Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Barlad

Containere Modulare Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Barlad. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Intr-o epoca in care multi dintre noi se inconjoara de dispozitive care ne fac viata simpla, printr-o simpla apasare de buton, putini dintre noi mai au rabdare sa astepte luni, daca nu chiar ani, pentru a se muta in casa visata. Procese de constructie alternative, precum cele din containere modulare, sunt tot mai cautate de clienti, intrucat ele implica o finalizare rapida si preturi mult mai mici.

Echipa de la Containere Modulare Noi va propune o gama variata de containere monobloc si modulare pentru a ridica structuri variate ca si complexitate. Constructiile din containere presupun fabricarea modulelor la interior si asamblarea componentelor in locatia dorita. Aparut din sec.XIX, acest concept ia astazi tot mai multa amploare, materialele din constructii cunoscand progrese remarcabile.

Constructiile din containere au un lung sir de calitati, dar rapiditatea finalizarii este, poate, cea mai impresionanta. Mai mult de jumatate din procesul de constructie (peste 60%) are loc la interior, de aceea conditiile meteo nu mai influenteaza construirea si nu mai apar intarzieri. In plus, materialele folosite raman uscate si constructia din containere nu va prezenta umiditate. Productia la interior face si mediul de lucru mai sigur pentru muncitori, riscul unor accidente la locul de munca fiind mult diminuat. Costurile pentru materiale si productie sunt mai mici, astfel ca structurile din containere sunt mai ieftine decat constructiile clasice din beton sau caramida.

Containerele monobloc si modulare sunt utilizate in proiectele mici si mari, simple si complexe. Centrele de informare turistica, toaletele publice, containerele de depozitare, dar si organizarile de santier pot fi realizate din containere monobloc sau modulare. Dinamismul containerelor modulare este un argument pentru multi clienti, acestea putand fi transformate oricand cu usurinta. Spre exemplu, renovarea unei case clasice din caramida sau beton scoate la iveala probleme neprevazute si, de multe ori, duce la cheltuieli imprevizibile. In plus, procesul devine stressant si se finalizeaza anevoios. Astfel de probleme nu apar, insa, in cazul structurilor din containere modulare. Acestea pot fi oricand reconfigurate pentru a se crea zone cu functii noi, dar si extinse prin imbinarea de alte containere. Daca situatie o impune, constructiile pot fi demontate si re-asamblate in alte locatii.

Suprapunerea de module container este posibila pana la 4 etaje, caz in care se pot monta nu doar scari interioare, ci si exterioare. Containerele de la Containere Modulare Noi pot fi completate cu accesoriile si instalatiile din cladirile clasice, precum: aer conditionat, dus, bai, corpuri de iluminat, ferestre, usi, jaluzele exterioare, grupuri sanitare, etc. Putem furniza containerele cu instalatiile montate, pentru a le racorda chiar dupa montaj la retelele de gaz, electrice, canalizare, Internet, etc.

Constructiile modulare pot avea aspecte exterioare si interioare asemeni constructiilor traditionale, pentru ca se pot folosi aceleasi materiale. Aspectul exterior al unei case din container poate fi la fel de atragator ca si cel al unei case clasice, mai ales ca imbinarile intre containere nu sunt niciodata evidente.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare includ stalpi de sustinere, acoperis, podea, instalatie electrica. Ele pot fi imbinate pentru obtinerea constructiei solicitate. Folosim containere late de 2,4 m, 3m si multiplii acestora (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m. Pentru a va putea oferi constructia dorita, este nevoie sa stiti cat mai precis dimensiunile pentru aceasta. Doar asa vom putea selecta dimensiunile potrivite pentru containere.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca spatiul dorit este simplu si nu anticipati ca il veti suprapune sau extinde la un moment dat, alegeti containerul monobloc. Containerele monobloc se folosesc precum structuri independente si nu pot fi imbinate cu alte containere.

Cu structura metalica profilata la rece si folosibile chiar dupa instalare, containerele monobloc se regasesc in structuri din toate domeniile. In domeniul rezidential, ele pot deveni anexe si extinderi de gospodari, in timp ce in domeniul comercial pot fi orice de la spatii de depozitare pana la restaurante, cafenele, baruri, gelaterii, etc. Cabinele de paza, centrele de informare turistica, toaletele publice sunt cateva dintre aplicatiile din domeniul public in care se pot folosi containere cabine de paza.

Cand sunteti interesat de cladiri cu etaje sau structuri ce pot fi modificate cu usurinta, va recomandam containerele modulare. Ele pot fi extinse, reconfigurate si chiar relocate facil, pentru a indeplini noile dvs nevoi si preferinte.

Containerul cu panouri sandwich este o alegere excelenta pentru numeroase proiecte. Intre cele doua invelisuri metalice ale unui panou sandwich se afla un miez din material termoizolant. Containerul sandwich se executa rapid, chiar si intr-o singura zi. Containerul ofera o temperatura uniforma, fiind izolat termic.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Intrati in contact cu echipa de la Containere Modulare Noi pentru containere amenajate pentru folosire rapida. Fabricam si instalam containere modulare la cheie, partajat si dimensionat asa cum va este util si confortabil. Un container amenajat conform nevoilor dvs poate fi la fel de sigur, confortabil si practic precum o structura clasica din beton sau caramida.

Toate accesoriile si instalatiile din constructiile clasice (boiler, dus, baie, aer conditionat, etc) pot fi montate intr-un container la cheie. Containerele modulare pot fi suprapuse si imbinate, rezultant structuri la fel de mari si complexe precum cele clasice. Functionalitatea acestor containere este evidenta, ele putand functiona ca si vestiare temporare pentru muncitorii sezonieri, dar si ca scoli sau spitale modulare.

Un container cu instalatii, accesorii este mai scump decat un container simplu, dar mai ieftin decat o constructie clasica. Va incurajam sa luati in calcul oferta noastra de containere la cheie—adaptarea si delimitarea lor pentru familia dvs. Sunt posibile cu usurinta.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Echipa noastra este experimentata si poate oricand sa asambleze containere tip casa pe structura metalica pentru a va oferi casa dorita. Containerele modulare pentru case pot fi cu unul sau mai multe etaje (nu mai mult de 4). Casele modulare containere la cheie pot sa aiba accesorii si instalatii importante pentru confortul dvs: aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, instalatii, etc.

Una dintre calitatile esentiale pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea. Astfel, un container tip casa poate fi extins prin imbinarea de alte containere, iar spatiul sau poate fi reconfigurat pentru a se indeplini cerinte noi. Demontarea si instalarea in locatii noi sunt, si ele, posibile cu astfel de containere.

Containerele de casa sunt tot mai populare pentru ca au calitati numeroase. Peretii de container modular tip casa au izolare buna, de aceea containerul are o temperatura uniforma. Folosim material cu un coeficient termic inalt pentru podele—acest detaliu contribuie la confortul termic.

Cu toate ca sunt ridicate rapid, containerele modulare tip casa sunt sigure si durabile. Ele isi mentin aspectul si nu sunt afectate de coroziune, fiind grunduite si vopsite. Materialele si instalatiile sunt de la producatori reputati, pentru ca structurile noastre sa aiba o viata cat mai lunfa.

Intrucat putem livra casele modulare cu instalatii, ele pot fi racordate la retele de apa, electricitate, canalizare imediat dupa montaj. Casa din container poate avea finisajele, culorile dorite.

Container cu terasa

Container cu terasa

In catalogul de la Containere Modulare Noi gasiti containere utilizabile ca elemente independente, dar si containere ce se pot imbina intre ele. Vom oferi structra dorita in configurarea si dimensionarea dorita, cu tipul de executie preferat de dvs.

Spatiul de la exteriorul casei poate fi intregit cu un container terasa. Va propunem doua modele: terasa acoperita si cea descoperita. Acoperisul este optional si balustrada poate fi montata ulterior, fiind flexibila. In containerul terasa montam tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Containerele terasa sunt versatile, putand functiona si ca locuri de parcare pentru biciclete, spatii de pauza in timpul liber, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca nu doriti sa asteptati multe luni pentru a va muta in casa noua, analizati varianta de containere de locuit. Cu instalare rapida, containerele de locuit au preturi reduse si sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete mai putin generoase. Un container de locuit la comanda poate fi delimitat la interior asa cum doriti si preferati.

Daca ridicarea unei case traditionale nu se incheie aproape niciodata la data stabilita, implicand deseori intarzieri, cheltuieli si probleme neprevazute, aceste evenimente nu apar cu un container modular de locuit. Producerea containerelor are loc la interior, deci instalarea nu se intarzie din cauza vremii, riscul de accidente este redus si materialele folosite sunt uscate.

Containerele modulare de locuit pot fi suprapuse pana la 4 etaje, procesul de imbinare fiind similar cel din jocul Lego. Containerele pentru locuit care sunt suprapuse vor avea scari interioare si exterioare. Accesoriile, instalatiile din casele clasice pot fi montate si in containerul locuinta modulara.

In final, un container de locuit egaleaza in confort si practicalitate casa clasica. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt meticulosi si au grija ca structura finala sa fie cat mai durabila in timp. In plus, imbinarile containerelor modulare vor fi invizibile, aspectul estetic fiind la fel de important ca si cel al trainiciei constructiei.

Containerul pentru locuit are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla. Acoperisul sau este din tabla zincata si protejeaza de umezala. Apa nu se aduna pe acoperis, fiind directionata departe de cladire printr-un canal de drenare. Acoperisul de container modular are instalatie electrica. Puteti personalizar containerul cu inserarea de pereti din rigips, lemn, caramida aparenta, corpuri de iluminat si spoturi.

Pretul pentru un container locuinta modulara este influentat de factori precum complexitatea structurii si a configurarii, dimensiunii constructiei, numarul de etaje, accesoriile si instalatiile montate, materialele decorative folosite, etc. Containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor fi mai scumpe decat cele fara aceste instalatii. Chiar si asa, containerul de locuit are pret atractiv si mai mic decat casa traditionala din caramida sau beton.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi realizate dintr-un singur container, sau din 2, 3, 4 si chiar mai multe module. Ne procuram materialele si produsele de la cei mai renumiti producatori pentru a va putea oferi containere durabile, confortabile si sigure. Daca doriti, putem livra containere de locuit cu baie si configuratia solicitata.

Cum containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, ele pot oferi o temperatura ambientala placuta si uniforma. Eficienta energetica este obtinuta prin folosirea de panouri sandwich pentru pereti, precum si de materiale cu un coeficient termic inalt pentru podele. Iarna, veti folosi mai rar sistemele de incalzire, ia vara mai putin aerul conditionat.

Containerul de locuit cu baie este practic in multe proiecte. O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 convector si 1 boiler electric. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat de 40mm, iar pentru usa si ferestrele oscilo-batante se foloseste tamplarie PVC. Un container de locuinta cu toalete are priza dubla si corp de iluminat.

In construirea de container de locuit cu toaleta se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm pentru pereti, usa si ferestre din tamplarie PVC. Se monteaza priza dubla, instalatie de iluminat si instalatia sanitara include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 vas WC.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

In oferta de la Containere Modulare Noi gasiti containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, ce pot fi adaptate la nevoile si solicitarile clientilor. Containerele de bucatarie pot fi suprapuse pana la 4 etaje si echipate cu elemente de bucatarie. Dupa montajul de accesorii, echipamente de bucatarie si configurarea optima a spatiului, aceste containere de bucatarie vor deveni la fel de functionale si practice precum bucatariile din cladirile traditionale din caramida si beton.

Analizati oferta noastra de containere bucatarie la preturi avantajoase, solide si practice. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece si panouri de tip sandwich poliuretan. Pentru fabricare se utilizeaza tabla zincata dublu faltuita si pentru izolare se foloseste vata minerala de sticla. Containerele bucatarie au membrana hidroizolatoare si prezinta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie inclide usa metalica, ferestre din PVC de tip oscilo-batant, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, precum si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Impartirea spatiului se face pentru ca spatiul sa functioneze cat mai bine pentru dvs. In timp, containerele de bucatarie pot fi modificat usor, prin imbinare de noi containere (se mareste spatiul), reconfigurare la interior si chiar relocare in locatii noi.

Trainice, montabile pe suprafete plane si inclinate, containerele bucatarie sunt excelente in diverse aplicatii si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt ideale pentru santiere si productie. La Containere Modulare Noi, gasiti modele variate de containere birouri, remarcabile pentru trainicia, versatilitatea si dinamismul lor. Rapid de instalat si avantajoase ca pret, containerele ajuta la eficientizarea activitatilor pe santiere si ateliere de productie.

Se pot imbina module prefabricate pentru se obtine container birou trainic si functional, adecvat diverselor activitati de birou. Containerul tip birou poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte, precum zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Calitatile enumerate recomanda containerele tip birou pe santiere, oricat de mici sau ample ar fi ele.

In oferta noastra se afla containere birouri variate si un container modular birou se poate instala in orice zona geografica a tari. In urma configurarii, containerul de birouri poate fi sala de mese, sala de sedinte, etc. Se pot adauga ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, aer conditionat, etc. Ne procuram materialele si produsele de la furnizori de renume pentru ca spatiul de birou rezultat sa fie trainic, confortabil si usor de ajustat la nevoile clientului si zona geografica in care se monteaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri. Containerele au latime de 2,4 sau 3m si lungime variind intre 3 si 12m. Cele mai multe containere au inaltime de2,7m, dar se poate realiza o ajustare a inaltimii.

Containerele tip birou pot sa includa grupuri sanitare, ghisee, vitrina, etc. Personalizarea se realizeaza nu doar in termeni de dimensionare si configurare, ci si in ceea ce priveste finisajul si culorile de vopsea pentru anumite elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are in componenta sa pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie PVC. Pentru functionalitate inalta, grupul sanitar se completeaza cu priza dubla, corp de iluminat, vas WC, oglinda, lavoar, mobilier lavoar, cabina dus, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie la preturi mai mult decat convenabile.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitare, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

Echipabile cu chiuvete si apa curenta, aceste containere sunt la fel de confortabile, sigure si eficieta ca si toaletele clasice. Pe santierele unde muncitorii sunt din diverse localitati, aceste containere cu grup sanitar sunt mereu investitii intelepte. In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, containerul modular cu WC este o solutie sigura. El poate fi completat cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dusuri, etc pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului si igienei.

Containerele modulare cu grup sanitar se pot dimensiona si configura asa cum solicita clientul. Ele sunt versatile, putand functiona ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, puteti sa ne contactati pentru containere garaj din profile metalice. Ele pot fi izolate si neizolate si pot avea doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate veni gata asamblat si pregatit pentru utilizare. Este posibila personalizarea unui container de garaj prin vopsirea sa in anumite culori si alegerea finisajelor. Se pot instala usi manuale sau automatizate.

Pentru a produce containere modulare garaje utilizam tabla zincata de 2mm profilata la rece. Acestea nu vor ceda la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si tabla cutata alba, iar peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj prezinta usa Horman, vopsita pe ambele parti. Este o usa basculanta, fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Se completeaza containerele cu instalatie electrica si usa automatizata. La containerul garaj izolat de 7x3x2,5m se insereaza si fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti in procesul de montaj al containerelor de garaj. Acesta nu va produce reziduuri si nu va provoca daune spatiului de instalare. Garajul este solid si fixam elementele cu suruburi si sudura. Nu vor fi necesare alte finisaje. Pentru container garaj la pret convenabil, echipa noastra va sta oricand la dispozitie.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Nu este nevoie sa inchiriati sau sa achizitionati o magazie, cand exista varianta de containere modulare pentru depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin, ci si rapid de instalat si configurat. Analizati oferta noastra de containere pentru depozitare ce pot fi adaptate pentru stocarea in conditii optime a marfurilor dvs. Containerele pot fi izolate sau neizolate si pot avea latimi de 2,4 sau 3m. Lungimea lor variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m.

Pentru un container magazie nu vor fi necesare lucrari regulate de renovare si intretinere, ca in cazul depozitelor clasice din caramida sau beton. Cadrul monobloc este fabricat cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece si folosita doar la constructia de containere. Containerul modular de depozitare nu este afectat de coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie are tabla zincata lisa 0,5mm, grinzi de lemn, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Ambele variante de containere au usa in doua canate si pot fi completate cu toalete, prize, ferestre, corpuri de iluminat. Este de la sine inteles ca pretul pentru containere modulare pentru magazie creste odata cu numarul de accesorii adaugate, dar ramane mai mic decat cel al magaziilor din caramida sau beton.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Indiferent de tipul de produse comercializate, puteti sa folositi ca si magazin containerele pentru magazin. Baie, aer conditionat, echipamente specifice produselor comercializate sunt cateva dintre completarile care se pot aduce containerelor tip magazin. In timp, aceste containere modulare pentru magazine pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, reconfigurate la interior pentru a se obtine zone noi. La nevoie, ele pot fi demontate si mutate in locatii noi. Dispunem de utilajele necesare unor astfel de lucrari pentru orice container tip magazin.

Este posibila echiparea de container modular de magazin in functie de domeniul dvs de activitate. Astfel, un container magazin poate functiona ca si magazin alimentar, de piese auto, de produse de beauty, produse bio, patiserie, plafar, confectii textile, etc. Avem materialele si experienta pentru a instala container magazin de imbracaminte, carmangerie, pet shop, magazin apicol si multe altele.

Putem dimensiona si configura containerul de magazin in functie de dorintele clientului si normele de igiena impuse de domeniul de activitate. Containerele de magazin pot fi personalizate prin instalarea de sigla luminoasa, placarea peretilor de exterior si interior, alegerea finisajelor si a vopselelor pentru anumite elemente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru cei interesati de investitii profitabile pentru activitatile lor comerciale, propunem folosirea de containere comerciale ca si spatii de prezentare a produselor. Va propunem containere comerciale durabile ce pot fi completate cu echipamentele si accesoriile specifice activitatii dvs comerciale.

Un container de spatiu comercial se dimensioneaza in functie de preferintele clientului. Fiind containere personalizate, containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt alegeri perfecte pentru comerciantii cu amanuntul care isi prezinta produsele in fata clientilor.

Cu structura trainica si design personalizabila, containerele sunt utile in numeroase proiecte. Ele sunt sigure si functionale atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in activitatile permanente. Ieftine si montabile chiar si in cateva ore, containerele sunt excelente alegeri pentru afacerile comerciale mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot avea instalatii, materiale si delimitari pentru a proteja in conditii optime marfurile dvs. Ele pot fi imbinate pentru a rezulta spatii comerciale mai mari, dar si reconfigurate la interior pentru a se obtine zone cu functii noi. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7. Se completeaza cu instalatii electrice, ferestre, toalete si alte echipamente specifice activitatii comerciale pe care le gazduiesc.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt folosite si adaptate pentru a deveni gelaterii, baruri, restaurante, restaurante de tip fast-food. In functie de necesitatile clientului, se utilizeaza containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele Horeca prin includerea de suprafete mari vitrate, terase, pereti basculanti, copertine, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, in timp ce peretii de interior se pot placa cu rigips. Este posibil sa vopsim cu vopsea lavabila, sa adaugam lambriuri si parchet. Daca doriti, putem vopsi anumite elemente in culorile precizate si chiar instala sigla luminoasa pentru restaurantul dvs.

In functie de preferinte si nevoi, se folosesc containere monobloc sau modulare. Acestea din urma se utilizeaza cand structura are mai multe etaje sau se ia in calcul o extindere in cativa ani. Ventilatia in container se asigura au ajutorul unor ferestre mici. Sunt disponibile mai multe tipuri de usi si de deschideri. La pereti folosim panouri sandwich si putem completa containerele Horeca prin boiler electric, cabina de dus, accesorii, prize, lumini, sisteme de incalzire, aer conditionat, accesorii pentru echipamente High-Tech, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Luati in calcul folosirea de containere cafenea pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Containerul cafenea poate avea ce dimensiuni doriti, iar spatiul poate fi partajat pentru a se optimiza fluxul activitatilor dvs in cafenea. Aer conditionat, piese de mobilier tipice cafenelelor, sisteme de incalzire si alte accesorii se pot monta in containerul modular bar.

Se pot alege dimensiunile pentru ferestre si usi termopan instalate in containerul de cafenea. Putem monta echipamentele, accesoriile si instalatiile care ajuta angajatii sa isi faca treaba mai bine, iar clientii sa se simta cat mai confortabile. In demersurile noastre, ne asiguram ca fiecare container de cafenea finalizat sa indeplineasca normele de igiena si siguranta din domeniu.

In urma partajarii, containerele de cafenea pot include zone cu functii variate: zone de servit masa, spatii de depozitare, grupuri sanitare, etc. Pentru o adaptare optima la activitatile specifice cafenelelor, recomandam montarea in containerele de cafenea de: mese cu chiuvete si raft, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu chiuvete si raft, mese cu rafturi mobile, usi, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca vreti sa incepeti o afacere cu fast-food si doriti sa faceti investitii sigure si ieftine, luati in considerare folosirea de containere fast-food. Containerele comerciale pot fi echipate si delimitate pentru ca activitatile dvs sa aiba flux bun. Daca doriti si spatiu de servire pentru clienti, ne asiguram sa asiguram conditiile adecvate.

Avem grija ca materialele, accesoriile si echipamentele noastre sa fie doar de la producatori de prestigiu—este o conditie importanta in durata lunga de viata pentru containerele fast-food. Montam containere modulare fast-food si echipam aceste containere cu sisteme de incalzire, aer conditionat, usi si ferestre termopan in dimensiuni variate. Partajam containerul fast-food astfel ca activitatile angajatilor sa aiba un flux bun si clientii sa se simta confortabil (daca este cazul). Va recomandam sa alegeti containere modulare pentru ca orice transformare ulterioara (extindere prin alipire de alte containere, reconfigurare si chiar relocare) sa fie usor de realizat.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se rezuma la constructiile din containere pe nivel parter sau P+1. Doar containerul modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m se foloseste in aceste aplicatii. Containerele de santier sunt functionale pe toate santierele, oricat de mici sau mari ar fi ele. Containerele de santier pot fi delimitate pentru a rezulta holuri, dusuri, dormitoare, birouri, Sali de mese, Sali de conferinte, toalete, etc.

Avem experienta si echipamentele necesare pentru a ridica blocuri de containere, cu scari si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si pot fi reconfigurate cand este nevoie. Ele au preturi mici si portabilitate inalta. Un container santier permite o noua delimitare pentru a il adapta cat mai bine unor noi nevoi. Extinderea spatiului prin imbinarea de containere noi este si ea posibila.

Containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu birou cu 4 sau 6 containere, ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC sunt cateva optiuni din oferta noastra. Pentru cazarea muncitorilor, putem realiza ansamblu cazare cu 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Cu toate ca supravegherea video este nelipsita in anumite aplicatii, sunt aspecte de siguranta pe care doar paznicii le pot acoperi. Intrarile in institutii, banci, muzee, parcarile au nevoie de paznici. Pentru confortul acestora se pot folosi containere cabine paza. In containerele cabina paza temperatura este uniforma, intrucat sunt fabricate cu pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica.

Containerele de paza se pot dimensiona conform solicitarilor dvs. Recomandam instalarea de aer conditionat si sisteme de incalzire pentru confortul termic al paznicilor pe tot timpul anului. Pentru ca paznicii sa fie eficienti, sunt necesare si ferestrele tip ghiseu. Containerele cabina paza sunt solid si pot fi instalate oriunde in tara.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru ca muncitorii pe un santier sa fie cat mai eficienti, sunt necesare conditii optime pentru igiena si actiunile de ingrjire a corpului. Containerele vestiare sunt aditii excelente pentru toate santierele. Echipabil cu accesoriile si instalatiile regasite si in vestiarele clasice, containerele vestiare pot fi dimensionate si configurate asa cum va este util pe santier. Partajarea spatiului se face in functie de scopul final al vestiarului.

Containerele vestiar sunt realizate prin imbinarea de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich. Containele vestiar se dovedesc a fi utile si la piscine si terenuri, Sali de sport. In functie de scopul final, containerele vestiar pot fi simple (se adreseaza unui singur grup de persoane) sau mixte (pentru femei si barbati). Putem echipa containerele vestiar cu bai, grupuri sanitare, diverse accesorii.

Latimea pentru containerele vestiar poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m.

Container scoala

Container scoala

Scolile si gradinitele contemporane pot fi ridicate si cu ajutorul containerelor modulare, nu doar clasic cu beton sau caramida. Echipa de la Containere Modulare Noi utilizeaza containere scolare durabile pentru a construit gradinite si scoli trainice, confortabile si sigure pentru copii si cadre didactice.

Containerele scoala pot fi astfel delimitate incat sa functioneze ca si Sali de clasa, cancelarii, biblioteci, sala de sport, sala de mese, sala de festivitati, laboratoare. Imbinarea containerelor modulare genereaza scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Gradinitele pot include 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Confortul, igiena si siguranta copiilor si a cadrelor didactice se obtin prin instalarea in scoli si gradinite de aer conditionat, sisteme de incalzire, chiuvete, grupuri sanitare, etc. Pentru suprafete folosim materiale care rezista traficului intens si se curata usor.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Luati in calcul utilizarea de containere sanitare pentru a extinde o unitate sanitara curenta sau pentru a obtine una nous. Dimensionarea si partajarea containerelor sanitare duce la obtinerea unei game vaste de unitati sanitare. Clinici medicale, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, farmacii, morga pot fi ridicate prin containere sanitare. Zonele de triaj, precum si cele de tampon de la intrarea in spitale si clinici medicale pot fi, de asemeni, ridicate cu ajutorul containerelor sanitare.

In situatii exceptionale, zone afectate de calamitati naturale, in care oamenii raman fara adapost, containerele sanitare sunt solutii ieftine si rapide de montat. Ele pot fi echipate cu aer conditionat, grupuri sanitare, apa calda, dusuri, sisteme de incalzire pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii pentru a-si asigura igiena si ingrijirea corpului.

Containerele sanitare sunt versatile si pot fi modificate usor. Spatiul poate fi reconfigurat pentru a se obtine zone pentru functiile noi ale spatiului. Acesta poate fi marit prin imbinarea de noi containere. Daca este necesar, containerul poate fi demontat si amplasat intr-o locatie noua. Containerele spital vin cu instalatii pentru a fi racordate chiar dupa montaj la retelele de apa, electricitate si canalizare ale spitalului.

Daca aveti nevoie, putem furniza containere triaj cu aer conditionat sau radiator montat pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

La Containere Modulare Noi va puteti baza pe o echipa dedicata si experimentata in a ridica structuri variate din containere monobloc si modulare. Timpul de instalare este scurt si preturile sunt convenabile pentru cei mai multi clienti. Contactati echipa noastra pentru informatii suplimentare.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram