Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Sinaia

Containere Modulare Sinaia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Sinaia. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Constructia clasica din beton sau caramida nu mai reprezinta, de ceva timp, singura varianta pentru case, cladiri de birouri, institutii. Va propunem sa analizati constructiile modulare, in care partile componente se fabrica in afara locatiei dvs. Desi se pot folosi aceleasi materiale ca in constructiile clasice si se urmeaza aceleasi norme si standarde de calitate valabile pentru constructiile traditionale. In schimb, constructiile pe realizeaza pe module si asamblarea se deruleaza la client, ceea ce grabeste mult procesul de finalizare.

La Containere Modulare Noi va propunem structuri din containere modulare in dimensiuni variate ce se ridica mult mai repede decat constructiile clasice. Cum 60-90% din construire are loc in fabrica, procesul de fabricare a containerelor modulare nu mai este influentat de conditiile meteo, finalizarea avand loc conform termenelor. In plus, materialele utilizate pentru structurile modulare sunt uscate deci riscul ca structura finala sa aiba umiditate inalta este eliminat.

Contructiile din containerele se evidentiaza cu o versatilitate pe care constructiile clasice nu o pot egala. Astfel, aceste constructii pot fi reconfigurate pentru noi functii, extinse ca spatiu prin imbinarea cu noi containere, dar si mutate in locatii noi. Un beneficiu aditional al acestei versatilitati este cel al reciclarii materialelor.

Intrucat se pot realiza aceleasi specificatii arhitecturale si folosi aceleasi materiale ca in cladirile clasice, constructiile din containere modulare pot fi la fel de atragatoare ca si modelele clasice. Riscul producerii de accidente sunt mici, intrucat cea mai mare parte a procesului de productie se realizeaza la interior. Containerele modulare se pot proiecta pentru a se integra cat mai armonios cu structurile deja prezente. Cum tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti la detalii, imbinarile de container vor fi invizibile.

Toate caracteristicile enumerate explica de ce costurile pentru structurile din containerele modulare sunt avantajoase. Aceste constructii sunt mai ieftine decat structurile traditionale din caramida sau beton. Cu toate ca diversi factori (gradul de complexitate pentru configurare, accesoriile si instalatiile montate, suprafata, numarul de etaje) vor influenta pretul final pentru o constructie din containere, ea va fi mereu mai ieftina decat una cu beton sau caramida. Cat despre etaje, containerele modulare pot fi suprapuse pentru a se obtine cladiri cu maxim 4 etaje.

Gradul de complexitate pentru constructiile din containere modulare variaza de la foarte simple (cabine de paza, containere vestiare, toalete publice) si pana la cele mai complexe (organizari de santiere, gradinite, scoli, spitale).

Putem dota containerele cu instalatii si accesorii astfel incat sa poata fi racordate chiar dupa montaj la retelele de apa, electricitate, canalizare, cablu TV, Internet. In cazul suprapunerii, vom instala scari interioare si exterioare (acolo unde se doreste).

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au dimensiuni diverse si pot fi imbinate pentru a rezulta constructia solicitata. Compus din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica, un container modular permite configurarea spatiului pentru a fi folosit atat ca fast-food stradal, cat si ca spital.

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, dar si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Containerele au lungime pornind de la 3m si ajungand pana la 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. In functie de constructia finala solicitata, putem proiecta si imbina containerele modulare necesare. Va incurajam sa acordati atentie sporita dimensiunilor finale dorite pentru constructia dvs pentru a putea produce containerele modulare la dimensiunile impuse de proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Atunci cand proiectul dvs este simplu si anticipati ca nu veti dori extinderea, suprapunerea pe viitor, vom utiliza containere monobloc. In multe proiecte este suficient un container monobloc. Containerele monobloc se folosesc ca si structuri de sine statatoare si nu pot fi imbinate cu alte containere.

Atunci cand proiectul are doar un nivel, se folosesc containere monobloc. Containerele sunt solide, avand structura metalica profilata la rece. Montajul se realizeaza rapid, containerele putand deveni extensii si anexe de gospodarii si chiar case. Ele se utilizeaza si in domeniul comercial, unde, in urma unor transformari, pot functiona ca si cafenele, restaurante, fast-food, gelaterii, containere de depozitare.

Cabine de paza, centre de informare turistica, toalete publice sunt printre aplicatiile din domeniul public in care se folosesc cu succes containerele monobloc.

Daca proiectul dvs impune supraetajarea sau daca anticipati extinderea structurii la un moment dat, apelati la echipa noastra de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Acestea se utilizeaza la scara larga si permit supraetajarea pana la 4 niveluri. Containerele modulare se pot imbina, suprapune, alatura, rezultand structuri din cele mai complexe.

Intrucat utilizam panouri sandwich, ridicarea unei constructii din containere modulare se deruleaza repede—un container sandwich poate fi fabricat si intr-o singura zi. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un material termoizolant (spuma poliuretanica de cele mai multe ori). Containerul panouri sandwich este versatil si utilizabil in numeroase aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate conform nevoilor si preferintelor dvs, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie in dimensiunile impuse de proiectul dvs. In multe aplicatii, un container amenajat cu instalatiile si accesoriile impuse de aplicatie poate fi aditia esentiala pentru confortul celor care il folosesc.

Amintim ca putem echipa un container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile dorite: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica, etc. Containerele modulare pot fi combinate pentru a ridica structura solicitata. Indiferent de constructia dorita (casa de vacanta, vestiare, cabine de paza, spitale, scoli, gradinite, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale), se poate apela la containerele modulare.

Un container echipat cu accesoriile, echipamentele impuse de activitatile pe care le va gazdui va oferi acelasi nivel de confort precum o cladire clasica din beton sau caramida. Pentru containere la cheie, apelati astazi la Containere Modulare Noi. Producem si instalam containere modulare pentru a oferi constructia dorita, in configurarea ideala pentru desfasurarea activitatilor de la interior.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Pentru ca exista containere tip casa pe structura metalica, va puteti muta in casa dorita mai repede decat intr-o constructie traditionala cu beton sau caramida. Containerele modulare pentru case se pot finaliza pe un singur nivel sau pana la 4 etaje. Toate echipamentele, accesoriile si instalatiile regasite in casele traditionale (jaluzele exterioare, aer conditionat, sisteme de incalzire) vor fi intalnite si in casele modulare containere la cheie.

Containerele modulare stil casa au beneficii numeroase, care atrag cei mai multi clienti. Mai ieftine decat constructiile clasice, containerele casa se ridica mult mai repede si pot fi configurate la interior asa cum doriti—acestea sunt cele mai evidente calitati, insa. Un container casa este izolat termic si temperaturile sunt uniforme la interior. Eficienta energetica pentru un container modular tip casa este remarcabila, nevoia utilizarii aerului conditionat vara si a sistemelor de incalzire vara fiind mult diminuata. Spre exemplu, pentru podea se foloseste un material cu un coeficient termic inalt, in timp ce miezul peretilor sandwich este realizat cu material termoizolant de diferite grosimi.

Imbinarea containerelor de casa nu produce reziduuri si este blanda cu mediul. Procesul de instalare pentru containerele modulare case nu dureaza mult si, la nevoie, se pot realiza reconfigurari, extinderi si chiar re-locari pentru containere. Intrucat tehnicienii nostri sunt extrem de meticulosi, imbinarea de case modulare containere la cheie nu va fi vizibila si casa din containere arata la fel de atragator ca si o casa clasica din beton sau caramida. Va puteti alege chiar si finisajele si culorile de vopsea pentru exterior si diverse elemente componente de container tip casa. Contactati-ne cu incredere pentru alte detalii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla nu doar containere ce pot fi imbinate, ci si containere care pot functiona ca si structuri de sine statoare. Pentru spatiile de relaxare din afara casei va propunem, in acest sens, containerele cu terasa.

Containerul terasa poate fi realizat in configuratia dorita si la dimensiunile impuse de curtea dvs. Puteti alege intre containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Va puteti alege culoarea pentru exterior pentru ca terasa sa se integreze cat mai armonios in curtea dvs. Acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada se poate monta ulterior.

Intr-un container terasa se pot monta intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Containerul terasa este versatil, de aceea el poate fi utilizat si ca statie de autobuz, spatiu de pauza la sedii de firme, loc de parcare pentru biciclete, gradina acoperita.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti interesat de constructii rapide si ieftine, va propunem containere locuinta la preturi mai mult decat atragatoare. Spre deosebire de cladirile clasice, aceste containere pentru locuit se ridica rapid, simplu si nu au intarzieri la finalizare. Containerul locuinta modulara cu pret mic poate fi configurat conform nevoilor familiei dvs. Orice instalatie, echipament, accesoriu intalnit intr-o casa clasica poate fi montat si intr-un container pentru locuit. Confortul si siguranta dintr-un container de locuit le egaleaza pe cele din casa clasica. In plus, un container de locuit are pret mult mai mic decat o casa clasica.

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi clienti aleg containere modulare locuibile, in defavoarea constructiilor clasice. Daca unii clienti aleg un container modular locuit pentru ca este ieftin, altii se indreapta spre un container modular de locuit pentru ca este usor de reconfigurat in timp. De altfel, versatilitatea este un atu pentru containerele de locuit pe care nu o intalnim la casele traditionale. Daca renovarea unei case de caramida inseamna multa bataie de cap, cheltuieli neprevazute si inevitabile intarzieri, aceste probleme nu apar cu aceste containere modulare pentru locuit.

Rezistenta unui container de locuit nu este mai prejos decat cea a unei case clasice. Containerul are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (ocroteste de umezeala). Apa nu se aduna pe acoperis datorita unui canal de drenare. Containerele pot lua aspectele dorite, fiind posibila inserarea de pereti de lemn, rigips, caramida aparenta, spoturi, corpuri de iluminat. Pentru decorare putem folosi materiale variate.

Se pot suprapune containere modulare de locuit pana la 4 etaje. Indiferent de configurare si specificatii, va putem oferi containere de locuit cu pret avantajos. Un container locuit la comanda poate avea bai, aer conditionat, dus, sisteme de incalzire—orice instalatie doriti. Pretul pentru containerul pentru locuit de la Containere Modulare Noi este influentat de accesoriile, instalatiile, numarul de etaje precum si gradul de complexitate pentru configurarea spatiului.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Va propunem pentru locuinta dvs si containerul de locuit cu baie. Folosim un singur container, dar in aplicatiile mai ample se pot ridica si structuri din 2, 3, 4 sau mai multe containere. Cautam sa completam aceste containere de locuit cu baie cu accesorii si instalatii de cea mai buna calitate, de la cei mai reputabili producatori.

Confortul termic la interiorul containerelor este bun si se obtine o temperatura constanta in containere datorita panourilor sandwich folosite la pereti. Aceste panouri au material termoizolant de grosimi diverse (intre 60 si 100mm) si ajuta la eficientizarea energetica pentru casele din container.

Containerul de locuit cu baie este o solutie pentru multe aplicatii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 convector (1000W), 1 oglinda, 1 boiler electric. Peretii de container se realizeaza cu panouri sandwich care au spuma poliuretanica in grosime de 40mm. Containerul se completeaza cu ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru cei interesati, se poate opta si pentru containerul de locuit cu toaleta. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm. Ferestrele oscilo-batante si usa sunt fabricate cu tamplarie PVC de culoare alba. In container se instaleaza priza dubla, instalatie de lumina, iar instalatia sanitara este compusa din oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Catalogul de la Containere Modulare Noi include si containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Realizam containere la dimensiunile precizate si suprapunem containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Dupa echiparea cu instalatii si echipamente specifice activitatilor de bucatarie, aceste containere vor oferi aceeasi functionalitate si confort ca si bucatariile din cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Una dintre calitatile containerele bucatarie este aceea ca au o excelenta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie se completeaza cu de tablou de sigurante automat (la interior), instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie poate fi modificat cu usurinta pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor se realizeaza cu usurinta, asemeni si montajului care se poate efectua atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru santiere si ateliere de productie, containerele modulare birouri sunt mereu aditii excelente. Productivitatea angajatilor poate fi amplificata prin utilizarea de containere birouri, a caror delimitare duce la eficientizarea activititatilor. La Containere Modulare Noi veti gasi containere tip birou la preturi avantajoase, usor de configurat, instalat si modificat.

Un container birou din module prefabricate va ajuta angajatii pe santiere sa-si desfasoare cat mai eficient munca. Un container birouri poate avea zone cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Toate santierele, indiferent de gradul de complexitate si marimea lor beneficiaza prin montajul de containere birou.

Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse modele de containere. Un container modular birou permite imbinarea de alte containere pentru a se extinde spatiul initial. In containerul tip birou se monteaza usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Suprapunerea containerelor modulare permite obtinerea de maximum 4 etaje, completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou sunt sigure si pot fi instalate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar este util in numeroase aplicatii. Se pot alege intre doua latimi (2,4 sau 3m) si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de de 2,7m, dar ea poate fi ajutata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou de adapteaza la diversele nevoi ale angajatilor, precum si zonei geografice de instalare. Aceste containere pot fi prevazute cu grup sanitar, vitrine, ghisee, diverse finisaje si culori. Grupul sanitar pentru birou prezinta pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In grupul sanitar se adauga 1 corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 priza dubla, 1 vas WC, 1 cabina de dus si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Cum oferta de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa, ea include si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configurarea cea mai comoda pentru dvs. Un container cu baie este ieftin, sigur si eficient in multe aplicatii. Spre exemplu, el este mai mult decat necesar turistilor in zonele de camping. Un container cu baie le este esential pentru a se curata si ingrigi.

Un container modular cu baie permite configurarea dorita si poate fi racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati nu exista, nu se poate monta un container modular cu baie si dus.

Instalarea de container modular cu baie si dus este rapida—acesta este ideal pentru santiere si numeroase alte aplicatii cu caracter temporar. Spre exemplu, daca anticipati ca renovarea casei dvs se va extinde pe parcursul mai multor luni de zile, va recomandam sa instalati un container cu baie si dus. Acesta va va oferi conditiile necesare pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului pana cand se definitiveaza lucrarile de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt alegeri inspirate in multe aplicatii, fiind nu doar rapid de instalat si ieftine, ci si versatile si usor de personalizat. Astfel, un container cu grup sanitar poate include cabine de dus, pisoare, vestiare, grup sanitar, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere toalete cu preturi convenabile.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior), de aceea temperatura este uniforma in container. Montajul de container modular WC se finalizeaza rapid si este util in numeroase scenarii. El poate fi utilizat ca si toaleta pentru locatii izolate precum cabanele de la mari altitudine, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, etc. In zonele calamitate, in care oamenii raman fara adapost, se poate apela la instalarea de containere modulare cu WC. Aceste containere vor oferi un confort important persoanelor sinistrate, mai ales daca sunt echipate si cu aer conditionat, instalatii de incalzire.

Angajatii de pe santiere au nevoie de conditii pentru a avea grija de igiena corporala si acestea se pot obtine prin instalarea de containere cu chiuvete si apa curente. Santierele de diverse tipuri, cu muncitori veniti din alte localitati, pot beneficia prin montajul de containere cu grup sanitar.

Configuratia si dimensiunile de containere modulare cu grup sanitar sunt stabilite de client si realizate cu precizie de echipele noastre. Containerele sunt folosibile in numeroase aplicatii, putand deveni anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru constructia de structuri cu grade variate de complexitate. Tehnicienii nostri experimentati monteaza cu succes numeroase modele de containere, inclusiv containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice si puteti alege intre doua marimi: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea sau nu izolatie si il putem furniza gata asamblat. Personalizarea containerului de garaj se poate realiza prin alegerea culorilor de vopsea si a finisajelor. Daca doriti, se pot instala usi manuale sau automatizate, dar alte echipamente impuse de activitatea dvs.

Pentru fabricarea de containere modulare garaje se utilizeaza tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele isi pastreaza aspectul si structura multi ani si nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Pentru fabricarea tavanului se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, tabla cutata alba de 0,5mm, grinzi de lemn si vata minerala de 100mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj sunt prevazute cu usa basculanta Horman, realizata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Containerul garaj de 7x3x2,5m poate sa aiba feretrasta batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Instalarea containerului de garaj se desfasoara fara a se altera in vreun fel mediul inconjurator. Asamblarea nu produce reziduuri. Nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj, utilizabil intr- mare varietate de proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Va incurajam sa ne contactati daca doriti containere depozitare. Tehnicienii nostri sunt experimentati si pot configura si asambla containerele de depozitare pentru stocarea in conditii optime a marfurilor, indiferent de tipul lor. Montajul unui container depozitare se desfasoara repede, delimitarea la interior realizandu-se conform nevoilor dvs. Containerul va avea toate instalatiile si echipamentele impuse de stocarea in siguranta a marfurilor. Latimea pentru containerele de depozitare poate fi de 2,4 sau 3m, iar lungimea de 3, 6, 9 sau 12m. Putem completa sau nu containerele cu izolare.

Daca o magazie din caramida sau beton necesita lucrari de renovare sau mentenanta regulate, containerul magazie nu va avea nevoie in mod frecvent de aceste lucrari. Folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Containerul modular este protejat de coroziune, fiind grunduit si vopsit, iar pardoseala este durabila fiind realizata cu tabla zincata cutata. Containerul are vata minerala de 100mm, placaj Tego 21mm, grinzi de lemn.

Tavanul de container modular este produs din tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 1000mm, grinzi de lemn si tabla zincata lisa de 0,5mm. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica de 40mm. Usa de container de depozite este in doua canate. In functie de preferintele dvs, putem dota containerul cu ferestre, prize, toalete, corpuri de iluminat si alte echipamente esentiale pentru stocarea marfurilor dvs. Pretul pentru containerul modular de depozitar creste in functie de aceste accesorii, instalatii si echipamente.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca doriti sa deschideti un magazin, puteti reduce din cheltuieli prin folosirea de container pentru magazin. Va propunem containere modulare magazine cu preturi convenabile chiar si pentru afacerile noi. Intrucat il putem dota cu aer conditionat, baie, accesorii specifice activitatilor dvs, un container magazin poate sa fie spatiul ideal pentru a va incepe o afacere. In plus, nici nu trebuie sa asteptati mult pentru ca sa se finalizeze montajul de container tip magazin.

Un container modular magazin prezinta si avantajul ca poate fi configurat asa cum aveti nevoie. Intrucat aceste containere tip magazin pot fi reconfigurate cu usurinta, ele sunt alegeri firesti pentru multe tipuri de magazince. In plus, spatiul poate fi oricand marit prin alaturarea de noi containere. Re-locarea containerelor este si ea facila.

Producem containere modulare de magazin in configuratia si la dimensiunile solicitate. Delimitarea la interior pentru container se poate realiza astfel incat el sa poata deveni magazin de confectii, alimentar, de piese auto, de produse bio, patiserie, cofetarie, produse cosmetice, petshop, etc.

Ne straduim ca spatiul obtinut sa respecte toate normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate. Puteti alege nu doar dimensiunile, configurarea sau accesoriile pentru containerul magazin. Culorile si finisajele sunt si ele la latitudinea dvs.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Analizati oferta de la Containere Modulare Noi daca aveti nevoie de container spatiu comercial. Daca aveti o afacere in care va prezentati marfa in fata clientului, un container comercial este o alegere mai mult decat inspirata. Containerele comerciale pot fi delimitate asa cum aveti nevoie pentru activitatile dvs comerciale, indiferent de anvergura lor.

Latimea containerelor comerciale este de 2,4 sau 3m, iar lungimea ia valori de la 3 la 12m. Urmarim sa dotam cat mai eficient containerele comerciale si putem monta: ferestre, echipamente specifice, instalatii electrice, toalete, etc. Daca

Puteti creste profitul afacerii prin investitii avantajoase de tipul containerelor comerciale, de vanzare la preturi atractive. Containerele pot fi montate in cateva ore si sunt practice atat pentru activitatile comerciale permanente, cat si pentru cele temporare. Ele rezista conditiilor meteo potrivnice si pot fi reconfigurate, extinse si chiar mutate in locatii noi.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca pot fi ajustate si echipate pentru a deservi ca baruri, cafenele, gelaterii, restaurante, etc. In functie de particularitatile proiectului, putem folosi containere comerciale de tip monobloc sau containere modulare. Containerele Horeca pot fi personalizate si putem monta suprafete mari vitrate, pereti basculanti, bazine de colectare a apei, copertine, etc. Dvs. Puteti decide culorile pentru anumite elemente, dar si daca placam sau nu peretii cu piatra, lemn. Sunt disponibile mai multe tipuri de usa, dar si de deschideri. Este posibil si montajul de sigla luminoasa.

Daca doriti mai multe niveluri, vom folosi containere modulare. Altfel, containerele monobloc pot fi suficiente pentru locatia dvs. Peretii de la interior (realizati cu panouri sandwich) pot fi placati cu rigips, iar containerul poate fi ornamentat cu lambriuri. Va puteti alege vopsea lavabila pentru pereti. Containerele Horeca pot avea ferestre pentru o ventilatie cat mai eficienta. Putem integra si prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, cabine de dus, ventilatie, incalzire, boiler. Containerul Horeca va fi confortabil pentru clienti, dar si functional pentru angajatii dvs.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pentru cafenele fixe si mobile reprezinta un instrument eficient de a eficientiza o astfel de afacere. Containerul cafenea se realizeaza in dimensiunile dorite si instalarea se finalizeaza rapid. Dotam containerul modular bar cu toate echipamentele si accesoriile necesare activitatilor dintr-o cafenea. Putem monta aer conditionat, echipamente specifice, instalatii de incalzire, etc.

Daca sunteti interesat, putem instala ferestre si usi termopan si delimitam spatiul pentru ca activitatile se aiba loc cat mai eficient. Costul pentru un container este avantajos si influentat de aspecte precum marimea spatiului, complexitatea configurarii, echipamentele si instalatiile montate in container, numarul de niveluri al constructiei.

Putem crea zone cu functii distincte in interiorul containerului de cafenea: zone de servit masa, spatii de depozitare, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. Daca doriti, putem personaliza containerul cafenea prin instalarea de: rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, ice maker, instalatii electrice, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici si mijlocii de tip fast-food pot cunoaste un progres important prin realizarea unor investitii profitabile. In acest sens, folosirea de container fast-food ca si spatiu pentru afacere este o decizie excelenta. Containerele comerciale de tip fast food se instaleaza repede, sunt ieftine si usor de modificat la nevoie.

Montam containere modulare fast-food cu pret atractiv pentru cei mai multi clienti. Echipam containerele fast-food cu echipamentele si accesoriile necesare activitatilor de fast-food. In functie de nevoi si preferinte, vom echipa containerul fast-food cu ferestre din termopan, sisteme de incalzire, usi, aer conditionat, etc. Spatiul de container fast-food va fi configurat pentru ca activitatile dvs sa aiba loc in siguranta si conditii de igiena adecvate.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier cuprind containere pe nivel parter sau P+1. Se folosesc doar containere modulare de santier cu dimensiuni de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice pentru toate santierele, indiferent de complexitatea sau dimensiunile lor. Dupa configurare, containerele vor putea fi zone distincte: Sali de birouri, dusuri, toalete, Sali de mese, dormitoare, Sali de conferinta, holuri etc.

La Containere Modulare Noi avem echipamentele necesare pentru a construi si blocuri de containere, la care putem instala scari de acces si cai de acces la exterior. Daca doriti, containerul de santier poate suferi diverse tipuri de modificari. Spatiul poate fi marit prin adaugarea de containere, dar si reconfigurat in zone cu functii noi. Containerul poate fi si mutat in noi locatii, la nevoie. In oferta noastra se afla ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, ansamblu de birou cu vestiar, WC si depozitare, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. Pentru cazarea muncitorilor, va recomandam sa ne contactati pentru ansambluri de cazare cu 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Cu toate ca se pot instala si sisteme de supraveghere, anumite locatii necesita si supraveghere si filtrare de catre paznici. Intrarile in institutii, bancile, cladirile de birouri, dar si parcarile impun prezenta paznicilor. Acestia au nevoie de cabine de paza, realizate din containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich cu izolare din spuma poliuretanica, containerele cabine paza au temperatura uniforma la interior si protejeaza eficient de conditiile meteo neplacute.

Montam containere de paza conform dimensiunilor precizate. Va sugeram sa alegeti echiparea containerelor de paza cu radiatoare electrice si aer conditionat. Din motive practice, sugeram si inserarea de ferestre tip ghiseu. Accesorizate corespunzator, containerele de paza devin sigure, confortabile si functionale in orice zona geografica, chiar si la altitudini mari.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Multi factori contribuie la productivitatea muncitorilor pe santiere si asigurarea unor conditii bune pentru igiena si actiunile de curatare si ingrijire este unul important. Pentru muncitori, containerele modulare de tip vestiar pot fi aditii extrem de importante. Containerele se realizeaza la dimensiunile si configurarile impuse de numarul de angajati, dar si nevoile si preferintele acestora.

Containerele vestiare nu se folosesc doar pe santiere, ci si la piscine si terenuri de sport. In functie de grupul de persoane care va folosi containerele, putem monta containere simple (folosite de un singur grup) sau mixte (folosite de femei si barbati). Containerele vestiar pot fi dotate cu bai, grupuri sanitare, accesorii pe care clientul le solicita in mod special.

Va puteti alege intre latime de 2,4 si 3m pentru containere, iar lungimea poate fi de 3, 6, 9 sau 12m. Analizati oferta de la Containere Modulare Noi, ce cuprinde: vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar si lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Intrucat sunt solide, sigure si usor de configurat, containerele modulare se pot utiliza si in constructia de scoli si gradinite. Ele egaleaza in confort si eficienta constructiile traditionale cu beton sau caramida.

Containerele scoala pot fi utilizate pentru a se crea Sali de festivitati, Sali de clasa, Sali de mese, biblioteca, vestiare, cancelarie, laboratoare. Putem realiza scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Gradinitile din container pot include 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Suntem preocupati de igiena si siguranta copiilor astfel ca folosim materiale rezistente la traficul intens si usor de curatat. Totodata, echipam constructiile cu aer conditionat, grup sanitar, sisteme de incalzire.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Luati in considerare containerele spital pentru a extinde o unitate deja existenta sau pentru a obtine structuri noi. La Containere Modulare Noi gasiti containere sanitare sigure si configurabile pentru a deveni unitati medicale precum: cabinete stomatologice, veterinare, dispensare, centre de testare si vaccinare, farmacii, morga. Aceste containere sanitare se pot folosi si pentru a se crea zone de triaj in spitale sau zone de tampon la intrarea in spitale si clinici medicale.

In zonele afectate de calamitati naturale, cand oamenii raman fara adapost, aceste containere modulare sanitare pot fi folosite pentru igiena si actiunile de curatare si ingrijire a corpului. Intrucat pot fi echipate cu grupuri sanitare, bai, WC, aer conditionat si sisteme de incalzire, podele din materiale rezistente la trafic si usor de curatat, aceste containere sunt extrem de utile pentru persoanele sinistrate.

Va propunem si containere triaj, care pot avea aerul conditionat sau radiatorul gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi este gata sa construiasca structuri din containere monobloc si modulare la preturi convenabile. Structurile vor avea dimensiunile, configuratiile si instalatiile dorite. Instalarea este rapida si va puteti selecta culorile, finisajele si accesoriile pentru constructii. Contactati-ne cat mai curand pentru informatii suplimentare!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram