Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Azuga

Containere Modulare Azuga reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Azuga. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Constructia de case din caramida sau beton nu mai reprezinta de multi ani singura optiune. Daca suneti interesat de alternative, luati in calcul casele modulare. Acestea sunt constructii prefabricate, compuse din sectiuni (module). Ce face special aceste constructii este faptul ca sectiunile de module sunt fabricate si asamblate direct la locatia clientului. La Containere Modulare Noi, va oferim variate containere modulare, functionale pentru aplicatii numeroase. Containerele pot fi imbinate, alaturate si supraetajate, pentru a fi realizate configuratii si structuri simple sau complexe.

Modul de imbinare si structura constructiilor din containere modulare explica de ce este nevoie de atat de putin timp pentru a se ridica structurile de acest gen. Preturile pentru constructiile din containere modulare sunt avantajoase si inferioare celor ale constructiilor clasice de caramida sau beton. Se pot utiliza module prefabricate individuale sau se pot imbina. Containerele modulare se intalnesc de la structuri simple (cabine de paza) si pana la structuri complexe, de tipul spitalelor, scolilor, organizarilor de santiere.

Desi constructiile modulare au limitari in ceea ce priveste numarul de etaje, ele neputand fi mai inalte de 4 etaje, compenseaza prin versatilitate, preturi mici, functionalitate si timp redus de instalare. Cladirile supraetajate se pot completa cu scari interioare si exterioare, iar spatiul poate fi delimitat in functie de zonele care sunt necesare. Indiferent de scopul sau tipul cladirii, Containere Modulare Noi va realiza constructia dorita din containere modulare. Ele pot include instalatii pentru a fi imediat racordate la canalizare, retelele de apa si electricitate, Internet, cablu TV, etc.

Containerele modulare prezinta multe calitati, dar versatilitatea este una dintre cele mai semnificative. Dupa montaj, containerele modulare pot suporta usor modificari. Daca se doreste, spatiul de la interior poate fi reconfigurat sau extins prin adaugarea de noi containere. Containerele modulare pot fi chiar relocate in noi locatii.

Preturile pentru structurile din containere modulare sunt mici—un alt argument in favoarea acestora! Casa din containere modulare poate deveni casa visurilor dvs, fiind nu doar rapid de instalat sau usor de configurat, ci si atractiva ca pret. Contactati-ne pentru mai multe detalii!

Dimensiunile containerelor modulare

Utilizam containere modulare de marimi diverse pentru a se putea obtine constructia dvs. In componenta unui container modular se afla stalpi de sustinere, podea, acoperis, instalatie electrica. Spatiul poate fi delimitat pentru a se obtine zone cu functii diferite. Un container poate fi folosit pentru o cafenea stradala, dar si amenajat ca vestiar cu toaleta.

La Containere Modulare Noi veti gasi diverse containere modulare cu latime de 2,4 sau 3m, dar si multiplii lor (4.8/6, 7.2/9 etc). Containerele pot avea lungime de la 3 la 12m, inaltime de 2,7m. Alegeti pe indelete dimensiunile finale pe care le doriti pentru constructia dvs din containere modulare. Odata ce stiti aceste dimensiuni, ne va fi mai usor sa decidem si sa gandim dimensiunile de containere necesare pentru proiectul dvs.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Uneori, spatiul oferit de un container este suficient pentru aplicatie, caz in care se foloseste containerul monobloc. Containerele monbloc se folosesc precum structuri independente si nu se imbina cu alte containere.

Containerele monobloc sunt recomandate acolo unde nu este necesara supraetajarea. Ele au structura metalica profilata la rece si instalarea se deruleaza repede. Containerele monobloc se intalnesc in proiecte rezidentiale, ca si anexe si extinderi de gospodarii, sau chiar case. Ele se pot folosi si in spatiul economic, precum containere pentru baruri, cafenele, restaurante, cabine de paza, containere de depozitare. In spatiul public, containerele monobloc pot functiona ca si toalete, centre de informare turistica, spatii pentru birouri, etc. Nu ezitati sa ne apelati daca sunteti interesat de containere la comanda.

Tot pe structura metalica profilata la rece sunt realizate si containerele modulare. Ele sunt, insa, gandite pentru a fi imbinate si suprapuse pentru a se obtine constructii pe mai multe etaje (maxim 4). Containerul modular la comanda in fabrica este versatil si usor de imbinat pentru a se obtine constructia dorita.

Un container cu panouri sandwich are pret atractiv si se poate fabrica in mai putin de o zi. Panoul sandwich al unui container are invelisul metalice si material termoizolant la interior. Un container sanwich se poate folosi in diverse aplicatii, de la cele mai simple proiecte pana la cele mai ample.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate ce pot fi utilizate chiar dupa montaj. In oferta noastra se afla diverse containere modulare la cheie, in dimensiunile si configuratia solicitate de clienti. Investitia intr-un container amenajat adecvat activitatilor dvs conteaza pentru eficientizare si confort.

Este posibila dotarea unui container la cheie cu toate accesoriile si instalatiile necesare: baie, dus, aer conditionat, instalatie electrica. Imbinarea de containere modulare pentru a se obtine constructia comandata de client se deruleaza rapid. Instalam eficient containere cu functii dintre cele mai diverse, de la simple cabine de paza si vestiare de piscine si pana la constructii complexe, de tipul scolilor si spitalelor.

Chiar daca instalarea este rapida, un container echipat cu instalatiile solicitate poate fi la fel de confortabil si functional ca spatiul dintr-o cladire clasica din beton sau caramida. Realizam containere la cheie in dimensiunile solicitate si delimitam spatiul de la interior pe zone cu functii diferite.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Casa visurilor nu trebuie sa presupuna luni de asteptare sau imprumuturi consistente in banca. Va sugeram sa va ganditi si la containerele tip casa pe structura metalica—ele pot avea configuratia pe care o doriti. Containerele modulare pentru case se pot ridica si pe un nivel, dar si pe mai multe etaje (nu mai mult de 4, insa). Daca se opteaza pentru constructii pe mai multe etaje, casele modulare containere la cheie vor avea scari interioare, dar si exterioare (daca se solicita). Ele vor avea toate accesoriile si instalatiile dintr-o casa clasica din beton sau caramida: aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare tip rulou, etc.

Casele traditionale nu doar se construiesc anevoios, dar sunt si complicat de renovat. Acest fapt nu se intalneste la containerele modulare stil casa, care permit cu usurinta reconfigurarea spatiului de la interior. In plus, un container tip casa poate fi marit prin alaturarea de noi container. Daca se doreste, containerul poate fi si mutat intr-un loc nou.

Containerele de casa se pot imbina pe orizontala si pe verticala, caz in care vorbim despre constructii cu mai multe etaje. Temperatura la interiorul unui container modular tip casa nu inregistreaza fluctuatii mari, datorita peretilor bine izolati. De asemenea, materialul podelelor are coeficient termic inalt, ajutand la eficienta energetica pentru casa din container. Veti folosi mai putin aerul conditionat si sistemele de incalzire in casa container, tocmai datorita eficientei energetice.

Nu este nevoie sa asteptati luni sau chiar ani pentru a va bucura de confortul oferit de containere modulare tip casa. Viteza de instalare nu stirbeste din stabilitatea si trainicia constructiei, mai ales ca folosim materiale de inalta calitate si suntem extrem de atenti in imbinarea containerelor. Containerul casa nu este trainic doar prin structura, ci si prin aspectul exterior. Intrucat este vopsit in camp electrostatic, el nu este afectat de coroziune si isi mentine aspectul mult timp. Va puteti alege finisaje si culori variate pentru casa din container. Veti afla mai multe detalii de la echipa noastra atunci cand ne veti contacta.

Container cu terasa

Container cu terasa

Oferta de la Containere Modulare Noi cuprinde diverse tipuri de containere, folosibile ca structuri independente. Avem experienta necesara pentru a executa diverse tipuri de instalare pentru a oferi clientilor structurile dorite.

In cazul in care doriti un container terasa, avem doua propuneri pentru dvs: terasa acoperita sau descoperita. Ambele tipuri de terasa au podea pentru terasa de calitate superioara si va puteti alege dintre culorile de vopsea propuse. Modelele de terasa sunt variate si pentru ca acoperisul nu este obligatoriu, iar balustrada este flexibila. Cu o inaltime de 1,1m, balustrada poate fi montata si mai tarziu—se va incadra chiar mai bine.

Containerele terasa cu acoperis au tablou de sigurante pentru spatiul umed pe tavan , corpuri de iluminat, prize in stalpii de colt, intrerupatoare. Aceste containere pot fi utilizate in numeroase aplicatii: gradini acoperite, spatii de pauza in timp liber, statii de autobuz, loc de parcare pentru biciclete.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containerele de locuit sunt ieftine, rapid de instalat si de configurat in functie de preferintele si nevoile clientului. Tot mai multi clienti aleg containerele de locuit in locul caselor traditionale din caramida si beton—mult mai scumpe, mai greu de ridicat si chiar de configurat. Un container de locuit la comanda permite usor delimitarea spatiului pe zone cu functii diferite.

Cladirile clasice din caramida si beton se dovedesc a fi nu doar scumpe, ci si greu de ridicat. De cele mai multe ori, diverse probleme apar pe parcursul constructiei unei case clasice din caramida sau beton. Finalizarea lucrarilor se poate amana cu luni, cheltuielile crescand semnificativ. Daca alegeti, in schimb, un container modular de locuit, nu va veti confrunta cu genul acesta de probleme. O casa din containere de modulare se ridica repede si nu are risc inalt pentru intarzieri sau cheltuieli neprevazute.

Se pot realiza si structuri pe mai multe niveluri prin suprapunerea de containere modulare de locuit. Asamblarea seamana cu asamblarea pieselor Lego, iar constructiile din containere locuinta sunt stabile, trainice si rezista la cutremur. Cu toate ca structurile nu pot fi mai inalte de 4 etaje, ele compenseaza prin confort si versatilitate. Ele vor avea nu doar scari interioare, ci si exterioare (la cerere). Un container locuinta modulara poate fi configurat pentru a se obtine zone cu functii distincte si utilat cu accesorii regasite si in cladirile traditionale: aparat de aer conditionat, sisteme de incalzire, bai, etc.

Aspectul unui container de locuit nu este cu nimic mai prejos decat cel al unei case clasice. Echipa de la Containere Modulare Noi nu urmareste doar imbinarea perfecta a containerelor, ci si obtinerea unor finisaje cat mai atragatoare, cu imbinari invizibile.

Locuinta din containere rezista expunerii la conditiile de meteo potrivnice si elemente naturale. Aceasta abilitate este data de materialele de fabricatie pentru containerul de locuit: planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala si acoperis din tabla zincata pentru a rezista la umezeala. Apa nu se va aduna pe acoperis datorita unui canal de drenare a apei. Acoperisul de container modular are instalatie electrica.

Containerele de locuit pot fi personalizate prin adaugarea de pereti de caramida aparenta, rigips, lemn, spoturi, corpuri de iluminat moderne. Se poate decora containerul cu materiale speciale, iar instalatia electrica se monteaza pe toate nivelurile.

Preturile pentru containerele modulare pentru locuit sunt mai mici decat cele ale cladirilor clasice. Complexitatea configurarii, numarul de niveluri al constructiei, instalatiile cu care constructia vine sunt doar cativa din factorii care vor impacta pretul final pentru containerele modulare locuibile. Pentru container de locuit cu pret atractiv, nu ezitati sa contactati echipa noastra de la Containere Modulare Noi.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Exista multe motive pentru care va incurajam sa alegeti containere de locuit pentru casa de vis. Aceasta poate presupune folosirea unui singur container, dar majoritatea caselor presupun utilizarea de 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Folosim produse de cea mai inalta calitate si realizam containere de locuit cu baie durabile si confortabile.

Temperatura la interiorul unui container ramane constanta intrucat peretii sunt din panouri sandwich grosi intre 60 si 100mm. Containerele de locuit cu baie au termoizolare excelenta de aceea nu veti folosi aerul conditionat si sistemul de incalzire continuu. Eficienta energetica a caselor din container este o alta calitate a acestora.

Consultati echipa noastra pentru un container de locuit cu baie la pret convenabil. Un container cu grup sanitar include 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 oglinda, 1 convector, 1 cabina de dus, 1 boiler electric. Peretii sunt realizati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm si folosim tamplarie PVC pentru usa si ferestrele de tip oscilo-batant. Completam containerul de locuinta cu toaleta cu priza dubla si corp de iluminat.

Daca doriti, putem instala container de locuit cu toaleta. Peretii sunt tot din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, in timp ce usa si ferestrele oscilo-batante sunt din tamplarie PVC de culoare alba. Dotam containerul cu priza dubla si instalatie de lumina. Instalatia sanitare include si 1 vas WC, 1 mobilier lavoar, 1 lavoar si o oglinda.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Oferta de containere de la Containere Modulare Noi este extrem de generoasa si include si containere bucatarie la dimensiuni prestabilite. Se pot realiza, insa, containere si la dimensiunile dorite de client. Containerele de bucatarie sunt solide, supraetajabile (pe 4 etaje) si permit instalarea echipamentelor necesare activitatilor din bucatarie. Pot fi completate cu toate elementele de bucatarie dorite, pentru a functiona la fel de bine, sigur si confortabil ca si bucatariile din cladirile traditionale.

Containerele de bucatarie au preturi atractive si egaleaza in functionalitate bucatariile din cladirile traditionale. Containerele bucatarie pot fi fabricate din schelet metalic profilat la rece cu panouri de tip sandwich poliuretan. Containerele bucatarie au tabla zincata dublu faltuita si izolare din vata minerala de sticla, precum si membrana hidroizolatoare. Toate aceste detalii explica izolarea fonica si termica oferita de containerele bucatarie.

Containerul bucatarie are ferestre PVC oscilo-batante, instalatie electrica, tablou de siguranta automat la interior, usa metalica. El poate fi echipat si cu prize duble, instalatie de iluminat, intrerupator. Daca doriti, puteti reconfigura containerele de bucatarie, extinde prin adaugarea de noi containere si chiar muta in locatii noi. Instalarea si demontarea containerelor se realizeaza rapid. Versatile si utile, containerele bucatarie se pot instala atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete inclinate.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Constructiile ridicate rapid si la preturi mici au fost mereu necesare in santiere, unde constructiile permanente sunt total inutile. Astfel, se explica, de ce constructiile din containere modulare sunt ideale pentru santiere si ateliere de productie. La Containere Modulare Noi se afla si containere birouri, care se impun cu flexibilitatea, stabilitatea, dinamismul, dar si preturile avantajoase.

Un container birou realizat din module prefabricate poate oferi mediul de lucru propice muncii eficiente pentru angajati. Intr-un container tip birou se pot crea spatii cu functii diferite: spatii de sedinta, de lucru, de relaxare, etc. Utilizarea de containere tip birou pe santiere este mai mult decat fireasca.

Containere Modulare Noi va ofera diverse modele de containere birouri. Un container modular birou ofera spatiu configurabil asa cum aveti nevoie si poate fi instalat in orice loc. Astfel, un container de birouri poate fi sala de mese, de sedinte, dotat cu usi si ferestre din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare. Se poate realiza supraetajarea containerelor, caz in care se pot instala nu doar scari interioare, ci si exterioare. Containerele de birou pot fi oricand modificate, extinse sau relocate. Ele se pot instala in orice zona geografica.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este in topul preferintelor pentru clientii nostri. El poate avea latime de 2,4 sau 3m si lungimi variind intre 3 si 12m. Inaltimea poate fi clasica sau adaptata la solicitarile clientilor (mai inalte de 2,7m).

Putem completa containerele tip birou asa cum aveti nevoie, adaptate la locatia geografica, nevoile angajatilor. Containerele pot fi echipate cu vitrine, ghisee, grup sanitar si pot fi vopsite in culorile dorite. Grupul sanitar pentru containerul birou este fabricat cu pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre oscilo-batante (600x600mm) si usa (700x2000mm) din tamplarie PVC alba. In grupul de sanitar se pot adauga 1 vas WC, corp de iluminat, priza dubla, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar, 1 oglinda, 1 cabina de dus si boiler electric (50L).

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Pentru containere modulare cu baie, nu ezitati sa consultati oferta de la Containere Modulare Noi. Echipa noastra poate instala containere baie configurate cum doriti, la preturi convenabile. Un container cu baie este o alegere inspirata pentru multe proiecte.

Spre exemplu, in locatiile de camping, un container cu baie este o investitie fireasca pentru igiena turistilor. Un container modular cu baie ofera siguranta si confortul de care au nevoie oamenii pentru actiunile de spalare si curatare. Technicienii nostri sunt experimentati si instaleaza containerul de baie cu dus astfel ca racordarea la reteaua de apa si de canalizare sa fie imediata. Nu se poate instala un container modular baie si dus daca nu exista aceste facilitati.

La interior, containerul poate fi delimitat asa cum va este mai bine. Montajul unui container modular cu baie si dus este rapid, de aceea el este ideal pentru santiere. Daca, spre exemplu, sunteti in plin proces de renovare a casei dvs, un container modular baie si dus va va ajuta sa aveti grija de igiena dvs.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi dotate cu instalatii si accesorii care sporesc confortul utilizatorilor. Astfel, in containerele modulare se pot monta: grup sanitar, WC, pisoare, vestiare, cabine de dus, instalatii de incalzire a apei, chiuvete, boilere.

Un container cu grup sanitar are peretii din panouri sandwich (cu izolatie din spuma poliuretanica la interior) si ofera o temperatura ambientala constanta. Instalarea se deruleaza rapid si acest tip container este practic in multe situatii. El poate fi container WC pentru toaleta publica, toaleta pentru ansambluri de birouri, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toaleta pentru constructii izolate (cabane montane in zone izolate), etc.

Intrucat sunt echipate cu chiuveta si apa curenta, aceste containere sunt esentiale pentru igiena si confortul angajatilor pe santiere. Containerele cu grup sanitar sunt excelente investitii pentru firmele de constructii cu muncitori originari din alte localitati. In zonele afectate de calamitati (inundatii), cand oamenii raman fara adapost se poate apela la aceste containere. Un container modular cu WC poate oferi confort persoanelor sinistrate, el fiind echipabil cu boilere, instalatii de incalzire.

Instalam containere modulare cu grup sanitar la dimensiunile solicitate si in configuratia dorita. Versatilitatea acestor containere este excelenta, ele functionand ca anexe de birouri din module container, de fabrici sau pentru adaposturile temporare pentru persoanele afectate de calamitati, muncitorii sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Suntem o companie respectabila care finalizeaza proiecte dintre cele mai diverse. Ne puteti apela cu incredere daca aveti nevoie de containere garaj. Instalam containere garaj din profile metalice in doua dimensiuni: 6x3x2,5m si 7x3x2,5m. Containerul tip garaj poate fi izolat sau neizolat si poate fi furnizat gata asamblat. Finisajele si culorile pentru un container de garaj pot fi alese de dvs. Putem realiza finisaje speciale, adauga usi manuale sau automatizate, etc.

Containerele modulare garaje sunt fabricate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite—ele nu sunt afectate de coroziune si isi mentin aspectul si structura. Pentru tavan se utilizeaza tabla zincata lisa de 0,5mm la exterior, vata minerala de 100mm, grinzi de lemn (80x22, 100x50, 100x100mm), tabla cutata alba de 0,5mm.

Containerele de garaj 6x3x2,5m, dar si cele de 7x3x2,5m au usa basculanta Horman (2450x2125mm), fabricata cu blat de usa din tabla de otel si cu suprafata cu striuri verticale, vopsita pe ambele parti. Totodata, ele pot fi echipate cu instalatie electrica si usa automatiza. La varianta de 7x3x2,5m se pot adauga, insa, si fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm) si usa pietonala.

Intrucat tehnicienii nostri sunt experimentati, procesul de instalare a containerelor garaj nu va genera reziduuri si nu va altera spatiul de instalare. Nu sunt necesare finisaje aditionale si containerul garaj cu pret atractiv este o optiune excelenta pentru multe proiecte.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Apelati cu incredere la Containere Modulare Noi si pentru containere depozitare. Un container depozitare nu este doar ieftin si usor de instalat, ci si usor de configurat la interior si echipat cu instalatiile necesare depozitarii marfurilor. In oferta noastra gasiti containere pentru depozitare de 2,4 sau 3m, cu lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m. Containerele pot fi izolate si neizolate.

Un container magazie este o investitie potrivita pentru multe proiecte. Spre deosebire de alte tipuri de constructii, el nu va necesita lucrari de reparatii sau renovari prea curand. Cadrul monobloc este fabricat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, folosita doar pentru container. Un container modular depozitare este rezistent la coroziune, fiind grunduit si vopsit. Pentru pardoseala, se utilizeaza tabla zincata cutata de 0,35mm, vata minerala 100mm, grinzi de lemn (100x100mm si 100x500mm) si placaj Tego 21mm.

Vata minerala de 1000mm, tabla zincata cutata de 0,35mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm) si tabla zincata lisa 0,5mm se utilizeaza si pentru tavanul de container modular de magazie. Peretii sunt fabricati cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm si usa containerului este in doua canate, de 2080x2250mm. Containerele pot fi completate cu prize, ferestre, corpuri de iluminat, toalete, caz in care preturile vor creste semnificativ.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Daca detineti un magazin de mici sau medii dimensiuni sau va ganditi sa incepeti o astfel de afacere, investitia intr-un container pentru magazin este un pas extrem de intelept. La Containere Modulare Noi gasiti containere tip magazin cu baie, aer conditionat, dotari care sunt de folos domeniului in care aveti afacerea. Containerele modulare pentru magazine pot fi transformate si extinse prin adaugarea de noi containere. Se poate realiza reconfigurarea la interior si puteti muta containerele modulare in locatii noi cand aveti nevoie. Putem monta, modifica si reloca orice container tip magazin.

Un container modular de magazin va fi ajustat domeniului specific afacerii dvs, pentru marfurile pe care le vindeti. El poate functiona pentru magazin alimentar, magazin piese auto, confectii textile, imbracaminte, produse de beauty, plafar, patiserie, produse bio, petshop, etc.

Putem realiza containerul de magazin in dimensiunile de care aveti nevoie, conform preferintelor dvs. El va intruni conditiile de igiena si siguranta impuse de domeniul in care activati. Containerele de magazin pot fi personalizate asa cum doriti, nu doar ca dimensiuni si configuratie, ci si ca finisaje, culori, dotari, echipamente, etc.

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Pentru containere comerciale de vanzare la preturi atractive, contactati echipa noastra de la Containere Modulare Noi. Containerele comerciale sunt durabile, de calitate superioara si echipabile cu instalatiile impuse de activitatea dvs comerciala.

Containerul de spatiu comercial vine la dimensiunile solicitate, fiind containere personalizate. Ele au latime de 2,4 sau 3m si lungime de 3, 6, 9 sau 12m si inaltimea este de 2,7m. Pot fi completate cu instalatii electrice, ferestre, toalete, accesorii specifice activitatii dvs comerciale. Daca afacerea dvs presupune sa prezentati produsele in fata clientilor, cu amanuntul, un astfel de container devine spatiul ideal pentru afacerea dvs.

Datorita structurii si designului modular, containerele comerciale sunt utile in numeroase domenii. Ele sunt optiuni excelente pentru activitatile temporare, dar si permanente. Instalarea este rapida si uneori dureaza chiar cateva ore. In ciuda instalarii rapide, containerele modulare comerciale sunt rezistente la conditiile meteo si nu se degradeaza usor. Daca doriti sa le extindeti sau sa le mutati in locatii noi, o veti putea face foarte usor.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele de tip gelaterie, street food, cafenele sunt containere Horeca. Aceste containere comerciale pot fi de tip monobloc sau modulare, in functie de solicitarile clientilor. Containerele Horeca pot fi personalizate asa cum doriti: echipate cu suprafete mari vitrate, pereti basculanti, completate prin copertine, cu bazine de colectare a apei reziduale, etc. Anumite elemente pot fi vopsite in culorile alese de client si peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra. Se pot instala chiar si sigle luminoase si se pot alege tipul de usa si de deschidere pentru aceasta.

Constructiile pot fi supraetajate prin containere modulare, dar se pot folosi si containere monobloc. Peretii sunt din panouri sandwich si interiorul poate fi placat cu rigips. Personalizarea poate include si lambriuri, utilizarea de vopsea lavabila, etc. Pentru ventilatie se pot integra la containerele Horeca ferestre mici, iar pentru functionalitate si confort se adauga prize, lumini, accesorii pentru echipamente High-tech, bucatarie, incalzire, ventilatie, cabina de dus, boiler.

Containere cafenea

Containere cafenea

Indiferent daca aveti o cafenea mobila sau fixa, puteti opta pentru folosirea de containere. Instalam container cafenea in dimensiunile dorite, echipat cu instalatiile specificate. Un container modular bar ofera confort indiferent de temperaturile exterioare, putand fi dotat atat cu aer conditionat, cat si cu sistem de ventilatie.

Avem grija sa echipam containerul de cafenea astfel incat activitatile sa se desfasoare in conditii de maxima igiena si siguranta. Putem integra ferestre si usi termopan de dimensiuni variate, dar si cu accesorii pe care le doriti. Cu cat este mai complex accesorizat containerul de cafenea, cu atat mai mare va fi pretul. Chiar si asa, el va fi mai ieftin decat constructiile clasice din caramida.

Containerele de cafenea pot fi delimitate cum aveti nevoie si se pot obtine spatii pentru grupuri sanitare, zone de servit masa, spatii de depozitare, etc. Putem adauga chiar mese cu chiuvete si raft, rafturi de depozitare, piese de mobilier, mese intarite, mese cu raft mobil, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Pentru cei interesati de deschiderea unei afaceri mici sau mijlocii de tip fast food, folosirea de containere fast food este o investitie inteleapta. Containerele comerciale sunt usor de instalat, ieftine si usor de adaptat pentru diverse domenii de activitate.

La Containere Modulare Noi, detinem experienta necesara instalarii de containere modulare fast food cu pret atractiv pentru clienti. Vom echipa aceste containere cu instalatiile necesare bunei desfasurari activitatilor din fast-food. Astfel, putem monta sisteme de incalzire, aer conditionat, ferestre din termopant, usi, etc. Spatiul in containerul fast-food va fi delimitat asa cum va este util pentru eficientizarea activitatii.

Container organizare santier

Container organizare santier

Cand vorbim despre organizari de santier, trebuie sa vorbim despre containere pe nivel parter sau P+1. In astfel de proiecte se foloseste doar containerul modular de santier de 6,02x2,4m. Containerele de santier se pot folosi in orice santier, indiferent de dimensiunea acestuia. Ele pot include dormitor, birou, toalete, dusuri, Sali de conferinte, Sali de mese, holuri, etc.

Daca se opteaza pentru blocuri de containere, le vom completa cu cai de acces si scari de acces exterioare. Containerul de santier este versatil si usor de modificat in timp. El poate fi extins prin adaugarea de alte containere, reconfigurat pentru noi functii si chiar mutat in noi locatii. In catalogul nostru veti gasi ansamblu de birou cu vestiar, depozitare si WC, ansamblu de birou cu 4 sau 6 containere, dar si ansamblu de cazare cu 14, 28, 42, 56 si 70 de containere. Avem pentru dvs si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

Acolo unde se doreste supravegherea intrarii in institutii, cabinele de paza sunt aditii esentiale. La Containere Modulare Noi gasiti container cabina paza utilizabil ca si punct de control pentru institutii, birouri, parcari, ec. Containerele cabine paza cu pereti din panouri sandwich si izolatie din spuma poliuretanica sunt confortabile si usor de echipat.

Containerele de paza se realizeaza la dimensiunile dorite si pot fi instalate oriunde. Ele pot fi completate cu radiator electric, aer conditionat, ferestre de tip ghiseu. Datorita constructiei, ele ofera confort termic sporit, chiar daca temperaturile exterioare sunt reduse sau locul de amplasare este in zone friguroase mare parte din an (la altitudini mari).

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Multe aspecte conteaza pentru productivitatea muncitorilor pe santiere si confortul este unul dintre acestea. Pentru ca angajatii de pe santier sa se simta cat mai bine, alegeti sa completati santierul cu ajutorul containerelor modulare de tip vestiar. Exista mai multe dimensiuni pentru containerul vestiar, al carui spatiu poate fi delimitat cat mai eficient pentru confortul utilizatorilor.

Echipele noastre imbina modulele prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a furniza containere vestiare confortabile pentru angajatii de pe santiere. Aceste containere sunt functionale si la piscine si terenuri de sport. Destinatia finala a containerelor este esentiala in configurarea acestora. Prin urmare, se pot monta containere vestiare simple (doar pentru un grup de persoane)si mixte (pentru femei si barbati). Containerele vestiare pot fi personalizate prin instalarea de bai, grupuri sanitare, etc.

Containerele vestiar pot sa aiba latime de 2,4 sau 3m si lungime de 12m. In catalogul nostru se afla si vestiare cu toaleta, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, vestiare cu grup sanitar (12m lungime).

Container scoala

Container scoala

Containerele modulare pot fi utilizate si pentru constructii de scoala si gradinite. Echipa de la Containere Modulare Noi foloseste containere scolare inalt calitative pentru a se ridica scoli si gradinite. Ele sunt confortabile, sigure si ofera conditii optime pentru desfasurarea activitatilor didactice.

Folosim containere scoala pentru a obtine toalete, Sali de clasa, Sali de mese, Sali de sport, vestiare, laboratoare, Sali de festivitati, cancelarie. Scolile din containere modulare pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clase, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Gradinitele din containere modulare pot avea 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Echipam containerele cu grupuri sanitare, sisteme de incalzire, aer conditionat astfel ca toti copiii si cadrele didactice sa se simta cat mai confortabil. Pentru suprafete apelam la materiale care nu sunt doar usor de curatat, ci si extrem de rezistente la traficul intens.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Extinderea unei unitati sanitare deja existente si construirea de noi unitati medicale se poate realiza rapid prin utilizarea de containere sanitare. In oferta noastra se afla containere sanitare diverse, utilizabile in constructia de cabinete stomatologice, cabinete veterinare, dispensare medicale, farmacii, centre de testare si vaccinare, morga, etc. Tot cu ajutorul acestor containere sanitare se pot crea zone de tampon la intrarea in spital, precum si zone de triaj.

In situatiile extraordinare, precum zone afectate de calamitati naturale (inundatii), cand oamenii raman fara adaposturi se poate apela la containerele sanitare. Un container sanitar poate fi echipat cu instalatii pentru confortul si igiena sinistratilor. Se folosesc materiale usor de curatat, rezistente la traficul intens.

Containerul sanitar este usor de adaptat unor nevoi noi. Astfel, configurarea de la interior se poate modifica pentru a obtine zone cu functii noi, iar spatiul poate fi marit prin adaugarea de noi containere. Daca este necesar, containerul sanitar poate fi chiar mutat in locatii noi. El vine cu instalatii, fiind gata de racordare la retelele electrice si de apa ale spitalului. Pentru cei interesati, putem livra si containere triaj care vin cu radiator electric sau aer conditionat gata montat pe pereti.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Constructiile din containere modulare sunt tot mai cautate, fiind ieftine, durabile si usor de modificat. La Containere Modulare Noi va punem la dispozitie o gama variata de containere modulare pentru a realiza constructia solicitata, in dimensiunile si delimitarile dorite. Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa apelati la echipa noastra!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram