Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Buhusi

Containere Modulare Buhusi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Buhusi. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Casele clasice din caramida sau beton nu mai reprezinta de ani de zile singurele optiuni. Printre alternativele la acestea se afla si casele modulare care sunt constructii prefabricate din sectiuni (module). Ridicarea de astfel de structuri este aparte pentru ca modulele se fabrica intr-un loc, in timp ce asamblarea lor se realizeaza la locatia clientului. La Containere Modulare Noi va oferim o paleta vasta de containere modulare ce pot fi folosite cu incredere in diverse aplicatii. Containerele se pot alatura, dar si suprapune pentru a rezulta constructiile dorite.

Constructiile din containere modulare se finalizeaza rapid datorita structurii si a modului in care ele se imbina. Aceste constructii au preturi atractive pentru cei mai multi clienti. Mai ieftine decat constructiile clasice din caramida sau beton, modulele prefabricate pot fi utilizate ca structuri independente sau in combinatie cu alte module. Cu ajutorul containerelor modulare se pot ridica structuri cu grade variate de complexitate, de la cele mai simple (cabine de paza, vestiare), pana la cele mai complexe (gradinite, scoli, organizari de santiere, spitale).

Modulele container pot fi supraetajate pentru a se obtine cladiri inalte de 4 etaje. Aceste constructii pot fi completate nu doar cu scari interioare, ci si exterioare. Spatiul la interior poate fi configurat asa cum aveti nevoie si echipa de la Containere Modulare Noi monteaza accesoriile si instalatiile necesare pentru confort. Astfel, containerele sunt gata de racordat la retelele de electricitate, canalizare, apa, Internet, cablu TV, imediat dupa montaj.

Lista calitatilor pentru containerele modulare este substantiala, iar versatilitatea se afla in topul acestei liste. Putem monta containerele modulare in dimensiunile solicitate si delimita spatiul in zone cu functii distincte. Dupa montaj, containerele pot fi oricand modificate la interior, iar suprafata lor poate fi extinsa prin adaugarea de noi containere. Cand situatia o cere, ele pot fi chiar demontate si instalate in locatii noi.

Preturile accesibile pentru constructiile din containere modulare reprezinta o alta calitate semnificativa a acestora. Daca doriti o casa repede de instalat si configurat, cu pret avantajos, considerati casa din containere modulare.

Dimensiunile containerelor modulare

Utilizam containere modulare de marimi variate pentru a va oferi constructia dorita. Un container modular include podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica. El poate fi configurat pentru a indeplini functii diverse, de la spatiu de servire pentru un fast-food stradal la camera intr-o locuinta sau spatiu de birouri.

La Containere Modulare Noi va oferim containere modulare cu latimi de 2,4 si 3m, precum si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containere modulare variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m. Va sugeram sa analizati cu atentie dimensiunile dorite pentru constructia dvs.

Constructiile ridicate pot indeplini cu succes nevoile si preferintele dvs, dar este fundamental sa alegeti cu atentie dimensiunile pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In diverse aplicatii, nu sunt necesare mai multe containere, un singur container oferind spatiu suficient pentru nevoile dvs. In aceste aplicatii vom folosi containerul monobloc, utilizat ca structura singulara. Containerele monobloc nu pot fi imbinate cu alte containere.

Daca structura dorita nu are decat un nivel, cel mai probabil vom folosi doar containere monobloc. Ele au structura metalica profilata la rece si se instaleaza in timp scurt. Containerele monobloc se folosesc in domeniul rezidential, servind ca si case, anexe si extinderi de gospodarii, dar pot functiona si in spatiul economic. Aici, ele pot functiona ca spatii de depozitare, containere pentru cafenele, restaurante, baruri, etc. Containerele monobloc se utilizeaza si in spatiul public ca si centre de informare, cabine de paza, toalete publice, etc. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere la comanda.

Realizate cu structura metalica profilata la rece si proiectate pentru constructiile supraetajate, containerele modulare sunt folosite la scara larga. Ele pot fi suprapuse pana la 4 etaje. Containerul modular la comanda este fabricat rapid si ne concentram eforturile pe imbinarea precisa a containerelor modulare.

Folosirea de container cu panouri sanwich inseamna reducerea timpului pentru construire. Poate sa dureze o singura zi pentru a se construi un container sandwich. Panoul sandwich folosit la container are invelisuri metalice si un miez din material termoizolant. Un container panouri sandwich este extrem de versatil si poate fi folosit in aplicatii foarte variate.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie containere amenajate, gata de folosire. Ne ocupam si de fabricarea de containere modulare la cheie, la dimensiunile dorite de client. Va putem monta un container amenajat cum aveti nevoie pentru activitatile dvs.

Un container la cheie poate fi echipat cu accesoriile si instalatiile pe care le doriti: instalatie electrica, baie, dus, aer conditionat, etc. Putem imbina containere modulare pentru crea constructia dorita de client, fie ca vorbim despre cabine de paza, scoli, case de vacanta, adaposturi temporare pentru oamenii sinistrati in urma unor inundatii.

Un container echipat cu instalatiile dorite poate oferi acelasi nivel de confort ca si o cladire traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa noastra pentru containere la cheie; le putem realiza la dimensiunile dorite, iar spatiul interior poate fi delimitat asa cum aveti nevoie pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu va opriti din planul de a avea casa dorita; analizati varianta de containere tip casa pe structura metalica, in configuratia potrivita pentru familia dvs. Containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel, sau supraetajate. Casele modulare containere la cheie pot prezenta scari interioare si exterioare, dar si accesoriile obsnuite pentru o casa: aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

Daca renovarea unei case clasice este anevoioasa si scumpa, acest aspect nu este valabil la containerele modulare stil casa. Locuintele pot fi transformate pentru a se obtine spatii noi. Compartimentarea unui container tip casa se poate modifica facil. Extinderea este si ea usoara, fiind posibila prin adaugarea de noi containere.

Imbinarea containerelor de casa se poate realiza pe orizontala si verticala---daca se urmareste supratejarea. Izolarea peretilor de container modular tip casa este suficienta pentru a se asigura o temperatura constanta peste tot in container. Pentru podea se foloseste material cu un coeficient termic inalt, acest detalaiu ajutand la eficientizarea energetica a casei din container. Costurile pentru energie cu aceasta casa nu sunt mari, tocmai datorita eficientei energetice.

Daca pentru a va muta intr-o casa clasica din caramida sau beton trebuie sa asteptati multe luni, acest fapt nu este valabil si pentru containerele modulare tip casa. Aceste case se ridica repede, dar sunt solide si trainice. Utilizam materiale de inalta calitate si executam asamblarea cat mai atent, pentru a fi siguri de stabilitatea si durabilitatea constructiilor. In plus, aspectul pentru containerul casa ramane atragator pentru mult timp, datoirta vopsirii in camp electrostatic (protejeaza de coroziune). Va puteti alege culoarea si finisajele pentru casa din container.

Container cu terasa

Container cu terasa

Diverse modele de containere din oferta Containere Modulare Noi pot functiona si ca elemente independente. In acest sens, va propunem containerele cu terasa, care pot varia ca si tip de executie. Ne dorim sa va oferim constructia solicitata si ne adaptam tipul de executie la preferintele si cerintele dvs.

Containerul terasa vine in doua variante: terasa acoperita sau descoperita, ambele modele prezentand podea pentru terasa de calitate superioara. Containerul terasa poate avea culoarea dorita si nu este obligatoriu sa aiba acoperis. Balustrada poate fi montata si ulterior, fiind flexibila.

Containerele terasa cu acoperis au tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, corpuri de iluminat, prize in stalpii de colt, intrerupatoare. Aceste containere terasa sunt versatile si pot functiona si ca locuri de parcare pentru biciclete, gradini acoperite, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Atunci cand casa traditionala din beton sau caramida nu este o optiune posibila pentru dvs (din diverse motive), luati in calcul containerele de locuit. Ele sunt ieftine, se instaleaza rapid si pot fi configurate conform nevoilor si preferintelor dvs. Mai mult, un container de locuit la comanda poate include toate accesoriile si instalatiile intalnite intr-o casa traditionala.

Cu toate ca preturile mari si timpul lung de asteptare sunt motivele esentiale pentru care multi clienti nu mai aleg casele clasice din caramida sau beton, exista si alti factori implicati in acest trend. De multe ori, in constructia unei case traditionale apar diverse probleme care duc la cheltuieli suplimentare si intarzieri neplacute. Aceste probleme nu apar, insa, cu structurile din containere. Va asiguram ca procesul instalarii unui container modular de locuit nu genereaza probleme neplacute si este finalizat mereu la timp.

Se pot utiliza containere modulare de locuit si pentru a ridica structuri pe mai multe etaje. Cu un proces de asamblare ce aminteste de jocul Lego, constructiile din containere locuinta sunt solide, stabile si rezistente la cutremur. Este drept ca nu se pot ridica mai mult de 4 etaje, dar constructia este functionala si completata cu scari interioare si exterioare. Un container locuinta modulara permite delimitarea spatiului asa cum aveti nevoie si poate fi echipat cu accesoriile fundamentale (aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, bai), precum si alte instalatii.

Un container de locuit poate arata la fel de atragator ca si o casa clasica din caramida sau beton. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi se focuseaza nu doar pe asamblarea pentru rezistenta constructiei, ci si se preocupa ca lucrarea finala sa fie cat mai estetica. Ea va avea culorile, finisajele dorite, iar imbinarile vor fi total ascunse.

Nu trebuie sa va faceti grija ca locuinta dvs din containere nu va rezista expunerii la conditiile meteo. Un container pentru locuit este fabricat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si are acoperis din tabla zincata pentru protectia impotriva umezelii. Un canal de drenare a apei nu lasa apa sa se adune pe acoperis. In plus, acoperisul unui container modular are instalatie electrica. Personalizarea containerelor este ampla si ele pot fi dotate cu pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi. Containerul poate fi decorat cu diverse materiale si instalatia electrica se monteaza si la camerele suprapuse.

In ceea ce priveste preturile pentru containere modulare pentru locuit, trebuie sa amintim ca ele sunt influentate de instalatiile (sanitare si electrice) cu care sunt echipate containerele. Numarul de etaje, precum si gradul de complexitate al configurarii sunt, de asemenea, factori care influenteaza costurile pentru containerele modulare locuibile. Cu toate acestea, pretul pentru un container locuinta modulara va fi mereu mai mic decat cel pentru o casa clasica din caramida sau beton. Daca sunteti interesat de container de locuit cu pret convenabil, contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Personalizarea containerelor de locuit este un argument important in alegerea acestui tip de constructie pentru casa dvs. Se utilizeaza 1 singur container, dar cele mai multe structuri au 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ne alegem atent colaboratorii si cautam produsele cele mai bune de pe piata pentru a finaliza constructiile noastre. Putem furniza containerele de locuit cu baie in diverse configuratii si cu instalatiile precizate.

Panourile sandwich pentru peretii containerelor au grosimi variind intre 60 si 100mm si contribuie la mentinerea temperaturii constante in containere. Termoizolarea pentru containerele de locuit cu baie este eficienta astfel ca se reduce nevoia folosirii sistemelor de incalzire iarna si a aerului conditionat vara. Casele din container au o buna eficienta energetica.

Pentru cei interesati, oferim container de locuit cu baie cu pret atractiv. In componenta unei case container cu grup sanitar se afla 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector (1000w), 1 boiler electric (50L). Peretii containerului sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Se foloseste tamplarie PVC atat pentru usa (700x2000mm), cat si pentru ferestre oscilo-batante (600x60mm). In containerul de locuinta cu toaleta se instaleaza si priza dubla si corp de iluminat.

In oferta noastra se afla si container de locuit cu toaleta. Si peretii acestuia sunt tot din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa (700x2000mm) si ferestrele oscilo-batante (600x600mm) se utilizeaza tot tamplarie PVC de culoare alba. Containerul contine si instalatie de lumina si priza dubla. Instalatia sanitara cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si o oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Cum incercam sa venim in intampinarea nevoilor tuturor clientilor nostri, va oferim si containere bucatarie, in dimensiuni prestabilite. Echipa de la Containere Modulare Noi poate realiza si containere in dimensiunile solicitate de client. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje si dotate cu toate accesoriile si echipamentele regasite in bucatariile din cladirile clasice.

Containerele de bucatarie sunt la fel de confortabile si functionale ca si cele din cladirile traditionale de caramida sau beton. Fabricam containere de bucatarie din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Containerele bucatarie sunt din tabla zincata dublu faltuita si au izolare din vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare. Prin urmare, izolarea termica si fonica pentru containerele bucatarie este excelenta.

In containerul bucatarie se includ instalatie electrica, tablou de sigurante automat la interior, ferestre PVC de tip oscilo-batant, usa metalica. Dotarea unui astfel de container continua cu instalatii de iluminat, prize duble, intrerupatoare. La nevoie, spatiul containerelor de bucatarie poate fi extins prin adaugarea de alte containere. In plus, configurarea poate suferi ajustari pentru a se adapta containerul la noile nevoi. Instalarea si demontarea pentru relocare se deruleaza repede. Containerele bucatarie sunt ieftine, versatile si sigure pentru a se monta atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Acolo unde este nevoie de cladiri ridicate rapid, precum santierele, constructiile din containere sunt execelente investitii. Atelierele de productie sunt si ele locuri in care se folosesc cu succes constructiile din containere modulare. La Containere Modulare Noi va oferim containere birouri, apreciate pentru flexibilitate, stabilitate, dinamism si preturi convenabile.

Un container birou ridicat din module prefabricate ajuta la productivitatea lucratorilor pe santiere si birouri. In containerul tip birou se pot delimita zone cu functii distincte: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Orice tip de santier poate beneficia prin instalarea de containere tip birou.

La Containere Modulare Noi veti gasi diverse modele de containere birouri. Un container modular birou poate fi montat oriunde si delimitat la interior pentru a functiona cat mai eficient. Un container de birouri poate fi completat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, sala de mese, jaluzele exterioare, etc. Containerele pot fi suprapuse si completate cu scari interioare si exterioare. La nevoie, spatiul poate fi modificat pentru a se obtine zone noi. Containerele pot fi marite si chiar mutate. Sunt sigure pentru instalare in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Multi clienit aleg containerul birou, datorita functionalitatii sale. Latimea pentru un astfel de container este de 2,4 sau 3m, iar lungimea sa variaza intre 3 si 12m. Inaltimea poate fi de 2,7m sau modificata dupa cerintele clientilor.

Containerele tip birou pot fi realizate conform nevoilor angajatilor si zonei geografice de instalare. Ele pot include ghisee, vitrine, grup sanitar, pot fi vopsite in diverse culori. Grupul sanitar pentru containerul birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante si usa din tamplarie PVC de culoare alba. In grupul sanitar se pot monta si priza dubla, corp de iluminat, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, boiler electric si 1 cabina de dus.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Pentru containere modulare cu baie, nu ezitati sa consultati oferta de la Containere Modulare Noi. Echipa noastra poate instala containere baie configurate cum doriti, la preturi convenabile. Un container cu baie este o alegere inspirata pentru multe proiecte.

Spre exemplu, in locatiile de camping, un container cu baie este o investitie fireasca pentru igiena turistilor. Un container modular cu baie ofera siguranta si confortul de care au nevoie oamenii pentru actiunile de spalare si curatare. Technicienii nostri sunt experimentati si instaleaza containerul de baie cu dus astfel ca racordarea la reteaua de apa si de canalizare sa fie imediata. Nu se poate instala un container modular baie si dus daca nu exista aceste facilitati.

La interior, containerul poate fi delimitat asa cum va este mai bine. Montajul unui container modular cu baie si dus este rapid, de aceea el este ideal pentru santiere. Daca, spre exemplu, sunteti in plin proces de renovare a casei dvs, un container modular baie si dus va va ajuta sa aveti grija de igiena dvs.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi dotate cu instalatii si accesorii care sporesc confortul utilizatorilor. Astfel, in containerele modulare se pot monta: grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, cabine de dus, instalatii de incalzire a apei, chiuvete, boilere.

Un container cu grup sanitar are peretii din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior) si ofera o temperatura ambientala constanta. Instalarea se deruleaza rapid si acest tip container este practic in multe situatii. El poate fi container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru constructii izolate (cabane montane in zone izolate), etc.

Intrucat sunt echipate cu chiuveta si apa curenta, aceste containere sunt esentiale pentru igiena si confortul angajatilor pe santiere. Containerele cu grup sanitar sunt excelente investitii pentru firmele de constructii cu muncitori originari din alte localitati. In zonele afectate de calamitati (inundatii), cand oamenii raman fara adapost se poate apela la aceste containere. Un container modular cu WC poate oferi confort persoanelor sinistrate, el fiind echipabil cu boilere, instalatii de incalzire.

Instalam containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. Versatilitatea acestor containere este excelenta, ele functionand ca anexe de birouri din module container, de fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru persoanele afectate de calamitati, muncitorii sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Suntem o companie respectabila care finalizeaza proiecte dintre cele mai diverse. Ne puteti apela cu incredere daca aveti nevoie de containere garaj. Instalam containere garaj din profile metalice in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat sau neizolat si poate fi furnizat gata asamblat. Finisajele si culorile pentru un container de garaj pot fi alese de dvs. Putem realiza finisaje speciale, adauga usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite—ele nu sunt afectate de coroziune si isi mentin aspectul si structura. Pentru tavan se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50, 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de garaj 6x3x2,5m, dar si cele de 7x3x2,5m au usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe ambele parti. Totodata, ele pot fi echipate cu instalatie electrica si usa automatiza. La varianta de 7x3x2,5m se pot adauga, insa, si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm) si usa pietonala.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati, procesul de instalare a containerelor garaj nu va genera reziduuri si nu va altera spatiul de instalare. Nu sunt necesare finisaje aditionale si containerul garaj cu pret atractiv este o optiune excelenta pentru multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

La Containere Modulare Noi puteti sa gasiti containere depozitare, ieftine si utilizabile in multe aplicatii. Un container depozitare se instaleaza repede si se poate configura asa cum aveti nevoie. In plus, el poate include accesoriile si instalatiile necesare depozitarii in siguranta a marfurilor. Va propunem containere pentru depozitare de 2,4 sau 3 m latime, cu lugime de 3, 6, 9 sau 12m. Puteti alege intre containere izolate si neizolate.

Un container magazie nu are nevoie de lucrari regulate de intretinere si renovare asemeni altor tipuri de constructii. Folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece si utilizata doar pentru containere. Containerul modular este grunduit si vopsit, ceea ce il face rezistent la coroziune. La pardoseala utilizam tabla zincata cutata, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie este fabricat cu tabla zincata cutata de 0,35 mm, vata minerala de 1000mm, grinzi de lemn si tabla zincata lisa de 0,5mm. Pentru pereti folosim panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa containerului este in doua canate si containerele pot fi echipate si cu toalete, prize, ferestre, corpuri de iluminat. Aceste accesorii si instalatii vor impacta pretul final pentru un container modular de depozitare.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca va ganditi sa incepeti sa vindeti produse intr-un magazin, investiti intelept si folositi ca si spatiu containerul pentru magazin. La Containere Modulare Noi va oferim variate containere tip magazin cu baie, aer conditionat si alte echipamente necesare activitatilor dvs. Containerele modulare pentru magazine permit modificari facile in timp. Astfel, spatiul poate fi marit prin adauagarea de alte containere, dar si reconfigurat pentru a se adapta noilopr nevoi. Daca este necesar, containerele modulare chiar pot fi mutate in alte locatii.

Un container modular de magazin poate fi realizat cu dimensiunile si configurarea specifica afacerii dvs. Fie ca aveti un magazin piese auto, magazin alimentar, de produse bio, de produse cosmetice, petshop, magazin de confectii textile, puteti apela la instalarea unui container tip magazin.

Avem grija ca spatiul oferit sa respecte conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul activitatii dvs comerciale. Pe langa dimensiuni, configurare, dotarea cu echipamente si instalatii, puteti personaliza containerele de magazin si in ceea ce priveste finisajele si culorile.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Containerele comercial de vanzare la preturi accesibile nu lipsesc din oferta de la Containere Modulare Noi. Aceste containere comerciale sunt de calitate superioara, chiar daca au preturi mici. In plus, ele pot include toate instalatiile de care aveti nevoie in activitatea dvs comerciala.

Containerul de spatiu comercial poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi de la 3 la 12m Containerele sunt confortabile si permit montajul de ferestre, instalatii electrice, toalete si alte echipamente impuse de specificul activitatii dvs comerciale. Pentru afacerile in care produsele se prezinta in fata clientului, acest tip de container este mereu o alegere potrivita.

Containerele comerciale sunt versatile, putand functiona cu succes in activitati comerciale variate, cu caracter temporar sau permanent. Ele se monteaza si in cateva ore, dar rezista expunerii la conditiile meteo. Ori de cate ori veti dori sa aduceti modificari acestor containere (extindere, reconfigurarea spatiului la interior, relocare), lucrarile vor fi usor de derulat si finalizat.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele de tip gelaterie, street food, cafenele sunt containere Horeca. Aceste containere comerciale pot fi de tip monobloc sau modulare, in functie de solicitarile clientilor. Containerele Horeca pot fi personalizate asa cum doriti: echipate cu suprafete mari vitrate, pereti basculanti, completate prin copertine, cu bazine de colectare a apei reziduale, etc. Anumite elemente pot fi vopsite in culorile alese de client si peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra. Se pot instala chiar si sigle luminoase si se pot alege tipul de usa si de deschidere pentru aceasta.

Constructiile pot fi supraetajate prin containere modulare, dar se pot folosi si containere monobloc. Peretii sunt din panouri sandwich si interiorul poate fi placat cu rigips. Personalizarea poate include si lambriuri, utilizarea de vopsea lavabila, etc. Pentru ventilatie se pot integra la containerele Horeca ferestre mici, iar pentru functionalitate si confort se adauga prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, bucatarie, incalzire, ventilatie, cabina de dus, boiler.

Containere cafenea

Containere cafenea

Indiferent daca aveti o cafenea mobila sau fixa, puteti opta pentru folosirea de containere. Instalam container cafenea in dimensiunile dorite, echipat cu instalatiile specificate. Un container modular bar ofera confort indiferent de temperaturile exterioare, putand fi dotat atat cu aer conditionat, cat si cu sistem de ventilatie.

Avem grija sa echipam containerul de cafenea astfel incat activitatile sa se desfasoare in conditii de maxima igiena si siguranta. Putem integra ferestre si usi termopan de dimensiuni variate, dar si cu accesorii pe care le doriti. Cu cat este mai complex accesorizat containerul de cafenea, cu atat mai mare va fi pretul. Chiar si asa, el va fi mai ieftin decat constructiile clasice din caramida.

Containerele de cafenea pot fi delimitate cum aveti nevoie si se pot obtine spatii pentru grupuri sanitare, zone de servit masa, spatii de depozitare, etc. Putem adauga chiar mese cu chiuvete si raft, rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu raft mobil, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Pentru cei interesati de deschiderea unei afaceri mici sau mijlocii de tip fast food, folosirea de containere fast food este o investitie inteleapta. Containerele comerciale sunt usor de instalat, ieftine si usor de adaptat pentru diverse domenii de activitate.

La Containere Modulare Noi, detinem experienta necesara instalarii de containere modulare fast food cu pret atractiv pentru clienti. Vom echipa aceste containere cu instalatiile necesare bunei desfasurari activitatilor din fast-food. Astfel, putem monta sisteme de incalzire, aer conditionat, ferestre din termopan, usi, etc. Spatiul in containerul fast-food va fi delimitat asa cum va este util pentru eficientizarea activitatii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Cand vorbim despre organizari de santier, trebuie sa vorbim despre containere pe nivel parter sau P+1. In astfel de proiecte se foloseste doar containerul modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier se pot folosi in orice santier, indiferent de dimensiunea acestuia. Ele pot include dormitor, birou, toalete, dusuri, Sali de conferinte, Sali de mese, holuri, etc.

Daca se opteaza pentru blocuri de containere, le vom completa cu cai de acces si scari de acces exterioare. Containerul de santier este versatil si usor de modificat in timp. El poate fi extins prin adaugarea de alte containere, reconfigurat pentru noi functii si chiar mutat in noi locatii. In catalogul nostru veti gasi ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, dar si ansamblu de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. Avem pentru dvs si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

Acolo unde se doreste supravegherea intrarii in institutii, cabinele de paza sunt aditii esentiale. La Containere Modulare Noi gasiti container cabina paza utilizabil ca si punct de control pentru institutii, birouri, parcari, ec. Containerele cabine paza cu pereti din panouri sandwich si izolatie din spuma poliuretanica sunt confortabile si usor de echipat.

Containerele de paza se realizeaza la dimensiunile dorite si pot fi instalate oriunde. Ele pot fi completate cu radiator electric, aer conditionat, ferestre de tip ghiseu. Datorita constructiei, ele ofera confort termic sporit, chiar daca temperaturile exterioare sunt reduse sau locul de amplasare este in zone friguroase mare parte din an (la altitudini mari).

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Multe aspecte conteaza pentru productivitatea muncitorilor pe santiere si confortul este unul dintre acestea. Pentru ca angajatii de pe santier sa se simta cat mai bine, alegeti sa completati santierul cu ajutorul containerelor modulare de tip vestiar. Exista mai multe dimensiuni pentru containerul vestiar, al carui spatiu poate fi delimitat cat mai eficient pentru confortul utilizatorilor.

Echipele noastre vor combina modulele prefabricate de tip container pentru a se obtine containere vestiare pentru muncitori. Acestea sunt trainice si confortabile, avand pereti din panouri sandwich. Containerele vestiar se folosesc si pentru salile de sport si picine. Scopul final al containerelor conteaza pentru configurarea de containere. Prin urmare, putem instala containere vestiare simple (folosite doar de un grup de persoane), precum si vestiare mixte (folosite si de barbati si de femei). Vestiarele pot fi personalizat si dotate cu bai, grupuri sanitare, etc.

Latimea containerelor vestiar este de 2, 4 sau 3m, iar lungimea ajunge pana la 12m. La Containere Modulare Noi gasiti si vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar cu 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt trainice, motiv pentru care ele se folosesc si in constructia de institutii scolare. Echipa de la Containere Modulare Noi instaleaza containere scolare solide pentru a obtine scoli de gradinite. Ele egaleaza in stabilitate si confort cladirile clasice din caramida sau beton.

Folosim containere scoala pentru a delimita toalete, vestiare, Sali de clasa, Sali de sport, Sali de festivitati, laboratoare, cancelarie, Sali de mese. Putem sa finalizam scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cu sala de sport, cancelarie si biblioteca. Gradinitele pot sa includa 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Constructiile vor fi echipate cu grup sanitar, sisteme de incalzire, aer conditionat—toate accesoriile si instalatiile necesare pentru confortul copiilor si al cadrelor didactice. Pentru suprafete folosim doar materiale rezistente la trafic intens, care pot fi usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Analizati constructiile din containere sanitare daca doriti sa mariti spatiul unui spital sau sa realizati structuri medicale noi. In oferta noastra se regasesc containere sanitare solide, utile in constructia de centre de testare si vaccinare, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, dispensare, farmacii, morga. La intrarea in spitale si clinici medicale, unde se doreste crearea unor zone de tampon se poate apela tot la constructiile de containere sanitare. Un container sanitar este extrem de versatil, putand fi utilizat si in scopul crearii unor zone de triaj.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adaposturi, din cauza unor calamitati naturale (inundatii, spre exemplu), se poate apela la constructiile din containere sanitare. Ele vor fi extrem de utile pentru igiena si actiunile de curatare a corpului pentru persoanele sinistrate. Containerele pot fi dotate cu boilere, aer conditionat, grupuri sanitare, podele rezistente la trafic inalt si usor de curatat.

Un container sanitar este usor de modificat, spatiul sau putand fi marit prin alaturarea de noi containere. In plus, spatiul de la interior poate fi oricand reconfigurat pentru a se adapta la noi funcii. Sa nu uitam ca si relocarea containerului spital este facil de realizat la nevoie. Containerul spital vine astfel echipat incat sa fie racordat chiar dupa montaj la retelele de apa si electricitate ale spitalului. Daca doriti, va punem la dispozitie si containere triaj. Ele pot veni cu radiatoare electrice sau aparate de aer conditionat gata montate pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

La Containere Modulare Noi gasiti o oferta generoasa de containere modulare la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Realizam constructii variate, in dimensiuni si finisaje precizate de clienti. Spatiul poate fi delimitat asa cum aveti nevoie. Nu ezitati sa ne contactati pentru alte detalii legate de constructiile din containere modulare!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram