Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Comarnic

Containere Modulare Comarnic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Comarnic. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Casele clasice din caramida sau beton nu mai sunt de mult timp singurele optiuni pentru clienti. Cu preturi ridicate si timp de finalizare de cateva luni (mai mereu amanat din varii motive), casele traditionale pierd teren in fata constructiilor alternative de tipul constructiilor modulare. Acestea au timp de finalizare injumatatit fata de constructiile clasice si preturi mult mai mici.

La Containere Modulare Noi realizam structuri din containere modulare cu grade de complexitate variate. Constructiile modulare presupun fabricarea componentelor la interior si asamblarea acestora la locatia clientului. Structurile care se pot realiza astfel sunt extrem de diverse, de la cabine de paza, centre de informare turistica sau toalete publice si pana la locuinte complexe, scoli si gradinite si chiar spitale.

Calitatile pentru constructiile modulare sunt numeroase, chiar daca pretul scazut si viteza mare de instalare sunt cele mai evidente. Cum procesul fabricarii are loc, in cea mai mare parte (chiar si 90% in unele cazuri) la interior, materialele folosite sunt uscate si cladirea nu va prezenta umiditate la predare. Costurile asociate cu materialele si productia sunt mai mici, ceea ce explica si pretul mai mic pentru constructiile modulare. In plus, vremea nu va mai influenta productia constructiei care se finalizeaza mereu la timp. Mediul de lucru de la interior este mai sigur pentru muncitori, riscul accidentelor la locul de munca fiind mult diminuat.

Folosim module container pentru a ridica structuri pe mai multe niveluri; structurile supraetajate pot avea nu doar scari de interior, ci si de exterior. In containere se pot monta instalatii, accesorii, echipamente care conteaza pentru confort si functionalitate. Livram containerele cu aceste instalatii gata montate, astfel ca racordarea la retelele de apa, curent, canalizare, Internet se poate efectua imediat dupa montaj.

Pentru a ridica structurile dorite, folosim containere monobloc si modulare. Containerele vor fi selectate conform dimensiunii si configurarii pentru structura finala. Constructiile din containere sunt solide si pot trece prin transformari cu usurinta. Configurarea de la instalare poate fi modificata, daca nevoile pentru spatiu se schimba. Adaugarea de noi containere va atrage marirea spatiului initial, iar relocarea containerelor este posibila dupa demontarea acestora. Pentru intrebari legate de constructiile modulare, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare sunt compuse din stalpi de sustinere, podea, acoperis, instalatie electrica. Latimea poate fi de 2,4m, 3m, multiplii lor (4.8/6, 7.2/9), inaltimea tipica este de 2,7m (poate fi ajustata), iar lungimea variaza intre 3 si 12m. Selectam containerele in functie de dimensiunile si configurarea dorite pentru structura finala. Va recomandam sa decideti cum doriti sa fie structura finala pentru a putea selecta cat mai precis containerele.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Containerul monobloc este o optiune potrivita pentru numeroase aplicatii. Utilizabile ca si structuri independente, containerele monobloc nu permit imbinarea cu alte containere si nici suprapunerea. Au o structura metalica profilata la rece si sunt functionale chiar dupa instalare.

Anexe si extinderi de gospodarii, spatii de depozitare, gelaterii, baruri, cafenele, restaurante sunt cateva dintre multele aplicatii ale containerelor monobloc. Cabinele de paza, centrele de informare turistica, toaletele publice, parcarile de biciclete, garajele, terasele pot fi, de asemeni, realizate cu ajutorul containerelor monobloc.

Daca doriti o structura pe mai multe etaje, sau una pe care doriti sa o puteti modifica in timp, vom folosi containere modulare. Aceste containere au structura metalica si se pot imbina prin alaturare si suprapuse pana la 4 etaje. In timp, constructiile modulare se pot modifica usor. Reconfigurarea, extinderea si relocarea sunt posibile. Daca doriti informatii suplimentare despre un container modular la comanda, contactati chiar azi echipa noastra.

Acolo unde doriti sa folositi o structura cat mai curand, puteti opta cu incredere pentru containerul cu panouri sandwich. Panoul sandwich are un miez de material termoizolant (spuma poliuretanica), protejat pe ambele parti de invelisuri metalice. Cu pret avantajos si rezistent la conditiile meteo nefavorabile, containerul sandwich este o investitie profitabila in multe aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

In oferta noastra se afla containere amenajate pentru utilizarea imediata. Va putem furniza containere modulare la cheie cu dimensiunile si delimitarile solicitate. Daca doriti o structura rapida, ieftina, analizati achizitia de container amenajat la cerere.

In numeroase aplicatii, temporare sau permanente, solutia poate fi un container la cheie. Va puteti alege un container utilat cu baie, instalatie electrica, dus si putem imbina mai multe containere modulare pentru a realiza adaposturi temporare, case de vacanta, locuinte complexe cu caracter permanent, etc.

Un container echipat cu instalatii si accesorii poate egala in confort si functionalitate constructiile traditionale din caramida sau beton. Cu toate acestea, containerele la cheie sunt preferate de multi clienti pentru ca se instaleaza repede si au preturi mai mici decat constructiile clasice.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Progresele din domeniul materialelor de constructii din ultimii ani au facut posibile constructii care se pot finaliza rapid, la preturi mult mai avantajoase decat constructiile clasice. In aceast categorie se afla containerele tip casa pe structura metalica, spre care se indreapta tot mai multi clienti. Containerele modulare pentru case pot fi suprapuse pana la 4 etaje si pot avea scari interioare si exterioare. Toate instalatiile si accesoriile din casa traditionala (sisteme de incalzire, grupuri sanitare, bai, aer conditionat, usi si ferestre din termopan, etc. ) se pot monta si in casele modulare containere la cheie.

Pe langa pretul convenabil si timpul redus pentru finalizare, containerele modulare stil casa atrag si cu versatilitatea lor. Spre exemplu, daca zonele initiale nu mai functioneaza cu nevoile noi, spatiul poate fi oricand reconfigurat. Daca doriti sa mariti spatiul, se pot adauga noi containere. Relocarea containerelor este si ea posibila, dupa demontarea prealabila.

Peretii de container modular tip casa au izolare termica si podelele sunt din materiale cu un coeficient termic inalt. Acestea sunt detalii de constructie care sustin temperatura uniforma din container. Durabilitatea este o alta calitate importanta pentru containerele modulare tip casa. Aspectul unui container casa nu se altereaza in timp, el fiind vopsit in camp electrostatic. Putem furniza casele modulare cu instalatii montate, racordarea la retelele de apa, canalizare si curent realizandu-se chiar dupa instalare. Casa din container poate fi casa visata, intrucat puteti alege dimensiunile, configurarea, instalatiile, finisajele si culorile pentru diverse elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

Completarea gradinii cu un structura pentru relaxare este mai simpla decat credeti. In acest sens, va propunem containerele terasa, care se pot instala rapid si dimensiona pentru incadrarea perfecta in curtea dvs. Acoperisul nu este obligatoriu, de aceea puteti alege intre varianta de terasa acoperita si terasa descoperita. Containerul terasa poate avea finisajele si elemente vopsite in culori care sa se potriveasca in decorul resedintei dvs.

Balustrada containerului terasa este flexibila, putand fi instalata si dupa montajul containerului. In containerele terasa cu acoperis se instaleaza tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat. Intrucat sunt solide si usor de adaptat la diverse scopuri, containerele terasa pot fi si spatii de pauza la sedii de firma, parcari de biciclete, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Pentru containere de locuit cu timp redus de instalare si pret convenabil, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Containerele de locuit cu pret redus sunt usor de configurat asa cum aveti nevoie si pot fi la fel de confortabile ca si casele clasice. Un container de locuit la comanda este o solutie adecvata daca nu aveti un buget generos sau va grabiti sa va mutati.

Acestea nu sunt, insa singurele calitati pentru care tot mai multi clienti aleg containerul modular de locuit in defavoarea caselor traditionale din beton sau caramida. Spre exemplu, procesul de constructie a caselor clasice se deruleaza anevoios, timpul nefavorabil prelungind de multe ori termenul de finalizare. In plus, pot sa apara diverse probleme care duc la cheltuieli neprevazute. Astfel de situatii nu au loc in constructiile modulare, finalizate la timp si fara cheltuieli neasteptate.

Containerele modulare de locuit pot sa fie suprapuse pana la 4 niveluri, printr-un proces de suprapunere asemanator pieselor Lego. Atunci cand sunt suprapuse, containerele pentru locuit sunt completate cu scari de interior si exterior, daca se solicita. Sisteme de incalzire, aer conditionat, chiuvete, bai, etc. Pot fi montate in containerul locuinta modulara ce devine la fel de confortabil si sigur ca o locuinta clasica din beton sau caramida.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla, fiind decorat cu materiale variate. Acoperisul este protejat de umezeala fiind realizat din tabla zincata si este prevazut cu un canal de drenare a apei pluviale pentru ca aceasta sa nu se colecteze pe acoperis. In acoperisul de container modular de locuit se monteaza instalatie electrica. Containerul poate sa fie completat cu pereti din lemn, caramida aparenta, rigips, spoturi, corpuri de iluminat.

Un container de locuit este alegerea cea mai potrivita cand doriti sa evitati cheltuielile mari si vreti sa va mutati cat mai curand. Pretul pentru containere modulare locuibile este afectat de multi factori precum numarul de etaje, accesoriile, instalatiile, gradul de complexitate pentru configurarea structurii. Este de inteles de ce containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie elelctrica au pret mai mare decat cele care nu au aceste instalatii. Indiferent de dotari, insa, containerul locuinta modulara va fi mereu mai ieftin decat casa clasica din beton sau caramida. Daca sunteti interesat de containerul de locuit cu pret mic, puteti sa ne contactati oricand pentru detalii.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Pentru a va oferi containere de locuit in dimensiunile si cu delimitarile dorite, folosim 1, 2, 3 sau mai multe module de locuit. Examinati oferta noastra ce contine containere de locuit cu baie, dotate cu instalatiile precizate de dvs.

Temperatura in containerele de locuit cu baie este uniforma pe tot parcursul anului, intrucat acestea au o izolare termica eficienta. Panourile sandwich utilizate la pereti au grosime de 60-100mm, iar podelele sunt cu material cu un coeficient termic inalt. Eficienta energetica a containerului de locuit cu baie este o calitate importanta, tradusa prin nevoia redusa de a folosi aerul conditionat sau sistemul de incalzire.

Casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 boiler electric, 1 convector, 1 cabina de dus. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usi si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toaleta se monteaza corp de iluminat si priza dubla.

Daca aveti nevoie de o casa cat mai repede, luati in calcul varianta de container de locuit cu toaleta. Ea include accesorii regasite in constructiile clasice: ferestre si usi din tamplarie PVC, priza dubla, instalatii de iluminat, panouri sandwich cu izolare pentru pereti. Instalatia sanitara include 1 vas WC, oglinda, mobilier lavoar, lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama diversa de containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Solide si posibil de adaptat la diversele activitati din bucatarie, containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje. Aceste containere pot fi echipate, configurate si accesorizate astfel incat activitatile de bucatarie sa se desfasoare cat mai eficient.

Containerul de bucatarie poate fi livrat cu instalatie electrica, ferestre oscilo-batante de PVC, tablou de siguranta automat. In container se monteaza si prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Dupa montaj, se pot aduce cu usurinta modificari la containerele de bucatarie. Daca se doreste marirea spatiului, se pot imbina noi containere. Configurarea initiala se poate transforma oricand pentru a se obtine zone cu functii noi. Relocarea containerelor este posibila, dupa demontarea lor. Containerele sunt rezistente la cutremur si pot fi montate pe suprafete plane si inclinate.

Containerele bucatarie la preturi convenabile pot sa fie la fel de eficiente si sigure precum bucatariile din cladirile clasice. Cu schelet metalic profilat la rece, containerele de bucatarie au pereti din panouri de tip sandwich poliuretan si se pot delimita in zone distincte. Sunt fabricate din tabla zincata dublu faltuita si izolate cu vata minerala de sticla. Intrucat au membrana hidroizolatoare, containerele bucatarie sunt izolate termic si fonic.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Aflate printre cele mai populare produse, containerele birouri sunt ieftine si usor de ajustat la nevoile clientilor. Containerele modulare birouri depasesc in functionalitate structurile clasice din beton sau caramida, mai ales cand vine vorba despre aplicatiile de nivel temporar.

Un container birou presupune imbinarea de module prefabricate si poate fi impartit in zone cu functii distincte. In containerul tip birou se afla zone de lucru, zone de sedinte, de relaxare, etc. Datorita acestei flexibilitati, containerele tip birou sunt frecvent intalnite in organizarile de santier.

Exista diverse modele de containere birouri. Un container modular birou poate fi instalat pe orice santier sau atelier de productie, indiferent de amploarea lor. Containerul de birouri poate sa aiba ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, sisteme de incalzire, etc. Datorita materialelor folosite, a procesului de constructiei, containerele birou sunt sigure pentru instalare oriunde in tara.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou cu grup sanitar are dimensiuni diverse, cu latime de 2,4 sau 3m si inaltime de 2,7m. Lungimea sa poate lua valori intre 3 si 12m.

Containerele tip birou vor fi completate cu grupuri sanitare, ghisee, ferestre, vitrine. Containerul poate fi personalizat prin aspectul exterior si interior. Peretii unui grup sanitar de container birou sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre si usi oscilo-batante din tamplarie PVC. In grupul sanitar se vor monta si: 1 oglinda, 1 lavoar, priza dubla, 1 mobilier lavoar, corp de iluminat, 1 cabina dus, boiler electric, 1 vas WC.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Containerele modulare cu baie sunt printre numeroasele modele de containere pe care le putem monta. In locuri izolate la munte, campinguri, depozite de mari dimensiuni, un container cu baie este o aditie extrem de utila. Containerele modulare cu baie se monteaza rapid si se pot configura la nevoile aplicatiei. Indiferent de caracterul aplicatiei (permanent sau temporar), se poate apela la instalarea unui container modular cu baie.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi instaleaza rapid containerul modular cu baie si dus, oriunde in tara. Cabanele din zonele izolate, santierele, atelierele de productie sunt aplicatii in care containerele modulare cu baie sunt investitii excelente. Nu incepeti renovarea casei pana nu instalati un container modular cu baie si dus. El va fi esential pentru igiena si actiunile de ingrijire a corpului pentru membrii familiei dvs.

Va putem furniza containerul modular cu baie asa cum vi-l doriti (dimensiuni si configurare), dar el nu este functional daca nu exista facilitati (apa, electricitate, canalizare) pentru a putea fi racordat la acestea. Daca aceste utilitati exista, containerul cu baie si dus va putea fi racordat la retele si folosit imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar conving clientii cu preturile mici, usurinta configurarii si rapiditatea instalarii. Un container cu grup sanitar poate fi dotat cu instalatii de incalzire a apei, grup sanitar sau WC, pisoare, boilere, vestiare, cabine de dus. Daca sunteti interesat de containere toalete la preturi convenabile, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu miez din izolatie de spuma poliuretanica. Acest detaliu explica uniformizarea temperaturii din interiorul containerului. Datorita timpului redus de instalare, dar si al pretului mic, containerul modular WC este practic in multe aplicatii. Prin urmare, acest container poate functiona ca si toaleta pentru locatii izolate, asemeni cabanelor montane de la mari altitudini, dar si precum container WC pentru toaleta publica. El poate fi folosit si ca grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza inundatiilor, incendiilor, sau a altor calamitati, instalarea de containere modulare cu WC poate aduce confortul dorit pentru persoanele sinistrate. Echipabile cu sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic intens, aer conditionat, chiuvete, apa curenta, boilere, aceste containere vor ajuta persoanele sinistrate pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Muncitorii de pe santiere pot beneficia si ei prin instalarea de containere modulare cu grup sanitar. Ele ofera conditiile necesare pentru actiunile de curatare a corpului, fiind esentiale pentru buna functionare a activitatilor de pe santier. Muncitorii nu pot fi productivi daca nu au asigurat confortul minim pentru igiena corpului; containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe orice santier, indiferent de marimea acestuia si a numarului de angajati.

Putem realiza containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile impuse de aplicatie. Spatiul la interior va fi configurat pentru a se indeplini optim nevoile utilizatorilor. Containerele modulare din aceasta categorie sunt versatile si sigure pentru aplicatii variate: adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici, anexe de birouri din module container, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, va invitam sa analizati modelele noastre de containere garaj. Acestea se monteaza mai repede decat garajele clasice din beton sau caramida si sunt si mai ieftine decat ele. Containerele garaj au profile metalice si in catalogul nostru se afla doua dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem sa va livram container tip garaj cu izolatie, gata asamblat. Va puteti personaliza containerul de garaj prin finisajele si culorile dorite. Usile care se monteaza la containerul garaj pot fi manuale sau automate, iar configurarea spatiului se realizeaza asa cum va este cel mai util.

Containere modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece. Intrucat sunt grunduite si vopsite, containerele nu vor fi atacate de coroziune si isi vor pastra aspectul pentru multi ani. Pentru tavanul containerelor folosim tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba, grinzi de lemn.

In componenta containerelor de garaj intra usa vopsita pe ambele parti, de tip basculant, Horman. Este o usa cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Acolo unde se doreste, putem monta usa automatizata. Varianta de container de 7x3x2,5m permite montajul unei ferestre batante din tamplarie PVC, precum si a unei usi pietonale. Dupa livrare, nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati si meticulosi, vor urmari ca procesul de instalare a containerului de garaj sa fie cat mai putin nociv pentru mediu si cat mai putin intruziv. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nu va cauza daune spatiului de montaj. Atunci cand ne contactati, un membru al echipei noastre va va putea oferi mai multe informatii despre containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Luati in considerare containerele depozitare pentru a stoca marfuri diverse. Un container depozitare se monteaza repede si se delimiteaza in functie de nevoile dvs. Accesorii, echipamente si instalatii care contribuie la depozitarea sigura a marfurilor vor fi montate in containere. Cu izolare optionala, containerele de depozitare pot veni in latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m.

O magazie clasica din beton sau caramida va avea nevoie de renovare, dar un container de magazie nu necesita astfel de lucrari. Fabricat cu un cadrul monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece, containerul rezista in timp. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul de corodare si ajuta la mentinerea aspectului sau pentru mult timp. Podeaua este realizata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, placaj tego 21mm.

Pentru tavanul de container modular utilizam tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 1000mm. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm. In container montam usa in doua canate, prize, corpuri de iluminat, ferestre, accesorii care protejeaza marfa de deteriorare. Alegeti sa va stocati marfurile, indiferent de tipul lor, in container modular. Pretul pentru un container este influentat de accesorii, instalatii si echipamente montate, dar ramane atractiv pentru clienti.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Va sugeram sa considerati containerele pentru magazin ca si spatiu de prezentare a produselor dvs. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine in diverse dimensiuni. Ele pot fi completate cu baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, diverse accesorii impuse de specificul activitatilor dvs. Multi clienti comerciali aleg containerul tip magazin datorita pretului mic si al timpului redus de montaj.

Afacerile mici si mijlocii pot beneficia prin instalarea de container modular magazin. In timp, se pot aduce usor modificari la containerele tip magazin. Astfel, spatiul se poate extinde prin adaugarea de noi containere, iar spatiul poate fi delimitat din nou pentru a se adapta unor noi nevoi. Daca este necesar, containerele pot fi demontate si relocate.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, iar impartirea spatiului o facem conform solicitarilor dvs. Aceste containere pot functiona ca magazine alimentare, petshop, patiserii, magazine de produse bio, produse cosmetice, magazin de piese auto, etc.

Urmarim ca fiecare container sa indeplineasca normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate. Pentru personalizare, va puteti alege culorile pentru anumite elemente si finisajele.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container spatiu comercial. Pentru ca activitatea dvs comerciala sa fie cat mai eficienta, putem dimensiona si configura containerele comerciale asa cum va este util. Containerele comerciale au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Ferestre, instalatii electrice, toalete, echipamente si alte accesorii si instalatii necesare pot fi instalate in container. Un container comercial este o alegere excelenta pentru afacerile care presupun prezentarea produselor in fata clientilor.

Instalabile in cateva ore si usor de configurat, containerele comerciale de vanzare la preturi convenabile sunt tot mai atractive pentru clienti. Ele pot fi utilizate atat in activitatile comerciale cu caracter temporar, cat si in cele cu caracter permanent. Suficient de trainice pentru a rezista la conditiile meteo potrivnice, containerele comerciale sunt tot mai cautate pentru numeroasele calitati. Reconfigurarea, relocarea si extinderea containerelor se realizeaza cu usurinta—un alt motiv pentru achizitie.

Containere Horeca

Containere Horeca

Cafenele, baruri, gelaterii, street food, etc sunt spatiile Horeca in care se pot utiliza containere Horeca. In functie de nevoile clientului, folosim containere comerciale de tip monobloc sau containere modulare.

Containerele Horeca pot fi delimitate si accesorizate pentru ca activitatile gazduite sa se desfasoare cat mai eficient. Este posibila adaugarea de suprafete mari vitrate, copertine, pereti basculanti, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Peretii de exterior pot fi placati la exterior cu lemn sau piatra, iar cei de interior cu rigips. Anumite elemente pot fi colorate asa cum doriti si se poate decora cu lambriuri. Sunt disponibile mai multe tipuri de deschidere si de usa. Pentru personalizare superioara, se poate monta sigla luminoasa.

Atunci cand utilizam containere modulare, se pot obtine structuri pana la 4 etaje. Daca nu anticipati nevoia de extindere, containerele monobloc sunt suficiente pentru spatiul dvs Horeca. Pentru ventilarea in containerele Horeca, inseram ferestre mici. Confortul si functionalitatea sunt asigurate prin montarea de prize, accesorii pentru echipamente High-tech, lumini, cabine de dus, incalzire, boiler, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pot fi folosite si ca spatii pentru cafenele fixe si mobile. Un container de cafenea poate avea dimensiunile si delimitarile necesare fluxului pentru activitatile dvs din cafenea. In containerul modular bar se monteaza accesorii si echipamente specifice activitatilor de cafenea. Sisteme de ventilatie, aer conditionat, chiuvete, sisteme de incalzire sunt cateva dintre instalatiile cu care pot fi livrate containerele cafenea.

Delimitarea spatiului de container de cafenea sustine eficienta angajatilor si confortul clientilor, daca se delimiteaza si zone de servire. Se pot crea nu doar zone de servit masa, ci si zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. Va punem la dispozitie o paleta vasta de accesorii montabile in containerul cafenea: rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, ice maker, instalatii electrice, etc. Se monteaza ferestre si usi termopan de diverse dimensiuni.

Containerul de cafenea are pret convenabil, influentat de diversi factori. Complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele montate, precum si numarul de etaje vor conta in costul final pentru containerul de cafenea.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici si mijlocii de fast food pot deveni mai fructuoase prin folosirea de container fast food ca si spatiu de activitate. Acestea sunt niste containere de tip comercial care se monteaza repede, se configureaza usor si au preturi avantajoase.

Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere modulare fast-food cu pret atractiv. Aceste containere sunt dotate cu echipamente si instalatii importante pentru igiena si siguranta activitatilor de fast-food. Putem personaliza containerul fast-food prin instalarea de ferestre si usi din termopan, sisteme de incalzire, aer conditionat, etc. Spatiul va fi impartit in zone pentru ca angajatii sa fie cat mai productivi, iar clientii sa se simta confortabil (daca se creeaza si zone de servire). Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier sunt containere pe nivel parter sau P+1. Se foloseste doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice pentru toate tipurile de santier, indiferent de amploarea lor sau de numarul de angajati. Spatiul din containere se delimiteaza pentru a se obtine zone cu functii diverse: Sali de mese, Sali de conferinte, dormitoare, birouri, dusuri, toalete, holuri, etc.

Pentru cei interesati, putem construi si blocuri de containere, completate cu scari si cai de acces la exterior. Intrucat folosim containere modulare, un container de santier va putea fi transformat usor. Spaitul initial poate fi marit prin imbinarea de noi containere, dar si reconfigurat pentru a se crea zone pentru noile nevoi. Daca situatia o cere, containerul poate fi demontat si instalat in locatii noi.

In oferta noastra se afla ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. In cazul aplicatiilor mai mari, cand este nevoie de cazarea muncitorilor, putem ridica ansambluri de cazare. Putem folosi 14, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Cu toate ca sistemele de supraveghere video asigura cel mai inalt nivel de protectie, prezenta paznicilor este de nelipsit in numeroase aplicatii. Intrarile in institutii oficiale, banci, muzee, parcarile au nevoie de filtrul si controlul de acces pe care paznicii il realizeaza extrem de eficient. In astfel de situatii, se pot monta containere cabine paza. Cu pereti din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au o temperatura interioara uniforma.

Furnizam containere cabine paza la dimensiunile solicitate. Datorita materialelor folosite, aceste containere cabina paza pot fi montate in orice regiune a tarii. Pentru a fi cat mai eficiente si nu doar confortabile, aceste containere se echipeaza cu ferestre tip ghiseu. Confortul termic al paznicilor pe tot parcursul anului se va obtine prin instalarea de aer conditionat sau de radiator electric.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Muncitorii pe santier nu pot fi eficienti in absenta unor conditii adecvate pentru a avea grija de igiena lor. Pe santiere si in multe alte aplicatii similare, se poate apela la montajul de containere modulare de tip vestiar. Acestea vor avea delimitarea si dimensiunile impuse de numarul de angajati, precum si preferintele sau nevoile lor speciale.

Containerele vestiare sunt populare pe santiere, dar sunt excelente aditii si pentru terenurile si salile de sport, piscinele. Delimitarea spatiului la interior se face si in functie de scopul final al acestora (cine va folosi vestiarele). Astfel, putem monta vestiare simple (folosite doar de un grup de persoane) sau mixte (utilizate de femei si barbati). Putem personaliza vestiarul asa cum doriti, prin montajul de diverse accesorii si instalatii. Aer conditionat, chiuvete, grup sanitar, dusuri, bai sunt cateva exemple de aditii pentru containerele vestiar.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In oferta de la Containere Modulare Noi veti gasi vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt trainice, ajustabile si usor de modificat in timp. Acestea sunt cateva motive pentru care ele se folosesc cu succes si in ridicarea de constructii scolare de tip gradinite sau scoli. Containerele scolare vor fi delimitate, accesorizate si finisate astfel incat confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie excelente.

Folosim containere scoala pentru a construi Sali de clasa, cancelarii, biblioteca, laboratoare, Sali de sport, Sali de fesitivitati, Sali de mese. Montam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, sala de sport si biblioteca. Gradinitele din containere scoala pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

In constructiile modulare de tip scoala sau gradinita montam aer conditionat, grupuri sanitare, chiuvete, sisteme de incalzire si toate instalatiile necesare pentru confort. Pentru suprafete folosim doar materiale usor de igienizat, rezistente la traficul intens.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere spital pentru a extinde unitati medicale existente sau pentru a ridica unele noi. Containerele sanitare sunt solide, versatile si utilizabile in realizarea unei palete vaste de unitati medicale. Cabinete stomatologice si veterinare, centre de testare si vaccinare, dispensare, farmacii, clinici medicare si chiar morga pot fi obtinute prin folosirea de containere sanitare. Pentru delimitarea zonelor tampon la intrarea in spitale si clinici medicale se poate apela la containere medicale. Zonele triaj pot fi si ele create tot cu aceste containere. Va putem livra containere triaj cu radiator sau aer conditionat gata montat pe perete.

In situatiile extraordinare in care oamenii raman fara adapost in urma unor calamitati naturale (inundatii, incendii), containerele sanitare le pot oferi acestora conditii bune pentru igiena si ingrijrea corpului. Dotabile cu grupuri sanitare, dusuri, bai, chiuvete, boilere electrice, aer conditionat, suprafete cu rezistenta la trafic intens, containerele sanitare sunt solutii temporare pentru igiena persoanelor sinistrate.

Rapid de ridicat si ieftine la pret, containerele sanitare se impun in fata altor solutii de constructii cu versatilitatea. Astfel, containerele sanitare pot fi reconfigurate la interior pentru a se adapta mai bine nevoilor noi aparute. Daca se doreste marirea spatiului, adaugarea de noi containere va duce la acest rezultat. La nevoie, containerele sanitare pot fi demontate si instalate in locatii noi. Precizam ca livram containerele sanitare cu instalatiile montate, ele fiind gata de racordarea la retelele spitalului de apa, electricitate, canalizare chiar dupa instalare.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi foloseste containere monobloc si modulare pentru a realiza structuri extrem de variate ca si complexitate, configurare si dimensiuni. Timpul de finalizare pentru aceste lucrari este redus, iar preturile sunt avantajoase pentru cei mai multi clienti. Nu ezitati sa ne contactati pentru alte informatii legate de constructiile modulare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram