Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Hunedoara

Containere Modulare Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Hunedoara. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Domeniul constructiilor a cunoscut numeroase progrese in ultimii ani, nu doar in ceea ce priveste materialele de constructie. Cum cladirile traditionale, din beton sau caramida, dureaza mult in timp pentru a fi ridicate si implica cheltuieli importante, profesionistii s-au concentrat spre dezvoltarea unor metode de ridicare mai rapida a constructiilor. In acest sens, a aparut ideea de a se produce partile componente ale unei constructii intr-un loc, asamblarea acestor piese putandu-se realiza in orice alta localitate.

Aceasta idee nu este, insa noua, ea prinzand contur prin anii 1930. De atunci, procedeul s-a tot perfectionat, iar materialele utilizate au evoluat semnificativ. Astazi, vorbim despre constructii din containere modulare din panouri sandwich, trainice, cu preturi mult mai mici decat cele traditionale din caramida sau beton.

La Containere Modulare Noi va oferim o gama variata de containere modulare ce se pot utiliza si configura pentru a deveni orice de la vestiare, cabine de paza, spatii de organizare de santiere si pana la scoli, gradinite, spitale, etc. containerele sunt module prefabricate si pot fi folosite singure sau montate in combinatii diverse. Aceste module container pot fi supraetajate (pana la 4 etaje), caz in care for fi completate cu scari interioare sau exterioare cu platforma metalica. Containerele pot fi echipate cu instalatii pentru a fi folosite imediat dupa racordarea la reteaua de canalizare, apa, electricitate, Internet, fosa septica, etc.

Tinem cont de particularitatile fiecarui proiect si ridicam structura la dimensiunile solicitate, in configuratia dorita de client. Constructia va avea echipamentele si accesoriile dorite pentru a indeplini cat mai bine specificatiile clientului. Nu suntem o simpla companie de transport de containere modulare. Ne ocupam si de configurarea si instalarea acestora pentru a oferi clientului structura solicitata.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare se combina pentru a genera cladirea dorita. Ele se compun din podea, acoperis, instalatie electrica, stalpi de sustinere si pot capata functiile pentru spatiul dorit. In oferta noastra se afla containere modulare cu latime de 2,4 sau 3m si multiplii lor: 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea containerelor modulare poate varia intre 3 si 12m. analizati pe indelete ce dimensiuni finale doriti sa aiba constructia din containere modulare.

Aveti incredere in produsele noastre finale. Containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt trainice si asamblarea este minutioasa, pentru ca structurile rezultate sa fie cat mai solide.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca spatiul oferit de un container este suficient pentru aplicatia dvs, puteti sa ne contactati pentru containerul monobloc. Acest tip de container este un container individual si nu poate fi unit cu alte containere.

Un container monobloc este fabricat din structura metalica profilata la rece si poate fi folosit imediat dupa montaj. Instalarea se deruleaza in scurt timp, iar mediul obtinut este propice desfasurarii unor activitati diverse. Containerele monobloc sunt structuri extrem de apreciate pe santiere. Sunt termoizolate, de aceea ele pot functiona ca si vestiare, spatii pentru birou, dormitoare, spatii de depozitare, etc. puteti sa va bucurati de containere la comanda rapid si sigur, cu specificatiile si dimensiunile necesare.

Containerele modulare au structura metalica profilata la rece, iar asamblarea lor este similara celei cu piesele Lego. Un container modular poate deveni la fel de primitor ca si o casa clasica, dar nu va impune timp lung de instalare, cheltuieli mari. Pentru mai multe informatii despre un container modular la comanda, nu ezitati sa ne contactati!

Containerul din panouri sandwich este cea mai sigura solutie atunci cand aveti nevoie de o structura cat mai repede. Panoul sandwich are invelisuri metalice la exterior si interior si un miez de material termoizolant. Panourile sandwich nu sunt materiale de structura in sine, dar containerul sandwich este optiunea cea mai buna pentru a se ridica o structura cat mai repede.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate, gata de utilizare, apelati echipa noastra. Utilizam containere modulare la cheie cu dimensiunile de care aveti nevoie. Un container amenajat in functie de specificul activitatilor care se vor desfasura in el poate fi la fel de primitor ca si un spatiu dintr-o cladire clasica din caramida.

Pentru un container la cheie cu dotarile si accesoriile de care aveti nevoie (instalatie electrica, baie, dus, etc), suntem gata oricand sa va ajutam. Putem combina si imbina containerele modulare pentru a va oferi structura solicitata, fie ea casa de vacanta, adapost temporar pentru refugiati, sinistrati, locuinte permanente sau temporare pentru muncitorii sezonieri. Spre exemplu, daca sunteti in proces de renovare a casei, un container utilat cu baie, dus, WC va va oferi confortul dorit pana la terminarea lucrarilor.

Poate surprinde pe multi, dar un container echipat cu utilitatile de baza echivaleaza in confort spatiile din cladirile traditionale. Va sugeram sa analizati instalarea de containere la cheie—ele pot avea configuratia impusa de nevoile fiecarei familii.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Daca doriti sa va bucurati de confortul unei case, dar va intimideaza costurile imense ale cladirilor din caramida sau beton, sau nu aveti rabarea necesara pentru ridicarea ei, indreptati-va spre o casa din containere. Realizam containere tip casa pe structura metalica in configuratia dorita, pentru a va oferi casa mult visata. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel, dar si supraetajate (pana la 4 niveluri). Casele modulare containere la cheie pot veni cu multe accesorii (aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice), iar modelele supraetajate sunt completate cu scari interioare, dar si exterioare (daca se doreste).

Structura specifica pentru containerele modulare stil casa face posibila transformarea locuintelor pentru a se obtine noi configurari. Spatiul intr-un container tip casa poate fi astfel delimitat pentru a se obtine confortul dorit, dar si extins, daca se doreste amplificarea spatiului de locuit.

Containerele de casa pot fi asamblate orizontal si vertical si supraetajate. Peretii unui container modular tip casa sunt izolati, astfel ca o casa din containere este eficienta energetic. Confortul termic este bun pe tot parcursul anului, in ciuda vremii sau a locatiei geografice de instalare.

Containerele modulare tip casa se instaleaza repede si sunt trainice. Fiind vopsit in camp electrostatic, un container casa rezista la coroziune. El se asambleaza cu grija pentru a fi cat mai durabil. Casele modulare pot fi livrate cu instalatii pentru a fi racordate imediat la reteaua electrica, de apa si la canalizare.

Folosim materiale de buna calitate si produsele noastre sunt solide. Podelele sunt fabricate cu materiale cu un coeficient termic inalt, de aceea confortul termic in casa modulara este excelent tot anul. Puteti alege finisaj si culori preferate pentru casa din container. Contactati-ne pentru alte detalii.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama generoasa de containere ce pot fi utilizate si ca elemente independente. Tipurile de executie difera in functie de cerintele dvs si incercam sa acoperim cat mai mult dintre solicitarile clientilor nostri.

Daca doriti un container terasa, va propunem sa alegeti intre o terasa acoperita sau descoperita. Oricare dintre modelele noastre va fi dotat cu podea pentru terasa de calitate inalta iar culoarea vopselei poate fi cea aleasa de dvs.

La instalarea terasei va stau la dispozitie diverse modele intrucat acoperisul este optional, iar balustrada este flexibla. Cu o inaltime de 1,1m, balustrada poate fi instalata separat, pentru o adaptare cat mai eficienta. Containerele terasa cu acoperis pot fi echipate cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat. Aceste containere terasa pot fi folosite si ca gradini acoperite, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca va ganditi sa locuiti la casa, dar va ganditi ca dureaza prea mult construirea ei sau ca nu aveti un buget suficient de generos, va oferim containere de locuit, usor de configurat si ajustat. Containerele de locuit cu pret convenabil si timp redus de instalare sunt tot mai cautate de clientii care doresc sa se bucure de o casa cat mai repede. Un container de locuit la comanda poate oferi spatiul mult visat si realizat conform dorintelor si nevoilor clientului.

Stim ca ridicarea unei case traditionale este un proces anevoios, costisitor, in care fiecare etapa, de la fundatie si pana la finisarea peretilor si acoperisului poate aduce intarzieri si provocari neasteptate. Cu un container modular de locuit, procesul de constructie nu este doar mai rapid, ci si mai simplu si mai sigur, cu risc minim pentru intampinarea unor probleme.

Containerele modulare de locuit pot fi realizate si pe etaje, rezultand structuri similare caselor traditionale cu etaj. Durabilitatea pentru containerele locuinta este remarcabila, containerele modulare putand fi suprapuse in sistem LEGO pana la 4 etaje, fara a prezenta risc pentru siguranta. Aceste containere pentru locuit pot fi completate cu scari exterioare, aparate de aer conditionat, bai. Indiferent de configuratia dorita, ea poate fi realizata cu un container locuinta modulara.

Un container de locuit poate fi la fel de sigur si de calitativ asemeni unei case traditionale. La Containere Modulare Noi, accentul cade pe rezistenta unui container locuit—el nu se va deteriora in timp, chiar si in urma expunerii pentru mult timp la vreme potrivnica.

Realizat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla si decorabil cu diverse materiale, un container pentru locuit poate avea acoperis din tabla zincata pentru a fi protejat impotriva umezelii. El nu va retine apa, avand un canal de drenare a apei. Acoperisul unui container modular de locuit este prevazut cu instalatie eletrica, ce poate fi adaugata si la camerele suprapuse. Conform destinatiei finale, containerele pot fi echipate cu lemn, pereti din rigips, caramida aparenta, spoturi si corpuri de iluminat moderne.

Containerele modulare pentru locuit completate cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor avea preturi mai mari decat cele neechipate.. Complexitatea acestora si numarul de niveluri pe care vor fi instalate vor conta in pretul final pentru containerele modulare locuibile. Chiar si asa, un container locuinta modulara are pret incomparabil mai mic decat o locuinta traditionala. Contactati-ne oricand pentru a afla informatii suplimentare despre un container de locuit cu pret atractiv pentru cei mai mult dintre clienti.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi configurate asa cum aveti nevoie si pot fi individuale sau realizate din 2-3-4 sau mai multe module de locuit, realizabile cu dotarile specificate. Folosim materiale de cea mai inalta calitate si colaboram cu producatori respectabili pentru a va oferi un spatiu de locuit la standarde cat mai inalte. Livram containere de locuit cu baie in variate ansambluri, cu dotarile specificate de dvs.

Intrucat containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, confortul termic este inalt, indiferent de anotimp. Panourile sandwich utilizate au grosimi intre 60 si 100mm si contribuie la eficienta energetica a casei dvs. Astfel, vara, nu va fi nevoie sa folositi in exces aparatul de aer conditionat, in timp ce iarna, veti folosi sistemul de incalzire moderat. Energia necesara incalzirii sau racirii locuintei este minima, dar confortul este maxim.

Daca doriti, puteti aleger container de locuit cu baie. O casa container cu grup sanitar include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 boiler electric (50L) si un convector (1000w). Peretii containerului sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplaria pentru usa este de PVC de 700x2000mm, in timp ce tamplaria pentru ferestre este din PVC de 600x60mm, cu mecanism oscilo-batant. Un container de locuinta cu toaleta vine cu corp de iluminat si priza dubla.

Va oferim si container de locuit cu toaleta, realizata din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, cu usa din tamplarie PVC (700x2000mm), ferestre din tamplarie PVC (600x600mm, de tip oscilo-batante) si are instalatie de iluminat precum si priza dubla. Instalatia sanitara include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar si o oglinda. Culoarea tamplariei PVC este alba, in timp ce culoarea peretilor interiori, exteriori si a cadrului este RAL 9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Containere Modulare Noi va pune la dispozitie containere bucatarie la dimensiuni prestabilite sau realizate conform cerintelor clientului. Aceste spatii ofera confortul dorit pentru bucatarie, pentru a realiza activitatile specifice in siguranta si eficient. Containerele de bucatarie au structura solida si pot fi supraetajate pana la 4 etaje. Ele pot fi realizate pe comanda si pot fi configurate si pozitionate cu elemente de bucatarie la interior. Ajustam containerele de bucatarie la functionalitatea dorita si spatiul disponibil, intrucat structura containerelor permite instalarea containerelor in locatii diverse.

Va oferim containere bucatarie la preturi convenabile, echipate precum bucatariile clasice, asa cum aveti nevoie. Containerele bucatarie sunt realizate din schelet metalic profilat la rece, pe care sunt montate panouri de tip sandwich poliuretan, compartimentabile conform nevoilor clientului. Fabricate din tabla zincata dublu faltuita si izolate la interior cu vata minerala de sticla, aceste containere bucatarie au membrana hidroizolatoare, asigurand izolare fonica si termica, cu un confort similar bucatariilor traditionale.

Containerul bucatarie vine cu ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatie electrica si tablou de siguranta automat la interior. In container se mai afla prize duble, intrerupator, instalatie de iluminat. Containerele de bucatarie pot suporta modificari prin adaugare de noi corpuri, dar pot fi si demontate sau realocate. Ele pot fi demontate rapid, instalate pe suprafete drepte sau inclinate. Prezinta rezistenta la cutremure si sunt practice pentru diverse proiecte.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Numeroase firme de constructii si ateliere de productie interesate de solutii rapide si ieftine pentru spatii de birouri pot beneficia de containere birouri de la Containere Modulare Noi. Exista numeroase avantaje aduse de containerele modulare birouri, precum: confort, flexibilitate, dinamism, dar si preturi convenabile, mai ales prin comparatie cu constructiile traditionale din beton, caramida si lemn.

Prin combinare de module prefabricate, se poate obtine un container birou confortabil si sigur, propice desfasurarii unor activitati specifice de birou. Un container tip birou permite crearea de spatii de lucru, de sedinta sau de relaxare, conform conditiilor precizate. De aceea, in mod frecvent, pentru organizarea de santier, se opteaza pentru containere tip birou.

La Containere Modulare Noi veti gasi containere birouri intr-o gama variata de modele. Un container modular birou poate fi montat aproape oriunde si poate avea structura perfecta pentru un spatiu de lucru ergonomic si eficient. Un container de birouri poate functiona ca sala de sedinta, sala de mese, poate avea scari interioare sau exterioare dupa supraetajare, poate fi echipat cu ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, si radiatoare electrice. Utilizam doar materiale de calitate superioara, de la furnizori autorizati care garanteaza pentru realizarea unui spatiu de birou ergonomic si economic, indiferent de anotimp si zona geografica de instalare.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este cel mai popular produs printre clientii nostri. Aceste containere au dimensiuni de la 3 la 12 m lungime si 2.4, 3m latime. Din punctul de vedere al inaltimii, configuratiile pot fi clasice, dar si conform preferintelor clientilor, pentru inaltimi mai mari de 2.7m. Se poate opta pentru containere demontabile (flat-pack).

Containerele tip birou pot fi personalizate prin integrarea de grupuri sanitare, construite in functie de locatia geografica. Aspectul lor exterior si interior poate avea nuante variate si containerul poate fi echipat cu vitrine, ghisee, etc.

Grup sanitar pentru containerul birou este alcatuit din pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC de 700x2000mm si ferestre din tamplarie PVC 600x600mm, de tip oscilo-batant. Grupul sanitar vine cu priza dubla, corp de iluminat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric (50L). Peretii si cadrul au culoarea RAL 9002, iar tamplaria PVC este alba.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Daca doriti containere modulare cu baie la preturi convenabile, echipa Containere Modulare Noi este gata sa vaajute. Avem containere baie la preturi atractive, durabile si versatile.

Un container cu baie este o investitie profitabila si ajuta la desfasurarea actiunilor de curatare a corpului intr-un mediu igienic, confortabil si sigur. Usor de amplasat in diverse locatii (in camping pentru turisti, pe santiere pentru muncitori), un container modular cu baie este o aditie necesara pentru igiena oamenilor. Apelam la profesionisti pentru a instala container de baie cu dus—acesta va fi racordat imediat la reteaua de apa si de canalizare. Pentru a se putea folosi un container modular baie si dus, este nevoie sa existe anumite facilitati, precum cele deja mentionate.

Putem realiza delimitarea dorita la interiorul containerului, in functie de nevoile si preferintele dvs. containerul modular cu baie si dus se instaleaza repede si poate fi relocat. Este o optiune excelenta pentru confortul muncitorilor pe santiere. Daca va renovati casa, un astfel de container ofera confortul necesar actiunilor de ingrijire si curatare pana la definitivarea lucrarilor.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt completate cu instalatii si accesorii care conteaza pentru confort si igiena. In containerele modulare se pot instala: WC, cabine de dus, grup sanitar, chiuvete, pisoare, boilere, etc.

Un container cu grup sanitar are pereti din panouri sandwich cu miez de izolatie din spuma poliuretanica. Se instaleaza repede, in configuratia dorita. Putem instala container WC pentru toaleta publica, toalete pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru santier, cabane montane izolate, aplicatii similare.

Prin aceste containere se ofera angajatilor, clientilor confortul si igiena necesare, ele fiind dotate cu chiuveta si apa curenta. Containerele cu grup sanitar reprezinta solutii pentru firmele de constructii cu muncitori din alte localitati. Si in situatiile exceptionale, determinate de calamitati naturale, se poate apela la aceste containere. Un container modular cu WC poate include boilere si instalatii de incalzire—este o solutie pentru zonele afectate de indundatii sau alte calamitati.

Containerele modulare cu grup sanitar se realizeaza in dimensiuni variate, in configuratia dorita. Ele sunt utile si ca anexe pentru birouri din module container, pentru fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru sinistrati si muncitori sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla si containere garaj din profile metalice izolate si neizolate, in doua variante: 6x3x2,5m sau 7x3x2,5m. containerul tip garaj are structura similara unui container complet finisat pentru a fi livrat. Containerul de garaj poate avea finisaje si culori diverse, usi manuale sau automatizate, indiferent daca este izolat sau nu.

Componentele sunt executate pentru a fi livrate in siguranta si asamblate usor. Containerele modulare garaje sunt fabricate cu tabla zincata de 2mm profilata la rece. Ele rezista coroziunii, fiind grunduite si vopsite. Pentru tavan se foloseste tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, iar pentru pereti tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm. Containerul are grinzi de lemn (80x22, 100x50 si 100x100mm), vata minerala 100mm si tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de 6x3x2,5m vin cu usa basculanta vospita pe ambele parti Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Fiecare container poate fi completat cu instalatie electrica si usa automatizata.

La containerele garaj izolate de 7x3x2,5m se regasesc aceleasi caracteristici, diferenta fiind ca aceste containere au si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm). Totodata, la aceste modele se poate opta pentru usa automata, instalatie electrica si usa pietonala.

Asamblarea containerelor garaj nu produce resturi de materiale de constructie si nici nu deterioreaza mediul de instalare. Fixam elementele prin sudura sau suruburi si nu sunt necesare alte finisaje. Daca doriti container garaj la pret convenabil, suntem aici pentru dvs.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Pentru containere depozitare, apelati cu incredere la echipa Containere Modulare Noi. Un container depozitare poate fi realizat in dimensiuni si configuratii variate, completat cu accesorii pentru a fi depozitate sigur marfuri diverse. In oferta noastra se afla containere pentru depozitare izolate si neizolate, cu lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, latime de 2,4 sau 3m si inaltime de 2,7m.

Un container magazie este o investitie durabila, el neavand nevoie de reparatii, lucrari de renovare. Se foloseste un cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece (folosita doar la containere). Containerul modular depozitare nu este afectat de coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pardoseala este realizata din tabla zincata cutata de 0,35mm, are grinzi de lemn (100x500mm si 100x100mm), vata minerala 100mm si placaj Tego21mm.

Pentru tavanul de container modular de magazie se utilizeaza tabla zincata lisa 0,5mm, grinzi de lemn de 80x22mm, 100x50mm si 100x100mm, precum si vata minerala 1000mm si tabla zincata cutata de 0.35mm. peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar usa in doua canate este de 2080x2250mm. Ambele modele de containere pot fi completate cu ferestre, prize, toalete si corpuri de iluminat.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Analizati oferta noastra de containere pentru magazin—ele pot fi folosite in tot felul de tipuri de magazine. Puteti sa alegeti containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari pentru domeniul dvs de activitate. Avem containere modulare pentru magazine ce pot fi oricand transformate prin adaugarea de noi corpuri. Ele pot fi demontate si instalate in noi locatii. Utilizam echipamente specializate cu macara si tehnicienii nostri au experienta in a instala, modifica si muta in noi locatii orice container tip magazin.

Un container modular de magazin poate fi realizat conform domeniului de activitate: confectii textile, magazin alimentar, plafar, magazin piese auto, beauty, etc. avem materialele si echipamentele pentru a transforma un container magazin in carmangerie, magazin de imbracaminte, magazin apicol, alimentar, produse bio, patiserie, etc.

In functie de dimensiunile cerute si normele de igiena si siguranta specifice activitatii comerciale, realizam rapid orice fel de container de magazin. Toate containerele de magazin au configuratia si dotarile cerute, fiind unice.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere comerciale de vanzare la preturi atractive si realizabile in acord cu activitatea dvs comerciala. Va propunem o gama generoasa de containere comerciale, durabile si completate cu echipamentele necesare dvs.

Un container de spatiu comercial va fi realizat in dimensiunile cerute de dvs. containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt ideale pentru comerciantii cu amanuntul, interesati sa-si prezinte produsele in fata clientilor.

Avand structura solida si design modular, aceste containere sunt aplicabile in numeroase proiecte. Ele pot servi cu succes in afacerile cu caracter temporar, dar si permanent. Transportam si instalam repede containerele si spatiul comercial poate fi gata in cateva ore. Pentru fabricarea containerelor modulare se folosesc materiale calitative pentru ca marfa sa fie pastrata in conditii de siguranta. Putem imbina containerele pentru a obtine spatiile dorite, dar si muta containerele cand se doreste. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. ele pot fi completate cu ferestre, toalete, instalatii electrice, accesorii diverse.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Puteti alege sa instalam containere Horeca cu pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertina, bazin pentru colectare ape reziduale. De asemenea, diverse elemente pot fi vopsite in culorile solicitate, peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, pot fi instalate sigle luminoase, etc.

Folosim containere modulare sau monobloc si spatiile rezultate pot fi supraetajate. Peretii sunt din panouri sandwich, iar compartimentarea se realizeaza conform solicitarilor dvs. La interior, se poate placa cu rigisp, adauga lambriuri, parchet, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Se pot adauga si extensii de tipul peretilor basculanti, terase, copertine.

Containerele Horeca pot avea si geamuri mici pentru ventilatie, iar tamplaria este de calitate superioara. Pot fi montate prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Puteti alege tipul de usa, de deschidere, precum si accesoriile de tipul cabina de dus, boiler electric, bucatarie, incalzire, ventilatie, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile, dar si fixe de cafenea, va propunem sa analizati oferta noastra de containere. Putem crea si instala un container cafenea in dimensiunile solicitate, cu dotarile impuse. Un container modular bar poate fi echipat cu sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, pentru ca spatiul obtinut sa fie confortabil indiferent de anotimp.

In containerul de cafenea pot fi integrate ferestre si usi termopan cu diverse dimensiuni. Toate aceste accesorii vor conta pentru desfasurarea activitatii in conditii adecvate, respectand normele de igiena si siguranta impuse. Costurile pentru un container de cafenea sunt convenabile si influentate de accesoriile cu care vor fi echipate.

Compartimentam containerele de cafenea asa cum aveti nevoie, cu diverse anexe: grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa. Pot fi adaugate piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, mese cu raft mobil, mese intarite, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de tip fast-food pot beneficia major prin desfasurarea activitatii comerciale in containere fast food. Daca doriti sa incepeti o afacere de tip fast-food de mici dimensiuni, va propunem sa analizati containerele comerciale de la Containere Modulare Noi. Ele sunt de cea mai buna calitate si realizate conform specificatiilor dvs, in conditii de igiena excelenta.

Folosim materiale inalt-calitative si garantam pentru durabilitatea si siguranta produselor noastre finale. Putem crea si instala rapid si sigur containere modulare fast-food cu pret convenabil. In containere pot fi montate aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi, ferestre termopan in dimensiuni variate. In plus, containerul fast-food poate fi compartimentat asa cum impune activitatea dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la constructii din containere pe nivel parter sau P+1. Ele impun mereu utilizarea containerului modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. Indiferent de dimensiunile santierului, containerele de santier pot include birou, dormitor, toalete, dusuri, holuri, Sali de mese si de conferinte, etc.

Realizam blocuri de containere, cu scara de acces exterioara si cale de acces. Orice container santier poate fi reconfigurat cu usurinta, relocat, extins—in functie de noile nevoi pentru antier. Containerele modulare asigura un grad inalt de flexibilitate in compartimentarea spatiului, pe diverse functii si sunt portabile.

In oferta noastra se afla ansamblu birou cu 4, 6 containere, ansamblu birou, vestiar, depozitare si WC cu containere, precum si ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56, 70 de containere. Va punem la dispozitie si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Daca aveti nevoie de un ghiseu, punct de control, cabina de paza, contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container cabina paza. Producem containere cabine paza cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este solutia ideala pentru puncte de control, paza si monitorizare permanenta a institutiilor, sediilor de birouri, sau a parcarilor.

Containerele de paza pot fi realizate in diverse dimensiuni si configuratii si pot fi instalate in orice punct de control. Ele pot include ferestre de tip ghiseu, radiator electric sau aer conditionat. Cabinele de paza vor oferi confort termic sporit indiferent de anotimp, precum si zona geografica in care se instaleaza containerele modulare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru cei interesati sa doteze santierul cu un vestiar modern si ieftin in vederea asigurarii unor conditii de munca optime, va propunem containerele modulare de tip vestiar. In oferta noastra puteti gasi usor containerul vestiar in dimensiunile dorite. El poate fi compartimentat pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs specifice.

Prin combinarea de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se pot obtine containere vestiar pentru personalul de pe santiere, terenuri de sport, piscine, etc. Containerele vestiar pot avea configurari diverse, in functie de destinatia finala a containerelor. Se pot instala vestiare simple (pentru a fi folosite de un singur grup de persoane), mixte (femei si barbati), sau vestiare personalizate cu diverse configurari (bai, grupuri sanitare, etc).

Realizam containere vestiar cu latime de 2,40 sau 3m, lungimea maxima fiind 12m. Va propunem vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, precum si vestiare cu grup sanitar de 12m.

Container scoala

Container scoala

Multi clienti se intreaba daca se pot realiza scoli sau gradinite doar din module de tip container. Echipa Containere Modulare Noi va propune containere scolare functionale, care asigura elevilor si profesorilor conditii optime desfasurarii activitatilor educationale.

Folosim containere scoala pentru a crea Sali de clasa, toalete, vestiare, Sali de mese, Sali de sport, laboratoare si cancelarie. Containele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine configuratia dorita. Se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport si cancelarie. Similar, pentru gradinite, se pot folosi containere modulare pentru a obtine 1, 2, 4, 6 Sali de clasa, sala de festivitati, sala de mese.

Containerele vor fi echipate cu grupuri sanitare cu apa curenta, fiind realizate cu material usor de igienizat. Confortul termic va fi sporit prin instalarea de sisteme de incalzire sau aer conditionat. Copiii vor invata in conditii bune, indiferent de vreme si zona geografica.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Containerele sanitare reprezinta solutii adecvate pentru extinderea unitatii existente, dar si pentru realizarea unor structuri noi precum cabinet medical, dispensar, morga, cabinet veterinar, centre de testare, centre de vaccinare, spatii de carantinare, cabinet stomatologic, etc.

Un container sanitar poate fi adaptat pentru situatii de urgenta, cand poate functiona ca spatiu de carantina, cazare temporara, precum si ca zona de triaj. Daca se doreste crearea unei zone-tampon la intrarea in spitale, clinici medicale, containerul sanitar este o solutie excelenta.

Containerele modulare sunt versatile si usor de ajustat. Un container spital poate fi extins, reconfigurat si chiar mutat intr-o alta locatie. El vine echipat pentru a fi racordat imediat dupa instalare la reteaua electrica si de apa a spitalului. Containerele de triaj pot veni cu radiatoare electrice si aer conditionat gata montate pe pereti. In containerele spital folosim podele din materiale care nu se altereaza usor de la traficul intens si pot fi usor de igienizat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi este mereu gata sa realizeze noi proiecte. Utilizam containere modulare durabile si le imbinam pentru a va oferi structura dorita, la dimensiunile si in configuratia specificate. Preturile sunt convenabile si instalarea se realizeaza rapid. Contactati-ne oricand pentru alte detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram