Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Sighetu Marmatiei

Containere Modulare Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Sighetu Marmatiei. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Compuse din mai multe sectiuni (module), casele modulare sunt alternative tot mai cauate de catre clienti. Tipul lor de construire difera de cel al caselor traditionale, sectiunile de module fiind fabricate intr-un loc, iar imbinarea modulelor se realizeaza direct la locatia clientului. Echipa de la Containere Modulare Noi poate ridica structuri variate din containere modulare. Acestea pot fi imbinate, alaturate si chiar suprapuse pentru a se obtine constructii simple sau complexe.

Constructiile din containere modulare se ridica in timp scurt datorita design-ului si a modului lor de imbinare. Acesta este un motiv important pentru care aceste structuri sunt mai ieftine decat casele traditionale din caramida sau beton. Mai mult, modulele prefabricate pot functiona ca structuri independente sau combinate cu alte containere. Tot mai multe structuri, de la cele mai simple precum cabinele de paza si pana la cele mai complexe, precum spitalale, scolile sau organizarile de santiere sunt realizate din containere modulare.

Chiar daca nu se pot obtine cladiri cu multe niveluri, modulele container pot fi supraetajate pana la 4 niveluri. Cladirile supraetajate pot avea nu doar scari interioare, ci si exterioare. Indiferent de spatiul dorit, configuratia sau accesoriile dorite, la Containere Modulare Noi puteti apela pentru constructii din containere modulare. Ele sunt furnizate cu instalatii gata de a fi racordate la reteaua electrica, de apa, canalizare, Internet, cablu TV, etc.

Containerele modulare au multe calitati, versatilitatea fiind una esentiala. Putem realiza constructii la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. In plus, containerele modulare pot fi oricand modificate pentru a fi adaptate la noile cerinte si nevoi. Astfel, containerele modulare pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, dar si reconfigurate la interior. Daca este nevoie, ele se demonteaza si se instaleaza intr-o noua locatie.

Ca si cum lista calitatilor pentru constructiile din containere modulare nu ar fi fost suficient de lunga, ea continua cu preturile atractive. Daca va doriti casa visurilor, dar aveti un buget limitat, va propunem casa din containere modulare—costurile sunt convenabile pentru cei mai multi dintre dvs!

Dimensiunile containerelor modulare

Utilizam containere modulare de marimi variate pentru a va oferi constructia dorita. Un container modular include podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica. El poate fi configurat pentru a indeplini functii diverse, de la spatiu de servire pentru un fast-food stradal la camera intr-o locuinta sau spatiu de birouri.

La Containere Modulare Noi va oferim containere modulare cu latimi de 2,4 si 3m, precum si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containere modulare variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m. Va sugeram sa analizati cu atentie dimensiunile dorite pentru constructia dvs.

Constructiile ridicate pot indeplini cu succes nevoile si preferintele dvs, dar este fundamental sa alegeti cu atentie dimensiunile pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Exista situatii in care un container ofera spatiul suficient pentru activitatea dvs. In acest caz, se va folosi un container monobloc. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri de sine statatoare si nu se pot imbina cu alte containere.

Containerele monobloc se utilizeaza in aplicatiile unde este nevoie doar de un singur nivel. Ele se ridica pe structura metalica profilata la rece si asamblarea lor este rapida. Containerele monobloc se pot utiliza atat in aplicatii rezidentiale (case, anexe, extinderi de gospodarii), cat si pentru activitatile economice (containere de depozitare, containere adaptate pentru restaurante, baruri, cafenele, centre de informare, cabine de paza, etc). Containerele monobloc se pot folosi si ca spatii publice (birouri, toalete, depozite). Pentru containere la comanda, va rugam sa apelati cu incredere la echipa noastra.

Containerele modulare sunt realizate din structura metalica profilata la rece si sunt special gandite pentru constructii cu parter si etaj. Cu aceste containere modulare se pot obtine cladiri cu maximum 4 etaje. Datorita realizarii de container modular la comanda in fabrica, nu este nevoie decat de un proces minutios pentru asamblare.

Folosirea de container cu panouri sanwich inseamna reducerea timpului pentru construire. Poate sa dureze o singura zi pentru a se construi un container sandwich. Panoul sandwich folosit la container are invelisuri metalice si un miez din material termoizolant. Un container panouri sandwich este extrem de versatil si poate fi folosit in aplicatii foarte variate.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie containere amenajate, gata de folosire. Ne ocupam si de fabricarea de containere modulare la cheie, la dimensiunile dorite de client. Va putem monta un container amenajat cum aveti nevoie pentru activitatile dvs.

Un container la cheie poate fi echipat cu accesoriile si instalatiile pe care le doriti: instalatie electrica, baie, dus, aer conditionat, etc. Putem imbina containere modulare pentru crea constructia dorita de client, fie ca vorbim despre cabine de paza, scoli, case de vacanta, adaposturi temporare pentru oamenii sinistrati in urma unor inundatii.

Un container echipat cu instalatiile dorite poate oferi acelasi nivel de confort ca si o cladire traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa noastra pentru containere la cheie; le putem realiza la dimensiunile dorite, iar spatiul interior poate fi delimitat asa cum aveti nevoie pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu va opriti din planul de a avea casa dorita; analizati varianta de containere tip casa pe structura metalica, in configuratia potrivita pentru familia dvs. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel, sau supraetajate. Casele modulare containere la cheie pot prezenta scari interioare si exterioare, dar si accesoriile obisnuite pentru o casa: aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

Daca renovarea unei case clasice este anevoioasa si scumpa, acest aspect nu este valabil la containerele modulare stil casa. Locuintele pot fi transformate pentru a se obtine spatii noi. Compartimentarea unui container tip casa se poate modifica facil. Extinderea este si ea usoara, fiind posibila prin adaugarea de noi containere.

Containerele de casa pot fi imbinate pe orizontala, dar si pe verticala, pentru a se obtine supraetajarea (maxim pana la 4 etaje). Peretii unui container modular tip casa sunt bine izolati, iar temperatura ramane constanta la interior. In plus, podelele sunt fabricate cu materiale cu un coeficient termic inalt, ceea ce contribuie la confortul termic inalt si eficienta energetica pentru casa din container. Cheltuielile pentru energie cu o astfel de casa sunt mici, datorita eficientei energetice.

Pentru a se obtine structurile din containere modulare tip casa nu trec multe luni, ca in cazul constructiilor clasice din caramida. In ciuda vitezei de asamblare, stabilitatea si durata de viata pentru structuri sunt surprinzatoare. Folosim materiale de la producatori de incredere pentru a fi siguri ca structurile rezultate vor fi cat mai trainice. In plus, tehnicienii nostri sunt minutiosi in imbinarea containerelor pentru o cat mai buna stabilitate a constructiilor.

Fiind vopsit in camp electrostatic, un container casa nu isi pierde nici aspectul si nu cedeaza la coroziune. Casa din container va prezenta culorile si finisajele dorite. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul Containere Modulare Noi veti gasti numeroase modele de containere ce pot functiona si ca elemente de sine statatoare. In functie de cum doriti sa arate constructia finala, putem executa diverse tipuri de executie. Tehnicienii nostri sunt experimentati si realizam structuri conform preferintelor clientilor.

Pentru un container terasa, va oferim doua tipuri: terasa acoperita sau descoperita. Ambele modele de terasa pot fi echipate cu podea pentru terasa de calitate inalta si va puteti alege si culoarea vopselei. Acoperisul este optional si balustrada este flexibila, ceea ce contribuie la diversificarea modelelor de terasa pe care le putem obtine. Balustrada are inaltime de 1,1m si se poate monta si separat, pentru a se integra cat mai bine.

Echipam containerele terasa cu acoperis cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Alte aplicatii in care se pot utiliza aceste containere terasa sunt: statii de autobuz, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Analizati optiunea de containere de locuit intrucat nu sunt doar usor de instalat si ieftine, ci si usor de configurat asa cum va doriti. Containerele de locuit au pret atractiv pentru cei mai multi dintre clienti—un motiv in plus pentru care tot mai multi le aleg in defavoarea caselor traditionale din caramida sau beton. Un container de locuit la comanda poate fi realizat asa cum isi doreste clientul, in configuratia specificata.

Exista multe motive pentru care multi clienti nu mai aleg casele clasice din caramida sau beton. Pe langa costurile mari, timpul de asteptare lung ca si motive esentiale, se adauga si procesul de constructie. In multe cazuri, acesta este anevoios si de multe ori apar probleme si intarzieri in finalizarea constructiei. Astfel de probleme nu apar cu structurile din containere. Un container modular de locuit nu este doar mai ieftin, mai repede de ridicat, dar si mai simplu. Procesul de instalare rareori ridica probleme si finalizarea casei are loc mereu la timp.

Se pot utiliza containere modulare de locuit si pentru a ridica structuri pe mai multe etaje. Cu un proces de asamblare ce aminteste de jocul Lego, constructiile din containere locuinta sunt solide, stabile si rezistente la cutremur. Este drept ca nu se pot ridica mai mult de 4 etaje, dar constructia este functionala si completata cu scari interioare si exterioare. Un container locuinta modulara permite delimitarea spatiului asa cum aveti nevoie si poate fi echipat cu accesoriile fundamentale (aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, bai), precum si alte instalatii.

Un container de locuit poate arata la fel de atragator ca si o casa clasica din caramida sau beton. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi se focuseaza nu doar pe asamblarea pentru rezistenta constructiei, ci si se preocupa ca lucrarea finala sa fie cat mai estetica. Ea va avea culorile, finisajele dorite, iar imbinarile vor fi total ascunse.

Nu trebuie sa va faceti grija ca locuinta dvs din containere nu va rezista expunerii la conditiile meteo. Un container pentru locuit este fabricat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si are acoperis din tabla zincata pentru protectia impotriva umezelii. Un canal de drenare a apei nu lasa apa sa se adune pe acoperis. In plus, acoperisul unui container modular are instalatie electrica. Personalizarea containerelor este ampla si ele pot fi dotate cu pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi. Containerul poate fi decorat cu diverse materiale si instalatia electrica se monteaza si la camerele suprapuse.

In ceea ce priveste preturile pentru containere modulare pentru locuit, trebuie sa amintim ca ele sunt influentate de instalatiile (sanitare si electrice) cu care sunt echipate containerele. Numarul de etaje, precum si gradul de complexitate al configurarii sunt, de asemenea, factori care influenteaza costurile pentru containerele modulare locuibile. Cu toate acestea, pretul pentru un container locuinta modulara va fi mereu mai mic decat cel pentru o casa clasica din caramida sau beton. Daca sunteti interesat de container de locuit cu pret convenabil, contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Personalizarea containerelor de locuit este un argument important in alegerea acestui tip de constructie pentru casa dvs. Se utilizeaza 1 singur container, dar cele mai multe structuri au 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ne alegem atent colaboratorii si cautam produsele cele mai bune de pe piata pentru a finaliza constructiile noastre. Putem furniza containerele de locuit cu baie in diverse configuratii si cu instalatiile precizate.

Panourile sandwich pentru peretii containerelor au grosimi variind intre 60 si 100mm si contribuie la mentinerea temperaturii constante in containere. Termoizolarea pentru containerele de locuit cu baie este eficienta astfel ca se reduce nevoia folosirii sistemelor de incalzire iarna si a aerului conditionat vara. Casele din container au o buna eficienta energetica.

Pentru cei interesati, oferim container de locuit cu baie cu pret atractiv. In componenta unei case container cu grup sanitar se afla 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector (1000w), 1 boiler electric (50L). Peretii containerului sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Se foloseste tamplarie PVC atat pentru usa (700x2000mm), cat si pentru ferestre oscilo-batante (600x60mm). In containerul de locuinta cu toaleta se instaleaza si priza dubla si corp de iluminat.

In oferta noastra se afla si container de locuit cu toaleta. Si peretii acestuia sunt tot din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa (700x2000mm) si ferestrele oscilo-batante (600x600mm) se utilizeaza tot tamplarie PVC de culoare alba. Containerul contine si instalatie de lumina si priza dubla. Instalatia sanitara cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si o oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Cum catalogul de la Containere Modulare Noi este extrem de cuprinzator, in el se regasesc si containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Daca doriti, putem realiza containere in dimensiunile necesare aplicatiei dvs. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 niveluri si completate cu accesorii si instalatii specifice activitatilor din bucatarie. Astfel, ele pot deveni la fel de practice, functionale si eficiente precum bucatariile din cladirile clasice de beton sau caramida.

Containerele de bucatarie sunt mai ieftine decat cele din cladirile traditionale, dar sunt la fel de solide si stabile ca acestea. Ele au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. In componenta containerelor bucatarie se afla tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla pentru izolare si membrana hidroizolatoare. Containerele bucatarie au o eficienta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie poate fi personalizat cu instalatii electrice, ferestre PVC oscilo-batante, tablouri de siguranta automate la interior, usa metalica, prize duble, intrerupatoare si instalatii de iluminat. Configurarea containerelor de bucatarie poate fi oricand modificata. In plus, ele pot fi mutate in locuri noi, demontarea fiind simpla. Montajul containerelor de bucatarie se poate realiza atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

In locatii precum santierele si atelierele de productie, a fost mereu nevoie de structuri rapid de instalat, confortabile si functionale pentru muncitori. Astfel se explica de ce constructiile din containere modulare sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. Echipa de la Containere Modulare Noi asambleaza containere birouri pentru a se obtine spatii utile pentru confortul, igiena, eficienta angajatilor.

Un container birou este compus din module prefabricate si poate fi delimitat in zone care sa ajute la productivitatea angajatilor. Astfel, in containerul tip birou se pot obtine zone cu functii distincte: spatii de lucru, de sedinta, de mese, de relaxare, etc. Toate tipurile de santiere beneficiaza in urma instalarii de containere tip birou.

La Containere Modulare Noi gasiti variate modele de containere birouri. Un container modular birou asigura zonele utile bunei desfasurari a activitatilor dvs. Containerul de birouri poate include aer conditionat, ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, etc. Containerele pot fi supraetajate si completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou pot fi reconfigurate la interior, marite ca spatiu prin alaturarea de noi containere si chiar mutate in locuri noi.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Unul dintre cele mai populare produse la Containere Modulare Noi este containerul birou. Latimea sa este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea maxima este de 12m. Inaltimea clasica este de 2,7m, dar ea poate fi modificata in functie de cerintele clientilor.

Containerele tip birou pot fi utilate in functie de nevoi, zona geografica, preferintele angajatilor. Este posibila echiparea containerelor cu ghisee, vitrine, grupuri sanitare, vopsirea lor in diverse culori. Grupul sanitar al containerului birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. Grupul sanitar poate fi completat cu priza dubla, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, boiler electric, 1 corp de iluminat.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Va informam ca in catalogul de la Containere Modulare Noi se afla si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configuratia dorita si la dimensiunile precizate. Utilitatea unui container cu baie este de apreciat in multe aplicatii. In camping, un container cu baie ofera turistilor confortul necesar pentru igiena si actiunile de curatare a corpului.

Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta container modular cu baie. Acesta va putea fi racordat la retetele de apa si de canalizare pentru utilizare imediat dupa montaj. Trebuie sa evidentiem ca un containere modular baie si dus nu se poate instala in absenta acestor facilitati fundamentale.

Interiorul containerului se poate delimita asa cum va este util. Instalarea unui container modular cu baie si dus se deruleaza repede, ceea ce il recomanda in utilizarea pe santiere. Daca va renovati casa, un container modular baie si dus va va oferi confortul necesar pentru realizarea actiunilor de curatare si spalare pana la finalizarea lucrarilor.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Dotam containerele cu grup sanitar cu accesoriile si instalatiile impuse pentru igiena si confortul utilizatorilor. Putem echipa containerele modulare cu pisoare, vestiare, WC, grup sanitar, instalatii de incalzire a apei, chiuvete, cabine de dus.

Peretii unui container cu grup sanitar sunt realizati din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica la interior si ajuta la uniformizarea temperaturii ambientale. Montajul se deruleaza repede si containerul este practic in multe proiecte. El poate functiona ca toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru zone izolate precum cabanele de la altitudini mari.

Intrucat sunt echipate cu chiuveta si apa curenta, aceste containere sunt esentiale pentru igiena si confortul angajatilor pe santiere. Containerele cu grup sanitar sunt excelente investitii pentru firmele de constructii cu muncitori originari din alte localitati. In zonele afectate de calamitati (inundatii), cand oamenii raman fara adapost se poate apela la aceste containere. Un container modular cu WC poate oferi confort persoanelor sinistrate, el fiind echipabil cu boilere, instalatii de incalzire.

Instalam containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. Versatilitatea acestor containere este excelenta, ele functionand ca anexe de birouri din module container, de fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru persoanele afectate de calamitati, muncitorii sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Suntem o companie respectabila care finalizeaza proiecte dintre cele mai diverse. Ne puteti apela cu incredere daca aveti nevoie de containere garaj. Instalam containere garaj din profile metalice in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat sau neizolat si poate fi furnizat gata asamblat. Finisajele si culorile pentru un container de garaj pot fi alese de dvs. Putem realiza finisaje speciale, adauga usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite—ele nu sunt afectate de coroziune si isi mentin aspectul si structura. Pentru tavan se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50, 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de garaj 6x3x2,5m, dar si cele de 7x3x2,5m au usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe ambele parti. Totodata, ele pot fi echipate cu instalatie electrica si usa automatiza. La varianta de 7x3x2,5m se pot adauga, insa, si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm) si usa pietonala.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati, procesul de instalare a containerelor garaj nu va genera reziduuri si nu va altera spatiul de instalare. Nu sunt necesare finisaje aditionale si containerul garaj cu pret atractiv este o optiune excelenta pentru multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Echipa de la Containere Modulare Noi este pregatita sa va sara in ajutor si daca sunteti in cautarea de containere depozitare. Un container depozitare este ideal pentru stocarea marfurilor, indiferent de tipul acestora. Va oferim containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m latime, lungime intre 3 si 12m si inaltime de 2,7m. Avem containere cu izolatie sau fara izolatie.

Un container magazine este functional in multe situatii, mai ales ca nu impune lucrari regulate de renovare sau mentenanta. Folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Un container modular depozitare nu cedeaza la coroziune deoarece este grunduit si vopsit. La pardoseala utilizam tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, placaj Tego si grinzi de lemn.

Tavanul de container modular de magazie este fabricat cu vata minerala de 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, tabla zincata lisa si grinzi de lemn. Pentru pereti utilizam panouri sandwich cu spuma poliuretanice de 40mm si usa in 2 canate. In containere se vor instala si prize, ferestre, toalete, corpuri de toleta. Preturile cresc in functie de accesoriile instalate.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Luati in calcul containerul pentru magazin daca doriti sa deschideti o afacere de acest gen. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi instalaeaza containere tip magazin cu aer conditionat, baie, echipamente specifice produselor din magazinul dvs. Containerele modulare pentru magazine pot fi configurate cum doriti, marite prin alaturarea de alte containere si chiar mutate in locatii noi.

Avem grija sa echipam fiecare container tip magazin cu accesoriile necesare stocarii in conditii sigure a marfurilor. Versatilitatea pentru containerul modular de magazin este remarcabila, el putand fi: magazin de piese auto, magazin alimentar, magazin cu produse de beauty, de imbracaminte, patiserie, plafar, produse bio, petshop, etc.

Containerul de magazin va avea dimensiunile solicitate si va respecta normele de igiena si siguranta impuse de domeniul afacerii pe care o conduceti. Personalizarea containerelor de magazin se poate realiza in planuri diverse. Va puteti alege finisaje, culori, dotari dupa cum aveti nevoie.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Containerele comerciale de vanzare la preturi accesibile nu lipsesc din oferta de la Containere Modulare Noi. Durabilitatea, functionalitatea si versatilitatea sunt cateva dintre calitatile pentru aceste containere comerciale. Containerul de spatiu comercial poate fi realizat la dimensiunile pe care le doriti. Containerele personalizabile au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Le putem completa cu ferestre, toalete, instalatii electrice si alte dotari impuse de activitatea dvs comerciala.

Containerele comerciale sunt practice in multe domenii de activitate si aproape esentiale in afacerile mici care presupun prezentarea produselor in fata clientilor. Ele pot servi ca spatii temporare, dar si permanente pentru diverse afaceri. Montajul se poate finaliza si in cateva ore, dar aceasta nu inseamna ca aceste containere comerciale nu sunt durable. Dimpotriva, ele sunt solide si rezista expunerii la elementele naturale. Reconfigurarea, extinderea si mutarea lor in locatii noi sunt mereu usor de realizat.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca se refera la containerele street food, cafenele, gelaterii, etc. Ele pot fi containere monobloc sau modulare, in functie de necesitatile dvs. Putem modifica aceste containere Horeca asa cum va este util. Astfel putem insera pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale. Diverse elemente pot fi vopsite in culorile alese de dvs si putem placa peretii de exterior cu lemn sau piatra. Putem folosi vopsea lavabila si instala si lambriuri. Va oferim diverse tipuri de usa, de deschideri si putem instala sigla luminoasa dorita.

Daca se doresc structuri pe mai multe niveluri, se apeleaza la containere modulare. Peretii sunt din panouri sandwich si la interior putem placa cu rigips. Containerele Horeca pot fi ventilate eficient prin instalarea de ferestre, iar confortul si functionalitatea se obtin prin montarea de lumini, prize, accesorii pentru echipamente high-tech, cabine de dus, boiler, bucatarie, instalatii de incalzire, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Folositi containere pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Putem monta container cafenea in orice dimensiune, cu instalatiile dorite. Containerul modular bar asigura poate fi echipat cu aer conditionat si sistem de ventialtie, temperatura ambientala fiind uniforma peste toto.

Urmarim ca dotarea containerului de cafenea sa faciliteze cat mai mult activitatile specifice cafenelei, in conditii optime de igiena si siguranta. Putem include usi termopan, ferestre de dimensiuni diverse, cu accesoriile solicitate. Containerele de cafenea pot fi impartite in zone cu functii distincte precum spatii de depozitare, spatii de servire. Instalam mese cu chiuvete si raft, piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu raft mobil, instalatii electrice, usi, ice maker, etc.

Pretul pentru un container de cafenea este mai mic decat unul construit cu beton sau caramida. Costurile cresc in functie de accesoriile si echipamentele cu care containerul vine.

Container fast food

Container fast food

Daca aveti sau va ganditi sa deschideti o afacere de tip fast-food, luti in calcul utilizarea de containere fast-food. Containerele comerciale se instaleaza rapid si se adapteaza cu usurinta la cerintele impuse de activitatile de tip fast food.

Preturile pentru containere modulare fast-food de la Containere Modulare Noi sunt atractive. In aceste containere vom monta instalatiile si accesoriile necesare si personaliza asa cum doriti. Instalam usi, ferestre din termopan, sisteme de incalzire, aer conditionat, etc. Urmarim ca noul container fast food sa va ajute sa eficientizati activitatile cat mai repede si mai bine.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier impun utilizarea de containere pe nivel parter sau P+1. Utilizam in aceste aplicatii doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice in toate santierele, oricat de ample ar fi ele. Se pot monta spatii de birou, dormitoare, dusuri, Sali de mese, Sali de conferinta, toalete, holuri, etc.

Daca doriti blocuri de containere, avem grija sa montam cai de acces si scari de acces la exterior. Containerul de santier se poate reconfigura la nevoie, mari prin imbinarea de alte containere modulare si chiar deplasa pentru montaj in locatii noi. La Containere Modulare Noi, veti gasi containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. Analizati si oferta noastra de ansamblu de birou cu 4 sau 6 container, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Intrarea in cladirile oficiale, banci, cladiri de birouri, parcarile comerciale impun supravegherea eficienta. In acest caz, se poate apela la containere de paza. La Containere Modulare Noi gasiti container cabina paza ce poate fi configurat si accesorizat pentru maxim de functionalitate.

Containerele cabine paza au pereti din panouri sandwich si izolatie din spuma poliuretanica pentru o temperatura uniforma la interior. Realizam containere de paza la dimensiunile solicitate si le instalam in orice loc, chiar si la altitudini mari. Le putem completa cu aer conditionat, sisteme de incalzire, ferestre tip ghiseu. Sunt functionale in orice zona geografica si pot oferi confort termic adecvat, datorita materialelor din care sunt fabricate.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Multe aspecte conteaza pentru productivitatea muncitorilor pe santiere si confortul este unul dintre acestea. Pentru ca angajatii de pe santier sa se simta cat mai bine, alegeti sa completati santierul cu ajutorul containerelor modulare de tip vestiar. Exista mai multe dimensiuni pentru containerul vestiar, al carui spatiu poate fi delimitat cat mai eficient pentru confortul utilizatorilor.

Tehncienii nostri vor imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a rezulta containere vestiare pentru muncitorii de pe santiere. Aceste containere se pot utiliza si la piscine, terenuri de sport, pentru confortul utilizatorilor. In functie de scopul final pentru containere se va realiza si delimitarea spatiului din containerele vestiar. Astfel, se poate opta pentru vestiare simple, utilizate doar de un grup de persoane, dar si vestiare mixte, pentru barbati si femei. Exista si optiunea vestiarelor personalizate prin adaugarea de grupuri sanitare, bai, etc.

Containerele vestiar pot avea latime de 2,4 sau 3m si lungime maxima de 12m. Analizati oferta noastra de vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar cu 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt atat de sigure incat pot fi folosite si in constructia de unitati scolare. La Containere Modulare Noi exista containere scolare de calitate superioara pentru a se construi scoli si gradinite la fel de sigure si de confortabile precum cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele scoala pot fi utilzate pentru a se obtine toalete, Sali de clasa, Sali de sport, Sali de festivitati, cancelarii, laboratoare. Cu ajutorul containerelor scoala se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 sau 6 salide clasa, cancelarie, biblioteca si sala de sport. La gradinite, folosirea de containere modulare ajuta la ridicarea de gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Containerele scoala vor fi completate cu aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare, astfel ca igiena si confortul copiilor si cadrelor didactice sa fie la fel de bune ca in cladirile din caramida sau beton. Materialele pe care le utilizam la suprafete nu sunt doar rezistente la traficul intens din scoli si gradinite, ci si usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Atunci cand se vizeaza ridicarea unei noi unitati medicale sau extinderea uneia deja existente, se poate apela cu incredere la containerele sanitare. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla containere sanitare versatile ce pot fi configurate si dimensionate pentru a functiona eficient ca si cabinete stomatologice, dispensare, cabinete veterinare, centre de testare si vaccinare, farmacii, morga. La intrarea in spitale si clinici medicale, unde se doreste crearea unor zone tampon, se poate apela tot la constructiile din containere sanitare. Acestea sunt folosite cu succes pentru realizarea unor zone de triaj.

In situatiile extraordinare, pentru oamenii ramasi fara adapost in urma unor calamitati naturale (inundatii), constructiile din containere sanitare sunt alegeri adecvate. Ele pot fi echipate cu aer conditionat, sisteme de incalzire, instalatii sanitare pentru ca oamenii ramasi fara adapost sa poata avea grija de igiena si actiunile de curatare a corpului. Pentru podele se folosesc materiale cu rezistenta inalta la trafic intens si care sunt usor de curatat.

Trebuie sa amintim ca orice container sanitar poate fi usor de modificat, reconfigurat la interior pentru a se delimita zone cu functii noi. In acelasi timp, containerul sanitar poate fi marit prin lipirea de noi containere. Mutarea intr-o noua locatie este, de asemeni, usor de efectuat. Containerul spital vine cu instalatii pentru a fi racordat la retelele de apa, canalizare si electricitate ale spitalului imediat ce s-a finalizat instalarea. In oferta noastra se afla si containere triaj, care pot fi furnizate cu radiatoare electrice sau aer conditionat direct montate pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii din containere modulare la preturi avantajoase, echipa de la Containere Modulare Noi va sta oricand la dispozitie. In catalogul nostru se afla numeroase modele de containere monobloc si modulare, utilizabile pentru ridicarea de structuri cu grade variate de complexitate. Timpul de instalare pentru astfel de constructii este scurt si suntem gata oricand sa preluam un proiect nou. Asteptam apelul dvs cat mai curand!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram