia la containerele Horeca sa asigura prin inserarea de ferestre mici. Pentru confort si functionalitate instalam lumini, prize, echipamente high-tech, incalzire, boiler, cabina de dus.

Containere cafenea

Containere cafenea

Va recomandam sa apelati la echipa noastra pentru instalarea de containere daca detinerti o cafenea mobila sau fixa. Putem monta un container cafenea la dimensiunile solicitate, cu accesoriile si instalatiile necesare intr-o cafenea. Un container modular bar poate fi la fel de functional si confortabil ca un bar dintr-o cladire clasica din caramida. El va fi dotat cu sistem de ventilatie si aer conditionat.

Putem completa containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan de diverse dimensiuni, cu accesorii dorite. Containerul de cafenea este o investitie rentabila, mai mica decat o constructie de caramida, chiar si atunci cand este completat cu numeroase instalatii.

Containerele de cafenea pot sa fie delimitate in zone cu functii diferite: zone de depozitare, zone de servit masa, spatii pentru grupuri sanitare. Mese cu raft mobil, chiuvete, rafturi de depozitare, instalatii electrice, piese de mobilier, mese intarite sunt doar cateva dintre multele accesorii cu care se poate completa un container de cafenea.

Container fast food

Container fast food

Daca va ganditi sa debutati intr-o afacere de mici si medii dimensiuni de tip fast-food, achizitionati la pret avantajos containere fast-food. Containerele comerciale se instaleaza usor, se modifica asa cum doriti pentru buna desfasurare a activitatilor specifice unui fast-food.

La Containere Modulare Noi, avem echipamentele necesare pentru a configura si instala containere modulare fast-food in dimensiunile si configuratia dorita. Putem echipa aceste containere cu aer conditionat, sisteme de incalzire, ferestre din termopan, usi. Delimitarea spatiului se va realiza pentru ca activitatile de fast-food sa se deruleze cat mai eficient. Preturile pentru containerele modulare fast-food sunt accesibile si influentabile de marime, complexitatea configurarii si accesoriile cu care sunt echipate containerele.

Container organizare santier

Container organizare santier

Containerele pentru organizari de santier sunt containere pe un nivel sau P+1. Folosim doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt versatile si functionale in orice santier, indiferent de dimensiunile acestuia. Containerele pot fi configurate pentru a functiona ca si birouri, toalete, dusuri, dormitoare, Sali de mese, Sali de conferinte, holuri, etc.

In aplicatiile in care se alege ridicarea de blocuri de containere, vom completa aceste structuri cu scari de acces exterioare si cai de acces. Containerul de santier este practic si ideal pentru santiere din multe motive, versatilitatea fiind unul dintre ele. Astfel, spatiul unui container poate fi extins oricand prin adaugarea de alte containere. Spatiul poate fi reconfigurat pentru a se indeplini nevoi noi. Daca este necesar, containerul de santier poate fi si mutat.

La Containere Modulare Noi veti gasi ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, dar si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. Daca sunteti interesat, putem instala ansamblu de cazare. El vine in variante cu 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere. Va propunem si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Supravegherea la intrarea in institutii, parcari se poate realiza mai eficient prin instalarea de container cabina paza. La Containere Modulare Noi va oferim container cabina paza utilizabil la intrarea in institutii, birouri parcari, punct de control, etc. Containerele cabine paza au pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica, fiind confortabile si ajustabile la nevoile prezentate de client.

Putem realiza containere de paza in dimensiuni variate; instalarea se poate face oriunde. Pentru confortul paznicilor, putem echipa containerul de paza cu aer conditionat, radiator electric, ferestre tip ghiseu. Materialele folosite la fabricare contribuie la confortul termic oferit de containerele de paza. Ele pot fi amplasate si in zonele friguroase, fara a se pierde confortul termic la interior.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Productivitatea muncitorilor pe santier este influentata de multi factori, confortul acestora fiind unul destul de important. Pentru ca muncitorii si angajatii de pe santier sa se simta cat mai bine, apelati la containere modulare de tip vestiar. El poate avea dimensiuni diverse si spatiul poate fi configurat in functie de nevoile angajatilor.

Echipa noastra imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a se obtine containere vestiare pentru muncitori. Aceste containere sunt solutii si pentru utilizatorii de la terenurile de sport, piscine, etc. Spatiul pentru containerele vestiar se delimiteaza in functie de scopul final pentru containere. Unele containere devin vestiare simple (doar pentru femei sau pentru barbati), iar altele sunt mixte (pentru barbati si femei). Vestiarele pot fi personalizate prin adaugarea de bai, grupuri sanitare, etc.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea poate sa ajunga la 12m. In catalogul nostru veti gasi vestiare cu toaleta, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar cu lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt atat de sigure incat pot fi folosite si in constructia de unitati scolare. La Containere Modulare Noi exista containere scolare de calitate superioara pentru a se construi scoli si gradinite la fel de sigure si de confortabile precum cladirile traditionale din caramida sau beton.

Utilizam containere scoala pentru Sali de clasa, vestiare, toalete, Sali de sport, Sali de mese, Sali de festivitati, laboratoare si cancelarie. Astfel, ridicam scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport, cancelarie. La gradinite, putem folosi containere modulare pentru a rezulta gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Dotam containerele cu grupuri sanitare, apa curenta, aer conditionat, sisteme de incalzire—confortul copiilor si al cadrelor didactice va fi excelent! Utilizam pentru suprafete materiale rezistente la trafic intens si usor de curatat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca se doreste extinderea unei unitati sanitare deja existente sau ridicarea de noi structuri, constructiile din containere sanitare sunt alegeri potrivite. Va propunem o gama variata de containere sanitare pentru a construi cabinete medicale, veterinare, stomatologice, dispensare, farmacii, centre de testare si vaccinare, morga, etc. Aceste containere sanitare sunt excelente si pentru crearea unor zone tampon la intrarea in unitatile sanitare, dar si pentru delimitarea unor zone de triaj.

Containerul sanitar este util si in scenariile speciale, in zone afectate de calamitati naturale (inundatii), cand oamenii raman fara adaposturi. Aici, va oferi confortul si igiena necesare persoanelor sinistrate. Podelele sunt din materiale rezistente traficului inalt si sunt usor de curatat.

Intrucat orice container sanitar este usor de modificat, fie el prin adaugare de alte containere pentru extindere, prin reconfigurare la interior, el este ideal pentru spitale si unitati medicale. Containerul spital poate fi mutat oricand in locatie noua. El se doteaza pentru a fi racordat imediat la retelele de electricitate si apa ale spitalului. In oferta noastra se afla si containere triaj, care pot fi furnizate cu radiatoare electrice si aer conditionat montate pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Detinem experienta bogata si echipamente necesare pentru a ridica structurile dorite, in dimensiunile si configuratia dorita de dvs. Accesorizam containerele cu instalatiile necesare si avem preturi atractive pentru cei mai multi clienti.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram