Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Branesti

Containere Modulare Branesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Branesti. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Atunci cand vorbim despre case, cei mai multi dintre noi se gandesc la casele traditionale din caramida, beton, ridicate in luni de zile sau chiar ani, cu cheltuieli inaccesibile pentru multi. Progresele din domeniul constructiei fac insa posibila ridicarea unei case in doar cateva zile, la costuri mult mai mici decat cele aduse de casele clasice.

Daca sunteti doritor sa va mutati intr-o casa, dar va impiedica cheltuielile mari, precum si timpul de asteptare lung pentru a va muta in ea, considerati o casa din containere modulare. Containere Modulare Noi creeaza si instaleaza case din containere modulare la preturi avantajoase. Ideea realizarii partilor componente pentru o cladire si asamblarea cladirii in alta locatie nu este noua, ci dateaza din sec. XIX. Treptat, tot mai multi oameni s-au aratat interesati de aceasta idee si progresele din industria materialelor de constructie au facut ca, astazi, containerele modulare sa fie folosite in constructia de structuri variate, de la cabine de paza, spatii de organizare pentru santier, depozite, vestiare si pana la spatii complexe de tipul scolilor sau spitalelor.

Containerele sunt module prefabricate ce pot fi folosite in ansambluri sau singure. Prin imbinarea lor diferita se pot obtine spatii de birouri, case de vacanta, restaurante, magazine comerciale, saloane de infrumusetare, cabine de paza, chioscuri, scoli, gradinite si spitale.

Intrucat sunt solide si permit asamblare trainica, modulele container pot fi imbinate pentru obtinerea de cladiri cu etaje, dotate cu scara interioara sau exterioara, cu platforme metalica. In catalogul de la Containere Modulare Noi se afla numeroase modele de containere pentru a se putea obtine structuri din cele mai diverse. Containerele pot fi livrate cu tot cu instalatii, avand nevoie doar sa fie racordate la reteaua electrica, de apa si de canalizare, Internet, etc.

Fiecare proiect este unic in sine si ne straduim ca produsul final sa indeplineasca nevoile si preferintele dvs. el va avea dimensiunile si dotarile solicitate pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor dvs. Nu suntem o simpla companie de distribuire de containere modulare. Suntem o echipa inimoasa ce proiecteaza, livreaza si monteaza containere modulare pentru a va oferi structura dorita.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare pot fi asamblate pentru a rezulta spatiul dorit. Ele sunt alcatuite din podea, acoperis, stalpi de sustinere, instalatie electrica si duc la obtinerea unor spatii cu functii extrem de diverse.

Va propunem containere modulare in dimensiuni dupa cum urmeaza: latime 2.4m sau 3m, dar si multiplii lor: 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containerele modulare poate varia de la 3 la 12m. Va sugeram sa va ganditi, pe indelete, la dimensiunile necesare pentru proiectul dvs.

Containerele noastre modulare sunt sigure, durabile si ajustabile pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs pentru activitatile care urmeaza sa fie desfasurate in ele.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Acolo unde spatiul necesar pentru proiect este suficient intr-un singur container, se foloseste un container monobloc. Containerele monobloc sunt containere individuale ce nu pot fi unite cu alte containere.

In mod obisnuit, containerele monobloc sunt realizate din structura metalica, profilata la rece si pot fi utilizate chiar dupa instalare. Aceste containere se asambleaza repede si asigura un mediu confortabil pentru multe activitati. Functionale din primul moment, containerele monobloc sunt ideale pentru santier si mobile. Ele sunt termoizolate si pot fi folosite ca spatii pentru birou, vestiare, dormitoare, spatii de depozitare. Executam rapid si eficient containere la comanda, indiferent de specificatiile acestora.

Containerele modulare sunt metalice, compuse din structura metalica, profilata la rece si se asambleaza ca in sistemul Lego. Un container modular poate oferi acelasi confort ca si o casa traditionala, dar va fi asamblata mult mai repede si mai usor. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este o solutie rapida si sigura de a crea spatiul dorit. Un panou sandwich este compus din material termoizolant si invelisuri metalice pe ambele parti. Panourile sandwich nu sunt materiale de structura, dar un container sandwich este ideal acolo unde se doreste ridicarea cat mai rapida a unui spatiu folosibil indiferent de vreme.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate, gata de a fi folosite. Executam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile dorite. Un container amenajat asa cum va doriti poate oferi confortul regasit si in cladirile traditionale, ridicate in mult mai mult timp si la preturi mai mari.

Fie ca va doriti un container utilat cu baie, dus, instalatie electrica, etc, va putem oferi un container la cheie asa cum aveti nevoie. Containerele modulare pot fi imbinate si combinate pentru a obtine o gama variata de spatii de locuit, de la case de vacanta la adaposturi temporare pentru sinistrati si locuinte complexe cu caracter permanent.

Doar pentru ca alegeti sa folosit un container echipat cu toate utilitatile pe care le gasiti intr-un spatiu traditional, nu inseamna ca faceti vreun compromis de la calitatea vietii si confortul personal. Va incurajam sa considerati achizitionarea de containere la cheie, disponibile in numeroase configuratii si adaptabile la nevoile oricarei familii.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Realizam containere tip casa pe structura metalica, disponibile in configuratii variate, in acord cu nevoile dvs specifice. Aceste containere modulare pentru case pot fi supraetajate sau pe un singur nivel. Cu scara interioara sau exterioara, aceste case modulare containere la cheie pot fi echipate cu multe accesoii, precum jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat si chiar radiatoare electrice.

Datorita structurii din containerele modulare stil casa, locuintele pot suporta transformari in vederea unei noi configurari. Un container tip casa poate fi compartimentat eficient la interior, dar si reconfigurat si extins pentru a se amplifica suprafata de locuit.

Aceste containere de casa pot fi asamblate pe orizontala si verticala, fiind posibila supraetajarea constructiilor. La un container modular tip casa peretii sunt izolati eficient pentru a se pastra o temperatura interioara constanta pe tot parcursul anului, cheltuielile fiind minime.

Cu toate ca aceste containere modulare tip casa se ridica rapid, durabilitatea lor este surprinzatoare. Un container casa este vopsit in camp electrostatic, iar asamblarea se realizeaza cu atentie sporita la detaliu, pentru a rezulta structuri extrem de solide. Livram casele modulare cu instalatiile necesare pentru a fi racordate direct la reteau electrica, de apa si de canalizare.

Utilizam materiale de la distribuitori de incredere, ale caror produse se evidentiaza cu durabilitatea si calitatea superioara. Podelele sunt realizate din materiale cu un coeficient termic inalt, pentru ca nivelul de confort termic in casa modulara sa fie inalt, chiar si cand temperaturile sunt reduse. Casa din container poate avea culorile si finisajele dorite.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul Containere Modulare Noi se afla diverse containere ce pot fi folosite si ca structuri independente. Putem realiza diverse tipuri de executie astfel incat sa oferim clientilor produsele solicitate. Daca sunteti interesat de un container terasa, va informam ca puteti alege intre terasa acoperita si cea descoperita.

Containerele terase vor fi completate cu podea pentru terasa de calitate excelenta; va puteti alege si culoarea pentru vopsea. Intrucat acoperisul optional, terasa poate lua forma finala dorita de dvs. balustrada este flexibila si poate fi montata separat pentru a se integra cat mai bine. Containerele terasa cu acoperis pot fi dotate cu prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed din tavan. Spatiile de pauza in timp liber, locurile de parcare pentru biciclete, gradinile acoperite, statiile de autobuz sunt alte aplicatii pentru containerele terasa.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Nu trebuie sa asteptati ani de zile sau sa faceti imprumuturi consistente la banca pentru a va bucura de o casa. Astazi puteti sa va bucurati de confortul unei case intr-un timp rapid si pentru un pret mai mult decat rezonabil. La Containere Modulare Noi gasiti containere de locuit ce pot fi imbinate si configurate pentru a genera casa mult visata. Containerele de locuit cu pret avantajos si timp redus pentru instalare castiga tot mai multi adepti. Un container de locuit la comanda poate fi la fel de confortabil, daca nu mai confortabil decat o casa clasica, din caramida sau beton.

Construirea unei case din caramida si beton se deruleaza greu, implica deseori cheltuieli neprevazute si pot dura luni de zile si chiar ani pana cand sa va mutati in ea. procesul constructiei unei case din containere nu doar ca se deruleaza mult mai repede, dar este si mai simplu, riscul aparitiei de probleme fiind minim. Fiecare container modular de locuit poate fi configurat pentru a deveni spatiul de care aveti nevoie.

Sa nu credeti ca nu se pot obtine decat case pe pamant cu aceste containere modulare de locuit. Dimpotriva, ele pot fi suprapuse (asemeni pieselor LEGO) pana la 4 etaje, constructia rezultata fiind durabila si la fel de sigura ca o casa din caramida. Containerele locuinta utilizate pentru case cu etaj pot fi completate cu scari exterioare, bai, aparate de aer conditionat, etc. versatilitatea pentru un container locuinta modulara este unica, permitand obtinerea configuratiei dorite de client.

Un container de locuit poate oferi confortul dorit, chiar superior celui obtinut intr-o casa clasica. Echipa de la Containere Modulare Noi este atenta la detalii, astfel ca fiecare container locuit sa reziste mult timp, indiferent de zona geografica de instalare si conditiile meteo.

Anumite elemente compun si explica durabilitatea si confortul dintr-un container pentru locuit: planseul din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla, posibilitatea decorarii cu materiale variate, acoperisul din tabla zincata ce protejeaza de umezeala, etc. acoperisul este prevazut cu canal de drenare a apei si nu va retine apa. Acoperisul de container modular poate fi dotat cu instalatie electrica; aceasta va fi instalata si la camerele suprapuse. In functie de scopul dorit, containerele pot fi echipate cu spoturi si corpuri de iluminat moderne, pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, etc.

Preturile pentru containerele modulare pentru locuit sunt atractive, inclusiv preturile pentru modelele cu instalatie electrica si sanitara. Numarul de niveluri pentru constructii si complexitatea lor sunt alti factori care influenteaza pretul final pentru containere modulare locuibile. Indiferent de dotari, insa, un container locuinta modulara va avea pret mai mic decat o casa traditionala. Echipele noastre va stau la dispozitie pentru a va oferi si alte detalii despre un container de locuit.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit sunt extrem de versatile si ajustabile in functie de nevoile si preferintele dvs. se pot folosi 2,3 sau 4 module de locuit sau doar un singur container poate deveni spatiul dvs de locuit. Materialele pe care le utilizam sunt de calitate superioara si echipamentele procurate vin de la distribuitori certificati. Putem livra containere de locuit cu baie in ansambluri diverse, cu accesoriile dorite.

Containerele de locuit cu baie sunt termoizolate si asigura un confort termic inalt, oricat de cald sau de frig ar fi afara. Folosim panouri sandwich cu grosimi intre 60 si 100mm; ele contribuie la eficienta energetica a casei. Vara, veti folosi mai putin aparatul de aer conditionat si iarna mai putin sistemul de incalzire. Consumul de energie pentru confort termic in casa din container este redus.

Un container de locuit cu baie este o solutie rezidentiala excelenta pentru clientii cu bugete limitate. O casa container cu grup sanitar poate fi echipata cu 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 boiler electric (50L), 1 cabina de dus, 1 convector (1000w). Peretii containerului sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplaria pentru usa este PVC de 700x2000mm, iar tamplaria pentru ferestre este din PVC, cu dimensiuni 600x600mm (de tip oscilo-batant). Se monteaza si corp de iluminat si priza dubla in containerul de locuinta cu toaleta.

Daca sunteti interesat de alte modele, va propunem containerul de locuit cu toaleta. Se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tamplarie PVC, oscilo-batante (600x600mm), usa din tamplarie PVC (700x2000mm). Se monteaza priza dubla, instalatie de ilumina, precum si 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda si 1 mobilier lavoar. Tamplaria PVC este alba, iar pentru cadru, pereti interiori si exterior se foloseste RAL9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Analizati oferta de la Containere Modulare Noi pentru containere bucatarie, cu dimensiuni prestabilite sau la dimensiunile solicitate de dvs. Aceste spatii pot fi configurate pentru desfasurarea eficienta a activitatilor de bucatarie. Containerele de bucatarie sunt structuri trainice ce permit supraetajarea pana la 4 etaje, putand fi realizate pe comanda si echipate cu elemente specifice bucatariei. Containerele de bucatarie pot fi realizate asa cum aveti nevoie si pot fi instalate in orice locatie.

Containerele bucatarie au preturi atractive si vin dotate la fel ca bucatariile traditionale. Pe o structura metalica profilata la rece se instaleaza panouri de tip sandwich poliuretan si spatiile pot fi delimitate in functie de nevoile clientului. Containerele bucatarie au membrana hidroizolatoare si sunt realizate din tabla zincata dublu faltuita. Ele sunt izolate la interior cu vata minerala de sticla si ofera izolare termica si fonica. Confortul intr-o astfel de bucatarie este asemanator celui dintr-o bucatarie clasica.

Containerul bucatarie are ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, usa metalica, tablou de siguranta automat la interior. Containerul se poate dota si cu instalatie de iluminat, prize duble, intrerupator. Daca se doreste, puteti modifica dupa un timp containerele de bucatarie; se pot adauga noi corpuri, demontate si chiar instalate in locatii noi. Containerele pot fi montate pe suprafete plane sau inclinate si rezista la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Firmele de constructie si atelierele de productie pot apela la echipa noastra pentru containere birouri. La Containere Modulare Noi, gasiti containere modulare birouri ce se evidentiaza cu dinamismul, pretul convenabil si versatilitatea lor.

Module prefabricate sunt imbinate divers pentru a se obtine un container birou ideal pentru desfasurarea activitatilor de birou. Cu un container tip birou se pot crea spatii de lucru, relaxare sau sedinta, asa cum este nevoie. Containerele tip birou sunt spatii nelipsite pentru organizarea de santier.

Va propunem containere birouri variate. Un container modular birou poate fi instalat in numeroase locatii si poate oferi confortul regasit in birourile traditionale. Un container de birou poate deveni sala de mese, sala de sedinta, poate fi echipat cu ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice. Containerele pot fi supraetajate, caz in care vor fi completate cu scari interioare si exterioare. Folosim materiale de la distribuitori de incredere si va oferim spatiul de birou dorit, durabil in timp, indiferent de zona geografica de instalare si conditiile meteo.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Multi dintre clientii nostri se indreapta spre containerul birou. Acest container poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi variind intre 3 si 12m. configuratiile de inaltime pot fi clasice, dar putem realiza si structuri mai inalte de 2,7m. daca doriti, putem folosi containere demontabile (flat-pack).

Containerele tip birou pot fi completate cu grupuri sanitare. Personalizarea containerelor poate continua cu alegerea culorilor pentru aspectul exterior si interior, cu dotarea lor cu ghisee, vitrine, etc.

Grupul sanitar pentru un container birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC 600x600mm, precum si usa din tamplarie PVC de 700x2000mm. In grupul sanitar se instaleaza si 1 vas WC, 1 priza dubla, 1 corp de iluminat, 1 oglinda, 1 lavoar, 1 cabina dus si boiler electric (50L), 1 mobilier lavoar. Tamplaria PVC este alba, iar pentru pereti si cadru se utilizeaza culoarea RAL 9002.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Pentru containere modulare cu baie la preturi mici, apelati cu incredere la echipa de la Containere Modulare Noi. In oferta noastra se afla containere baie ieftine, dar durabile in timp.

Un container cu baie poate fi dotat cu accesoriile si echipamentele necesare actiunilor de ingrijire si curatare a corpului. Utilizabil in locuri in care turistii sa il foloseasca, un container modular cu baie este o solutie viabila, economica si confortabila. El va fi completat de profesionisti cu echipamentele necesare pentru racordarea imediata la reteaua de apa si de canalizare. Nu se poate instala un container de baie cu dus in absenta acestor facilitati.

Containerul modular baie si dus poate fi configurat asa cum aveti nevoie si cum va place. Montajul este rapid, iar containerul modular cu baie si dus va rezista testului timpului. Clienti, muncitori pe santier, clientii care isi construiesc o casa si au nevoie de o baie provizorie pot beneficia prin instalarea de container modular cu baie si dus.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi completate cu toate instalatiile si accesoriile care conteaza pentru igiena si confortul utilizatorilor. Astfel, in containerele modulare se pot instala cabine de dus, WC, grup sanitar, pisoare, vestiare, chiuvete, boilere, instalatii de incalzire, etc.

Instalam orice tip de container cu grup sanitar in configuratia si dimensiunile precizate. Dispunem de experienta si echipamentele necesare instalarii de container WC pentru toaleta publica, toalete pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarea pe santier, cabane montane izolate, constructii de acest gen.

Aceste containere sunt extrem de utile intrucat ofera clientilor si angajatilor acelasi confort ca si toaletele clasice, cu chiuveta si apa curenta. Pentru firmele de constructii cu muncitori din localitati diferite, containerele cu grup sanitar sunt investitii profitabile. Un container modular cu WC devine o optiune sigura si in situatiile extreme (calamitati naturale), cand oamenii raman fara adapost. Comunitatile afectate de inundatii vor avea parte de confort si igiena dupa instalarea de containere cu boilere, instalatii de incalzire.

Spatiul in containerele modulare cu grup sanitar poate fi delimitat asa cum doriti. Aceste containere pot functiona si ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru sinistrati si muncitori sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Contactati-ne pentru containere garaj din profile metalice izolate si neizolate. Realizam containere la dimensiuni de 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. containerul tip garaj prezinta aceeasi structura ca un container integral finisat si gata de livrare. Containerul de garaj poate fi finisat in culori diverse, sa aiba finisaje unice, sa fie dotat cu usi manuale sau automatizate, etc.

Componentele sunt realizate pentru a fi usor de livrat si asamblat. Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite pentru rezistenta la coroziune. Pentru tavan se foloseste tabla zincata lisa de 0.5mm la exterior, iar containerul mai include elemente precum: grinzi de lemn80x22, 100x50 si 100x100mm, vata minerala 100mm si tabla cutata alba de 0.5mm. peretii sunt realizati cu tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0.5mm.

Containerele de garaj de 6x3x2,5m pot fi echipate cu usa basculanta Horman 2450x2125 mm, fabricata cu blat de usa din tabla de otel, suprafata cu striuri verticala si cu ambele parti vospite. Containerul poate fi echipat cu usa automatizata si instalatie electrica.

Containerele garaj izolate de 7x3x2,5m prezinta aceleasi caracteristici ca si modelul de 6x3x2,5m, dar are si ferestra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm). Containerele pot echipate cu instalatie electrica, usa automata si usa pietonala.

Procesul de asamblare a containerelor garaj nu produce resturi de materiale de constructie, iar echipele noastre lucreaza pentru a avea intruziune minima in mediul de instalare. Folositm suruburi sau sudura pentru a fixa componentele; garajul va rezista o lunga perioada de timp si nu are nevoie de finisaje aditionale. Pentru un container garaj la pret convenabil, va stam oricand la dispozitie cu informatii suplimentare!

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca aveti nevoie de containere depozitare, la Containere Modulare Noi veti gasi variante durabile, economice si ieftine. Un container depozitare poate fi configurat in moduri diverse, cu accesorii si instalatii pentru a se depozita in conditii adecvate diverse tipuri de marfa. Va oferim o gama variate de containere pentru depozitare, in varianta izolata si neizolata, cu latime de 2,4m sau 3m, cu lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m.

Va garantam ca va veti bucura de un container magazie pentru o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie de reparatii sau reconditionare. Cadrul monobloc este realizat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, utilizata doar in constructia de containere. Containerul modular depozitare este grunduit si vopsit pentru a rezista la coroziune. Se folosesc pardoseala din tabla zincata cutata de 0.35mm, grinzi de lemn (100x500mm si 100x100mm), vata minerala 100mmsi placaj Tego21mm.

Tavanul unui container modular de magazie este fabricat din tabla zincata lisa 0.5mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm), vata minerala 1000mm si tabla zincata cutata de 0.35mm. Peretii sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar usa (2080x2250mm) este in doua canate. Fiecare dintre variantele de containere pot fi echipate, suplimentar, contra-cost, cu prize, ferestre, toalete si corpuri de iluminat.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

realizam si instalam containere pentru magazin, indiferent de domeniul in care activati. Va punem la dispozitie containere tip magazin cu aer conditionat, cu baie, dotari specifice industriei magazinului dvs. Va propunem containere modulare pentru magazine ce pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri, demontate si chiar relocate. Folosim utilaje speciale cu macara si personal instruit pentru a transporta, instala, modifica si reloca orice container tip magazine.

Va puteti alege un container modular de magazin personalizat domeniului in care activati: alimentar, confectii textile, comert, beauty, infrumusetare, plafar, magazin piese auto, etc. Dispunem de experienta si materialele necesare pentru a realiza container magazin apicol, dulceturi, carmangerie, magazin de imbracaminte, magazin alimentar, patiserie, pet shop, produse bio, terasa etc.

Dimensiunile pentru containerul de magazin depind de preferintele clientului si respecta normele de igiena, siguranta prevazute in domeniul de activitate. Forma finala pentru proiecte este decisa la comanda, fiecare dintre containerele de magazin realizate fiind unice din punctul de vedere al marimii, echiparilor, finisajelor, etc. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru mai multe detalii

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Va oferim containere comerciale de vanzare la preturi convenabile si personalizabile la domeniul activitatii dvs. In catalogul nostru se afla containere comerciale de calitate inalta, durabile si echipate cu accesoriile solicitate de dvs. Containerele noastre comerciale pot fi complet utilate pentru diverse activitati comerciale, astfel ca acestea sa se desfasoare cat mai eficient si sigur.

Fiecare container de spatiu comercial este realizat in dimensiunile solicitate de client, containerele modulare de la Containere Modulare Noi fiind definite ca si containere personalizate. Ele sunt excelente optiuni pentru comerciantii cu amanuntul ce doresc sa isi prezinta produsele in fata clientilor, la preturi cat mai mici.

Designul modular si structura solida a containerelor le recomanda pentru numeroase aplicatii. Cu aceste containere se pot obtine experiente comerciale cu statut temporar sau permanent. Containerele se transporta si instaleaza rapid, echipele noastre putand oferi spatiul comercial dorit in cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt fabricate din materiale ce pot proteja marfa de factorii mediului exterior, dar si la interior. Aceste containere pot fi imbinate pentru a se obtine spatii comerciale mai mari si relocate, ori de cate ori este nevoie. Containerele pot fi realizate cu latime de 2,4 sau 3m, si lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. Ele pot fi echipate cu instalatii electrice, toalete, ferestre si alte accesorii impuse de domeniul activitatii comerciale desfasurate la interior.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Puteti alege sa instalam containere Horeca cu pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertina, bazin pentru colectare ape reziduale. De asemenea, diverse elemente pot fi vopsite in culorile solicitate, peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, pot fi instalate sigle luminoase, etc.

Folosim containere modulare sau monobloc si spatiile rezultate pot fi supraetajate. Peretii sunt din panouri sandwich, iar compartimentarea se realizeaza conform solicitarilor dvs. La interior, se poate placa cu rigisp, adauga lambriuri, parchet, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Se pot adauga si extensii de tipul peretilor basculanti, terase, copertine.

Containerele Horeca pot avea si geamuri mici pentru ventilatie, iar tamplaria este de calitate superioara. Pot fi montate prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Puteti alege tipul de usa, de deschidere, precum si accesoriile de tipul cabina de dus, boiler electric, bucatarie, incalzire, ventilatie, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile, dar si fixe de cafenea, va propunem sa analizati oferta noastra de containere. Putem crea si instala un container cafenea in dimensiunile solicitate, cu dotarile impuse. Un container modular bar poate fi echipat cu sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, pentru ca spatiul obtinut sa fie confortabil indiferent de anotimp.

In containerul de cafenea pot fi integrate ferestre si usi termopan cu diverse dimensiuni. Toate aceste accesorii vor conta pentru desfasurarea activitatii in conditii adecvate, respectand normele de igiena si siguranta impuse. Costurile pentru un container de cafenea sunt convenabile si influentate de accesoriile cu care vor fi echipate.

Compartimentam containerele de cafenea asa cum aveti nevoie, cu diverse anexe: grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa. Pot fi adaugate piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, mese cu raft mobil, mese intarite, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de tip fast-food pot beneficia major prin desfasurarea activitatii comerciale in containere fast food. Daca doriti sa incepeti o afacere de tip fast-food de mici dimensiuni, va propunem sa analizati containerele comerciale de la Containere Modulare Noi. Ele sunt de cea mai buna calitate si realizate conform specificatiilor dvs, in conditii de igiena excelenta.

Folosim materiale inalt-calitative si garantam pentru durabilitatea si siguranta produselor noastre finale. Putem crea si instala rapid si sigur containere modulare fast-food cu pret convenabil. In containere pot fi montate aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi, ferestre termopan in dimensiuni variate. In plus, containerul fast-food poate fi compartimentat asa cum impune activitatea dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la constructii din containere pe nivel parter sau P+1. Ele impun mereu utilizarea containerului modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. Indiferent de dimensiunile santierului, containerele de santier pot include birou, dormitor, toalete, dusuri, holuri, Sali de mese si de conferinte, etc.

Realizam blocuri de containere, cu scara de acces exterioara si cale de acces. Orice container santier poate fi reconfigurat cu usurinta, relocat, extins—in functie de noile nevoi pentru antier. Containerele modulare asigura un grad inalt de flexibilitate in compartimentarea spatiului, pe diverse functii si sunt portabile.

In oferta noastra se afla ansamblu birou cu 4, 6 containere, ansamblu birou, vestiar, depozitare si WC cu containere, precum si ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56, 70 de containere. Va punem la dispozitie si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Daca aveti nevoie de un ghiseu, punct de control, cabina de paza, contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container cabina paza. Producem containere cabine paza cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este solutia ideala pentru puncte de control, paza si monitorizare permanenta a institutiilor, sediilor de birouri, sau a parcarilor.

Containerele de paza pot fi realizate in diverse dimensiuni si configuratii si pot fi instalate in orice punct de control. Ele pot include ferestre de tip ghiseu, radiator electric sau aer conditionat. Cabinele de paza vor oferi confort termic sporit indiferent de anotimp, precum si zona geografica in care se instaleaza containerele modulare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru cei interesati sa doteze santierul cu un vestiar modern si ieftin in vederea asigurarii unor conditii de munca optime, va propunem containerele modulare de tip vestiar. In oferta noastra puteti gasi usor containerul vestiar in dimensiunile dorite. El poate fi compartimentat pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs specifice.

Prin combinarea de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se pot obtine containere vestiar pentru personalul de pe santiere, terenuri de sport, piscine, etc. Containerele vestiar pot avea configurari diverse, in functie de destinatia finala a containerelor. Se pot instala vestiare simple (pentru a fi folosite de un singur grup de persoane), mixte (femei si barbati), sau vestiare personalizate cu diverse configurari (bai, grupuri sanitare, etc).

Realizam containere vestiar cu latime de 2,40 sau 3m, lungimea maxima fiind 12m. Va propunem vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, precum si vestiare cu grup sanitar de 12m.

Container scoala

Container scoala

Multi clienti se intreaba daca se pot realiza scoli sau gradinite doar din module de tip container. Echipa Containere Modulare Noi va propune containere scolare functionale, care asigura elevilor si profesorilor conditii optime desfasurarii activitatilor educationale.

Folosim containere scoala pentru a crea Sali de clasa, toalete, vestiare, Sali de mese, Sali de sport, laboratoare si cancelarie. Containele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine configuratia dorita. Se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport si cancelarie. Similar, pentru gradinite, se pot folosi containere modulare pentru a obtine 1, 2, 4, 6 Sali de clasa, sala de festivitati, sala de mese.

Containerele vor fi echipate cu grupuri sanitare cu apa curenta, fiind realizate cu material usor de igienizat. Confortul termic va fi sporit prin instalarea de sisteme de incalzire sau aer conditionat. Copiii vor invata in conditii bune, indiferent de vreme si zona geografica.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca se doreste extinderea unei unitati spital deja existente sau este nevoie de structuri noi medicale, va sugeram sa optati pentru containere sanitare. Acestea pot fi utilizate pentru a se realiza spatii sanitare variate: morga, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, cabinet medical, etc.

Un container sanitar este o solutie sigura pentru situatiile extreme, fiind utilizat ca si spatiu de cazare temporara, spatiu de carantinare, zona de triaj. Daca vreti sa creati o zona-tampon in clinici medicale, spitale, containerul sanitar este mereu o optiune adecvata.

Unul dintre beneficiile aduse de containerul modular este cel ca un container spital poate fi oricad modificat. In functie de nevoile institutiei medicale, el poate fi reconfigurat, mutat sau extins. Containerul spital vine echipat pentru racordarea rapida si directa la reteaua electrica si de apa a spitalului. Containerele de triaj pot fi trimise chiar si cu radiatoare electrice, aer conditionat. Podelele sunt fabricate din materiale rezistente la traficul intens, dar usor de curatat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Containere Modulare Noi este o companie focusata pe realizarea unor produse de calitate, durabile, conform preferintelor si specificatiilor clientului. Realizam structuri din containere modulare la dimensiunile solicitate, la preturi extrem de competitive. Suntem aici pentru alte detalii!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram