Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Darmanesti

Containere Modulare Darmanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Darmanesti. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Daca sunteti interesat de alternative la casele traditionale de caramida sau beton, analizati casele modulare. Acestea sunt constructii prefabricate si compuse din sectiuni, cunuoscute ca si module. Cum sectiunile de module sunt fabricate intr-o locatie si furnizate pentru a fi montate, aceste case modulare difera ca si tip de constructie de altele. La Containere Modulare Noi gasiti o mare varietate de containere modulare care pot fi folosite in constructii din multe domenii. Containerele pot fi imbinate, alaturate si suprapuse, ceea ce explica diversitatea pentru stiluri si configuratii.

Structurile din containere modulare se ridica rapid datorita structurii si a modului de asamblare. Acestea sunt motive pentru care constructiile din module sunt mai mici decat cele aduse de constructiile din caramida sau beton. Modulele pot fi utilizate ca structuri in sine, dar si combinate intre ele. Containerele modulare se intalnesc in structurile din numeroase domenii, ele devenind orice, de la vestiare si cabine de paza (cu o configuratie simpla) si pana la scoli, gradinite, organizari de santiere (cu o configuratie complexa).

Modulele container pot fi supraetajate pana la 4 niveluri, caz in care sunt completate nu doar cu scari interioare, ci si exterioare. La Containere Modulare Noi veti gasi o echipa de tehnicieni creativi si experimentati, capabili sa realizeze constructia dorita, in configuratia si dimensiunile solicitate, accesorizata asa cum aveti nevoie. Constructiile din containere modulare pot fi echipate cu instalatii pentru a fi racordate imediat la reteaua de apa, electrica, Internet, cablu TV, canalizare, etc.

Containerele modulare prezinta multe calitati si versatilitatea este fundamentala. Containerele modulare nu pot fi doar realizate in dimensiunile si configuratiile solicitate, dar pot fi oricand modificate. Astfel, spatiul la interior poate fi oricand reconfigurat, dar si extins prin adaugarea de noi containere. Daca aveti nevoie, containerele pot fi chiar mutate in locatii noi.

Sa nu uitam sa amintim ca preturile pentru constructiile din containere modulare sunt extrem de atractive. Chiar si atunci cand vorbim despre cladiri supraetajate, cu multe accesorii si configurari complexe, casa din containere modulare va fi mai ieftina decat casa clasica de caramida sau beton. Contactati-ne pentru detalii!

Dimensiunile containerelor modulare

Utilizam containere modulare de marimi variate pentru a va oferi constructia dorita. Un container modular include podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica. El poate fi configurat pentru a indeplini functii diverse, de la spatiu de servire pentru un fast-food stradal la camera intr-o locuinta sau spatiu de birouri.

La Containere Modulare Noi va oferim containere modulare cu latimi de 2,4 si 3m, precum si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containere modulare variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m. Va sugeram sa analizati cu atentie dimensiunile dorite pentru constructia dvs.

Constructiile ridicate pot indeplini cu succes nevoile si preferintele dvs, dar este fundamental sa alegeti cu atentie dimensiunile pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Exista situatii in care un container ofera spatiul suficient pentru activitatea dvs. In acest caz, se va folosi un container monobloc. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri de sine statatoare si nu se pot imbina cu alte containere.

Containerele monobloc se utilizeaza in aplicatiile unde este nevoie doar de un singur nivel. Ele se ridica pe structura metalica profilata la rece si asamblarea lor este rapida. Containerele monobloc se pot utiliza atat in aplicatii rezidentiale (case, anexe, extinderi de gospodarii), cat si pentru activitatile economice (containere de depozitare, containere adaptate pentru restaurante, baruri, cafenele, centre de informare, cabine de paza, etc). Containerele monobloc se pot folosi si ca spatii publice (birouri, toalete, depozite). Pentru containere la comanda, va rugam sa apelati cu incredere la echipa noastra.

Containerele modulare sunt realizate din structura metalica profilata la rece si sunt special gandite pentru constructii cu parter si etaj. Cu aceste containere modulare se pot obtine cladiri cu maximum 4 etaje. Datorita realizarii de container modular la comanda in fabrica, nu este nevoie decat de un proces minutios pentru asamblare.

Folosirea de container cu panouri sanwich inseamna reducerea timpului pentru construire. Poate sa dureze o singura zi pentru a se construi un container sandwich. Panoul sandwich folosit la container are invelisuri metalice si un miez din material termoizolant. Un container panouri sandwich este extrem de versatil si poate fi folosit in aplicatii foarte variate.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie containere amenajate, gata de folosire. Ne ocupam si de fabricarea de containere modulare la cheie, la dimensiunile dorite de client. Va putem monta un container amenajat cum aveti nevoie pentru activitatile dvs.

Un container la cheie poate fi echipat cu accesoriile si instalatiile pe care le doriti: instalatie electrica, baie, dus, aer conditionat, etc. Putem imbina containere modulare pentru crea constructia dorita de client, fie ca vorbim despre cabine de paza, scoli, case de vacanta, adaposturi temporare pentru oamenii sinistrati in urma unor inundatii.

Un container echipat cu instalatiile dorite poate oferi acelasi nivel de confort ca si o cladire traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa noastra pentru containere la cheie; le putem realiza la dimensiunile dorite, iar spatiul interior poate fi delimitat asa cum aveti nevoie pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu va opriti din planul de a avea casa dorita; analizati varianta de containere tip casa pe structura metalica, in configuratia potrivita pentru familia dvs. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel, sau supraetajate. Casele modulare containere la cheie pot prezenta scari interioare si exterioare, dar si accesoriile obsnuite pentru o casa: aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

Daca renovarea unei case clasice este anevoioasa si scumpa, acest aspect nu este valabil la containerele modulare stil casa. Locuintele pot fi transformate pentru a se obtine spatii noi. Compartimentarea unui container tip casa se poate modifica facil. Extinderea este si ea usoara, fiind posibila prin adaugarea de noi containere.

Containerele pot fi imbinate pe orizonatala si pe verticala, atunci cand se urmareste supraetajarea (posibila pana la 4 etaje). Peretii de container modular tip casa au izolare si ajuta la pastrarea temperaturii constante la interior. Pentru podele de utilizeaza materiala cu un coeficient termic inalt, contribuind la cresterea confortului termic si eficienta energetica a casei din container. Toate aceste aspecte duc la diminuarea consumului de energie pentru incalizirea sau racirea casei.

Daca pentru constructiile din caramida sau beton trebuie sa asteptati chiar si mai mult de un an pentru a va muta in ea, pentru constructiile din containere modulare tip casa nu va trebui sa asteptati atat de mult. Cu toate ca instalarea este rapida, stabilitatea si trainicia pentru aceste case sunt remarcabile. Ne procuram materialele de la cei mai reputati producatori si tehnicienii nostri sunt atenti la toate detaliile in procesul de instalare.

Containerul casa isi pastreaza aspectul pentru multi ani si nu se corodeaza, fiind vopsit in camp electrostatic. Putem realiza casa din container in culorile si finisajele preferate.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi, va propunem containere ce pot fi utilizate ca elemente individuale, nu doar in imbinare cu alte module. Tehnicienii nostri sunt experimentati si pot realiza diverse tipuri de executie pentru a oferi clientilor structurile dorite.

Daca sunteti interesati de un container terasa, va propunem doua tipuri: terasa acoperita si descoperita. Ambele variante vor avea podea din materiale de inalta calitate si este posibil sa selectati culoarea pentru vopsea. Modelele de terasa pe care le instalam sunt variate, intrucat acoperisul nu este obligatoriu iar balustrada este flexibila. Montajul balustradei se poate realiza si separat, pentru o cat mai buna integrare.

Containerele terasa vor avea acoperis cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, corpuri de iluminat, prize in stalpii de colt, intrerupatoare. Acest tip de containere poate fi folosit in diverse aplicatii: gradini acoperite, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containerele de locuit sunt optiuni excelente pentru clientii cu buget limitat, dar prezinta si alte calitati in afara pretului redus. Aceste containere de locuit se instaleaza repede si spatiul poate fi delimitat in functie de nevoile si dorintele clientilor. Un container de locuit la comanda poate deveni casa visata, atat timp cat clientul stie ce isi doreste.

Multi clienti se indreapta spre alternative la casele traditionale din caramida si beton. Acestea din urma nu sunt doar mult mai scumpe, ci si complex de ridicat. De multe ori, apar probleme nepravazute care duc la intarzierea finalizarii lucrarilor. Riscul unor probleme in constructia de case din containere este mult mai mic. Instalarea de container modular de locuit nu este doar ieftina si rapida, ci si mai simpla, lipsita de experiente neplacute.

Putem folosi containere modulare de locuit pentru constructii pe etaje. Asamblarea containerelor seamana imbinarii pieselor Lego. Constructiile din containere locuinta sunt trainice, stabile si rezista la cutremur. Cu toate ca nu se pot obtine mai mult de 4 etaje, constructiile sunt extrem de functionale, putand fi echipate cu scari interioare si exterioare. Puteti configura spatiul in containerul locuinta modulara asa cum doriti si sa adaugati accesorii precum sisteme de incalzire, aparate de aer conditionat, bai, jaluzele exterioare, bai, etc.

Aspectul exterior al unui container de locuit seamana cu cel al caselor traditionale din beton sau caramida. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi acorda atentie sporita nu doar trainiciei structurii, ci si aspectului sau exterior. Realizam constructia in culorile si finisajele dorite, fara ca imbinarile containerelor sa fie vizibile.

Cu toate ca o locuinta din containere este expusa la elementele naturale, ea nu va fi alterata de acestea datorita materialelor care o compun. Un container de locuit este realizat din planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala, iar acoperisul sau protejeaza de umezeala fiind din tabla zincata. Apa nu se colecteaza pe acoperis gratie canalului de colectare. Acoperisul de container modular vine cu instalatie electrica. Containerele pot fi personalizate prin instalarea de pereti din rigips, caramida aparenta, spoturi, corpuri de iluminat moderne, etc. Daca este supraetajata, constructia va avea instalatie electrica si la camerele suprapuse. Se poate decora containerul cu diverse materiale.

Containerele modulare pentru locuit au preturi convenabile, influentate de instalatiile (electrice si sanitare) ce sunt adaugate. Complexitatea configurarii, numarl de etaje vor impacta si ele preturile finale pentru containerele modulare locuibile. Apelati la echipa Containere Modulare Noi pentru detalii despre un container de locuit cu pret atractiv.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi modificate asa cum va doriti. Putem folosi doar 1 container, dar majoritatea constructiilor vor avea 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ne procuram produsele de la producatori reputati pentru a asigura calitate cat mai inalta pentru structurile noastre. Va punem la dispozitie containere de locuit cu baie in configuratia solicitata.

Panourile sandwich pentru peretii de container variaza ca si grosime intre 60 si 100mm; izolarea conteaza pentru temperatura ambientala din containere. Containerele de locuit cu baie isi mentin constanta temperatura, astfel ca veti folosi mai putin aerul conditionat sau sistemele de incalzire. Casele din container castiga clienti si datorita eficientei lor energetice.

Contactati echipa noastra pentru container de locuit cu baie, o casa container cu grup sanitar se compune din 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 cabina de dus, 1 boiler electric (50L), 1 convector (1000w), 1 oglinda. Panourile sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm asigura izolare termica pentru constructie. Ferestrele oscilo-batante (600x60mm) si usa (700x2000mm) sunt realizate cu tamplarie PVC si containerul de locuinta cu toaleta poate fi completat cu priza dubla si corp de iluminat.

Analizati si varianta de container de locuit cu toaleta. Tot panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm se folosesc pentru pereti, in timp ce usa (700x2000mm) si ferestrele oscilo-batante (600x600mm) sunt fabricate tot cu tamplarie PVC de culoare alba. Containerul include si priza dubla si instalatie de lumina. In instalatia sanitara se regasesc: 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda si un vas WC.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

In catalogul vast de la Containere Modulare Noi veti gasi si containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Putem instala containere si in alte dimensiuni. Containerele de bucatarie sunt trainice, echipabile cu accesoriile si instalatiile regasite in bucatariile traditionale si pot fi ridicate pe mai multe etaje. Datorita echiparii, aceste spatii egaleaza in functionalitate bucatariile din cladirile clasice.

Containerele de bucatarie sunt realizate din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Izolarea fonica si termica regasite in containerele bucatarie sunt date de materialele acestora: tabla zincata dublu faltuita, izolare din vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare.

In componenta unui container bucatarie se afla instalatie electrica, ferestre PVC de tip oscilo-batant, tablou de siguranta automat la interior, usa metalica. El poate fi accesorizat si cu intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Versatilitatea pentru containerele de bucatarie este excelenta, ele putand fi extinse prin adaugarea de noi containere. Instalate si demontate rapid, containerele pot fi mutate in locatii noi. Instalarea de containere bucatarie se poate realiza atat pe suprafete plane, cat si inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

In aplicatii precum santiere, a existat mereu nevoia unor spatii pentru organizarea activitatilor, precum si confortul si igiena muncitorilor. Constructiile din containere modulare sunt deosebit de apreciate pe santiere si ateliere de productie, ele fiind rapid de instalat si atractive ca pret. In oferta Containere Modulare Noi se afla containere birouri dinamice, flexibile si configurabile asa cum impune activitatea de pe santier.

Un container birou este compus din module prefabricate si asigura un mediu prielnic pentru productivitatea angajatilor. In containerul tip birou se pot delimita zone cu functii diverse: zone de relaxare, spatii de sedinta, de lucru, etc. Containerele de birou sunt investitii inspirate pentru orice santier.

In catalogul de la Containere Modulare Noi veti gasi diferite tipuri de containere birouri. Un container modular birou poate fi configurat asa cum impun activitatile din santier. Un container de birouri poate fi completat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, jaluzele exterioare, aer conditionat, radiatoare electrice. El poate functiona ca sala de mese, sala de sedinte, etc. Este posibila supraetajarea containerelor si completarea lor cu scari interioare si exterioare. Containerele de birou pot fi modificate la interior, extinse prin adaugarea de noi containere si mutate in noi locatii. Instalarea lor este posibila in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Multi dintre clientii nostri ne solicita ajutorul pentru instalarea de container birou. Latimea pentru acest tip de container poate fi de 2,4 sau 3m, iar lungimea ia valori de la 3 la 12m. Inaltimea este de 2,7m, dar poate fi adaptata la cerintele clientilor.

Containerele tip birou pot fi ajustate la nevoile si preferintele clientilor, dar si adaptate la zona geografica de instalare. In containere se pot integra ghisee, vitrine, grup sanitar, etc. Se pot alege finisajele si culorile de vopsea. Grupul sanitar pentru containerul birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante si usa din tamplaire PVC de culoare alba. In grupul sanitar se pot instala si priza dubla, vas WC, corp de iluminat, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 cabina de dus si boiler electric, 1 oglinda.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Instalam containere modulare cu baie la preturi avantajoase. Detinem echipamentele si experienta necesara pentru a monta containere baie in configurarea si dimensiunile dorite. Un container cu baie este o aditie utila in multe aplicatii.

In campinguri, turistii vor gasi util un container cu baie, el contand pentru igiena si confort. Un container modular cu baie este important pentru actiunile de spalare si curatare. Echipa noastra va monta rapid si sigur containerul de baie cu dus pentru ca acesta sa fie racordat imedita la reteaua de apa si de canalizare. Un container modular baie si dus nu poate fi instalat in absenta acestor retele.

Configurarea la interior pentru container se poate realiza asa cum aveti nevoie. In santiere, instalarea de container modular cu baie si dus este esentiala pentru muncitori. Acest container modular baie si dus este, insa, util, si in alte aplicatii. Spre exemplu, daca va renovati casa, containerul va putea fi folosit temporar, pana la definitivarea lucrarilor.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar se pot completa cu accesorii si instalatii care ajuta la confort. In containerele modulare se pot instala: pisoare, grup sanitar, WC, cabine de dus, chiuvete, boilere, instalatii de incalzire a apei.

Temperatura la interior este constanta la containerul cu grup sanitar, peretii fiind realizati din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica. Containerul se monteaza repede si este functional in multe aplicatii: toaleta pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru cabane montane la altitudini mari, locuri izolate, etc.

Cum containerele vin cu chiuveta pentru racordarea la apa, ele sunt fundamentale pentru actiunile de curatare. Firmele de constructii pot alege containerele cu grup sanitar pentru muncitorii lor. In situatiile extraordinare, cand oamenii raman fara adapost din cauza unor inundatii sau alte calamitati, se poate apela la instalarea de container modulare. Un container modular cu WC va fi fundamental pentru igiena si confortul oamenilor ramasi fara adapost. Containerul poate fi echipat cu instalatii de incalzire, boilere.

Montam containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile precizate. Configuram containerul asa cum doriti. Aceste containere pot functiona ca anexe de birouri din module container, fabrici pentru adaposturile temporare pentru persoanele afectate de calamitati si muncitorii de pe santiere.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Suntem o companie respectabila care finalizeaza proiecte dintre cele mai diverse. Ne puteti apela cu incredere daca aveti nevoie de containere garaj. Instalam containere garaj din profile metalice in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat sau neizolat si poate fi furnizat gata asamblat. Finisajele si culorile pentru un container de garaj pot fi alese de dvs. Putem realiza finisaje speciale, adauga usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite—ele nu sunt afectate de coroziune si isi mentin aspectul si structura. Pentru tavan se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50, 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de garaj 6x3x2,5m, dar si cele de 7x3x2,5m au usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe ambele parti. Totodata, ele pot fi echipate cu instalatie electrica si usa automatiza. La varianta de 7x3x2,5m se pot adauga, insa, si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm) si usa pietonala.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati, procesul de instalare a containerelor garaj nu va genera reziduuri si nu va altera spatiul de instalare. Nu sunt necesare finisaje aditionale si containerul garaj cu pret atractiv este o optiune excelenta pentru multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Apelati cu incredere la Containere Modulare Noi si pentru containere depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin si usor de instalat, ci si usor de configurat la interior si echipat cu instalatiile necesare depozitarii marfurilor. In oferta noastra gasiti containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m, cu lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. Containerele pot fi izolate si neizolate.

Un container magazie este o investitie potrivita pentru multe proiecte. Spre deosebire de alte tipuri de constructii, el nu va necesita lucrari de reparatii sau renovari prea curand. Cadrul monobloc este fabricat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, folosita doar pentru container. Un container modular depozitare este rezistent la coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala, se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala 100mm, grinzi de lemn (100x100mm si 100x500mm) si placaj Tego 21mm.

Vata minerala de 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm) si tabla zincata lisa 0,5mm se utilizeaza si pentru tavanul de container modular de magazie. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm si usa containerului este in doua canate, de 2080x2250mm. Containerele pot fi completate cu prize, ferestre, corpuri de iluminat, toalete, caz in care preturile vor creste semnificativ.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca detineti un magazin de mici sau medii dimensiuni sau va ganditi sa incepeti o astfel de afacere, investitia intr-un container pentru magazin este un pas extrem de intelept. La Containere Modulare Noi gasiti containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari care sunt de folos domeniului in care aveti afacerea. Containerele modulare pentru magazine pot fi transformate si extinse prin adaugarea de noi containere. Se poate realiza reconfigurarea la interior si puteti muta containerele modulare in locatii noi cand aveti nevoie. Putem monta, modifica si reloca orice container tip magazin.

Un container modular de magazin va fi ajustat domeniului specific afacerii dvs, pentru marfurile pe care le vindeti. El poate functiona pentru magazin alimentar, magazin piese auto, confectii textile, imbracaminte, produse de beauty, plafar, patiserie, produse bio, petshop, etc.

Putem realiza containerul de magazin in dimensiunile de care aveti nevoie, conform preferintelor dvs. El va intruni conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul in care activati. Containerele de magazin pot fi personalizate asa cum doriti, nu doar ca dimensiuni si configuratie, ci si ca finisaje, culori, dotari, echipamente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru containere comerciale de vanzare la preturi atractive, contactati echipa noastra de la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale sunt durabile, de calitate superioara si echipabile cu instalatiile impuse de activitatea dvs comerciala.

Containerul de spatiu comercial vine la dimensiunile solicitate, fiind containere personalizate. Ele au latime de 2,4 sau 3m si lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Inaltimea este de 2,7m. Pot fi completate cu instalatii electrice, ferestre, toalete, accesorii specifice activitatii dvs comerciale. Daca afacerea dvs presupune sa prezentati produsele in fata clientilor, cu amanuntul, un astfel de container devine spatiul ideal pentru afacerea dvs.

Datorita structurii si designului modular, containerele comerciale sunt utile in numeroase domenii. Ele sunt optiuni excelente pentru activitatile temporare, dar si permanente. Instalarea este rapida si uneori dureaza chiar cateva ore. In ciuda instalarii rapide, containerele modulare comerciale sunt rezistente la conditiile meteo si nu se degradeaza usor. Daca doriti sa le extindeti sau sa le mutati in locatii noi, o veti putea face foarte usor.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele de tip gelaterie, street food, cafenele sunt containere Horeca. Aceste containere comerciale pot fi de tip monobloc sau modulare, in functie de solicitarile clientilor. Containerele Horeca pot fi personalizate asa cum doriti: echipate cu suprafete mari vitrate, pereti basculanti, completate prin copertine, cu bazine de colectare a apei reziduale, etc. Anumite elemente pot fi vopsite in culorile alese de client si peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra. Se pot instala chiar si sigle luminoase si se pot alege tipul de usa si de deschidere pentru aceasta.

Constructiile pot fi supraetajate prin containere modulare, dar se pot folosi si containere monobloc. Peretii sunt din panouri sandwich si interiorul poate fi placat cu rigips. Personalizarea poate include si lambriuri, utilizarea de vopsea lavabila, etc. Pentru ventilatie se pot integra la containerele Horeca ferestre mici, iar pentru functionalitate si confort se adauga prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, bucatarie, incalzire, ventilatie, cabina de dus, boiler.

Containere cafenea

Containere cafenea

Indiferent daca aveti o cafenea mobila sau fixa, puteti opta pentru folosirea de containere. Instalam container cafenea in dimensiunile dorite, echipat cu instalatiile speficiate. Un container modular bar ofera confort indiferent de temperaturile exterioare, putand fi dotat atat cu aer conditionat, cat si cu sistem de ventilatie.

Avem grija sa echipam containerul de cafenea astfel incat activitatile sa se desfasoare in conditii de maxima igiena si siguranta. Putem integra ferestre si usi termopan de dimensiuni variate, dar si cu accesorii pe care le doriti. Cu cat este mai complex accesorizat containerul de cafenea, cu atat mai mare va fi pretul. Chiar si asa, el va fi mai ieftin decat constructiile clasice din caramida.

Containerele de cafenea pot fi delimitate cum aveti nevoie si se pot obtine spatii pentru grupuri sanitare, zone de servit masa, spatii de depozitare, etc. Putem adauga chiar mese cu chiuvete si raft, rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu raft mobil, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Pentru cei interesati de deschiderea unei afaceri mici sau mijlocii de tip fast food, folosirea de containere fast food este o investitie inteleapta. Containerele comerciale sunt usor de instalat, ieftine si usor de adaptat pentru diverse domenii de activitate.

La Containere Modulare Noi, detinem experienta necesara instalarii de containere modulare fast food cu pret atractiv pentru clienti. Vom echipa aceste containere cu instalatiile necesare bunei desfasurari activitatilor din fast-food. Astfel, putem monta sisteme de incalzire, aer conditionat, ferestre din termopant, usi, etc. Spatiul in containerul fast-food va fi delimitat asa cum va este util pentru eficientizarea activitatii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Cand vorbim despre organizari de santier, trebuie sa vorbim despre containere pe nivel parter sau P+1. In astfel de proiecte se foloseste doar containerul modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier se pot folosi in orice santier, indiferent de dimensiunea acestuia. Ele pot include dormitor, birou, toalete, dusuri, Sali de conferinte, Sali de mese, holuri, etc.

Daca se opteaza pentru blocuri de containere, le vom completa cu cai de acces si scari de acces exterioare. Containerul de santier este versatil si usor de modificat in timp. El poate fi extins prin adaugarea de alte containere, reconfigurat pentru noi functii si chiar mutat in noi locatii. In catalogul nostru veti gasi ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, dar si ansamblu de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. Avem pentru dvs si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

Acolo unde se doreste supravegherea intrarii in institutii, cabinele de paza sunt aditii esentiale. La Containere Modulare Noi gasiti container cabina paza utilizabil ca si punct de control pentru institutii, birouri, parcari, ec. Containerele cabine paza cu pereti din panouri sandwich si izolatie din spuma poliuretanica sunt confortabile si usor de echipat.

Containerele de paza se realizeaza la dimensiunile dorite si pot fi instalate oriunde. Ele pot fi completate cu radiator electric, aer conditionat, ferestre de tip ghiseu. Datorita constructiei, ele ofera confort termic sporit, chiar daca temperaturile exterioare sunt reduse sau locul de amplasare este in zone friguroase mare parte din an (la altitudini mari).

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Multe aspecte conteaza pentru productivitatea muncitorilor pe santiere si confortul este unul dintre acestea. Pentru ca angajatii de pe santier sa se simta cat mai bine, alegeti sa completati santierul cu ajutorul containerelor modulare de tip vestiar. Exista mai multe dimensiuni pentru containerul vestiar, al carui spatiu poate fi delimitat cat mai eficient pentru confortul utilizatorilor.

Tehncienii nostri vor imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a rezulta containere vestiare pentru muncitorii de pe santiere. Aceste containere se pot utiliza si la piscine, terenuri de sport, pentru confortul utilizatorilor. In functie de scopul final pentru containere se va realiza si delimitarea spatiului din containerele vestiar. Astfel, se poate opta pentru vestiare simple, utilizate doar de un grup de persoane, dar si vestiare mixte, pentru barbati si femei. Exista si optiunea vestiarelor personalizate prin adaugarea de grupuri sanitare, bai, etc.

Containerele vestiar pot avea latime de 2,4 sau 3m si lungime maxima de 12m. Analizati oferta noastra de vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar cu 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt atat de sigure incat pot fi folosite si in constructia de unitati scolare. La Containere Modulare Noi exista containere scolare de calitate superioara pentru a se construi scoli si gradinite la fel de sigure si de confortabile precum cladirile traditionale din caramida sau beton.

Utilizam containere scoala pentru Sali de clasa, vestiare, toalete, Sali de sport, Sali de mese, Sali de festivitati, laboratoare si cancelarie. Astfel, ridicam scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport, cancelarie. La gradinite, putem folosi containere modulare pentru a rezulta gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Dotam containerele cu grupuri sanitare, apa curenta, aer conditionat, sisteme de incalzire—confortul copiilor si al cadrelor didactice va fi excelent! Utilizam pentru suprafete materiale rezistente la trafic intens si usor de curatat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Apelati la echipa noastra pentru extinderea unei unitati medicale sau ridicarea unei noi constructii sanitare. Folosim containere sanitare pentru a realiza cabinete medicale, dispensare, cabinete stomtologice, veterinare, centre de testare si vaccinare, farmacii, morga. Un container sanitar poate fi folosit si la intrarea in spitale, clinici medicale, unde este nevoie de crearea unei zone tampon. In astfel de institutii, folosirea de containere sanitare ajuta si la crearea unor zone de triaj.

Containerul sanitar este o optiune de incredere si pentru zonele afectate de inundatii, diverse calamitati naturale, unde oamenii raman fara adapost. Un astfel de container va fi ajustat si echipat pentru a asigura igiena, confort persoanelor sinistrate. Podelele pentru containerul sanitar sunt mereu realizate in materiale rezistente la trafic inalt ce sunt si usor de igienizat.

Unitatile medicale si spitalele pot beneficia din plin prin constructiile de container sanitar. Aceste containere se extind usor prin adaugare de noi containere si configurarea la interior poate fi oricand ajustata la nevoile noi ale unitatii. In plus, containerele pot fi amplasate in locatii noi. Ele vin echipate pentru a fi racordate imediat la reteaua de electricitate, apa, canalizare a spitalului. In oferta noastra se afla si containere triaj, cu aparate de aer conditionat sau radiatoare electrice gata montate pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii din containere modulare, alegeti cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi. Vom ridica structurile solicitate, in configuratia, dimensiunile si accesorizarile dorite. Preturile sunt atractive si instalarea decurge rapid. Nu ezitati sa ne contactati oricand pentru mai multe informatii!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram