Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Cernica

Containere Modulare Cernica reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Cernica. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Clientii care viseaza la o casa, dar nu au bugetul si nici rabdarea necesara pentru a astepta finalizarea unei constructii din caramida sau beton se pot indrepta spre constructiile modulare. Acestea sunt alternative mai ieftine la casele clasice si se finalizeaza mult mai repede decat acestea.

Echipa de la Containere Modulare Noi produce si asambleaza containere monobloc si modulare pentru a oferi clientilor structuri dintre cele mai diverse. Constructiile modulare implica producerea partilor componente (module) la interior, asamblarea lor desfasurandu-se la locatia clientului. Conceptul a aparut in sec. XIX, dar materialele care se folosesc azi transforma constructiile modulare in structuri durabile, usor de configurat si cu aspecte atragatoare.

Timpul redus de montaj este o calitate esentiala pentru constructiile modulare, dar lista calitatilor este mai lunga de atat. Intrucat mare parte din procesul de productie (intre 60 si 90%) se petrece la interior, costurile asociate cu materiile prime si energie sunt reduse—ele explica pretul mic al constructiilor din containere. Cum procesul productiei se petrece la interior, materialele sunt uscate si constructia finala nu avea umiditate. Nu vor exista intarzieri in lucrari din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ca in cazul constructiilor clasice, iar riscul accidentelor la locul de munca este mult diminuat.

Containerele, fie ele monobloc sau modulare, sunt folosite in numeroase proiecte, de la cele simple de timpul containerelor vestiar si al cabinelor de paza si pana la cele complexe, de tipul organizarilor de santier, spitalelor si scolilor. Containerele modulare sunt extrem de versatile, putand trece cu usurinta prin transformari dupa instalare. Daca renovarea unei cladiri clasice din caramida sau beton este un proces stresant, scump si aproape niciodata la timp, modificarea unei cladiri modulare este facila, ieftina si mai mereu finalizata la termen. Astfel, o cladire modulara poate fi extinsa prin imbinarea de noi containere, reconfigurata la interior pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar demontata si relocata in locatii noi.

Modulele container pot fi suprapuse pana la 4 etaje, caz in care pot fi echipate nu doar cu scari interioare, ci si exterioare. La Containere Modulare Noi veti gasi o gama variata de containere, utilizabile pentru tot felul de proiecte. Containerele pot fi dotate cu toate accesoriile si instalatiile regasite in cladirile traditionale (aer conditionat, dus, bai, sisteme de incalzire, corpuri de iluminat, toalete, grupuri sanitare, ferestre, usi, jaluzele exterioare), devenind la fel de sigure si confortabile ca si acestea. Containerele pot fi livrate cu aceste instalatii gata montate, fiind gata de racordare la retelele de apa, electrice, canalizare, Internet, etc.

Intrucat pot sa includa materiale regasite si in structurile clasice, constructiile modulare pot sa fie la fel de atragatoare ca si casele traditionale. Imbinarile de containere nu sunt vizibile, iar clientii pot alege finisajele si culorile de vopsea pentru un aspect estetic cat mai placut.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au in componenta podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica si se pot imbina pentru obtinerea structurilor dorite. Latimea pentru containere modulare poate fi de 2,4 sau 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare poate lua valori de la 3 la 12m. Ne dorim ca structura finala sa aiba dimensiunile si configurarea dorite, de aceea va recomandam sa alegeti cat mai precis dimensiunea pentru constructie. Este un pas care ne ajuta in selectarea containerelor cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In proiectele in care spatiul oferit de un container este suficient, se apeleaza la containerul monobloc. Containerele monobloc sunt containere ce se folosesc ca structuri independente, ele nepermitand imbinarea cu alte containere.

Fabricate din structura metalica, profilata la rece si utilizabile imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt functionale in multe domenii. Termoizolate, ele pot functiona ca si anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni restaurante, spatii de fast food, gelaterii, cafenele, baruri, containere de depozitare. Containerele monobloc pot fi folosite si in domeniul public, ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Permitand imbinarea si suprapunerea pana la 4 etaje, containerele modulare se folosesc pentru a se obtine structuri dintre cele mai complexe. Ele pot suporta transformari cu usurinta, permitand extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere, reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar relocarea.

Containerul cu panouri sandwich este o optiune functionala si ieftina pentru multe proiecte. Cum un panou sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant, realizarea unui container sandwich se poate finaliza chiar si intr- zi. In plus, spatiul obtinut este izolat termic si temperatura interioara este uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca doriti containere amenjate pentru utilizare cat mai rapida, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile utile activitatilor dvs. Un container amenajat asa cum va este necesar echivaleaza in confort si practicalitate constructiile clasice din caramida sau beton.

Puteti sa va bucurati rapid de un container la cheie cu toate instalatiile si accesoriile regasite in casele clasice: baie, dus, instalatie electrica, boiler, aer conditionat, etc. Containerele modulare se pot suprapune si imbina pentru a rezulta spatii diferite ca si complexitate. Containerele pot functiona ca adaposturi temporare pentru persoanele ramase fara adapost in urma unor calamitati naturale, dar si ca structuri permanente de tipul scolilor si spitalelor.

Un container echipat cu accesoriile dorite este si mai ieftin decat cladirile clasice. Contactati-ne oricand pentru mai multe detalii despre containere la cheie—ele pot fi oricand configurate pentru nevoile si preferintele familiei dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Eliberati-va de stressul asociat cu ridicarea unei case clasice din beton sau caramida si alegeti containere tip casa pe structura metalica in loc. Containerele modulare pentru case pot avea pana la 4 etaje, scari interioare si exterioare. Completam casele modulare containere la cheie cu aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare tip rulou, accesorii diverse pentru ca ele sa ofere confortul regasit in casele traditionale.

O calitate speciala pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea lor. Configurarea initiala a unui container tip casa poate fi oricand modificata, pentru a se obtine zone cu alte functii decat cele initiale. Imbinarea de noi containere va extinde spatiul initial si containerele pot fi demontate pentru a fi instalate in alte locatii.

Containerele de casa sunt apreciate si pentru eficienta lor energetica. Izolarea peretilor de container modular tip casa este adecvata, iar podelele sunt din material cu un coeficient termic inalt. Aceste detalii ajuta la uniformizarea temperaturilor de interior si reducerea nevoii folosirii de aer conditionat sau sisteme de incalzire.

Timpul redus de finalizare nu echivaleaza cu durabilitate redusa pentru containerele modulare tip casa. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul casa de coroziune. Pentru durata lunga de viata a containerelor conteaza si materialele si instalatiile folosite—ni le procuram de la cei mai renumiti producatori.

Casele modulare vin cu instalatiile montate, astfel ca racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare se realizeaza imediat dupa montaj. Realizam casa din container in acord cu dimensiunile, configurarea, finisajele si culorile solicitate de client.

Container cu terasa

Container cu terasa

Pentru spatiul de relaxare din curtea dvs, va sugeram sa analizati instalarea unui container terasa. Intrucat acoperisul este optional, va punem la dispozitie doua modele de container terasa: terasa acoperita si terasa descoperita.

Containerul terasa poate avea dimensiunile si configurarile pe care vi le doriti. In plus, el poate fi in culorile si finisajele care sa il integreze cat mai armonios in decorul resedintei dvs. Balustrada de container terasa este flexibila si se poate monta ulterior. In structura unui container terasa se afla prize in stalpii de colt, tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, corpuri de iluminat, intrerupatoare.

Trebuie sa precizam ca aceste containere terasa sunt extrem de versatile, putand functiona si ca spatii de pauza la sedii de firma, locuri de parcare pentru bicicleta, gradini acoperite, statii de autobuz, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Clientii care se grabesc in a se muta in casa visurilor, pot alege containerele de locuit. Sigure si confortabile, containerele de locuit sunt tot mai des intalnite in zona rezidentiala. Timpul redus de finalizare, pretul mic dar si posibilitatea personalizarii fac din containerul de locuit la comanda o optiune excelenta pentru multi.

Stim cu totii ca o ridicarea unei case clasice este un anevoioasa, stressanta si greu de finalizat fara intarzieri (din varii motive). Aceste probleme nu se produc in cazul unui container modular de locuit. Cum mai mult de jumatatea procesului de productie are loc in fabrica, nu exista intarzieri din cauza vremii nefavorabile si finalizarea este mereu la termenul stabilit.

Putem suprapune containerele modulare de locuit pana la 4 etaje, printr-un proces similar celui din asamblarea pieselor Lego. Daca alegeti containere pentru locuit suprapuse, putem monta, pe langa scarile de interior, si scari de exterior. In plus, toate instalatiile dintr-o casa traditionala se pot monta si in containerul locuinta modulara.

Containerul pentru locuit include planseu din tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla. Pentru a proteja de umezeala, acoperisul este din tabla zincata si are canal de drenare ce indeparteaza de casa apa pluviala. Acoperisul de container modular permite montaj de instalare electrica. Se pot adauga pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, spoturi si corpuri de iluminat.

Un container de locuit este mai ieftin decat o casa clasica, dar poate fi la fel de trainic ca si aceasta. Va putem furniza containere modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si electrica, la preturi atractive. Complexitatea structurii, configurarii, dimensiunea structurii, accesoriile si instalatiile montate vor influenta pretul pentru un container locuinta modulara. Daca doriti casa visurilor la pret convenabil, luati in calcul containerul de locuit de la Containere Modulare Noi.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Folosim 1, 2, 3 sau mai multe containere pentru a realiza containere de locuit. Produsele si materialele noastre sunt de la producatori importanti, ele contribuind la calitatea superioara a structurilor finale. Pentru cei interesati, putem furniza containere de locuit cu baie si configuratia dorita.

Termoizolarea containerelor de locuit asigura o temperatura uniforma in containere. Peretii sunt din panouri sandwich, iar podelele din materiale cu un coeficient termic inalt, detalii care contribuie la eficienta energetica a containerelor. Astfel, veti simti mai putin nevoia folosirii aerului conditionat vara, respectiv, a sistemelor de incalzire iarna.

Containerul de locuit cu baie este functional in multe scenarii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 convector, 1 cabina de dus, 1 boiler electric. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar usa si ferestrele din tamplarie PVC. In componenta unui container de locuinta cu toalete se afla si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru peretii unui container de locuit cu toaleta se utilizeaza panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usi si ferestre din tamplarie PVC. Se doteaza containerul cu instalatie de iluminat, priza dubla, iar instalatia sanitara se completeaza cu 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si 1 oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Daca doriti containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, apelati cu incredere la echipa de la Containere Modulare Noi. Putem suprapune containere bucatarie pana la 4 etaje si echipa cu elemente de bucatarie. Configurarea se poate face cat mai adecvat nevoilor si activitatilor de bucatarie, care va fi dotata cu accesoriile si echipamentele impuse de acest domeniu de activittate. Containerele de bucatarie egaleaza in functionalitate bucatariile din cladirile clasice.

Avem containere bucatarie de inalta calitate, la preturi convenabile. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece, iar pertii lor sunt din panouri de tip sandwich poliuretan. La fabricare folosim tabla zincata dubla faltuita, iar izolarea este realizata cu vata minerala de sticla. Containerele bucatarie prezinta membrana hidroizolatoare si, de aceea, au buna izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie include usa metalica, ferestre din PVC de tip oscilo-batant, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, precum si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Impartirea spatiului se face pentru ca spatiul sa functioneze cat mai bine pentru dvs. In timp, containerele de bucatarie pot fi modificat usor, prin imbinare de noi containere (se mareste spatiul), reconfigurare la interior si chiar relocare in locatii noi.

Trainice, montabile pe suprafete plane si inclinate, containerele bucatarie sunt excelente in diverse aplicatii si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi, gasiti modele variate de containere birouri, remarcabile pentru trainicia, versatilitatea si dinamismul lor. Rapid de instalat si avantajoase ca pret, containerele ajuta la eficientizarea activitatilor pe santiere si ateliere de productie.

Se pot imbina module prefabricate pentru se obtine container birou trainic si functional, adecvat diverselor activitati de birou. Containerul tip birou poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte, precum zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Calitatile enumerate recomanda containerele tip birou pe santiere, oricat de mici sau ample ar fi ele.

In oferta noastra se afla containere birouri variate si un container modular birou se poate instala in orice zona geografica a tarii. In urma configurarii, containerul de birouri poate fi sala de mese, sala de sedinte, etc. Se pot adauga ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, aer conditionat, etc. Ne procuram materialele si produsele de la furnizori de renume pentru ca spatiul de birou rezultat sa fie trainic, confortabil si usor de ajustat la nevoile clientului si zona geografica in care se monteaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri. Containerele au latime de 2,4 sau 3m si lungime variind intre 3 si 12m. Cele mai multe containere au inaltime de2,7m, dar se poate realiza o ajustare a inaltimii.

Containerele tip birou pot sa includa grupuri sanitare, ghisee, vitrina, etc. Personalizarea se realizeaza nu doar in termeni de dimensionare si configurare, ci si in ceea ce priveste finisajul si culorile de vopsea pentru anumite elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are in componenta sa pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie PVC. Pentru functionalitate inalta, grupul sanitar se completeaza cu priza dubla, corp de iluminat, vas WC, oglinda, lavoar, mobilier lavoar, cabina dus, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie de calitate superioara.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

Echipabile cu chiuvete si apa curenta, aceste containere sunt la fel de confortabile, sigure si eficiente ca si toaletele clasice. Pe santierele unde muncitorii sunt din diverse localitati, aceste containere cu grup sanitar sunt mereu investitii intelepte. In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, containerul modular cu WC este o solutie sigura. El poate fi completat cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dusuri, etc pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului si igienei.

Containerele modulare cu grup sanitar se pot dimensiona si configura asa cum solicita clientul. Ele sunt versatile, putand functiona ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, puteti sa ne contactati pentru containere garaj din profile metalice. Ele pot fi izolate si neizolate si pot avea doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate veni gata asamblat si pregatit pentru utilizare. Este posibila personalizarea unui container de garaj prin vopsirea sa in anumite culori si alegerea finisajelor. Se pot instala usi manuale sau automatizate.

Pentru a produce containere modulare garaje utilizam tabla zincata de 2mm profilata la rece. Acestea nu vor ceda la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si tabla cutata alba, iar peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj prezinta usa Horman, vopsita pe ambele parti. Este o usa basculanta, fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Se completeaza containerele cu instalatie electrica si usa automatizata, la cerere. La containerul garaj izolat de 7x3x2,5m se insereaza si fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti in procesul de montaj al containerelor de garaj. Acesta nu va produce reziduuri si nu va provoca daune spatiului de instalare. Garajul este solid si fixam elementele cu suruburi si sudura. Nu vor fi necesare alte finisaje. Pentru container garaj la pret convenabil, echipa noastra va sta oricand la dispozitie.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Nu este nevoie sa inchiriati sau sa achizitionati o magazie, cand exista varianta de containere modulare pentru depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin, ci si rapid de instalat si configurat. Analizati oferta noastra de containere pentru depozitare ce pot fi adaptate pentru stocarea in conditii optime a marfurilor dvs. Containerele pot fi izolate sau neizolate si pot avea latimi de 2,4 sau 3m. Lungimea lor variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m.

Pentru un container magazie nu vor fi necesare lucrari regulate de renovare si intretinere, ca in cazul depozitelor clasice din caramida sau beton. Cadrul monobloc este fabricat cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece si folosita doar la constructia de containere. Containerul modular de depozitare nu este afectat de coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie are tabla zincata lisa 0,5mm, grinzi de lemn, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Ambele variante de containere au usa in doua canate si pot fi completate cu toalete, prize, ferestre, corpuri de iluminat. Este de la sine inteles ca pretul pentru containere modulare pentru magazie creste odata cu numarul de accesorii adaugate, dar ramane mai mic decat cel al magaziilor din caramida sau beton.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Va incurajam sa folositi containere pentru magazin, indiferent de tipul de marfuri comercializate. Aer conditionat, baie, echipamente necesare pentru pastrarea produselor in conditii optime sunt cateva detalii care conteaza pentru eficienta containerelor tip magazin. Folosim containere modulare, daca doriti extinderea spatiului in timp (se vor imbina alte containere). Aceste containere pot fi, de asemeni, reconfigurate la nevoie si chiar mutate in locatii noi. Executam repede si sigur astfel de lucrari cu orice container tip magazin.

Putem dota containerul modular de magazin cu aria dvs de lucru. Prin urmare, un container magazin poate fi magazin alimentar, produse bio, produse de beauty, plafar, confectii textile, patiserie, etc. Dispunem de echipamentele necesare pentru a monta si container magazin apicol, de imbracaminte, carmangerie, petshop, etc.

Dimensiunile si delimitarea spatiului unui container de magazin se realizeaza in functie de normele si regulile de igiena si siguranta din domeniul dvs. Sunt posibile diverse metode de personalizare a containerelor de magazin: placarea peretilor de exterior si interior, instalarea de sigla luminoasa, alegerea vopselelor si a finisajelor, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca doriti sa investiti cat mai putin in spatiul dvs comercial, analizati folosirea de containere comerciale. Echipabile cu accesoriile si echipamentele impuse de produsele comercializate, containerele comerciale de la Containere Modulare Noi se evidentiaza prin trainicie, versatilitate si timp redus de instalare.

Fiecare client poate decide dimensiunile pentru un container de spatiu comercial. Daca desfasurati o activitate de prezentare a produselor in fata clientilor, containerele modulare sunt optiuni excelente, intrucat sunt containere usor de personalizat.

Structura containerelor este solida, de aceea ele sunt adecvate in mult scenarii. Containerele se pot folosi pentru aplicatii cu caracter temporar, dar si pentru activitati permanente. Afacerile comerciale mici si mijlocii beneficiaza maxim prin instalarea de containere, acestea fiind usor de montat si de configurat.

Folosim pentru containerele modulare comerciale materialele, delimitarile si echipamentele cele mai adecvate pentru marfurile comercializate. In timp, aceste containere pot fi extinse prin imbinarea de noi containere, dar si mutate in locatii noi. Este posibila si reconfigurarea containerelor, pentru a se obtine zone cu alte functii decat cele initiale. Latimea containerelor este de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea este de 3, 6, 9 sau 12m. Inaltimea containerelor este de 2,7m si acestea pot fi dotate cu ferestre, instalatii electrice, toalete, echipamente diverse.

Containere Horeca

Containere Horeca

Barurile, restaurantele, gelateriile, cafenelele si alte spatii Horeca pot functiona in containere Horeca. Folosim containere monobloc sau modulare, in functie de nevoile si cerintele localului. Containerele Horeca se pot personaliza prin diverse metode: includerea de terase, pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii exteriori se pot placa cu lemn sau piatra, iar peretii de interior se pot placa cu rigips. Putem adauga lambriuri, parchet si vopsi cu vopsea lavabila. Va puteti alege culoarea pentru anumite elemente si putem adauga sigla luminoasa.

Daca anticipati extinderea sau suprapunerea, vom utiliza containere modulare. Peretii sunt din panouri sandwich si inseram ferestre mici pentru ventilatie. Sunt disponibile mai multe tipuri de usa si de deschideri. Containerele Horeca pot fi completate cu diverse accesorii si instalatii: cabine de dus, accesorii pentru echipamente High-Tech, prize, lumini, aer conditionat, cabine de dus, sisteme de incalzire.

Containere cafenea

Containere cafenea

Alegeti pentru cafeneaua dvs fixa sau mobila containere cafenea. Containerul cafenea poate fi realizat in dimensiunile dorite si configurarea se poate face pentru un bun flux al activitatilor de cafenea. Un container modular bar poate include sisteme de incalzire, aer conditionat, piese de mobilier specifice cafenelelor.

Containerul de cafenea va avea ferestre si usi termopan la dimensiuni variate. Includem echipamentele si accesoriile care usureaza munca angajatilor; daca se doreste si spatiu de servire, configuram si accesorizam containerul pentru confortul optim al clientilor. In instalarea si delimintarea unui container de cafenea urmarim sa indeplinim toate normele si standardele de igiena si siguranta.

Delimitarea containerului de cafenea se realizeaza pentru a rezulta zone cu functii distincte: zone de servit masa, grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. In containerele de cafenea putem monta mese cu chiuvete si rafturi, mese intarite, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu chiuvete si raft, ice maker, usi, mese cu rafturi mobile, etc.

Container fast food

Container fast food

Celor care doresc sa inceapa o afacere de tip fast-food, in cautarea unor spatii cat mai ieftine si mai rapid de montat, le recomandam containerele fast-food. Aceste containere comerciale pot fi dotate si delimitate pentru ca activitatile de fast-food sa se desfasoare cat mai eficient.

Pentru a obtine durata cat mai lunga de viata pentru containerele fast-food, folosim doar materiale si echipamente de la producatori prestigiosi. In containerele modulare fast-food instalam sisteme de incalzire, aer conditionat, usi si ferestre termopan in dimensiuni diverse. Compartimentam containerul fast-food pentru a va usura cat mai mult munca. Containerele modulare sunt excelente, ele putand fi relocate, reconfigurate si extinse prin adaugarea de noi containere.

Container organizare santier

Container organizare santier

Pentru organizarile de santier se recomanda constructii din containere pe un singur nivel sau P+1. Utilizam container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt adecvate in orice santier, indiferent de marimea, amploarea si numarul sau de angajati. Spatiul din containerele de santier poate fi delimitat pentru a rezulta dusuri, birouri, dormitoare, holuri, Sali de mese, toalete, Sali de conferinte, etc.

In cazul blocurilor de containere, instalam scari si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt versatile, modificarile fiind facile. Portabil si ieftin, un container santier poate fi oricand reconfigurat pentru a fi adaptat unor cerinte noi. Imbinarea de noi containere duce la extinderea spatiului sau initial.

Containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, dar si ansamblu birou cu 4 sau 6 containere se afla in oferta noastra. Daca se impune cazarea muncitorilor, putem monta ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Chiar daca institutiile oficiale, muzeele, bancile, parcarile sunt supravegheate prin camere video, prezenta paznicilor este de nelipsit in multe situatii. Containerele cabina paza asigura confort si siguranta acestora. Peretii sunt din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica, ajutand la uniformizarea temperaturii din containerele cabine paza.

Containerele de paza pot fi dimensionate cum este solicitat. Pentru practicalitate, ele pot avea ferestre tip ghiseu. Pentru confortul paznicilor, recomandam instalarea de aer conditionat sau sisteme de incalzire. Containerele cabina paza sunt sigure, confortabile si pot fi montate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Productivitatea muncitorilor pe santiere poate fi asigurata prin multe metode, crearea conditiilor decente pentru actiunile de ingrijire a corpului fiind una dintre ele. Analizati instalarea de containere vestiare pentru santierul dvs. Un astfel de container vestiar poate avea toate accesoriile si instalatiile regasite intr-un vestiar modern. Containerul vestiar poate avea dimensiunile impuse de santierul sau aplicatia dvs. Totodata, el poate fi delimitat la interior pentru a servi cat mai eficient scopului final.

In urma imbinarii de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se obtin containere vestiar pentru muncitorii pe santiere. Aceste containere sunt utile si pe langa terenuri de sport si piscine. Containerele vestiar pot fi configurate variat, conform destinatiilor finale. Astfel, putem monta vestiare simple, utilizate de un singur grup de persoane, dar si mixte, folosite de femei si barbati. Daca doriti, putem personaliza containerele vestiar prin echiparea lor cu grupuri sanitare, bai, etc.

Containerele vestiar pot avea latimea de 2,4 sau 3m si lungimea de la 3 la 12m. In catalogul nostru se afla vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar, vestiare cu grup sanitar si lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Containerele sunt suficient de solide pentru a fi utilizate in construirea de scoli si gradinite. Echipa de la Containere Modulare Noi foloseste containere scolare de inalta calitate pentru a ridica scoli si gradinite la fel sigure, confortabile, trainice si practice precum cele din constructiile traditionale cu beton si caramida.

Cu ajutorul containerelor scoala se pot obtine Sali de clasa, cancelarie, biblioteca, sala de sport, sala de mese, sala de festivitati, laboratoare. Containerele modulare se pot imbina pentru a rezulta scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Pentru gradinite, folosim containere modulare pentru a rezulta institutii prescolare cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Containerele vor fi dotate cu aer conditionat, sisteme de incalzire, grupuri sanitare si alte accesorii importante pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice. Aceste containere pot fi folosite in orice zona geografica a tarii. Folosim materiale cu rezistenta la traficul intens si usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Atunci cand se doreste extinderea unei unitati sanitare deja existente sau ridicarea unei unitati noi, se apeleaza cu incredere la containere sanitare. Acestea pot fi dimensionate si configurate astfel incat sa se obtina o gama vasta de unitati medicale. Cabinete stomatologice, dispensare, cabinete veterinare, clinici medicale, farmacii si chiar morga pot fi ridicate prin containere modulare sanitare. La intrarea in spitale si clinici medicale, unde se doreste crearea de zone-tampon, se pot folosi aceste containere sanitare. Zonele de triaj pot fi si ele create prin instalarea de containere sanitare. In oferta noastra gasiti containere triaj, livrate cu radiator electric sau aparat de aer conditionat pe pereti.

In situatiile extraordinare in care oamenii raman fara adapost, in urma inundatiilor sau a altor calamitati naturale, se poate apela tot la containerele sanitare. Dupa instalarea de bai, grupuri sanitare, aer conditionat, dusuri, materiale rezistente la trafic intens, aceste containere vor oferi confort sporit persoanelor sinistrate.

Flexibilitatea containerelor sanitare este un argument important pentru folosirea lor in domeniul medical. Daca nevoile initiale ale unitatii sanitare se modifica, un container sanitar poate fi reconfigurat pentru a functiona mai bine cu noile nevoi. Pentru extinderea spatiului, se pot imbina oricand noi containere. La nevoie, containerele sanitare pot fi chiar demontate pentru instalare in locatii noi.

Subliniem ca putem livra containerele sanitare cu instalatii, pentru ca racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare sa se poata realiza imediat dupa montaj.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Apelati echipa de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere monobloc si modulare. Realizam constructii conform dimensiunilor si configurarilor dorite si completam constructiile cu accesoriile, instalatiile si echipamentele impuse de activitatile gazduite. Ne puteti contacta oricand pentru alte informatii despre constructiile modulare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram