Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Baneasa

Containere Modulare Baneasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Baneasa. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Astazi viata se desfasoara cu mare repeziciune si cautam mereu solutii rapide la tot ce ne inconjoara. Daca pentru mult timp casele traditionale din caramida sau beton constituiau solutia nr.1 pentru cei mai multi, astazi, tot mai multi clienti se indreapta spre alternative care se finalizeaza mult mai repede. In acest sens, va prezentam casele din containere modulare, cu un ritm alert de constructie. Echipa de la Containere Modulare Noi executa constructii din containere la preturi avantajoase pentru cei mai multi dintre dvs.

La casele modulare, partile componente sunt fabricate la interior, in timp ce asamblarea se realizeaza la locatia clientului. Conceptul nu este nou, dar materialele in constructie au evoluat mult si constructiile modulare sunt la fel de solide si confortabile ca si casele traditionale.

Cea mai mare parte a procesului de productie are loc la interior (aproape 90%), ceea ce explica viteza cu care se ridica structurile modulare. Costurile pentru materiile prime si energie sunt mici, de aceea constructiile din containere sunt mult mai ieftine decat cele clasice. Intrucat procesul de productie are loc la interior, materialele raman uscate si structura finala nu are umezeala. Cu o constructie din containere, lucrarile sunt finalizate la timp pentru ca procesul de construire are loc la interior, iar siguranta muncitorilor este inalta—riscul de accidente este redus.

Containerele monobloc si modulare se pot utiliza in numeroase proiecte cu grade variate de complexitate. Containere cabine paza, centre de informare turistica, parcari biciclete, dar si organizari de santier, scoli si chiar spitale pot fi realizate din containere. Dupa instalare, containerele modulare suporta cu usurinta transformari. Daca renovarea unei case din caramida sau beton este stressanta, anevoioasa si mai mereu nefinalizata la timp, transformarea unei constructii modulare este rapida si simpla. Astfel, o constructie modulara poate fi reconfigurata pentru a se obtine zone cu functii noi, dar si marita prin adaugarea de noi containere. Daca este necesar, constructia modulara se demonteaza usor pentru a fi reinstalata intr-o noua locatie.

Este posibila suprapunerea pana la 4 etaje pentru modulele container. Constructiile pe mai multe niveluri vor avea scari interioare si exterioare, daca se doreste. Echipa de la Containere Modulare Noi completeaza containerele cu accesoriile, instalatiile si echipamentele comune si caselor clasice (jaluzele exterioare, sisteme de incalzire, aer conditionat, toalete, ferestre, usi, corpuri de iluminat, bai, dus, etc). Containerele pot veni cu instalatiile montate si pot fi racordate la retelele de apa, canalizare, electrice, Internet, etc chiar dupa montaj.

Egaland in confort si stabilitate constructiile clasice, structurile modulare pot fi completate cu aceleasi materiale utilizate in structurile traditionale. Tehnicienii nostri sunt meticulosi si au grija ca imbinarile de containere sa fie invizibile. Clientii pot personaliza constructiile din container la nivel de dimensiuni, configurare, accesorii, instalatii, dar si finisaje si culori de vopsea.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare sunt compuse din podea, stalpi de sustinere, instalatie electrica, acoperis si pot fi combinate intre ele. Latimea containerelor modulare este de 2,4 sau 3m, precum si multiplii acestor valori (4.8/6, 7.2/9 etc). Lungimea containerelor modulare variaza intre 3 si 12m. Pentru a va putea oferi constructia dorita la dimensiunile si configurarea solicitate, avem nevoie de masuratori cat mai exacte. Astfel, vom putea selecta corect dimensiunile pentru containerele pe care le vom utiliza in constructia ceruta.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

In multe proiecte, un container este indeajuns pentru a se obtine spatiul dorit. In acest caz, se utilizeaza containerul monobloc. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri de sine statatoare si nu pot fi adaugate sau suprapuse altor containere.

Realizate cu structura metalica profilata la rece, containerele monobloc au mare aplicabilitate si pot fi folosite chiar dupa instalare. Cu termoizolare eficienta, aceste containere pot deveni anexe si extinderi de gospodarii, echipate pentru a functiona ca baruri, restaurante, cafenele, containere de depozitare, gelaterii, etc. In domeniul public, containerele monobloc se folosesc pentru a functiona ca si containere cabine de paza, centre de informare turistica, toalete publice, spatii de relaxare pentru cladirile de birouri, etc.

Atunci cand se doresc structuri complexe, suprapuse, care sa poata fi modificate in timp prin imbinarea de alte containere, se apeleaza la containerele modulare. Ele pot fi transformate usor, fiind posibila imbinarea de alte containere pentru a se mari spatiul initial, dar si reconfigurat spatiul de la interior. Relocarea este rapida si usor de realizat de catre profesionisti.

Containerul cu panouri sandwich se utilizeaza in numeroase proiecte in care este nevoie de constructii rapide la pret mic. Panoul sandwich are la interior material termoizolant, protejat de invelisuri metalice si poate fi fabricat in doar o zi. Constructiile obtinute cu panouri sandwich vor fi izolate termic si temperatura de la interior va fi uniforma.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate asa cum doriti, apelati echipa de la Containere Modulare Noi. Fabricam si asamblam containere modulare la cheie, la dimensiunile si particularitatile care functioneaza pentru activitatea dvs. Un container amenajat asa cum doriti va fi la fel de confortabil si functional precum o constructie clasica din beton sau caramida.

Toate accesoriile si instalatiile intalnite intr-o casa clasica (instalatie electrica, baie, aer conditionat, boiler, dus, etc) pot fi regasite si intr-un container la cheie. Containerele modulare pot fi suprapuse, imbinate pentru a se obtine constructii complexe. Adaposturile temporare pentru muncitorii sezonieri, dar si constructiile permanente de tipul scolilor pot fi realizate cu ajutorul containerelor.

Un container echipat cu instalatiile solicitate are pret mai mic decat o cladire traditionala. Daca doriti informatii suplimentare despre containerele la cheie, contactati echipa noastra.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Containerele tip casa pe structura metalica se pot transforma cu usurinta in casa dorita. Containerele modulare pentru case sunt ieftine, practice si sigure pentru structuri si pe mai multe niveluri (pana la 4 etaje). Casele modulare containere la cheie pot sa aiba aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

O calitate fundamentala pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea. Astfel, un container casa poate fi oricand delimitat pentru a se obtine zone cu functii noi. In plus, spatiul sau poate fi marit prin adaugarea de noi container. Demontarea si instalarea in locatii noi sunt, de asemeni, posibile.

Tot mai multi clienti se indreapta spre containerele de casa datorita numeroaselor lor calitati. Peretii de container modular tip casa au izolare termica, ceea ce ajuta la uniformizarea temperaturii ambientale. La acest confort termic ajuta si podelele, realizate cu un material cu un coeficient termic inalt.

Cu toate ca sunt rapid ridicate, containerele modulare tip casa au durata lunga de viata. Containerul casa este grunduit si vopsit, de aceea nu este afectat de coroziune si nu isi pierde usor aspectul. Utilizam produse de la cei mai renumiti producatori pentru a fi siguri ca structurile ridicate vor rezista mult in timp.

Livram casele modulare cu tot cu instalatii, ele fiind pregatite pentru racordarea imediata la retele de apa, canalizare si electricitae. Casa din container va avea dimensiunile, configurarille dorite, dar si finisajele si culorile preferate pentru diverse elemente componente.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi, puteti alege dintre diverse modele de containere, functionale ca structuri independente sau combinabile cu alte structuri. Putem realiza constructii variate si va puteti alege stilul de executie.

In completarea casei dvs, la exterior, puteti opta pentru un container terase. In oferta noastra sunt disponibile terase acoperite si terase descoperite. Acoperisul nu este obligatoriu si putem monta balustrada si mai tarziu, ea fiind flexibila. Containerul terasa poate fi completate cu prize in stalpii de cot, tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan, corpuri de iluminat, intrerupatoare, etc.

Sigure si versatile, containerele terasa pot fi transformate in spatii de pauza in timpul liber, locuri de parcare pentru biciclete, statii de autobuz, gradini acoperite, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

In ziua de azi nu mai trebuie sa asteptati luni de zile pentru a va muta intr-o casa, mai ales cand exista solutii rapide precum containerele de locuit. Cu un montaj rapid, containerele de locuit castiga in popularite si prin preturile mici. In plus, puteti configura interiorul unui container de locuit la comanda asa cum va este mai util.

Multi clienti evita casele clasice nu doar din cauza pretului ridicat, ci si din cauza stressului asociat; cu aceste constructii, riscul aparitiei unor probleme, cheltuieli neprevazute, intarzieri este ridicat. Cu un container modular de locuti, astfel de probleme nu apar, intrucat cea mai mare parte a procesului de construire are loc la interior. Conditiile de meteo nefavorabile nu mai pot influenta procesul de constructie, materialele utilizate sunt uscate si riscul accidentelor la locul de munca este mult diminuat.

Containerele modulare de locuit pot avea 4 etaje, procesul de imbinare fiind asemanator celui din jocul Lego. Se vor instala scari de interior si exterior (unde se cere) la containerele pentru locuit cu mai multe etaje. Instalatiile si accesoriile din casele traditionale sunt montabile si in containerul locuinta modulara.

Cand vine vorba despre confort si functionalitate, containerul de locuit este similar casei traditionale din caramida si beton. Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti la detalii pentru ca structura rezultata sa aiba viata lunda. Imbinarile containerelor sunt ascunse si casa din container poate capata aspecte similare celei clasice.

Containerul pentru locuit prezinta planseu din tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla. Acoperisul are tabla zincata pentru a reduce riscul aparitiei de umiditate. In plus, un canal de drenare la acoperis duce apa de ploaie departe de locuinta. Acoperisul de container modular prezinta instalatie electrica. Se pot instala corpuri de iluminat, spoturi, precum si pereti de rigips, lemn sau caramida aparenta.

Aspecte diverse (complexitatea si dimensiunea structurii, configurarea, accesoriile si instalatiile montata, numarul de etaje, materialele decorative, etc.) Vor impacta pretul pentru un container locuinta modulara. Evident ca pretul pentru containerele modulare pentru locuit cu instalatie sanitara si instalatie electrica va fi mai mare decat cel pentru containerele neechipate in acest sens. Cu toate acestea, containerul de locuit este mai ieftin decat casa clasica din beton sau caramida.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Pentru containerele de locuit se pot utiliza 1, 2, 3, 4 si chiar mai multe module. Ne procuram materialele si produsele de la producatori de prestigiu si livram containere de locuit cu baie si in configuratia dorita. Din moment ce containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, ele pot asigura o temperatura ambientala uniforma. Se folosesc panouri sandwich la pereti si materiale cu un inalt coeficient termic pentru podele. Astfel, containerele de locuit capata eficienta energetica si reduc nevoia utilizarii aerului conditionat, respectiv a sistemului de incalzire.

Containerul de locuit cu baie isi arata utilitatea in numeroase aplicatii. O casa container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector si 1 boiler electric. Peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (groasa de 40mm), iar usa si ferestrele oscilo-batante sunt din tamplarie PVC. Un container de locuinta cu toalete va avea si corp de iluminat si priza dubla.

Pentru containerul de locuit cu toaleta apelam la panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm pentru pereti. Ferestrele si usa sunt din tamplarie PVC. In container se vor monta si instalatie de iluminat, priza dubla, iar instalatia sanitare va fi compusa din vas WC, 1 mobilier lavoar si 1 lavoar.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Daca sunteti interesat de containere bucatarie in dimensiuni prestabilite, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele de bucatarie pot avea si 4 etaje si pot fi completate cu elemente specifice bucatariilor. Dupa ce se instaleaza echipamente, accesorii de bucatarie si dupa ce se delimiteaza spatiul conform nevoilor, se obtin containere de bucatarie ce egaleaza in confort si functionalitate bucatariile din cladirile clasice din beton sau caramida.

Analizati oferta noastra de containere bucatarie la preturi avantajoase, solide si practice. Containerele bucatarie au schelet metalic profilat la rece si panouri de tip sandwich poliuretan. Pentru fabricare se utilizeaza tabla zincata dublu faltuita si pentru izolare se foloseste vata minerala de sticla. Containerele bucatarie au membrana hidroizolatoare si prezinta izolare termica si fonica.

Containerul bucatarie inclide usa metalica, ferestre din PVC de tip oscilo-batant, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, precum si intrerupator, prize duble, instalatie de iluminat. Impartirea spatiului se face pentru ca spatiul sa functioneze cat mai bine pentru dvs. In timp, containerele de bucatarie pot fi modificat usor, prin imbinare de noi containere (se mareste spatiul), reconfigurare la interior si chiar relocare in locatii noi.

Trainice, montabile pe suprafete plane si inclinate, containerele bucatarie sunt excelente in diverse aplicatii si sunt rezistente la cutremur.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Containerele birouri sunt ideale pentru santiere si productie. La Containere Modulare Noi, gasiti modele variate de containere birouri, remarcabile pentru trainicia, versatilitatea si dinamismul lor. Rapid de instalat si avantajoase ca pret, containerele ajuta la eficientizarea activitatilor pe santiere si ateliere de productie.

Se pot imbina module prefabricate pentru se obtine container birou trainic si functional, adecvat diverselor activitati de birou. Containerul tip birou poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii distincte, precum zone de sedinte, zone de relaxare, spatii de lucru, etc. Calitatile enumerate recomanda containerele tip birou pe santiere, oricat de mici sau ample ar fi ele.

In oferta noastra se afla containere birouri variate si un container modular birou se poate instala in orice zona geografica a tari. In urma configurarii, containerul de birouri poate fi sala de mese, sala de sedinte, etc. Se pot adauga ferestre si usi din tamplarie PVC, jaluzele exterioare, radiatoare electrice, aer conditionat, etc. Ne procuram materialele si produsele de la furnizori de renume pentru ca spatiul de birou rezultat sa fie trainic, confortabil si usor de ajustat la nevoile clientului si zona geografica in care se monteaza.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri. Containerele au latime de 2,4 sau 3m si lungime variind intre 3 si 12m. Cele mai multe containere au inaltime de2,7m, dar se poate realiza o ajustare a inaltimii.

Containerele tip birou pot sa includa grupuri sanitare, ghisee, vitrina, etc. Personalizarea se realizeaza nu doar in termeni de dimensionare si configurare, ci si in ceea ce priveste finisajul si culorile de vopsea pentru anumite elemente componente.

Grupul sanitar pentru containerul birou are in componenta sa pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre de tip oscilo-batant si usa din tamplarie PVC. Pentru functionalitate inalta, grupul sanitar se completeaza cu priza dubla, corp de iluminat, vas WC, oglinda, lavoar, mobilier lavoar, cabina dus, boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

O alta categorie de produse pentru care puteti opta la Containere Modulare Noi este cea incluzand containerele modulare cu baie la preturi mici. Tehnicienii nostri sunt experimentati si instaleaza cu succes containere baie la preturi mai mult decat convenabile.

In multe proiecte, pentru a se oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului, instalarea unui container cu baie este mai mult decat bine-venita. Spre exemplu, in campinguri, turistii vor aprecia in mod deosebit un container modular cu baie. Tehnicienii nostri sunt experimentati in a monta containerul de baie cu dus. Acesta vine cu instalatii pregatite pentru racordajul imediat la retele de apa si electricitate. In cazul in care aceste retele nu sunt disponibile, nu se poate realiza instalarea de container modular baie si dus.

Configurarea spatiului oferit de containerul modular cu baie si dus se poate realiza asa cum va este cel mai util si mai confortabil. In timp, containerul poate suporta cu usurinta modificari de reconfigurare, extindere si chiar relocare. Un astfel de container este extrem de potrivit pe santiere sau in alte situatii temporare. Spre exemplu, daca va renovati casa, un container cu baie si dus va va oferi confortul necesar actiunilor de curatare a corpului pana la finalizarea lucrarilor de renovare.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Trebuie sa amintim ca in containerele cu grup sanitar este posibil montajul de accesorii si instalatii esentiale pentru confort si igiena. Containerele modulare pot include grup sanitare, WC, pisoare, vestiare, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, cabine de dus, boilere.

Containerul cu grup sanitar include pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica pentru temperatura ambientala uniforma. Rapid de instalat, aceste containere modulare pot fi delimitate la interior asa cum va este mai util si confortabil. Acest container poate functiona ca grup sanitar pentru organizarea pe santier, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri. In locatiile izolate, precum cabanele montane de la mari altitudini, se poate apela cu incredere la instalarea de containere modulare cu grup sanitar.

Echipabile cu chiuvete si apa curenta, aceste containere sunt la fel de confortabile, sigure si eficieta ca si toaletele clasice. Pe santierele unde muncitorii sunt din diverse localitati, aceste containere cu grup sanitar sunt mereu investitii intelepte. In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost din cauza unor calamitati naturale, containerul modular cu WC este o solutie sigura. El poate fi completat cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dusuri, etc pentru ca persoanele sinistrate sa aiba conditii decente in actiunile de ingrijire a corpului si igienei.

Containerele modulare cu grup sanitar se pot dimensiona si configura asa cum solicita clientul. Ele sunt versatile, putand functiona ca anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici, etc.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Daca aveti nevoie de garaj, puteti sa ne contactati pentru containere garaj din profile metalice. Ele pot fi izolate si neizolate si pot avea doua dimensiuni: 6x3x2,5 si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate veni gata asamblat si pregatit pentru utilizare. Este posibila personalizarea unui container de garaj prin vopsirea sa in anumite culori si alegerea finisajelor. Se pot instala usi manuale sau automatizate.

Pentru a produce containere modulare garaje utilizam tabla zincata de 2mm profilata la rece. Acestea nu vor ceda la coroziune, fiind grunduite si vopsite. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa, grinzi de lemn, vata minerala de 100mm si tabla cutata alba, iar peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0,5mm.

Ambele dimensiuni de containere de garaj prezinta usa Horman, vopsita pe ambele parti. Este o usa basculanta, fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale. Se completeaza containerele cu instalatie electrica si usa automatizata. La containerul garaj izolat de 7x3x2,5m se insereaza si fereastra batanta din tamplarie PVC, precum si usa pietonala.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt atenti in procesul de montaj al containerelor de garaj. Acesta nu va produce reziduuri si nu va provoca daune spatiului de instalare. Garajul este solid si fixam elementele cu suruburi si sudura. Nu vor fi necesare alte finisaje. Pentru container garaj la pret convenabil, echipa noastra va sta oricand la dispozitie.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Nu este nevoie sa inchiriati sau sa achizitionati o magazie, cand exista varianta de containere modulare pentru depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin, ci si rapid de instalat si configurat. Analizati oferta noastra de containere pentru depozitare ce pot fi adaptate pentru stocarea in conditii optime a marfurilor dvs. Containerele pot fi izolate sau neizolate si pot avea latimi de 2,4 sau 3m. Lungimea lor variaza intre 3 si 12m, iar inaltimea tipica este de 2,7m.

Pentru un container magazie nu vor fi necesare lucrari regulate de renovare si intretinere, ca in cazul depozitelor clasice din caramida sau beton. Cadrul monobloc este fabricat cu tabla zincata de 2mm, profilata la rece si folosita doar la constructia de containere. Containerul modular de depozitare nu este afectat de coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn si placaj Tego 21mm.

Tavanul de container modular de magazie are tabla zincata lisa 0,5mm, grinzi de lemn, vata minerala 1000mm, tabla zincata cutata. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Ambele variante de containere au usa in doua canate si pot fi completate cu toalete, prize, ferestre, corpuri de iluminat. Este de la sine inteles ca pretul pentru containere modulare pentru magazine creste odata cu numarul de accesorii adaugate, dar ramane mai mic decat cel al magaziilor din caramida sau beton.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Indiferent de tipul de produse comercializate, puteti sa folositi ca si magazin containerele pentru magazin. Baie, aer conditionat, echipamente specifice produselor comercializate sunt cateva dintre completarile care se pot aduce containerelor tip magazin. In timp, aceste containere modulare pentru magazine pot fi extinse prin adaugarea de noi containere, reconfigurate la interior pentru a se obtine zone noi. La nevoie, ele pot fi demontate si mutate in locatii noi. Dispunem de utilajele necesare unor astfel de lucrari pentru orice container tip magazin.

Este posibila echiparea de container modular de magazin in functie de domeniul dvs de activitate. Astfel, un container magazin poate functiona ca si magazin alimentar, de piese auto, de produse de beauty, produse bio, patiseri, plafar, confectii textile, etc. Avem materialele si experienta pentru a instala container magazin de imbracaminte, carmangerie, pet shop, magazin apicol si multe altele.

Putem dimensiona si configura containerul de magazin in functie de dorintele clientului si normele de igiena impuse de domeniul de activitate. Containerele de magazin pot fi personalizate prin instalarea de sigla luminoasa, placarea peretilor de exterior si interior, alegerea finisajelor si a vopselelor pentru anumite elemente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru cei interesati de investitii profitabile pentru activitatile lor comerciale, propunem folosirea de containere comerciale ca si spatii de prezentare a produselor. Va propunem containere comerciale durabile ce pot fi completate cu echipamentele si accesoriile specifice activitatii dvs comerciale.

Un container de spatiu comercial se dimensioneaza in functie de preferintele clientului. Fiind containere personalizate, containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt alegeri perfecte pentru comerciantii cu amanuntul care isi prezinta produsele in fata clientilor.

Cu structura trainica si design personalizabila, containerele sunt utile in numeroase proiecte. Ele sunt sigure si functionale atat in proiectele cu caracter temporar, cat si in activitatile permanente. Ieftine si montabile chiar si in cateva ore, containerele sunt excelente alegeri pentru afacerile comerciale mici si mijlocii.

Containerele modulare comerciale pot avea instalatii, materiale si delimitari pentru a proteja in conditii optime marfurile dvs. Ele pot fi imbinate pentru a rezulta spatii comerciale mai mari, dar si reconfigurate la interior pentru a se obtine zone cu functii noi. Containerele pot avea latime de 2,4 sau 3m, lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7. Se completeaza cu instalatii electrice, ferestre, toalete si alte echipamente specifice activitatii comerciale pe care le gazduiesc.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt folosite si adaptate pentru a deveni gelaterii, baruri, restaurante, restaurante de tip fast-food. In functie de necesitatile clientului, se utilizeaza containere monobloc sau modulare. Putem personaliza containerele Horeca prin includerea de suprafete mari vitrate, terase, pereti basculanti, coperinte, bazine pentru colectarea apei reziduale. Peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, in timp ce peretii de interior se pot placa cu rigips. Este posibil sa vopsim cu vopsea lavabila, sa adaugam lambriuri si parchet. Daca doriti, putem vopsi anumite elemente in culorile precizate si chiar instala sigla luminoasa pentru restaurantul dvs.

Se pot folosi containere monobloc, dar si containere modulare daca se doreste suprapunerea sau se anticipeaza o extindere dupa catva timp. Pentru pereti se folosesc panouri sandwich, iar pentru ventilatie se insereaza geamuri mici. Tamplaria este excelenta si containerele Horeca pot avea diverse tipuri de usa, de deschidere. Cabina de dus, boiler electric, accesorii pentru echipamente High-tech, prize, lumini, aer conditionat, sisteme de incalzire sunt cateva dintre multele aditii ce se pot realiza la containerele Horeca.

Containere cafenea

Containere cafenea

Cafenelele, fie ele mobile sau fixe, pot functiona la fel de bine si in containerele cafenea, nu doar in constructiile clasice din caramida sau beton. Containerul cafenea poate avea dimensiunile dorite; configurarea spatiului o putem realiza pentru o functionare cat mai eficienta a activitatilor specifice cafenelelor. Un container modular bar poate avea aer conditionat, sisteme de incalzire, piese de mobilier specifice cafenelelor.

Completam containerul de cafenea cu ferestre si usi termopan in dimensiuni diverse. Aceste echipamente ajuta la optimizarea activitatilor de cafenea, confortul clientilor si eficienta angajatilor. Urmarim ca sa instalam un container de cafenea ce indeplineste normele si standardele de igiena si siguranta.

Containerele de cafenea pot fi impartite pentru a se obtine zone cu functii diverse: spatii de depozitare, zone de servit masa, grupuri santare, etc. Va sugeram sa completati containerele de cafenea cu rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese cu chiuvete si raft, mese intarite, ice maker, usi, mese cu rafturi mobile, ice maker, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca sunteti la debutul unei afaceri de tip fast-food sau doriti sa cresteti afacerea curenta, analizati folosirea de containere fast-food ca si spatii pentru activitatea dvs. Aceste containere comerciale pot fi echipate si configurate pentru ca activitatile specifice de fast-food sa aiba loc eficient pentru angajati si confortabil pentru clienti.

Ne procuram materialele, accesoriile si echipamentele de la producatori de renume, pentru a fi siguri ca structurile noastre containere fast-food rezista cat mai mult in timp. Pentru containere modulare fast-food, puteti apela oricand la echipa noastra. Montam in containere aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi si ferestre termopan in variate dimensiuni. Compartimentam containerul fast-food asa cum va este cel mai util. Daca folosim containere modulare, le vom putea transforma, extinde, reconfigura si chiar muta cu usurinta pentru a le adapta scopurilor noi.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier includ constructiile din containere pe nivel parter sau P+1. Folosim doar container modular de santier in dimensiune de 6,02x2,4m. Containerele de santier sunt practice in orice santier, indiferent de tipul, dimensiunea sa, numarul de muncitori. Containerele de santier pot fi configurate pentru a se obine dormitoare, birouri, dusuri, holuri, Sali de conferinte, Sali de mese, toalete, etc.

Daca doriti blocuri de containere, avem grija sa le completam cu scara de acces si cai de acces la exterior. Containerele modulare sunt dinamice si pot fi reconfigurate la nevoie. Ele sunt portabile si au preturi convenabile. Orice container santier poate fi modificat la interior pentru a se obtine zone cu functii noi, dar si extins prin adaugarea de noi containere.

In catalogul nostru se afla containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri, ansamblu din birou, vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu birou cu 4 sau 6 containere. Acolo unde este nevoie de cazarea muncitorilor, putem instala ansamblu cazare format din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere.

Container paza

Container paza

Supravegherea video a optimizat enorm securizarea institutiilor, dar prezenta paznicilor este, in continuare, necesara in multe aplicatii. Intrarile in institutii, muzee, institutii oficiale, parcarile au nevoie de paznici. Pentru confortul si siguranta acestora se pot folosi containere cabina paza. Realizate cu pereti din panouri sandwich cu miez de spuma poliuretanica, aceste containere cabine paza au temperatura uniforma.

Containerele de paza pot fi dimensionate cum este solicitat. Pentru practicalitate, ele pot avea ferestre tip ghiseu. Pentru confortul paznicilor, recomandam instalarea de aer conditionat sau sisteme de incalzire. Containerele cabina paza sunt sigure, confortabile si pot fi montate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Productivitatea muncitorilor pe santiere poate fi asigurata prin multe metode, crearea conditiilor decente pentru actiunile de ingrijire a corpului fiind una dintre ele. Analizati instalarea de containere vestiare pentru santierul dvs. Un astfel de container vestiar poate avea toate accesoriile si instalatiile regasite intr-un vestiar modern. Containerul vestiar poate avea dimensiunile impuse de santierul sau aplicatia dvs. Totodata, el poate fi delimitat la interior pentru a servi cat mai eficient scopului final.

In urma imbinarii de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se obtin containere vestiar pentru muncitorii pe santiere. Aceste containere sunt utile si pe langa terenuri de sport si piscine. Containerele vestiar pot fi configurate variat, conform destinatiilor finale. In oferta noastra se afla vestiare simple, pe care le va utiliza un singur grup de persoane, dar si mixte, pe care le vor folosi femeile si barbatii. Este posibila personalizarea de containere vestiar prin montajul de grupuri sanitare, bai, etc.

Latimea containerelor vestiar poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza de la 3 la 12m. Va propunem si alte produse, precum: vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar lungi de 12m, vestiare de barbati si femei.

Container scoala

Container scoala

Containerele sunt solide si sigure pentru a fi folosite in ridicare de scoli si gradinite. La Containere Modulare Noi, se afla containere scolare durabile si trainice care ajuta la ridicarea de scoli si gradinite la fel de sigure, trainice si confortabile precum celor din cladirile clasice cu beton sau caramida.

Folosim containere scoala pentru a crea Sali de clasa, cancelarii, sala de sport, biblioteca, sala de mese, sala de festivitati, laboratoare. Containerele modulare se pot combina pentru a ridica scoli cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, sala de sport, biblioteca. Pentru gradinite, apelam la containere modulare pentru a ridica institutii prescolare cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de mese si sala de festivitati.

Echipam containerele cu toate accesoriile si instalatiile necesare confortului, igienei si sigurantei copiilor si cadrelor didactice: sisteme de incalzire, aer conditionat, grupuri sanitare, accesorii diverse. Containerele scolare se pot monta oriunde in tara, indiferent de zona geografica. Materialele utilizate sunt usor de igienizat si rezistente la traficul intens.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Apelati la echipa noastra atunci cand doriti sa extinderi o unitate sanitara sau vreti sa obtineti una nou. Containerele sanitare pot fi dimensionate si configurate pentru a deveni unitati medicale dintre cele mai diverse. Cu ajutorul acestora putem construi: cabinete veterinare, dispensare, cabinete stomatologice, clinici medicale, farmacii, morga. Containerele modulare sanitare sunt extrem de practice si pot fi utilizate pentru a se crea zone tampon la intrarea in spitale si clinici medicale. Centrele de triaj pot fi, de asemeni, ridicate prin containere sanitare.

In situatiile speciale, precum calamitati naturale care lasa oamenii fara adapost, containerele sanitare se dovedesc a fi extrem de utile. Ele pot fi completate cu bai, grupuri sanitare, aer conditionat, boilere, dusuri, etc pentru a oferi conditii bune pentru igiena si ingrijire corporala persoanelor ramase fara adapost.

Containerele sanitare se evidentiaza cu versatilitatea lor, modificarile fiind facile. Astfel, ele pot fi usor demontate si reinstalate in locatii noi. Spatiile de la interior pot fi oricand reconfigurate pentru a se obtine zone cu functii noi. Daca se doreste extinderea spatiului, se pot adauga noi containere. Containerele sanitare sunt livrate cu instalatii pentru a fi racordate la retelele de apa, canalizare si electricitate imediat dupa montaj.

In oferta noastra se afla si containere triaj ce pot fi livrate cu aer conditionat sau radiator electric montat pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Daca sunteti interesat de constructii rapide, ieftine si usor de reconfigurat in timp, apelati la echipa de la Containere Modulare Noi. Fabricam si asamblam containere monobloc si modulare pentru a va oferi structura dorita, in acord cu dimensiunile, configurarea si finisajele dorite. Nu amanati sa ne contactati pentru alte detalii!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram