Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Focsani

Containere Modulare Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Focsani. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Constructiile clasice din caramida sau beton raman in topul preferintelor clientilor. Cu toate acestea, preturile ridicate si timpul mare de asteptare ii determina pe multi sa se indrepte spre constructiile alternative. Intre acestea, se evidentiaza structurile din containere modulare, care se ridica mult mai repede si au preturi mult mai mici.

Echipa de la Containere Modulare Noi va propune constructii din containere monobloc si modulare. Cu aceste constructii, partile componente (modulele) se realizeaza la interior, in timp ce asamblarea lor se desfasoara la locati clientului. Conceptul dateaza din sec. XIX, dar materialele folosite in ziua de azi fac structurile din containere la fel de solide si confortabile ca si cele clasice.

Calitatile prezentate de containere sunt numeroase, timpul redus pentru finalizare fiind una dintre cele mai apreciate de clienti. Cum cea mai mare parte a procesului de productie are loc inauntru (pana la 90%), conditiile meteo nefavorabile nu mai influenteaza construirea si nu mai au loc intarzieri. Materialele si costurile pentru fabricare sunt mai mici decat cele din constructiile clasice, pretul final pentru constructiile modulare fiind mai mic decat pentru structurile din caramida sau beton. Materialele folosite raman uscate, iar locul de munca este mai sigur. Riscul accidentelor pentru muncitori este mult diminuat in constructiile modulare.

Constructii de dimensiuni variate si cu grade de complexitate diferite pot fi realizate cu ajutorul containerelor monobloc si modulare. Cabine de paza, centre de informare turistica, magazii, garaje, parcari de biciclete, dar si organizari de santier, scoli si chiar spitale pot fi construite cu ajutorul containerelor. O calitate remarcabila pentru constructiile modulare este versatilitatea lor, tradusa prin usurinta modificarilor. Daca se doreste extinderea constructiei initiale, se pot imbina noi containere, in timp ce daca se doresc zone cu functii noi, spatiul poate fi reconfigurat. Mai mult decat atat, containerele se demonteaza usor pentru a fi instalate intr-o noua locatie.

Este posibila suprapunerea pana la 4 etaje si dotarea constructiilor modulare cu scari de interior si de exterior. Containerele de la Containere Modulare Noi se pot completa cu instalatii si accesorii, asemeni constructiilor clasice din caramida sau beton. Corpuri de iluminat, bai, sisteme de incalzire, aer conditionat, ferestre, usi, toalete, jaluzele de exterior, grupuri sanitare, etc pot fi montate in containere. In plus, containerele pot veni cu aceste instalatii gata montate, fiind gata de racordare la retelele de apa, canalizare, electricitate, Internet imedat dupa montaj.

Decorate cu materiale regasite si in cladirile clasice din beton sau caramida, constructiile modulare pot fi la fel de frumoase ca si cele traditionale. Imbinarile intre containere sunt invizibile, iar constructiile pot avea culori si finisaje placute ochiului.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare sunt compuse din stalpi de sustinere, podea, instalatie electrica, acoperis. Ele se imbina, se suprapun pentru a se obtine structurile dorite. In oferta noastra se afla containere cu latime de 2,4 sau 3m, multiplii acestora ( 4.8/6, 7.2/9 etc), in timp ce lungimea variaza de la 3 la 12m. Pentru a putea realiza constructiile dorite, este important sa alegem containere in dimensiunea cea mai potrivita. De aceea, va recomandam sa chibzuiti, pe indelete, la dimensiunile si configurarea pentru constructia finala.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In multe proiecte nu e nevoie decat de spatiul asigurat de un container, caz in care se foloseste containerul monobloc. Containerele monobloc functioneaza ca structuri independente si nu pot fi imbinate cu alte containere.

Cu structura metalica profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite chiar dupa montaj si sunt practice pentru numeroase aplicatii. Intrucat au izolare termica, aceste containere pot fi extinderi si anexe de gospodarii si chiar resedinte. In domeniul comercial, ele pot fi ajustate pentru a functiona precum containere de depozitare, dar si restaurante, cafenele, baruri, gelaterii, etc. Centrele de informare turistica, tolatele publice, statiile de autobuz si alte aplicatii similare din domeniul public pot fi realizate prin containere monobloc.

Daca va doriti o constructie pe mai multe etaje, sau daca preconizati extinderea spatiului in viitor, vom folosi containere modulare. Ele pot fi extinse prin imbinarea cu noi containere, dar si demontate si instalate in locatii noi. Atunci cand apar functii noi pentru spatiul dvs, acesta poate fi reconfigurat pentru a se obtine zonele potrivite noilor cerinte.

Containeul cu panouri sandwich este ieftin si sigur pentru diverse aplicatii. Cu invelisuri metalice si miez din material termoizolant, panoul sandwich poate fi fabricat intr-o singura zi. Containerul sandwich are buna izolare termica, temperatura in container fiind uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate pentru utilizare rapida, echipa de la Containere Modulare Noi este mereu gata sa va ajute. Instalam containere modulare la cheie, in dimensiunile si configurarile impuse de activitatile dvs. Un container amenajat in functie de preferintele si nevoile dvs este ieftin, rapid de instalat si confortabil.

Instalatii si accesorii intalnite peste tot (boiler, dus, baie, instalatie electrica, aer conditionat, etc) vor fi montate si intr-un container la cheie. Pentru structuri cu mai multe niveluri, usor de modificat in timp, vom folosi containere modulare. Utilitatea acestor containere este remarcabila, ele fiind folosite in proiecte temporare precum adaposturi pentru persoane sinistrate, dar si in constructii permanente precum scoli si gradinite.

Contactati-ne oricand pentru a va instala containerul echipat cu instalatiile si accesoriile necesare in activitatile dvs. Pentru mai multe informatii despre containere la cheie, nu ezitati sa ne contactati.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

In ziua de azi nu mai trebuie sa faceti eforturi financiare deosebite sau sa asteptati ani de zile pentru a va bucura de casa visata. Acum exista varianta de containere tip casa pe structura metalica. Fie ca sunt pe un nivel sau pe 4 niveluri, containerele modulare pentru case sunt mai ieftine si mai rapid de finalizat decat casele clasice. In plus, toate accesoriile si instalatiile din casele traditionale (aer conditionat, boiler, grupuri sanitare, bai, sisteme de incalzire, etc) pot fi montate in casele modulare containere la cheie.

O alta calitate pentru containerele modulare stil casa este versatiliatea acestora. Astfel, un container tip casa poate fi delimitat in zone cu functii distince. Daca, insa, aceste functii dispar si apar altele noi, containerul poate fi reconfigurat. Mai mult, spatiul containerului poate fi oricand marit prin imbinarea de alte containere. Daca aveti nevoie, containerul modular poate fi demontat si instalat in noi locatii.

Containerele de casa prezinta o buna eficienta energetica, obtinuta prin materiale. Astfel, peretii de container modular tip casa au izolare, iar podelele sunt din materiale cu un inalt coeficient termic. Temperatura in containere este uniforma si se reduce nevoia folosirii aerului conditionat si a sistemului de incalzire pe parcursul anului.

Termenul scurt de finalizare nu influenteaza negativ durabilitatea containerelor modulare tip casa. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul casa de coroziune. In acelasi timp, folosim materiale si produse de la producatori prestigiosi, pentru a sustine durabilitatea produselor noastre.

Putem livra casele modulare cu instalatii si accesorii si racordarea la retelele de apa, canalizare si electricitate are loc chiar dupa montaj. Casa visata poate fi casa din container, cu dimensiunile, configurarea, finisajele si culorile dorite.

Container cu terasa

Container cu terasa

Luati in considerare folosirea de container terasa pentru a completa zona de relaxare din curtea dvs. Echipa de la Containere Modulare Noi poate dimensiona si configura containerul in acord cu celelalte structuri prezente in curte.

In oferta noastra se afla doua modele de container terasa: terasa acoperita si descoperita. Balustrada este flexibila si poate fi montata si mai tarziu. Containerul terasa va avea in componenta tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Intrucat sunt versatile, containerele terasa pot fi folosite si in alte aplicatii decat cele de tip rezidential. Statii de autobuz, spatii de pauza in timpul liber, locuri de parcare pentru biciclete, gradini acoperite sunt cateva dintre locatiile in care se pot instala containere terasa.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Profitati de constructiile rapide si alegeti containere de locuit in locul caselor clasice din beton sau caramida. Cu montaj rapid si preturi avantajoase, containerele de locuit sunt tot mai cautate de clientii cu bugete fixe si determinati sa se mute in casa visata cat mai curand. In plus, un container de locuit la comanda poate fi configurat pentru confortul si nevoile familei dvs.

Casa traditionala nu doar ca presupune multe luni pentru instalare, dar aduce, in multe cazuri, amanari la finalizare. De multe ori apar cheltuieli neasteptate, ceea ce nu se intampla cu un container modular de locuit. Cum containerele se produc la interior, materialele raman uscate si nu apar intarzieri din cauza vremii.

Containerele modulare de locuit pot fi suprapuse pana la 4 etaje, procesul de imbinare fiind similar cel din jocul Lego. Containerele pentru locuit care sunt suprapuse vor avea scari interioare si exterioare. Accesoriile, instalatiile din casele clasice pot fi montate si in containerul locuinta modulara.

In final, un container de locuit egaleaza in confort si practicalitate casa clasica. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt meticulosi si au grija ca structura finala sa fie cat mai durabila in timp. In plus, imbinarile containerelor modulare vor fi invizibile, aspectul estetic fiind la fel de important ca si cel al trainiciei constructiei.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla. Acoperisul sau este din tabla zincata si protejeaza de umezala. Apa nu se aduna pe acoperis, fiind directionata departe de cladire printr-un canal de drenare. Acoperisul de container modular are instalatie electrica. Puteti personaliza containerul cu inserarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat si spoturi.

Pretul pentru un container locuinta modulara este influentat de factori precum complexitatea structurii si a configurarii, dimensiunii constructiei, numarul de etaje, accesoriile si instalatiile montate, materialele decorative folosite, etc. Containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele fara aceste instalatii. Chiar si asa, containerul de locuit are pret atractiv si mai mic decat casa traditionala din caramida sau beton.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi realizate dintr-un singur container, sau din 2, 3, 4 si chiar mai multe module. Ne procuram materialele si produsele de la cei mai renumiti producatori pentru a va putea oferi containere durabile, confortabile si sigure. Daca doriti, putem livra containere de locuit cu baie si configuratia solicitata.

Cum containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, ele pot oferi o temperatura ambientala placuta si uniforma. Eficienta energetica este obtinuta prin folosirea de panouri sandwich pentru pereti, precum si de materiale cu un coeficient termic inalt pentru podele. Iarna, veti folosi mai rar sistemele de incalzire, ia vara mai putin aerul conditionat.

Containerul de locuit cu baie este practic in multe proiecte. O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 convector si 1 boiler electric. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm, iar pentru usa si ferestrele oscilo-batante se foloseste tamplarie PVC. Un container de locuinta cu toalete are priza dubla si corp de iluminat.

In construirea de container de locuit cu toaleta se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm pentru pereti, usa si ferestre din tamplarie PVC. Se monteaza priza dubla, instalatie de iluminat si instalatia sanitara include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 vas WC.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

In oferta de la Containere Modulare Noi gasiti containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, ce pot fi adaptate la nevoile si solicitarile clientilor. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje si echipate cu elemente de bucatarie. Dupa montajul de accesorii, echipamente de bucatarie si configurarea optima a spatiului, aceste containere de bucatarie vor deveni la fel de functionale si practice precum bucatariile din cladirile traditionale din caramida si beton.

Analizati oferta noastra de containere bucatarie la preturi avantajoase, solide si practice. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece si panouri de tip sandwich poliuretan. Pentru fabricare se utilizeaza tabla zincata dublu faltuita si pentru izolare se foloseste vata minerala de sticla. Containerele bucatarie au membrana hidroizolatoare si prezinta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie include usa metalica, ferestre din PVC de tip oscilo-batant, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, precum si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Impartirea spatiului se face pentru ca spatiul sa functioneze cat mai bine pentru dvs. In timp, containerele de bucatarie pot fi modificat usor, prin imbinare de noi containere (se mareste spatiul), reconfigurare la interior si chiar relocare in locatii noi.

Trainice, montabile pe suprafete plane si inclinate, containerele bucatarie sunt excelente in diverse aplicatii si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi, gasiti modele variate de containere birouri, remarcabile pentru trainicia, versatilitatea si dinamismul lor. Rapid de instalat si avantajoase ca pret, containerele ajuta la eficientizarea activitatilor pe santiere si ateliere de productie.

Se pot imbina module prefabricate pentru se obtine container birou trainic si functional, adecvat diverselor activitati de birou. Containerul tip birou poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte, precum zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Calitatile enumerate recomanda containerele tip birou pe santiere, oricat de mici sau ample ar fi ele.

In oferta noastra se afla containere birouri variate si un container modular birou se poate instala in orice zona geografica a tarii. In urma configurarii, containerul de birouri poate fi sala de mese, sala de sedinte, etc. Se pot adauga ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, aer conditionat, etc. Ne procuram materialele si produsele de la furnizori de renume pentru ca spatiul de birou rezultat sa fie trainic, confortabil si usor de ajustat la nevoile clientului si zona geografica in care se monteaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri. Containerele au latime de 2,4 sau 3m si lungime variind intre 3 si 12m. Cele mai multe containere au inaltime de2,7m, dar se poate realiza o ajustare a inaltimii.

Containerele tip birou pot sa includa grupuri sanitare, ghisee, vitrina, etc. Personalizarea se realizeaza nu doar in termeni de dimensionare si configurare, ci si in ceea ce priveste finisajul si culorile de vopsea pentru anumite elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are in componenta sa pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie PVC. Pentru functionalitate inalta, grupul sanitar se completeaza cu priza dubla, corp de iluminat, vas WC, oglinda, lavoar, mobilier lavoar, cabina dus, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie de calitate superioara.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

Echipabile cu chiuvete si apa curenta, aceste containere sunt la fel de confortabile, sigure si eficiente ca si toaletele clasice. Pe santierele unde muncitorii sunt din diverse localitati, aceste containere cu grup sanitar sunt mereu investitii intelepte. In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, containerul modular cu WC este o solutie sigura. El poate fi completat cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dusuri, etc pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului si igienei.

Containerele modulare cu grup sanitar se pot dimensiona si configura asa cum solicita clientul. Ele sunt versatile, putand functiona ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, puteti sa ne contactati pentru containere garaj din profile metalice. Ele pot fi izolate si neizolate si pot avea doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate veni gata asamblat si pregatit pentru utilizare. Este posibila personalizarea unui container de garaj prin vopsirea sa in anumite culori si alegerea finisajelor. Se pot instala usi manuale sau automatizate.

Pentru a produce containere modulare garaje utilizam tabla zincata de 2mm profilata la rece. Acestea nu vor ceda la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si tabla cutata alba, iar peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj prezinta usa Horman, vopsita pe ambele parti. Este o usa basculanta, fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Se completeaza containerele cu instalatie electrica si usa automatizata, la cerere. La containerul garaj izolat de 7x3x2,5m se insereaza si fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti in procesul de montaj al containerelor de garaj. Acesta nu va produce reziduuri si nu va provoca daune spatiului de instalare. Garajul este solid si fixam elementele cu suruburi si sudura. Nu vor fi necesare alte finisaje. Pentru container garaj la pret convenabil, echipa noastra va sta oricand la dispozitie.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Nu este nevoie sa inchiriati sau sa achizitionati o magazie, cand exista varianta de containere modulare pentru depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin, ci si rapid de instalat si configurat. Analizati oferta noastra de containere pentru depozitare ce pot fi adaptate pentru stocarea in conditii optime a marfurilor dvs. Containerele pot fi izolate sau neizolate si pot avea latimi de 2,4 sau 3m. Lungimea lor variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m.

Pentru un container magazie nu vor fi necesare lucrari regulate de renovare si intretinere, ca in cazul depozitelor clasice din caramida sau beton. Cadrul monobloc este fabricat cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece si folosita doar la constructia de containere. Containerul modular de depozitare nu este afectat de coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie are tabla zincata lisa 0,5mm, grinzi de lemn, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Ambele variante de containere au usa in doua canate si pot fi completate cu toalete, prize, ferestre, corpuri de iluminat. Este de la sine inteles ca pretul pentru containere modulare pentru magazie creste odata cu numarul de accesorii adaugate, dar ramane mai mic decat cel al magaziilor din caramida sau beton.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Indiferent de tipul de produse comercializate, puteti sa folositi ca si magazin containerele pentru magazin. Baie, aer conditionat, echipamente specifice produselor comercializate sunt cateva dintre completarile care se pot aduce containerelor tip magazin. In timp, aceste containere modulare pentru magazine pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, reconfigurate la interior pentru a se obtine zone noi. La nevoie, ele pot fi demontate si mutate in locatii noi. Dispunem de utilajele necesare unor astfel de lucrari pentru orice container tip magazin.

Este posibila echiparea de container modular de magazin in functie de domeniul dvs de activitate. Astfel, un container magazin poate functiona ca si magazin alimentar, de piese auto, de produse de beauty, produse bio, patiserie, plafar, confectii textile, etc. Avem materialele si experienta pentru a instala container magazin de imbracaminte, carmangerie, pet shop, magazin apicol si multe altele.

Putem dimensiona si configura containerul de magazin in functie de dorintele clientului si normele de igiena impuse de domeniul de activitate. Containerele de magazin pot fi personalizate prin instalarea de sigla luminoasa, placarea peretilor de exterior si interior, alegerea finisajelor si a vopselelor pentru anumite elemente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru cei interesati de investitii profitabile pentru activitatile lor comerciale, propunem folosirea de containere comerciale ca si spatii de prezentare a produselor. Va propunem containere comerciale durabile ce pot fi completate cu echipamentele si accesoriile specifice activitatii dvs comerciale.

Un container de spatiu comercial se dimensioneaza in functie de preferintele clientului. Fiind containere personalizate, containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt alegeri perfecte pentru comerciantii cu amanuntul care isi prezinta produsele in fata clientilor.

Cu structura trainica si design personalizabil, containerele sunt utile in numeroase proiecte. Ele sunt sigure si functionale atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in activitatile permanente. Ieftine si montabile chiar si in cateva ore, containerele sunt excelente alegeri pentru afacerile comerciale mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot avea instalatii, materiale si delimitari pentru a proteja in conditii optime marfurile dvs. Ele pot fi imbinate pentru a rezulta spatii comerciale mai mari, dar si reconfigurate la interior pentru a se obtine zone cu functii noi. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7. Se completeaza cu instalatii electrice, ferestre, toalete si alte echipamente specifice activitatii comerciale pe care le gazduiesc.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt folosite si adaptate pentru a deveni gelaterii, baruri, restaurante, restaurante de tip fast-food. In functie de necesitatile clientului, se utilizeaza containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele Horeca prin includerea de suprafete mari vitrate, terase, pereti basculanti, copertine, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, in timp ce peretii de interior se pot placa cu rigips. Este posibil sa vopsim cu vopsea lavabila, sa adaugam lambriuri si parchet. Daca doriti, putem vopsi anumite elemente in culorile precizate si chiar instala sigla luminoasa pentru restaurantul dvs.

Se pot folosi containere monobloc, dar si containere modulare daca se doreste suprapunerea sau se anticipeaza o extindere dupa catva timp. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich, iar pentru ventilatie se insereaza geamuri mici. Tamplaria este excelenta si containerele Horeca pot avea diverse tipuri de usa, de deschidere. Cabina de dus, boiler electric, accesorii pentru echipamente High-tech, prize, lumini, aer conditionat, sisteme de incalzire sunt cateva dintre multele aditii ce se pot realiza la containerele Horeca.

Containere cafenea

Containere cafenea

Daca sunteti in cautarea unor spatii alternative pentru cafeneaua dvs, luati in considerare containerele cafenea. Containerul cafenea este o solutie pentru cafenele permanente si mobile, putand fi dimensionat si configurat asa cum doriti. Aer conditionat, sisteme de incalzire, echipamente specifice activitatilor de cafenea si diverse piese de mobilier pot fi montate intr-un container modular bar.

Containerul de cafenea are ferestre si usi termopan si spatiul delimitat in zone cu functii variate: zone de servit masa, spatii de depozitare, grupuri sanitare, etc. In containerul de cafenea se pot monta instalatii si accesorii care ajuta la fluxul acitivitatilor angajatilor. Daca se creeaza si zone de servire, containerul se poate dota cu piese de mobilier si instalatii pentru confortul clientilor. Urmarim ca fiecare container de cafenea sa indeplineasca normele si standardele de igiena si siguranta.

Va precizam ca putem monta in containerele de cafenea rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, piese de mobilier, ice maker, mese intarite, mese cu rafturi mobile, ice maker, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici si mijlocii de fast-food pot beneficia prin folosirea de containere fast-food ca si spatiu pentru activitati. Aceste containere comerciale pot fi dimensionate, delimitate si echipate astfel ca activitatile de fast-food sa se deruleze cat mai eficient. Daca se doresc zone de servire, avem grija ca sa configuram si accesorizam spatiul cat mai bine pentru confortul clientilor.

Accesoriile, materialele si echipamentele folosite sunt de cea mai inalta calitate pentru a obtine containere fast-food cat mai trainice. Nu ezitati sa luati in calcul containerele modulare fast-food daca doriti sa incepeti o astfel de afacere. In containere, se pot monta sisteme de incalzire, aparate de aer conditionat, usi si ferestre termopan. Delimitarea spatiului se poate face cum va este mai util, dar poate fi modificata la nevoie. Containerele pot fi imbinate cu alte containere si chiar demontate pentru instalarea in locatii noi.

Container organizare santier

Container organizare santier

La organizarile de santier, constructiile din containere au un nivel sau P+1. Se utilizeaza doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Santierele de orice dimensiune si complexitate beneficiaza prin instalarea de containere de santier, configurabile pentru a se delimita birouri, dormitoare, holuri, Sali de conferinte, Sali de mese, dusuri, toalete, etc.

In cazul in care solicitati construirea de blocuri de containere, le putem accesoriza cu scara de acces si cai de acces la exterior. Folosim containere modulare, intrucat se pot reconfigura in zone cu functii noi. Portabil si avantajos la pret, un container santier poate fi extins prin imbinarea de noi containere.

Analizati oferta noastra, in care se afla containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, ansamblu birou din 4 sau 6 containere. Dispunem de instrumentele si resursele necesare construirii de ansamblu de cazare. Avem solutii din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Chiar daca intrarile in institutiile oficiale, banci, muzee, parcarile sunt supravegheate prin camere video, prezenta paznicilor este, de cele mai multe ori, necesara. Pentru confortul si eficienta acestora se pot instala containere cabina paza cu pereti din panouri sandwich. Cum peretii au miez de spuma poliuretanica, temperatura in containerele cabine paza este uniforma.

Containerele de paza pot avea dimensiuni variate si se pot monta in orice regiune geografica a tarii. Pentru eficienta, se recomanda inserarea de ferestre tip ghiseu, iar pentru confortul termic al paznicilor recomandam echiparea containerelor cabine paza cu aer conditionat sau sisteme de incalzire.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Atunci cand muncitorii cu conditii bune pentru a avea grija de igiena lor, sunt mai productivi la locul de munca. In acest sens, containerele vestiare devin esentiale pe orice santier. Un container vestiar poate fi completat cu accesorii si instalatii, asemeni unui vestiar modern. Containerul vestiar poate fi dimensionat si configurat la numarul de muncitori, nevoile speciale ale acestora, precum si la activitatile care se vor derula la interior.

Pentru a obtine containere vestiar pentru muncitorii de pe santiere, imbinam module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich. Terenurile si salile de sport, precum si piscinele sunt alte locatii care pot beneficia de containerele vestiar. Destinatia finala duce la configurarea containerelor vestiar, care se impart in vestiare simple (doar pentru un grup de persoane) si vestiare mixte (folosite de femei si barbati). Putem instala in containerele vestiar bai, grupuri sanitare, etc. Latimea containerelor vestiar poate fi de 2,4 sau 3m, lungimea intre 3 si 12m.

Container scoala

Container scoala

Scolile si gradinitele pot functiona cu succes si in constructii din containere modulare, nu doar in constructii clasice din caramida sau beton. La Containere Modulare Noi, folosim containere scolare pentru a realiza scoli si gradinite cu durata lunga de viata si conditii bune pentru desfasurarea activitatilor educationale.

Containerele scoala pot fi imbinate pentru a rezulta Sali de clasa, cancelarie, sala de sport, biblioteca, Sali de mese, laboratoare, sala de festivitati. Prin imbinarea de containere modulare se obtin scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de sport, biblioteca si cancelarie. La gradinite, containerele modulare se imbina pentru a se obtine institutii cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Constructiile din containere vor asigura siguranta si confort copiilor si cadrelor didactice intrucat instalam aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare, diverse accesorii si echipamente.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Va sugeram sa luati in considerare containerele sanitare pentru a extinde o unitate sanitara deja prezenta sau pentru a obtine o structura noua. Dimensionate si configurate in functie de activitatile pe care le vor gazdui, containerele sanitare pot deveni cabinete stomatologice, cabinete veterinare, dispensare, farmacii, clinici medicale, morga. Pentru a se crea zone de tampon la intrarea in spitale sau clinici medicale, dar si pentru zonele de triaj, se pot folosi tot containere sanitare.

In situatiile extraordinare in care oamenii raman fara adapost, in urma inundatiilor sau a altor calamitati naturale, se poate apela tot la containerele sanitare. Acestea pot fi echipate cu aer conditionat, grupuri sanitare, bai, dusuri, boilere si alte instalatii pentru a se asigura confort si conditii decente persoanelor sinistrate.

Containerele sanitare sunt extrem de versatile si pot sa treaca oricand prin transformari. Daca se doreste, spatiul poate fi reconfigurat pentru a se adapta unor nevoi noi, dar si extins prin imbinarea de alte containere. Demontarea si relocarea containerelor sanitare in locatii noi sunt, de asemeni, posibile. Containerele sanitare vin cu instalatii pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retelele de apa, electricitate si canalizare ale spitalului.

Pentru cei interesati, putem livra si containere triaj, care au aer conditionat sau radiator gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi este gata sa va ofere structura din containere monobloc sau modulare in configuratia si dimensiunile dorite. Personalizam constructia cu finisajele, accesoriile, materialele decorative dorite si finalizam lucrarile in timp scurt. Preturile sunt atractive si suntem gata sa preluam noi proiecte. Contactati-ne pentru detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram