Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Chiajna

Containere Modulare Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Chiajna. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

In ziua de azi nu mai trebuie sa faceti eforturi financiare impresionante pentru a va bucura de casa visata. Mai mult de atat, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile, daca nu chiar ani, pentru a va muta in casa dvs. Astazi, exista alternative la casele clasice din beton sau caramida, constructiile din containere fiind unele dintre cele mai cautate de clienti.

Echipa de la Containere Modulare Noi ridica structuri din containere monobloc si modulare la preturi avantajoase si in timp record. Cu aceste constructii, partile componente se realizeaza in fabrica, iar asamblarea se realizeaza la locatia dvs. Conceptul acesta dateaza din sec.XIX, dar progresele din domeniul materialelor de constructii au ajutat la cresterea popularitatii pentru constructiile din containere.

Exista numeroase calitati pe care le prezinta constructiile modulare, pretul scazut si timpul redus de finalizare fiind doar cele mai evidente. Intrucat mai bine de 60% din procesul de fabricare are loc inauntru, ridicarea unei structuri din containere nu mai este afectata de conditiile de vreme potrivnice. Astfel, vremea urata nu mai genereaza intarzieri in finalizare si materialele folosite raman uscate. Costurile pentru materiale si energie sunt mai mici, explicand si costul mai mic al constructiei. Desfasurarea la interior face mediul de lucru mai sigur pentru muncitor, riscul unor accidente fiind minim.

Datorita calitatilor, containerele monobloc si modulare se intalnesc in diverse proiecte, cu grade de complexitate si amploare diferite. Astfel, spatii precum centrele de informare turistica, parcarile de biciclete, toaletele din campinguri, dar si organizarile de santiere, gradinitele si chiar spitalele pot fi realizate prin containere modulare. Acestea se impun mai ales prin versatilitate, permitand transformari cu usurinta chiar si dupa instalare. Daca renovarea unei cladiri clasice din caramida este greoaie, scumpa si deseori nefinalizata la termenul stabilit, modificarea unei constructii modulare este simpla, rapida si nu implica intarzieri. Cladirea modulara poate fi reconfigurata pentru a se adapta unor nevoi noi, extinsa prin imbinarea de noi containere si chiar demontata si instalata in locatii noi.

Este posibila suprapunerea modulelor container pana la 4 etaje; in acest caz, se monteaza scari de interior si de exterior (la solicitarea clientului). In oferta de la Containere Modulare Noi se afla numeroase modele de containere, ajustabile pentru activitati din tot felul de domenii. In containere se pot monta echipamente, accesorii, instalatii care conteaza pentru eficienta activitatilor si confortul utilizatorilor: aer conditionat, bai, dus, toalete, grupuri sanitare, corpuri de iluminat, ferestre, usi, sisteme de incalzire, etc. Containerele pot fi livrate cu aceste instalatii gata montate, fiind gata de racordare la retelele de apa, electrice, canalizare, Internet, etc.

Intrucat pot sa includa materiale regasite si in structurile clasice, constructiile modulare pot sa fie la fel de atragatoare ca si casele traditionale. Imbinarile de containere nu sunt vizibile, iar clientii pot alege finisajele si culorile de vopsea pentru un aspect estetic cat mai placut.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au in componenta podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica si se pot imbina pentru obtinerea structurilor dorite. Latimea pentru containere modulare poate fi de 2,4 sau 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare poate lua valori de la 3 la 12m. Ne dorim ca structura finala sa aiba dimensiunile si configurarea dorite, de aceea va recomandam sa alegeti cat mai precis dimensiunea pentru constructie. Este un pas care ne ajuta in selectarea containerelor cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In proiectele in care spatiul oferit de un container este suficient, se apeleaza la containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere ce se folosesc ca structuri independente, ele nepermitand imbinarea cu alte containere.

Fabricate din structura metalica, profilata la rece si utilizabile imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt functionale in multe domenii. Termoizolate, ele pot functiona ca si anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni restaurante, spatii de fast food, gelaterii, cafenele, baruri, containere de depozitare. Containerele monobloc pot fi folosite si in domeniul public, ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Permitand imbinarea si suprapunerea pana la 4 etaje, containerele modulare se folosesc pentru a se obtine structuri dintre cele mai complexe. Ele pot suporta transformari cu usurinta, permitand extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere, reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar relocarea.

Containerul cu panouri sandwich este o optiune functionala si ieftina pentru multe proiecte. Cum un panou sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant, realizarea unui container sandwich se poate finaliza chiar si intr- zi. In plus, spatiul obtinut este izolat termic si temperatura interioara este uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca doriti containere amenjate pentru utilizare cat mai rapida, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile utile activitatilor dvs. Un container amenajat asa cum va este necesar echivaleaza in confort si practicalitate constructiile clasice din caramida sau beton.

Puteti sa va bucurati rapid de un container la cheie cu toate instalatiile si accesoriile regasite in casele clasice: baie, dus, instalatie electrica, boiler, aer conditionat, etc. Containerele modulare se pot suprapune si imbina pentru a rezulta spatii diferite ca si complexitate. Containerele pot functiona ca adaposturi temporare pentru persoanele ramase fara adapost in urma unor calamitati naturale, dar si ca structuri permanente de tipul scolilor si spitalelor.

Un container echipat cu accesoriile dorite este si mai ieftin decat cladirile clasice. Contactati-ne oricand pentru mai multe detalii despre containere la cheie—ele pot fi oricand configurate pentru nevoile si preferintele familiei dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Daca doriti containere tip casa pe structura metalica, suntem gata sa va oferim proiectul visat. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel sau suprapuse pana la 4 niveluri (vor avea scari interioare, dar si exterioare daca se doreste). Casele modulare containere la cheie pot fi completate cu jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, radiatoare electrice si multe alte instalatii.

Versatilitatea prezentata de containerele modulare stil casa este apreciata de clienti, fiind chiar un argument decisiv pentru achizitie. Un container tip casa se poate configura eficient la interior, dar poate suporta oricand modificari pentru a se adapta noilor functii. Este posibila extinderea spatiului prin inserarea de noi containere, reconfigurarea pe zone noi la interior. Containerul poate fi chiar demontat si amplasat in locatii noi.

Containerele de casa sunt tot mai cautate de clienti intrucat au numeroase calitati. Peretii de container modular tip casa sunt bine izolati si temperatura este uniforma peste tot in container. Totodata, pentru podele se foloseste un material cu un coeficient termic inalt.

Desi sunt finalizate repede, containerele modulare tip casa sunt trainice. Datorita grunduirii si vopsirii, containerul casa nu va fi afectat de coroziune si isi va mentine aspectul mult timp. Ne procuram materialele si instalatiile de la producatori de renume, pentru ca produsele noastre sa dureze cat mai mult in timp.

Furnizam casele modulare dotate cu instalatii, fiind gata de racordare la retelele de apa, electricitate si canalizare. Casa din container poate fi personalizata nu doar ca dimensionare, configurare si accesorizare, ci si ca finisaje si culori de vopsea pentru anumite elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul de la Containere Modulare Noi gasiti containere utilizabile ca elemente independente, dar si containere ce se pot imbina intre ele. Vom oferi structura dorita in configurarea si dimensionarea dorita, cu tipul de executie preferat de dvs.

Spatiul de la exteriorul casei poate fi intregit cu un container terasa. Va propunem doua modele: terasa acoperita si cea descoperita. Acoperisul este optional si balustrada poate fi montata ulterior, fiind flexibila. In containerul terasa montam tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Containerele terasa sunt versatile, putand functiona si ca locuri de parcare pentru biciclete, spatii de pauza in timpul liber, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca nu doriti sa asteptati multe luni pentru a va muta in casa noua, analizati varianta de containere de locuit. Cu instalare rapida, containerele de locuit au preturi reduse si sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete mai putin generoase. Un container de locuit la comanda poate fi delimitat la interior asa cum doriti si preferati.

Daca ridicarea unei case traditionale nu se incheie aproape niciodata la data stabilita, implicand deseori intarzieri, cheltuieli si probleme neprevazute, aceste evenimente nu apar cu un container modular de locuit. Producerea containerelor are loc la interior, deci instalarea nu se intarzie din cauza vremii, riscul de accidente este redus si materialele folosite sunt uscate.

Cu un proces de imbinare asemanator pieselor Lego, containerele modulare de locuit se pot suprapune, dar nu mai mult de 4 niveluri. Se completeaza containerele pentru locuit cu etaje cu scari de interior si exterior. Instalatiile si accesoriile tipice caselor clasice se monteaza cu usurinta si in containerul locuinta modulara.

Containerul pentru locuit are planseu cu vata minerala de sticla si tabla zincata dublu faltuita. Acoperisul protejeaza de umezeala, fiind din tabla zincata. Totodata, el include un canal de drenare a apei pluviale, care nu ramane pe acoperis, fiind dirijata departe de casa. In acoperisul de container modular se monteaza si instalatie electrica. Pentru a functiona cat mai bine cu nevoile dvs, containerul poate sa includa si corpuri de iluminat, spoturi, pereti din lemn, rigips, caramida aparenta.

Pretul unui container locuinta modulara depinde de marimea spatiului, complexitatea configurarii si a intregii structuri, numarul de niveluri, instalatii si accesorii montate. Containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica sunt mai ieftine decat casele traditionale. Cand bugetul este limitat, containerul de locuit cu pret convenabil este o solutie excelenta.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Pentru a realiza containere de locuit folosim 1, 2, 3 si chiar mai multe module. Clientii interesati de containere de locuit cu baie si configuratie personalizata ne pot apela cu incredere. Folosim doar materiale si instalatii de cea mai buna calitate pentru a fi siguri de trainicia si calitatea containerelor noastre.

Temperatura in containerele de locuit cu baie se uniformizeaza, datorita termoizolarii. Peretii sunt din panouri sandwich, iar podelele din materiale cu un coeficient termic inalt, detalii ce duc la eficienta energetica a containerelor. Efectul direct este ca nevoia folosirii sistemelor de incalzire sau a aerului conditionat se reduce semnificativ.

Puteti opta pentru un container de locuit cu baie daca doriti sa va mutati cat mai repede sau aveti un buget mai putin generos. O casa container cu grup sanitar include: 1 moblier lavoar, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 boiler electric, 1 convector. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm, in timp ce ferestrele si usa sunt din tamplarie PVC. In containerul de locuinta cu toalete se monteaza si corp de iluminat si priza dubla.

Tot mai multi clienti aleg un container de locuit cu toaleta pentru confortul si siguranta oferite. El include pereti din panouri sandwich, priza dubla, instalatie de luminat, iar instalatia sanitara este compusa dintr-un lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si 1 oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Daca suneti interesat de containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, nu ezitati sa apelati echipa de la Containere Modulare Noi. Containerele de bucatarie pot fi configurate si dimensionate la nevoile si preferintele dvs. Suprapunerea este posibila pana la 4 etaje si containerele de bucatarie se pot completa cu elemente specifice bucatariei. La final, containerele de bucatarie sunt la fel de practice precum bucatariile din cladirile traditionale.

Calitatile containerelor de bucatarie merg dincolo de preturile convenabile. Cu schelet metalic profilat la rece si pereti din panouri de tip sandwich poliuretan, containerele de bucatarie sunt solide si au temperatura uniforma la interior. Pentru fabricarea lor se foloseste tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla, ce ajuta la izolarea termica.

Dotam containerul bucatarie cu ferestre din PVC (oscilo-batante), usa metalica, instalatie electrica, intrerupator, prize duble, tablou de siguranta automat la interior, instalatie de iluminat. Realizam delimitarea spatiului pentru o cat mai buna desfasurare a activitatilor de bucatarie. Cu toate acestea, daca nevoile dvs se schimba, spatiul poate fi oricand reconfigurat. Se poate mari spatiul prin adaugarea de alte containere. Daca aveti nevoie, containerele de bucatarie pot fi demontate si instalate in locatii noi.

Nu omiteti containerele bucatarie pentru afacerea sau activitatile dvs, intrucat sunt practice, montabile pe suprafete plane si inclinate, dar si rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt practice pentru santiere si ateliere de productie. Solide, personabilizabile si usor de transformat in timp, containerele birouri sunt investitii potrivite pentru orice tip de santier. Ele se instaleaza rapid si au preturi convenabile.

In functie de activitatile pe care urmeaza sa le gazduiasca, vom imbina module prefabricate si obtine container birou pentru un santier sau atelier de productie. Delimitarea spatiului intr-un container tip birou se poate realiza pentru a se obtine zone cu functii diferite: zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Aceasta versatilitate explica de ce containerele tip birou sunt atat de raspandite pe santiere.

Containerele birouri vin in dimensiuni diferite si pot fi completate cum aveti nevoie. Montabil in orice regiune a tarii, un container de birouri poate sa aiba ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, radiator electric, jaluzele exterioare, etc. Avem grija sa adaptam containerul modular birou nu doar la nevoile clientului, ci si la zona geografica in care va fi montat.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou se afla in topul preferintelor printre clientii nostri. Aceasta pentru ca este practic in multe aplicatii, are pret mic si dimensiuni variate. Latimea poate fi de 2,4 sau 3m, iar lungimea intre 3 si 1m. Inaltimea tipica pentru containere este de 2,7m, dar poate fi modificata.

In containerele tip birou se pot monta ghisee, vitrine, grupuri sanitare, etc. Delimitarea spatiului se poate face in functie de nevoile clientului, care isi poate alege finisajele si culorile pentru diverse elemente.

Grupul sanitar pentru containerul birou include pereti din panouri sandwich, cu spuma poliuretanica groasa de 40mm, usa si ferestre din tamplarie PVC. Se adauga corp de iluminat, priza dubla, lavoar, vas WC, corp de iluminat, cabina dus, mobilier lavoar, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie de calitate superioara.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

In containere se poate obtine confort similar celui din toaletele clasice, intrucat se pot folosi chiuvete si apa curenta. Santierele cu muncitori din alte localitati si aplicatii similare beneficiaza maxim prin montajul de containere cu grup sanitar. In zonele afectate de inundatii, incendii, calamitati naturale, in care oamenii raman fara adapost, se pot folosi aceste containere. Un container modular WC poate sa contina dusuri, grupuri sanitare, aer conditionat, sisteme de incalzire care conteaza pentru igiena persoanelor sinistrate.

Dimensionate si configurate cum solicita clientul, containerele modulare cu grup sanitar pot fi utilizate ca adaposturi temporare, anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

In catalogul nostru se afla containere garaj din profile metalice, in doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate avea izolatie si poate fi livrat gata asamblat. Va puteti personalizat containerul tip garaj prin vopsirea anumitor elemente, selectarea finisajelor, utilizarea de usi manuale sau automate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate cu tabla zincata de 2mm profilata la rece. Ele sunt grunduite si vopsite, ceea ce le protejeaza de coroziune. Tavanul este din tabla zincata lisa, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, tabla cutata. Peretii sunt realizata cu tabla cutata zincata, vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Containerele de garaj au usa basculanta Horman, vopsita pe ambele parti. Aceasta usa este realizata din blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. In containere se monteaza instalatie electrica, iar in containerul de 7x3x2,5m, se monteaza usa pietonala si fereastra batanta din tamplarie PVC.

Montarea containerelor de garaj nu genereaza reziduuri si nu altereaza spatiul inconjurator. Aceasta pentru ca tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt meticulosi si atenti la detalii. Pentru fixarea garajului, se folosesc elemente cu suruburi si sudura, nefiind necesare alte finisaje. Nu ezitati sa ne contactati oricand pentru container garaj la pret avantajos.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca aveti nevoie sa stocati marfuri, puteti alege sa folositi containere modulare pentru depozitare. Un container depozitare se monteaza rapid, are pret mic si poate fi adaptat pentru stocarea sigura a produselor dvs. Va punem la dispozitie containere pentru depozitare variate, ajustabile la tipul de marfa stocata. Latimea containerelor poate fi de 2,4 sau 3m, iar lungimea intre 3 si 12m. In mod tipic, inaltimea este de 2,7m.

Daca o magazie traditionala impune renovarea regulata, un container magazie nu are aceleasi nevoie de intretinere. Se utilizeaza cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Cum este grunduit si vopsit, containerul modular de depozitare nu este atacat de coroziune. Pardoseala este fabricata cu vata minerala de 100mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, placaj Tego 21mm si grinzi de lemn.

Tavanul de container modular de magazie este din tabla zincata lisa 0,5mm, vata minerala 1000mm, grinzi de lemn, tabla zincata cutata. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa este in doua canate si containerele includ corpuri de iluminat, ferestre, prize, toalete. Pretul pentru containere modulare depinde de numarul de accesorii, instalate montate, configurare, dimensiuni. Chiar si asa, ele sunt mereu mai ieftine decat magaziile clasice din beton sau caramida.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Indiferent de tipul de produse comercializate, puteti sa folositi ca si magazin containerele pentru magazin. Baie, aer conditionat, echipamente specifice produselor comercializate sunt cateva dintre completarile care se pot aduce containerelor tip magazin. In timp, aceste containere modulare pentru magazine pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, reconfigurate la interior pentru a se obtine zone noi. La nevoie, ele pot fi demontate si mutate in locatii noi. Dispunem de utilajele necesare unor astfel de lucrari pentru orice container tip magazin.

Este posibila echiparea de container modular de magazin in functie de domeniul dvs de activitate. Astfel, un container magazin poate functiona ca si magazin alimentar, de piese auto, de produse de beauty, produse bio, patiserie, plafar, confectii textile, etc. Avem materialele si experienta pentru a instala container magazin de imbracaminte, carmangerie, pet shop, magazin apicol si multe altele.

Putem dimensiona si configura containerul de magazin in functie de dorintele clientului si normele de igiena impuse de domeniul de activitate. Containerele de magazin pot fi personalizate prin instalarea de sigla luminoasa, placarea peretilor de exterior si interior, alegerea finisajelor si a vopselelor pentru anumite elemente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru cei interesati de investitii profitabile pentru activitatile lor comerciale, propunem folosirea de containere comerciale ca si spatii de prezentare a produselor. Va propunem containere comerciale durabile ce pot fi completate cu echipamentele si accesoriile specifice activitatii dvs comerciale.

Un container de spatiu comercial se dimensioneaza in functie de preferintele clientului. Fiind containere personalizate, containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt alegeri perfecte pentru comerciantii cu amanuntul care isi prezinta produsele in fata clientilor.

Cu structura trainica si design personalizabil, containerele sunt utile in numeroase proiecte. Ele sunt sigure si functionale atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in activitatile permanente. Ieftine si montabile chiar si in cateva ore, containerele sunt excelente alegeri pentru afacerile comerciale mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot avea instalatii, materiale si delimitari pentru a proteja in conditii optime marfurile dvs. Ele pot fi imbinate pentru a rezulta spatii comerciale mai mari, dar si reconfigurate la interior pentru a se obtine zone cu functii noi. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7. Se completeaza cu instalatii electrice, ferestre, toalete si alte echipamente specifice activitatii comerciale pe care le gazduiesc.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt folosite si adaptate pentru a deveni gelaterii, baruri, restaurante, restaurante de tip fast-food. In functie de necesitatile clientului, se utilizeaza containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele Horeca prin includerea de suprafete mari vitrate, terase, pereti basculanti, copertine, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, in timp ce peretii de interior se pot placa cu rigips. Este posibil sa vopsim cu vopsea lavabila, sa adaugam lambriuri si parchet. Daca doriti, putem vopsi anumite elemente in culorile precizate si chiar instala sigla luminoasa pentru restaurantul dvs.

Se pot folosi containere monobloc, dar si containere modulare daca se doreste suprapunerea sau se anticipeaza o extindere dupa catva timp. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich, iar pentru ventilatie se insereaza geamuri mici. Tamplaria este excelenta si containerele Horeca pot avea diverse tipuri de usa, de deschidere. Cabina de dus, boiler electric, accesorii pentru echipamente High-tech, prize, lumini, aer conditionat, sisteme de incalzire sunt cateva dintre multele aditii ce se pot realiza la containerele Horeca.

Containere cafenea

Containere cafenea

Cafenelele, fie ele mobile sau fixe, pot functiona la fel de bine si in containerele cafenea, nu doar in constructiile clasice din caramida sau beton. Containerul cafenea poate avea dimensiunile dorite; configurarea spatiului o putem realiza pentru o functionare cat mai eficienta a activitatilor specifice cafenelelor. Un container modular bar poate avea aer conditionat, sisteme de incalzire, piese de mobilier specifice cafenelelor.

Completam containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan in dimensiuni diverse. Aceste echipamente ajuta la optimizarea activitatilor de cafenea, confortul clientilor si eficienta angajatilor. Urmarim ca sa instalam un container de cafenea ce indeplineste normele si standardele de igiena si siguranta.

Containerele de cafenea pot fi impartite pentru a se obtine zone cu functii diverse: spatii de depozitare, zone de servit masa, grupuri santare, etc. Va sugeram sa completati containerele de cafenea cu rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si raft, mese intarite, ice maker, usi, mese cu rafturi mobile, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca sunteti la debutul unei afaceri de tip fast-food sau doriti sa cresteti afacerea curenta, analizati folosirea de containere fast-food ca si spatii pentru activitatea dvs. Aceste containere comerciale pot fi echipate si configurate pentru ca activitatile specifice de fast-food sa aiba loc eficient pentru angajati si confortabil pentru clienti.

Ne procuram materialele, accesoriile si echipamentele de la producatori de renume, pentru a fi siguri ca structurile noastre containere fast-food rezista cat mai mult in timp. Pentru containere modulare fast-food, puteti apela oricand la echipa noastra. Montam in containere aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi si ferestre termopan in variate dimensiuni. Compartimentam containerul fast-food asa cum va este cel mai util. Daca folosim containere modulare, le vom putea transforma, extinde, reconfigura si chiar muta cu usurinta pentru a le adapta scopurilor noi.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ constructiile din containere pe nivel parter sau P+1. Folosim doar container modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice in orice santier, indiferent de tipul, dimensiunea sa, numarul de muncitori. Containerele de santier pot fi configurate pentru a se obine dormitoare, birouri, dusuri, holuri, Sali de conferinte, Sali de mese, toalete, etc.

Daca doriti blocuri de containere, avem grija sa le completam cu scara de acces si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si pot fi reconfigurate la nevoie. Ele sunt portabile si au preturi convenabile. Orice container santier poate fi modificat la interior pentru a se obtine zone cu functii noi, dar si extins prin adaugarea de noi containere.

In catalogul nostru se afla containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu birou cu 4 sau 6 containere. Acolo unde este nevoie de cazarea muncitorilor, putem instala ansamblu cazare format din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Intrarile in banci, muzee, institutii oficiale, parcarile sunt supravegheate eficient prin camere video, dar nu se poate elimina controlul realizat de paznici. Acestia au nevoie de un spatiu confortabil si sigur pentru a-si desfasura activitatea de supraveghere cat mai eficient. In acest sens, se pot folosi containere cabina paza, montabile in orice regiune a tarii. Ele au pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica. Prin urmare, temperatura in containerele cabina paza este mereu uniforma.

Containerele de paza se echipeaza cu sisteme de incalzire sau aer conditionat pentru a se asigura confort termic paznicilor. Dimensiunile sunt cele stabilite de client si containerele cabine paza au ferestre tip ghiseu pentru practicalitate.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Exista multi factori care influenteaza productivitatea muncitorilor pe santiere si asigurarea unor conditii decente pentru ingrjiire si igiena este unul important. Containerele vestiare sunt importante pe santiere, ele putand fi echipate cu instalatii si accesorii intalnite in vestiarele traditionale. Un container vestiar poate avea dimensiunile si configurarea in functie de numarul de muncitori si scopul final.

Echipa noastra imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich. Containerele vestiar sunt practice nu doar pe santiere, ci si in completarea de terenuri si Sali de sport, piscine. Configurarea unui container vestiar se realizeaza in functie de destinatia finala, de aceea se pot instala vestiare simple (pentru un singur grup de persoane) sau mixte (pentru femei si barbati). In containerele vestiar se pot monta bai, chiuvete, grupuri sanitare, dusuri, accesorii diverse.

Latimea pentru containerele vestiar este de 2,4 sau 3m, iar lungimea variaza intre 3 si 12m. Contactati-ne pentru vestiare de barbati si femei, vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu grup sanitar in lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Scolile si gradinitele pot functiona si in constructii din containere. La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie containere scolare excelente ce pot fi imbinate pentru a se obtine scoli si gradinite. Constructiile scolare modulare se pot echipa cu instalatii, accesorii si echipamente pentru a deveni confortabile, sigure si trainice.

Folosim containere scolare pentru a crea Sali de clasa, biblioteca, sala de sport, cancelarie, laborator, sala de mese, sala de festivitati. Putem imbina containerele scolare pentru a realiza scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de sport, cancelarie si biblioteca. Containerele modulare pot fi folosite si pentru a ridica gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

In containerele scolare montam aer conditionat, sisteme de incalzire, chiuvete, grupuri sanitare si alte instalatii necesare pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice. Containerele sunt montabile in orice regiune geografica a tarii. Materialele pentru suprafete sunt rezistente la traficul inalt si se igienizeaza cu usurinta.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Atunci cand se doreste extinderea unei unitati sanitare deja existente sau ridicarea unei unitati noi, se apeleaza cu incredere la containere sanitare. Acestea pot fi dimensionate si configurate astfel incat sa se obtina o gama vasta de unitati medicale. Cabinete stomatologice, dispensare, cabinete veterinare, clinici medicale, farmacii si chiar morga pot fi ridicate prin containere modulare sanitare. La intrarea in spitale si clinici medicale, unde se doreste crearea de zone-tampon, se pot folosi aceste containere sanitare. Zonele de triaj pot fi si ele create prin instalarea de containere sanitare. In oferta noastra se afla containere triaj, care pot fi livrate cu aer conditionat sau radiator electric montat pe pereti.

In situatiile extraordinare in care oamenii raman fara adapost, in urma inundatiilor sau a altor calamitati naturale, se poate apela tot la containerele sanitare. Acestea pot fi echipate cu aer conditionat, grupuri sanitare, bai, dusuri, boilere si alte instalatii pentru a se asigura confort si conditii decente persoanelor sinistrate.

Containerele sanitare sunt extrem de versatile si pot sa treaca oricand prin transformari. Spatiul unui container sanitar poate fi oricand marit prin adaugarea de alte containere. Daca apar nevoi noi, configurarea initiala poate fi modificata pentru a se adapta cu succes noilor nevoi. Exista cazuri cand containerele sanitare trebuie sa fie folosite in alte locatii. In acest caz, ele se demonteaza si reinstaleaza in noua locatie.

Furnizam containerele sanitare cu instalatiile gata montate, pentru ca racordajul la retelele de apa, electricitate, canalizare ale spitalului sa se realizeze chiar dupa instalare.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Daca sunteti interesat de constructii ridicate rapid, la pret convenabil, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi. Folosim containere monobloc si modulare pentru a ridica structuri diverse ca si grad de complexitate, cu dimensiunile si configurarile dorite. Putem adauga instalatii, accesorii si echipamente care va sunt utile in activitati. Contactati-ne chiar azi pentru informatii suplimentare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram