Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Slanic Moldova

Containere Modulare Slanic Moldova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Slanic Moldova. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Intre constructiile alternative la cele clasice din beton si caramida se afla si constructiile modulare. Acestea presupun producerea partilor componente ale unei structuri in interiorul fabricii si asamblarea acestora la client. Cel mai evident beneficiu al constructiilor din containere modulare este cel al timpului de ridicare pentru o structura, care este injumatatit fata de timpul necesar in constructiile clasice.

Pentru structuri din containere monobloc si modulare de dimensiuni variate, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Cum cea mai mare parte a productiei (60-90%) are loc la interior, constructiile din containere se ridica mult mai repede decat cele clasice, conditiile meteo neinfluentand productia. In plus, materialele care se folosesc vor fi uscate si constructia finala nu va mai prezenta umiditate. Un alt beneficiu al producerii la interior a containerelor modulare este cel legat de siguranta muncitorilor, riscul accidentelor la locul de munca fiind semnificativ diminuat.

Pentru constructiile din containere modulare se pot utiliza aceleasi materiale ca si constructiile traditionale. Totodata, se urmaresc aceleasi norme si standarde de calitate si siguranta. Constructiile din containere pot avea acelasi aspecte finale ca si constructiile clasice, ele putand fi realizate in acord cu aspectul si arhitectura structurilor adiacente. Imbinarile de containere se efectueaza cu atentie sporita, acestea nefiind vizibile.

O calitate importanta a constructiilor din containere modulare este versatilitatea acestora. Astfel, spatiul poate fi marit prin adaugarea de containere, dar si reconfigurat pentru a se adapta corect unor noi nevoi. Constructiile din containere modulare chiar pot fi mutate si amplasate in locatii noi. Prin urmare, se elimina reziduurile prin reciclarea materialelor.

Un argument pentru alegerea constructiilor din containere monobloc sau modulare este cel al pretului. Costul pentru o constructie din containere modulare este afectat de marimea structurii, complexitate ei si a configurarii la interior, numarul de niveluri, accesoriile si instalatiile montate, etc. Cu toate acestea, pretul pentru constructiile modulare va fi mereu mai mic decat cel pentru constructiile traditionale din caramida sau beton. Trebuie sa amintim ca suprapunerea containerelor modulare nu este posibila decat pana la 4 niveluri.

Gradul de complexitate obtinut prin folosirea de containere modulare variaza de la structuri simple pana la complexe. Cabine de paza, vestiare, toalete publice, centre de informare, dar si spitale, gradinite, scoli sunt cateva dintre multele constructii realizate din containere modulare si monobloc.

Racordarea la retelele de apa, electricitate, canalizare, Internet, cablu TV se poate efectua imediat dupa montajul constructiilor din containere intrucat acestea pot veni cu instalatiile necesare in acest sens. La constructiile supraetajate montam scari interioare si exterioare. Consultati echipa noastra pentru mai multe detalii.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare se folosesc in functie de dimensiunile care se doresc pentru structura finala. Incluzand mai multe elemente componente (acoperis, podea, stalpi de sustinere si instalatie electrica), un container modular poate fi configurat pentru buna desfasurare a activitatilor dvs, fie ca vorbim de organizare de birouri, restaurant, depozitare de marfuri, magazine, etc.

La Containere Modulare Noi exista containere modulare cu latime de 2,4 sau 3m, precum si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea pentru containere poate fi de la 3 la 12m, iar inaltimea clasica este de 2,7. Alegem dimensiunile containerelor pentru structura solicitata in functie de dimensiunile finale care se doresc pentru constructie. Va incurajam sa acordati atentie sporita dimensiunilor finale dorite pentru constructia dvs pentru a putea produce containerele modulare la dimensiunile impuse de proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte, spatiul oferit de un container este suficient. In astfel de aplicatii, dar si cele in care nu se preconizeaza nevoia de extindere sau suprapunere, utilizam containere monobloc. Ele functioneaza ca si constructii de sine statatoare si nu pot fi imbinate cu alte containere.

Containerele monobloc sunt utile in constructiile pe un singur nivel. Ele presupun o structura metalica profilata la rece si se pot monta usor. In domeniul rezidential, containerele monobloc pot fi case, anexe si extinderi de gospodarii. Containerele monobloc sunt practice si in domeniul comercial, unde pot fi containere de depozitare si adaptate ca si cafenele, baruri, restaurante, gelaterii, etc. Toaletele publice, centrele de informare turistica sau cabinele de paza si alte spatii similare pot fi realizate prin containere monobloc.

In proiectele in care preconizati extinderea spatiului sau suprapunerea containerelor, trebuie folosite containere modulare. La Containere Modulare Noi montam containere modulare si le suprapunem pana la 4 etaje. Containerele modulare impresioneaza cu versatilitatea lor, ele putand fi alaturate, suprapuse, imbinate pentru a se obtine constructii la fel de complexe ca cele clasice.

Finalizarea constructiilor din containere modulare se realizeaza rapid, intrucat se folosesc containere din panouri sandwich. In multe situatii, este nevoie doar de o zi pentru a se finaliza un container sandwich. Panoul sandwich are un miez din material termoizolant (spuma poliuretanica in cele mai multe situatii) protejat de invelisuri metalice. Containerul panouri sandwich poate fi instalat oriunde, indiferent de zona geografica.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate conform nevoilor si preferintelor dvs, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie in dimensiunile impuse de proiectul dvs. In multe aplicatii, un container amenajat cu instalatiile si accesoriile impuse de aplicatie poate fi aditia esentiala pentru confortul celor care il folosesc.

Amintim ca putem echipa un container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile dorite: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica, etc. Containerele modulare pot fi combinate pentru a ridica structura solicitata. Indiferent de constructia dorita (casa de vacanta, vestiare, cabine de paza, spitale, scoli, gradinite, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale), se poate apela la containerele modulare.

Un container echipat cu accesoriile, echipamentele impuse de activitatile pe care le va gazdui va oferi acelasi nivel de confort precum o cladire clasica din beton sau caramida. Pentru containere la cheie, apelati astazi la Containere Modulare Noi. Producem si instalam containere modulare pentru a oferi constructia dorita, in configurarea ideala pentru desfasurarea activitatilor de la interior.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Pentru ca exista containere tip casa pe structura metalica, va puteti muta in casa dorita mai repede decat intr-o constructie traditionala cu beton sau caramida. Containerele modulare pentru case se pot finaliza pe un singur nivel sau pana la 4 etaje. Toate echipamentele, accesoriile si instalatiile regasite in casele traditionale (jaluzele exterioare, aer conditionat, sisteme de incalzire) vor fi intalnite si in casele modulare containere la cheie.

Containerele modulare stil casa au beneficii numeroase, care atrag cei mai multi clienti. Mai ieftine decat constructiile clasice, containerele casa se ridica mult mai repede si pot fi configurate la interior asa cum doriti—acestea sunt cele mai evidente calitati, insa. Un container casa este izolat termic si temperaturile sunt uniforme la interior. Eficienta energetica pentru un container modular tip casa este remarcabila, nevoia utilizarii aerului conditionat vara si a sistemelor de incalzire vara fiind mult diminuata. Spre exemplu, pentru podea se foloseste un material cu un coeficient termic inalt, in timp ce miezul peretilor sandwich este realizat cu material termoizolant de diferite grosimi.

Imbinarea containerelor de casa nu produce reziduuri si este blanda cu mediul. Procesul de instalare pentru containerele modulare case nu dureaza mult si, la nevoie, se pot realiza reconfigurari, extinderi si chiar re-locari pentru containere. Intrucat tehnicienii nostri sunt extrem de meticulosi, imbinarea de case modulare containere la cheie nu va fi vizibila si casa din containere arata la fel de atragator ca si o casa clasica din beton sau caramida. Va puteti alege chiar si finisajele si culorile de vopsea pentru exterior si diverse elemente componente de container tip casa. Contactati-ne cu incredere pentru alte detalii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla nu doar containere ce pot fi imbinate, ci si containere care pot functiona ca si structuri de sine statoare. Pentru spatiile de relaxare din afara casei va propunem, in acest sens, containerele cu terasa.

Containerul terasa poate fi realizat in configuratia dorita si la dimensiunile impuse de curtea dvs. Puteti alege intre containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Va puteti alege culoarea pentru exterior pentru ca terasa sa se integreze cat mai armonios in curtea dvs. Acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada se poate monta ulterior.

Intr-un container terasa se pot monta intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Containerul terasa este versatil, de aceea el poate fi utilizat si ca statie de autobuz, spatiu de pauza la sedii de firme, loc de parcare pentru biciclete, gradina acoperita.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti interesat de constructii rapide si ieftine, va propunem containere locuinta la preturi mai mult decat atragatoare. Spre deosebire de cladirile clasice, aceste containere pentru locuit se ridica rapid, simplu si nu au intarzieri la finalizare. Containerul locuinta modulara cu pret mic poate fi configurat conform nevoilor familiei dvs. Orice instalatie, echipament, accesoriu intalnit intr-o casa clasica poate fi montat si intr-un container pentru locuit. Confortul si siguranta dintr-un container de locuit le egaleaza pe cele din casa clasica. In plus, un container de locuit are pret mult mai mic decat o casa clasica.

Containerele modulare locuibile au numeroase calitati pe care clientii le apreciaza in mod special. Pretul redus este un factor decisiv pentru multi clienti, dar altii aleg containerul modular de locuit pentru ca este extrem de versatil si de modificat in timp. Si aici, constructiile clasice sunt depasite de containerele modulare care sunt usor de extins, reconfigurat si chiar mutat in noi locatii. Sa nu uitam ca renovarea unei case din caramida sau beton este plina de probleme si cheltuieli imprezibile—intarzierile sunt aproape nelipsite la acestea si aproape inexistente la containerele modulare pentru locuit.

Chiar daca un container de locuit se instaleaza repede, nu inseamna ca nu este rezistent. Realizat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (protejeaza de umezeala), containerul de locuit rezista cu succes expunerii la elemente naturale. Pe acoperis nu se aduna apa, intrucat se adauga un canal de drenare.

Aspectul estetic al containerelor nu este omis. Ele pot fi decorate cu orice materiale si permit includerea de pereti de caramida aparante, lemn, rigips, corpuri de iluminat moderne, spoturi. Containerele modulare de locuit pot fi ridicate pana la 4 niveluri si pot fi dotate cu sisteme de incalzire, aer conditionat, dus, etc. Analizati oferta noastra de containere de locuit cu pret atractiv. Configurarea spatiului, dimensiunea constructiei, numarul de etaje, instalatiile montate sunt cativa din factorii care vor afecta pretul final pentru containerul pentru locuit.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Un container de locuit cu baie poate fi aditia cea mai potrivita pentru numeroase proiecte. Se poate folosi un singur container, dar exista numeroase structuri in care se folosesc 2, 3, 4 sau mai multe containere. Apelam la cei mai renumiti producatori pentru a procura instalatiile si accesoriile pentru containerele de locuit cu baie.

Peretii containerelor sunt fabricati cu panouri sandwich, cu material termoizolant in grosimi variate (intre 60 si 1000mm). Astfel, temperatura in container se uniformizeaza in containere, apreciate si pentru eficienta lor energetica.

Va incurajam sa luati in calcul containerul de locuit cu baie pentru diverse proicte. In componenta unei case container cu grup sanitar se vor afla: 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 convector (1000W), 1 cabina de dus, 1 boiler electric, 1 oglinda. Peretii de container sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (40mm). In container se integreaza usa si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC. Containerul de locuinta cu toaleta va include si priza dubla si corp de iluminat.

Containerul de locuit cu toaleta este o optiune excelenta in multe situatii. Are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (40mm), ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC, precum si instalatie de lumina, priza dubla. 1 lavoar, 1 mobilier lavoar si 1 instalatie sanitara si 1 oglinda compun instalatia sanitara.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Pentru cei interesati, containerele bucatarie la dimensiuni prestabilite sunt investitii excelente. Producem containere la dimensiunile solicitate si putem suprapune containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Dupa echiparea cu instalatii si echipamente specifice activitatilor de bucatarie, aceste containere vor oferi aceeasi functionalitate si confort ca si bucatariile din cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Una dintre calitatile containerele bucatarie este aceea ca au o excelenta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie se completeaza cu de tablou de sigurante automat (la interior), instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie poate fi modificat cu usurinta pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor se realizeaza cu usurinta, asemeni si montajului care se poate efectua atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru santiere si ateliere de productie, containerele modulare birouri sunt mereu aditii excelente. Productivitatea angajatilor poate fi amplificata prin utilizarea de containere birouri, a caror delimitare duce la eficientizarea activititatilor. La Containere Modulare Noi veti gasi containere tip birou la preturi avantajoase, usor de configurat, instalat si modificat.

Un container birou din module prefabricate va ajuta angajatii pe santiere sa-si desfasoare cat mai eficient munca. Un container birouri poate avea zone cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Toate santierele, indiferent de gradul de complexitate si marimea lor beneficiaza prin montajul de containere birou.

Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse modele de containere. Un container modular birou permite imbinarea de alte containere pentru a se extinde spatiul initial. In containerul tip birou se monteaza usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Suprapunerea containerelor modulare permite obtinerea de maximum 4 etaje, completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou sunt sigure si pot fi instalate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar este util in numeroase aplicatii. Se pot alege intre doua latimi (2,4 sau 3m) si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de de 2,7m, dar ea poate fi ajustata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou de adapteaza la diversele nevoi ale angajatilor, precum si zonei geografice de instalare. Aceste containere pot fi prevazute cu grup sanitar, vitrine, ghisee, diverse finisaje si culori. Grupul sanitar pentru birou prezinta pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In grupul sanitar se adauga 1 corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 priza dubla, 1 vas WC, 1 cabina de dus si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Cum oferta de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa, ea include si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configurarea cea mai comoda pentru dvs. Un container cu baie este ieftin, sigur si eficient in multe aplicatii. Spre exemplu, el este mai mult decat necesar turistilor in zonele de camping. Un container cu baie le este esential pentru a se curata si ingriji.

Un container modular cu baie permite configurarea dorita si poate fi racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati nu exista, nu se poate monta un container modular cu baie si dus.

Instalarea de container modular cu baie si dus este rapida—acesta este ideal pentru santiere si numeroase alte aplicatii cu caracter temporar. Spre exemplu, daca anticipati ca renovarea casei dvs se va extinde pe parcursul mai multor luni de zile, va recomandam sa instalati un container cu baie si dus. Acesta va va oferi conditiile necesare pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului pana cand se definitiveaza lucrarile de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt alegeri inspirate in multe aplicatii, fiind nu doar rapid de instalat si ieftine, ci si versatile si usor de personalizat. Astfel, un container cu grup sanitar poate include cabine de dus, pisoare, vestiare, grup sanitar, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere toalete cu preturi convenabile.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior), de aceea temperatura este uniforma in container. Montajul de container modular WC se finalizeaza rapid si este util in numeroase scenarii. El poate fi utilizat ca si toaleta pentru locatii izolate precum cabanele de la mari altitudini, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, etc. In zonele calamitate, in care oamenii raman fara adapost, se poate apela la instalarea de containere modulare cu WC. Aceste containere vor oferi un confort important persoanelor sinistrate, mai ales daca sunt echipate si cu aer conditionat, instalatii de incalzire.

Angajatii de pe santiere au nevoie de conditii pentru a avea grija de igiena corporala si acestea se pot obtine prin instalarea de containere cu chiuvete si apa curenta. Santierele de diverse tipuri, cu muncitori veniti din alte localitati, pot beneficia prin montajul de containere cu grup sanitar.

Configuratia si dimensiunile de containere modulare cu grup sanitar sunt stabilite de client si realizate cu precizie de echipele noastre. Containerele sunt folosibile in numeroase aplicatii, putand deveni anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru constructia de structuri cu grade variate de complexitate. Tehnicienii nostri experimentati monteaza cu succes numeroase modele de containere, inclusiv containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice si puteti alege intre doua marimi: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea sau nu izolatie si il putem furniza gata asamblat. Personalizarea containerului de garaj se poate realiza prin alegerea culorilor de vopsea si a finisajelor. Daca doriti, se pot instala usi manuale sau automatizate, dar alte echipamente impuse de activitatea dvs.

Pentru fabricarea de containere modulare garaje se utilizeaza tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele isi pastreaza aspectul si structura multi ani si nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Pentru fabricarea tavanului se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, tabla cutata alba de 0,5mm, grinzi de lemn si vata minerala de 100mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj sunt prevazute cu usa basculanta Horman, realizata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Containerul garaj de 7x3x2,5m poate sa aiba feretrasta batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehhnicienii nostri sunt meticulosi urmaresc ca procesul de asamblare a containerului de garaj sa nu genereze reziduuri. Totodata, instaleaza containerul de garaj fara a produce daune zonei de montaj. Amintim ca nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Pentru stocarea in conditii cat mai adecvate a marfurilor diverse, va propunem sa luati in calcul containerele depozitare din oferta de la Containere Modulare Noi. Instalarea de container depozitare se finalizeaza repede si este posibila delimitarea containerului asa cum va este necesar. In functie de produsele stocate, vom monta accesoriile si instalatiile impuse. Va propunem containere de depozitare in latime de 2,4 sau 3m si lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Putem sa adaugam izolare la containere.

Daca o magazie de caramida sau beton va avea nevoie, din cand in cand, de mentenanta sau renovare, un container magazie nu va impune astfel de lucrari in mod obisnuit. Folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Containerul modular nu va ceda la coroziune, fiind protejat prin grunduire si vopsire. Pentru pardoseala se apeleaza la tabla zincata cutata, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm, placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular are tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 1000mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (groasa de 40mm), iar usa de container de depozitare are doua canate. Montam in container toate instalatiile necesare depozitarii in conditii optime a marfurilor dvs: ferestre, toalete, prize, corpuri de iluminat, diverse accesorii. Fiecare dintre accesoriile si instalatiile montate va conta pentru costul final al unui container modular de depozitare.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Optimizati afacerea dvs prin folosirea de container de magazin ca si spatiu in care sa va prezentati produsele. La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere modulare magazine cu preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Odata echipat cu aer conditionat, baie, echipamente specifice marfurilor prezentate, un container magazin devine la fel de eficient, sigur si functional ca si un magazin dintr-o cladire de beton sau caramida. Containerul tip magazin se monteaza repede si va puteti incepe activitatea imediat dupa montaj.

Configurarea si transformarea unui container modular de magazin sunt facile si tocmai din acest motiv numerosi clienti il aleg. Containerele tip magazin pot fi oricand marite prin adaugarea de noi containere, modificate in delimitari si chiar mutate in locatii noi.

Pentru containere modulare de magazin la dimensiunile necesare dvs, apelati cu incredere la echipa de la Containere Modulare Noi. Instalatiile si configurarea permit tranformarea oricarui container in magazin alimentar, de piese auto, de piese vestimentare, produse cosmetice, produse bio, petshop, etc.

Avem grija ca spatiul obtinut sa respectele normele de igiena si siguranta impuse de domeniul afacerii dvs. Va puteti alege culorile si finisajele dorite pentru containere, nu doar dimensiunile, configurarea si instalatiile.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca suntetin interesat de un container spatiu comercial la pret atragator, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale pot avea configuratia si dimensiunile ideale pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai eficient.

Latimea acestor coontainere comerciale poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai productiv, montam toate accesoriile si instalatiile necesare: ferestre, instalatii electrice, echipamente, toalete, etc. Afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientului, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial.

Va propunem containere comerciale de vanzare la preturi mici pentru a va putea creste profitul in afacerea dvs. Aceste containere se instaleaza in cateva ore si folosesc atat pentru activitati comerciale permanente, cat si pentru activitati comerciale temporare. Ele rezista la conditiile meteo nefavorabile si pot suporta modificari. Reconfigurarea, extinderea si chiar relocare sunt posibile fara mare dificultate.

Containere Horeca

Containere Horeca

In domeniul Horeca se pot folosi containere Horeca pentru a se obtine spatii precum cafenele, baruri, street food, gelaterii, etc. Utilizam atat containere comerciale de tip monobloc, cat si containere modulare. Containerele Horeca se pot adapta in functie de activitatile desfasurate in ele si in conformitate cu preferintele dvs. Astfel, se pot monta pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Va puteti alege culorile pentru anumite elemente si placa peretii de exterior cu lemn sau piatra. Exista tipuri de usa diverse, tipuri diferite de deschidere—alegeti cum convine mai mult afacerii dvs! Putem chiar completa containerul cu sigla luminoasa.

Cand folosim containere modulare, putem suprapune containerele. Daca nu se urmareste suprapunerea sau extinderea pe viitor, recomandam utilizarea de containere monobloc. Putem placa peretii (din panouri sandwich) de la interior cu rigips. Daca doriti, putem decora containerul cu lambriuri, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Asiguram ventilarea acestor containere Horeca cu ferestre mici. Integrarea de prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, ventilatie, cabine de dus, incalzire, boiler ajuta la crearea confortului pentru angajati si clienti.

Containere cafenea

Containere cafenea

Alegeti containere pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Indiferent de dimensiuni, putem monta repede si sigur container cafenea acolo unde aveti nevoie. Echipam containerul modular bar cu toate accesoriile si echipamentele impuse de specificul activitatilor din cafenea. Astfel, instalam aer conditionat, sisteme de ventilatie si alte echipamente necesare confortului.

Daca doriti, montam ferestre si usi termopan in diferite dimensiuni. Configurarea spatiului de container de cafenea o realizam pentru o eficienta desfasurare a activitatilor dvs. Pretul pentru un astfel de container este avantajos. Factori precum complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele aditionale montate, numarul de etaje vor influenta pretul final pentru containerul de cafenea.

La interior, containerul de cafenea poate fi delimitat in zone cu diverse functii: zone de servit masa, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. In functie de cerintele dvs, putem monta numeroase accesorii, precum: piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu raft mobil, mese cu chiuvete si rafturi, instalatii electrice, ice maker etc.

Container fast food

Container fast food

Daca doriti sa initiati o mica afacere de tip fas-food, luati in calcul folosirea unui container fast food ca si spatiu pentru afacerea dvs. Aceste containere comerciale se monteaza usor, rapid si configurarea lor este facila si modificabila in timp.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi au experienta necesara pentru a monta containere modulare fast-food cu pret convenabil pentru clienti. Dotam containerele fast-food cu echipamentele si instalatiile impuse pentru desfasurarea in conditii de igiena si siguranta a activitatilor de fast food. Ferestre din termopan, usi, sisteme de incalzire, aer conditionat sunt cateva dintre mijloacele prin care se poate personaliza containerul fast-food. Delimitam spatiul de container fast-food astfel ca activitatile dvs sa aiba loc in cel mai eficient si sigur mod.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la containerele pe nivel parter sau P+1. Utilizam doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier pot fi utilizate in toate tipurile de santier, chiar daca au dimensiuni mari sau grade inalte de complexitate. Containerele pot fi configurate pentru a se obtine birouri, toalete, dusuri, Sali de mese, dormitoare, Sali de conferinta, holuri, etc.

Dispunem de echipamentele si resursele necesare pentru a ridica blocuri de containere, la care adaugam scari de acces exterioare si cai de acces. Containerul de santier permite realizarea cu usurinta de ajustari. Spatiul poate fi amplificat prin instalarea de noi containere, dar si delimitat altfel decat initial pentru a se obtine zone noi. In catalogul nostru se afla ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, precum si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete. Pentru cazarea muncitorilor, va propunem ansamblurile de cazare cu 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Sistemele de supraveghere video sunt esentiale, dar anumite instrumente sunt nelipsite pentru cea mai eficienta monitorizare. Intrarile in institutii, banci, cladiri de birouri, parcari sunt mai eficient monitorizate cu ajutorul paznicilor. Pentru siguranta si confortul acestora, folosirea de containere cabine paza este esentiala. Containerele cabina paza au pereti din panouri sandwich cu izolare din spuma poliuretanica, temperatura la interior fiind uniforma peste tot.

Montam containere de paza la dimensiunile dorite si le putem instala in orice zona geografica. Va sugeram sa alegeti instalarea de aer conditionat si sisteme de incalzire pentru a creste confortul termic al paznicilor. Containerele cabine paza pot include ferestre tip ghiseu pentru eficienta in supraveghere.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru ca muncitorii de pe santier sa fie cat mai productivi, au nevoie de conditii adecvate pentru igiena. Instalarea de containere modulare de tip vestiar pe santiere este un pas important pentru confortul muncitorilor. Aceste containere se realizeaza in functie de numarul de angajati si al tipului de santier.

Containerele vestiare sunt utile nu doar pe santiere, ci si aditional terenurilor de sport si piscinelor. Realizam configurarea containerelor vestiare in functie de scopul lor final. Astfel, putem monta vestiare simple (doar pentru un grup de persoane), dar si mixte (pentru femei si barbati). Containerele vestiare pot fi completate cu bai, grupuri sanitare, diverse accesorii si instalatii.

Latimea containerelor vestiar poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea poate fi intre 3 si 12m. Echipa de la Containere Modulare Noi este gata sa instaleze si vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar (12m lungime).

Container scoala

Container scoala

Scolile si gradinitele pot fi realizate si cu ajutorul containerelor modulare. Utilizam containere scolare solide astfel incat scolile si gradinitele sunt confortabile, sigure si functionale. Prin containerele scoala se pot ridica Sali de clasa, cancelarii, biblioteci, Sali de festivitati, Sali de mese, laboratoare. Putem realiza scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelari. Pentru gradinite, containerele scoala se folosesc pentru a rezulta structuri cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Urmarim ca structurile din containere modulare sa asigure acelasi confort, siguranta si igiena pentru copii si cadre didactice la fel ca si constructiile clasice din beton sau caramida. Prin urmare, instalam in containerele scoala aer conditionat, sisteme de incalzire, prize, grupuri sanitare si toate celelalte accesorii si instalatii necesare. Pentru suprafete, apelam la suprafete cu mare anduranta la traficul intens si facilitate la igienizare.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Acolo unde se urmareste marirea unei unitati medicale sau realizarea unei structuri noi, se pot folosi containerele sanitare. In catalogul Containere Modulare Noi se afla si containere sanitare, utile in ridicare unei palete vaste de structuri medicale: centre de testare si vaccinare, dispensare, cabinete stomatologice, veterinare, farmacii, morga. Aceste containere sanitare pot fi utilizate si pentru a se obtine zone de tampon la intrarea in spitale, clinici medicale. Containerele de acest tip pot fi considerate ca si solutie si pentru crearea zonelor de triaj din spitale.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor fenomene meteo extreme, inundatii, se pot folosi containere sanitare. Dupa instalarea de aer conditionat, dusuri, bai, sisteme de incalzire, etc, aceste containere devin esentiale in realizarea actiunilor de curatare a corpului si mentinerea igienei de catre persoanele sinistrate. Se folosesc podele din materiale care rezista la trafic intens si care sunt usor de igienizat.

Containerul sanitar se poate modifica pentru a folosi in activitati diferite de cele initiale. Astfel, putem mari spatiul prin alipirea de alte containere modulare si transforma delimitarile curente pentru scopurile noi. La nevoie, containerul sanitar poate fi mutat intr-o noua locatie. Intrucat containerele sanitare vin cu instalatii, ele pot fi racordate la reteaua de apa, electricitate si canalizare din spital imediat dupa montaj.

In oferta noastra se afla si containerele triaj, care pot fi furnizate cu aerul conditionat sau radiatorul gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Containere Modulare Noi este o companie de incredere pentru constructii din containere monobloc si modulare. Preturile noastre sunt avantajoase si montajul se realizeaza rapid. Contactati-ne azi pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram