Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Comanesti

Containere Modulare Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Comanesti. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Unul dintre beneficiile minunate de a trai in vremuri cu progrese incredibile in toate domeniile este acela ca nu mai trebuie sa asteptati luni de zile sau chiar ani pentru a va bucura de casa visata. In acest sens, va prezentam constructiile modulare cu un timp de finalizare injumatatit fata de cel necesar pentru casele clasice din beton sau caramida.

Echipa de la Containere Modulare Noi realizeaza structuri din containere modulare la preturi avantajoase. Acestea se finalizeaza rapid intrucat partile lor componente (module) se realizeaza la interior, iar asamblarea lor se face la locatia clientului. Aceste containere (monobloc si modulare) pot fi utilizate in nenumarate domenii, putand deveni orice de la magazii, depozite, parcari de biciclete si pana la gelaterii, restaurante, locuinte rezidentiale complexe sau chiar spitale.

Peste 60% din procesul de fabricare a containerelor se realizeaza la interior, ceea ce aduce numeroase beneficii. Costurile pentru materiale si pentru constructie sunt mai mici, iar daca se folosesc containere modulare, materialele se recicleaza—demontarea si reinstalarea containerelor sunt facile cu usurinta. Materialele raman uscate astfel ca structura finala nu va prezenta umezeala. Mai mult, mediul de lucru la interior este mai sigur pentru angajati, riscul pentru accidente la locul de munca fiind mult diminuat.

Modulele container se pot suprapune pana la 4 etaje si se pot instala nu doar scari de interior, ci si de exterior. In constructiile modulare se vor regasi accesorii, instalatii, echipamente care se intalnesc in cladirile clasice din beton sau caramida: aer conditionat, chiuvete, grupuri sanitare, usi, ferestre, boilere, sisteme de incalzire, etc. Putem livra containerele cu aceste instalatii gata montate, astfel ca racordarea la retelele de apa, canalizare, curent, Internet se poate efectua imediat dupa montaj.

In oferta noastra se afla containere monobloc si modulare de diverse dimensiuni. Alegem containerele in functie de structura dorita si configuram spatiul acestora in functie de nevoile si preferintele clientului. Constructiile din containere modulare sunt trainice, versatile si usor de transformat. Spatiul poate fi oricand reconfigurat, extins (se adauga alte containere) si este posibila chiar si relocarea containerelor. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru detalii despre structurile din containere.

Dimensiunile containerelor modulare

Alcatuite din stalpi de sustinere, podea, instalatie electrica si acoperis, containerele modulare pot sa aiba dimensiuni variate. Latimea poate fi de 2,4 m, 3m, multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9), lungimea poate lua valori de 3, 6, 9 sau 12m. Alegem containerele conform dimensiunilor finale pe care le doriti pentru constructia dvs. Va sugeram sa va decideti asupra dimensiunilor si a configurarilor pentru constructie, pentru a putea selecta precis dimensiunile la containere.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte, spatiul oferit de un container monobloc este mai mult decat suficient. Containerele monobloc pot fi utilizate ca si structuri independente. Ele nu pot fi imbinate cu alte containere.

Realizate din structura metalica, profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite imediat dupa montaj. Ele pot fi folosite ca anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni containere de depozitare, cafenele, baruri, restaurante, gelaterii, etc. In spatiul public, aceste containere monobloc pot functiona ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Containerele modulare au structura metalica si pot fi nu doar imbinate intre ele prin alaturare, dar si suprapuse. Se pot obtine constructii modulare pana la maxim 4 etaje. In timp, aceste constructii pot suporta cu usurinta modificari, ceea ce explica popularitatea lor. Va stam la dispozitie oricand cu alte informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este utilizabil in multe aplicatii, viteza mare de instalare fiind un atu important. Panoul sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant (de regula, spuma poliuretanica). Ori de cate ori se doreste folosirea cat mai rapida a unei constructii, se recomanda instalarea de container sandwich.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

In catalogul nostru se afla diverse containere ce pot fi folosite chiar dupa montaj. Multi clienti opteaza pentru aceste containere modulare la cheie ce pot avea dimensiunile si configurarile dorite. Pretul redus si timpul scurt pentru finalizare transforma containerul amenajat la cerere intr-o alternativa serioasa la casele clasice din caramida sau beton.

Pentru un container utilat cu baie, dus, instalatie electrica, nu ezitati sa contactati echipa noastra cat mai curand. Fie ca vorbim despre locuinte temporare sau permanente, aveti incredere ca un container la cheie poate fi la fel de sigur si confortabil ca si o locuinta traditionala. Containerele modulare se pot imbina pentru a rezulta adaposturi temporare, case de vacanta, dar si resedinte permanente supraetajate si cu structura complexa.

Fiti sigur ca un container echipat cu instalatiile si accesoriile montate in casele clasice poate fi la fel de confortabil si solid ca acestea. Marea diferenta este data, insa, de timpul scurt pentru instalare si pretul mult mai mic pentru containerele la cheie. Va incurajam sa analizati modelele noastre daca doriti o locuinta cat mai curand.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Montam containere tip casa pe structura metalica in orice zona geografica a tarii. In cazul in care doriti containere modulare pentru case cu mai multe niveluri (nu se pot realiza mai mult de 4 etaje), se vor monta scari de interior si de exterior, daca doriti. In casele modulare containere la cheie se pot monta accesorii si instalatii variate: aer conditionat, grupuri sanitare, sisteme de incalzire, jaluzele exterioare, etc.

Pretul scazut si timpul rapid de montaj nu sunt singurele calitati ale containerelor modulare. Acestea sunt si foarte versatile, putand trece cu usurinta prin modificari dupa instalare. Configurarea initiala poate fi oricand ajustata nevoilor noi, iar spatiul poate fi marit prin imbinarea de noi containere. Daca aveti nevoie de container intr-o locatie noua, el poate fi demontat si instalat acolo unde aveti nevoie.

Temperatura din containerele modulare tip casa este uniforma, datorita materialelor cu care sunt fabricate. Astfel, peretii de container modular sunt izolati termic, iar podelele sunt realizate cu materiale cu un coeficient termic inalt. Casele modulare cu instalatii montate permit racordarea la retelele de curent, apa, canalizare imediat dupa instalare.

Daca suneti interesat de locuinte ieftine, rapid de finalizat, aveti incredere in containerele modulare tip casa. Vopsit in camp electrostatic, un container casa nu isi pierde aspectul initial si poate fi personalizat prin finisaje si culori ale diverselor elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

Completati curtea sau gradina dvs cu un spatiu de relaxare construit cu un container terasa. Acoperisul nu este obligatoriu, ceea ce explica cele doua modele pe care le putem instala: terasa acoperita si terasa descoperita. Aceste containere pot fi realizate cu finisajele si culorile care se potrivesc cel mai bine cu resedinta dvs, alte structuri curente din gradina.

Balustrada de container terasa este flexibila si poate fi montata si dupa instalarea containerului (se va ajusta mai eficient, chiar). In containerele terasa cu acoperis se pot monta si corpuri de iluminat, intrerupatoare, prize in stalpii de colt, tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan. Containerele terasa nu sunt doar practice, sigur, ajustabile si ieftine, ci si versatile. Ele pot fi adaptate pentru a deveni spatii de pauza la sedii de firma, gradini acoperite, parcari de biciclete, statii de autobuz, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Casele din caramida sau beton nu sunt singurele tipuri de locuinta disponibile. Analizati containerele de locuit, mai ales daca nu aveti un buget generos sau va grabiti sa va mutati intr-o casa. Containerele de locuit au pret atractiv pentru cei mai multi clienti, dar acesta nu este singura calitate. Spatiul intr-un container de locuit la comanda poate fi delimitat astfel incat sa se plieze cat mai bine la nevoile si preferintele unei familii.

Stim cu totii ca procesul de constructie a unei case traditionale nu inseamna doar cheltuieli semnificative, ci si mult stress. De cele mai multe ori, apar intarzieri (din motive diverse), probleme neprevazute a caror solutionare creste pretul final al casei. Cu un container modular de locuit nu veti trece prin aceste situatii. Finalizarea este mereu la termen, iar riscul intarzierilor sau al problemelor neasteptate este minim.

Daca doriti, putem suprapune containerele modulare pentru a obtine resedinte de maxim 4 etaje. Aceste containere pentru locuit pe mai multe niveluri vor avea scari de interior, dar si de exterior, acolo unde se doreste. Bai, chiuvete, aer conditionat, boilere, sisteme de incalzire—se pot monta toate instalatiile si accesoriile dorite pentru confort in orice container locuinta modulara.

Va recomandam sa nu omiteti varianta unui container de locuit atunci cand analizati optiunile pentru casa dvs. Un container de locuit se instaleaza repede, dar are o durata de viata lunga.

In componenta unui container pentru locuit se afla planseul din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla, materiale variate. Acoperisul este din tabla zincata, ce protejeaza de umezeala. Are in componenta un canal de drenare a apei, astfel ca aceasta nu ramane pe acoperis. Acoperisul unui container modular de locuit are si instalatie electrica. Personalizarea containerelor se poate face prin adaugarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi.

Pretul pentru containerele modulare locuibile este influentat de factori precum numarul de niveluri, complexitatea configurarii si a structurii, accesoriile si instalatiile montate. Astfel, containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele care nu sunt dotate in acest sens. Cu toate acestea, un container locuinta modulara va fi mai ieftin decat casa clasica din beton sau caramida. Echipa noastra este gata sa va ajute cu informatii suplimentare despre containerul de locuit cu pret mic.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Utilizam 1, 2, 3 sau mai mult module de locuit pentru a realiza containere de locuit in configurarea dorita. Va sugeram sa analizati catalogul nostru care include containere de locuit cu baie, echipate cu instalatiile solicitate de dvs.

Containerele de locuit cu baie au izolare termica, de aceea temperatura este uniforma pe tot timpul anului. Se folosesc panouri sandwich cu grosime intre 60 si 100mm, ceea ce ajuta la uniformizarea temperaturilor interioare. Eficienta energetica pentru containerul de locuit cu baie este un argument in favoarea achizitiei. Vara veti folosi mai rar aerul conditionat, iar iarna nu va fi nevoie sa actionati sistemul de incalzire non-stop.

O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 convector, 1 boiler electric, 1 cabina de dus. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie PVC pentru usa si pentru ferestrele de tip oscilo-batant. In containerul de locuinta cu toaleta se afla si priza dubla si corp de iluminat.

Intrucat exista varianta de container de locuit cu toaleta, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile sau chiar ani pentru a va muta in casa dvs. Acesta are accesoriile dorite pentru confort, usa, ferestre din tamplarie PVC, izolare prin peretii din panouri sandwich, priza dubla, instalatii de iluminat. Instalatia sanitara este compusa din lavoar, mobilier lavoar, 1 vas WC, oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Nu mai asteptati constructia clasica din caramida sau nu mai inchiriati o bucatarie intr-o cladire, cand exista varianta de containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Cu structura trainica si configurabile conform activitatilor specifice bucatariei, containerele de bucatarie pot avea pana la 4 niveluri. Ele pot avea dimensiuni, delimitari si accesorizari pentru bunul flux al activitatilor de bucatarie.

La Containere Modulare Noi, gasiti containere bucatarie la preturi atractive, dotate in aceasi masura ca si bucatariile traditionale. Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece, panouri de tip sandwich poliuretan si pot fi delimitate in zone cu functii distincte. Pentru fabricarea lor se foloseste tabla zincata dublu faltuita, iar pentru izolare vata minerala de sticla. Membrana hidroizolatoare din containerele bucatarie contribuie la izolarea lor fonica si termica.

In containerul bucatarie se monteaza ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, precum si tablou de siguranta automat. Instalatie de iluminat, intrerupator, prize duble se pot monta, de asemeni, in container. Containerele de bucatarie sunt versatile, putand suferi modificari cu usurinta. Configurarea initiala poate fi modificata pentru a se adapta spatiul unor nevoi noi, dar se pot si imbina alte containere pentru a se mari spatiul initial. Demontarea si instalarea in noi spatii sunt, de asemeni, posibile. Aceste containere pot fi instalate pe suprafate plane si inclinate si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt printre cele mai cautate produse printre clientii nostri. Ieftine, cu montaj rapid si usor de configurat, containerele modulare birouri sunt mai potrivite decat constructiile clasice in multe aplicatii, mai ales pentru cele cu caracter temporar.

Un container birou se obtine prin imbinarea de module prefabricate si poate fi configurat pentru a se desfasura cat mai eficient activitati de birou. In containerul tip birou se pot delimita zone de sedinte, zone de lucru, de relaxare, etc. Posibilitatea delimitarii acestor zone, dar si usurinta efectuarii de modificari explica de ce aceste containere tip birou sunt des intalnite in organizarile de santier.

Containerele birouri vin in numeroase variante. Un container modular birou este aditie ieftina pentru orice santier sau atelier de productie. In componenta unui container de birouri intra ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, sisteme de incalzire, radiatoare electrice, etc. Materialele utilizate, structura si procesul de asamblare recomanda utilizarea de containere birou in orice regiune geografica a tarii.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

In oferta noastra se afla container birou cu grup sanitar, in dimensiuni variate. Latimea pentru aceste containere poate fi 2,4 sau 3m, iar inaltimea de 2,7m. Lungimea variaza intre 3 si 12m.

Containerele tip birou se echipeaza cu grupuri sanitare si se adapteaza la zona geografica de instalare. In container se pot insera ghisee, vitrine, ferestre, iar clientii pot decide aspectul exterior si interior pentru container.

La grupul sanitar pentru containerul birou se folosesc pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC. Grupul sanitar va avea corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Catalogul de la Containere Modulare Noi este vast, iar tehnicienii nostri au o experienta bogata. De aceea, putem sa fabricam si sa instalam cu succes diverse modele de containere, precum containerele modulare cu baie. Un container cu baie este extrem de util in multe aplicatii. Pe langa faptul ca este rapid de instalat si ieftin, containerul cu baie este si usor de dimensionat si configurat pentru a asigura conditii excelente pentru utilizatori. Spre exemplu, un container modular cu baie este o aditie esentiala pentru turistii din campinguri.

Tehnicienii nostri monteaza rapid si sigur orice container modular cu baie si dus, indiferent de zona geografica. Santierele si aplicatiile temporare, cabanele montane de la mari altitudini sunt cateva dintre multele aplicatii in care se pot folosi cu suces containerele modulare cu baie. Daca va renovati casa, un container modular cu baie si dus va asigura confortul necesar pentru actiunile de ingrijire a corpului pana la finalizarea lucrarilor.

Trebuie sa amintim ca, desi putem livra containerul modular cu baie in dimensiunile si configurarea dorita, cu instalatiile montate, el nu poate functiona daca nu exista facilitati pentru racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare. Daca aceste utilitati exista, containerul cu baie si dus va putea fi racordat la retele si folosit imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar conving clientii cu preturile mici, usurinta configurarii si rapiditatea instalarii. Un container cu grup sanitar poate fi dotat cu instalatii de incalzire a apei, grup sanitar sau WC, pisoare, boilere, vestiare, cabine de dus. Daca sunteti interesat de containere toalete la preturi convenabile, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu miez din izolatie de spuma poliuretanica. Acest detaliu explica uniformizarea temperaturii din interiorul containerului. Datorita timpului redus de instalare, dar si al pretului mic, containerul modular WC este practic in multe aplicatii. Prin urmare, acest container poate functiona ca si toaleta pentru locatii izolate, asemeni cabanelor montane de la mari altitudini, dar si precum container WC pentru toaleta publica. El poate fi folosit si ca grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza inundatiilor, incendiilor, sau a altor calamitati, instalarea de containere modulare cu WC poate aduce confortul dorit pentru persoanele sinistrate. Echipabile cu sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic intens, aer conditionat, chiuvete, apa curenta, boilere, aceste containere vor ajuta persoanele sinistrate pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Muncitorii de pe santiere pot beneficia si ei prin instalarea de containere modulare cu grup sanitar. Ele ofera conditiile necesare pentru actiunile de curatare a corpului, fiind esentiale pentru buna functionare a activitatilor de pe santier. Muncitorii nu pot fi productivi daca nu au asigurat confortul minim pentru igiena corpului; containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe orice santier, indiferent de marimea acestuia si a numarului de angajati.

Putem realiza containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile impuse de aplicatie. Spatiul la interior va fi configurat pentru a se indeplini optim nevoile utilizatorilor. Containerele modulare din aceasta categorie sunt versatile si sigure pentru aplicatii variate: adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici, anexe de birouri din module container, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, va invitam sa analizati modelele noastre de containere garaj. Acestea se monteaza mai repede decat garajele clasice din beton sau caramida si sunt si mai ieftine decat ele. Containerele garaj au profile metalice si in catalogul nostru se afla doua dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem sa va livram container tip garaj cu izolatie, gata asamblat. Va puteti personaliza containerul de garaj prin finisajele si culorile dorite. Usile care se monteaza la containerul garaj pot fi manuale sau automate, iar configurarea spatiului se realizeaza asa cum va este cel mai util.

Containere modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece. Intrucat sunt grunduite si vopsite, containerele nu vor fi atacate de coroziune si isi vor pastra aspectul pentru multi ani. Pentru tavanul containerelor folosim tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, tabla cutata alba, grinzi de lemn.

In componenta containerelor de garaj intra usa vopsita pe ambele parti, de tip basculant, Horman. Este o usa cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Acolo unde se doreste, putem monta usa automatizata. Varianta de container de 7x3x2,5m permite montajul unei ferestre batante din tamplarie PVC, precum si a unei usi pietonale. Dupa livrare, nu vor fi necesare alte finisaje pentru containerul garaj.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati si meticulosi, vor urmari ca procesul de instalare a containerului de garaj sa fie cat mai putin nociv pentru mediu si cat mai putin intruziv. Astfel, instalarea nu va genera reziduuri si nu va cauza daune spatiului de montaj. Atunci cand ne contactati, un membru al echipei noastre va va putea oferi mai multe informatii despre containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Luati in considerare containerele depozitare pentru a stoca marfuri diverse. Un container depozitare se monteaza repede si se delimiteaza in functie de nevoile dvs. Accesorii, echipamente si instalatii care contribuie la depozitarea sigura a marfurilor vor fi montate in containere. Cu izolare optionala, containerele de depozitare pot veni in latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m.

O magazie clasica din beton sau caramida va avea nevoie de renovare, dar un container de magazie nu necesita astfel de lucrari. Fabricat cu un cadrul monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece, containerul rezista in timp. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul de corodare si ajuta la mentinerea aspectului sau pentru mult timp. Podeaua este realizata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, placaj tego 21mm.

Pentru tavanul de container modular utilizam tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 1000mm. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm. In container montam usa in doua canate, prize, corpuri de iluminat, ferestre, accesorii care protejeaza marfa de deteriorare. Alegeti sa va stocati marfurile, indiferent de tipul lor, in container modular. Pretul pentru un container este influentat de accesorii, instalatii si echipamente montate, dar ramane atractiv pentru clienti.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Va sugeram sa considerati containerele pentru magazin ca si spatiu de prezentare a produselor dvs. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine in diverse dimensiuni. Ele pot fi completate cu baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, diverse accesorii impuse de specificul activitatilor dvs. Multi clienti comerciali aleg containerul tip magazin datorita pretului mic si al timpului redus de montaj.

Afacerile mici si mijlocii pot beneficia prin instalarea de container modular magazin. In timp, se pot aduce usor modificari la containerele tip magazin. Astfel, spatiul se poate extinde prin adaugarea de noi containere, iar spatiul poate fi delimitat din nou pentru a se adapta unor noi nevoi. Daca este necesar, containerele pot fi demontate si relocate.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, iar impartirea spatiului o facem conform solicitarilor dvs. Aceste containere pot functiona ca magazine alimentare, petshop, patiserii, magazine de produse bio, produse cosmetice, magazin de piese auto, etc.

Urmarim ca fiecare container sa indeplineasca normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate. Pentru personalizare, va puteti alege culorile pentru anumite elemente si finisajele.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Un container spatiu comercial poate fi o alegere excelenta pentru multe activitati comerciale. La Containere Modulare Noi, va puteti alege containere comerciale la dimensiunea si configurarea dorita. Latimea poate fi de 2,4 sau 3m, iar lungimea variaza intre 3 si 12m. Instalatii electrice, ferestre, echipamente, toalete si numeroase alte instalatii indispensabile bunei functionari a activitatilor comerciale pot fi montate in containerele comerciale.

Tot mai multi clienti se indreapta spre containerele comerciale de vanzare la preturi avantajoase si cu timp de instalare rapid. Ele sunt functionale nu doar pentru activitatile temporare, ci si pentru cele cu caracter permanent. Solide si usor de configurat si de transformat in timp, containereler comerciale sunt optiuni valide pentru multe tipuri de afaceri. Reconfigurarea, extinderea si relocarea containerelor sunt facile, aceasta versatilitate convingand multi clienti spre achizitie.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt solutii excelente pentru gelaterii, baruri, cafenele, restaurante. Ele sunt ieftine, se instaleaza rapid si pot fi configurate si echipate in functie de tipul de spatiu Horeca. Folosim atat containere monobloc, cat si containere modulare pentru a realiza proiectele solicitate.

Containerele Horeca sunt accesorizate si personalizate conform nevoilor si preferintelor clientilor. Astfel, putem insera copertine, suprafete mari vitrate, bazine de colectare a apei reziduale, pereti basculanti, etc. Peretii de interior pot fi placati cu rigips, iar cei de la exterior pot fi placati cu lemn sau piatra. Anumite elemente pot fi vopsite in culorile dorite si este posibila si decorarea cu lambriuri. Va puteti alege intre diverse tipuri de usa si de deschideri. Daca doriti, putem personaliza containerul cu sigla luminoasa.

Daca sunteti interesat de o structura pe mai multe niveluri (nu mai mult de 4), vom folosi containere modulare. Daca doriti o structura pe un singur nivel si nu doriti extinderea in timp, vom folosi container monobloc. Completam containerele Horeca cu ferestre mici pentru ventilare si numeroase alte accesorii pentru functionalitate: prize, lumini, boiler, sistem de incalzire, accesorii pentru echipamente High-Tech, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Cafenelele fixe si mobile pot functiona eficient si sigur in containere cafenea. Un container de cafenea poate fi dimensionat si configurat pentru ca activitatile sa se desfasoare cat mai fluid. Completam containerul modular bar cu accesorii si echipamente tipice activitatilor de cafenea. Putem monta chiuvete, aer conditionat, sisteme de ventiletie, sisteme de incalzire, grupuri sanitare—instalatii care ajuta la confortul angajatilor si al clientilor.

Spatiul de containere de cafenea poate fi astfel impartit incat angajatii sa lucreze cat mai usor, iar clientii (daca se delimiteaza si zone de servire) sa se simta cat mai confortabil. In containerele cafenea se pot obtine zone de servire, zone de preparare, zone pentru grup sanitar, spatii de depozitare, etc. Numeroase accesorii pot fi montate in containerul cafenea: piese se mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si rafturi, mese intarite, instalatii electrice, mese cu raft mobil, ice maker, etc. Ferestrele si usile din termopan pot avea dimensiuni variate.

Containerul de cafenea are pret atractiv ce variaza in functie de dimensiunea si configurarea spatiului, instalatiile si accesoriile montate, numarul de etaje pentru structura, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca aveti o afacere de tip fast-food sau va ganditi sa incepeti una, analizati utilizarea unui container fast food ca si spatiu. Acest tip de container comercial se instaleaza repede, se configureaza usor si are preturi convenabile.

Containerele pot fi echipate cu instalatii si accesorii care sustin buna desfasurare a activitatilor. Aer conditionat, sisteme de incalzire, ferestre si usi de termopan pot fi montate in aceste containere modulare fast-food cu pret redus. Se pot crea zone de servire pentru clienti, pe langa zonele de preparare pentru angajati.

Container organizare santier

Container organizare santier

Pentru organizarile de santier se realizeaza structuri pe un singur nivel sau P+1. Containerul modular de santier de 6,02x2,4m este singurul tip de container care se foloseste. Containerele de santier se pot folosi pe toate santierele, indiferent de complexitatea sau numarul de angajati. La interior, containerele se pot imparti pentru a se obtine zone diverse: Sali de conferinte, Sali de mese, birouri, dusuri, toalete, dormitoare, holuri, etc.

Avem echipamentele si experienta necesare pentru a realiza blocuri de containere, la care instalam scari si cai de acces la exterior. Folosim containere modulare, de aceea containerul de santier poate fi transformat cu usurinta. Daca se doreste extinderea spatiului initial, putem adauga noi containere. Si configurarea initiala poate fi modificata, pentru a se obtine zone pentru functiile noi. Demontarea si reinstalarea containerelor in locatii noi sunt, de asemeni, posibile.

Va propunem ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. Pentru santierele in care cazeaza muncitorii, putem realiza ansambluri de cazare adaptate la numarul de muncitori. Se pot folosi 14, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Sistemele de supraveghere video sunt cele mai eficiente instrumente de paza, dar anumite aplicatii impun, inca, prezenta paznicilor. Parcarile, intrarile in institutii oficiale, banci, muzee necesita filtrul pentru acces realizat cu ajutorul acestora. Pentru siguranta si confortul paznicilor se pot folosi containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich, aceste containere au izolare termica si asigura temperatura uniforma.

Containerele cabine paza pot fi realizate in dimensiuni variate si pot fi completate cu aer conditionat si radiator electric. Astfel, se va asigura confort termic sporit paznicilor pe tot parcursul anului. Totodata, containerele cabina paza sunt prevazute cu ferestre tip ghiseu pentru eficienta paznicilor. Aceste containere pot fi montate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Muncitorii pe santier au nevoie de conditii decente pentru a fi cat mai productivi. In acest sens, instalarea de containere vestiar va contribui la igiena si ingrijirea corpului. Containerele modulare de tip vestiar pot fi dimensionate si configurate la numarul de angajati, zona geografica de instalare, anumite preferinte pentru angajati.

Cu toate ca aceste containere vestiare sunt de nelipsit pe santiere, ele sunt utilizate si pe langa Sali si terenuri de sport, piscine publice. Spatiul de la interior se imparte in functie de grupul de persoane care va folosi vestiarul. Astfel, se pot instala containere vestiare simple (folosite de un singur grup de persoane) si vestiare mixte (utilizate de femei si barbati). Containerele vestiar pot fi completate cu dusuri, bai, grupuri sanitare, chiuvete, aer conditionat, etc.

Containerele vestiar pot avea latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. In catalogul nostru se afla vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt trainice, ajustabile si usor de modificat in timp. Acestea sunt cateva motive pentru care ele se folosesc cu succes si in ridicarea de constructii scolare de tip gradinite sau scoli. Containerele scolare vor fi delimitate, accesorizate si finisate astfel incat confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie excelente.

Folosim containere scoala pentru a construi Sali de clasa, cancelarii, biblioteca, laboratoare, Sali de sport, Sali de fesitivitati, Sali de mese. Montam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, sala de sport si biblioteca. Gradinitele din containere scoala pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

In constructiile modulare de tip scoala sau gradinita montam aer conditionat, grupuri sanitare, chiuvete, sisteme de incalzire si toate instalatiile necesare pentru confort. Pentru suprafete folosim doar materiale usor de igienizat, rezistente la traficul intens.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere spital pentru a extinde unitati medicale existente sau pentru a ridica unele noi. Containerele sanitare sunt solide, versatile si utilizabile in realizarea unei palete vaste de unitati medicale. Cabinete stomatologice si veterinare, centre de testare si vaccinare, dispensare, farmacii, clinici medicare si chiar morga pot fi obtinute prin folosirea de containere sanitare. Zonele de tampon de la intrarea in spitale si clinici medicale, precum si zonele de triaj pot fi realizate cu ajutorul containerelor sanitare. Acolo unde se doreste, putem livra si containere triaj cu aer conditionat sau radiator gata montat pe perete.

Cand inundatii, incendii, diverse dezastre naturale lasa oamenii fara adapost, se poate apela la instarea de containere sanitare. Acestea pot fi astfel echipate (baie, dus, grup sanitar, aer conditionat, sisteme de incalzire, boiler, etc) incat sa ofere conditii optime pentru igiena si actiunile de ingrijire a corpului. Folosim materiale care rezista traficului intens si pot fi igienizate cu usurinta.

Containerele sanitare nu sunt apreciate doar pentru timpul rapid de instalare, ci si pentru versatilitatea lor. Astfel, aceste containere pot fi oricand demontate si instalate in noi locatii. De asemeni, configurarea initiala poate fi modificata pentru ca zonele nou create sa serveasca eficient noilor functii. Daca se doreste extinderea spatiului, se pot imbina alte containere modulare.

Trebuie sa evidentiem ca livram containerele sanitare cu instalatiile gata montate, astfel ca racordarea lor la retele spitalului de apa, electricitate, canalizare sa se efectueze imediat dupa montaj.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii ridicate in timp scurt, la preturi convenabile, luati in considerare constructiile modulare. La Containere Modulare Noi avem o echipa determinata, capabila sa utilizeze containere monobloc si modulare pentru a obtine structuri variate ca si complexitate si dimensiuni. Puteti sa decideti instalatiile, echipamentele, accesoriile, finisajele si culorile pentru diverse elemente. Contactati echipa noastra pentru alte informatii despre constructiile modulare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram