Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Blaj

Containere Modulare Blaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Blaj. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

In ziua de azi, de multe ori, nu este nevoie decat sa folosim o aplicatie pentru a ne supraveghea de la distanta animalul de companie, pentru a activa centrala termica sau pentru ca masina de cafea sa ne pregateasca dimineata o cafea. Cum multe se intampla la viteze incredibile, este de inteles ca ne-am pierdut rabdarea. Cine mai poate astepta luni de zile pentru a se muta in casa visata?

Pentru constructii rapide de locuinte, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Va propunem constructii modulare, al caror timp de finalizare este injumatatit fata de cel al caselor clasice din caramida sau beton. In plus, aceste constructii pot fi configurate si dimensionate asa cum doriti, iar preturile sunt mai mici decat cele ale caselor traditionale.

In constructiile modulare, partile componente (module) se produc la interior, iar asamblarea lor se realizeaza la locatia clientului. Conceptul a aparut din sec. XIX, iar materialele care se folosesc azi fac constructiile modulare trainice, sigure si versatile. Folosim containere monobloc si modulare pentru a realiza structuri dintre cele mai diverse. Centre de informare turistica, parcari de biciclete, anexe de gospodarii, dar si restaurante, organizari de birouri si chiar spitale pot fi realizate cu ajutorul containerelor.

Cu aceste constructii nu vor exista intarzieri din cauza vremii, intrucat 60%-90% din procesul de fabricare are loc la interior. In plus, materialele sunt uscate si cladirea nu va prezenta umiditate. Costurile pentru materiale si energie sunt mai mici, ceea ce duce si la un pret mai mic pentru constructiile modulare. Cum mediul de lucru este la interior, el este mai sigur si riscul accidentelor la locul de munca este mult redus.

Daca se doresc structuri cu mai multe niveluri (maxim 4 etaje), se folosesc containere modulare. Structurile supraetajate vor avea scari de interior si, daca se solicita, scari la exterior. Containerele vor fi completate cu echipamente, instalatii si accesorii pentru buna desfasurarea a activitatilor si confortul utilizatorilor. Va putem livra containerele cu instalatiile montate, racordarea la retelele de apa, electricitate, cazare, fosa septica, Internet urmand imediat montajului.

Dimensiunile pentru containerele monobloc si modulare sunt variate. Vom selecta containerele astfel ca structura finala sa aiba dimensiunile si delimitarile precizate de client. Constructiile din containere modulare sunt trainice, versatile si usor de transformat. Spatiul poate fi oricand reconfigurat, extins (se adauga alte containere) si este posibila chiar si relocarea containerelor. Contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru detalii despre structurile din containere.

Dimensiunile containerelor modulare

Compuse din podea, stalpi de sustinere, instalatie electrica si acoperis, containerele modulare vin in mai multe dimensiuni. Daca latimea lor poate fi de 2,4m, 3m si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9), lungimea poate fi de 3, 6, 9 sau 12m. Selectam containerele in functie de dimensiunile finale pe care le doriti pentru constructia finala. Pentru a putea sa fim cat mai eficienti in eforturile noastre, va recomandam sa stiti cu precizie ce dimensiuni si ce configurare doriti pentru constructia finala.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In numeroase proiecte, spatiul oferit de un container monobloc este mai mult decat suficient. Containerele monobloc pot fi utilizate ca si structuri independente. Ele nu pot fi imbinate cu alte containere.

Realizate din structura metalica, profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite imediat dupa montaj. Ele pot fi folosite ca anexe si extinderi de gospodarii, dar si adaptate pentru a deveni containere de depozitare, cafenele, baruri, restaurante, gelaterii, etc. In spatiul public, aceste containere monobloc pot functiona ca si centre de informare turistica, toalete publice, containere cabine de paza, etc.

Containerele modulare au structura metalica si pot fi nu doar imbinate intre ele prin alaturare, dar si suprapuse. Se pot obtine constructii modulare pana la maxim 4 etaje. In timp, aceste constructii pot suporta cu usurinta modificari, ceea ce explica popularitatea lor. Va stam la dispozitie oricand cu alte informatii despre un container modular la comanda.

Containerul cu panouri sandwich este utilizabil in multe aplicatii, viteza mica de instalare fiind un atu important. Panoul sandwich are invelisuri metalice si miez din material termoizolant (de regula, spuma poliuretanica). Ori de cate ori se doreste folosirea cat mai rapida a unei constructii, se recomanda instalarea de container sandwich.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va punem la dispozitie o paleta vasta de containere amenajate pentru folosirea imediata. Avem grija sa livram containere modulare la cheie in dimensiunile si specificatiile precizate. Cu toate ca este mai ieftin si mai rapid de instalat, containerul amenajat la cerere poate fi la fel de sigur si trainic ca si o cladire clasica din caramida sau beton.

Daca vreti un container utiliat cu baie, instalatie, electrica, dus, il putem executa si instala cu rapiditate. In situatii temporare, dar si permanente, solutia pentru confort poate fi un container la cheie. Se pot imbina containere modulare pentru a se obtine case de vacanta, adaposturi temporare, locuinte complexe permanente, etc.

Un container echipat cu toate accesoriile si instalatiile din cladirile clasice cu beton sau caramida va fi la fel de confortabil ca acestea, dar mult mai ieftin si mai rapid de finalizat. Investigati oferta noastra de containere la cheie intrucat acopera o paleta larga de cerinte si preferinte.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Echipa de la Containere Modulare Noi instaleaza containere tip casa pe structura metalica la preturi convenabile pentru cei mai multi clienti. Containerele modulare pentru case pot avea unul sau maxim 4 niveluri; constructiile cu mai multe etaje pot avea scari si la exterior, nu doar la interior. Accesorii diverse (jaluzele exterioare), instalatii tipice (aer conditionat, radiatoare electrice) pot fi montate in casele modulare containere la cheie.

O calitate fundamentala pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea lor. Astfel, daca nevoile dvs se modifica fata de momentul instalarii, spatiul poate fi oricand reconfigurat. In plus, puteti extinde spatiul initial prin adaugarea de noi containere. Demontarea si instalarea containerelor modulare intr-o noua locatie sunt, de asemeni, posibile.

Peretii unui container modular tip casa sunt izolati termic, in timp ce podelele sunt fabricate din materiale cu un coeficient termic inalt. In consecinta, temperatura la interior este uniforma. Va oferim case modulare cu instalatii montate pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retele de apa, electricitate si canalizare.

Desi se instaleaza repede, containerele modulare tip casa au durata lunga de viata. Containerul casa isi pastreaza aparenta, fiind vopsit in camp electrostatic si se asambleaza pentru a se obtine stabilitate superioara. Pe langa dimensiuni, configurare si instalatii, va puteti alege si finisajul si culorile pentru diverse elemente pentru casa din container.

Container cu terasa

Container cu terasa

Analizati utilizarea unui container terasa pentru a crea un spatiu de relaxare in curtea dvs. Intrucat acoperisul este optional, putem instala doua modele de container terasa: terasa acoperita si terasa descoperita. Fiecare dintre ele poate avea finisaje, culori pentru a se imbina cat mai armonios in decor.

Containerul terasa are balustrada flexibila, ce poate fi montata si mai tarziu, pentru a se adapta mai bine. In containerele terasa cu acoperis se monteaza tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Versatile si trainice, aceste containere terasa pot functiona si ca parcari de biciclete, gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, statii de autobuz.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

La Containere Modulare Noi, va punem la dispozitie containere de locuit care se pot ajusta cat mai bine la nevoile si preferintele familei dvs. Containerele de locuit au pret mic si se instaleaza in timp scurt, ceea ce conteaza pentru clienti. Un container de locuit la comanda poate fi configurat si dimensionat asa cum doreste clientul.

Multi clienti evita casele traditionale nu doar din cauza preturilor mari sau a timpului lung necesar pentru finalizare, ci si din cauza problemelor asociate. De multe ori, constructia unei case clasice din beton sau caramida este prelungita din cauza vremii potrivnice, a problemelor neprevazute. Astfel de probleme nu apar cand se construieste un container modular de locuit. Finalizarea este mereu la termen, fara cheltuieli neprevazute.

Containerele modulare de locuit pot fi suprapuse, asemeni pieselor din jocul Lego, rezultand constructii cu maxim 4 niveluri. Cand sunt supraetajate, containerele pentru locuit pot avea scari de interior, dar si de exterior. Aer conditionat, bai, chiuvete, sisteme de incalzire si alte instalatii pentru confort pot fi montate in containerul locuinta modulara.

Egaland casa clasica la nivel de confort si personalizare, un container de locuit este o alegere excelenta pentru clientii cu bugete limitate. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti la procesul de asamblare, astfel ca un container de locuit va rezista la testul timpului.

In componenta unui container pentru locuit se afla planseul din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla, materiale variate. Acoperisul este din tabla zincata, ce protejeaza de umezeala. Are in componenta un canal de drenare a apei, astfel ca aceasta nu ramane pe acoperis. Acoperisul unui container modular de locuit are si instalatie electrica. Personalizarea containerelor se poate face prin adaugarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat moderne, spoturi.

Pretul pentru containerele modulare locuibile este influentat de factori precum numarul de niveluri, complexitatea configurarii si a structurii, accesoriile si instalatiile montate. Astfel, containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele care nu sunt dotate in acest sens. Cu toate acestea, un container locuinta modulara va fi mai ieftin decat casa clasica din beton sau caramida. Echipa noastra este gata sa va ajute cu informatii suplimentare despre containerul de locuit cu pret mic.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Utilizam 1, 2, 3 sau mai mult module de locuit pentru a realiza containere de locuit in configurarea dorita. Va sugeram sa analizati catalogul nostru care include containere de locuit cu baie, echipate cu instalatiile solicitate de dvs.

Containerele de locuit cu baie au izolare termica, de aceea temperatura este uniforma pe tot timpul anului. Se folosesc panouri sandwich cu grosime intre 60 si 100mm, ceea ce ajuta la uniformizarea temperaturilor interioare. Eficienta energetica pentru containerul de locuit cu baie este un argument in favoarea achizitiei. Vara veti folosi mai rar aerul conditionat, iar iarna nu va fi nevoie sa actionati sistemul de incalzire non-stop.

O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 mobilier lavoar, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 convector, 1 boiler electric, 1 cabina de dus. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplarie PVC pentru usa si pentru ferestrele de tip oscilo-batant. In containerul de locuinta cu toaleta se afla si priza dubla si corp de iluminat.

Intrucat exista varianta de container de locuit cu toaleta, nu mai trebuie sa asteptati luni de zile sau chiar ani pentru a va muta in casa dvs. Acesta are accesoriile dorite pentru confort, usa, ferestre din tamplarie PVC, izolare prin peretii din panouri sandwich, priza dubla, instalatii de iluminat. Instalatia sanitara este compusa din lavoar, mobilier lavoar, 1 vas WC, oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Nu mai asteptati constructia clasica din caramida sau nu mai inchiriati o bucatarie intr-o cladire, cand exista varianta de containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Cu structura trainica si configurabile conform activitatilor specifice bucatariei, containerele de bucatarie pot avea pana la 4 niveluri. Ele pot avea dimensiuni, delimitari si accesorizari pentru bunul flux al activitatilor de bucatarie.

La Containere Modulare Noi, gasiti containere bucatarie la preturi atractive, dotate in aceasi masura ca si bucatariile traditionale. Containerele de bucatarie au schelet metalic profilat la rece, panouri de tip sandwich poliuretan si pot fi delimitate in zone cu functii distincte. Pentru fabricarea lor se foloseste tabla zincata dublu faltuita, iar pentru izolare vata minerala de sticla. Membrana hidroizolatoare din containerele bucatarie contribuie la izolarea lor fonica si termica.

In containerul bucatarie se monteaza ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, precum si tablou de siguranta automat. Instalatie de iluminat, intrerupator, prize duble se pot monta, de asemeni, in container. Containerele de bucatarie sunt versatile, putand suferi modificari cu usurinta. Configurarea initiala poate fi modificata pentru a se adapta spatiul unor nevoi noi, dar se pot si imbina alte containere pentru a se mari spatiul initial. Demontarea si instalarea in noi spatii sunt, de asemeni, posibile. Aceste containere pot fi instalate pe suprafate plane si inclinate si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt printre cele mai cautate produse printre clientii nostri. Ieftine, cu montaj rapid si usor de configurat, containerele modulare birouri sunt mai potrivite decat constructiile clasice in multe aplicatii, mai ales pentru cele cu caracter temporar.

Un container birou se obtine prin imbinarea de module prefabricate si poate fi configurat pentru a se desfasura cat mai eficient activitati de birou. In containerul tip birou se pot delimita zone de sedinte, zone de lucru, de relaxare, etc. Posibilitatea delimitarii acestor zone, dar si usurinta efectuarii de modificari explica de ce aceste containere tip birou sunt des intalnite in organizarile de santier.

Containerele birouri vin in numeroase variante. Un container modular birou este aditie ieftina pentru orice santier sau atelier de productie. In componenta unui container de birouri intra ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat, sisteme de incalzire, radiatoare electrice, etc. Materialele utilizate, structura si procesul de asamblare recomanda utilizarea de containere birou in orice regiune geografica a tarii.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

In oferta noastra se afla container birou cu grup sanitar, in dimensiuni variate. Latimea pentru aceste containere poate fi 2,4 sau 3m, iar inaltimea de 2,7m. Lungimea variaza intre 3 si 12m.

Containerele tip birou se echipeaza cu grupuri sanitare si se adapteaza la zona geografica de instalare. In container se pot insera ghisee, vitrine, ferestre, iar clientii pot decide aspectul exterior si interior pentru container.

La grupul sanitar pentru containerul birou se folosesc pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC. Grupul sanitar va avea corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Catalogul de la Containere Modulare Noi este vast, iar tehnicienii nostri au o experienta bogata. De aceea, putem sa fabricam si sa instalam cu succes diverse modele de containere, precum containerele modulare cu baie. Un container cu baie este extrem de util in multe aplicatii. Pe langa faptul ca este rapid de instalat si ieftin, containerul cu baie este si usor de dimensionat si configurat pentru a asigura conditii excelente pentru utilizatori. Spre exemplu, un container modular cu bair este o aditie esentiala pentru turistii din campinguri.

Tehnicienii nostri monteaza rapid si sigur orice container modular cu baie si dus, indiferent de zona geografica. Santierele si aplicatiile temporare, cabanele montane de la mari altitudini sunt cateva dintre multele aplicatii in care se pot folosi cu suces containerele modulare cu baie. Daca va renovati casa, un container modular cu baie si dus va asigura confortul necesar pentru actiunile de ingrijire a corpului pana la finalizarea lucrarilor.

Trebuie sa amintim ca, desi putem livra containerul modular cu baie in dimensiunile si configurarea dorita, cu instalatiile montate, el nu poate functiona daca nu exista facilitati pentru racordarea la retelele de apa, electricitate si canalizare. Daca aceste utilitati exista, containerul cu baie si dus va putea fi racordat la retele si folosit imediat dupa montaj.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar conving clientii cu preturile mici, usurinta configurarii si rapiditatea instalarii. Un container cu grup sanitar poate fi dotat cu instalatii de incalzire a apei, grup sanitar sau WC, pisoare, boilere, vestiare, cabine de dus. Daca sunteti interesat de containere toalete la preturi convenabile, apelati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi.

Peretii de containere cu grup sanitar sunt din panouri sandwich cu miez din izolatie de spuma poliuretanica. Acest detaliu explica uniformizarea temperaturii din interiorul containerului. Datorita timpului redus de instalare, dar si al pretului mic, containerul modular WC este practic in multe aplicatii. Prin urmare, acest container poate functiona ca si toaleta pentru locatii izolate, asemeni cabanelor montane de la mari altitudini, dar si precum container WC pentru toaleta publica. El poate fi folosit si ca grup sanitar pentru organizarile de santier, toaleta pentru ansambluri de birouri.

In situatiile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza inundatiilor, incendiilor, sau a altor calamitati, instalarea de containere modulare cu WC poate aduce confortul dorit pentru persoanele sinistrate. Echipabile cu sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic intens, aer conditionat, chiuvete, apa curenta, boilere, aceste containere vor ajuta persoanele sinistrate pentru actiunile de ingrijire a corpului.

Muncitorii de pe santiere pot beneficia si ei prin instalarea de containere modulare cu grup sanitar. Ele ofera conditiile necesare pentru actiunile de curatare a corpului, fiind esentiale pentru buna functionare a activitatilor de pe santier. Muncitorii nu pot fi productivi daca nu au asigurat confortul minim pentru igiena corpului; containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe orice santier, indiferent de marimea acestuia si a numarului de angajati.

Putem realiza containere modulare cu grup sanitar in dimensiunile impuse de aplicatie. Spatiul la interior va fi configurat pentru a se indeplini optim nevoile utilizatorilor. Containerele modulare din aceasta categorie sunt versatile si sigure pentru aplicatii variate: adaposturi temporare pentru persoane sinistrate, anexe de fabrici, anexe de birouri din module container, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, va invitam sa analizati modelele noastre de containere garaj. Acestea se monteaza mai repede decat garajele clasice din beton sau caramida si sunt si mai ieftine decat ele. Containerele garaj au profile metalice si in catalogul nostru se afla doua dimensiuni prestabilite: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem sa va livram container tip garaj cu izolatie, gata asamblat. Va puteti personaliza containerul de garaj prin finisajele si culorile dorite. Usile care se monteaza la containerul garaj pot fi manuale sau automate, iar configurarea spatiului se realizeaza asa cum va este cel mai util.

Pentru containerele modulare garaje se foloseste tabla zincata de 2mm profilata la rece. Grunduirea si vopsirea protejeaza containerele de coroziune si asigura acelasi aspect pentru mult timp. La realizarea tavanului se folosesc tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn, tabla cutata alba.

Containerele de garaj au usa basculanta Horman vopsita pe ambele parti, cu blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale. La solicitarea clientului, putem monta usa automatizata. La modelul de container de 7x3x2,5m se pot monta ferestre batante si usa pietonala. Containerul garaj nu va mai avea nevoie de finisaje dupa montaj.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi acorda atentie tuturor detaliile si urmaresc ca procesul de instalare sa fie cat mai putin intruziv. In urma instalarii, nu vor apare reziduuri si spatiul de montaj nu va fi afectat. Pentru alte informatii despre containerul garaj, echipa noastra este gata oricand sa va ofere informatii.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Va oferim containere depozitare pentru a stoca marfuri de orice tip. Un container depozitare este ieftin, rapid de instalat si poate fi echipat pentru ca stocarea marfurilor sa fie in conditii cat mai bune. In containere se pot monta instalatii, echipamente, accesorii. Izolarea pentru aceste containere este optionala si containerele depozitare pot avea latime de 2,4 sau 3m, iar lungime variind intre 3 si 12m.

Daca o magazie traditionala din beton sau caramida impune lucrari de intretinere, containerul de magazie este mai usor de mentinut in conditie buna. Folosim cadru monobloc din tabla zincata de 2mm, profilata la rece. Containerul nu va fi alterat de corodare, fiind grunduit si vopsit. Tabla zincata cutata, placaj Tego 21mm, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm se folosesc pentru podea.

Tavanul de container modular este din tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 1000mm. Panouri sandwich cu spuma poliuretanica groasa de 40mm se folosesc pentru pereti. Containerul va fi echipat si cu usa in doua canate, corpuri de iluminat, prize, ferestre, accesorii care conteaza pentru pastrarea in conditii optime a marfurilor. Daca aveti nevoie de un spatiu pentru stocarea de marfuri diverse, nu omiteti varianta unui container modular. Pretul pentru container este convenabil, chiar daca el creste odata cu accesoriile, echipamentele, instalatiile montate.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Folositi ca si spatiu de magazin containerele pentru magazin. La Containere Modulare Noi, gasiti containere modulare magazine cu dimensiuni variate, ce pot contine sisteme de incalzire, aer conditionat, baie, sisteme de incalzire. In functie de particularitatile produselor comercializate in magazinul dvs, putem monta echipamente si accesorii. Pretul mic, posibilitatea echiparii in functie de nevoi, dar si timpul redus pentru montaj sunt atu-uri pentru containerul tip magazin.

Afacerile mici si mijlocii pot sa progreseze daca fac investitii inspirate precum containerul modular magazin. Daca nevoile dvs se schimba, trebuie sa stiti ca modicarile pentru containerele tip magazin sunt cum nu se poate mai facile. Pentru un spatiu mai mare, se adauga noi containere, in timp ce, pentru a se obtine zone cu functii noi, se adauga alte containere. La nevoie, containerele pot fi demontate si instalate in locatii noi.

Va puteti alege dimensiunile pentru containerele modulare de magazin si puteti decide delimitarea spatiului in zone cu functii variate. Containerele pot fi magazine alimentare, patiserii, magazine de produse de beauty, bio, magazine de piese auto, petshopt, etc. Va puteti alege finisajele si culorile pentru anumite elemente.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Multi clienti comerciali utilizeaza containerul spatiu comercial pentru activitatile lor comerciale. Dimensionarea si configurarea containerelor comerciale de la Containere Modulare Noi se va realiza pentru ca activitatile dvs sa fie cat mai fluide. Containerele pot avea latime de 2,4m sau 3m, lungime intre 3 si 12m. instalatii electrice, ferestre, toalete, accesorii si echipamente diverse pot fi montate in container. Daca va prezentati produsele in fata clientilor, containerul comercial este o buna optiune pentru afacerea dvs.

Finalizate chiar si in cateva ore, containerele comerciale de vanzare la preturi avantajoase sunt tot mai des alese de clientii comerciali. Ele sunt sigure atat pentru activitatile cu caracter temporar, cat si pentru cele cu caracter permanent. Trainice, ieftine si rezistente si la cutremur, containerele comerciale sunt ideale pentru multe aplicatii. Sa nu uitam ca ele sunt si usor de reconfigurat, extins si chiar reinstalat in locatii noi.

Containere Horeca

Containere Horeca

Gelaterii, cafenelele, restaurantele sunt cateva dintre aplicatiile Horeca ce pot fi gazduite de containerele Horeca. Ne adaptam la cerintele si preferintele clientului si folosim fie containere monobloc, fie containere modulare.

Spatiul din containerele Horeca poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte. Accesorizarea se face atat pentru eficientizarea muncii angajatilor, cat si pentru confortul clientilor (daca se delimiteaza zone de servire). personalizarea containerelor se face prin inserarea de pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Daca doriti, placam peretii de exterior cu lemn sau piatra, iar peretii de interior cu rigips. Este posibila decorarea cu lambriuri, precum si folosirea de vopsea lavabila. Va puteti alege intre diverse tipuri de deschideri si de usi; instalam si sigla luminoasa.

Daca doriti cladiri cu mai multe etaje, vom folosi containere modulare (maxim 4 etaje). Pentru spatii care nu vor fi extinse, se pot folosi containere monobloc. Instalam ferestre mici pentru ventilare, dar si prize, lumini, boiler, cabine de dus, accesorii pentru echipamente High-tech, incalzire, etc. Ele conteaza pentru confortul si eficienta angajatilor si a clientilor.

Containere cafenea

Containere cafenea

Containerele pot fi accesorizate si delimitate pentru a gazdui cafenele mobile sau fixe. Un container de cafenea poate avea dimensiunile impuse de cafeneaua dvs. Dispunem de experienta necesara pentru a monta in containerul modular bar accesorii, echipamente tipice cafenelelor. Chiuvete, aer conditionat, sisteme de ventilatie, sisteme de incalzire vor completa cu succes containerele de cafenea.

Putem delimita spatiul unui container de cafenea pentru a fluidiza activitatile angajatilor, dar si pentru a oferi confort sporit clientilor (daca se doreste si zona de servire). Spatii de depozitare, zone pentru grupuri sanitare, zone de servit masa sunt cateva exemple de zone tipice unui container cafenea. Accesoriile ce se pot monta in containerul cafenea sunt numeroase: piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si rafturi, mese cu raft mobil, mese intarite, instalatii electrice, ice maker, rafturi de depozitare, etc. Putem monta ferestre si usi termopan la dimensiunile cerute.

Pretul pentru containerul cafenea depinde de complexitatea delimitarii spatiului, accesoriile si echipamentele montate, numarul de etaje. Chiar si asa, containerul de cafenea este un produs accesibil pentru cei mai multi clienti comerciali.

Container fast food

Container fast food

Pentru cresterea profitului afacerii dvs de fast-food, considerati desfasurarea activitatilor in containerul fast-food. Containerele comerciale de acest tip sunt ieftine, rapid de montat, usor de configurat si de transformat in timp.

La Containere Modulare Noi veti gasi containere modulare fast-food ce pot fi configurate la nevoile dvs specifice. Putem completa aceste containere cu instalatii, accesorii si echipamente care fluidizeaza activitatile. Instalam usi si ferestre termopan, aer conditionat, sisteme de incalzire, etc. Daca doriti, pe langa zonele de lucru pentru angajati, putem delimita si zone de servire pentru clienti.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se realizeaza cu ajutorul containerelor parter sau P+1. Folosim container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt solide si personalizabile, aceste calitati explicand prezenta lor pe santierele de orice dimensiune si complexitate. Dupa delimitarea spatiului din containere, se pot obtine zone cu functii variate: Sali de conferinte, Sali de mese, dusuri, holuri, toalete, dormitoare, birouri, etc.

Daca doriti, construim si blocuri de containere in care montam scari si cai de acces la exterior. Utilizam containere de santier, modificarile de orice gen dupa instalare fiind facile. Astfel, se poate mari spatiul initial prin adaugarea de containere, dar si reconfigura pentru a se adapta mai bine la functiile nou aparute. Atunci cand este nevoie, containerul poate fi demontat si relocat.

Analizati catalogul nostru ce include ansamblu de birou cu 4 sau 5 containere, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri. Daca este necesara si cazarea muncitorilor, putem realiza ansambluri de cazare pentru care putem utiliza 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Sistemele de supraveghere video sunt esentiale in numeroase aplicatii, mai ales de natura oficiala si comerciala. Cu toate acestea, intrarile in institutii oficiale, banci, muzee, parcarile au inca nevoie de paznici. Ei ajuta la filtrarea si permiterea accesului persoanelor sau a vehiculelor. Montajul de containere cabina paza este fundamental pentru siguranta si confortul acestora. Realizate cu panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica, aceste containere cabina paza prezinta temperatura uniforma.

Containerele cabina paza pot fi realizate in dimensiuni variate. Pentru ca paznicii sa fie cat mai eficienti, este necesara inserarea de ferestre tip ghiseu. Confortul termic al paznicilor poate fi asigurat prin montajul de aer conditionat sau de sisteme de incalzire. Datorita structurii si a procesului de instalare, aceste containere cabina paza sunt sigure in orice zona a tarii.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Cei care conduc activitatile pe santier stiu ca asigurarea unor conditii decente pentru igiena si actiunile de ingrjire a corpului este esentiala pentru productivitatea muncitorilor. Containerele modulare de tip vestiar sunt aditii excelente pe orice santier, dar si in ateliere de productie sau alte aplicatii similare. Ele pot avea dimensiunile si configurarea necesare confortului si sigurantei angajatilor.

Containerele vestiare se intalnesc nu doar pe santiere, ci si in completarea salilor de sport, piscinelor, terenurilor de sport. La interior, spatiul se imparte in functie de scopul final. Putem monta vestiare simple (doar un grup de persoane le va folosi), dar si mixte (folisit de barbati si femei). Daca se doreste, putem compltea containerele vestiar cu dusuri, bai, chiuvete, aer conditionat, etc.

Latimea containerelor vestiar poate fi de 2,4 sau 3m, iar lungimea de la 3 la 12m. in catalogul nostru se afla vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar si lungime de 12m.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare sunt suficient de solide, ajustabile si versatile pentru a fi folosite in constructiile de scoli si gradinite. Containerele scolare pot avea echipamente, configurari si finisaje care contribuie la desfasurarea activitatilor educative in conditii sigure si confortabile.

Cu ajutorul containerelor scoala se pot realiza Sali de clasa, laboratoare, cancelarii, Sali de mese, cancelarii, Sali de sport, Sali de festivitati. Combinam containerele pentru a obtine gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati. Scolile din containere scolare pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, biblioteca si sala de sport.

Constructiile modulare de tip scoala sunt completate cu aer conditionat, grup sanitar, sisteme de incalzire, suprafete cu materiale rezistente la trafic inalt si alte accesorii care conteaza pentru confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla si containere spital, ce pot fi utilizate pentru extinderea unitatilor medicale existente sau pentru ridicarea de noi unitati. Trainice, sigure si versatile, containerele sanitare se pot folosi pentru a se realiza unitati de tipul: cabinete stomatologice, cabinete veterinare, clinici medicale, dispensare, farmacii, centre de testare si vaccinare, morga. Zonele de tampon de la intrarea in spitale pot fi create cu ajutorul containerelor sanitare. Acestea se pot utiliza si pentru zonele de triaj. Daca doriti, furnizam containere triaj cu radiator electric sau aer conditionat gata montat pe perete.

In zonele afectate de inundatii, incendii, alte calamitati, cand oamenii raman fara adapost, se poate apela la containere sanitare. Ele pot fi dotate cu grupuri sanitare, dusuri, bai, radiatoare electrice, etc pentru a oferi conditii decente pentru igiena persoanelor sinistrate.

Pretul mic si timpul scurt de instalare sunt calitati importante pentru containerele spital, dar versatilitatea lor nu poate fi egalata de multe constructii. Spatiul initial poate fi oricand marit prin imbinarea de noi containere, dar este posibila si modificarea configurarii initiale, pentru a se obtine zone pentru noile nevoi. Demontarea si amplasarea containerelor in alte locatii sunt si ele posibile.

Amintim ca livram containerele sanitare cu instalatiile montate astfel ca racordarea lor la retelele spitalului de apa, electricitate, canalizare se realizeaza imediat dupa montaj.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Constructiile din containere sunt tot mai cautate pentru ca sunt ieftine, rapid de instalat si de adaptat la nevoile si preferintele clientului. La Containere Modulare Noi, gasiti o echipa experimentata si gata sa ridice structura dorita, indiferent de gradul ei de complexitate, dimensiune, tipuri de accesorii. Pentru orice informatii legate de constructiile din containere monobloc sau modulare, va stam oricand la dispozitie.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram