Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Lugoj

Containere Modulare Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Lugoj. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Constructia modulara este un proces prin care o structura se realizeaza in afara locatiei, in fabrica, prin utilizarea de aceleasi materiale, precum si conform acelorasi standarde si norme ca si la constructiile clasice. Marea diferenta este ca aceste constructii modulare se ridica mult mai repede. Constructiile se realizeaza pe module si asamblate la client, prezentand acelasi structuri si detalii sofisticate ca si cladirile clasice.

La Containere Modulare Noi realizam structuri din containere modulare de diverse dimensiuni, cu timp de instalare injumatatit fata de constructiile traditionale. Intrucat 60-90% din construire se realizeaza in interiorul fabricii, riscul intarzierilor din cauza vremii este diminuat cu structurile din containere modulare. Acestea vor indeplini aceleasi conditii si standarde ca si structurile clasice si sunt realizate si cu ajutorul materialelor clasice (lemn, beton, otel).

Constructiile din containere modulare pot fi demontate si relocate sau reconfigurate pentru noi utilizari, ceea ce reduce nevoia de materie prima si energia necesara ridicarii unei noi cladiri. Reziduurile sunt eliminate prin materialele reciclate. Intrucat structura modulara este in mare parte fabricata la interior, cu materiale uscate, riscul ca umiditate crescuta sa fie capturata in constructie este eliminat.

Ridicate cu aceleasi materiale si dupa aceleasi specificatii arhitecturale ca si constructiile traditionale, structurile din containere modulare au acelasi aspect ca si alternativele traditionale. Cum modulele sunt produse la interior, riscul accidentelor este mult diminuat. Containerele modulare pot fi proiectate pentru a se imbina cu exteriorul constructiilor existente. Echipele de la Containere Modulare Noi acorda atentie sporita asamblarii, astfel ca imbinarile containerelor devin invizibile.

Toate aceste detalii se vor reflecta si in costurile finale pentru constructiile din containere modulare. Acestea vor fi intotdeauna mai ieftine decat constructiile clasice cu beton sau caramida. Este drept ca numarul de niveluri, gradul de complexitate pentru configurarea spatiului, accesoriile si instalatiile montate vor afecta pretul final pentru constructiile din containere modulare, dar acestea vor fi mereu mai convenabile la pret decat variantele clasice. Mentionam ca este posibila suprapunerea containerelor, dar numai pana la 4 niveluri.

In ceea ce priveste complexitatea constructiilor din containere modulare, amintim ca aceasta variaza extrem de mult. Astfel, prin folosirea de containere monobloc sau imbinarea de containere modulare se pot obtine de la structuri simple (cabine de paza, vestiare) pana la structuri complexe (organizari de santiere, scoli si chiar spitale).

Containerele modulare se pot echipa cu instalatii si accesorii pentru a fi racordate imediat dupa montaj la retelele de canalizare, apa, electricitate, Internet, cablu TV. Structurile supraetajate se completeaza cu scari interioare, dar se pot instala si scari exterioare. Versatilitatea acestor structuri este un atu esential, reconfigurarea spatiului, extinderea si relocarea fiind posibile cu usurinta.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au dimensiuni diverse si pot fi imbinate pentru a rezulta constructia solicitata. Compus din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica, un container modular permite configurarea spatiului pentru a fi folosit atat ca fast-food stradal, cat si ca spital.

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, dar si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Containerele au lungime pornind de la 3m si ajungand pana la 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. In functie de constructia finala solicitata, putem proiecta si imbina containerele modulare necesare. Va incurajam sa acordati atentie sporita dimensiunilor finale dorite pentru constructia dvs pentru a putea produce containerele modulare la dimensiunile impuse de proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca proiectul dvs nu impune pe viitor alaturarea de noi module, vom utiliza containere monobloc. De multe ori, spatiul oferit de un container monobloc este suficient pentru nevoile dvs. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri independente si nu permit imbinarea cu alte module.

Containerele monobloc se folosesc in constructiile pe un singur nivel. Cu structura metalica profilata la rece, aceste containere se monteaza repede si usor. Containerele monobloc pot deveni case, anexe si extinderi de gospodarii. Utilitatea lor se extinde dincolo de domeniul rezidential, ele putand fi adaptate si utilizate in domeniul comercial ca si restaurante, cafenele, baruri, containere pentru depozitare, etc. Cabine de paza, centre de informare turistica, toalete publice sunt printre aplicatiile din domeniul public in care se folosesc cu succes containerele monobloc.

Daca proiectul dvs impune supraetajarea sau daca anticipati extinderea structurii la un moment dat, apelati la echipa noastra de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Acestea se utilizeaza la scara larga si permit supraetajarea pana la 4 niveluri. Containerele modulare se pot imbina, suprapune, alatura, rezultand structuri din cele mai complexe.

Intrucat utilizam panouri sandwich, ridicarea unei constructii din containere modulare se deruleaza repede—un container sandwich poate fi fabricat si intr-o singura zi. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un material termoizolant (spuma poliuretanica de cele mai multe ori). Containerul panouri sandwich este versatil si utilizabil in numeroase aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate conform nevoilor si preferintelor dvs, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie in dimensiunile impuse de proiectul dvs. In multe aplicatii, un container amenajat cu instalatiile si accesoriile impuse de aplicatie poate fi aditia esentiala pentru confortul celor care il folosesc.

Amintim ca putem echipa un container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile dorite: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica, etc. Containerele modulare pot fi combinate pentru a ridica structura solicitata. Indiferent de constructia dorita (casa de vacanta, vestiare, cabine de paza, spitale, scoli, gradinite, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale), se poate apela la containerele modulare.

Un container echipat cu accesoriile, echipamentele impuse de activitatile pe care le va gazdui va oferi acelasi nivel de confort precum o cladire clasica din beton sau caramida. Pentru containere la cheie, apelati astazi la Containere Modulare Noi. Producem si instalam containere modulare pentru a oferi constructia dorita, in configurarea ideala pentru desfasurarea activitatilor de la interior.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Pentru ca exista containere tip casa pe structura metalica, va puteti muta in casa dorita mai repede decat intr-o constructie traditionala cu beton sau caramida. Containerele modulare pentru case se pot finaliza pe un singur nivel sau pana la 4 etaje. Toate echipamentele, accesoriile si instalatiile regasite in casele traditionale (jaluzele exterioare, aer conditionat, sisteme de incalzire) vor fi intalnite si in casele modulare containere la cheie.

Containerele modulare stil casa au beneficii numeroase, care atrag cei mai multi clienti. Mai ieftine decat constructiile clasice, containerele casa se ridica mult mai repede si pot fi configurate la interior asa cum doriti—acestea sunt cele mai evidente calitati, insa. Un container casa este izolat termic si temperaturile sunt uniforme la interior. Eficienta energetica pentru un container modular tip casa este remarcabila, nevoia utilizarii aerului conditionat vara si a sistemelor de incalzire vara fiind mult diminuata. Spre exemplu, pentru podea se foloseste un material cu un coeficient termic inalt, in timp ce miezul peretilor sandwich este realizat cu material termoizolant de diferite grosimi.

Imbinarea containerelor de casa nu produce reziduuri si este blanda cu mediul. Procesul de instalare pentru containerele modulare case nu dureaza mult si, la nevoie, se pot realiza reconfigurari, extinderi si chiar re-locari pentru containere. Intrucat tehnicienii nostri sunt extrem de meticulosi, imbinarea de case modulare containere la cheie nu va fi vizibila si casa din containere arata la fel de atragator ca si o casa clasica din beton sau caramida. Va puteti alege chiar si finisajele si culorile de vopsea pentru exterior si diverse elemente componente de container tip casa. Contactati-ne cu incredere pentru alte detalii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla nu doar containere ce pot fi imbinate, ci si containere care pot functiona ca si structuri de sine statoare. Pentru spatiile de relaxare din afara casei va propunem, in acest sens, containerele cu terasa.

Containerul terasa poate fi realizat in configuratia dorita si la dimensiunile impuse de curtea dvs. Puteti alege intre containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Va puteti alege culoarea pentru exterior pentru ca terasa sa se integreze cat mai armonios in curtea dvs. Acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada se poate monta ulterior.

Intr-un container terasa se pot monta intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Containerul terasa este versatil, de aceea el poate fi utilizat si ca statie de autobuz, spatiu de pauza la sedii de firme, loc de parcare pentru biciclete, gradina acoperita.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti interesat de constructii rapide si ieftine, va propunem containere locuinta la preturi mai mult decat atragatoare. Spre deosebire de cladirile clasice, aceste containere pentru locuit se ridica rapid, simplu si nu au intarzieri la finalizare. Containerul locuinta modulara cu pret mic poate fi configurat conform nevoilor familiei dvs. Orice instalatie, echipament, accesoriu intalnit intr-o casa clasica poate fi montat si intr-un container pentru locuit. Confortul si siguranta dintr-un container de locuit le egaleaza pe cele din casa clasica. In plus, un container de locuit are pret mult mai mic decat o casa clasica.

Exista numeroase motive pentru care tot mai multi clienti aleg containere modulare locuibile, in defavoarea constructiilor clasice. Daca unii clienti aleg un container modular locuit pentru ca este ieftin, altii se indreapta spre un container modular de locuit pentru ca este usor de reconfigurat in timp. De altfel, versatilitatea este un atu pentru containerele de locuit pe care nu o intalnim la casele traditionale. Daca renovarea unei case de caramida inseamna multa bataie de cap, cheltuieli neprevazute si inevitabile intarzieri, aceste probleme nu apar cu aceste containere modulare pentru locuit.

Rezistenta unui container de locuit nu este mai prejos decat cea a unei case clasice. Containerul are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata (ocroteste de umezeala). Apa nu se aduna pe acoperis datorita unui canal de drenare. Containerele pot lua aspectele dorite, fiind posibila inserarea de pereti de lemn, rigips, caramida aparenta, spoturi, corpuri de iluminat. Pentru decorare putem folosi materiale variate.

Se pot suprapune containere modulare de locuit pana la 4 etaje. Indiferent de configurare si specificatii, va putem oferi containere de locuit cu pret avantajos. Un container locuit la comanda poate avea bai, aer conditionat, dus, sisteme de incalzire—orice instalatie doriti. Pretul pentru containerul pentru locuit de la Containere Modulare Noi este influentat de accesoriile, instalatiile, numarul de etaje precum si gradul de complexitate pentru configurarea spatiului.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Va propunem pentru locuinta dvs si containerul de locuit cu baie. Folosim un singur container, dar in aplicatiile mai ample se pot ridica si structuri din 2, 3, 4 sau mai multe containere. Cautam sa completam aceste containere de locuit cu baie cu accesorii si instalatii de cea mai buna calitate, de la cei mai reputabili producatori.

Confortul termic la interiorul containerelor este bun si se obtine o temperatura constanta in containere datorita panourilor sandwich folosite la pereti. Aceste panouri au material termoizolant de grosimi diverse (intre 60 si 100mm) si ajuta la eficientizarea energetica pentru casele din container.

Containerul de locuit cu baie este o solutie pentru multe aplicatii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 convector (1000W), 1 oglinda, 1 boiler electric. Peretii de container se realizeaza cu panouri sandwich care au spuma poliuretanica in grosime de 40mm. Containerul se completeaza cu ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru cei interesati, se poate opta si pentru containerul de locuit cu toaleta. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm. Ferestrele oscilo-batante si usa sunt fabricate cu tamplarie PVC de culoare alba. In container se instaleaza priza dubla, instalatie de lumina, iar instalatia sanitara este compusa din oglinda, 1 vas WC, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Catalogul de la Containere Modulare Noi include si containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Realizam containere la dimensiunile precizate si suprapunem containerele de bucatarie pana la 4 etaje. Dupa echiparea cu instalatii si echipamente specifice activitatilor de bucatarie, aceste containere vor oferi aceeasi functionalitate si confort ca si bucatariile din cladirile traditionale din caramida sau beton.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Ele sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Una dintre calitatile containerele bucatarie este aceea ca au o excelenta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie se completeaza cu de tablou de sigurante automat (la interior), instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie poate fi modificat cu usurinta pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor se realizeaza cu usurinta, asemeni si montajului care se poate efectua atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru santiere si ateliere de productie, containerele modulare birouri sunt mereu aditii excelente. Productivitatea angajatilor poate fi amplificata prin utilizarea de containere birouri, a caror delimitare duce la eficientizarea activititatilor. La Containere Modulare Noi veti gasi containere tip birou la preturi avantajoase, usor de configurat, instalat si modificat.

Un container birou din module prefabricate va ajuta angajatii pe santiere sa-si desfasoare cat mai eficient munca. Un container birouri poate avea zone cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Toate santierele, indiferent de gradul de complexitate si marimea lor beneficiaza prin montajul de containere birou.

Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse modele de containere. Un container modular birou permite imbinarea de alte containere pentru a se extinde spatiul initial. In containerul tip birou se monteaza usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Suprapunerea containerelor modulare permite obtinerea de maximum 4 etaje, completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou sunt sigure si pot fi instalate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar este util in numeroase aplicatii. Se pot alege intre doua latimi (2,4 sau 3m) si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de de 2,7m, dar ea poate fi ajutata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou de adapteaza la diversele nevoi ale angajatilor, precum si zonei geografice de instalare. Aceste containere pot fi prevazute cu grup sanitar, vitrine, ghisee, diverse finisaje si culori. Grupul sanitar pentru birou prezinta pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In grupul sanitar se adauga 1 corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 priza dubla, 1 vas WC, 1 cabina de dus si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Cum oferta de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa, ea include si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configurarea cea mai comoda pentru dvs. Un container cu baie este ieftin, sigur si eficient in multe aplicatii. Spre exemplu, el este mai mult decat necesar turistilor in zonele de camping. Un container cu baie le este esential pentru a se curata si ingrigi.

Un container modular cu baie permite configurarea dorita si poate fi racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati nu exista, nu se poate monta un container modular cu baie si dus.

Instalarea de container modular cu baie si dus este rapida—acesta este ideal pentru santiere si numeroase alte aplicatii cu caracter temporar. Spre exemplu, daca anticipati ca renovarea casei dvs se va extinde pe parcursul mai multor luni de zile, va recomandam sa instalati un container cu baie si dus. Acesta va va oferi conditiile necesare pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului pana cand se definitiveaza lucrarile de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt alegeri inspirate in multe aplicatii, fiind nu doar rapid de instalat si ieftine, ci si versatile si usor de personalizat. Astfel, un container cu grup sanitar poate include cabine de dus, pisoare, vestiare, grup sanitar, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere toalete cu preturi convenabile.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior), de aceea temperatura este uniforma in container. Montajul de container modular WC se finalizeaza rapid si este util in numeroase scenarii. El poate fi utilizat ca si toaleta pentru locatii izolate precum cabanele de la mari altitudine, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, etc. In zonele calamitate, in care oamenii raman fara adapost, se poate apela la instalarea de containere modulare cu WC. Aceste containere vor oferi un confort important persoanelor sinistrate, mai ales daca sunt echipate si cu aer conditionat, instalatii de incalzire.

Angajatii de pe santiere au nevoie de conditii pentru a avea grija de igiena corporala si acestea se pot obtine prin instalarea de containere cu chiuvete si apa curente. Santierele de diverse tipuri, cu muncitori veniti din alte localitati, pot beneficia prin montajul de containere cu grup sanitar.

Configuratia si dimensiunile de containere modulare cu grup sanitar sunt stabilite de client si realizate cu precizie de echipele noastre. Containerele sunt folosibile in numeroase aplicatii, putand deveni anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru constructia de structuri cu grade variate de complexitate. Tehnicienii nostri experimentati monteaza cu succes numeroase modele de containere, inclusiv containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice si puteti alege intre doua marimi: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea sau nu izolatie si il putem furniza gata asamblat. Personalizarea containerului de garaj se poate realiza prin alegerea culorilor de vopsea si a finisajelor. Daca doriti, se pot instala usi manuale sau automatizate, dar alte echipamente impuse de activitatea dvs.

Pentru fabricarea de containere modulare garaje se utilizeaza tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele isi pastreaza aspectul si structura multi ani si nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Pentru fabricarea tavanului se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, tabla cutata alba de 0,5mm, grinzi de lemn si vata minerala de 100mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj sunt prevazute cu usa basculanta Horman, realizata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Containerul garaj de 7x3x2,5m poate sa aiba feretrasta batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii nostri au grija nu doar la instalarea precisa a containerului de garaj, ci si la efectele produse de instalare asupra mediului. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nici nu va altera mediul de instalare. Containerul garaj nu va mai necesita alte finisaje si este o aditie inspirata in multe aplicatii.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

La Containere Modulare Noi veti gasi containere depozitare usor de montat si de configurat pentru stocarea in conditii de siguranta a marfurilor de diverse tipuri. Un container depozitare se monteaza rapid si poate fi delimitat la interior pentru a va fi cat mai util. Avem grija sa montam toate echipamentele si accesoriile de care este nevoie pentru ca produsele stocate sa nu se deterioreze in vreun fel. Puteti alege latime de 2,4 sau 3m pentru containerele de depozitare sau lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Containerele pot sa aiba sau nu izolare.

Spre deosebire de constructiile din caramida sau beton, nu va fi nevoie sa renovati sau sa realizati lucrari complexe de mentenanta pentru un container magazie. Utilizam cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Este o tabla utilizata doar la containere. Protejarea de coroziune a containerului modular se realizeaza prin grunduirea si vopsirea acestuia. Pardoseala este fabricata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular est realizat cu tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 1000mm, tabla zincata lisa de 0,5mm. La pereti utilizam panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa unui containe de depozitare este in doua canate. Echipam containerul cu prize, ferestre, toalete, corpuri de iluminat si alte accesorii impuse de tipul de marfuri stocate. Toate aceste accesorii si instalatii vor influenta costul final asociat cu ridicarea unui container modular de depozitare.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Intrucat exista containere pentru magazin, nu este nevoie de investitii mari pentru a incepe o astfel de afacere. In catalogul Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine cu preturi atractive pentru clienti. Echipabil cu baie, aer conditionat si alte accesorii impuse de domeniul activitatilor dvs, un container magazin poate oferi toate conditiile necesare bunei desfasurari de activitati comerciale. In plus, procesul de montaj al unui container tip magazin se deruleaza rapid.

Un container modular magazin este nu doar ieftin si rapid de instalat, ci si usor de configurat si transformat. De altfel, multi clienti comerciali apeleaza la aceste containere tip magazin, intrucat ele pot fi usor reconfigurate la exterior. Daca se doreste marimea spatiilor, adaugarea de noi containere este cea mai eficienta metoda. Sa nu uitam ca aceste containere sunt si usor de mutat in noi locatii.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, urmand ca si configurarea la interior sa o realizam asa cum doriti. Un astfel de container poate fi astfel delimitat la interior pentru a functiona ca si magazin alimentar, magazin de confectii, petshop, magazin de piese auto, produse cosmetice, produse bio, etc.

Urmarim ca spatiul creat sa indeplineasca maxim toate conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul activitatii dvs. Personalizarea de containere de magazin merge dincolo de dimensiuni, configurare, sau accesorii instalate. Va puteti, de asemenea, alege culorile si finisajele pentru container.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca suntetin interesat de un container spatiu comercial la pret atragator, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale pot avea configuratia si dimensiunile ideale pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai eficient.

Latimea acestor coontainere comerciale poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai productiv, montam toate accesoriile si instalatiile necesare: feretre, instalatii electrice, echipamente, toalete, etc. Afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientului, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial.

Va propunem containere comerciale de vanzare la preturi mici pentru a va putea creste profitul in afacerea dvs. Aceste containere se instaleaza in cateva ore si folosesc atat pentru activitati comerciale permanente, cat si pentru activitati comerciale temporare. Ele rezista la conditiile meteo nefavorabile si pot suporta modificari. Reconfigurarea, extinderea si chiar relocare sunt posibile fara mare dificultate.

Containere Horeca

Containere Horeca

In domeniul Horeca se pot folosi containere Horeca pentru a se obtine spatii precum cafenele, baruri, street food, gelaterii, etc. Utilizam atat containere comerciale de tip monobloc, cat si containere modulare. Containerele Horeca se pot adapta in functie de activitatile desfasurate in ele si in conformitate cu preferintele dvs. Astfel, se pot monta pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Va puteti alege culorile pentru anumite elemente si placa peretii de exterior cu lemn sau piatra. Exista tipuri de usa diverse, tipuri diferite de deschidere—alegeti cum convine mai mult afacerii dvs! Putem chiar completa containerul cu sigla luminoasa.

Cand folosim containere modulare, putem suprapune containerele. Daca nu se urmareste suprapunerea sau extinderea pe viitor, recomandam utilizarea de containere monobloc. Putem placa peretii (din panouri sandwich) de la interior cu rigips. Daca doriti, putem decora containerul cu lambriuri, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Asiguram ventilarea acestor containere Horeca cu ferestre mici. Integrarea de prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, ventilatie, cabine de dus, incalzire, boiler ajuta la crearea confortului pentru angajati si clienti.

Containere cafenea

Containere cafenea

Alegeti containere pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Indiferent de dimensiuni, putem monta repede si sigur container cafenea acolo unde aveti nevoie. Echipam containerul modular bar cu toate accesoriile si echipamentele impuse de specificul activitatilor din cafenea. Astfel, instalam aer conditionat, sisteme de ventilatie si alte echipamente necesare confortului.

Daca doriti, montam ferestre si usi termopan in diferite dimensiuni. Configurarea spatiului de container de cafenea o realizam pentru o eficienta desfasurare a activitatilor dvs. Pretul pentru un astfel de container este avantajos. Factori precum complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele aditionale montate, numarul de etaje vor influenta pretul final pentru containerul de cafenea.

La interior, containerul de cafenea poate fi delimitat in zone cu diverse functii: zone de servit masa, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. In functie de cerintele dvs, putem monta numeroase accesorii, precum: piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu raft mobil, mese cu chiuvete si rafturi, instalatii electrice, ice maker etc.

Container fast food

Container fast food

Daca doriti sa initiati o mica afacere de tip fas-food, luati in calcul folosirea unui container fast food ca si spatiu pentru afacerea dvs. Aceste containere comerciale se monteaza usor, rapid si configurarea lor este facila si modificabila in timp.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi au experienta necesara pentru a monta containere modulare fast-food cu pret convenabil pentru clienti. Dotam containerele fast-food cu echipamentele si instalatiile impuse pentru desfasurarea in conditii de igiena si siguranta a activitatilor de fast food. Ferestre din termopan, usi, sisteme de incalzire, aer conditionat sunt cateva dintre mijloacele prin care se poate personaliza containerul fast-food. Delimitam spatiul de container fast-food astfel ca activitatile dvs sa aiba loc in cel mai eficient si sigur mod.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la containerele pe nivel parter sau P+1. Utilizam doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier pot fi utilizate in toate tipurile de santier, chiar daca au dimensiuni mari sau grade inalte de complexitate. Containerele pot fi configurate pentru a se obtine birouri, toalete, dusuri, Sali de mese, dormitoare, Sali de conferinta, holuri, etc.

Dispunem de echipamentele si resursele necesare pentru a ridica blocuri de containere, la care adaugam scari de acces exterioare si cai de acces. Containerul de santier permite realizarea cu usurinta de ajustari. Astfel, spatiul sau se poate mari prin adaugarea de noi containere, dar se poate efectua si o noua reconfigurare a spatiului. Daca este nevoie, containerul poate fi mutat in locatii noi. Va punem la dispozitie ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. In oferta noastra se afla si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.Acolo unde se doreste cazarea muncitorilor, putem monta ansmabluri de cazare cu 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Intrarile in institutiile oficiale, banci, cladirile de birouri, precum si parcarile necesita supraveghere si de catre paznici. Pentru siguranta si confortul acestora va propunem sa instalati container cabina paza. Containerele cabina paza cu pereti din panouri sandwich asigura o temperatura uniforma, avand izolatie din spuma poliuretanica.

Realizam containere de paza la dimensiunile solicitate si le montam acolo unde aveti nevoie. Pentru confortul termic al paznicilor pe toata perioada anului, va sugeram sa apelati la instalarea de radiator, electric si aer conditionat. Se pot monta ferestre tip ghiseu pentru functionalitate. Datorita constructiei si posibilitatii de utilizare a sistemelor de incalzire sau racorire, aceste containere paza pot fi utilizate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Ameliorati productivitatea muncitorilor pe santier prin asigurarea unor conditii bune de igiena si confort. In acest sens, optati pentru montajul de containere modulare de tip vestiar. Ele pot fi configurate in functie de numarul de angajati si nevoile acestora.

Containerele vestiare pot fi folosite pe santiere, dar si la terenurile de sport si piscine. Scopul final determina configurarea containerelor vestiare. Se pot obtine containere vestiare simple (doar pentru un grup de persoane), dar si vestiare mixte (utilizate de femei si barbati). Echiparea containerelor vestiare cu grupuri sanitare, bai se poate face la solicitarea clientului.

Containerele vestiar sunt de 2,4 sau 3m latime, iar lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In catalogul Containere Modulare Noi gasiti vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare se utilizeaza si pentru constructia de gradinite si scoli. Folosim containere scolare trainice pentru a ridica institutii scolare la fel de sigure si confortabile ca si cele clasice din beton sau caramida.

Containerele scoala se pot folosi pentru a se obtine Sali de clasa, Sali de festivitati, sala de mese, cancelarii, biblioteca, laboratoare, vestiare. Instalam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, bibilioteca si sala de sport. Gradinitele pot fi compuse din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Pentru ca igiena, confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie optime, echipam constructiile cu grupuri sanitare, instalatii de incalzire, aer conditionat. Utilizam materiale rezistente la trafic inalt, usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca urmariti extinderea unei unitati medicale sau ridicarea unei structuri medicale noi, va sugeram sa luati in calcul utilizarea de containere sanitare. La Containere Modulare Noi va oferim containere sanitare pentru a obtine constructii sanitare diverse: centre de testare si vaccinare, cabinete veterinare, dispensare, farmacii, dispensare, cabinete stomatologice, morga. Containerele sanitare se pot utiliza si pentru a se crea zone de tampon la intrarea in spitale, clinici medicale. Zonele de triaj din spitale pot fi obtinute tot prin folosirea de containere sanitare.

In zonele afectate de calamitati naturale (inundatii), unde oamenii raman fara adapost, se poate apela la constructii din containere sanitar. Ele pot fi echipate cu grupuri sanitare, dus, baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, etc. Oamenii ramasi fara adapost vor putea folosi aceste containere pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului. Se vor instala podele rezistente la trafic intens, usor de curatat.

Containerul sanitar poate fi ajustat pentru a folosi unor scopuri noi. Spatiul sau poate fi marit dupa adaugarea de noi containere, iar configurarea se poate modifica pentru a se obtine zone cu functii noi. Acolo unde este necesar, containerul sanitar poate fi si mutat intr-un loc nou. Dotat cu instalatii, containerul poate fi racordat imediat dupa montaj la retelele de apa si electricitate ale spitalului.

Analizati oferta noastra de containere triaj. Ele vin au aparate de aer conditionat sau radiatoare electrice deja instalate pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere monobloc si modulare. Preturile sunt convenabile, instalarea rapida si realizam structurile la dimensiunile si in configurarile dorite. Va puteti alege culori pentru diverse elemente, finisaje si accesorii pentru constructiile din containere. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram