Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Baile Olanesti

Containere Modulare Baile Olanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Baile Olanesti. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Constructiile clasice din caramida sau beton nu mai sunt de ceva timp singurele optiuni. Daca doriti alternative la acestea, alegeti constructia modulara, in care componentele structurii se produc in fabrica si asamblarea are loc la client. Constructia din containere modulare se poate efectua cu aceleasi materiale si in acord cu aceleasi standarde si norme ca si constructiile traditionale. Procesul de constructie este insa mult mai rapid in constructia modulara. La exterior insa, o cladire din containere modulare poate avea aceleasi detalii arhitecturale si aspecte ca si cladirea din beton sau caramida.

La Containere Modulare Noi va propunem containere monobloc si modulare pentru a construi structuri cu grade variate de complexitate. Cum mai mult de 60% din procesul de productie are loc in interiorul fabricii, conditiile meteo nu mai impacteaza procesul de constructie si riscul unor intarzieri este minim. Totodata, materialele folosite la containere sunt uscate si constructia finala nu va mai prezenta umiditate. Producerea containerelor la interior mai are si beneficiul sigurantei, riscul aparitiei de accidente la locul de munca fiind mult diminuat.

Structurile din containere modulare pot avea acelasi aspect, detalii si specificitati ca si cladirile ridicate traditional din caramida sau beton. Este posibila proiectarea containerelor modulare astfel incat ele sa se imbine cat mai placut estetic si practic cu celelalte structuri si cladiri. Intrucat tehnicienii de la Containere Modulare Noi sunt meticulosi, imbinarile containerelor modulare nu vor fi niciodata la vedere.

Toate aceste detalii se vor reflecta si in costurile finale pentru constructiile din containere modulare. Acestea vor fi intotdeauna mai ieftine decat constructiile clasice cu beton sau caramida. Este drept ca numarul de niveluri, gradul de complexitate pentru configurarea spatiului, accesoriile si instalatiile montate vor afecta pretul final pentru constructiile din containere modulare, dar acestea vor fi mereu mai convenabile la pret decat variantele clasice. Mentionam ca este posibila suprapunerea containerelor, dar numai pana la 4 niveluri.

In ceea ce priveste complexitatea constructiilor din containere modulare, amintim ca aceasta variaza extrem de mult. Astfel, prin folosirea de containere monobloc sau imbinarea de containere modulare se pot obtine de la structuri simple (cabine de paza, vestiare) pana la structuri complexe (organizari de santiere, scoli si chiar spitale).

Containerele modulare se pot echipa cu instalatii si accesorii pentru a fi racordate imediat dupa montaj la retelele de canalizare, apa, electricitate, Internet, cablu TV. Structurile supraetajate se completeaza cu scari interioare, dar se pot instala si scari exterioare. Versatilitatea acestor structuri este un atu esential, reconfigurarea spatiului, extinderea si relocarea fiind posibile cu usurinta.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare au dimensiuni diverse si pot fi imbinate pentru a rezulta constructia solicitata. Compus din podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica, un container modular permite configurarea spatiului pentru a fi folosit atat ca fast-food stradal, cat si ca spital.

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla containere modulare cu latime de 2,4 si 3m, dar si multiplii lor 4.8/6, 7.2/9 etc. Containerele au lungime pornind de la 3m si ajungand pana la 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. In functie de constructia finala solicitata, putem proiecta si imbina containerele modulare necesare. Va incurajam sa acordati atentie sporita dimensiunilor finale dorite pentru constructia dvs pentru a putea produce containerele modulare la dimensiunile impuse de proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca proiectul dvs nu impune pe viitor alaturarea de noi module, vom utiliza containere monobloc. De multe ori, spatiul oferit de un container monobloc este suficient pentru nevoile dvs. Containerele monobloc se utilizeaza ca si structuri independente si nu permit imbinarea cu alte module.

Containerele monobloc se folosesc in constructiile pe un singur nivel. Cu structura metalica profilata la rece, aceste containere se monteaza repede si usor. Containerele monobloc pot deveni case, anexe si extinderi de gospodarii. Utilitatea lor se extinde dincolo de domeniul rezidential, ele putand fi adaptate si utilizate in domeniul comercial ca si restaurante, cafenele, baruri, containere pentru depozitare, etc. Cabine de paza, centre de informare turistica, toalete publice sunt printre aplicatiile din domeniul public in care se folosesc cu succes containerele monobloc.

Daca proiectul dvs impune supraetajarea sau daca anticipati extinderea structurii la un moment dat, apelati la echipa noastra de la Containere Modulare Noi pentru constructii din containere modulare. Acestea se utilizeaza la scara larga si permit supraetajarea pana la 4 niveluri. Containerele modulare se pot imbina, suprapune, alatura, rezultand structuri din cele mai complexe.

Intrucat utilizam panouri sandwich, ridicarea unei constructii din containere modulare se deruleaza repede—un container sandwich poate fi fabricat si intr-o singura zi. Panoul sandwich are invelisuri metalice intre care se afla un material termoizolant (spuma poliuretanica de cele mai multe ori). Containerul panouri sandwich este versatil si utilizabil in numeroase aplicatii.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Pentru containere amenajate conform nevoilor si preferintelor dvs, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Producem si montam containere modulare la cheie in dimensiunile impuse de proiectul dvs. In multe aplicatii, un container amenajat cu instalatiile si accesoriile impuse de aplicatie poate fi aditia esentiala pentru confortul celor care il folosesc.

Amintim ca putem echipa un container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile dorite: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica, etc. Containerele modulare pot fi combinate pentru a ridica structura solicitata. Indiferent de constructia dorita (casa de vacanta, vestiare, cabine de paza, spitale, scoli, gradinite, adaposturi temporare pentru oamenii ramasi fara adapost dupa calamitati naturale), se poate apela la containerele modulare.

Un container echipat cu accesoriile, echipamentele impuse de activitatile pe care le va gazdui va oferi acelasi nivel de confort precum o cladire clasica din beton sau caramida. Pentru containere la cheie, apelati astazi la Containere Modulare Noi. Producem si instalam containere modulare pentru a oferi constructia dorita, in configurarea ideala pentru desfasurarea activitatilor de la interior.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Pentru ca exista containere tip casa pe structura metalica, va puteti muta in casa dorita mai repede decat intr-o constructie traditionala cu beton sau caramida. Containerele modulare pentru case se pot finaliza pe un singur nivel sau pana la 4 etaje. Toate echipamentele, accesoriile si instalatiile regasite in casele traditionale (jaluzele exterioare, aer conditionat, sisteme de incalzire) vor fi intalnite si in casele modulare containere la cheie.

Containerele modulare stil casa au beneficii numeroase, care atrag cei mai multi clienti. Mai ieftine decat constructiile clasice, containerele casa se ridica mult mai repede si pot fi configurate la interior asa cum doriti—acestea sunt cele mai evidente calitati, insa. Un container casa este izolat termic si temperaturile sunt uniforme la interior. Eficienta energetica pentru un container modular tip casa este remarcabila, nevoia utilizarii aerului conditionat vara si a sistemelor de incalzire vara fiind mult diminuata. Spre exemplu, pentru podea se foloseste un material cu un coeficient termic inalt, in timp ce miezul peretilor sandwich este realizat cu material termoizolant de diferite grosimi.

Imbinarea containerelor de casa nu produce reziduuri si este blanda cu mediul. Procesul de instalare pentru containerele modulare case nu dureaza mult si, la nevoie, se pot realiza reconfigurari, extinderi si chiar re-locari pentru containere. Intrucat tehnicienii nostri sunt extrem de meticulosi, imbinarea de case modulare containere la cheie nu va fi vizibila si casa din containere arata la fel de atragator ca si o casa clasica din beton sau caramida. Va puteti alege chiar si finisajele si culorile de vopsea pentru exterior si diverse elemente componente de container tip casa. Contactati-ne cu incredere pentru alte detalii despre containerele modulare tip casa.

Container cu terasa

Container cu terasa

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla nu doar containere ce pot fi imbinate, ci si containere care pot functiona ca si structuri de sine statoare. Pentru spatiile de relaxare din afara casei va propunem, in acest sens, containerele cu terasa.

Containerul terasa poate fi realizat in configuratia dorita si la dimensiunile impuse de curtea dvs. Puteti alege intre containerul terasa acoperita si terasa descoperita. Va puteti alege culoarea pentru exterior pentru ca terasa sa se integreze cat mai armonios in curtea dvs. Acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada se poate monta ulterior.

Intr-un container terasa se pot monta intrerupatoare, prize in stalpii de colt, corpuri de iluminat, tablou de sigurante pentru spatiul umed de pe tavan. Containerul terasa este versatil, de aceea el poate fi utilizat si ca statie de autobuz, spatiu de pauza la sedii de firme, loc de parcare pentru biciclete, gradina acoperita.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca sunteti interesat de constructii rapide si ieftine, va propunem containere locuinta la preturi mai mult decat atragatoare. Spre deosebire de cladirile clasice, aceste containere pentru locuit se ridica rapid, simplu si nu au intarzieri la finalizare. Containerul locuinta modulara cu pret mic poate fi configurat conform nevoilor familiei dvs. Orice instalatie, echipament, accesoriu intalnit intr-o casa clasica poate fi montat si intr-un container pentru locuit. Confortul si siguranta dintr-un container de locuit le egaleaza pe cele din casa clasica. In plus, un container de locuit are pret mult mai mic decat o casa clasica.

Incet si sigur, containerele modulare locuibile urca in topul constructiilor preferate de catre clienti. In timp ce unii clienti aleg containerul modular pentru pretul sau mic, altii sunt convinsi de versatilitatea inalta a acestuia. Un container modular de locuit poate fi usor transformat, reconfigurat si chiar mutat—aceste calitati nu se intalnesc la constructiile clasice cu beton sau caramida! Cand se doreste modificarea de containere modulare pentru locuit, intarzierile si cheltuielile neprevazute sunt absente, ceea ce nu este cazul la constructiile clasice.

Un container de locuit este solid si trainic, datorita materialelor din care este compus. El are planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata ce protejeaza de umezeala. Apa nu se va aduna pe acoperis, intrucat se integreaza un canal de drenare. Containerele pot sa fie foarte variate ca aspect, intrucat putem efectua diverse lucrari in acest sens. Astfel, putem insera pereti de lemn, caramida, aparenta, rigips, corpuri de iluminat, spoturi; ornamentarea se poate efectua cu diverse materiale.

Daca doriti, putem suprapune containerele pana la 4 etaje. Containerul locuit la comanda se poate completa cu sisteme de incalzire, aer conditionat, dus, bai, instalatii diverse. Analizati pe indelete oferta noastra de containere de locuit la pret convenabil. Aspecte precum marimea structurii, complexitatea acesteia si a configurarii, numarul de etaje joaca rol hotarator in costul final pentru containerul pentru locuit.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Un container de locuit cu baie poate fi o completare esentiala in multe aplicatii. Putem folosi doar 1 container, dar avem instrumentele si materialele necesare pentru a realiza constructii din 2, 3, 4 sau mai multe containere. Apelam la cei mai buni producatori pentru a ne procura instalatiile, accesoriile pe care le montam in containerele de locuit cu baie.

Peretii containerelor sunt fabricati cu panouri sandwich si ei contribuie la uniformizarea temperaturilor ambientale. Panourile au miez din material termoizolant, cu grosimi intre 60 si 1000mm. Casele din container au eficienta energetica remarcabila.

Analizati varianta de container de locuit cu baie intrucat este ieftin, usor de instalat si practic. O casa container cu grup sanitar are in componenta 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 convector (1000W), 1 cabina de dus, 1 boiler electric, 1 oglinda. Pentru pereti utilizam panouri sandwich cu izolare de spuma poliuretanica (groasa de 40mm). Montam in containerul de locuinta cu toaleta usa si ferestre oscilo-batante din tamplarie PVC, precum si priza dubla si corp de iluminat.

In catalogul nostru avem container de locuit cu toaleta, ai carui pereti sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa si ferestrele oscilo-batante sunt din tamplarie alba de PVC, iar containerul se completeaza cu instalatie de lumina si priza dubla. 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda si un vas WC se afla in componenta instalatiei sanitare.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Analizati oferta noastra de containere bucatarie in dimensiuni prestabilite. Producem containere in dimensiunile solicitate si putem suprapune containere de bucatarie pana la 4 etaje. Prin montajul de accesorii, echipamente si configurarea impusa de activitatile specifice din bucatarie, aceste containere devin la fel de eficiente, sigure si confortabile ca si bucatariile din cladirile clasice.

Pentru fabricarea de containere de bucatarie folosim schelet metalic profilat la rece cu panouri sandwich poliuretan. Utilizam tabla zincata dublu faltuita si vata minerala de sticla si membrana hidroizolatoare pentru izolare. Aceste detalii de constructie si materialele utilizate dau izolare fonica si termica pentru containerele bucatarie.

Montam in containerul de bucatarie instalatie electrica, tablou de sigurante automat (la interior), ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, prize duble, instalatii de iluminat, intrerupatoare. Spatiul de containere de bucatarie va fi delimitat oricand din nou pentru a se realiza zone pentru activitati noi. Containerele pot fi mutate in noi locatii, atat pe suprafete plane, cat si suprafete inclinate. Contactati-ne pentru informatii suplimentare.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Santierele si atelierele de productie sunt aplicatiile care beneficiaza cel mai mult in urma montajului de containere modulare birou. Configurarea eficienta si bine planificata a containerelor de birouri poate sa optimizeze performantele angajatilor. La Containere Modulare Noi va propunem containere tip birou la preturi atractive, cu instalare rapida si configurare facila.

Un container birou din module prefabricate poate influenta modul de desfasurare a activitatilor. Intr-un container birouri se pot crea zone cu functii distincte: spatii de sedinta, de relaxare, de lucru, etc. Instalarea de containere birou este mereu o investitie profitabila si necesara pentru santiere, oricat de mici sau de mari ar fi acestea.

Este posibila imbinarea unui container modular birou cu alte containere pentru a se mari spatiul initial. Completam containerul tip birou cu usi si ferestre din tamplarie PVC, radiatoare electrice, jaluzele exterioare, sala de mese, aer conditionat, etc. Containerele modulare se pot suprapune (nu mai mult de 4 niveluri) si completa cu scari interioare si exterioare. Apelati la echipa noastra pentru containere de birou, indiferent de zona geografica under doriti sa le insalati.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Multi clienti vor considera oportuna folosirea unui container birou cu grup sanitar. Va punem la dispozitie containere cu latime de 2,4 sau 3m si lungimi intre 3 si 12m. De cele mai multe ori se opteaza pentru inaltime de 2,7m, dar aceasta poate fi marita daca se doreste.

Containerele tip birou pot fi realizate in concordanta cu activitatile angajatilor, zonei geografice de montaj. Putem completa containerele cu vitrine, ghisee, grup sanitar, culori si finisaje solicitate de client. Grupul sanitar pentru birou are pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica (40mm grosime), ferestre si usa din tamplarie PVC. Grupul sanitar vine cu 1 corp de iluminat, 1 priza dubla, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 vas WC si un boiler electric.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Nu ezitati sa ne contactati pentru containere modulare cu baie. La Containere Modulare Noi, dispunem de containere baie pe care le putem personaliza asa cum doriti. Un container cu baie este o optiune ieftina, usor de ridicat si configurat. In campinguri, spre exemplu, un container cu baie ii va ajuta sa aiba grija de igiena si curatarea corpului.

Putem delimita spatiul unui container modular cu baie asa cum aveti nevoie. In plus, el poate veni cu instalatii pentru a putea fi racordat imediat dupa montaj la retelele de apa si canalizare. Nu este posibil montajul de container modular cu baie si dus daca nu exista aceste facilitati.

Cum montajul de container modular cu baie si dus este finalizat repede, el devine perfect pentru santiere si proiecte temporare. Daca doriti sa va renovati casa, un container cu baie si dus va asigura confortul necesar igienei si actiunilor de curatare a corpului pentru dvs si familia dvs.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Ieftine, usor de montat si personalizat, containerele cu grup sanitar sunt completari esentiale in multe proiecte. Un container cu grup sanitar poate sa fie compus din vestiare, cabine de dus, WC, chiuvete, instalatii de incalzire a apei, boilere. Echipa de la Containere Modulare Noi monteaza repede si sigur diverse containere toalete cu preturi atractive pentru cei mai multi clienti.

In containerele cu grup sanitar, temperatura ambientala este uniforma, peretii fiind realizati cu panouri sandwich care au izolatie din spuma poliuretanica. Containerul modular WC poate functiona ca toaleta[ pentru ansambluri de birouri, container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru locatii izolate (cabane montane la altitudini mari), grup sanitar pentru organizari de santier, etc. In scenariile extraordinare, precum zone afectate de inundatii sau alte calamitati naturale, cand oamenii raman fara adapost, se pot monta containere modulare cu WC. Oamenii sinistrati le vor putea folosi pentru igiena; confortul poate fi ameliorat prin instalarea de aer conditionat si de sisteme de incalzire.

Pe santiere, muncitorii nu pot fi eficienti in absenta unor solutii pentru igiena. Containerele cu chiuvete si apa curenta sunt aditii fundamentale pentru toate santierele, indiferent de numarul de muncitori, tipul sau dimensiunea santierului. Containerele cu grup sanitar sunt nelipsite pe santierele cu muncitori din alte localitati.

Tehnicienii nostri sunt experimentati si configureaza containerele modulare cu grup sanitar asa cum este solicitat de client. Versatile si utilizabile in tot felul de proiecte, containerele pot functiona ca si anexe de birouri din module container, adaposturi temporare pentru persoanele sinistrate, anexe de fabrici.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

In oferta de la Containere Modulare Noi se afla si containerele garaj, utilizabile in multe situatii. Va oferim spre achizitionare doua dimensiuni pentru containere garaj din profile metalice: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Daca doriti, putem izola containerul tip garaj si livra gata asamblat. Va puteti alege finisajele si culorile preferate pentru containerul tip garaj. Pentru mai mare functionalitate, putem monta usi manuale sau automatizate si echipamente necesare activitatilor din garaj.

Containerele modulare garaje sunt rezistente in timp, fiind fabricate cu tabla zincata de 2mm profilata la rece. Grunduirea si vopsirea lor le protejeaza de coroziune si le ajuta sa-si pastreze aspectul pentru mult timp. Tavanul este realizat cu tabla zincata lisa de 0,5mm, grinzi de lemn, tabla cutata de 0,5mm si vata minerala de 100mm.

Containerele de garaj, in ambele variante, au usa basculanta Horman, din blat de usa din tabla de otel si suprafata cu striuri verticale, vopsita la interior si exterior. Completam containerele garaj cu usa automatizata si instalatie electrica. Varianta de container garaj de 7x3x2,5m poate include fereastra batanta din tamplarie PVC si usa pietonala.

Echipele noastre sunt responsabile si preocupate ca procesul de instalare a containerului de garaj sa nu produca daune mediului de instalare. Procesul de asamblare nu va genera reziduuri si nu va modifica negativ spatiul de instalare. Va precizam ca nu vor fi necesare finisaje aditionale la containerul garaj.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca aveti nevoie de containere depozitare, analizati oferta de la Containere Modulare Noi. Ele pot fi configurate si accesorizate in functie de marfurile stocate. Montajul de container depozitare se realizeaza rapid si delimitarea se poate face pentru stocarea in conditii optime a diverselor produse. Aceste containere vin in latime de 2,4 sau 3m si lungimi de 3, 6, 9 sau 12m. Daca doriti, putem izola containerele.

In timp magaziile din caramida sau beton au nevoie de renovari si intretinere regulata, magaziile din containere nu implica astfel de lucrari in mod frecvent. Un container magazie, realizat din cadru monobloc din tabla zincata de 2mm profilata la rece va dura mult in timp. El este protejat de coroziune in urma grunduirii si a vopsirii. Pentru pardoseala se foloseste tabla zincata, vata minerala de 100mm, placaj Tego 21mm si grinzi de lemn.

Tavanul de container modular se produce cu tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn, vata minerala de 1000mm si tabla zincata lisa de 0,5mm. Pentru pereti folosim panouri sandwich cu spuma poliuretanica in strat gros de 40mm. Containerul de depozitare are usa in doua canate si poate fi echipat cu ferestre, prize, toalete, corpuri de iluminat si alte echipamente necesare stocarii optime a produselor. Costul pentru containerul modular de depozitare depinde nu doar dimensiunea, configurarea sa, ci si de accesoriile si instalatiile montate.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Nu mai amanati debutul in afaceri si cautati solutii ieftine pentru spatiul magazinului dvs. La Containere Modulare Noi gasiti containere modulare magazine cu preturi convenabile pentru cei care vor sa inceapa o afacere de mici dimensiuni sau doresc solutii de optimizare a afacerilor. Din moment ce poate fi completat cu baie, aer conditionat si toate instalatiile specifice domeniului dvs de activitate, un container magazin este ideal cand doriti sa reduceti din cheltuielile pentru spatiu. Montajul de container tip magazin se finalizeaza rapid si configurarea sa se poate realiza asa cum doriti.

Tot mai multi clienti comerciali aleg aceste containere tip magazin pentru preturile mici, timpul redus de instalare si posibilitatea modificarii lor. Astfel, prin alipirea de noi containere se poate mari spatiul initial, iar zonele pot fi reconfigurate pentru a se crea zone cu alte functii decat cele initiale. Mai mult decat atat, containerele magazin se pot reloca usor in alte locatii.

Producem containere modulare de magazin la dimensiunile dorite si delimitam spatiul eficient pentru activitatea dvs. In urma configurarii, un container poate deveni magazin de confectii, magazin de piese auto, magazin alimentar, petshop, magazin de produse cosmetice, produse bio, etc.

Urmarim ca spatiul creat sa indeplineasca maxim toate conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul activitatii dvs. Personalizarea de containere de magazin merge dincolo de dimensiuni, configurare, sau accesorii instalate. Va puteti, de asemenea, alege culorile si finisajele pentru container.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Daca suntetin interesat de un container spatiu comercial la pret atragator, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale pot avea configuratia si dimensiunile ideale pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai eficient.

Latimea acestor coontainere comerciale poate fi de 2,4 sau 3m, in timp ce lungimea variaza intre 3 si 12m. Pentru ca activitatile dvs comerciale sa se desfasoare cat mai productiv, montam toate accesoriile si instalatiile necesare: ferestre, instalatii electrice, echipamente, toalete, etc. Afacerea dvs presupune sa va prezentati produsele in fata clientului, alegeti sa folositi ca si spatiu un container comercial.

Va propunem containere comerciale de vanzare la preturi mici pentru a va putea creste profitul in afacerea dvs. Aceste containere se instaleaza in cateva ore si folosesc atat pentru activitati comerciale permanente, cat si pentru activitati comerciale temporare. Ele rezista la conditiile meteo nefavorabile si pot suporta modificari. Reconfigurarea, extinderea si chiar relocare sunt posibile fara mare dificultate.

Containere Horeca

Containere Horeca

In domeniul Horeca se pot folosi containere Horeca pentru a se obtine spatii precum cafenele, baruri, street food, gelaterii, etc. Utilizam atat containere comerciale de tip monobloc, cat si containere modulare. Containerele Horeca se pot adapta in functie de activitatile desfasurate in ele si in conformitate cu preferintele dvs. Astfel, se pot monta pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertine, bazine de colectare a apei reziduale, etc. Va puteti alege culorile pentru anumite elemente si placa peretii de exterior cu lemn sau piatra. Exista tipuri de usa diverse, tipuri diferite de deschidere—alegeti cum convine mai mult afacerii dvs! Putem chiar completa containerul cu sigla luminoasa.

Cand folosim containere modulare, putem suprapune containerele. Daca nu se urmareste suprapunerea sau extinderea pe viitor, recomandam utilizarea de containere monobloc. Putem placa peretii (din panouri sandwich) de la interior cu rigips. Daca doriti, putem decora containerul cu lambriuri, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Asiguram ventilarea acestor containere Horeca cu ferestre mici. Integrarea de prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, ventilatie, cabine de dus, incalzire, boiler ajuta la crearea confortului pentru angajati si clienti.

Containere cafenea

Containere cafenea

Alegeti containere pentru cafeneaua dvs mobila sau fixa. Indiferent de dimensiuni, putem monta repede si sigur container cafenea acolo unde aveti nevoie. Echipam containerul modular bar cu toate accesoriile si echipamentele impuse de specificul activitatilor din cafenea. Astfel, instalam aer conditionat, sisteme de ventilatie si alte echipamente necesare confortului.

Daca doriti, montam ferestre si usi termopan in diferite dimensiuni. Configurarea spatiului de container de cafenea o realizam pentru o eficienta desfasurare a activitatilor dvs. Pretul pentru un astfel de container este avantajos. Factori precum complexitatea configurarii spatiului, accesoriile si echipamentele aditionale montate, numarul de etaje vor influenta pretul final pentru containerul de cafenea.

La interior, containerul de cafenea poate fi delimitat in zone cu diverse functii: zone de servit masa, zone pentru grupuri sanitare, spatii de depozitare, etc. In functie de cerintele dvs, putem monta numeroase accesorii, precum: piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese intarite, mese cu raft mobil, mese cu chiuvete si rafturi, instalatii electrice, ice maker etc.

Container fast food

Container fast food

Daca doriti sa initiati o mica afacere de tip fas-food, luati in calcul folosirea unui container fast food ca si spatiu pentru afacerea dvs. Aceste containere comerciale se monteaza usor, rapid si configurarea lor este facila si modificabila in timp.

Tehnicienii de la Containere Modulare Noi au experienta necesara pentru a monta containere modulare fast-food cu pret convenabil pentru clienti. Dotam containerele fast-food cu echipamentele si instalatiile impuse pentru desfasurarea in conditii de igiena si siguranta a activitatilor de fast food. Ferestre din termopan, usi, sisteme de incalzire, aer conditionat sunt cateva dintre mijloacele prin care se poate personaliza containerul fast-food. Delimitam spatiul de container fast-food astfel ca activitatile dvs sa aiba loc in cel mai eficient si sigur mod.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la containerele pe nivel parter sau P+1. Utilizam doar container modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier pot fi utilizate in toate tipurile de santier, chiar daca au dimensiuni mari sau grade inalte de complexitate. Containerele pot fi configurate pentru a se obtine birouri, toalete, dusuri, Sali de mese, dormitoare, Sali de conferinta, holuri, etc.

Dispunem de echipamentele si resursele necesare pentru a ridica blocuri de containere, la care adaugam scari de acces exterioare si cai de acces. Containerul de santier permite realizarea cu usurinta de ajustari. Astfel, spatiul sau se poate mari prin adaugarea de noi containere, dar se poate efectua si o noua reconfigurare a spatiului. Daca este nevoie, containerul poate fi mutat in locatii noi. Va punem la dispozitie ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, precum si ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere. In oferta noastra se afla si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.Acolo unde se doreste cazarea muncitorilor, putem monta ansambluri de cazare cu 12, 28, 42, 56 si 70 de containere.

Container paza

Container paza

Intrarile in institutiile oficiale, banci, cladirile de birouri, precum si parcarile necesita supraveghere si de catre paznici. Pentru siguranta si confortul acestora va propunem sa instalati container cabina paza. Containerele cabina paza cu pereti din panouri sandwich asigura o temperatura uniforma, avand izolatie din spuma poliuretanica.

Realizam containere de paza la dimensiunile solicitate si le montam acolo unde aveti nevoie. Pentru confortul termic al paznicilor pe toata perioada anului, va sugeram sa apelati la instalarea de radiator electric si aer conditionat. Se pot monta ferestre tip ghiseu pentru functionalitate. Datorita constructiei si posibilitatii de utilizare a sistemelor de incalzire sau racorire, aceste containere paza pot fi utilizate in orice zona geografica.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Ameliorati productivitatea muncitorilor pe santier prin asigurarea unor conditii bune de igiena si confort. In acest sens, optati pentru montajul de containere modulare de tip vestiar. Ele pot fi configurate in functie de numarul de angajati si nevoile acestora.

Containerele vestiare pot fi folosite pe santiere, dar si la terenurile de sport si piscine. Scopul final determina configurarea containerelor vestiare. Se pot obtine containere vestiare simple (doar pentru un grup de persoane), dar si vestiare mixte (utilizate de femei si barbati). Echiparea containerelor vestiare cu grupuri sanitare, bai se poate face la solicitarea clientului.

Containerele vestiar sunt de 2,4 sau 3m latime, iar lungimea lor variaza intre 3 si 12m. In catalogul Containere Modulare Noi gasiti vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar de 12m lungime.

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare se utilizeaza si pentru constructia de gradinite si scoli. Folosim containere scolare trainice pentru a ridica institutii scolare la fel de sigure si confortabile ca si cele clasice din beton sau caramida.

Containerele scoala se pot folosi pentru a se obtine Sali de clasa, Sali de festivitati, sala de mese, cancelarii, biblioteca, laboratoare, vestiare. Instalam scoli din containere cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, cancelarie, bibilioteca si sala de sport. Gradinitele pot fi compuse din 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Pentru ca igiena, confortul si siguranta copiilor si a cadrelor didactice sa fie optime, echipam constructiile cu grupuri sanitare, instalatii de incalzire, aer conditionat. Utilizam materiale rezistente la trafic inalt, usor de igienizat.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca urmariti extinderea unei unitati medicale sau ridicarea unei structuri medicale noi, va sugeram sa luati in calcul utilizarea de containere sanitare. Containerele de la Containere Modulare Noi pot fi folosite pentru a se obtine constructii precum: cabinete stomatologice, veterinare, centre de vaccinare si testare, clinici medicale, farmacii, dispensare, morga. Pentru crearea de zone tampon la intrarea in spitale si clinici medicale, dar si pentru delimitarea de zone de triaj se poate apela tot la containere sanitare.

In scenariile extraordinare, in care oamenii raman fara adapost in urma unor inundatii sau alte calamitati naturale asemanatoare, se poate apela la containere sanitare. Acestea pot fi dotata cu aer conditionat, sisteme de incalzire, dus, grupuri sanitare, baie, etc pentru ca persoanele sinistrate sa poata avea grija de igiena corporala in conditii decente. Folosim pentru podele materiale care rezista traficului intens si se curata usor.

Daca doriti, putem modica orice container sanitar pentru a fi folosit in scopuri noi. Astfel, putem imbina alte containere pentru a mari spatiul initial, dar si realiza noi delimitari la interior pentru ca zonele noi sa se muleze mai bine pe nevoile unitatii medicale. Relocarea de containere sanitare este si ea usor de realizat. Mentionam ca aceste containere pot fi racordate la reteaua de apa, electricitate si canalizare din spital imediat dupa instalare intrucat vin echipate in acest sens. Totodata, daca doriti containere triaj, subliniem ca le putem furniza cu radiator electric sau aer conditionat gata montate pe perete.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Echipa de la Containere Modulare Noi este experimentata si determinata sa ridice structura dorita de dvs, la dimensiunile si delimitarile solicitate. Constructiile din containere modulare au preturi atractive, timp redus de instalare si un lung sir de alte calitati. Va incurajam sa ne contactati chiar azi pentru informatii suplimentare despre constructiile din containere!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram