Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Bragadiru

Containere Modulare Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Bragadiru. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Traim intr-o societate in care totul se deruleaza in ritm alert. Suntem inconjurati de dispozitive care ne ajuta sa ne incalzim casa de la distanta, sa vorbim cu animalul de companie chiar si atunci cand nu suntem langa el si aparate care ne pregatesc cafeaua, automat, fara ca noi sa ma apasam vreun buton. Pentru multe secole, construirea unei case implica un proces indelungat, desfasurat pe parcursul mai multor luni si chiar ani. La un moment dat (in secolul XIX), s-a nascut ideea de a realiza partile componente ale unei case si de a fi asamblate in alta locatie. Si, in mod surprinzator, ideea a prins si s-a transformat in zilele noastre intr-o metoda populara, avantajoasa si rapida de a ridica orice de la cabine de paza, depozite, spatii de organizare a santierelor si pana la locuinte rezidentiale, restaurante si chiar spatii de spital.

Pentru a se realiza aceste spatii se apeleaza la containere—module prefabricate ce pot fi utilizate singure sau asamblate in combinatii variate. Cu ajutorul containerelor modulare se pot ridica locuinte, cabine de paza, birouri, case de vacanta, grupuri sanitare, chioscuri, scoli si spitale modulare.

Modulele container permit realizarea de cladiri cu etaje, prin utilizarea de scari interioare sau exterioare cu platforma metalice. La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama variate de containere pentru numeroase tipuri de cladiri si spatii. Aceste containere pot fi livrate cu instalatiile montate si nu necesita decat racordarea la utilitati: canalizare, apa, fosa septica, cablu TV, retea electrica, Internet, etc.

Intrucat fiecare proiect are particularitatile sale, calculam si realizam ansamblurile de containere la dimensiunile care indeplinesc cel mai bine cerintele si nevoile dvs. Ne focusam pe a va oferi toate accesoriile si caracteristicile de care aveti nevoie pentru proiectul dvs. Compania noastra nu doar livreaza containere, ci creeaza solutii modulare conform spatiului, necesitatilor si preferintelor dvs, la preturi competitive.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare pot fi asamblate pentru a rezulta spatiul dorit. Ele sunt alcatuite din podea, acoperis, stalpi de sustinere, instalatie electrica si duc la obtinerea unor spatii cu functii extrem de diverse.

Va propunem containere modulare in dimensiuni dupa cum urmeaza: latime 2.4m sau 3m, dar si multiplii lor: 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea pentru containerele modulare poate varia de la 3 la 12m. Va sugeram sa va ganditi, pe indelete, la dimensiunile necesare pentru proiectul dvs.

Containerele noastre modulare sunt sigure, durabile si ajustabile pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs pentru activitatile care urmeaza sa fie desfasurate in ele.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Acolo unde spatiul necesar pentru proiect este suficient intr-un singur container, se foloseste un container monobloc. Containerele monobloc sunt containere individuale ce nu pot fi unite cu alte containere.

In mod obisnuit, containerele monobloc sunt realizate din structura metalica, profilata la rece si pot fi utilizate chiar dupa instalare. Aceste containere se asambleaza repede si asigura un mediu confortabil pentru multe activitati. Functionale din primul moment, containerele monobloc sunt ideale pentru santier si mobile. Ele sunt termoizolate si pot fi folosite ca spatii pentru birou, vestiare, dormitoare, spatii de depozitare. Executam rapid si eficient containere la comanda, indiferent de specificatiile acestora.

Containerele modulare sunt metalice, compuse din structura metalica, profilata la rece si se asambleaza ca in sistemul Lego. Un container modular poate oferi acelasi confort ca si o casa traditionala, dar va fi asamblata mult mai repede si mai usor. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este o solutie rapida si sigura de a crea spatiul dorit. Un panou sandwich este compus din material termoizolant si invelisuri metalice pe ambele parti. Panourile sandwich nu sunt materiale de structura, dar un container sandwich este ideal acolo unde se doreste ridicarea cat mai rapida a unui spatiu folosibil indiferent de vreme.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate, gata de a fi folosite. Executam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile dorite. Un container amenajat asa cum va doriti poate oferi confortul regasit si in cladirile traditionale, ridicate in mult mai mult timp si la preturi mai mari.

Fie ca va doriti un container utilat cu baie, dus, instalatie electrica, etc, va putem oferi un container la cheie asa cum aveti nevoie. Containerele modulare pot fi imbinate si combinate pentru a obtine o gama variata de spatii de locuit, de la case de vacanta la adaposturi temporare pentru sinistrati si locuinte complexe cu caracter permanent.

Doar pentru ca alegeti sa folosit un container echipat cu toate utilitatile pe care le gasiti intr-un spatiu traditional, nu inseamna ca faceti vreun compromis de la calitatea vietii si confortul personal. Va incurajam sa considerati achizitionarea de containere la cheie, disponibile in numeroase configuratii si adaptabile la nevoile oricarei familii.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Realizam containere tip casa pe structura metalica, disponibile in configuratii variate, in acord cu nevoile dvs specifice. Aceste containere modulare pentru case pot fi supraetajate sau pe un singur nivel. Cu scara interioara sau exterioara, aceste case modulare containere la cheie pot fi echipate cu multe accesoii, precum jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat si chiar radiatoare electrice.

Datorita structurii din containerele modulare stil casa, locuintele pot suporta transformari in vederea unei noi configurari. Un container tip casa poate fi compartimentat eficient la interior, dar si reconfigurat si extins pentru a se amplifica suprafata de locuit.

Aceste containere de casa pot fi asamblate pe orizontala si verticala, fiind posibila supraetajarea constructiilor. La un container modular tip casa peretii sunt izolati eficient pentru a se pastra o temperatura interioara constanta pe tot parcursul anului, cheltuielile fiind minime.

Cu toate ca aceste containere modulare tip casa se ridica rapid, durabilitatea lor este surprinzatoare. Un container casa este vopsit in camp electrostatic, iar asamblarea se realizeaza cu atentie sporita la detaliu, pentru a rezulta structuri extrem de solide. Livram casele modulare cu instalatiile necesare pentru a fi racordate direct la reteau electrica, de apa si de canalizare.

Utilizam materiale de la distribuitori de incredere, ale caror produse se evidentiaza cu durabilitatea si calitatea superioara. Podelele sunt realizate din materiale cu un coeficient termic inalt, pentru ca nivelul de confort termic in casa modulara sa fie inalt, chiar si cand temperaturile sunt reduse. Casa din container poate avea culorile si finisajele dorite.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama generoasa de containere ce pot fi utilizate si ca elemente independente. Tipurile de executie difera in functie de cerintele dvs si incercam sa acoperim cat mai mult dintre solicitarile clientilor nostri.

Daca doriti un container terasa, va propunem sa alegeti intre o terasa acoperita sau descoperita. Oricare dintre modelele noastre va fi dotat cu podea pentru terasa de calitate inalta iar culoarea vopselei poate fi cea aleasa de dvs.

La instalarea terasei va stau la dispozitie diverse modele intrucat acoperisul este optional, iar balustrada este flexibla. Cu o inaltime de 1,1m, balustrada poate fi instalata separat, pentru o adaptare cat mai eficienta. Containerele terasa cu acoperis pot fi echipate cu tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat. Aceste containere terasa pot fi folosite si ca gradini acoperite, statii de autobuz, spatii de pauza in timp liber, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca va ganditi sa locuiti la casa, dar va ganditi ca dureaza prea mult construirea ei sau ca nu aveti un buget suficient de generos, va oferim containere de locuit, usor de configurat si ajustat. Containerele de locuit cu pret convenabil si timp redus de instalare sunt tot mai cautate de clientii care doresc sa se bucure de o casa cat mai repede. Un container de locuit la comanda poate oferi spatiul mult visat si realizat conform dorintelor si nevoilor clientului.

Stim ca ridicarea unei case traditionale este un proces anevoios, costisitor, in care fiecare etapa, de la fundatie si pana la finisarea peretilor si acoperisului poate aduce intarzieri si provocari neasteptate. Cu un container modular de locuit, procesul de constructie nu este doar mai rapid, ci si mai simplu si mai sigur, cu risc minim pentru intampinarea unor probleme.

Containerele modulare de locuit pot fi realizate si pe etaje, rezultand structuri similare caselor traditionale cu etaj. Durabilitatea pentru containerele locuinta este remarcabila, containerele modulare putand fi suprapuse in sistem LEGO pana la 4 etaje, fara a prezenta risc pentru siguranta. Aceste containere pentru locuit pot fi completate cu scari exterioare, aparate de aer conditionat, bai. Indiferent de configuratia dorita, ea poate fi realizata cu un container locuinta modulara.

Un container de locuit poate fi la fel de sigur si de calitativ asemeni unei case traditionale. La Containere Modulare Noi, accentul cade pe rezistenta unui container locuit—el nu se va deteriora in timp, chiar si in urma expunerii pentru mult timp la vreme potrivnica.

Realizat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla si decorabil cu diverse materiale, un container pentru locuit poate avea acoperis din tabla zincata pentru a fi protejat impotriva umezelii. El nu va retine apa, avand un canal de drenare a apei. Acoperisul unui container modular de locuit este prevazut cu instalatie eletrica, ce poate fi adaugata si la camerele suprapuse. Conform destinatiei finale, containerele pot fi echipate cu lemn, pereti din rigips, caramida aparenta, spoturi si corpuri de iluminat moderne.

Containerele modulare pentru locuit completate cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor avea preturi mai mari decat cele neechipate.. Complexitatea acestora si numarul de niveluri pe care vor fi instalate vor conta in pretul final pentru containerele modulare locuibile. Chiar si asa, un container locuinta modulara are pret incomparabil mai mic decat o locuinta traditionala. Contactati-ne oricand pentru a afla informatii suplimentare despre un container de locuit cu pret atractiv pentru cei mai mult dintre clienti.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi configurate asa cum aveti nevoie si pot fi individuale sau realizate din 2-3-4 sau mai multe module de locuit, realizabile cu dotarile specificate. Folosim materiale de cea mai inalta calitate si colaboram cu producatori respectabili pentru a va oferi un spatiu de locuit la standarde cat mai inalte. Livram containere de locuit cu baie in variate ansambluri, cu dotarile specificate de dvs.

Intrucat containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, confortul termic este inalt, indiferent de anotimp. Panourile sandwich utilizate au grosimi intre 60 si 100mm si contribuie la eficienta energetica a casei dvs. Astfel, vara, nu va fi nevoie sa folositi in exces aparatul de aer conditionat, in timp ce iarna, veti folosi sistemul de incalzire moderat. Energia necesara incalzirii sau racirii locuintei este minima, dar confortul este maxim.

Daca doriti, puteti aleger container de locuit cu baie. O casa container cu grup sanitar include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavopar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 boiler electric (50L) si un convector (1000w). Peretii containerului sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplaria pentru usa este de PVC de 700x2000mm, in timp ce tamplaria pentru ferestre este din PVC de 600x60mm, cu mecanism oscilo-batant. Un container de locuinta cu toaleta vine cu corp de iluminat si priza dubla.

Va oferim si container de locuit cu toaleta, realizata din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, cu usa din tamplarie PVC (700x2000mm), ferestre din tamplarie PVC (600x600mm, de tip oscilo-batante) si are instalatie de iluminat precum si priza dubla. Instalatia sanitara include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar si o oglinda. Culoarea tamplariei PVC este alba, in timp ce culoarea peretilor interiori, exteriori si a cadrului este RAL 9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Containere Modulare Noi va pune la dispozitie containere bucatarie la dimensiuni prestabilite sau realizate conform cerintelor clientului. Aceste spatii ofera confortul dorit pentru bucatarie, pentru a realiza activitatile specifice in siguranta si eficient. Containerele de bucatarie au structura solida si pot fi supraetajate pana la 4 etaje. Ele pot fi realizate pe comanda si pot fi confugurate si pozitionate cu elemente de bucatarie la interior. Ajustam containerele de bucatarie la functionalitatea dorita si spatiul disponibil, intrucat structura containerelor permite instalarea containerelor in locatii diverse.

Va oferim containere bucatarie la preturi convenabile, echipate precum bucatariile clasice, asa cum aveti nevoie. Containerele bucatarie sunt realizate din schelet metalic profilat la rece, pe care sunt montate panouri de timp sandwich poliuretan, compartimentabile conform nevoilor clientului. Fabricate din tabla zincata dublu faltuita si izolate la interior cu vata minereala de sticla, aceste containere bucatarie au membrana hidroizolatoare, asigurand izolare fonica si termica, cu un confort similar bucatariilor traditionale.

Containerul bucatarie vine cu ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatie electrica si tablou de siguranta automat la interior. In container se mai afla prize dubla, intrerupator, instalatie de iluminat. Containerele de bucatarie pot suporta modificari prin adaugare de noi corpuri, dar pot fi si demontate sau realocate. Ele pot fi demontate rapid, instalate pe suprafete drepte sau inclinate. Prezinta rezistenta la cutremure si sunt practice pentru diverse proiecte.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Numeroase firme de constructii si ateliere de productie interesate de solutii rapide si ieftine pentru spatii de birouri pot beneficia de containere birouri de la Containere Modulare Noi. Exista numeroase avantaje aduse de containerele modulare birouri, precum: confort, flexibilitate, dinamis, dar si preturi convenabile, mai ales prin comparatie cu constructiile traditionale din beton, caramida si lemn.

Prin combinare de module prefabricate, se poate obtine un container birou confortabil si sigur, propice desfasurarii unor activitati specifice de birou. Un container tip birou permite crearea de spatii de lucru, de sedinta sau de relaxare, conform conditiilor precizate. De aceea, in mod frecvent, pentru organizarea de santier, se opteaza pentru containere tip birou.

La Containere Modulare Noi veti gasi containere birouri intr-o gama variata de modele. Un container modular birou poate fi montat aproape oriunde si poate avea structura perfecta pentru un spatiu de lucru ergonomic si eficient. Un container de birouri poate functiona ca sala de sedinta, sala de mese, poate avea scari interioare sau exterioare dupa supraetajare, poate fi echipat cu ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditiona, jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat si radiatoare electrice. Utilizam doar materiale de calitate superioara, de la furnizori autorizati care garanteaza pentru realizarea unui spatiu de birou ergonomic si economic, indiferent de anotimp si zona geografica de instalare.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este cel mai popular produs printre clientii nostri. Aceste containere au dimensiuni de la 3 la 12 m lungime si 2.4, 3m latime. Din punctul de vedere al inaltimii, configuratiile pot fi clasice, dar si conform preferintelor clientilor, pentru inaltimi mai mari de 2.7m. Se poate opta pentru containere demontabile (flat-pack).

Containerele tip birou pot fi personalizate prin integrarea de grupuri sanitare, construite in functie de locatia geografica. Aspectul lor exterior si interior poate avea nuante variate si containerul poate fi echipat cu vitrine, ghisee, etc.

Grup sanitar pentru containerul birou este alcatuit din pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC de 700x2000mm si ferestre din tamplarie PVC 600x600mm, de tip oscilo-batant. Grupul sanitar vine cu priza dubla, corp de iluminat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric (50L). Peretii si cadrul au culoarea RAL 9002, iar tamplaria PVC este alba.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Apelati la Containere Modulare Noi pentru containere modulare cu baie la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautare de containere baie la preturi competitive, cu numeroase calitati si amortizare in timp, apelati cu incredere la echipa noastra.

Un container cu baie este o investitie excelenta pe termen lung ce asigura confort sporti in cadrul actiunilor de curatare a corpului. Montabil in locuri special amenajate pentru a fi folosit de turistii aflati in camping, un container modular cu baie poate oferi confortul necesar desfasurarii activitatilor de spalare si curatare. Personal specializat va proceda la instalarea unui container de baie cu dus, fiind necesara racordarea la reteaua de apa si de canalizare. Este necesar sa existe in zona astfel de facilitati pentru a putea utiliza containerul modular baie si dus.

Se poate configura containerul asa cum doriti, conform nevoilor si preferintelor dvs. Containerul modular cu baie si dus poate fi montat si demontat rapid si sigur. Acest tip de container este ideal pentru a fi folosit de muncitori pe santiere, clienti, persoane care au nevoie de o constructie provizorie pe durata constructiei unei case.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi echipate cu toate accesoriile si instalatiile necesare pentru confortul si igiena utilizatorilor. Aceste containere modulare pot veni cu grup sanitar, respectiv WC, cabine de dus, vestiare, pisoare, chiuvete, instalatii de incalzire a aperi, boilere.

Un container cu grup sanitar, compus din pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica, este rapid si usor de instalat, conform configuratiei solicitate. Se poate monta container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toalete pentru ansambluri de birouri, cabane montane izolate si alte constructii similare.

Astfel de containere vor asigura angajatilor, clientilor, confortul unor toalete moderne, cu chiuveta si apa curenta. Containerele cu grup sanitar sunt solutii economice pentru firmele de constructii unde sunt muncitori din diverse localitati. Un container modular cu WC poate fi util si in scenariile extreme, precum calamitatile naturale, care lasa oamenii fara adapost. Aceste containere pot fi echipate cu boilere si instalatii de incalzire, devening solutii excelente pentru igiena in comunitatile impactate de inundatii sau calamitati naturale.

Containerele modulare cu grup sanitar pot fi compartimentate si realizate in dimensiunile solicitate. Ele pot fi utilizate ca si anexe de birouri din module container, de fabrici sau adaposturi temporare pentru sinistrati sau muncitori sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Realizam containere garaj din profile metalice izolate si neizolate, la dimensiuni de 6,00x3,00x2,5m, respectiv 7,00x3,00x2,50. Containerul tip garaj prezinta aceeasi structura clasica de container integral finisat, gata asamblat pentru a fi livrat. Orice container de garaj, fie el izolat sau nu, poate fi finisat pe tonuri variate de culori, cu usi manuale sau automatizate, finisaje interioare speciale, etc.

Toate elementele sunt fabricate cu grija pentru a fi transportate usor si sigur la locatie. Containerele modulare garaje sunt realizate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite pentru rezistenta inalta la coroziune. Tavanul este fabricat din tabla zincata lisa de 0.5mm la exterior, grinzi lemn (80x22, 100x50 si 100x100mm), vata minerala 100mm si tabla cutata alba de 0.5mm. Peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0.5mm.

Echipam containerele de garaj 6x3x2.5m cu usa basculanta Horman 2450x2125mm, realizata din blat de usa din tabla de otel, suprafata cu striuri verticale si vopsita pe ambele parti. Acest container poate fi personalizat cu instalatie electrica si usa automatizata.

Containerele garaj izolate de 7x3x2.tm au acelasi specificatii, la care se adauga fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm). In plus, aceste containere pot fi completate, pe langa usa automata si instalatie elecrtrica si cu usa pietonala.

Asamblarea containerelor garaj nu genereaza resturi de materiale de constructie si mediul de instalare nu suporta modificari. Se folosesc suruburi sau sudura pentru fixarea elementelor, integritatea garajului fiind protejata. Nu este nevoie de alte finisaje. Consultati-ne oricand pentru un container garaj la pret mai mult decat avantajos.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca aveti nevoie de containere depozitare, la Containere Modulare Noi veti gasi variante durabile, economice si ieftine. Un container depozitare poate fi configurat in moduri diverse, cu accesorii si instalatii pentru a se depozita in conditii adecvate diverse tipuri de marfa. Va oferim o gama variate de containere pentru depozitare, in varianta izolata si neizolata, cu latime de 2,4m sau 3m, cu lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m.

Va garantam ca va veti bucura de un container magazie pentru o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie de reparatii sau reconditionare. Cadrul monobloc este realizat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, utilizata doar in constructia de containere. Containerul modular depozitare este grunduit si vopsit pentru a rezista la coroziune. Se folosesc pardoseala din tabla zincata cutata de 0.35mm, grinzi de lemn (100x500mm si 100x100mm), vata minerala 100mmsi placaj Tego21mm.

Tavanul unui container modular de magazie este fabricat din tabla zincata lisa 0.5mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm), vata minerala 1000mm si tabla zincata cutata de 0.35mm. Peretii sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar usa (2080x2250mm) este in doua canate. Fiecare dintre variantele de containere pot fi echipate, suplimentar, contra-cost, cu prize, ferestre, toalete si corpuri de iluminat.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

realizam si instalam containere pentru magazin, indiferent de domeniul in care activati. Va punem la dispozitie containere tip magazin cu aer conditionat, cu baie, dotari specifice industriei magazinului dvs. Va propunem containere modulare pentru magazine ce pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri, demontate si chiar relocate. Folosim utilaje speciale cu macara si personal instruit pentru a transporta, instala, modifica si reloca orice container tip magazine.

Va puteti alege un container modular de magazin personalizat domeniului in care activati: alimentar, confectii textile, comert, beauty, infrumusetare, plafar, magazin piese auto, etc. Dispunem de experienta si materialele necesare pentru a realiza container magazin apicol, dulceturi, carmangerie, magazin de imbracaminte, magazin alimentar, patiserie, pet shop, produse bio, terasa etc.

Dimensiunile pentru containerul de magazin depind de preferintele clientului si respecta normele de igiena, siguranta prevazute in domeniul de activitate. Forma finala pentru proiecte este decisa la comanda, fiecare dintre containerele de magazin realizate fiind unice din punctul de vedere al marimii, echiparilor, finisajelor, etc. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru mai multe detalii

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Va oferim containere comerciale de vanzare la preturi convenabile si personalizabile la domeniul activitatii dvs. In catalogul nostru se afla containere comerciale de calitate inalta, durabile si echipate cu accesoriile solicitate de dvs. Containerele noastre comerciale pot fi complet utilate pentru diverse activitati comerciale, astfel ca acestea sa se desfasoare cat mai eficient si sigur.

Fiecare container de spatiu comercial este realizat in dimensiunile solicitate de client, containerele modulare de la Containere Modulare Noi fiind definite ca si containere personalizate. Ele sunt excelente optiuni pentru comerciantii cu amanuntul ce doresc sa isi prezinta produsele in fata clientilor, la preturi cat mai mici.

Designul modular si structura solida a containerelor le recomanda pentru numeroase aplicatii. Cu aceste containere se pot obtine experiente comerciale cu statut temporar sau permanent. Containerele se transporta si instaleaza rapid, echipele noastre putand oferi spatiul comercial dorit in cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt fabricate din materiale ce pot proteja marfa de factorii mediului exterior, dar si la interior. Aceste containere pot fi imbinate pentru a se obtine spatii comerciale mai mari si relocate, ori de cate ori este nevoie. Containerele pot fi realizate cu latime de 2,4 sau 3m, si lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. Ele pot fi echipate cu instalatii electrice, toalete, ferestre si alte accesorii impuse de domeniul activitatii comerciale desfasurate la interior.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Puteti alege sa instalam containere Horeca cu pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertina, bazin pentru colectare ape reziduale. De asemenea, diverse elemente pot fi vopsite in culorile solicitate, peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, pot fi instalate sigle luminoase, etc.

Folosim containere modulare sau monobloc si spatiile rezultate pot fi supraetajate. Peretii sunt din panouri sandwich, iar compartimentarea se realizeaza conform solicitarilor dvs. La interior, se poate placa cu rigisp, adauga lambriuri, parchet, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Se pot adauga si extensii de tipul peretilor basculanti, terase, copertine.

Containerele Horeca pot avea si geamuri mici pentru ventilatie, iar tamplaria este de calitate superioara. Pot fi montate prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Puteti alege tipul de usa, de deschidere, precum si accesoriile de tipul cabina de dus, boiler electric, bucatarie, incalzire, ventilatie, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile, dar si fixe de cafenea, va propunem sa analizati oferta noastra de containere. Putem crea si instala un container cafenea in dimensiunile solicitate, cu dotarile impuse. Un container modular bar poate fi echipat cu sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, pentru ca spatiul obtinut sa fie confortabil indiferent de anotimp.

In containerul de cafenea pot fi integrate ferestre si usi termopan cu diverse dimensiuni. Toate aceste accesorii vor conta pentru desfasurarea activitatii in conditii adecvate, respectand normele de igiena si siguranta impuse. Costurile pentru un container de cafenea sunt convenabile si influentate de accesoriile cu care vor fi echipate.

Compartimentam containerele de cafenea asa cum aveti nevoie, cu diverse anexe: grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa. Pot fi adaugate piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, mese cu raft mobil, mese intarite, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de tip fast-food pot beneficia major prin desfasurarea activitatii comerciale in containere fast food. Daca doriti sa incepeti o afacere de tip fast-food de mici dimensiuni, va propunem sa analizati containerele comerciale de la Containere Modulare Noi. Ele sunt de cea mai buna calitate si realizate conform specificatiilor dvs, in conditii de igiena excelenta.

Folosim materiale inalt-calitative si garantam pentru durabilitatea si siguranta produselor noastre finale. Putem crea si instala rapid si sigur containere modulare fast-food cu pret convenabil. In containere pot fi montate aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi, ferestre termopan in dimensiuni variate. In plus, containerul fast-food poate fi compartimentat asa cum impune activitatea dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la constructii din containere pe nivel parter sau P+1. Ele impun mereu utilizarea containerului modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. Indiferent de dimensiunile santierului, containerele de santier pot include birou, dormitor, toalete, dusuri, holuri, Sali de mese si de conferinte, etc.

Realizam blocuri de containere, cu scara de acces exterioara si cale de acces. Orice container santier poate fi reconfigurat cu usurinta, relocat, extins—in functie de noile nevoi pentru antier. Containerele modulare asigura un grad inalt de flexibilitate in compartimentarea spatiului, pe diverse functii si sunt portabile.

In oferta noastra se afla ansamblu birou cu 4, 6 containere, ansamblu birou, vestiar, depozitare si WC cu containere, precum si ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56, 70 de containere. Va punem la dispozitie si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Daca aveti nevoie de un ghiseu, punct de control, cabina de paza, contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container cabina paza. Producem containere cabine paza cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este solutia ideala pentru puncte de control, paza si monitorizare permanenta a institutiilor, sediilor de birouri, sau a parcarilor.

Containerele de paza pot fi realizate in diverse dimensiuni si configuratii si pot fi instalate in orice punct de control. Ele pot include ferestre de tip ghiseu, radiator electric sau aer conditionat. Cabinele de paza vor oferi confort termic sporit indiferent de anotimp, precum si zona geografica in care se instaleaza containerele modulare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru cei interesati sa doteze santierul cu un vestiar modern si ieftin in vederea asigurarii unor conditii de munca optime, va propunem containerele modulare de tip vestiar. In oferta noastra puteti gasi usor containerul vestiar in dimensiunile dorite. El poate fi compartimentat pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs specifice.

Prin combinarea de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se pot obtine containere vestiar pentru personalul de pe santiere, terenuri de sport, piscine, etc. Containerele vestiar pot avea configurari diverse, in functie de destinatia finala a containerelor. Se pot instala vestiare simple (pentru a fi folosite de un singur grup de persoane), mixte (femei si barbati), sau vestiare personalizate cu diverse configurari (bai, grupuri sanitare, etc).

Realizam containere vestiar cu latime de 2,40 sau 3m, lungimea maxima fiind 12m. Va propunem vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, precum si vestiare cu grup sanitar de 12m.

Container scoala

Container scoala

Multi clienti se intreaba daca se pot realiza scoli sau gradinite doar din module de tip container. Echipa Containere Modulare Noi va propune containere scolare functionale, care asigura elevilor si profesorilor conditii optime desfasurarii activitatilor educationale.

Folosim containere scoala pentru a crea Sali de clasa, toalete, vestiare, Sali de mese, Sali de sport, laboratoare si cancelarie. Containele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine configuratia dorita. Se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport si cancelarie. Similar, pentru gradinite, se pot folosi containere modulare pentru a obtine 1, 2, 4, 6 Sali de clasa, sala de festivitati, sala de mese.

Containerele vor fi echipate cu grupuri sanitare cu apa curenta, fiind realizate cu material usor de igienizat. Confortul termic va fi sporit prin instalarea de sisteme de incalzire sau aer conditionat. Copiii vor invata in conditii bune, indiferent de vreme si zona geografica.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Containerele sanitare reprezinta solutii adecvate pentru extinderea unitatii existente, dar si pentru realizarea unor structuri noi precum cabinet medical, dispensar, morga, cabinet veterinar, stomatologic, etc.

Un container sanitar poate fi adaptat pentru situatii de urgenta, cand poate functiona ca spatiu de carantina, cazare temporara, precum si ca zona de triaj. Daca se doreste crearea unei zone-tampon la intrarea in spitale, clinici medicale, containerul sanitar este o solutie excelenta.

Containerele modulare pot fi utilizate pentru structuri tip spital, cabinet veterinar, farmacie, vaccinare, testare, carantina, testare, morga. Un container spital poate fi reconfigurat, extins sau relocat in functie de nevoile institutiei medicale. El poate fi echipat pentru racordarea imediata si directa la reteaua de apa si electrica a spitalului. Containerele de triaj pot fi livrate cu aer conditionat si radiatoare electrice instalate pe pereti. Folosim podele din materiale rezistente la trafic intens si usor de dezinfectat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

La Containere Modulare Noi gasiti o echipa determinata sa creeze si sa instaleze rapid si sigur structura dorita, in dimensiunile solicitate si in acord cu preferintele si specificatiile impuse. Folosim containere modulare de inalta calitate si suntem gata sa va oferim la preturi avantajoase proiectul dorit.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram