Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Onesti

Containere Modulare Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Onesti. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Daca pentru multi ani, trebuia sa asteptati luni de zile si chiar ani sa va mutati intr-o casa, astazi exista constructii ce se pot ridica in timp record si la preturi mult mai mici. Folosirea containerelor modulare in constructii a devenit tot mai populara in ultimii ani si la Containere Modulare Noi gasiti o colectie generoasa de modele pentru a va bucura de constructia dorita in timp record.

Conceptul producerii elementelor componente pentru o cladire si asamblarea acestora direct la locatie a aparut din 1930. Cu toate acestea, progresele din domeniul materialelor de constructie au facut ca abia in ultimii ani constructiile din containere modulare sa fie tot mai raspandite. Containerele modulare sunt module prefabricate ce pot fi folosite fie singure, fie alaturi de alte containere pentru a se obtine structura dorita.

Constructiile din containere modulare au instalare rapida si preturi mici, dar acestea sunt doar cateva din calitati. Containerele modulare sunt si extrem de versatile, ele permitand configurarea asa cum aveti nevoie. In timp, ele pot fi chiar extinse prin adaugarea de noi containere si mutate in locatii noi fara sa se piarda din stabilitatea lor. Toate aceste calitati explica de ce containerele modulare sunt astazi folosite la scara larga, de la structuri simple precum cabine de paza, pana la constructii complexe cu grup sanitar, vestiar, toalete, de tipul caselor, scolilor, organizarilor de santier si chiar spitalelor.

Modulele container pot fi supraetajate pana la 4 etaje, situatie in care sunt completate cu scari interioare si exterioare cu platforme metalice. In oferta de la Containere Modulare Noi veti gasi containere de diverse tipuri pentru a se obtine structuri unice. Containerele pot fi furnizate cu instalatiile montate, gata de racordarea directa la reteaua electrica, de apa, fosa septica, retea de internet, cablu TV, etc.

Intrucat fiecare proiect are particularitatile sale, calculam si realizam ansamblurile de containere la dimensiunile care indeplinesc cel mai bine cerintele si nevoile dvs. Ne focusam pe a va oferi toate accesoriile si caracteristicile de care aveti nevoie pentru proiectul dvs. Compania noastra nu doar livreaza containere, ci creeaza solutii modulare conform spatiului, necesitatilor si preferintelor dvs, la preturi competitive.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare pot fi asamblate pentru a rezulta spatiul dorit. Ele sunt alcatuite din podea, acoperis, stalpi de sustinere, instalatie electrica si duc la obtinerea unor spatii cu functii extrem de diverse.

Va propunem containere modulare in dimensiuni dupa cum urmeaza: latime 2.4m sau 3m, dar si multiplii lor: 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containerele modulare poate varia de la 3 la 12m. Va sugeram sa va ganditi, pe indelete, la dimensiunile necesare pentru proiectul dvs.

Containerele noastre modulare sunt sigure, durabile si ajustabile pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs pentru activitatile care urmeaza sa fie desfasurate in ele.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Acolo unde spatiul necesar pentru proiect este suficient intr-un singur container, se foloseste un container monobloc. Containerele monobloc sunt containere individuale ce nu pot fi unite cu alte containere.

In mod obisnuit, containerele monobloc sunt realizate din structura metalica, profilata la rece si pot fi utilizate chiar dupa instalare. Aceste containere se asambleaza repede si asigura un mediu confortabil pentru multe activitati. Functionale din primul moment, containerele monobloc sunt ideale pentru santier si mobile. Ele sunt termoizolate si pot fi folosite ca spatii pentru birou, vestiare, dormitoare, spatii de depozitare. Executam rapid si eficient containere la comanda, indiferent de specificatiile acestora.

Containerele modulare sunt metalice, compuse din structura metalica, profilata la rece si se asambleaza ca in sistemul Lego. Un container modular poate oferi acelasi confort ca si o casa traditionala, dar va fi asamblata mult mai repede si mai usor. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este o solutie rapida si sigura de a crea spatiul dorit. Un panou sandwich este compus din material termoizolant si invelisuri metalice pe ambele parti. Panourile sandwich nu sunt materiale de structura, dar un container sandwich este ideal acolo unde se doreste ridicarea cat mai rapida a unui spatiu folosibil indiferent de vreme.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru clientii interesati de containere amenajate, ce pot fi folosite imediat, va sugeram sa contactati echipa de la Containere Modulare Noi cat mai curand. Montam containere modulare la cheie, la dimensiunile precizate si cu spatiul delimitat in functie de nevoile dvs. un container amenajat asa cum ati dorit va fi la fel de confortabil precum spatiul dintr-o constructie traditionala din caramida sau beton.

Nu este nevoie sa asteptati luni de zile sau sa cheltuiti sume mari de bani pentru a va bucura de un spatiu dotat cu instalatie electrica, dus, baie si alte accesorii care conteaza pentru confortul dvs. puteti avea toate acestea prin instalarea unui container la cheie, gata in timp record si incomparabil mai ieftin decat cladirile clasice. Daca o cladire traditionala poate fi modificata doar in urma unor lucrari costisitoare, anevoioase si stresante, containerele modulare se pot modifica rapid si simplu. Ele pot fi extinse, imbinate pentru a se obtine spatii mai mari. In plus, ele pot fi mutate in noi locatii. Acestea sunt doar cateva motive pentru care intalnim containerele modulare in aplicatii variate, de la case de vacanta sau adaposturi pentru sinistrati pana la cladiri complexe permanente.

Va incurajam sa fiti deschisi la ideea folosirii de containere modulare pentru a construi casa visata. Contrar prejudecatilor, casele din containere la cheie pot avea utilitatile, configuratiile si dimensiunile pe care le cautati in casa perfecta pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Echipa noastra are experienta si instrumentele necesare producerii de proiecte in configuratia si dimensiunile solicitate. Pentru o casa pe structura metalica se folosesc containere modulare, pe un nivel sau pe maxim 4 niveluri. In cazul supraetajarii, se adauga scari interioare sau exterioare. Numarul accesoriilor care pot completa o casele modulare containere la cheie este mare si poate include radiatoare electrice, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, etc.

O calitate remarcabila pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea lor. Astfel, daca aveti nevoie, puteti compartimenta altfel containerul tip casa dupa o perioada de timp dupa instalarea initiala. Cu aceste case este, de asemeni, posibil sa extindeti spatiul de locuit.

Containerele de casa se pot asambla pe orizontala si verticala (la supraetajare). Eficienta energetica pentru containerul modular tip casa este remarcabila si obtinuta prin peretii care sunt bine izolati. Astfel, temperatura ambientala ramane optima pentru confort termic tot anul, nefiind nevoie sa folositi in exces aerul conditionat vara, respectiv sistemul de incalzire iarna.

Chiar daca instalarea de containere modulare tip case se deruleaza rapid, durabilitatea lor este invers proportionala—ele au durata lunga de viata! Aspectul exterior nu este afectat de coroziune, containerul fiind vopsit in camp electrostatic. Tehnicienii nostri sunt atenti la detalii astfel ca produsele obtinute sa dureze cat mai mult in timp. Putem furniza casele modulare cu instalatiile de baza pentru a fi racordate imediat dupa montaj la reteaua electrica, de apa si de canalizare.

Ne procuram produsele si materialele de la distribuitori certificati pentru a ne asigura de calitatea inalta a produselor noaste. Pentru podele, spre exemplu, folosim materiale cu un coeficient termic inalt pentru ca temperatura ambientala in casa modulara sa fie cat mai placuta, chiar si pe timpul iernii. Personalizarea unei case din container este optima, putandu-va alege culorile si finisajele pentru aceasta.

Container cu terasa

Container cu terasa

Va incurajam sa analizati oferta de containere de la Containere Modulare Noi intrucat ea include modele ce pot fi folosite si ca structuri individuale. Putem executa in mod divers aceste structuri pentru a obtine constructia de care aveti nevoie.

In oferta noastra se afla si containerul terasa, care vine in varianta acoperita sau descoperita. Indiferent de modelul ales, vom completa containerul terasa cu podea speciala pentru terasa. Puteti alege orice culoare pentru vopsea. Cum acoperisul nu este obligatoriu, puteti alege ce model de terasa doriti. Balustrada are inaltime de 1,1m si este flexibila, putand fi montata separat. La containerele terasa cu acoperis se monteaza tablou de siguranta pentru spatiul umed pe tavan, dar si corpuri de iluminat, prize in stalpii de colt, intrerupatoare. Containerele terasa sunt versatile si pot functiona ca spatii de pauza in timp liber, statii de autobuz, gradini acoperite, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Tehnologia moderna ofera alternative ieftine si usor de ridicat la cladirile clasice de caramida, cu preturi mari si procese indelungate de ridicare. Examinati, in acest sens, varianta de containere de locuit. Ele au multe calitati si sunt usor de modificat. Containerele de locuit cu pret avantajos castiga tot mai mult teren pentru clientii care nu vor sa cheltuie sume mari pe case sau sa astepte chiar si ani pentru a se muta in casa visata. Un container de locuit este mult mai usor de configurat pentru a deveni casa pe care clientul si-a dorit-o dintotdeauna.

Daca o casa traditionala inseamna mult stress si probleme neprevazute, casa din containere elimina astfel de probleme. Riscul unor incidente la ridicarea unui container modular de locuit este aproape de zero.

Se pot realiza case pe mai multe etaje (maxim 4) si cu ajutorul containerelor modulare de locuit. Ele se suprapun asemeni pieselor LEGO si completate cu scari exterioare si interioare. Configuratia se poate face asa cum doriti, iar accesoriile cu care se poate dota un container locuinta modulara sunt numeroase (aer conditionat, jaluzele exterioare, etc). durabilitatea nu pune nici ea probleme, containerul pentru locuit avand acoperis din tabla zincata (protejeaza de umezeala), planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla. Acoperisul nu colecteaza apa datorita canalului de drenare a apei. In plus, acoperisul de container modular poate fi echipat cu instalatie electrica (ea se adauga si la camerele suprapuse). Puteti opta pentru personalizarea containerelor cu pereti din rigips, caramida aparenta, lemn, spoturi si corpuri de iluminat.

Pretul final pentru containere modulare pentru locuit este influentat de elemente precum: echiparea cu instalatie sanitara, instalatie electrica, complexitatea configurarii, numarul de etaje, etc. indiferent de aceste aspecte, costul unui container locuinta modulara este mereu mai mic decat pentru locuinta clasica din caramida. Va oferim container de locuit cu pret avantajos—contactati-ne pentru detalii!

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi realizate in configuratia dorita; pot fi independente sau alcatuite din 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ele pot veni cu dotarile pe care le regasiti in locuintele traditionale. Furnizam containere de locuit cu baie asamblate asa cum preferati si echipate cu accesoriile solicitate.

Containerele de locuit cu baie sunt termoizolate si confortul termic este optim pe tot parcursul anului. Se folosesc panouri sandwich groase intre 60 si 100mm—ele ajuta la eficienta energetica a acestor locuinte. Temperatura in incaperi va ramane constanta, iar frecventa folosirii aerului conditionat vara si a instalatiilor de incalzire iarna se va reduce semnificativ.

Alegeti un container de locuit cu baie include 1 oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 cabina de dus, 1 convector (1000w), 1 boiler electric. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica de 40mm, usa este de 700x2000mm, din PVC, iar ferestrele oscilo-batante sunt din PVC si au dimensiunie 600x60mm. Echipam containerul de locuinta cu toaleta si cu priza dubla si corp de iluminat.

In oferta noastra se afla si containerul de locuit cu toaleta, fabricat cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC (700x2000mm), ferestre (oscilo-batante din PVC, 600x600mm). In container se instaleaza priza dubla si instalatie de iluminat. Instalatia sanitara mai cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 vas WC, 1 oglinda. Tamplaria PVC este alba, iar peretii interior, exteriori si cadrul sunt vopsite cu RAL 9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Containere Modulare Noi va pune la dispozitie containere bucatarie la dimensiuni prestabilite sau realizate conform cerintelor clientului. Aceste spatii ofera confortul dorit pentru bucatarie, pentru a realiza activitatile specifice in siguranta si eficient. Containerele de bucatarie au structura solida si pot fi supraetajate pana la 4 etaje. Ele pot fi realizate pe comanda si pot fi configurate si pozitionate cu elemente de bucatarie la interior. Ajustam containerele de bucatarie la functionalitatea dorita si spatiul disponibil, intrucat structura containerelor permite instalarea containerelor in locatii diverse.

Va oferim containere bucatarie la preturi convenabile, echipate precum bucatariile clasice, asa cum aveti nevoie. Containerele bucatarie sunt realizate din schelet metalic profilat la rece, pe care sunt montate panouri de tip sandwich poliuretan, compartimentabile conform nevoilor clientului. Fabricate din tabla zincata dublu faltuita si izolate la interior cu vata minerala de sticla, aceste containere bucatarie au membrana hidroizolatoare, asigurand izolare fonica si termica, cu un confort similar bucatariilor traditionale.

Containerul bucatarie vine cu ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatie electrica si tablou de siguranta automat la interior. In container se mai afla prize duble, intrerupator, instalatie de iluminat. Containerele de bucatarie pot suporta modificari prin adaugare de noi corpuri, dar pot fi si demontate sau realocate. Ele pot fi demontate rapid, instalate pe suprafete drepte sau inclinate. Prezinta rezistenta la cutremure si sunt practice pentru diverse proiecte.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Numeroase firme de constructii si ateliere de productie interesate de solutii rapide si ieftine pentru spatii de birouri pot beneficia de containere birouri de la Containere Modulare Noi. Exista numeroase avantaje aduse de containerele modulare birouri, precum: confort, flexibilitate, dinamism, dar si preturi convenabile, mai ales prin comparatie cu constructiile traditionale din beton, caramida si lemn.

Prin combinare de module prefabricate, se poate obtine un container birou confortabil si sigur, propice desfasurarii unor activitati specifice de birou. Un container tip birou permite crearea de spatii de lucru, de sedinta sau de relaxare, conform conditiilor precizate. De aceea, in mod frecvent, pentru organizarea de santier, se opteaza pentru containere tip birou.

La Containere Modulare Noi veti gasi containere birouri intr-o gama variata de modele. Un container modular birou poate fi montat aproape oriunde si poate avea structura perfecta pentru un spatiu de lucru ergonomic si eficient. Un container de birouri poate functiona ca sala de sedinta, sala de mese, poate avea scari interioare sau exterioare dupa supraetajare, poate fi echipat cu ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, si radiatoare electrice. Utilizam doar materiale de calitate superioara, de la furnizori autorizati care garanteaza pentru realizarea unui spatiu de birou ergonomic si economic, indiferent de anotimp si zona geografica de instalare.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este cel mai popular produs printre clientii nostri. Aceste containere au dimensiuni de la 3 la 12 m lungime si 2.4, 3m latime. Din punctul de vedere al inaltimii, configuratiile pot fi clasice, dar si conform preferintelor clientilor, pentru inaltimi mai mari de 2.7m. Se poate opta pentru containere demontabile (flat-pack).

Containerele tip birou pot fi personalizate prin integrarea de grupuri sanitare, construite in functie de locatia geografica. Aspectul lor exterior si interior poate avea nuante variate si containerul poate fi echipat cu vitrine, ghisee, etc.

Grup sanitar pentru containerul birou este alcatuit din pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC de 700x2000mm si ferestre din tamplarie PVC 600x600mm, de tip oscilo-batant. Grupul sanitar vine cu priza dubla, corp de iluminat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric (50L). Peretii si cadrul au culoarea RAL 9002, iar tamplaria PVC este alba.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Apelati la Containere Modulare Noi pentru containere modulare cu baie la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautare de containere baie la preturi competitive, cu numeroase calitati si amortizare in timp, apelati cu incredere la echipa noastra.

Un container cu baie este o investitie excelenta pe termen lung ce asigura confort sporit in cadrul actiunilor de curatare a corpului. Montabil in locuri special amenajate pentru a fi folosit de turistii aflati in camping, un container modular cu baie poate oferi confortul necesar desfasurarii activitatilor de spalare si curatare. Personal specializat va proceda la instalarea unui container de baie cu dus, fiind necesara racordarea la reteaua de apa si de canalizare. Este necesar sa existe in zona astfel de facilitati pentru a putea utiliza containerul modular baie si dus.

Containerul poate fi impartit in spatii dupa cum aveti nevoie. Containerul modular cu baie si dus se poate monta repede si este cea mai cautata solutie pentru santiere, proprietarii care renoveaza casa si au nevoie de un spatiu temporar cu astfel de functie.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar se pot completa cu accesorii si instalatii pentru a se obtine confortul si igiena in aceste spatii. Containerele modulare permit montajul de cabine de dus, grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, boilere, instalatii de incalzire a apei, boilere.

Chiar daca un container cu grup sanitar din pereti cu panouri sandwich are dotarile mentionate, instalarea lui se va realiza rapid. Este posibil montajul de container WV pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri, pentru locatii izolate precum cabanele montane, etc.

Containerele cu grup sanitar, apa curenta si chiuveta sunt solutii practice pentru firmele de constructii cu muncitori din alte locatii. In situatiile extraordinare (calamitati naturale, inundatii), se poate folosi un container modular cu WC pentru persoanele sinistrate. Containerele vor fi completate cu boilere, instalatii de incalzire pentru ca oamenii sa-si mentina igiena.

Containerele modulare cu grup sanitar pot fi ridicate in dimensiunile dorite si in configuratia solicitata. Ele pot fi folosite ca anexe de birouri din module container la fabrici, spatii de cazare temporare pentru muncitorii sezonieri, persoanele sinistrate, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Analizati oferta noastra de containere garaj din profile metalice izolate si neizolate. Puteti alege intre varianta de 6x3x2,5m si cea de 7x3x2,5m. containerul tip garaj are structura unui container gata de livrare. Finisajul pentru un container de garaj (izolat sau nu) poate fi in culoarea dorita; se pot adauga usi automatizate sau manuale, etc.

Componentele de containere modulare garaje sunt executate minutios si instalarea se realizeaza cu atentie sporita la detalii. Ele sunt fabricate cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece si rezista la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este produs cu tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50 si 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm. Tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm se foloseste pentu pereti.

La containerele de garaj 6x3x2,5m se instaleaza usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Este vopsita pe ambele parti. Se pot adauga usa automatizata si instalatie electrica.

Aceleasi specificatii regasim si la containerele garaj izolate de 7x3x2,5m, dar aici se adauga fereastra de tip batant, din tamplarie PVC (500x1000mm). Containerele pot sa fie echipate nu doar cu usa automata, instalatie electrica, ci si cu usa pietonala.

Containerele garaj se asambleaza fara a se produce resturi de materiale de constructie. Mediul de instalare nu va avea de suferit. Pentru a fixa cat mai bine componentele, vom utiliza suruburi sau sudura. Nu sunt necesare finisaje aditionale. Va putem oferi oricand mai multe informatii despre orice container garaj cu pret convenabil.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca sunteti in cautare de containere depozitare, analizati oferta generoasa de la Containere Modulare Noi. Un container depozitare poate fi astfel delimitat si echipat pentru a se stoca diverse marfuri in conditii de igiena si siguranta. In oferta noastra se afla containere pentru depozitare (izolate si neizolate), cu latime de 2,4 sau 3m, lungime variind intre 3 si 12m. inaltimea este de 2,7m.

Containerul magazie se ridica rapid, dar dureaza multi ani. In plus, el nu necesita lucrari de reconditionare sau reparatii. Folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece –se foloseste doar in producerea de containere. Containerul modular depozitare nu corodeaza, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (100x500mm si 100x100mm), placaj Tego 21mm si vata minerala de 100mm.

Pentru tavanul containerului modular se foloseste tabla zincata lisa 0,5mm, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm si grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm). Panourile sandwich folosite la pereti au miez din spuma poliuretanica de 40mm, usa in doua canate de 2080x2250mm. Containerele pot fi completate cu prize, ferestre, toalete, corpuri de iluminat.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Realizam si instalam containere pentru magazin, indiferent de domeniul in care activati. Va punem la dispozitie containere tip magazin cu aer conditionat, cu baie, dotari specifice industriei magazinului dvs. Va propunem containere modulare pentru magazine ce pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri, demontate si chiar relocate. Folosim utilaje speciale cu macara si personal instruit pentru a transporta, instala, modifica si reloca orice container tip magazin.

Va puteti alege un container modular de magazin personalizat domeniului in care activati: alimentar, confectii textile, comert, beauty, infrumusetare, plafar, magazin piese auto, etc. Dispunem de experienta si materialele necesare pentru a realiza container magazin apicol, dulceturi, carmangerie, magazin de imbracaminte, magazin alimentar, patiserie, pet shop, produse bio, terasa etc.

Dimensiunile pentru containerul de magazin depind de preferintele clientului si respecta normele de igiena, siguranta prevazute in domeniul de activitate. Forma finala pentru proiecte este decisa la comanda, fiecare dintre containerele de magazin realizate fiind unice din punctul de vedere al marimii, echiparilor, finisajelor, etc. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru mai multe detalii

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Va oferim containere comerciale de vanzare la preturi convenabile si personalizabile la domeniul activitatii dvs. In catalogul nostru se afla containere comerciale de calitate inalta, durabile si echipate cu accesoriile solicitate de dvs. Containerele noastre comerciale pot fi complet utilate pentru diverse activitati comerciale, astfel ca acestea sa se desfasoare cat mai eficient si sigur.

Fiecare container de spatiu comercial este realizat in dimensiunile solicitate de client, containerele modulare de la Containere Modulare Noi fiind definite ca si containere personalizate. Ele sunt excelente optiuni pentru comerciantii cu amanuntul ce doresc sa isi prezinta produsele in fata clientilor, la preturi cat mai mici.

Designul modular si structura solida a containerelor le recomanda pentru numeroase aplicatii. Cu aceste containere se pot obtine experiente comerciale cu statut temporar sau permanent. Containerele se transporta si instaleaza rapid, echipele noastre putand oferi spatiul comercial dorit in cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt fabricate din materiale ce pot proteja marfa de factorii mediului exterior, dar si la interior. Aceste containere pot fi imbinate pentru a se obtine spatii comerciale mai mari si relocate, ori de cate ori este nevoie. Containerele pot fi realizate cu latime de 2,4 sau 3m, si lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. Ele pot fi echipate cu instalatii electrice, toalete, ferestre si alte accesorii impuse de domeniul activitatii comerciale desfasurate la interior.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Puteti alege sa instalam containere Horeca cu pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertina, bazin pentru colectare ape reziduale. De asemenea, diverse elemente pot fi vopsite in culorile solicitate, peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, pot fi instalate sigle luminoase, etc.

Folosim containere modulare sau monobloc si spatiile rezultate pot fi supraetajate. Peretii sunt din panouri sandwich, iar compartimentarea se realizeaza conform solicitarilor dvs. La interior, se poate placa cu rigisp, adauga lambriuri, parchet, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Se pot adauga si extensii de tipul peretilor basculanti, terase, copertine.

Containerele Horeca pot avea si geamuri mici pentru ventilatie, iar tamplaria este de calitate superioara. Pot fi montate prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Puteti alege tipul de usa, de deschidere, precum si accesoriile de tipul cabina de dus, boiler electric, bucatarie, incalzire, ventilatie, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile, dar si fixe de cafenea, va propunem sa analizati oferta noastra de containere. Putem crea si instala un container cafenea in dimensiunile solicitate, cu dotarile impuse. Un container modular bar poate fi echipat cu sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, pentru ca spatiul obtinut sa fie confortabil indiferent de anotimp.

In containerul de cafenea pot fi integrate ferestre si usi termopan cu diverse dimensiuni. Toate aceste accesorii vor conta pentru desfasurarea activitatii in conditii adecvate, respectand normele de igiena si siguranta impuse. Costurile pentru un container de cafenea sunt convenabile si influentate de accesoriile cu care vor fi echipate.

Compartimentam containerele de cafenea asa cum aveti nevoie, cu diverse anexe: grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa. Pot fi adaugate piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, mese cu raft mobil, mese intarite, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de tip fast-food pot beneficia major prin desfasurarea activitatii comerciale in containere fast food. Daca doriti sa incepeti o afacere de tip fast-food de mici dimensiuni, va propunem sa analizati containerele comerciale de la Containere Modulare Noi. Ele sunt de cea mai buna calitate si realizate conform specificatiilor dvs, in conditii de igiena excelenta.

Folosim materiale inalt-calitative si garantam pentru durabilitatea si siguranta produselor noastre finale. Putem crea si instala rapid si sigur containere modulare fast-food cu pret convenabil. In containere pot fi montate aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi, ferestre termopan in dimensiuni variate. In plus, containerul fast-food poate fi compartimentat asa cum impune activitatea dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la constructii din containere pe nivel parter sau P+1. Ele impun mereu utilizarea containerului modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. Indiferent de dimensiunile santierului, containerele de santier pot include birou, dormitor, toalete, dusuri, holuri, Sali de mese si de conferinte, etc.

Realizam blocuri de containere, cu scara de acces exterioara si cale de acces. Orice container santier poate fi reconfigurat cu usurinta, relocat, extins—in functie de noile nevoi pentru antier. Containerele modulare asigura un grad inalt de flexibilitate in compartimentarea spatiului, pe diverse functii si sunt portabile.

In oferta noastra se afla ansamblu birou cu 4, 6 containere, ansamblu birou, vestiar, depozitare si WC cu containere, precum si ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56, 70 de containere. Va punem la dispozitie si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Daca aveti nevoie de un ghiseu, punct de control, cabina de paza, contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container cabina paza. Producem containere cabine paza cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este solutia ideala pentru puncte de control, paza si monitorizare permanenta a institutiilor, sediilor de birouri, sau a parcarilor.

Containerele de paza pot fi realizate in diverse dimensiuni si configuratii si pot fi instalate in orice punct de control. Ele pot include ferestre de tip ghiseu, radiator electric sau aer conditionat. Cabinele de paza vor oferi confort termic sporit indiferent de anotimp, precum si zona geografica in care se instaleaza containerele modulare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru cei interesati sa doteze santierul cu un vestiar modern si ieftin in vederea asigurarii unor conditii de munca optime, va propunem containerele modulare de tip vestiar. In oferta noastra puteti gasi usor containerul vestiar in dimensiunile dorite. El poate fi compartimentat pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs specifice.

Prin combinarea de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se pot obtine containere vestiar pentru personalul de pe santiere, terenuri de sport, piscine, etc. Containerele vestiar pot avea configurari diverse, in functie de destinatia finala a containerelor. Se pot instala vestiare simple (pentru a fi folosite de un singur grup de persoane), mixte (femei si barbati), sau vestiare personalizate cu diverse configurari (bai, grupuri sanitare, etc).

Realizam containere vestiar cu latime de 2,40 sau 3m, lungimea maxima fiind 12m. Va propunem vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, precum si vestiare cu grup sanitar de 12m.

Container scoala

Container scoala

Multi clienti se intreaba daca se pot realiza scoli sau gradinite doar din module de tip container. Echipa Containere Modulare Noi va propune containere scolare functionale, care asigura elevilor si profesorilor conditii optime desfasurarii activitatilor educationale.

Folosim containere scoala pentru a crea Sali de clasa, toalete, vestiare, Sali de mese, Sali de sport, laboratoare si cancelarie. Containele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine configuratia dorita. Se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport si cancelarie. Similar, pentru gradinite, se pot folosi containere modulare pentru a obtine 1, 2, 4, 6 Sali de clasa, sala de festivitati, sala de mese.

In container se vor instala grupuri sanitare cu materiale usor de curatat. Se folosesc sisteme de incalzire si aer conditionat pentru confort termic sporit tot anul, indiferent de temperaturile exterioare si zona geografica de instalare.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Containerele sanitare sunt optiuni sigure pentru a se mari unitati sanitare existente, dar si pentru a se realiza altele noi, de tipul: centre de vaccinare, de testare, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, dispensare, cabinete medicale, farmacii, morga, etc.

Containerul sanitar este functional si in situatiile extraordinare, pentru adapostirea persoanelor afectate de inundatii. El poate fi folosit si pentru zona de triaj si pentru a se crea zona tampon la intrarea in unitati medicale, spitale, clinici medicale.

Usor de extins la nevoie, de reconfigurat si relocat, containerul spital este mereu o investitie excelenta. El poate veni cu instalatii pentru a fi racordat chiar dupa montaj la reteaua electrica si de apa a spitalului. Putem livra containere de triaj cu aer conditionat si radiatoare electrice gata montate. Podelele sunt din materiale durabile, rezistente la trafic intens si facil de curatat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Realizam structuri durabile, usor de modificat si de relocat la nevoie. Preturile pentru constructiile din containere modulare sunt avantajoase si instalarea se realizeaza rapid. Contactati-ne pentru mai multe detalii chiar azi!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram