Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Caransebes

Containere Modulare Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Caransebes. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

In zilele noastre, cei mai multi dintre noi se inconjoara de dispozitive care ne simplifica viata. De la televizoare smart pana la camere de supraveghere care pot fi accesate de oriunde in lume, multi dintre noi cauta variante de a obtine, cat mai repede ceea ce avem nevoie. Constructiile din containere sunt solutii excelente in acest sens, ele fiind ridicate rapid.

La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie containere monobloc si containere pentru a obtine structurile dorite. Acest tip de constructii implica fabricarea partilor componente (module) la interior si asamblarea acestora la locatia dorita de client. Conceptul a aparut prima data in sec.xix, dar progresele din ultimii ani in domeniul constructiilor au dus la cresterea popularitatii constructiilor din containere.

Structurile din containere prezinta multe calitati, instalarea rapida fiind cea mai evidenta. Cea mai mare parte a procesului de fabricare are lor la interior (mai mult de 60%), de aceea nu exista intarzieri din cauza conditiilor de vreme nefavorabila. Materialele utilizate raman uscate si produsul final nu va fi alterat de umiditate. Muncitorii lucreaza in conditii mai sigure la interior, astfel ca riscul producerii de accidente la locul de munca este mult diminuat. Trebuie sa amintim si pretul scazut al constructiilor din containere, explicat prin costurile reduse pentru materiale, energie si reciclabilitatea materialelor.

Indiferent de gradul de complexitate sau de marimea structurilor se poate apela la containere monobloc si modulare. Centre de informare turistica, toalete publice, cabine de paza, dar si structuri complexe precum spitalele si organizarile de santier pot fi realizate cu ajutorul containerelor. Versatilitatea containerelor modulare este remarcabila, transformarile lor fiind facile. Daca renovarea unei case clasice e un proces anevoios, cheltuitor si mai mereu incarcat cu probleme neprevazute, transformarea unei structuri modulare este facila si lipsita de stress. Cladirea modulara poate fi demontata si relocata in locatii noi, marita prin adaugarea de noi containere si reconfigurata la interior pentru a se adapta unor nevoi noi.

Modulele container se pot imbina pentru a se obtine structuri de maximum 4 etaje, cu scari interioare si exterioare (unde se doreste). La Containere Modulare Noi avem o gama diversa de containere, ce pot fi folosite in aplicatii simple si complexe. Putem monta in containere toate accesoriile si instalatiile de care aveti nevoie (dus, bai, grupuri sanitare, aer conditionat, corpuri de iluminat, ferestre, usi, jaluzele, etc). Livram containerele cu instalatiile montate pentru ca racordarea la retele (apa, electricitate, canalizare, internet, etc) sa fie posibila imediat dupa montaj.

Aspectul constructiilor modulare este la fel de placut ochiului ca si cel al constructiilor clasice, intrucat pot fi folosite aceleasi materiale, finisaje, culori de vopsea pentru elemente. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti la detalii si imbinarile intre containere nu vor fi niciodata evidente.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au in componenta podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica si se pot imbina pentru obtinerea structurilor dorite. Latimea pentru containere modulare poate fi de 2,4 sau 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare poate lua valori de la 3 la 12m. Ne dorim ca structura finala sa aiba dimensiunile si configurarea dorite, de aceea va recomandam sa alegeti cat mai precis dimensiunea pentru constructie. Este un pas care ne ajuta in selectarea containerelor cele mai potrivite pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca proiectul dvs nu presupune supraetajare sau extindere in timp, se poate folosi containerul monobloc. Utilizabile ca si structuri independente, containerele monobloc nu pot fi imbinate cu alte containere, dar sunt practice in numeroase proiecte.

Fabricate din structura metalica, profilata la rece si utilizabile imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt functionale in multe domenii. Termoizolate, ele pot functiona ca si anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni restaurante, spatii de fast food, gelaterii, cafenele, baruri, containere de depozitare. Containerele monobloc pot fi folosite si in domeniul public, ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Permitand imbinarea si suprapunerea pana la 4 etaje, containerele modulare se folosesc pentru a se obtine structuri dintre cele mai complexe. Ele pot suporta transformari cu usurinta, permitand extinderea spatiului prin imbinarea de noi containere, reconfigurarea spatiului pentru a se obtine zone cu functii noi si chiar relocarea.

Containerul cu panouri sandwich este o optiune functionala si ieftina pentru multe proiecte. Cum un panou sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant, realizarea unui container sandwich se poate finaliza chiar si intr- zi. In plus, spatiul obtinut este izolat termic si temperatura interioara este uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Daca doriti containere amenjate pentru utilizare cat mai rapida, contactati echipa de la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile utile activitatilor dvs. Un container amenajat asa cum va este necesar echivaleaza in confort si practicalitate constructiile clasice din caramida sau beton.

Puteti sa va bucurati rapid de un container la cheie cu toate instalatiile si accesoriile regasite in casele clasice: baie, dus, instalatie electrica, boiler, aer conditionat, etc. Containerele modulare se pot suprapune si imbina pentru a rezulta spatii diferite ca si complexitate. Containerele pot functiona ca adaposturi temporare pentru persoanele ramase fara adapost in urma unor calamitati naturale, dar si ca structuri permanente de tipul scolilor si spitalelor.

Un container echipat cu accesoriile dorite este si mai ieftin decat cladirile clasice. Contactati-ne oricand pentru mai multe detalii despre containere la cheie—ele pot fi oricand configurate pentru nevoile si preferintele familiei dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Daca doriti containere tip casa pe structura metalica, suntem gata sa va oferim proiectul visat. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel sau suprapuse pana la 4 niveluri (vor avea scari interioare, dar si exterioare daca se doreste). Casele modulare containere la cheie pot fi completate cu jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, radiatoare electrice si multe alte instalatii.

Versatilitatea prezentata de containerele modulare stil casa este apreciata de clienti, fiind chiar un argument decisiv pentru achizitie. Un container tip casa se poate configura eficient la interior, dar poate suporta oricand modificari pentru a se adapta noilor functii. Este posibila extinderea spatiului prin inserarea de noi containere, reconfigurarea pe zone noi la interior. Containerul poate fi chiar demontat si amplasat in locatii noi.

Containerele de casa sunt tot mai cautate de clienti intrucat au numeroase calitati. Peretii de container modular tip casa sunt bine izolati si temperatura este uniforma peste tot in container. Totodata, pentru podele se foloseste un material cu un coeficient termic inalt.

desi sunt finalizate repede, containerele modulare tip casa sunt trainice. Datorita grunduirii si vopsirii, containerul casa nu va fi afectat de coroziune si isi va mentine aspectul mult timp. Ne procuram materialele si instalatiile de la producatori de renume, pentru ca produsele noastre sa dureze cat mai mult in timp.

Furnizam casele modulare dotate cu instalatii, fiind gata de racordare la retelele de apa, electricitate si canalizare. Casa din container poate fi personalizata nu doar ca dimensionare, configurare si accesorizare, ci si ca finisaje si culori de vopsea pentru anumite elemente.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul de la Containere Modulare Noi gasiti containere utilizabile ca elemente independente, dar si containere ce se pot imbina intre ele. Vom oferi structra dorita in configurarea si dimensionarea dorita, cu tipul de executie preferat de dvs.

Spatiul de la exteriorul casei poate fi intregit cu un container terasa. Va propunem doua modele: terasa acoperita si cea descoperita. Acoperisul este optional si balustrada poate fi montata ulterior, fiind flexibila. In containerul terasa montam tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Containerele terasa sunt versatile, putand functiona si ca locuri de parcare pentru biciclete, spatii de pauza in timpul liber, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca nu doriti sa asteptati multe luni pentru a va muta in casa noua, analizati varianta de containere de locuit. Cu instalare rapida, containerele de locuit au preturi reduse si sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete mai putin generoase. Un container de locuit la comanda poate fi delimitat la interior asa cum doriti si preferati.

Daca ridicarea unei case traditionale nu se incheie aproape niciodata la data stabilita, implicand deseori intarzieri, cheltuieli si probleme neprevazute, aceste evenimente nu apar cu un container modular de locuit. Producerea containerelor are loc la interior, deci instalarea nu se intarzie din cauza vremii, riscul de accidente este redus si materialele folosite sunt uscate.

Containerele modulare de locuit pot fi suprapuse pana la 4 etaje, procesul de imbinare fiind similar cel din jocul lego. Containerele pentru locuit care sunt suprapuse vor avea scari interioare si exterioare. Accesoriile, instalatiile din casele clasice pot fi montate si in containerul locuinta modulara.

In final, un container de locuit egaleaza in confort si practicalitate casa clasica. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt meticulosi si au grija ca structura finala sa fie cat mai durabila in timp. In plus, imbinarile containerelor modulare vor fi invizibile, aspectul estetic fiind la fel de important ca si cel al trainiciei constructiei.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla. Acoperisul sau este din tabla zincata si protejeaza de umezala. Apa nu se aduna pe acoperis, fiind directionata departe de cladire printr-un canal de drenare. Acoperisul de container modular are instalatie electrica. Puteti personalizar containerul cu inserarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat si spoturi.

Pretul pentru un container locuinta modulara este influentat de factori precum complexitatea structurii si a configurarii, dimensiunii constructiei, numarul de etaje, accesoriile si instalatiile montate, materialele decorative folosite, etc. Containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele fara aceste instalatii. Chiar si asa, containerul de locuit are pret atractiv si mai mic decat casa traditionala din caramida sau beton.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi realizate dintr-un singur container, sau din 2, 3, 4 si chiar mai multe module. Ne procuram materialele si produsele de la cei mai renumiti producatori pentru a va putea oferi containere durabile, confortabile si sigure. Daca doriti, putem livra containere de locuit cu baie si configuratia solicitata.

Cum containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, ele pot oferi o temperatura ambientala placuta si uniforma. Eficienta energetica este obtinuta prin folosirea de panouri sandwich pentru pereti, precum si de materiale cu un coeficient termic inalt pentru podele. Iarna, veti folosi mai rar sistemele de incalzire, ia vara mai putin aerul conditionat.

Containerul de locuit cu baie este practic in multe proiecte. O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 vas wc, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 convector si 1 boiler electric. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm, iar pentru usa si ferestrele oscilo-batante se foloseste tamplarie pvc. Un container de locuinta cu toalete are priza dubla si corp de iluminat.

In construirea de container de locuit cu toaleta se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm pentru pereti, usa si ferestre din tamplarie pvc. Se monteaza priza dubla, instalatie de iluminat si instalatia sanitara include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 vas wc.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

In oferta de la Containere Modulare Noi gasiti containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, ce pot fi adaptate la nevoile si solicitarile clientilor. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje si echipate cu elemente de bucatarie. Dupa montajul de accesorii, echipamente de bucatarie si configurarea optima a spatiului, aceste containere de bucatarie vor deveni la fel de functionale si practice precum bucatariile din cladirile traditionale din caramida si beton.

Analizati oferta noastra de containere bucatarie la preturi avantajoase, solide si practice. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece si panouri de tip sandwich poliuretan. Pentru fabricare se utilizeaza tabla zincata dublu faltuita si pentru izolare se foloseste vata minerala de sticla. Containerele bucatarie au membrana hidroizolatoare si prezinta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie inclide usa metalica, ferestre din pvc de tip oscilo-batant, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, precum si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Impartirea spatiului se face pentru ca spatiul sa functioneze cat mai bine pentru dvs. In timp, containerele de bucatarie pot fi modificat usor, prin imbinare de noi containere (se mareste spatiul), reconfigurare la interior si chiar relocare in locatii noi.

Trainice, montabile pe suprafete plane si inclinate, containerele bucatarie sunt excelente in diverse aplicatii si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt ideale pentru santiere si productie. La Containere Modulare Noi, gasiti modele variate de containere birouri, remarcabile pentru trainicia, versatilitatea si dinamismul lor. Rapid de instalat si avantajoase ca pret, containerele ajuta la eficientizarea activitatilor pe santiere si ateliere de productie.

Se pot imbina module prefabricate pentru se obtine container birou trainic si functional, adecvat diverselor activitati de birou. Containerul tip birou poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte, precum zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Calitatile enumerate recomanda containerele tip birou pe santiere, oricat de mici sau ample ar fi ele.

In oferta noastra se afla containere birouri variate si un container modular birou se poate instala in orice zona geografica a tari. In urma configurarii, containerul de birouri poate fi sala de mese, sala de sedinte, etc. Se pot adauga ferestre si usi din tamplarie pvc, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, aer conditionat, etc. Ne procuram materialele si produsele de la furnizori de renume pentru ca spatiul de birou rezultat sa fie trainic, confortabil si usor de ajustat la nevoile clientului si zona geografica in care se monteaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri. Containerele au latime de 2,4 sau 3m si lungime variind intre 3 si 12m. Cele mai multe containere au inaltime de2,7m, dar se poate realiza o ajustare a inaltimii.

Containerele tip birou pot sa includa grupuri sanitare, ghisee, vitrina, etc. Personalizarea se realizeaza nu doar in termeni de dimensionare si configurare, ci si in ceea ce priveste finisajul si culorile de vopsea pentru anumite elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are in componenta sa pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie pvc. Pentru functionalitate inalta, grupul sanitar se completeaza cu priza dubla, corp de iluminat, vas wc, oglinda, lavoar, mobilier lavoar, cabina dus, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie la preturi mai mult decat convenabile.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitare, wc, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container wc pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

Echipabile cu chiuvete si apa curenta, aceste containere sunt la fel de confortabile, sigure si eficieta ca si toaletele clasice. Pe santierele unde muncitorii sunt din diverse localitati, aceste containere cu grup sanitar sunt mereu investitii intelepte. In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, containerul modular cu wc este o solutie sigura. El poate fi completat cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dusuri, etc pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului si igienei.

Containerele modulare cu grup sanitar se pot dimensiona si configura asa cum solicita clientul. Ele sunt versatile, putand functiona ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, puteti sa ne contactati pentru containere garaj din profile metalice. Ele pot fi izolate si neizolate si pot avea doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate veni gata asamblat si pregatit pentru utilizare. Este posibila personalizarea unui container de garaj prin vopsirea sa in anumite culori si alegerea finisajelor. Se pot instala usi manuale sau automatizate.

Pentru a produce containere modulare garaje utilizam tabla zincata de 2mm profilata la rece. Acestea nu vor ceda la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si tabla cutata alba, iar peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj prezinta usa horman, vopsita pe ambele parti. Este o usa basculanta, fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Se completeaza containerele cu instalatie electrica si usa automatizata. La containerul garaj izolat de 7x3x2,5m se insereaza si fereastra batanta din tamplarie pvc, precum si usa pietonala.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti in procesul de montaj al containerelor de garaj. Acesta nu va produce reziduuri si nu va provoca daune spatiului de instalare. Garajul este solid si fixam elementele cu suruburi si sudura. Fara nevoia unor alte finisaje, containerul garaj cu pret convenabil este o solutie pentru multi.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Analizati folosirea de containere modulare pentru depozitare, care are numeroase calitati. Cu instalare rapida si pret avantajos, containerul depozitare se instaleaza rapid si se accesorizeaza corespunzator nevoilor dvs. La Containere Modulare Noi dispunem de containere pentru depozitare, adaptabile pentru stocarea adecvata a marfurilor. Containerele pot fi izolate, au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Inaltimea este de 2,7m.

Daca o magazie de beton sau caramida presupune lucrari de ingrijire si renovare, un container magazie nu implica astfel de lucrari. Se foloseste cadru monobloc cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerul modular de coroziune. Pardoseala este fabricata cu tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si placaj tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie este din tabla zincata lisa 0,5mm, grinzi de lemn, tabla zincata cutata si vata minerala 1000mm. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Se monteaza usa in doua containere, prize, ferestre, corpuri de iluminat, prize. Cu cat sunt mai multe instalatii si accesorii montate in containerele modulare pentru magazie, cu atat mai mare va fi pretul pentru containere. Chiar si asa, ele sunt mai ieftine, mai usor de ridicat si de mentinut decat alternativele clasice din beton sau caramida.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Pentru comercializarea produselor dvs apelati la folosirea de containere pentru magazin ca si spatiu de prezentare. Echipabile cu aer conditionat, baie si echipamente impuse de tipul de marfa, containerele tip magazin sunt investitii profitabile cand conduceti un magazin. Containerele modulare pentru magazin sunt versatile, putand fi mutate in locatii noi, dar si reconfigurate pentru a se crea zone cu functii noi.

Realizam container modular de magazin in acord cu domeniul dvs de activitate. In urma configurarii si accesorizarii, containerul magazin poate deveni magazin alimentar, magazin cu produse de beauty, de piese auto, patiserie, petshop, magazin de imbracaminte, magazin apicol, plafar, etc. Avem experienta necesara pentru a instala orice tip de container magazin.

Vom urmari indeaproape normele de igiena si siguranta specifice domeniului dvs de activitate atunci cand dimensionam si partajam containerul de magazin. Placarea peretilor de exterior si interior, utilizarea vopselelor si a finisajelor pentru diverse elemente sau placarea peretilor de interior si exterior sunt cateva dintre metodele prin care putem personaliza containerele de magazin.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca sunteti in cautarea unor metode de crestere a profitului afacerii dvs, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial. Afacerile cu prezentarea produselor in fata clientilor beneficiaza mult prin utilizarea de containere comerciale. Ele pot sa vina cu instalatiile, partajarea si echipamentele concordante cu activitatea dvs. Comerciala.

Un container de spatiu comercial se delimiteaza asa cum va este util in afacere. Daca aveti o afacere de vanzare cu amanuntul, luati in calcul folosirea de containere modulare personalizabile. Stabile si usor de ajustat la nevoile dvs, containerele comerciale sunt excelent optiuni pentru multi. Ele se pot utiliza in proiecte cu caracter temporar, dar si pentru cele cu caracter permanent. Afacerile mici si mijlocii beneficiaza prin instalarea de containere comerciale, montabile chiar si in cateva ore.

Delimitam spatiul din containere modulare comerciale si instalam accesoriile necesare in eficientizarea activitatilor dvs comerciale. In timp, puteti extinde containerele pentru a va bucura de un spatiu mai mare. Puteti chiar sa re-impartiti spatiul pentru a il adapta unor nevoi noi. Latimea containerelor comerciale este de 2,4 sau 3m, iar lungime de 3, 6, 9 sau 12m. Inaltimea este de 2,7m si containerele se pot echipa cu ferestre, instalatii electrice, toalete si alte echipamente impuse de activitatea dvs comerciala.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele horeca pot fi astfel echipate si delimitate incat sa functioneze ca si baruri, restaurante, gelaterii, restaurante, etc. In functie de tipul de spatiu dorit, utilizam containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele horeca asa cum doriti: cu suprafete mari vitrate, pereti basculanti, terase, bazine de colectare a apei reziduale, copertine. Este posibila placarea peretilor de exterior cu lemn sau piatra, dar si placarea celor de interior cu rigips. Daca doriti, putem monta lambriuri, parchet, utiliza vopsea lavabila. Personalizam containerul cu sigla luminoasa dorita si vopsim in culorile dorite anumite elemente.

In multe aplicatii utilizam containere monobloc, dar se pot folosi containere modulare acolo unde se vizeaza extinderea sau obtinerea de structuri pe mai multe niveluri. Peretii sunt din panouri sandwich si ventilatia se obtine prin geamuri mici. Va puteti alege intre diverse tipuri de usi, de deschideri pentru containerele horeca. Lista echipamentelor si a accesoriilor cu care se pot completa containerele horeca este lunga si include: boiler electric, aer conditionat, prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech, cabina de dus, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Constructiile traditionale din beton sau caramida nu sunt singurele optiuni pentru cafenele; puteti opta si pentru containerele cafenea. Containerul cafenea vine in dimensiuni variate si putem partaja spatiul pentru ca activitatea sa se desfasoare cat mai eficient. Aer conditionat, sisteme de incalzire, piese de mobilier pentru cafenele sunt cateva dintre instalatiile montabile in containerul modular bar.

Echipam containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan si accesorii care ajuta la productivitatea angajatilor si confortul clientilor. Atunci cand asamblam, configuram si accesorizam containerul de cafenea tinem cont de normele de igiena si siguranta specifice acestui domeniu.

Partajam containerele de cafenea asa cum doriti: spatii de servit masa, spatii de depozitare, grupuri sanitare, etc. Pentru functionare cat mai cursiva, putem dota containerele de cafenea cu piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, ice maker, usi, mese intarite, mese cu rafturi mobile, etc.

Container fast food

Container fast food

Luati in considerarea folosirea de container fast food daca doriti sa deschideti o afacere de acest gen sau vreti sa cresteti profitul cu cea actuala. Vorbim despre niste containere comerciale ce pot fi partajate si dotate pentru ca activitatile tipice de fast-food sa se desfasoare adecvat. Totodata, se urmareste crearea unor zone pentru confortul clientilor—daca afacerea dvs implica servirea la interior.

Folosim materiale si produse de la productatori renumiti, containerele fast-food fiind durabile si sigure pentru multi ani. Daca doriti containere modulare fast-food, apelati cu incredere la echipa noastra. Usi, ferestre termopan, aer conditionat, sisteme de incalzire sunt printre detaliile pe care le pot avea containerele. Partajam spatiul in containerul fast-food pentru a indeplini cat mai bine nevoile si preferintele dvs. Atunci cant utilizam containere modulare, flexibilitatea spatiului este excelente. Aceste containere pot fi oricand reconfigurate, extinse si chiar demontate pentru instalare in alta locatie.

Container organizare santier

Container organizare santier

Constructiile din containere pe nivel parter sau p+1 se reunesc in categoria de organizari de santier. Singurul tip de container folosit este containerul modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m. Containerele de santier se pot utiliza in toate santierele, oricat de mici sau de complexe sunt. Se tine cont de numarul de muncitori pentru a se configura containerele de santier. Se pot obtine sali de conferinte, dusuri, holuri, sali de mese, toalete, birouri, holuri, dormitoare, etc.

Putem instala si blocuri de containere, echipate cu scara si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si permit reconfigurarea. Sunt portabile si au preturi convenabile. Dinamismul unui container de santier face posibila modificarea cu usurinta, obtinandu-se zone cu functii noi sau chiar marindu-se spatiul initial prin adaugarea de noi containere.

Analizati oferta noastra ce cuprinde containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si wc, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. Daca este necesara cazarea muncitorilor, putem monta ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Supravegherea video este esentiala in protejarea de muzee, banci, institutii oficiale, parcari, dar nu elimina nevoia supravegherii de catre paznici. Pentru confortul si siguranta acestora se pot folosi containere cabine paza. Ele sunt fabricate cu pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica, astfel ca temperatura ambientala la containerele cabine paza este uniforma.

Containerele de paza pot avea dimensiunile dorite si impun instalarea de aer conditionat sau sisteme de incalzire pentru confortul termic al paznicilor indiferent de vreme. Pentru practicalitate, se recomanda inserarea de ferestre tip ghiseu. Containerele cabina paza sunt solide, confortabile si adecvate oricarei zone geografice.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Exista numeroase metode prin care se poate oferi muncitorilor confortul necesar productivitatii. Montajul de containere vestiare este una dintre aceste metode. Echipabil cu accesoriile si instalatiile tipice unui vestiar clasic, containerul vestiar este o investitie excelenta pentru santiere. Dimensiunile pentru containerul vestiar pot fi adecvate la numarul de muncitori de pe santier. Partajarea spatiului se face in functie de nevoile dvs.

Se pot imbina mai multe module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a rezulta containere vestiar. Spatiile adiacente terenurilor de sport si piscinele pot fi completate cu acest tip de containere. Departajarea containerelor vestiar se realizeaza conform scopului final. Se pot instal vestiare simple pentru a fi folosite de un singur grup de persoane, dar si mixte, pe care si femeile si barbatii le pot folosi. Montajul de grupuri sanitare, bai ajuta la personalizarea containerelor vestiar.

Containerele vestiar au latime de 2,4 sau 3m si lungime intre 3 si 12m. Analizati oferta noastra de vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar lung de 12m, vestiare de barbai si femei.

Container scoala

Container scoala

Constructiile din containere sunt solide si sigure, de aceea containerele sunt optiuni si pentru ridicarea de scoli si gradinite. Echipa de la Containere Modulare Noi asambleaza containere scolare pentru a ridica scoli si gradinite confortabile si solide. Ele nu sunt cu nimic mai prejos decat constructiile clasice din caramida sau beton.

Sali de clasa, cancelarii, laboratoare, sala de mese, sali de sport, biblioteca, sala de festivitati sunt spatiile construibile cu ajutorul containerelor scoala. Imbinam containere modulare pentru a va oferi scoala dorita. Ea poate include 1, 2, 4 sau 6 sali de clasa, cancelarie, sala de sport, biblioteca. Gradinitele pot fi realizate din containere modulare si asamblate pentru a se obtine 1, 2, 4 sau 6 sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice, echipam containerele cu sisteme de incalzire, aer conditionat, grupuri sanitare si instalatii. Utilizam pentru suprafete materiale usor de curatat. Containerele pot fi montate oriunde in tara.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Va sugeram sa luati in considerare utilizarea de containere sanitare pentru a mari spatiul unei unitati medicale curente sau pentru a ridica unele noi. Dimensionarea si partajarea containerelor duc la crearea de unitati medicale de diverse tipuri: cabinete stomatologice, dispensare, farmacii, cabinete veterinare, clinici medicale, morga. Putem crea zone tampon la intrarea in spitale cu ajutorul containerelor modulare sanitare. Acestea sunt utile si pentru delimitarea unor zone de triaj.

In situatiile exceptionale, cand oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, se pot folosi containerele sanitare. Ele pot fi completate cu aer conditionat, grupuri sanitare, toalete, bai, dusuri, boilere, etc si alte instalatii importante pentru igiena si ingrijirea corpului pentru persoanele sinistrate.

Containerele versatile pot suporta oricand transformari. Ele pot fi demontate si amplasate in locatii noi, dar si extinse prin imbinarea de noi containere. Suprafetele in containerele sanitare sunt din materiale rezistente la trafic inalt, usor de igienizat. Containerele sanitare sunt gata de racordare la retele de apa, canalizare si electricitate ale spitalului intrucat vin dotate cu instalatiile necesare.

Putem sa montam si containere triaj, care sunt livrate cu aerul conditionat sau radiatorul electric direct montat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Nu ezitati sa contactati echipa de Containere Modulare Noi pentru structuri din containere monobloc sau modulare. Le putem dimensiona, configura si accesoriza asa cum va este cel mai util. Preturile pentru aceste constructii este mic, iar montajul se finalizeaza repede. Va stam la dispozitie oricand pentru alte informatii aditionale.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram