Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Deva

Containere Modulare Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Deva. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Daca sunteti interesat de alte tipuri de constructii decat cele clasice din caramida sau beton, va prezentam optiunea caselor modulare. Acestea sunt constructii prefabricate, compuse din mai multe module (sectiuni). Construirea lor este speciala intrucat sectiunile de module sunt produse intr-un loc, asamblarea lor realizandu-se la locatia clientului. La Containere Modulare Noi veti gasi o colectie generoasa de containere modulare, utilizabile in numeroase aplicatii. Containerele se pot alatura, imbina, suprapune pentru a se obtine constructiile dorite.

Constructiile din containere modulare se ridica repede, datorita structurii si a modului de asamblare. Costurile pentru constructiile din containere sunt avantajoase si mai mici decat cele ale constructiilor clasice din caramida sau beton. Modulele prefabricate pot fi folosite in mod singular, sau combinate intre ele. Containerele modulare sunt larg raspandite, de la structuri simple de tipul vestiarelor si al cabinelor de paza si pana la structuri complexe precum organizarile de santiere, scoli, gradinite, spitale.

Modulele container nu pot fi supraetajate mai mult de 4 niveluri, dar aceasta limitare este echilibrata prin versatilitate, timp scurt de instalare, preturi accesibile. Cladirile supraetajate au scari interioare si exterioare si spatiul poate fi configurat asa cum doriti. Echipa de la Containere Modulare Noi echipeaza constructiile modulare cu instalatii pentru a fi racordate rapid la retelele de apa, canalizare, electricitate, Internet, cablu TV, etc.

Containerele modulare au multe calitati, versatilitatea fiind una esentiala. Putem realiza constructii la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. In plus, containerele modulare pot fi oricand modificate pentru a fi adaptate la noile cerinte si nevoi. Astfel, containerele modulare pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, dar si reconfigurate la interior. Daca este nevoie, ele se demonteaza si se instaleaza intr-o noua locatie.

Ca si cum lista calitatilor pentru constructiile din containere modulare nu ar fi fost suficient de lunga, ea continua cu preturile atractive. Daca va doriti casa visurilor, dar aveti un buget limitat, va propunem casa din containere modulare—costurile sunt convenabile pentru cei mai multi dintre dvs!

Dimensiunile containerelor modulare

Utilizam containere modulare de marimi variate pentru a va oferi constructia dorita. Un container modular include podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica. El poate fi configurat pentru a indeplini functii diverse, de la spatiu de servire pentru un fast-food stradal la camera intr-o locuinta sau spatiu de birouri.

La Containere Modulare Noi va oferim containere modulare cu latimi de 2,4 si 3m, precum si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containere modulare variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m. Va sugeram sa analizati cu atentie dimensiunile dorite pentru constructia dvs.

Constructiile ridicate pot indeplini cu succes nevoile si preferintele dvs, dar este fundamental sa alegeti cu atentie dimensiunile pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Exista situatii in care un container ofera spatiul suficient pentru activitatea dvs. In acest caz, se va folosi un container monobloc. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri de sine statatoare si nu se pot imbina cu alte containere.

Containerele monobloc se utilizeaza in aplicatiile unde este nevoie doar de un singur nivel. Ele se ridica pe structura metalica profilata la rece si asamblarea lor este rapida. Containerele monobloc se pot utiliza atat in aplicatii rezidentiale (case, anexe, extinderi de gospodarii), cat si pentru activitatile economice (containere de depozitare, containere adaptate pentru restaurante, baruri, cafenele, centre de informare, cabine de paza, etc). Containerele monobloc se pot folosi si ca spatii publice (birouri, toalete, depozite). Pentru containere la comanda, va rugam sa apelati cu incredere la echipa noastra.

Containerele modulare sunt realizate din structura metalica profilata la rece si sunt special gandite pentru constructii cu parter si etaj. Cu aceste containere modulare se pot obtine cladiri cu maximum 4 etaje. Datorita realizarii de container modular la comanda in fabrica, nu este nevoie decat de un proces minutios pentru asamblare.

Folosirea de container cu panouri sanwich inseamna reducerea timpului pentru construire. Poate sa dureze o singura zi pentru a se construi un container sandwich. Panoul sandwich folosit la container are invelisuri metalice si un miez din material termoizolant. Un container panouri sandwich este extrem de versatil si poate fi folosit in aplicatii foarte variate.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie containere amenajate, gata de folosire. Ne ocupam si de fabricarea de containere modulare la cheie, la dimensiunile dorite de client. Va putem monta un container amenajat cum aveti nevoie pentru activitatile dvs.

Un container la cheie poate fi echipat cu accesoriile si instalatiile pe care le doriti: instalatie electrica, baie, dus, aer conditionat, etc. Putem imbina containere modulare pentru crea constructia dorita de client, fie ca vorbim despre cabine de paza, scoli, case de vacanta, adaposturi temporare pentru oamenii sinistrati in urma unor inundatii.

Un container echipat cu instalatiile dorite poate oferi acelasi nivel de confort ca si o cladire traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa noastra pentru containere la cheie; le putem realiza la dimensiunile dorite, iar spatiul interior poate fi delimitat asa cum aveti nevoie pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu va opriti din planul de a avea casa dorita; analizati varianta de containere tip casa pe structura metalica, in configuratia potrivita pentru familia dvs. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel, sau supraetajate. Casele modulare containere la cheie pot prezenta scari interioare si exterioare, dar si accesoriile obsnuite pentru o casa: aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

Daca renovarea unei case clasice este anevoioasa si scumpa, acest aspect nu este valabil la containerele modulare stil casa. Locuintele pot fi transformate pentru a se obtine spatii noi. Compartimentarea unui container tip casa se poate modifica facil. Extinderea este si ea usoara, fiind posibila prin adaugarea de noi containere.

Containerele de casa pot fi imbinate pe orizontala, dar si pe verticala, pentru a se obtine supraetajarea (maxim pana la 4 etaje). Peretii unui container modular tip casa sunt bine izolati, iar temperatura ramane constanta la interior. In plus, podelele sunt fabricate cu materiale cu un coeficient termic inalt, ceea ce contribuie la confortul termic inalt si eficienta energetica pentru casa din container. Cheltuielile pentru energie cu o astfel de casa sunt mici, datorita eficientei energetice.

Pentru a se obtine structurile din containere modulare tip casa nu trec multe luni, ca in cazul constructiilor clasice din caramida. In ciuda vitezei de asamblare, stabilitatea si durata de viata pentru structuri sunt surprinzatoare. Folosim materiale de la producatori de incredere pentru a fi siguri ca structurile rezultate vor fi cat mai trainice. In plus, tehnicienii nostri sunt minutiosi in imbinarea containerelor pentru o cat mai buna stabilitate a constructiilor.

Fiind vopsit in camp electrostatic, un container casa nu isi pierde nici aspectul si nu cedeaza la coroziune. Casa din container va prezenta culorile si finisajele dorite. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul Containere Modulare Noi veti gasti numeroase modele de containere ce pot functiona si ca elemente de sine statatoare. In functie de cum doriti sa arate constructia finala, putem executa diverse tipuri de executie. Tehnicienii nostri sunt experimentati si realizam structuri conform preferintelor clientilor.

Pentru un container terasa, va oferim doua tipuri: terasa acoperita sau descoperita. Ambele modele de terasa pot fi echipate cu podea pentru terasa de calitate inalta si va puteti alege si culoarea vopselei. Acoperisul este optional si balustrada este flexibila, ceea ce contribuie la diversificarea modelelor de terasa pe care le putem obtine. Balustrada are inaltime de 1,1m si se poate monta si separat, pentru a se integra cat mai bine.

Echipam containerele terasa cu acoperis cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Alte aplicatii in care se pot utiliza aceste containere terasa sunt: statii de autobuz, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Analizati optiunea de containere de locuit intrucat nu sunt doar usor de instalat si ieftine, ci si usor de configurat asa cum va doriti. Containerele de locuit au pret atractiv pentru cei mai multi dintre clienti—un motiv in plus pentru care tot mai multi le aleg in defavoarea caselor traditionale din caramida sau beton. Un container de locuit la comanda poate fi realizat asa cum isi doreste clientul, in configuratia specificata.

Exista multe motive pentru care multi clienti nu mai aleg casele clasice din caramida sau beton. Pe langa costurile mari, timpul de asteptare lung ca si motive esentiale, se adauga si procesul de constructie. In multe cazuri, acesta este anevoios si de multe ori apar probleme si intarzieri in finalizarea constructiei. Astfel de probleme nu apar cu structurile din containere. Un container modular de locuit nu este doar mai ieftin, mai repede de ridicat, dar si mai simplu. Procesul de instalare rareori ridica probleme si finalizarea casei are loc mereu la timp.

Se pot utiliza containere modulare de locuit si pentru a ridica structuri pe mai multe etaje. Cu un proces de asamblare ce aminteste de jocul Lego, constructiile din containere locuinta sunt solide, stabile si rezistente la cutremur. Este drept ca nu se pot ridica mai mult de 4 etaje, dar constructia este functionala si completata cu scari interioare si exterioare. Un container locuinta modulara permite delimitarea spatiului asa cum aveti nevoie si poate fi echipat cu accesoriile fundamentale (aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, bai), precum si alte instalatii.

Un container de locuit poate arata la fel de atragator ca si o casa clasica din caramida sau beton. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi se focuseaza nu doar pe asamblarea pentru rezistenta constructiei, ci si se preocupa ca lucrarea finala sa fie cat mai estetica. Ea va avea culorile, finisajele dorite, iar imbinarile vor fi total ascunse.

Nu trebuie sa va faceti grija ca locuinta dvs din containere nu va rezista expunerii la conditiile meteo. Un container pentru locuit este fabricat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si are acoperis din tabla zincata pentru protectia impotriva umezelii. Un canal de drenare a apei nu lasa apa sa se adune pe acoperis. In plus, acoperisul unui container modular are instalatie electrica. Personalizarea containerelor este ampla si ele pot fi dotate cu pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi. Containerul poate fi decorat cu diverse materiale si instalatia electrica se monteaza si la camerele suprapuse.

In ceea ce priveste preturile pentru containere modulare pentru locuit, trebuie sa amintim ca ele sunt influentate de instalatiile (sanitare si electrice) cu care sunt echipate containerele. Numarul de etaje, precum si gradul de complexitate al configurarii sunt, de asemenea, factori care influenteaza costurile pentru containerele modulare locuibile. Cu toate acestea, pretul pentru un container locuinta modulara va fi mereu mai mic decat cel pentru o casa clasica din caramida sau beton. Daca sunteti interesat de container de locuit cu pret convenabil, contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Personalizarea containerelor de locuit este un argument important in alegerea acestui tip de constructie pentru casa dvs. Se utilizeaza 1 singur container, dar cele mai multe structuri au 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ne alegem atent colaboratorii si cautam produsele cele mai bune de pe piata pentru a finaliza constructiile noastre. Putem furniza containerele de locuit cu baie in diverse configuratii si cu instalatiile precizate.

Panourile sandwich pentru peretii containerelor au grosimi variind intre 60 si 100mm si contribuie la mentinerea temperaturii constante in containere. Termoizolarea pentru containerele de locuit cu baie este eficienta astfel ca se reduce nevoia folosirii sistemelor de incalzire iarna si a aerului conditionat vara. Casele din container au o buna eficienta energetica.

Pentru cei interesati, oferim container de locuit cu baie cu pret atractiv. In componenta unei case container cu grup sanitar se afla 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector (1000w), 1 boiler electric (50L). Peretii containerului sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Se foloseste tamplarie PVC atat pentru usa (700x2000mm), cat si pentru ferestre oscilo-batante (600x60mm). In containerul de locuinta cu toaleta se instaleaza si priza dubla si corp de iluminat.

In oferta noastra se afla si container de locuit cu toaleta. Si peretii acestuia sunt tot din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa (700x2000mm) si ferestrele oscilo-batante (600x600mm) se utilizeaza tot tamplarie PVC de culoare alba. Containerul contine si instalatie de lumina si priza dubla. Instalatia sanitara cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si o oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Oferta de containere de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa si include si containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Se pot realiza, insa, containere si la dimensiunile dorite de client. Containerele de bucatarie sunt solide, supraetajabile (pe 4 etaje) si permit instalarea echipamentelor necesare activitatilor din bucatarie. Pot fi completate cu toate elementele de bucatarie dorite, pentru a functiona la fel de bine, sigur si confortabil ca si bucatariile din cladirile traditionale.

Containerele de bucatarie au preturi atractive si egaleaza in functionalitate bucatariile din cladirile traditionale. Containerele bucatarie pot fi fabricate din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Containerele bucatarie au tabla zincata dublu faltuita si izolare din vata minerala de sticla, precum si membrana hidroizolatoare. Toate aceste detalii explica izolarea fonica si termica oferita de containerele bucatarie.

Containerul bucatarie are ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, usa metalica. El poate fi echipat si cu prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Daca doriti, puteti reconfigura containerele de bucatarie, extinde prin adaugarea de noi containere si chiar muta in locatii noi. Instalarea si demontarea containerelor se realizeaza rapid. Versatile si utile, containerele bucatarie se pot instala atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Constructiile ridicate rapid si la preturi mici au fost mereu necesare in santiere, unde constructiile permanente sunt total inutile. Astfel, se explica, de ce constructiile din containere modulare sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi se afla si containere birouri, care se impun cu flexibilitatea, stabilitatea, dinamismul, dar si preturile avantajoase.

Un container birou realizat din module prefabricate poate oferi mediul de lucru propice muncii eficiente pentru angajati. Intr-un container tip birou se pot crea spatii cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Utilizarea de containere tip birou pe santiere este mai mult decat fireasca.

Containere Modulare Noi va ofera diverse modele de containere birouri. Un container modular birou ofera spatiu configurabil asa cum aveti nevoie si poate fi instalat in orice loc. Astfel, un container de birouri poate fi sala de mese, de sedinte, dotat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare. Se poate realiza supraetajarea containerelor, caz in care se pot instala nu doar scari interioare, ci si exterioare. Containerele de birou pot fi oricand modificate, extinse sau relocate. Ele se pot instala in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este in topul preferintelor pentru clientii nostri. El poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi variind intre 3 si 12m. Inaltimea poate fi clasica sau adaptata la solicitarile clientilor (mai inalte de 2,7m).

Putem completa containerele tip birou asa cum aveti nevoie, adaptate la locatia geografica, nevoile angajatilor. Containerele pot fi echipate cu vitrine, ghisee, grup sanitar si pot fi vopsite in culorile dorite. Grupul sanitar pentru containerul birou este fabricat cu pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante (600x600mm) si usa (700x2000mm) din tamplarie PVC alba. In grupul de sanitar se pot adauga 1 vas WC, corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus si boiler electric (50L).

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Pentru containere modulare cu baie, nu ezitati sa consultati oferta de la Containere Modulare Noi. Echipa noastra poate instala containere baie configurate cum doriti, la preturi convenabile. Un container cu baie este o alegere inspirata pentru multe proiecte.

Spre exemplu, in locatiile de camping, un container cu baie este o investitie fireasca pentru igiena turistilor. Un container modular cu baie ofera siguranta si confortul de care au nevoie oamenii pentru actiunile de spalare si curatare. Technicienii nostri sunt experimentati si instaleaza containerul de baie cu dus astfel ca racordarea la reteaua de apa si de canalizare sa fie imediata. Nu se poate instala un container modular baie si dus daca nu exista aceste facilitati.

Delimitarea spatiului la interior se poate realiza asa cum aveti nevoie. Un container modular cu baie si dus se monteaza repede, fiind o aditie excelenta pentru orice santier. Daca sunteti in proces de renovare a casei, un container modular cu baie si dus va fi important pentru igiena familiei dvs pana la finalizarea lucrarilor.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi echipate cu accesorii si instalatii ce ajuta la confortul persoanelor care le folosesc. In containerele modulare se pot instala: pisoare, vestiare, grup sanitar, cabine de dus, chiuvete, boilere, instalatii de incalzire a apei, etc.

Un container cu grup sanitar prezinta pereti din panouri sandwich (izolatia este din spuma poliuretanica) ce ajuta la mentinerea unei temperaturi constate. Procesul de instalare se desfasoara repede si containerul este functional in multe proiecte. El poate functiona ca si toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea de santier, toaleta pentru constructii izolate, cabane montane, etc.

Anagajatii pe santiere vor aprecia aceste containere, echipabile cu chiuveta si apa curenta. Containerele cu grup sanitar sunt ideale pentru firmele de constructii cu muncitori din alte localitati. In zonele afectate de inundatii, alte calamitati, aceste containere vor asigura igiena de baza pentru oamenii ramasi fara adapost. Un container modular cu WC poate fi echipat cu boiler, instalatii de incalzire pentru a fi folosit de persoanele sinistrate.

Containerele modulare pot fi montate in configuratia si cu dimensiunile necesare aplicatiei. Ele sunt extrem de versatile, servind ca anexe de birouri din module container, la fabrici si adaposturi pentru persoanele ramase fara adapost in urma unor calamitati naturale.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt experimentati si preiau proiecte dintre cele mai diverse. Daca aveti nevoie de containere garaj, va putem ajuta prin montarea de containere garaj din profile metalice. Dispunem de doua variante: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Puteti, de asemeni, sa alegeti intre un container tip garaj izolat si unul neizolat, dar si sa decideti finisajele si culorile pentru containerul de garaj. El poate fi livrat gata ansamblat. Se poate personaliza containerul cu diverse finisaje, usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt realizate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite pentru a nu fi afectate de coroziune si pentru a-si mentine aspectul. La tavan se foloseste tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba de 0,5mm si grinzi de lemn.

Ambele variante de garaj (de 6, respectiv 7m) includ usa basculanta Horman (2450x2125mm), produsa din blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticala; usa este vopsita pe ambele parti. Containerele tip garaj se completeaza cu instalatie electrica si usa automatizata. Modelul de 7x3x2,5m poate include si fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Instalarea de containere garaj decurge repede si nu produce reziduuri. Tehnicienii nostri lucreaza cu grija pentru a nu altera mediul de instalare. Nu vor fi necesare alte finisaje si containerul garaj este o alegere practica in multe contexte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla si containere depozitare. Un container depozitare este ieftin, usor de montat si configurat. El poate include accesorii pentru ca stocarea marfurilor sa fie cat mai eficienta. Va propunem containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m latime si lungime de 3, 6 , 9 sau 12m. Inaltimea pentru containere este de 2,7m si ele pot fi cu sau fara izolare.

Un container magazie reprezinta o investitie excelenta pentru numeroase proiecte. Constructiile clasice au mereu nevoie de reparatii si renovari, dar constructiile container nu impun astfel de lucrari. Se foloseste cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece (se utilizeaza doar la containere). Containerul modular depozitare rezista la coroziune deoarece este grunduit si vopsit. La pardoseala se foloseste tabla zincata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si placaj Tego de 21mm.

Tavanul pentru containerul modular de magazie este fabricat cu vata minerala de 1000mm, tabla zincata lisa 0,5mm, tabla cutata de 0,35mm si grinzi de lemn. Pentru pereti se apeleaza la panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica de 40mm. Usa containerului este in doua canate si containerul se accesorizeaza si cu prize, corpuri de iluminat, toalete, ferestre. Cu cat sunt mai multe accesorii si instalatii, cu atat mai mari vor fi preturile pentru containerele depozitare.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Fie ca sunteti la inceput de drum, fie ca va ganditi sa va optimizati afacerea, va propunem sa analizati folosirea de container pentru magazinul dvs. La Containere Modulare Noi va oferim diverse container tip magazin cu baie, aer conditionat si alte accesorii necesare in vanzarea produselor dvs. Containerele modulare pentru magazine pot fi modificate si extinse prin imbinarea de noi containere. Configurarea spatiului se poate face in functie de nevoile magazinului dvs. Daca este nevoie, containerul poate fi amplasat oricand intr-o alta locatie.

Putem ajusta orice container modular de magazin la domeniul dvs de activitate. Astfel, un container poate fi folosit pentru magazin de piese auto, magazin alimentar, imbracaminte, confectii textile, produse de beauty, produse bio, petshop, plafar, patiserie, etc. Instalam containerul de magazin in dimensiunile solicitate si configurarea optima pentru magazin. Avem grija ca spatiul creat sa respecte normele de igiena impuse de domeniul activitatii. De asemenea, putem personzaliza containerul de magazin in culorile, finisajele, detaliile, accesoriile dorite.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

La Containere Modulare Noi paleta produselor este vasta si include si containere comerciale de vanzare la preturi convenabile. Containerele comerciale sunt ieftine, rapid de instalat si de personalizat in acord cu nevoile clientului.

Containerul de spatiu comercial se realizeaza cu dimensiunile cerute de client. Aceste containere personalizate pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9, sau 12m si inaltime de 2,7m. Lista accesoriilor si a instalatiilor care se pot monta este lunga si include toalete, instalatii electrice, ferestre, accesorii specifice activitatilor comerciale. Un container comercial este mereu o achizitie inspirata pentru afacerile care implica prezentarea produselor in fata clientilor.

Containerele comerciale sunt practice in diverse tipuri de afaceri temporare si permanente. Instalarea unui container poate sa se finalizeze in cateva ore, fara insa a se pierde din rezistenta la conditiile meteo si utilizarea intense. In plus, modificarea configurarii la interior, extinderea containerelor (prin adaugarea de alte containere) si chiar relocarea lor sunt realizabile usor.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca se refera la containerele folosite pentru cafenele, street food, gelaterie, etc. Vorbim despre containere comerciale de tip monobloc si modulare. Containerele Horeca pot fi echipate conform nevoilor impuse de afacerea dvs. Astfel, ele pot avea suprafete mari vitrate, copertine, bazine ce colectare a apei reziduale, pereti basculanti. Pentru placarea peretilor de exterior se poate alege lemnul, piatra, iar anumite pot fi vopsite in culorile decise de client. Exista mai multe tipuri de usa si de deschidere disponibile si este posibila si integrarea de sigle luminoae. Personalizarea poate sa cuprinda si folosirea de vopsea lavabila, lambriuri, etc.

Containerele modulare pot fi suprapuse pentru constructii supraetajate, dar se pot folosi doar containere monobloc acolo unde nu este nevoie de extindere. Pentru pereti se utilizeaza panouri sandwich, iar la interior se poate placa cu rigips. Ventilatia se asigura prin introducerea de ferestre mici, iar confortul si functionalitatea se obtin si prin instalarea de prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech, sisteme de incalzire, aer conditionat, boiler, cabina de dus.

Containere cafenea

Containere cafenea

Daca detineti o cafenea fixa sau mobila, un container cafenea va poate ajuta sa va eficientizati activitatea comerciala. Montam container cafenea in dimensiunile solicitate si cu instalatiile impuse de aceasta activitate. Un container modular bar este confortabil si echipabil cu aer conditionat si sistem de incalzire.

Ne concentram ca echiparea containerului de cafenea sa respecte normele de igiena si siguranta impuse in cafenele. Putem completa containerul cu ferestre, usi termopan in dimensiunile dorite si montam accesoriile necesare. Vom delimita spatiul la interior pentru a crea zone cu functii diferite. Astfel, containerul poate fi organizat pentru a include zone de servit masa, grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc.

Accesorizarea si personalizarea containerului de cafenea poate sa continue cu mese cu raft mobil, mese intarite, piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile de fast food mici si mijlocii pot beneficia prin utilizarea in activitate de containere fast food. Aceste containere comerciale sunt ieftine, rapid de instalat si de accesorizat pentru diferite domenii.

La Containere Modulare Noi avem tehnicieni experimentati care monteaza repede si sigur containere modulare fast food cu pret rezonabil pentru clienti. Containerele pot fi completate cu instalatii si echipamente necesare in activititatile de fast food. Putem sa instalam aer conditiona, ferestre din termopan, usi, etc. Delimitarea spatiului in containerul fast-food se poate realiza pentru a va putea desfasura cat mai optimi activitatile.

Container organizare santier

Container organizare santier

In organizarile de santier se utilizeaza containere pe un singur nivel sau P+1. Folosim doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt versatile si le putem folosi in toate tipurile de santier. Ele pot cuprinde dusuri, toalete, dormitor, birou, Sali de mese, Sali de conferinte, holuri, etc.

Daca suneti interesat de blocuri de containere, putem sa adaugam cai de acces si scari de acces la exterior. Containerul de santier se poate ajusta cu usurinta pentru a adapta spatiul unor nevoi noi. Astfel, adaugarea de alte containere va duce la extinderea spatiului, in timp ce reconfigurarea poate fi necesara pentru a se obtine zone cu functii noi. La nevoie, containerul poate fi si amplasat in alte locatii. Va propunem mai multe optiuni pentru organizarea de santier: ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. Putem instala si ansamblu de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. In oferta noastra se afla si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

Supravegherea la intrarea in institutii, parcari, cladiri de birouri impune prezenta paznicilor. Pentru confortul acestora si o eficienta supraveghere se recomanda instalarea de cabine de paza. La Containere Modulare Noi va oferim container cabina paza util si ca punct de control la accesul in institutii oficiale, banci, parcari, etc. Containerele cabine paza cu pereti din panouri sandwich au izolatie din spuma poliuretanica—detalii care ajuta la confortul termic la interior.

Realizam containere de paza la dimensiunile cerute si amplasam containerele in orice locatie, pe plan plat sau inclinat. In containere se pot instala si ferestre tip ghiseu, aer conditionat, radiator electric. Acestea ajuta la obtinerea unui confort termic la interior, motiv pentru care containerele sunt confortabile indiferent de temperaturile exterioare si zona geografica de instalare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru ca muncitorii pe un santier sa fie productivi, este necesara si satisfacerea nevoilor de baza, precum cele legate de igiena si curatare a corpului. Pe santiere, containerele modulare de tip vestiar sunt mai mult decat binevenite. Containerul vestiar poate avea dimensiuni variate si configurarea spatiului se face cat mai adecvat nevoilor utilizatorilor.

Imbinam modulele prefabricate de tip container (au pereti din panouri sandwich) pentru a obtine diverse containere vestiare pentru muncitori. Containerele de acest tip sunt folosibile, insa, si pentru terenuri de sport sau piscine. Scopul final al containerelor impune delimitarea si accesorizarea acestora. Astfel, putem instala vestiare simple (doar pentru un grup de persoane) si mixte (pentru femei si barbati). Se pot personaliza vestiarele si prin completarea lor cu bai, grupuri sanitare, etc.

Latimea containerelor vestiar poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea ajunge si pana la 12m (vestiare cu grup sanitar). In catalogul nostru se afla si vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, precum si vestiare cu grup sanitar.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare nu sunt doar ieftine si versatile, ci si extrem de sigure, motiv pentru care ele sunt utilizate si in constructiile de scoli si gradinite. In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere scolare durabile si configurabile pentru scoli si gradinite. Constructiile de acest gen egaleaza in confort si siguranta cladirile clasice din beton si caramida.

Folosim containere scoala pentru vestiare, Sali de clasa, toalete, Sali de sport, sala de festivitati, cancelarie, laboratoare. Putem construi scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, cancelarie, sala de sport, biblioteca. La gradinite, utilizam containere modulare pentru a ridica gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de fesitivitati si sala de mese.

Containerele vor fi echipate cu aer conditionat, grupuri sanitare, sisteme de incalzire si instalatii pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice. Materialele pentru suprafete sunt rezistenta la traficul intens, dar si usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Pentru a ridica noi constructii sanitare sau pentru a extinde spatiile curente, va propunem containerele sanitare. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi utilizeaza containere sanitare pentru a obtine o gama variata de structuri medicale: cabinete stomatologice, dispensare, farmacii, cabinete veterinare, centre de testare si vaccinare, morga. La intrarea in spitale si clinici medicale, unde este nevoie de zone tampon, se pot folosi containere medicale. Si pentru obtinerea de zone de triaj se poate apela tot la acest tip de containere.

Containerul sanitar se poate folosi si in zonele afectate de inundatii (sau alte calamitati) cand oamenii raman fara adapost. Ele pot oferi conditii adecvate pentru igiena si actiunile de curatare a corpului pentru persoanele sinistrate.

Materialele pentru suprafete sunt rezistente la trafic intens si usor de igienizat si containerele sanitare pot fi configurate in functie de nevoile specifice. Un container spital poate fi oricand extins dar si mutat in locatii noi. El poate fi echipat pentru racordarea imediata la retelele de apa si electricitate ale spatiului. Daca doriti, putem furniza si containere triaj—ele pot veni cu radiator electric sau aer conditionat gata montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii din containere modulare, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Oferta noastra cuprinde numeroase modele de containere modulare si putem realiza constructii diverse, in dimensiunile si configuratiile solicitate. Preturile sunt accesibile si instalarea se realizeaza rapid. Contactati-ne cat mai curand pentru detalii suplimentare!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram