Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Dragasani

Containere Modulare Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Dragasani. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Printre constructiile diferite de cele clasice, se afla si constructia modulara. In constructia modulara, o structura se realizeaza in afara locatiei, in fabrica, urmand normele si standardele din constructiile clasice. Se utilizeaza aceleasi materiale ca in constructiile clasice, dar timpul de ridicare a unei constructii se injumatateste. Odata fabricate, modulele se asambleaza la locatia clientului.

La Containere Modulare Noi producem structuri din containere modulare de dimensiuni variate; timpul de realizare a acestor structuri este mult mai mic decat in cazul structurilor traditionale. Cu aceste constructii, cea mai mare parte a procesului de fabricare (aproape 90%) are loc in fabrica, departe de conditiile meteo. De aceea, riscul unor intarzieri din cauza vremii neplacute este incredibil mic. Constructiile din containere modulare vor avea, insa, aceleasi detalii si structuri sofisticate precum constructiile clasice din beton sau caramida.

Spre deosebire de constructiile clasice ce nu pot fi demontate si relocate, cele din containere modulare pot fi demontate, reconfigurate pentru noi scopuri si chiar mutate in locatii noi. Prin urmare, nevoia de materie prima si energia asociata constructiei unei noi cladiri sunt mult diminuate. Din moment ce mare parte din structura modulara se produce la interior cu materiale uscate, nu mai apare riscul ca umiditatea sa apara in constructie.

Pentru structurile din containere se pot folosi aceleasi materiale, specificatii arhitecturale ca in constructiile clasice, ceea ce explica aspectul asemanator cu modelele clasice. Modulele, insa, sunt realizate la interior si riscul unor accidente este redus. Este posibila proiectarea de containere modulare astfel incat ele sa se imbine cu exteriorul constructiilor curente. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt meticulosi si urmaresc ca imbinarile containerelor sa nu fie vizibile.

Fiecare dintre aspectele mentionate explica cheltuielile pentru constructiile din containere modulare, mult reduse fata de cele asociate cu structurile clasice din beton sau caramida. Factori precum gradul de complexitate a configurarii spatiului, numarul de niveluri, accesoriile si instalatiile montate vor influenta costul final al constructiilor din containere modulare. Containerele pot fi suprapuse pana la 4 niveluri.

Gradul de complexitate pentru constructille din containere modulare variaza mult. Se pot folosi containere monobloc si imbina containere modulare pentru a rezulta structuri simple, de tipul cabinelor de paza si al vestiarelor, dar si structuri complexe, precum organizari de santier, scoli, spitale.

Este posibila dotarea containerelor modulare cu accesorii si instalatii pentru ca racordarea la retele (apa, electricitate, canalizare, Internet, cablu TV) sa aiba loc imediat dupa montaj. La constructiile cu mai multe etaje se adauga scari interioare si exterioare. Structurile din containere modulare sunt extrem de versatile, reconfigurarea spatiului, amplificarea spatiului si relocarea realizandu-se facil.

Dimensiunile containerelor modulare

Exista diverse dimensiuni pentru containerele modulare; acestea se imbina variate pentru a se obtine structura dorita de client. In componenta unui container modular se afla podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica. Astfel, un container modular poate fi delimitat la interior in zone diverse pentru a functiona ca si cabina de paza sau ca spatiu de birouri.

La Containere Modulare Noi gasiti containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, precum si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9 etc.) Lungimea containerelor variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea clasica este de 2,7 m, dar poate fi marita la solicitarea clientului. Imbinam containerele modulare pentru a obtine constructia dorita de client. Pentru a putea fi cat mai eficienti si mai precisi in munca noastra, va sugeram sa cunoasteti cat mai bine dimensiunile dorite pentru constructia dvs finala.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Atunci cand nu doriti sa imbinati alte module pe viitor si spatiul oferit de un singur container este suficient, vom folosi containere monobloc. In multe aplicatii, spatiul oferit de containerele monobloc este suficient. Aceste containere pot fi utilizate ca si structuri de sine statatoare; imbinarea cu alte module nu este posibila cu aceste containere.

Containerele monobloc se utilizeaza in constructiile pe un singur nivel. Ele au structura metalica profilata la rece si se instaleaza rapid si facil. Containerele monobloc pot functiona ca si anexe, extinderi de gospodarii si chiar gospodarii. Ele nu sunt functionale insa doar in spatiul rezidential, ci si in cel comercial. Aici, ele pot fi adaptate si folosite pentru a deveni cafenele, baruri, restaurante, containere pentru depozitare, etc. In domeniul public, containerele monobloc pot functiona ca si toalete publice, cabine de paza, centre de informare turistica, etc.

Acolo unde proiectul necesita acum sau pe viitor supraetajare, tehnicienii de la Containere Modulare Noi vor recomanda folosirea de containere modulare. Ele se folosesc pe scara larga si pot fi suprapuse pana la maxim 4 niveluri. Containerele modulare pot fi imbinate, suprapuse, alaturate, obtinandu-se structuri complexe.

Folosim panouri sandwich si, de aceea, ridicarea unei constructii din containere modulare se finalizeaza rapid. Un container sandwich poate fi realizat intr-o singura zi. Panoul sandwich prezinta invelisuri metalice cu miez din material termoizolant (de regula se foloseste spuma poliuretanica). Containerul sandwich are multe calitati ce il recomanda pentru folosire in numeroase proiecte.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca sunteti interesat de containere amenajate in acord cu nevoile si preferintele dvs, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Realizam si asamblam containere modulare la cheie cu dimensiunile necesare in constructia finala. De multe ori, un container amenajat si accesoriile si instalatiile solicitate conteaza pentru confortul si eficienta celor care isi desfasoare activitati in container.

Un container la cheie poate fi dotat cu toate accesoriile si instalatiile tipice cladirilor: baie, dus, instalatie electrica, prize, corpuri de iluminat, aer conditionat, sisteme de incalzire si lista poate continua. Containerele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine o paleta larga de constructii simple si complexe: cabine de paza, vestiare, case de vacanta, spitale, scoli, organizari de santiere, gradinite, restaurante, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale, etc.

Confortul oferit de un container echipat cu accesoriile si echipamentele necesare activitatilor gazduite in container egaleaza nivelul de confort oferit de o cladire clasica din beton sau caramida. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere la cheie. Producem si asamblam containere modulare pentru a va oferi constructia solicitata, cu spatiul delimitat eficient pentru activitatile din container.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu mai asteptati luni in sir pentru a va muta in casa noua, cand exista varianta de containere tip casa pe structura metalica. Containerele modulare pentru case pot sa aiba un nivel sau mai multe niveluri. Aceste case modulare containere la cheie pot fi completate cu toate accesoriile si instalatiile care se afla si in casele traditionale din caramida sau beton: aer conditionat, jaluzele exterioare, sisteme de incalzire, etc.

Containerele modulare stil casa prezinta un lung sir de calitati. Cu preturi mai mici decat constructiile traditiinale, containerele casa se ridica mai repede decat acestea si permit configurarea spatiului in functie de nevoi. Un container casa are izolare termica, de aceea temperaturile se uniformizeaza in incaperi. Eficienta energetica a unui container modular tip casa este o alta calitate. Cu aceste case, nu veti folosi asa des aerul conditionat sau sistemele de incalzire. Anumite detalii din constructii contribuie la aceasta eficienta energetica. Astfel, podelele sunt realizate cu materiale care au un inalt coeficient termic, iar miezul peretilor sandwich este din material termoizolant (grosimile pot varia).

Procesul de imbinare a containerelor nu este doar rapid, ci si bland cu mediul, intrucat nu genereaza reziduuri. Asamblarea containerelor la locatie se finalizeaza rapid. In timp, containerele pot fi marite prin alipirea de noi containere, reconfigurate la interior , dar si relocate. Cum tehnicienii nostri sunt atenti la detalii, ei imbina casele modulare containere la cheie fara ca imbinarea sa se vada. O casa din containere poate sa aiba acelasi aspect exterior ca si o constructie clasica din caramida sau beton. Este posibil sa selectati culorile si finisajele pentru exterior si anumite componente pentru containerul tip casa. Va putem furniza si alte informatii despre containerele modulare tip casa cand ne contactati.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi va oferim, pe langa containere ce pot fi imbinate, containere care sunt folosite independent. Completati spatiul de relaxare de la exteriorul casei dvs cu unul dintre modelele de containere cu terasa.

Containerul terasa poate avea configuratia si dimensiunile potrivite pentru curtea dvs. Va propunem doua variante: containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Pentru ca terasa sa functioneze cat mai placut cu gradina si casa dvs, va puteti alege culoarea si finisajele cele mai potrivite. Balustrada este flexibila si se poate monta ulterior, iar acoperisul este optional.

In containerul terasa pot fi instalate prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan. Intrucat versatilitatea este o calitate evidenta, containerul terasa poate functiona si in alte aplicatii precum loc de parcare pentru biciclete, statie de autobuz, gradina acoperita, spatiu de paza la sedii de firme.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Pentru constructii rapide si ieftine, luati in considerare containerele locuinta. In timp ce casele clasice se construiesc anevoios si deseori cu multe intarzieri, containerele pentru locuit se instaleaza mult mai repede si aproape intotdeauna fara intarzieri. Delimitat la interior in functie de nevoile si preferintele dvs., containerul locuinta modulara cu pret avantajos poate fi la fel de confortabil ca o casa clasica. In containerul pentru locuit se pot monta toate accesoriile si echipamentele care se monteaza si in casele clasice. Un container de locuit are, insa, un pret mai mic decat casele clasice.

Tot mai multi clienti se indreapta spre containerele modulare locuibile, iar pretul mic este doar un motiv. Este drept ca multi clienti merg pe varianta de container modular locuit datorita pretului redus, dar alti clienti aleg containerul modular de locuit pentru versatilitatea sa. Aceasta calitate a containerelor de locuit nu o regasim la casele din caramida sau beton. Daca procesul de renovare a unei case clasice aduce mult stress si cheltuieli, dar si intarzieri, reconfigurarea, extinderea si chiar relocarea unei case din containere modulare sunt simple si usor de derulat.

In ciuda modului de construire, containerul de locuit este la fel de sigur si solid ca o casa din caramida sau beton. Containerul prezinta planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata, ce protejeaza de umeazala. Un canal de drenare la acoperis elimina riscul de colectare a apei. Decorabile cu materiale variate, containerele pot avea finisaje si detalii regasite si in casele clasice. Astfel, se pot monta pereti de lemn, caramida aparenta, rigips, corpuri de iluminat, spoturi.

Containerele modulare pot fi suprapuse pana la 4 etaje. Realizam structuri in configurari complexe si va oferim containere de locuit cu pret convenabil pentru cei mai multi clienti. Un container de locuit la comanda va cuprinde tot ceea ce doriti pentru confortul dvs: bai, aer conditionat, sisteme de incalzire, dus, etc. Diversi factori vor juca un rol important in pretul pentru containerul pentru locuit: accesoriile, instalatiile, numarul de etaje, complexitatea pentru configurarea spatiului, etc.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla si containerul de locuit cu baie. Este posibil sa folosim doar un container, dar exista numeroase aplicatii in care se folosesc 2, 3, 4 sau mai multe containere. Ne straduim sa completam containerele de locuit cu baie cu instalatii si accesorii calitative, de la producatori de prestigiu.

Peretii sunt realizati din panouri sandwich si ajuta la mentinerea unei temperaturi constante in containere. Confortul termic in containere este potrivit, panourile avand material termoizolant de grosimi variate—acest detaliu conteaza si pentru eficienta energetica a caselor din container.

Containerul de locuit cu baie se foloseste in multe proiecte. O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 lavoar, 1 mobilier lavoare, 1 cabina de dus, 1 vas WC, 1 convector (1000W), 1 boiler electric si o oglinda. Panourile sandwich folosite la pereti au miez de spuma poliuretanica de 40mm. Containerul va avea si usa si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In componenta unui container de locuinta cu toaleta se mai afla si priza dubla si corp de iluminat.

Putem veni sa montam si container de locuit cu toaleta. Pentru pereti utilizam panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm, iar pentru ferestre si usa folosim tamplarie PVC. Dotam containerul si cu instalatie de lumina, priza dubla; instalatia sanitara cuprinde 1 vas WC, 1 oglinda, 1 lavoar si 1 mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Analizati oferta noastra de containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Montam containere la dimensiunile alese de dvs si putem suprapune containere de bucatarie pana la 4 niveluri. Odata dotate cu echipamentele si accesoriile impuse de activitatile din bucatarie, containerele vor deveni la fel de practice, utile si confortabile ca si bucatariile din cladirile clasice.

Containerele de bucatarie prezinta schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich. Fabricarea este din tabla zincata dublu faltuita, iar izolarea se realizeaza cu vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Tocmai de aceea, containerele bucatarie prezinta o eficienta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie se completeaza cu de tablou de sigurante automat (la interior), instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie poate fi modificat cu usurinta pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor se realizeaza cu usurinta, asemeni si montajului care se poate efectua atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru santiere si ateliere de productie, containerele modulare birouri sunt mereu aditii excelente. Productivitatea angajatilor poate fi amplificata prin utilizarea de containere birouri, a caror delimitare duce la eficientizarea activititatilor. La Containere Modulare Noi veti gasi containere tip birou la preturi avantajoase, usor de configurat, instalat si modificat.

Un container birou din module prefabricate va ajuta angajatii pe santiere sa-si desfasoare cat mai eficient munca. Un container birouri poate avea zone cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Toate santierele, indiferent de gradul de complexitate si marimea lor beneficiaza prin montajul de containere birou.

Catalogul de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse modele de containere. Un container modular birou permite imbinarea de alte containere pentru a se extinde spatiul initial. In containerul tip birou se monteaza usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, etc. Suprapunerea containerelor modulare permite obtinerea de maximum 4 etaje, completate cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou sunt sigure si pot fi instalate in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar este util in numeroase aplicatii. Se pot alege intre doua latimi (2,4 sau 3m) si lungimi intre 3 si 12m. Inaltimea clasica este de de 2,7m, dar ea poate fi ajutata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou de adapteaza la diversele nevoi ale angajatilor, precum si zonei geografice de instalare. Aceste containere pot fi prevazute cu grup sanitar, vitrine, ghisee, diverse finisaje si culori. Grupul sanitar pentru birou prezinta pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie si ferestre (oscilo-batante) din tamplarie PVC. In grupul sanitar se adauga 1 corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 priza dubla, 1 vas WC, 1 cabina de dus si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Cum oferta de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa, ea include si containere modulare cu baie. Montam containere baie in configurarea cea mai comoda pentru dvs. Un container cu baie este ieftin, sigur si eficient in multe aplicatii. Spre exemplu, el este mai mult decat necesar turistilor in zonele de camping. Un container cu baie le este esential pentru a se curata si ingrigi.

Un container modular cu baie permite configurarea dorita si poate fi racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Daca aceste facilitati nu exista, nu se poate monta un container modular cu baie si dus.

Instalarea de container modular cu baie si dus este rapida—acesta este ideal pentru santiere si numeroase alte aplicatii cu caracter temporar. Spre exemplu, daca anticipati ca renovarea casei dvs se va extinde pe parcursul mai multor luni de zile, va recomandam sa instalati un container cu baie si dus. Acesta va va oferi conditiile necesare pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului pana cand se definitiveaza lucrarile de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar sunt alegeri inspirate in multe aplicatii, fiind nu doar rapid de instalat si ieftine, ci si versatile si usor de personalizat. Astfel, un container cu grup sanitar poate include cabine de dus, pisoare, vestiare, grup sanitar, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. La Containere Modulare Noi gasiti o gama variata de containere toalete cu preturi convenabile.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior), de aceea temperatura este uniforma in container. Montajul de container modular WC se finalizeaza rapid si este util in numeroase scenarii. El poate fi utilizat ca si toaleta pentru locatii izolate precum cabanele de la mari altitudine, toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, etc. In zonele calamitate, in care oamenii raman fara adapost, se poate apela la instalarea de containere modulare cu WC. Aceste containere vor oferi un confort important persoanelor sinistrate, mai ales daca sunt echipate si cu aer conditionat, instalatii de incalzire.

Angajatii de pe santiere au nevoie de conditii pentru a avea grija de igiena corporala si acestea se pot obtine prin instalarea de containere cu chiuvete si apa curente. Santierele de diverse tipuri, cu muncitori veniti din alte localitati, pot beneficia prin montajul de containere cu grup sanitar.

Configuratia si dimensiunile de containere modulare cu grup sanitar sunt stabilite de client si realizate cu precizie de echipele noastre. Containerele sunt folosibile in numeroase aplicatii, putand deveni anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru constructia de structuri cu grade variate de complexitate. Tehnicienii nostri experimentati monteaza cu succes numeroase modele de containere, inclusiv containere garaj. Montam containere garaj din profile metalice si puteti alege intre doua marimi: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea sau nu izolatie si il putem furniza gata asamblat. Personalizarea containerului de garaj se poate realiza prin alegerea culorilor de vopsea si a finisajelor. Daca doriti, se pot instala usi manuale sau automatizate, dar alte echipamente impuse de activitatea dvs.

Pentru fabricarea de containere modulare garaje se utilizeaza tabla zincata de 2mm profilata la rece. Containerele isi pastreaza aspectul si structura multi ani si nu sunt atacate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Pentru fabricarea tavanului se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, tabla cutata alba de 0,5mm, grinzi de lemn si vata minerala de 100mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj sunt prevazute cu usa basculanta Horman, realizata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe parti. Containerele garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Containerul garaj de 7x3x2,5m poate sa aiba feretrasta batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii nostri au grija nu doar la instalarea precisa a containerului de garaj, ci si la efectele produse de instalare asupra mediului. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nici nu va altera mediul de instalare. Containerul garaj nu va mai necesita alte finisaje si este o aditie inspirata in multe aplicatii.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

La Containere Modulare Noi veti gasi containere depozitare usor de montat si de configurat pentru stocarea in conditii de siguranta a marfurilor de diverse tipuri. Un container depozitare se monteaza rapid si poate fi delimitat la interior pentru a va fi cat mai util. Avem grija sa montam toate echipamentele si accesoriile de care este nevoie pentru ca produsele stocate sa nu se deterioreze in vreun fel. Puteti alege latime de 2,4 sau 3m pentru containerele de depozitare sau lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Containerele pot sa aiba sau nu izolare.

Spre deosebire de constructiile din caramida sau beton, nu va fi nevoie sa renovati sau sa realizati lucrari complexe de mentenanta pentru un container magazie. Utilizam cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Este o tabla utilizata doar la containere. Protejarea de coroziune a containerului modular se realizeaza prin grunduirea si vopsirea acestuia. Pardoseala este fabricata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular est realizat cu tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 1000mm, tabla zincata lisa de 0,5mm. La pereti utilizam panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa unui containe de depozitare este in doua canate. Echipam containerul cu prize, ferestre, toalete, corpuri de iluminat si alte accesorii impuse de tipul de marfuri stocate. Toate aceste accesorii si instalatii vor influenta costul final asociat cu ridicarea unui container modular de depozitare.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Intrucat exista containere pentru magazin, nu este nevoie de investitii mari pentru a incepe o astfel de afacere. In catalogul Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine cu preturi atractive pentru clienti. Echipabil cu baie, aer conditionat si alte accesorii impuse de domeniul activitatilor dvs, un container magazin poate oferi toate conditiile necesare bunei desfasurari de activitati comerciale. In plus, procesul de montaj al unui container tip magazin se deruleaza rapid.

Un container modular magazin este nu doar ieftin si rapid de instalat, ci si usor de configurat si transformat. De altfel, multi clienti comerciali apeleaza la aceste containere tip magazin, intrucat ele pot fi usor reconfigurate la exterior. Daca se doreste marimea spatiilor, adaugarea de noi containere este cea mai eficienta metoda. Sa nu uitam ca aceste containere sunt si usor de mutat in noi locatii.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, urmand ca si configurarea la interior sa o realizam asa cum doriti. Un astfel de container poate fi astfel delimitat la interior pentru a functiona ca si magazin alimentar, magazin de confectii, petshop, magazin de piese auto, produse cosmetice, produse bio, etc.

Urmarim ca spatiul creat sa indeplineasca maxim toate conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul activitatii dvs. Personalizarea de containere de magazin merge dincolo de dimensiuni, configurare, sau accesorii instalate. Va puteti, de asemenea, alege culorile si finisajele pentru container.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca suntetin interesat de un container spatiu comercial la pret atragator, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale pot avea configuratia si dimensiunile ideale pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai eficient.

Latimea acestor coontainere comerciale poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai productiv, montam toate accesoriile si instalatiile necesare: feretre, instalatii electrice, echipamente, toalete, etc. Afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientului, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial.

Va propunem containere comerciale de vanzare la preturi mici pentru a va putea creste profitul in afacerea dvs. Aceste containere se instaleaza in cateva ore si folosesc atat pentru activitati comerciale permanente, cat si pentru activitati comerciale temporare. Ele rezista la conditiile meteo nefavorabile si pot suporta modificari. Reconfigurarea, extinderea si chiar relocare sunt posibile fara mare dificultate.

Containere Horeca

Containere Horeca

In domeniul Horeca se pot folosi containere Horeca pentru a se obtine spatii precum cafenele, baruri, street food, gelaterii, etc. Utilizam atat containere comerciale de tip monobloc, cat si containere modulare. Containerele Horeca se pot adapta in functie de activitatile desfasurate in ele si in conformitate cu preferintele dvs. Astfel, se pot monta pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Va puteti alege culorile pentru anumite elemente si placa peretii de exterior cu lemn sau piatra. Exista tipuri de usa diverse, tipuri diferite de deschidere—alegeti cum convine mai mult afacerii dvs! Putem chiar completa containerul cu sigla luminoasa.

Cand folosim containere modulare, putem suprapune containerele. Daca nu se urmareste suprapunerea sau extinderea pe viitor, recomandam utilizarea de containere monobloc. Putem placa peretii (din panouri sandwich) de la interior cu rigips. Daca doriti, putem decora containerul cu lambriuri, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Asiguram ventilarea acestor containere Horeca cu ferestre mici. Integrarea de prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, ventilatie, cabine de dus, incalzire, boiler ajuta la crearea confortului pentru angajati si clienti.

Containere cafenea

Containere cafenea

Alegeti containere pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Indiferent de dimensiuni, putem monta repede si sigur container cafenea acolo unde aveti nevoie. Echipam containerul modular bar cu toate accesoriile si echipamentele impuse de specificul activitatilor din cafenea. Astfel, instalam aer conditionat, sisteme de ventilatie si alte echipamente necesare confortului.

Daca doriti, montam ferestre si usi termopan in diferite dimensiuni. Configurarea spatiului de container de cafenea o realizam pentru o eficienta desfasurare a activitatilor dvs. Pretul pentru un astfel de container este avantajos. Factori precum complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele aditionale montate, numarul de etaje vor influenta pretul final pentru containerul de cafenea.

La interior, containerul de cafenea poate fi delimitat in zone cu diverse functii: zone de servit masa, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. In functie de cerintele dvs, putem monta numeroase accesorii, precum: piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu raft mobil, mese cu chiuvete si rafturi, instalatii electrice, ice maker etc.

Container fast food

Container fast food

Daca doriti sa initiati o mica afacere de tip fas-food, luati in calcul folosirea unui container fast food ca si spatiu pentru afacerea dvs. Aceste containere comerciale se monteaza usor, rapid si configurarea lor este facila si modificabila in timp.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi au experienta necesara pentru a monta containere modulare fast-food cu pret convenabil pentru clienti. Dotam containerele fast-food cu echipamentele si instalatiile impuse pentru desfasurarea in conditii de igiena si siguranta a activitatilor de fast food. Ferestre din termopan, usi, sisteme de incalzire, aer conditionat sunt cateva dintre mijloacele prin care se poate personaliza containerul fast-food. Delimitam spatiul de container fast-food astfel ca activitatile dvs sa aiba loc in cel mai eficient si sigur mod.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la containerele pe nivel parter sau P+1. Utilizam doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier pot fi utilizate in toate tipurile de santier, chiar daca au dimensiuni mari sau grade inalte de complexitate. Containerele pot fi configurate pentru a se obtine birouri, toalete, dusuri, Sali de mese, dormitoare, Sali de conferinta, holuri, etc.

Dispunem de echipamentele si resursele necesare pentru a ridica blocuri de containere, la care adaugam scari de acces exterioare si cai de acces. Containerul de santier permite realizarea cu usurinta de ajustari. Astfel, spatiul sau se poate mari prin adaugarea de noi containere, dar se poate efectua si o noua reconfigurare a spatiului. Daca este nevoie, containerul poate fi mutat in locatii noi. Va punem la dispozitie ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. In oferta noastra se afla si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.Acolo unde se doreste cazarea muncitorilor, putem monta ansmabluri de cazare cu 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Intrarile in institutiile oficiale, banci, cladirile de birouri, precum si parcarile necesita supraveghere si de catre paznici. Pentru siguranta si confortul acestora va propunem sa instalati container cabina paza. Containerele cabina paza cu pereti din panouri sandwich asigura o temperatura uniforma, avand izolatie din spuma poliuretanica.

Realizam containere de paza la dimensiunile solicitate si le montam acolo unde aveti nevoie. Pentru confortul termic al paznicilor pe toata perioada anului, va sugeram sa apelati la instalarea de radiator, electric si aer conditionat. Se pot monta ferestre tip ghiseu pentru functionalitate. Datorita constructiei si posibilitatii de utilizare a sistemelor de incalzire sau racorire, aceste containere paza pot fi utilizate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru a spori confortul si, implicit, productivitatea muncitorilor pe santiere, va recomandam sa instalati containere modulare de top vestiar. Ele permit configurarea in functie de numarul de muncitori si preferintele acestora.

Containerele vestiare sunt ideale pentru santiere, dar pot fi instalate si pentru persoanele care utilizeaza piscine sau terenuri de sport. Scopul final este cel care influenteaza modul de delimitare la interior. Astfel, putem monta vestiare simple (doar pentru un grup de persoane) si vestiare mixte (folosite de femei si barbati). Containerele vestiare pot fi dotate cu bai, grupuri sanitare, alte accesorii.

Containerele vestiar pot avea 2,4 sau 3m latime si lungime intre 3 si 12m. In oferta noastra se afla vestiare cu grup sanitar lungi de 12m, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt suficient de solide pentru a fi folosite si pentru gradinite si scoli. Containerele scoala se utilizeaza pentru a se realiza Sali de festivitati, Sali de clasa, Sali de mese, biblioteca, laboratoare, cancelarii, vestiare. Montam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Gradinitele pot sa aiba 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Pentru ca siguranta, confortul si igiena copiilor sa fie maxime, instalam grupuri sanitare, sisteme de incalzire, aer conditionat si folosim materiale rezistente la trafic intens si usor de curatat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Atunci cand se doreste extinderea unei unitati medicale existente sau ridicarea unei noi structuri, luati in calcul constructiile din containere sanitare. In catalogul Containere Modulare Noi se afla containere sanitare ce ajuta la realizarea de unitati sanitare precum: cabinete stomatologice, cabinete veterinare, dispensare, centre de testare si vaccinare, morga. Tot cu ajutorul containerelor sanitare se pot crea zonele de tampon de la intrarile in spitale si clinici medicale, precum si zonele de triaj din aceleasi unitati.

Containerele sanitare se pot utiliza si in zonele afectate de inundatii si alte calamitati naturale, unde oamenii raman fara adapost. Ele pot cuprinde dus, baie, grupuri sanitare, sisteme de incalzire, aer conditionat si au podele din materiale rezistente la trafic si usor de igienizat. Containerele vor fi utile oamenilor ramasi fara adapost pentru actiunile de curatare si ingrijire a corpului.

Versatilitatea containerului sanitar este o calitate importanta. Atunci cand este nevoie, spatiul poate fi reconfigurat sau marit prin alipirea de noi containere. La nevoie, containerele sanitare sunt mutate in locatii noi. Intrucat un container sanitar vine cu instalatii, el poate fi racordat imediat dupa montaj la reteaua de apa, electricitate, canalizare din spital.

Daca doriti, avem si containere triaj—ele pot fi livrate cu aerul conditionat sau radiatorul electric gata montat pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii din containere modulare si monobloc, echipa de la Containere Modulare Noi va sta oricand la dispozitie. Putem ridica structuri cu grade de complexitate variate, in configurarea si cu dotarile solicitate. Preturile sunt avantajoase si instalarea se finalizeaza rapid. Contactati-ne pentru mai multe detalii chiar azi.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram