Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Ciorogarla

Containere Modulare Ciorogarla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Ciorogarla. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

In ziua de azi, suntem inconjurati de dispozitive si aplicatii care, printr-o simpla apasare de buton, ne fac viata mai usoara. Tot mai putini dintre noi au rabdare sa astepte luni de zile sau chiar ani pentru a se muta in casa visata. Din fericire, exista solutii alternative de constructii, al caror timp de finalizare este injumatatit fata de cel al constructiilor traditionale.

La Containere Modulare Noi gasiti alternativa de constructii modulare, ridicate in timp record si cu preturi avantajoase. Partile componente ale unei structuri se produc la interior, iar asamblarea se realizeaza la locatia clientului, astfel explicandu-se timpul scurt pentru finalizare. Centrele de informare turistica, toaletele din campinguri, vestiarele de pe santiere, dar si scolile sau chiar spitalele pot fi realizate cu ajutorul containerelor modulare sau monobloc.

Procesul de fabricare a modulelor are loc la interior (intre 60 si 90%), de aceea vremea urata nu mai poate influenta si cauza intarzieri in finalizarea lucrarilor (cum se intampla cu structurile clasice). Materialele si cheltuielile pentru energie sunt mai mici, atragand pretul mai mic pentru constructiile modulare. In plus, materialele folosite in fabricare raman uscate si produsul final nu este umed. Riscul accidentelor la locul de munca este minim, mediul de lucru la interior fiind mai sigur pentru muncitori.

Modulele container pot fi suprapuse, dar nu mai mult de 4 niveluri. Structurile pe mai multe etaje vor avea scari de interior, dar se pot monta si scari de exerior, acolo unde se cere. In functie de activitatile ce se vor desfasura la interior, containerele pot fi completate cu accesorii, instalatii si echipamente. Intrucat furnizam containerele cu instalatiile gata montate, va fi posibila racordarea acestora la retelele de apa, canalizare, electricitate, Internet chiar dupa montaj.

In oferta noastra se afla containere monobloc si modulare de diverse dimensiuni. Alegem containerele in functie de structura dorita si configuram spatiul acestora in functie de nevoile si preferintele clientului. Constructiile din containere modulare sunt trainice, versatile si usor de transformat. Spatiul poate fi oricand reconfigurat, extins (se adauga alte containere) si este posibila chiar si relocarea containerelor. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru detalii despre structurile din containere.

Dimensiunile containerelor modulare

Compuse din podea, stalpi de sustinere, instalatie electrica si acoperis, containerele modulare vin in mai multe dimensiuni. Daca latimea lor poate fi de 2,4m, 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9), lungimea poate fi de 3, 6, 9 sau 12m. Selectam containerele in functie de dimensiunile finale pe care le doriti pentru constructia finala. Pentru a putea sa fim cat mai eficienti in eforturile noastre, va recomandam sa stiti cu precizie ce dimensiuni si ce configurare doriti pentru constructia finala.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte, spatiul oferit de un container monobloc este mai mult decat suficient. Containerele monobloc pot fi utilizate ca si structuri independente. Ele nu pot fi imbinate cu alte containere.

Realizate din structura metalica, profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite imediat dupa montaj. Ele pot fi folosite ca anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni containere de depozitare, cafenele, baruri, restaurante, gelaterii, etc. In spatiul public, aceste containere monobloc pot functiona ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Containerele modulare au structura metalica si pot fi nu doar imbinate intre ele prin alaturare, dar si suprapuse. Se pot obtine constructii modulare pana la maxim 4 etaje. In timp, aceste constructii pot suporta cu usurinta modificari, ceea ce explica popularitatea lor. Va stam la dispozitie oricand cu alte informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este utilizabil in multe aplicatii, viteza mica de instalare fiind un atu important. Panoul sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant (de regula, spuma poliuretanica). Ori de cate ori se doreste folosirea cat mai rapida a unei constructii, se recomanda instalarea de container sandwich.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie o paleta vasta de containere amenajate pentru folosirea imediata. Avem grija sa livram containere modulare la cheie in dimensiunile si specificatiile precizate. Cu toate ca este mai ieftin si mai rapid de instalat, containerul amenajat la cerere poate fi la fel de sigur si trainic ca si o cladire clasica din caramida sau beton.

Daca vreti un container utiliat cu baie, instalatie, electrica, dus, il putem executa si instala cu rapiditate. In situatii temporare, dar si permanente, solutia pentru confort poate fi un container la cheie. Se pot imbina containere modulare pentru a se obtine case de vacanta, adaposturi temporare, locuinte complexe permanente, etc.

Un container echipat cu toate accesoriile si instalatiile din cladirile clasice cu beton sau caramida va fi la fel de confortabil ca acestea, dar mult mai ieftin si mai rapid de finalizat. Investigati oferta noastra de containere la cheie intrucat acopera o paleta larga de cerinte si preferinte.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Echipa de la Containere Modulare Noi instaleaza containere tip casa pe structura metalica la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Containerele modulare pentru case pot avea unul sau maxim 4 niveluri; constructiile cu mai multe etaje pot avea scari si la exterior, nu doar la interior. Accesorii diverse (jaluzele exterioare), instalatii tipice (aer conditionat, radiatoare electrice) pot fi montate in casele modulare containere la cheie.

O calitate fundamentala pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea lor. Astfel, daca nevoile dvs se modifica fata de momentul instalarii, spatiul poate fi oricand reconfigurat. In plus, puteti extinde spatiul initial prin adaugarea de noi containere. Demontarea si instalarea containerelor modulare intr-o noua locatie sunt, de asemeni, posibile.

Peretii unui container modular tip casa sunt izolati termic, in timp ce podelele sunt fabricate din materiale cu un coeficient termic inalt. In consecinta, temperatura la interior este uniforma. Va oferim case modulare cu instalatii montate pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retele de apa, electricitate si canalizare.

Desi se instaleaza repede, containerele modulare tip casa au durata lunga de viata. Containerul casa isi pastreaza aparenta, fiind vopsit in camp electrostatic si se asambleaza pentru a se obtine stabilitate superioara. Pe langa dimensiuni, configurare si instalatii, va puteti alege si finisajul si culorile pentru diverse elemente pentru casa din container.

Container cu terasa

Container cu terasa

Pentru spatiul de relaxare din curtea dvs, va sugeram sa analizati varianta instalarii unui container terasa. Acoperisul este optional, de aceea va oferim doua variante de containere terasa: terasa acoperita si descoperita. Ambele modele pot fi finisate si colorate astfel ca produsul final sa se integreze cat mai placut in exteriorul resedintei dvs.

Balustrada pentru containerul terasa este flexibila, ea putand fi montata si mai tarziu. Containerele terasa cu acoperis pot include tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, corpuri de iluminat, intrerupatoare, prize in stalpii de colt. Versatile si durabile, containerele terasa permit utilizarea si ca spatii de pauza la sedii de firma, statii de autobuz, gradini acoperite, parcari de biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere de locuit ce pot fi echipate pentru a oferi confort maxim familiei dvs. Tot mai multi clienti aleg containerele de locuit intrucat au preturi mici si se pot instala in timp scurt. In plus, un container de locuit la comanda poate fi delimitat la interior in functie de nevoile si preferintele clientului.

Cu toate ca pretul mare este principalul motiv pentru care multi clienti nu mai aleg casa clasica din caramida sau beton, exista si alte motive in acest sens. In mod obsnuit, ridicarea unei case traditionale intarzie din cauza vremii nefavorabile, a problemelor neasteptate. Acestea atrag, dupa sine, cheltuieli neprevazute si intregul proces de constructie se amana tot mai mult, devenind tot mai stressant. Cu un container modular de locuit, nu apar astfel de probleme. Nu exista intarzieri din cauza vremii (fabricarea se produce la interior pana la 90%!) Si proiectul este finalizat la termen.

Containerele modulare de locuit se suprapun asemeni pieselor Lego pentru a se obtine structuri cu maxim 4 etaje. Structurile pe mai multe niveluri se echipeaza cu scari de interior, dar se pot adauga si scari de exterior. Confortul se asigura prin montajul accesoriilor si instalatiilor intalnite si in casa traditionala: sisteme de incalzire, chiuvete, bai, aer conditionat, etc. Daca bugetul dvs nu este foarte generos si doriti sa va mutati cat mai repede, alegeti cu incredere containerul de locuit. Materialele sunt de calitate inalta, iar procesul de asamblare este precis, astfel ca un container de locuit are durata lunga de viata.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla si se pot folosi materiale diverse pentru decorare. Acoperisul din tabla zincata protejeaza de umezeala si are canal de drenare a apei pluviale. In acoperisul de container modular se monteaza si instalatie electrica. Putem personaliza containerul asa cum doriti: adaugare de corpuri de iluminat, spoturi, pereti din rigips, caramida aparenta, lemn.

In ceea ce priveste pretul pentru containerele modulare locuibile, el este accesibil celor mai multi clienti. Numarul de niveluri, complexitatea configurarii, instalatiile montate sunt factori ce influenteaza pretul. Evident, containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica au preturi mai mari decat cele neechipate. Chiar si asa, un container cu locuinta modulara are pret mai mic decat o casa traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru alte detalii despre containerul de locuit cu pret mic.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

In functie de configurarea si dimensiunile dorite, putem folosi 1, 2, 3 sau mai multe module de locuit pentru containerele de locuit. In oferta noastra se afla containere de locuit cu baie in care se monteaza accesoriile si instalatiile dorite.

Izolarea termica a containerelor de locuit este adecvata, temperatura in containere fiind uniforma. Peretii sunt din panouri sandwich de 60-100mm, iar podeaua este din material cu un coeficient termic inalt. Astfel, containerul de locuit cu baie este eficient energetic. Aceasta calitate se traduce prin reducerea nevoii de utilizare a aerului conditionat vara si a sistemului de incalzire iarna.

Casa container cu grup sanitar este alcatuita din: lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 vas WC, 1 boiler electric, 1 convector, 1 cabina de dus. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar ferestrele oscilo-batante si usa sunt din tamplarie PVC. Se echipeaza containerul de locuinta si cu priza dubla si corp de iluminat.

Daca vreti o solutie rapida pentru a va muta intr-o casa, analizati achizitia unui container de locuit cu toaleta. Se pot monta accesorii, usa, ferestre din tamplarie PVC, priza dubla, instalatii de iluminat, pereti izolati din panouri sandwich. Instalatia sanitare are in componenta 1 vas WC, 1 oglinda, lavoar si mobilier lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Bucatariile pot sa functioneze si in alte spatii decat cladirile clasice. In oferta noastra se afla containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Solide si usor de personalizat la cerintele impuse de activitatile de bucatarie, containerele de bucatarie sunt investitii profitabile. Dimensiunile, delimitarile si accesorizarile care se pot realiza in containerele bucatarie le recomanda pentru utilizarile de nivel profesionist.

Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece, panouri de tip sandwich si tabla zincata dublu faltuita. Configurabile in functie de nevoi, containerele bucatarie sunt izolate cu vata minerala de sticla si au membra hidroizolatoare pentru izolare fonica si termica.

Pentru functionalitate superioara, montam in containerul bucatarie si instalatie electrica, ferestre PVC oscilo-batante, tablou de siguranta automata, prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator, prize duble. Modificarile pentru containerul de bucatarie sunt usor de operat. Astfel, delimitarea initiala se poate modifica pentru ca spatiul sa functioneze cu noile nevoi. Extinderea spatiului se obtine prin adaugarea de noi containere si containerul bucatarie poate fi relocat, dupa demontare.

Containerele bucatarie au preturi avantajoase si pot fi montate pe suprafete plane si inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Mare parte din clienti ne apeleaza pentru containere birouri. Cu preturi atractive si usor de instalat, containerele modulare birouri sunt investitii profitabile pentru activitatile cu caracter temporar, dar sunt suficient de solide pentru a fi utilizate in aplicatiile permanente.

Pentru a obtine un container birou, imbinam module prefabricate, iar delimitarea spatiului o facem pentru eficientizarea activitatilor de birou. Astfel, in containerul tip birou putem crea zone de sedinte, zone de lucru, zone de relaxare pentru angajati, zone de primire a clientilor, etc. Nivelul inalt de ajustabilitate, dar si versatilitatea (modificarile se pot face usor) recomanda containerele tip birou pentru organizarile de santier si ateliere de productie.

Containerele birouri au diverse variante si orice santier sau atelier de productie poate beneficia de instalarea de container modular birou. Containerul de birouri are ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, sisteme de incalzire, jaluzele exterioare tip rulou, tamplarie PVC, radiatoare electrice, etc. Intrucat se folosesc materiale de inalta calitate si procesul de instalare este rapid si precis, containerele birou sunt adecvate instalatii in orice zona geografica a tarii.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Analizati varianta montajului pe santierul dvs a unui container birou cu grup sanitar. Latimea pentru containere poate fi de 2,4 sau 3m, lungimea variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m.

In containerele tip birou se pot monta grupuri sanitare, ferestre, ghisee, vitrine. Containerele pot fi montate in orice regiune a tarii si clientii pot alege finisajele, detaliile cromatice pentru interiorul si exteriorul acestora.

Grupul sanitar pentru containerul birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante si usi din tamplarie PVC. Se monteaza priza dubla, corp de iluminat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 boiler electric si cabina de dus.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Containerele modulare cu baie se adauga pe lista lunga a modelelor de containere pe care tehnicienii de la Containere Modulare Noi le pot monta. Numeroase aplicatii pot beneficia prin instalarea unui container cu baie. Ieftin, rapid de montat si delimitat, containerul cu baie ofera conditii optime pentru igiena utilizatorilor. In locatiile izolate, dar frecventate de turisti (cabane izolate, camping-uri), containerul cu baie este o aditie extrem de utila.

Intrucat suntem experimentati si echipati, putem monta sigur si eficient containerul modular cu baie si dus in orice zona geografica a tarii. Santierele, aplicatiile temporare, adaposturile temporare pentru persoanele sinistrate, cabanele de la altitudini inalte sunt cateva dintre aplicatiile in care containerele modulare cu baie sunt intalnite. Atunci cand va renovati casa, puteti monta un container modular cu baie si dus pentru igiena membrilor familiei dvs.

Va putem furniza containerul modular cu baie la dimensiunile si delimitarile specificate, cu instalatiile montate. Cu toate acestea, el nu poate functiona daca nu exista facilitati pentru racordarea containerului la retelele de apa, canalizare, electricitate. Cand facilitatile exista, racordarea containerului cu baie si dus se efectueaza imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar au multe calitati (instalare rapida, posibilitate de dimensionare si configurare in functie de nevoi), dar pretul mic ramane un factor decisiv pentru multi. Containerul cu grup sanitar poate sa includa grup sanitar sau WC, instalatii de incalzire a apei, boilere, vestiare, cabine de dus, pisoare. Apelati-ne cu incredere pentru containere toalete la preturi atractive.

Panourile sandwich folosite la peretii de containere cu grup sanitar au miez din izolate de spuma poliuretanica. Prin urmare, temperatura in interiorul containerului se uniformizeaza cu usurinta. Confortul termic intr-un container modular WC poate fi optim, mai ales dupa echiparea cu aer conditionat sau sistem de incalzire.

Caracteristicile enumerate recomanda folosirea de container pentru toaleta in spatii izolate (cabane la mari inaltimi), container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansamblurile de birouri.

In scenariile exceptionale, inundatii, incendii, calamitati naturale care lasa oamenii fara adapost, containerele modulare cu WC pot oferi confort persoanelor afectate. Intrucat ele pot fi echipate cu sisteme de incalzire, aer conditionat, suprafete din materiale rezistente la trafic inalt, boilere, chiuvete, apa curenta, containerele vor conta pentru confortul persoanelor sinistrate.

Instalarea de containere modulare cu grup sanitar este mai mult decat potrivita pe santiere, indiferent de amploarea acestora sau de numarul de angajati. Pentru ca muncitorii sa fie productivi, au nevoie, printre altele, de conditii decente pentru actiunile de curatare a corpului si igiena—containerele cu grup sanitar devin esentiale pentru santiere.

Vom monta containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile adecvate proiectului dvs. Spatiul va fi delimitat pentru a acoperi cat mai bine nevoile utilizatorilor. Containerele modulare sunt adecvate in multe proiecte, putand functiona ca anexe de birouri modulare, anexe de fabrici, adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

In ziua de azi nu mai trebuie sa faceti investitii substantiale pentru a avea un garaj. In catalogul nostru se afla modelul de containere garaj, mai ieftine decat modelele traditionale din caramida sau beton. In plus, containerele garaj se monteaza mult mai repede. Va punem la dispozitie doua modele de containere garaj cu dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m; celor interesati, le putem livra container tip garaj gata asamblat, cu izolatie.

Containerul de garaj poate avea finisajele si culorile dorite, pentru anumite elemente. La containerul garaj se pot monta usi manuale sau automate, iar delimitarea spatiului se face in concordanta cu nevoile dvs. Pentru fabricarea containerelor modulare garaje folosim tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Procese de grunduire si vopsire protejeaza containerele de coroziune si le mentine aspectul pentru mult timp. Tavanul containerelor este din tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, tabla cutata alba.

Usa basculanta, vospita de ambele parti, de tip Horman se poate monta la ambele modele de container garaj. Este o usa cu blat din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. Daca doriti, putem instala usa automatizata. La modelul de 7x3x2,5m instalam fereastra batanta din tamplarie PVC, dar si usa pietonala. Containerul garaj nu va impune finisaje aditionale dupa livrare.

Echipa de la Containere Modulare Noi este experimentata si atenta la detalii. Ne concentram ca procesul de instalare a containerului de garaj sa fie cat mai prietenos cu mediul. Astfel, montajul nu va genera reziduuri si nu va aduce daune spatiului de instalare. Daca sunteti interesat de informatii legate de pret, timp de instalare pentru containerul garaj, nu ezitati sa ne contactati.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Luati in considerare containerele depozitare pentru a stoca marfuri diverse. Un container depozitare se monteaza repede si se delimiteaza in functie de nevoile dvs. Accesorii, echipamente si instalatii care contribuie la depozitarea sigura a marfurilor vor fi montate in containere. Cu izolare optionala, containerele de depozitare pot veni in latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m.

O magazie clasica din beton sau caramida va avea nevoie de renovare, dar un container de magazie nu necesita astfel de lucrari. Fabricat cu un cadrul monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece, containerul rezista in timp. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul de corodare si ajuta la mentinerea aspectului sau pentru mult timp. Podeaua este realizata cu tabla zincata cutata, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, placaj tego 21mm.

Pentru tavanul de container modular utilizam tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 1000mm. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm. In container montam usa in doua canate, prize, corpuri de iluminat, ferestre, accesorii care protejeaza marfa de deteriorare. Alegeti sa va stocati marfurile, indiferent de tipul lor, in container modular. Pretul pentru un container este influentat de accesorii, instalatii si echipamente montate, dar ramane atractiv pentru clienti.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Va sugeram sa considerati containerele pentru magazin ca si spatiu de prezentare a produselor dvs. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare magazine in diverse dimensiuni. Ele pot fi completate cu baie, aer conditionat, sisteme de incalzire, diverse accesorii impuse de specificul activitatilor dvs. Multi clienti comerci aleg containerul tip magazin datorita pretului mic si al timpului redus de montaj.

Afacerile mici si mijlocii pot beneficia prin instalarea de container modular magazin. In timp, se pot aduce usor modificari la containerele tip magazin. Astfel, spatiul se poate extinde prin adaugarea de noi containere, iar spatiul poate fi delimitat din nou pentru a se adapta unor noi nevoi. Daca este necesar, containerele pot fi demontate si relocate.

Realizam containere modulare de magazin la dimensiunile solicitate, iar impartirea spatiului o facem conform solicitarilor dvs. Aceste containere pot functiona ca magazine alimentare, petshop, patiserii, magazine de produse bio, produse cosmetice, magazin de piese auto, etc.

Urmarim ca fiecare container sa indeplineasca normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate. Pentru personalizare, va puteti alege culorile pentru anumite elemente si finisajele.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container spatiu comercial. Pentru ca activitatea dvs comerciala sa fie cat mai eficienta, putem dimensiona si configura containerele comerciale asa cum va este util. Containerele comerciale au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Ferestre, instalatii electrice, toalete, echipamente si alte accesorii si instalatii necesare pot fi instalate in container. Un container comercial este o alegere excelenta pentru afacerile care presupun prezentarea produselor in fata clientilor.

Instalabile in cateva ore si usor de configurat, containerele comerciale de vanzare la preturi convenabile sunt tot mai atractive pentru clienti. Ele pot fi utilizate atat in activitatile comerciale cu caracter temporar, cat si in cele cu caracter permanent. Suficient de trainice pentru a rezista la conditiile meteo potrivnice, containerele comerciale sunt tot mai cautate pentru numeroasele calitati. Reconfigurarea, relocarea si extinderea containerelor se realizeaza cu usurinta—un alt motiv pentru achizitie.

Containere Horeca

Containere Horeca

Cafenele, baruri, gelaterii, street food, etc sunt spatiile Horeca in care se pot utiliza containere Horeca. In functie de nevoile clientului, folosim containere comerciale de tip monobloc sau containere modulare.

Containerele Horeca pot fi delimitate si accesorizate pentru ca activitatile gazduite sa se desfasoare cat mai eficient. Este posibila adaugarea de suprafete mari vitrate, copertine, pereti basculanti, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Peretii de exterior pot fi placati la exterior cu lemn sau piatra, iar cei de interior cu rigips. Anumite elemente pot fi colorate asa cum doriti si se poate decora cu lambriuri. Sunt disponibile mai multe tipuri de deschidere si de usa. Pentru personalizare superioara, se poate monta sigla luminoasa.

Atunci cand utiliza containere modulare, se pot obtine structuri pana la 4 etaje. Daca nu anticipati nevoia de extindere, containerele monobloc sunt suficiente pentru spatiul dvs Horeca. Pentru ventilarea in containerele Horeca, inseram ferestre mici. Confortul si functionalitatea sunt asigurate prin montarea de prize, accesorii pentru echipamente High-tech, lumini, cabine de dus, incalzire, boiler, cabine de dus, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pot fi folosite si ca spatii pentru cafenele fixe si mobile. Un container de cafenea poate avea dimensiunile si delimitarile necesare fluxului pentru activitatile dvs din cafenea. In containerul modular bar se monteaza accesorii si echipamente specifice activitatilor de cafenea. Sisteme de ventilatie, aer conditionat, chiuvete, sisteme de incalzire sunt cateva dintre instalatiile cu care pot fi livrate containerele cafenea.

Delimitarea spatiului de container de cafenea sustine eficienta angajatilor si confortul clientilor, daca se delimiteaza si zone de servire. Se pot crea nu doar zone de servit masa, ci si zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. Va punem la dispozitie o paleta vasta de accesorii montabile in containerul cafenea: rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, ice maker, instalatii electrice, etc. Se monteaza ferestre si usi termopan de diverse dimensiuni.

Containerul de cafenea are pret convenabil, influentat de diversi factori. Complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele montate, precum si numarul de etaje vor conta in costul final pentru containerul de cafenea.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici si mijlocii de fast food pot deveni mai fructuoase prin folosirea de container fast food ca si spatiu de activitate. Acestea sunt niste containere de tip comercial care se monteaza repede, se configureaza usor si au preturi avantajoase.

Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza containere modulare fast-food cu pret atractiv. Aceste containere sunt dotate cu echipamente si instalatii importante pentru igiena si siguranta activitatilor de fast-food. Putem personaliza containerul fast-food prin instalarea de ferestre si usi din termopan, sisteme de incalzire, aer conditionat, etc. Spatiul va fi impartit in zone pentru ca angajatii sa fie cat mai productivi, iar clientii sa se simta confortabil (daca se creeaza si zone de servire). Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier sunt containere pe nivel parter sau P+1. Se foloseste doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice pentru toate tipurile de santier, indiferent de amploarea lor sau de numarul de angajati. Spatiul din containere se delimiteaza pentru a se obtine zone cu functii diverse: Sali de mese, Sali de conferinte, dormitoare, birouri, dusuri, toalete, holuri, etc.

Pentru cei interesati, putem construi si blocuri de containere, completate cu scari si cai de acces la exterior. Intrucat folosim containere modulare, un container de santier va putea fi transformat usor. Spaitul initial poate fi marit prin imbinarea de noi containere, dar si reconfigurat pentru a se crea zone pentru noile nevoi. Daca situatia o cere, containerul poate fi demontat si instalat in locatii noi.

In oferta noastra se afla ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. In cazul aplicatiilor mai mari, cand este nevoie de cazarea muncitorilor, putem ridica ansambluri de cazare. Putem folosi 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Cu toate ca sistemele de supraveghere video asigura cel mai inalt nivel de protectie, prezenta paznicilor este de nelipsit in numeroase aplicatii. Intrarile in institutii oficiale, banci, muzee, parcarile au nevoie de filtrul si controlul de acces pe care paznicii il realizeaza extrem de eficient. In astfel de situatii, se pot monta containere cabine paza. Cu pereti din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au o temperatura interioara uniforma.

Furnizam containere cabine paza la dimensiunile solicitate. Datorita materialelor folosite, aceste containere cabina paza pot fi montate in orice regiune a tarii. Pentru a fi cat mai eficiente si nu doar confortabile, aceste containere se echipeaza cu ferestre tip ghiseu. Confortul termic al paznicilor pe tot parcursul anului se va obtine prin instalarea de aer conditionat sau de radiator electric.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Muncitorii pe santier nu pot fi eficienti in absenta unor conditii adecvate pentru a avea grija de igiena lor. Pe santiere si in multe alte aplicatii similare, se poate apela la montajul de containere modulare de tip vestiar. Acestea vor avea delimitarea si dimensiunile impuse de numarul de angajati, precum si preferintele sau nevoile lor speciale.

Containerele vestiare sunt populare pe santiere, dar sunt excelente aditii si pentru terenurile si salile de sport, piscinele. Delimitarea spatiului la interior se face si in functie de scopul final al acestora (cine va folosi vestiarele). Astfel, putem monta vestiare simple (folosite doar de un grup de persoane) sau mixte (utilizate de femei si barbati). Putem personaliza vestiarul asa cum doriti, prin montajul de diverse accesorii si instalatii. Aer conditionat, chiuvete, grup sanitar, dusuri, bai sunt cateva exemple de aditii pentru containerele vestiar.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In oferta de la Containere Modulare Noi veti gasi vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt trainice, ajustabile si usor de modificat in timp. Acestea sunt cateva motive pentru care ele se folosesc cu succes si in ridicarea de constructii scolare de tip gradinite sau scoli. Containerele scolare vor fi delimitate, accesorizate si finisate astfel incat confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie excelente.

Folosim containere scoala pentru a construi Sali de clasa, cancelarii, biblioteca, laboratoare, Sali de sport, Sali de fesitivitati, Sali de mese. Montam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, sala de sport si biblioteca. Gradinitele din containere scoala pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

In constructiile modulare de tip scoala sau gradinita montam aer conditionat, grupuri sanitare, chiuvete, sisteme de incalzire si toate instalatiile necesare pentru confort. Pentru suprafete folosim doar materiale usor de igienizat, rezistente la traficul intens.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere spital pentru a extinde unitati medicale existente sau pentru a ridica unele noi. Containerele sanitare sunt solide, versatile si utilizabile in realizarea unei palete vaste de unitati medicale. Cabinete stomatologice si veterinare, centre de testare si vaccinare, dispensare, farmacii, clinici medicare si chiar morga pot fi obtinute prin folosirea de containere sanitare. Zonele de tampon de la intrarea in spitale si clinici medicale, dar si cele de triaj, pot fi create cu ajutorul containerelor spital. In oferta noastra se afla containere triaj, care pot fi livrate cu radiator electric sau aer conditionat montat pe perete.

Cand oamenii raman fara adapost in urma unor inundatii, incendii, alte calamitati, se pot instala containere sanitare pentru confortul si igiena acestora. Ele se pot dota cu aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare, chiuvete, dusuri, bai—diverse accesorii si instalatii care ofera conditii optime pentru actiunile de ingrijire a corpului. Pentru suprafete se vor folosi materiale rezistente la traficul inalt, usor de igienizat.

Containerele sanitare sunt cautate nu doar pentru timpul lor redus de instalare sau preturile scazute, ci si pentru versatilitatea lor. Extinderile, reconfigurarile si chiar relocarile containerelor sunt posibile cu usurinta. Adaugarea de noi containere mareste spatiul initial, iar configurarea initiala a spatiului poate fi oricand modificata. Demontarea si re-instalarea containerelor sunt si ele posibile.

Livram containerele sanitare cu instalatiile montate, pentru ca racordarea la retelele spitalului de electricitate, apa si canalizare sa se efectueze chiar dupa instalarea containerelor.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi este gata sa realizeze structura dorita, indiferent de dimensiunile, configurarea sau instalatiile pe care le doriti. Folosim containere monobloc si modulare si avem preturi avantajoase. Timpul de finalizare a lucrarilor este scurt si preluam orice solicitare. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram