Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Bucuresti-Sector 3

Containere Modulare Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Bucuresti-Sector 3. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Casele modulare sunt constructii prefabricate, alcatuite din mai multe sectiuni denumite module. Acest tip de constructie difera de multe altele, intrucat sectiunile de module sunt fabricate si apoi livrate acolo unde sunt montate. Containere Modulare Noi va ofera o gama variata de containere modulare ce pot fi utilizate in constructii dintre cele mai diverse. Containerele pot fi fi alaturate or dispuse unele pentru altele, obtinandu-se configuratii si stiluri extrem de diferite.

Structura si modul de asamblare a constructiilor din containere modulare sunt motive pentru care acestea se ridica rapid. Evident ca preturile pentru aceste constructii sunt mai mici decat cele asociate cu variantele clasice, din caramida sau beton. Mai mult decat atat, aceste module prefabricate pot fi folosite singure sau in imbinari variate. Containerele modulare se utilizeaza pe scara larga pentru a se obtine structuri de la cele mai simple, precum cabine de paza, vestiare si pana la cele mai complexe, gen scoala, gradinita, spitale modulare.

Chiar daca nu se pot obtine cladiri cu multe niveluri, modulele container pot fi supraetajate pana la 4 niveluri. Cladirile supraetajate pot avea nu doar scari interioare, ci si exterioare. Indiferent de spatiul dorit, configuratia sau accesoriile dorite, la Containere Modulare Noi puteti apela pentru constructii din containere modulare. Ele sunt furnizate cu instalatii gata de a fi racordate la reteaua electrica, de apa, canalizare, Internet, cablu TV, etc.

Containerele modulare au multe calitati, versatilitatea fiind una esentiala. Putem realiza constructii la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. In plus, containerele modulare pot fi oricand modificate pentru a fi adaptate la noile cerinte si nevoi. Astfel, containerele modulare pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, dar si reconfigurate la interior. Daca este nevoie, ele se demonteaza si se instaleaza intr-o noua locatie.

Ca si cum lista calitatilor pentru constructiile din containere modulare nu ar fi fost suficient de lunga, ea continua cu preturile atractive. Daca va doriti casa visurilor, dar aveti un buget limitat, va propunem casa din containere modulare—costurile sunt convenabile pentru cei mai multi dintre dvs!

Dimensiunile containerelor modulare

Utilizam containere modulare de marimi variate pentru a va oferi constructia dorita. Un container modular include podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica. El poate fi configurat pentru a indeplini functii diverse, de la spatiu de servire pentru un fast-food stradal la camera intr-o locuinta sau spatiu de birouri.

La Containere Modulare Noi va oferim containere modulare cu latimi de 2,4 si 3m, precum si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containere modulare variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea este de 2,7m. va sugeram sa analizati cu atentie dimensiunile dorite pentru constructia dvs.

Constructiile ridicate pot indeplini cu succes nevoile si preferintele dvs, dar este fundamental sa alegeti cu atentie dimensiunile pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Exista situatii in care un container ofera spatiul suficient pentru activitatea dvs. in acest caz, se va folosi un container monobloc. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri de sine statatoare si nu se pot imbina cu alte containere.

Containerele monobloc se utilizeaza in aplicatiile unde este nevoie doar de un singur nivel. Ele se ridica pe structura metalica profilata la rece si asamblarea lor este rapida. Containerele monobloc se pot utiliza atat in aplicatii rezidentiale (case, anexe, extinderi de gospodarii), cat si pentru activitatile economice (containere de depozitare, containere adaptate pentru restaurante, baruri, cafenele, centre de informare, cabine de paza, etc). Containerele monobloc se pot folosi si ca spatii publice (birouri, toalete, depozite). Pentru containere la comanda, va rugam sa apelati cu incredere la echipa noastra.

Containerele modulare sunt realizate din structura metalica profilata la rece si sunt special gandite pentru constructii cu parter si etaj. Cu aceste containere modulare se pot obtine cladiri cu maximum 4 etaje. Datorita realizarii de container modular la comanda in fabrica, nu este nevoie decat de un proces minutios pentru asamblare.

Folosirea de container cu panouri sanwich inseamna reducerea timpului pentru construire. Poate sa dureze o singura zi pentru a se construi un container sandwich. Panoul sandwich folosit la container are invelisuri metalice si un miez din material termoizolant. Un container panouri sandwich este extrem de versatil si poate fi folosit in aplicatii foarte variate.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie containere amenajate, gata de folosire. Ne ocupam si de fabricarea de containere modulare la cheie, la dimensiunile dorite de client. Va putem monta un container amenajat cum aveti nevoie pentru activitatile dvs.

Un container la cheie poate fi echipat cu accesoriile si instalatiile pe care le doriti: instalatie electrica, baie, dus, aer conditionat, etc. Putem imbina containere modulare pentru crea constructia dorita de client, fie ca vorbim despre cabine de paza, scoli, case de vacanta, adaposturi temporare pentru oamenii sinistrati in urma unor inundatii.

Un container echipat cu instalatiile dorite poate oferi acelasi nivel de confort ca si o cladire traditionala din caramida sau beton. Contactati echipa noastra pentru containere la cheie; le putem realiza la dimensiunile dorite, iar spatiul interior poate fi delimitat asa cum aveti nevoie pentru familia dvs.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Nu va opriti din planul de a avea casa dorita; analizati varianta de containere tip casa pe structura metalica, in configuratia potrivita pentru familia dvs. containerele modulare pentru case pot fi doar pe un nivel, sau supraetajate. Casele modulare containere la cheie pot prezenta scari interioare si exterioare, dar si accesoriile obsnuite pentru o casa: aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

Daca renovarea unei case clasice este anevoioasa si scumpa, acest aspect nu este valabil la containerele modulare stil casa. Locuintele pot fi transformate pentru a se obtine spatii noi. Compartimentarea unui container tip casa se poate modifica facil. Extinderea este si ea usoara, fiind posibila prin adaugarea de noi containere.

Containerele de casa pot fi imbinate pe orizontala, dar si pe verticala, pentru a se obtine supraetajarea (maxim pana la 4 etaje). Peretii unui container modular tip casa sunt bine izolati, iar temperatura ramane constanta la interior. In plus, podelele sunt fabricate cu materiale cu un coeficient termic inalt, ceea ce contribuie la confortul termic inalt si eficienta energetica pentru casa din container. Cheltuielile pentru energie cu o astfel de casa sunt mici, datorita eficientei energetice.

Pentru a se obtine structurile din containere modulare tip casa nu trec multe luni, ca in cazul constructiilor clasice din caramida. In ciuda vitezei de asamblare, stabilitatea si durata de viata pentru structuri sunt surprinzatoare. Folosim materiale de la producatori de incredere pentru a fi siguri ca structurile rezultate vor fi cat mai trainice. In plus, tehnicienii nostri sunt minutiosi in imbinarea containerelor pentru o cat mai buna stabilitate a constructiilor.

Fiind vopsit in camp electrostatic, un container casa nu isi pierde nici aspectul si nu cedeaza la coroziune. Casa din container va prezenta culorile si finisajele dorite. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul Containere Modulare Noi veti gasti numeroase modele de containere ce pot functiona si ca elemente de sine statatoare. In functie de cum doriti sa arate constructia finala, putem executa diverse tipuri de executie. Tehnicienii nostri sunt experimentati si realizam structuri conform preferintelor clientilor.

Pentru un container terasa, va oferim doua tipuri: terasa acoperita sau descoperita. Ambele modele de terasa pot fi echipate cu podea pentru terasa de calitate inalta si va puteti alege si culoarea vopselei. Acoperisul este optional si balustrada este flexibila, ceea ce contribuie la diversificarea modelelor de terasa pe care le putem obtine. Balustrada are inaltime de 1,1m si se poate monta si separat, pentru a se integra cat mai bine.

Echipam containerele terasa cu acoperis cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Alte aplicatii in care se pot utiliza aceste containere terasa sunt: statii de autobuz, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Analizati optiunea de containere de locuit intrucat nu sunt doar usor de instalat si ieftine, ci si usor de configurat asa cum va doriti. Containerele de locuit au pret atractiv pentru cei mai multi dintre clienti—un motiv in plus pentru care tot mai multi le aleg in defavoarea caselor traditionale din caramida sau beton. Un container de locuit la comanda poate fi realizat asa cum isi doreste clientul, in configuratia specificata.

Exista multe motive pentru care multi clienti nu mai aleg casele clasice din caramida sau beton. Pe langa costurile mari, timpul de asteptare lung ca si motive esentiale, se adauga si procesul de constructie. In multe cazuri, acesta este anevoios si de multe ori apar probleme si intarzieri in finalizarea constructiei. Astfel de probleme nu apar cu structurile din containere. Un container modular de locuit nu este doar mai ieftin, mai repede de ridicat, dar si mai simplu. Procesul de instalare rareori ridica probleme si finalizarea casei are loc mereu la timp.

Se pot utiliza containere modulare de locuit si pentru a ridica structuri pe mai multe etaje. Cu un proces de asamblare ce aminteste de jocul Lego, constructiile din containere locuinta sunt solide, stabile si rezistente la cutremur. Este drept ca nu se pot ridica mai mult de 4 etaje, dar constructia este functionala si completata cu scari interioare si exterioare. Un container locuinta modulara permite delimitarea spatiului asa cum aveti nevoie si poate fi echipat cu accesoriile fundamentale (aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, bai), precum si alte instalatii.

Un container de locuit poate arata la fel de atragator ca si o casa clasica din caramida sau beton. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi se focuseaza nu doar pe asamblarea pentru rezistenta constructiei, ci si se preocupa ca lucrarea finala sa fie cat mai estetica. Ea va avea culorile, finisajele dorite, iar imbinarile vor fi total ascunse.

Nu trebuie sa va faceti grija ca locuinta dvs din containere nu va rezista expunerii la conditiile meteo.un container pentru locuit este fabricat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si are acoperis din tabla zincata pentru protectia impotriva umezelii. Un canal de drenare a apei nu lasa apa sa se adune pe acoperis. In plus, acoperisul unui container modular are instalatie electrica. Personalizarea containerelor este ampla si ele pot fi dotate cu pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi. Containerul poate fi decorat cu diverse materiale si instalatia electrica se instaleaza si la camerele suprapuse.

In ceea ce priveste preturile pentru containere modulare pentru locuit, trebuie sa amintim ca ele sunt influentate de instalatiile (sanitare si electrice) cu care sunt echipate containerele. Numarul de etaje, precum si gradul de complexitate al configurarii sunt, de asemenea, factori care influenteaza costurile pentru containerele modulare locuibile. Cu toate acestea, pretul pentru un container locuinta modulara va fi mereu mai mic decat cel pentru o casa clasica din caramida sau beton. Daca sunteti interesat de container de locuit cu pret convenabil, contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Personalizarea containerelor de locuit este un argument important in alegerea acestui tip de constructie pentru casa dvs. Se utilizeaza 1 singur container, dar cele mai multe structuri au 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Ne alegem atent colaboratorii si cautam produsele cele mai bune de pe piata pentru a finaliza constructiile noastre. Putem furniza containerele de locuit cu baie in diverse configuratii si cu instalatiile precizate.

Panourile sandwich pentru peretii containerelor au grosimi variind intre 60 si 100mm si contribuie la mentinerea temperaturii constante in containere. Termoizolarea pentru containerele de locuit cu baie este eficienta astfel ca se reduce nevoia folosirii sistemelor de incalzire iarna si a aerului conditionat vara. Casele din container au o buna eficienta energetica.

Pentru cei interesati, oferim container de locuit cu baie cu pret atractiv. In componenta unei case container cu grup sanitar se afla 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector (1000w), 1 boiler electric (50L). Peretii containerului sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Se foloseste tamplarie PVC atat pentru usa (700x2000mm), cat si pentru ferestre oscilo-batante (600x60mm). In containerul de locuinta cu toaleta se instaleaza si priza dubla si corp de iluminat.

In oferta noastra se afla si container de locuit cu toaleta. Si peretii acestuia sunt tot din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar pentru usa (700x2000mm) si ferestrele oscilo-batante (600x600mm) se utilizeaza tot tamplarie PVC de culoare alba. Containerul contine si instalatie de lumina si priza dubla. Instalatia sanitara cuprinde 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC si o oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Oferta de containere de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa si include si containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Se pot realiza, insa, containere si la dimensiunile dorite de client. Containerele de bucatarie sunt solide, supraetajabile (pe 4 etaje) si permit instalarea echipamentelor necesare activitatilor din bucatarie. Pot fi completate cu toate elementele de bucatarie dorite, pentru a functiona la fel de bine, sigur si confortabil ca si bucatariile din cladirile traditionale.

Containerele de bucatarie au preturi atractive si egaleaza in functionalitate bucatariile din cladirile traditionale. Containerele bucatarie pot fi fabricate din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Containerele bucatarie au tabla zincata dublu faltuita si izolare din vata minerala de sticla, precum si membrana hidroizolatoare. Toate aceste detalii explica izolarea fonica si termica oferita de containerele bucatarie.

Containerul bucatarie are ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, usa metalica. El poate fi echipat si cu prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Daca doriti, puteti reconfigura containerele de bucatarie, extinde prin adaugarea de noi containere si chiar muta in locatii noi. Instalarea si demontarea containerelor se realizeaza rapid. Versatile si utile, containerele bucatarie se pot instala atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Constructiile ridicate rapid si la preturi mici au fost mereu necesare in santiere, unde constructiile permanente sunt total inutile. Astfel, se explica, de ce constructiile din containere modulare sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi se afla si containere birouri, care se impun cu flexibilitatea, stabilitatea, dinamismul, dar si preturile avantajoase.

Un container birou realizat din module prefabricate poate oferi mediul de lucru propice muncii eficiente pentru angajati. Intr-un container tip birou se pot crea spatii cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Utilizarea de containere tip birou pe santiere este mai mult decat fireasca.

Containere Modulare Noi va ofera diverse modele de containere birouri. Un container modular birou ofera spatiu configurabil asa cum aveti nevoie si poate fi instalat in orice loc. Astfel, un container de birouri poate fi sala de mese, de sedinte, dotat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare. Se poate realiza supraetajarea containerelor, caz in care se pot instala nu doar scari interioare, ci si exterioare. Containerele de birou pot fi oricand modificate, extinse sau relocate. Ele se pot instala in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este in topul preferintelor pentru clientii nostri. El poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi variind intre 3 si 12m. Inaltimea poate fi clasica sau adaptata la solicitarile clientilor (mai inalte de 2,7m).

Putem completa containerele tip birou asa cum aveti nevoie, adaptate la locatia geografica, nevoile angajatilor. Containerele pot fi echipate cu vitrine, ghisee, grup sanitar si pot fi vopsite in culorile dorite. Grupul sanitar pentru containerul birou este fabricat cu pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante (600x600mm) si usa (700x2000mm) din tamplarie PVC alba. In grupul de sanitar se pot adauga 1 vas WC, corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus si boiler electric (50L).

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Pentru containere modulare cu baie, nu ezitati sa consultati oferta de la Containere Modulare Noi. Echipa noastra poate instala containere baie configurate cum doriti, la preturi convenabile. Un container cu baie este o alegere inspirata pentru multe proiecte.

Spre exemplu, in locatiile de camping, un container cu baie este o investitie fireasca pentru igiena turistilor. Un container modular cu baie ofera siguranta si confortul de care au nevoie oamenii pentru actiunile de spalare si curatare. Technicienii nostri sunt experimentati si instaleaza containerul de baie cu dus astfel ca racordarea la reteaua de apa si de canalizare sa fie imediata. Nu se poate instala un container modular baie si dus daca nu exista aceste facilitati.

La interior, containerul poate fi delimitat asa cum va este mai bine. Montajul unui container modular cu baie si dus este rapid, de aceea el este ideal pentru santiere. Daca, spre exemplu, sunteti in plin proces de renovare a casei dvs, un container modular baie si dus va va ajuta sa aveti grija de igiena dvs.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi dotate cu instalatii si accesorii care sporesc confortul utilizatorilor. Astfel, in containerele modulare se pot monta: grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, cabine de dus, instalatii de incalzire a apei, chiuvete, boilere.

Un container cu grup sanitar are peretii din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior) si ofera o temperatura ambientala constanta. Instalarea se deruleaza rapid si acest tip container este practic in multe situatii. El poate fi container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru constructii izolate (cabane montane in zone izolate), etc.

Intrucat sunt echipate cu chiuveta si apa curenta, aceste containere sunt esentiale pentru igiena si confortul angajatilor pe santiere. Containerele cu grup sanitar sunt excelente investitii pentru firmele de constructii cu muncitori originari din alte localitati. In zonele afectate de calamitati (inundatii), cand oamenii raman fara adapost se poate apela la aceste containere. Un container modular cu WC poate oferi confort persoanelor sinistrate, el fiind echipabil cu boilere, instalatii de incalzire.

Instalam containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. Versatilitatea acestor containere este excelenta, ele functionand ca anexe de birouri din module container, de fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru persoanele afectate de calamitati, muncitorii sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Suntem o companie respectabila care finalizeaza proiecte dintre cele mai diverse. Ne puteti apela cu incredere daca aveti nevoie de containere garaj. Instalam containere garaj din profile metalice in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat sau neizolat si poate fi furnizat gata asamblat. Finisajele si culorile pentru un container de garaj pot fi alese de dvs. Putem realiza finisaje speciale, adauga usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite—ele nu sunt afectate de coroziune si isi mentin aspectul si structura. Pentru tavan se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50, 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de garaj 6x3x2,5m, dar si cele de 7x3x2,5m au usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe ambele parti. Totodata, ele pot fi echipate cu instalatie electrica si usa automatiza. La varianta de 7x3x2,5m se pot adauga, insa, si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm) si usa pietonala.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati, procesul de instalare a containerelor garaj nu va genera reziduuri si nu va altera spatiul de instalare. Nu sunt necesare finisaje aditionale si containerul garaj cu pret atractiv este o optiune excelenta pentru multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Apelati cu incredere la Containere Modulare Noi si pentru containere depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin si usor de instalat, ci si usor de configurat la interior si echipat cu instalatiile necesare depozitarii marfurilor. In oferta noastra gasiti containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m, cu lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. Containerele pot fi izolate si neizolate.

Un container magazie este o investitie potrivita pentru multe proiecte. Spre deosebire de alte tipuri de constructii, el nu va necesita lucrari de reparatii sau renovari prea curand. Cadrul monobloc este fabricat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, folosita doar pentru container. Un container modular depozitare este rezistent la coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala, se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala 100mm, grinzi de lemn (100x100mm si 100x500mm) si placaj Tego 21mm.

Vata minerala de 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm) si tabla zincata lisa 0,5mm se utilizeaza si pentru tavanul de container modular de magazie. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm si usa containerului este in doua canate, de 2080x2250mm. Containerele pot fi completate cu prize, ferestre, corpuri de iluminat, toalete, caz in care preturile vor creste semnificativ.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca detineti un magazin de mici sau medii dimensiuni sau va ganditi sa incepeti o astfel de afacere, investitia intr-un container pentru magazin este un pas extrem de intelept. La Containere Modulare Noi gasiti containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari care sunt de folos domeniului in care aveti afacerea. Containerele modulare pentru magazine pot fi transformate si extinse prin adaugarea de noi containere. Se poate realiza reconfigurarea la interior si puteti muta containerele modulare in locatii noi cand aveti nevoie. Putem monta, modifica si reloca orice container tip magazin.

Un container modular de magazin va fi ajustat domeniului specific afacerii dvs, pentru marfurile pe care le vindeti. El poate functiona pentru magazin alimentar, magazin piese auto, confectii textile, imbracaminte, produse de beauty, plafar, patiserie, produse bio, petshop, etc.

Putem realiza containerul de magazin in dimensiunile de care aveti nevoie, conform preferintelor dvs. el va intruni conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul in care activati. Containerele de magazin pot fi personalizate asa cum doriti, nu doar ca dimensiuni si configuratie, ci si ca finisaje, culori, dotari, echipamente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru containere comerciale de vanzare la preturi atractive, contactati echipa noastra de la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale sunt durabile, de calitate superioara si echipabile cu instalatiile impuse de activitatea dvs comerciala.

Containerul de spatiu comercial vine la dimensiunile solicitate, fiind containere personalizate. Ele au latime de 2,4 sau 3m si lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltimea este de 2,7m. Pot fi completate cu instalatii electrice, ferestre, toalete, accesorii specifice activitatii dvs comerciale. Daca afacerea dvs presupune sa prezentati produsele in fata clientilor, cu amanuntul, un astfel de container devine spatiul ideal pentru afacerea dvs.

Datorita structurii si designului modular, containerele comerciale sunt utile in numeroase domenii. Ele sunt optiuni excelente pentru activitatile temporare, dar si permanente. Instalarea este rapida si uneori dureaza chiar cateva ore. In ciuda instalarii rapide, containerele modulare comerciale sunt rezistente la conditiile meteo si nu se degradeaza usor. Daca doriti sa le extindeti sau sa le mutati in locatii noi, o veti putea face foarte usor.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele de tip gelaterie, street food, cafenele sunt containere Horeca. Aceste containere comerciale pot fi de tip monobloc sau modulare, in functie de solicitarile clientilor. Containerele Horeca pot fi personalizate asa cum doriti: echipate cu suprafete mari vitrate, pereti basculanti, completate prin copertine, cu bazine de colectare a apei reziduale, etc. Anumite elemente pot fi vopsite in culorile alese de client si peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra. Se pot instala chiar si sigle luminoase si se pot alege tipul de usa si de deschidere pentru aceasta.

Constructiile pot fi supraetajate prin containere modulare, dar se pot folosi si containere monobloc. Peretii sunt din panouri sandwich si interiorul poate fi placat cu rigips. Personalizarea poate include si lambriuri, utilizarea de vopsea lavabila, etc. Pentru ventilatie se pot integra la containerele Horeca ferestre mici, iar pentru functionalitate si confort se adauga prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, bucatarie, incalzire, ventilatie, cabina de dus, boiler.

Containere cafenea

Containere cafenea

Indiferent daca aveti o cafenea mobila sau fixa, puteti opta pentru folosirea de containere. Instalam container cafenea in dimensiunile dorite, echipat cu instalatiile speficiate. Un container modular bar ofera confort indiferent de temperaturile exterioare, putand fi dotat atat cu aer conditionat, cat si cu sistem de ventilatie.

Avem grija sa echipam containerul de cafenea astfel incat activitatile sa se desfasoare in conditii de maxima igiena si siguranta. Putem integra ferestre si usi termopan de dimensiuni variate, dar si cu accesorii pe care le doriti. Cu cat este mai complex accesorizat containerul de cafenea, cu atat mai mare va fi pretul. Chiar si asa, el va fi mai ieftin decat constructiile clasice din caramida.

Containerele de cafenea pot fi delimitate cum aveti nevoie si se pot obtine spatii pentru grupuri sanitare, zone de servit masa, spatii de depozitare, etc. Putem adauga chiar mese cu chiuvete si raft, rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu raft mobil, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Pentru cei interesati de deschiderea unei afaceri mici sau mijlocii de tip fast food, folosirea de containere fast food este o investitie inteleapta. Containerele comerciale sunt usor de instalat, ieftine si usor de adaptat pentru diverse domenii de activitate.

La Containere Modulare Noi, detinem experienta necesara instalarii de containere modulare fast food cu pret atractiv pentru clienti. Vom echipa aceste containere cu instalatiile necesare bunei desfasurari activitatilor din fast-food. Astfel, putem monta sisteme de incalzire, aer conditionat, ferestre din termopant, usi, etc. Spatiul in containerul fast-food va fi delimitat asa cum va este util pentru eficientizarea activitatii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Cand vorbim despre organizari de santier, trebuie sa vorbim despre containere pe nivel parter sau P+1. In astfel de proiecte se foloseste doar containerul modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier se pot folosi in orice santier, indiferent de dimensiunea acestuia. Ele pot include dormitor, birou, toalete, dusuri, Sali de conferinte, Sali de mese, holuri, etc.

Daca se opteaza pentru blocuri de containere, le vom completa cu cai de acces si scari de acces exterioare. Containerul de santier este versatil si usor de modificat in timp. El poate fi extins prin adaugarea de alte containere, reconfigurat pentru noi functii si chiar mutat in noi locatii. In catalogul nostru veti gasi ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, dar si ansamblu de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. Avem pentru dvs si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

Acolo unde se doreste supravegherea intrarii in institutii, cabinele de paza sunt aditii esentiale. La Containere Modulare Noi gasiti container cabina paza utilizabil ca si punct de control pentru institutii, birouri, parcari, ec. Containerele cabine paza cu pereti din panouri sandwich si izolatie din spuma poliuretanica sunt confortabile si usor de echipat.

Containerele de paza se realizeaza la dimensiunile dorite si pot fi instalate oriunde. Ele pot fi completate cu radiator electric, aer conditionat, ferestre de tip ghiseu. Datorita constructiei, ele ofera confort termic sporit, chiar daca temperaturile exterioare sunt reduse sau locul de amplasare este in zone friguroase mare parte din an (la altitudini mari).

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Multe aspecte conteaza pentru productivitatea muncitorilor pe santiere si confortul este unul dintre acestea. Pentru ca angajatii de pe santier sa se simta cat mai bine, alegeti sa completati santierul cu ajutorul containerelor modulare de tip vestiar. Exista mai multe dimensiuni pentru containerul vestiar, al carui spatiu poate fi delimitat cat mai eficient pentru confortul utilizatorilor.

Tehncienii nostri vor imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a rezulta containere vestiare pentru muncitorii de pe santiere. Aceste containere se pot utiliza si la piscine, terenuri de sport, pentru confortul utilizatorilor. In functie de scopul final pentru containere se va realiza si delimitarea spatiului din containerele vestiar. Astfel, se poate opta pentru vestiare simple, utilizate doar de un grup de persoane, dar si vestiare mixte, pentru barbati si femei. Exista si optiunea vestiarelor personalizate prin adaugarea de grupuri sanitare, bai, etc.

Containerele vestiar pot avea latime de 2,4 sau 3m si lungime maxima de 12m. Analizati oferta noastra de vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar cu 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt atat de sigure incat pot fi folosite si in constructia de unitati scolare. La Containere Modulare Noi exista containere scolare de calitate superioara pentru a se construi scoli si gradinite la fel de sigure si de confortabile precum cladirile traditionale din caramida sau beton.

Utilizam containere scoala pentru Sali de clasa, vestiare, toalete, Sali de sport, Sali de mese, Sali de festivitati, laboratoare si cancelarie. Astfel, ridicam scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport, cancelarie. La gradinite, putem folosi containere modulare pentru a rezulta gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Dotam containerele cu grupuri sanitare, apa curenta, aer conditionat, sisteme de incalzire—confortul copiilor si al cadrelor didactice va fi excelent! Utilizam pentru suprafete materiale rezistente la trafic intens si usor de curatat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca se doreste extinderea unei unitati sanitare deja existente sau ridicarea de noi structuri, constructiile din containere sanitare sunt alegeri potrivite. Va propunem o gama variata de containere sanitare pentru a construi cabinete medicale, veterinare, stomatologice, dispensare, farmacii, centre de testare si vaccinare, morga, etc. Aceste containere sanitare sunt excelente si pentru crearea unor zone tampon la intrarea in unitatile sanitare, dar si pentru delimitarea unor zone de triaj.

Containerul sanitar este util si in scenariile speciale, in zone afectate de calamitati naturale (inundatii), cand oamenii raman fara adaposturi. Aici, va oferi confortul si igiena necesare persoanelor sinistrate. Podelele sunt din materiale rezistente traficului inalt si sunt usor de curatat.

Intrucat orice container sanitar este usor de modificat, fie el prin adaugare de alte containere pentru extindere, prin reconfigurare la interior, el este ideal pentru spitale si unitati medicale. Containerul spital poate fi mutat oricand in locatie noua. El se doteaza pentru a fi racordat imediat la retelele de electricitate si apa ale spitalului. In oferta noastra se afla si containere triaj, care pot fi furnizate cu radiatoare electrice si aer conditionat montate pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Daca sunteti interesat de constructii din containere modulare la preturi accesibile, contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi. Realizam structuri in dimensiunile precizate si in configuratia dorita. Echipam constructiile cu accesoriile si instalatiile necesare si instalarea este rapida si sigura. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram