Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Alba Iulia

Containere Modulare Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Alba Iulia. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Cei mai multi dintre noi isi doresc sa traiasca la casa, dar nu multi dintre noi au bugetul necesar ridicarii unei constructii din caramida sau beton. In plus, constructia unei case se deruleaza greoi si poate fi un motiv de stress pentru multe luni. O alternativa la casele traditionale o constituie casele din containere modulare. Aceste case presupun producerea elementelor componente intr-o parte, asamblarea facandu-se oriunde doriti sa ridicati casa.

Containere Modulare Noi va propune o gama generoasa de containere modulare care sunt utilizabile in realizarea de structuri diverse, cu grade de complexitate diferite. Ideea producerii componentelor pentru o cladire intr-o locatie si asamblarea in locatia clientului nu este noua, ci dateaza din anii 1930. Cu toate acestea, materialele au progresat uimitor, constructiile din containere modulare fiind tot mai cautate de clienti. Ele se folosesc de la orice structura, de tipul cabinelor de paza, vestiare, spatii de organizare pentru santiere si pana la scoli, gradinite si spitale.

Containerele sunt module prefabricate, utilizabile fie singure, fie in combinatie cu alte containere. Ele pot duce la realizarea de cladiri supraetajate (pana la 4 etaje), caz in care sunt completate cu scari interioare si exterioare cu platforme metalice. Containerele modulare, utilizabile in diverse proiecte, pot fi livrate cu instalatiile montate. Astfel, ele pot fi functionale imediat dupa racordarea la utilitati: canalizare, fosa septica, internet, retea electrica, cablu TV, etc.

Cum fiecare aplicatie are specificul ei, asamblam containerele pentru a se obtine spatiul in dimensiunile cerute de client. Avem in vedere sa dotam containerele cu toate accesoriile si echipamentele necesare bunei desfasurari de activitati pentru care au fost create. Nu suntem o companie de livrat containere. Ne ocupam si cu proiectarea si instalarea containerelor pentru a va oferi spatiul dorit. Preturile noastre sunt accesibile—contactati-ne pentru detalii.

Dimensiunile containerelor modulare

Containerele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine structura dorita. Ele includ podea, acoperis, stalpi de sustinere si instalatie electrica. Spatiile care se pot ridica astfel sunt extrem de variate, utilizabile in multe domenii.

La Containere Modulare Noi veti gasi containere modulare cu latime de 2,4 sau 3m, multiplii acestora 4.8/6, 7.2/9 etc. Lungimea containerelor se plaseaza intre 3 si 12m. atat timp cat stiti precis ce dimensiuni si configuratie doriti sa aiba structura dvs, va fi simplu sa imbinam containerele modulare.

Fiti sigur ca structurile ridicate din containerele noastre modulare sunt trainice, solide si usor de modificat. Daca veti dori, la un moment dat, sa le schimbati configuratia sau chiar sa le relocati, aceste demersuri vor fi facile.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Daca va este suficient spatiul oferit de un singur container, inseamna ca aveti nevoie de un container monobloc. Containerele monobloc sunt containere individuale, imbinarea lor nefiind posibila.

Realizate din structura metalica profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite chiar dupa montaj. Ele se asambleaza repede si spatiul oferit este confortabil. Aceste containere sunt ideale pentru santiere si pot lua functii de spatii pentru birou, spatii de depozitare, vestiare, dormitoare. Ele sunt termoizolate si vin in diverse marimi.

Containerele modulare, de asemeni pe structura metalica, se imbina ca si piesele de joc LEGO. Un container modular poate fi la fel de primitor ca si o casa clasica pe caramida, dar asamblarea lui se realizeaza mult mai rapid. Pentru orice tip de container modular la comanda, nu ezitati sa ne contactati.

Containerul cu panouri sandwich este una dintre cele mai rapide metode de a va bucura de un spatiu solid, confortabil, la pret mic. Panoul sandwich are in mijloc un material termoizolant si, pe parti, invelisuri metalice. Panourile sandwich nu fac parte din categoria materialelor de structura, dar pentru aplicatiile in care se doreste o structura instalata si in cateva ore, containerul sandwich este cea mai populara solutie.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Contactati-ne cu incredere pentru containere amenajate, gata de a fi folosite. Executam containere modulare la cheie, in dimensiunile si cu specificatiile dorite. Un container amenajat asa cum va doriti poate oferi confortul regasit si in cladirile traditionale, ridicate in mult mai mult timp si la preturi mai mari.

Fie ca va doriti un container utilat cu baie, dus, instalatie electrica, etc, va putem oferi un container la cheie asa cum aveti nevoie. Containerele modulare pot fi imbinate si combinate pentru a obtine o gama variata de spatii de locuit, de la case de vacanta la adaposturi temporare pentru sinistrati si locuinte complexe cu caracter permanent.

Doar pentru ca alegeti sa folosit un container echipat cu toate utilitatile pe care le gasiti intr-un spatiu traditional, nu inseamna ca faceti vreun compromis de la calitatea vietii si confortul personal. Va incurajam sa considerati achizitionarea de containere la cheie, disponibile in numeroase configuratii si adaptabile la nevoile oricarei familii.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Putem instala containere tip casa pe structura metalica, in configuratia solicitata. Containerele modulare pentru case pot fi pe un singur nivel, dar si pe mai multe etaje (maxim 4). Casele modulare containere la cheie pot veni cu multe accesorii (aer conditionat, jaluzele exterioare, radiatoare electrice), iar modelele supraetajate sunt completate cu scari exterioare si interioare.

Unul dintre beneficiile majore ale acestor containere modulare stil casa este acela ca locuintele pot fi modificate usor, pentru a se implini noi nevoi ale locatarilor. Astfel, compartimentarea si reconfigurarea unui container tip casa sunt cum nu se poate mai simple. Suprafata de locuit poate fi marita in timp prin adaugarea de noi containere.

Asamblarea containerelor se poate realiza si pe orizontala si pe verticala, caz in care se obtine supraetajarea. Peretii unui container modular tip casa sunt bine izolati, astfel ca o astfel de casa este eficienta energetica; confortul termic este bun tot anul, indiferent de locatia geografica.

Containerele modulare tip casa se instaleaza rapid, dar aceasta nu inseamna ca nu sunt solide. Ele nu isi pierd aspectul, fiind vopsite in camp electrostic ce le protejeaza de coroziune. Va putem furniza case modulare cu instalatiile necesare racordarii imediate la retelele de apa, electricitate si canalizare.

Folosim materiale de la furnizori de renume pentru a fi siguri de durabilitatea structurilor. Podelele sunt fabricate din materiale cu un coeficient termic inalt—un alt detaliu care conteaza pentru confortul termic in casa modulara. Finisajele si culorile casei din container pot fi asa cum va doriti.

Container cu terasa

Container cu terasa

La Containere Modulare Noi veti gasti diverse containere ce pot functiona si ca structuri independente. Tipurile de executie sunt diverse si venim in intampinarea nevoilor si solicitarilor clientilor in ceea ce priveste dimensiunile si aspectele structurilor finale.

Daca va doriti un container terasa, puteti alege intre terasa acoperita si cea descoperita. Fiecare dintre aceste variante are podea pentru terasa calitativa si puteti alege culoarea structurii. Acoperisul este optional iar balustrada este flexibila, ceea ce genereaza cateva modele de terase. Echipam containerele terasa cu acoperis cu tablou de siguranta pentru spatiul umde pe tavan, corpuri de iluminat, prize in stalpii de colt, intrerupatoare. Containerele terasa pot servi si ca statii de autobuz, gradini acoperite, loc de parcare pentru biciclete, spatii de pauza in timp liber, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Daca va ganditi sa locuiti la casa, dar va ganditi ca dureaza prea mult construirea ei sau ca nu aveti un buget suficient de generos, va oferim containere de locuit, usor de configurat si ajustat. Containerele de locuit cu pret convenabil si timp redus de instalare sunt tot mai cautate de clientii care doresc sa se bucure de o casa cat mai repede. Un container de locuit la comanda poate oferi spatiul mult visat si realizat conform dorintelor si nevoilor clientului.

Stim ca ridicarea unei case traditionale este un proces anevoios, costisitor, in care fiecare etapa, de la fundatie si pana la finisarea peretilor si acoperisului poate aduce intarzieri si provocari neasteptate. Cu un container modular de locuit, procesul de constructie nu este doar mai rapid, ci si mai simplu si mai sigur, cu risc minim pentru intampinarea unor probleme.

Containerele modulare de locuit pot fi realizate si pe etaje, rezultand structuri similare caselor traditionale cu etaj. Durabilitatea pentru containerele locuinta este remarcabila, containerele modulare putand fi suprapuse in sistem LEGO pana la 4 etaje, fara a prezenta risc pentru siguranta. Aceste containere pentru locuit pot fi completate cu scari exterioare, aparate de aer conditionat, bai. Indiferent de configuratia dorita, ea poate fi realizata cu un container locuinta modulara.

Un container de locuit poate fi la fel de sigur si de calitativ asemeni unei case traditionale. La Containere Modulare Noi, accentul cade pe rezistenta unui container locuit—el nu se va deteriora in timp, chiar si in urma expunerii pentru mult timp la vreme potrivnica.

Realizat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de sticla si decorabil cu diverse materiale, un container pentru locuit poate avea acoperis din tabla zincata pentru a fi protejat impotriva umezelii. El nu va retine apa, avand un canal de drenare a apei. Acoperisul unui container modular de locuit este prevazut cu instalatie eletrica, ce poate fi adaugata si la camerele suprapuse. Conform destinatiei finale, containerele pot fi echipate cu lemn, pereti din rigips, caramida aparenta, spoturi si corpuri de iluminat moderne.

Containerele modulare pentru locuit completate cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor avea preturi mai mari decat cele neechipate.. Complexitatea acestora si numarul de niveluri pe care vor fi instalate vor conta in pretul final pentru containerele modulare locuibile. Chiar si asa, un container locuinta modulara are pret incomparabil mai mic decat o locuinta traditionala. Contactati-ne oricand pentru a afla informatii suplimentare despre un container de locuit cu pret atractiv pentru cei mai mult dintre clienti.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Configurarea pentru containerele de locuit se poate realiza in functie de preferintele dvs; puteti alege containere individuale sau structuri din 2, 3, 4 sau mai multe module de locuit. Materialele pentru produsele noastre sunt de calitate superioara si ne straduim ca instalarea sa fie perfecta. Putem furniza containere de locuit cu baie in diferite ansambluri, cu instalatiile si accesoriile dorite de dvs.

Confortul termic pe tot parcursul anului este unui bun, containerele de locuit cu baie fiind termoizolate. Panourile sandwich conteaza in acest sens, datorita structurii lor. Cu astfel de casa, iarna nu va fi nevoie sa utilizati continuu sistemul de incalzire si vara casa va ramane racoroasa si in absenta folosirii continue a aerului conditionat. Veti consuma mai putina energie pentru a incalzi sau racori containerul de locuit, eficienta energetica fiind un alt argument pentru a opta pentru o astfel de locuinta.

Va punem la dispozitie container de locuit cu baie. O casa container cu grup sanitar va cuprinde 1 lavoar cu 1 mobilier de lavoar, 1 vas WC, 1 cabina de dus, 1 oglinda, 1 convector (1000W) si un boiler electric (50L). peretii sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestrele oscilo-batante au tamplarie din PVC de 600x600mm, iar usa este de PVC 700x2000mm. Containerul de locuinta cu toaleta poate fi echipat si cu priza dubla si corp de iluminat.

O alta optiune pentru dvs este containerul de locuit cu toaleta, construit cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. El are ferestre oscilo-batanate din tamplarie PVC 600x600mm, usa din tamplarie PVC 700x2000mm, priza dubla si instalatie de iluminat. Instalatia sanitare cuprinde 1 lavoar, 1 vas WC, 1 mobilier lavoar si 1 oglinda. Tamplaria din PVC are culoarea alba, iar pentru peretii interiori, exteriori si cadru se foloseste vopsea RAL 9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Containere Modulare Noi va pune la dispozitie containere bucatarie la dimensiuni prestabilite sau realizate conform cerintelor clientului. Aceste spatii ofera confortul dorit pentru bucatarie, pentru a realiza activitatile specifice in siguranta si eficient. Containerele de bucatarie au structura solida si pot fi supraetajate pana la 4 etaje. Ele pot fi realizate pe comanda si pot fi configurate si pozitionate cu elemente de bucatarie la interior. Ajustam containerele de bucatarie la functionalitatea dorita si spatiul disponibil, intrucat structura containerelor permite instalarea containerelor in locatii diverse.

Va oferim containere bucatarie la preturi convenabile, echipate precum bucatariile clasice, asa cum aveti nevoie. Containerele bucatarie sunt realizate din schelet metalic profilat la rece, pe care sunt montate panouri de tip sandwich poliuretan, compartimentabile conform nevoilor clientului. Fabricate din tabla zincata dublu faltuita si izolate la interior cu vata minerala de sticla, aceste containere bucatarie au membrana hidroizolatoare, asigurand izolare fonica si termica, cu un confort similar bucatariilor traditionale.

Containerul bucatarie vine cu ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatie electrica si tablou de siguranta automat la interior. In container se mai afla prize duble, intrerupator, instalatie de iluminat. Containerele de bucatarie pot suporta modificari prin adaugare de noi corpuri, dar pot fi si demontate sau realocate. Ele pot fi demontate rapid, instalate pe suprafete drepte sau inclinate. Prezinta rezistenta la cutremure si sunt practice pentru diverse proiecte.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Pentru solutii rapide si economice pentru spatii de birouri, echipa Containere Modulare Noi propune firmelor de constructii si ateliere sa recurga la containere birouri. Acestea sunt confortabile, versatile, dinamice, ieftine si rapid de montat—multe dintre aceste calitati nu se regasesc la constructiile traditionale din lemn.

In urma combinarii de module prefabricate, se poate obtine un container birou care sa ajute la buna desfasurare a activitatilor de birou. Un container tip birou poate fi astfel delimitat incat sa ofere spatii de sedinta sau de relaxare, spatii de lucru, etc. acestea sunt motive pentru care in organizarea de santier containerele tip birou sunt alegeri populare.

Catalogul de la Containere Modulare Noi include containere birouri diverse. Un container modular birou se poate amplasa in orice tip de locatie, fara a se sacrifica ergonomia. Versatilitatea unui container de birouri este un atu important, el putand deveni sala de mese, sala de sedinta, etc. poate fi echipat cu ferestre, usi din tamplarie PVC, aer conditionat, radiatoare electrice, jaluzele exterioare tip rulou. Daca este supraetajat, va fi echipat cu scari interioare si exterioare. Intrucat colaboram doar cu furnzori de incredere, vom crea un spatiu de birou economic si confortabil indiferent de locatia geografica si conditiile meteo.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou se afla in topul preferintelor pentru clientii nostri. Aceste containere au latime de 2,4 sau 3m si lungimi cuprinse intre 3 si 12m. pentru inaltime, se poate opta pentru cea clasica, de 2,7m, dar sunt posibile si inaltimi mai mari de atat. Va oferim si containere demontabile, flat-pack.

Containerele tip birou pot fi realizate asa cum doriti, cu finisajele si culorile solicitate. Pot fi completate cu vitrine, ghisee, grup sanitar, etc.

Grupul sanitar pentru containerul birou este realizat cu pereti din panouri sanwhic cu spuma poliuretanica de 40mm, ferestre din tamplarie PVC 600x600mm (oscilo-batante), usa din tamplarie PVC 700x2000mm. Grupul sanitar este dotat cu priza dubla, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 vas WC, 1 lavoar, corp de iluminat, 1 cabina de dus, boiler electric (50L). Tamplaria PVC este alba, iar peretii si cadrul sunt acoperiti cu vopsea RAL 9002.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Apelati la Containere Modulare Noi pentru containere modulare cu baie la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautare de containere baie la preturi competitive, cu numeroase calitati si amortizare in timp, apelati cu incredere la echipa noastra.

Un container cu baie este o investitie excelenta pe termen lung ce asigura confort sporit in cadrul actiunilor de curatare a corpului. Montabil in locuri special amenajate pentru a fi folosit de turistii aflati in camping, un container modular cu baie poate oferi confortul necesar desfasurarii activitatilor de spalare si curatare. Personal specializat va proceda la instalarea unui container de baie cu dus, fiind necesara racordarea la reteaua de apa si de canalizare. Este necesar sa existe in zona astfel de facilitati pentru a putea utiliza containerul modular baie si dus.

Se poate configura containerul asa cum doriti, conform nevoilor si preferintelor dvs. Containerul modular cu baie si dus poate fi montat si demontat rapid si sigur. Acest tip de container este ideal pentru a fi folosit de muncitori pe santiere, clienti, persoane care au nevoie de o constructie provizorie pe durata constructiei unei case.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi dotate cu instalatiile si accesoriile regasite in spatiile traditionale. Astfel, in containerele modulare cu grup sanitar, sau Wc, se pot instala pisoare, vestiare, cabine de dus, instalatii de incalzire a apei, boilere, chiuvete.

Fabricat cu pereti din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica, un container cu grup sanitar se monteaza repede si in configuratia dorita de client. Echipa noastra monteaza container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizare de santier, precum si toalete pentru locatiile izolate (cabane montane) si ansambluri de birouri.

Confortul in aceste containere este excelent, ele fiind dotate cu chiuveta si apa curenta. Containerele cu grup sanitar sunt optiuni economice pentru firmele de constructii ai caror muncitori sunt din localitati diverse. Un container modular cu WC este folosibil si in scenariile extraordinare, de tipul inundatiilor care lasa oamenii fara adapost. Intrucat containerele pot fi completate cu instalatii de incalzire si boilere, ele sunt solutii de incredere pentru igiena sinistratilor, refugiatilor.

Dimensiunile si compartimentarea containerelor modulare se pot realiza in functie de solicitarile clientului. Ele pot functiona precum anexe de birouri din module container la fabrici, adaposturi temporare pentru sinistrati sau muncitori.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Realizam containere garaj din profile metalice izolate si neizolate, la dimensiuni de 6,00x3,00x2,5m, respectiv 7,00x3,00x2,50. Containerul tip garaj prezinta aceeasi structura clasica de container integral finisat, gata asamblat pentru a fi livrat. Orice container de garaj, fie el izolat sau nu, poate fi finisat pe tonuri variate de culori, cu usi manuale sau automatizate, finisaje interioare speciale, etc.

Toate elementele sunt fabricate cu grija pentru a fi transportate usor si sigur la locatie. Containerele modulare garaje sunt realizate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite pentru rezistenta inalta la coroziune. Tavanul este fabricat din tabla zincata lisa de 0.5mm la exterior, grinzi lemn (80x22, 100x50 si 100x100mm), vata minerala 100mm si tabla cutata alba de 0.5mm. Peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0.5mm.

Echipam containerele de garaj 6x3x2.5m cu usa basculanta Horman 2450x2125mm, realizata din blat de usa din tabla de otel, suprafata cu striuri verticale si vopsita pe ambele parti. Acest container poate fi personalizat cu instalatie electrica si usa automatizata.

Containerele garaj izolate de 7x3x2.tm au acelasi specificatii, la care se adauga fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm). In plus, aceste containere pot fi completate, pe langa usa automata si instalatie electrica si cu usa pietonala.

Asamblarea containerelor garaj nu genereaza resturi de materiale de constructie si mediul de instalare nu suporta modificari. Se folosesc suruburi sau sudura pentru fixarea elementelor, integritatea garajului fiind protejata. Nu este nevoie de alte finisaje. Consultati-ne oricand pentru un container garaj la pret mai mult decat avantajos.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Pentru containere depozitare durabile, ieftine si sigure, consultati oferta de la Containere Modulare Noi. Spatiul intr-un container depozitare poate fi delimitat asa cum doriti, dar si echipat cu instalatiile si accesoriile necesare de stocarea in siguranta a marfurilor dvs. va propunem diverse contanere pentru depozitare, izolate si neizolate, cu lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, inaltime de 2,7m si latime de 2,4 sau 3m.

Un container magazie este durabil si trainic si nu are nevoie de lucrari de renovare si reparatii frecvente. Cadrul monobloc este fabricat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece (se foloseste doar la containere). Rezistenta unui container modular la coroziune este inalta, el fiind grunduit si vopsit. La pardoseala din tabla zincata cutata de 0,35mm se mai folosesc vata minerala 100mm, grinzi de lemn (100x500mm si 100x100mm), precum si placaj Tego 21mm.

Tavanul unui container modular de magazie are tabla zincata lisa de 0,5mm, vata minerala de 100mm, tabla zincata cutata de 0,35mm si grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm). La pereti se folosesc panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm. Usa unui container este in doua canate si are ca dimensiuni 2080x2250mm. Pentru preturi suplimentare, se pot dota containerele si cu prize, ferestre, corpuri de iluminat si toalete.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

Realizam si instalam containere pentru magazin, indiferent de domeniul in care activati. Va punem la dispozitie containere tip magazin cu aer conditionat, cu baie, dotari specifice industriei magazinului dvs. Va propunem containere modulare pentru magazine ce pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri, demontate si chiar relocate. Folosim utilaje speciale cu macara si personal instruit pentru a transporta, instala, modifica si reloca orice container tip magazin.

Va puteti alege un container modular de magazin personalizat domeniului in care activati: alimentar, confectii textile, comert, beauty, infrumusetare, plafar, magazin piese auto, etc. Dispunem de experienta si materialele necesare pentru a realiza container magazin apicol, dulceturi, carmangerie, magazin de imbracaminte, magazin alimentar, patiserie, pet shop, produse bio, terasa etc.

Dimensiunile pentru containerul de magazin depind de preferintele clientului si respecta normele de igiena, siguranta prevazute in domeniul de activitate. Forma finala pentru proiecte este decisa la comanda, fiecare dintre containerele de magazin realizate fiind unice din punctul de vedere al marimii, echiparilor, finisajelor, etc. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru mai multe detalii

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Indiferent de domeniul comercial in care activati, puteti apela cu incredere la echipa noastra pentru containere comerciale. Va propunem diverse containere comerciale, trainice, avantajoase ca pret si dotate asa cum aveti nevoie pentru afacerea dvs. vom dota containerele comerciale astfel incat activitatile dvs sa se desfasoare cat mai eficient.

Un container de spatiu comercial va avea dimensiunile precizate de dvs—Containere Modulare Noi are o gama larga de containere modulare personalizat. Ele sunt solutii pentru agentii comerciali care isi prezinta produsele direct in fata clientilor.

Containerele sunt astfel construite incat sa poata fi folosite cu succes in numeroase situatii. Aceste containere sunt sigure, indiferent ca vorbim despre activiati comerciale permanente sau temporare. Furnizam si instalam containerele repede si va puteti bucura de un nou spatiu comercial in cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt realizate din materiale durabile, care ajuta la protejarea marfurilor de factorii exteriori si interior. Containerele pot fi combinate pentru a se mari spatiul comercial, dar si mutate in noi locatii. Latimea containerelor poate fi 2,4 sau 3m, inaltimea este de 2,7m si lungimea poate fi de 3, 6, 9 sau 12m. containerele pot fi completate cu toalete, ferestre, instalatii electrice, accesorii specifice domeniului dvs de activitate.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Puteti alege sa instalam containere Horeca cu pereti basculanti, suprafete mari vitrate, copertina, bazin pentru colectare ape reziduale. De asemenea, diverse elemente pot fi vopsite in culorile solicitate, peretii de exterior pot fi placati cu lemn sau piatra, pot fi instalate sigle luminoase, etc.

Folosim containere modulare sau monobloc si spatiile rezultate pot fi supraetajate. Peretii sunt din panouri sandwich, iar compartimentarea se realizeaza conform solicitarilor dvs. La interior, se poate placa cu rigisp, adauga lambriuri, parchet, vopsi cu vopsea lavabila, etc. Se pot adauga si extensii de tipul peretilor basculanti, terase, copertine.

Containerele Horeca pot avea si geamuri mici pentru ventilatie, iar tamplaria este de calitate superioara. Pot fi montate prize, lumini, accesorii pentru echipamente high-tech. Puteti alege tipul de usa, de deschidere, precum si accesoriile de tipul cabina de dus, boiler electric, bucatarie, incalzire, ventilatie, aer conditionat.

Containere cafenea

Containere cafenea

Pentru localuri mobile, dar si fixe de cafenea, va propunem sa analizati oferta noastra de containere. Putem crea si instala un container cafenea in dimensiunile solicitate, cu dotarile impuse. Un container modular bar poate fi echipat cu sisteme de incalzire sau aparate de aer conditionat, pentru ca spatiul obtinut sa fie confortabil indiferent de anotimp.

In containerul de cafenea pot fi integrate ferestre si usi termopan cu diverse dimensiuni. Toate aceste accesorii vor conta pentru desfasurarea activitatii in conditii adecvate, respectand normele de igiena si siguranta impuse. Costurile pentru un container de cafenea sunt convenabile si influentate de accesoriile cu care vor fi echipate.

Compartimentam containerele de cafenea asa cum aveti nevoie, cu diverse anexe: grupuri sanitare, spatii de depozitare, zone de servit masa. Pot fi adaugate piese de mobilier, rafturi de depozitare, mese cu chiuvete si raft, mese cu raft mobil, mese intarite, ice maker, instalatie electrica, perete, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Afacerile mici de tip fast-food pot beneficia major prin desfasurarea activitatii comerciale in containere fast food. Daca doriti sa incepeti o afacere de tip fast-food de mici dimensiuni, va propunem sa analizati containerele comerciale de la Containere Modulare Noi. Ele sunt de cea mai buna calitate si realizate conform specificatiilor dvs, in conditii de igiena excelenta.

Folosim materiale inalt-calitative si garantam pentru durabilitatea si siguranta produselor noastre finale. Putem crea si instala rapid si sigur containere modulare fast-food cu pret convenabil. In containere pot fi montate aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire, usi, ferestre termopan in dimensiuni variate. In plus, containerul fast-food poate fi compartimentat asa cum impune activitatea dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarile de santier se refera la constructii din containere pe nivel parter sau P+1. Ele impun mereu utilizarea containerului modular de santier cu dimensiunea 6,02x2,4m. Indiferent de dimensiunile santierului, containerele de santier pot include birou, dormitor, toalete, dusuri, holuri, Sali de mese si de conferinte, etc.

Realizam blocuri de containere, cu scara de acces exterioara si cale de acces. Orice container santier poate fi reconfigurat cu usurinta, relocat, extins—in functie de noile nevoi pentru antier. Containerele modulare asigura un grad inalt de flexibilitate in compartimentarea spatiului, pe diverse functii si sunt portabile.

In oferta noastra se afla ansamblu birou cu 4, 6 containere, ansamblu birou, vestiar, depozitare si WC cu containere, precum si ansamblu cazare din 14, 28, 42, 56, 70 de containere. Va punem la dispozitie si containere cu birou sau dormitor, dusuri si toalete.

Container paza

Container paza

Daca aveti nevoie de un ghiseu, punct de control, cabina de paza, contactati echipa de la Containere Modulare Noi pentru container cabina paza. Producem containere cabine paza cu pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este solutia ideala pentru puncte de control, paza si monitorizare permanenta a institutiilor, sediilor de birouri, sau a parcarilor.

Containerele de paza pot fi realizate in diverse dimensiuni si configuratii si pot fi instalate in orice punct de control. Ele pot include ferestre de tip ghiseu, radiator electric sau aer conditionat. Cabinele de paza vor oferi confort termic sporit indiferent de anotimp, precum si zona geografica in care se instaleaza containerele modulare.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Pentru cei interesati sa doteze santierul cu un vestiar modern si ieftin in vederea asigurarii unor conditii de munca optime, va propunem containerele modulare de tip vestiar. In oferta noastra puteti gasi usor containerul vestiar in dimensiunile dorite. El poate fi compartimentat pentru a implini cat mai eficient nevoile dvs specifice.

Prin combinarea de module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich, se pot obtine containere vestiar pentru personalul de pe santiere, terenuri de sport, piscine, etc. Containerele vestiar pot avea configurari diverse, in functie de destinatia finala a containerelor. Se pot instala vestiare simple (pentru a fi folosite de un singur grup de persoane), mixte (femei si barbati), sau vestiare personalizate cu diverse configurari (bai, grupuri sanitare, etc).

Realizam containere vestiar cu latime de 2,40 sau 3m, lungimea maxima fiind 12m. Va propunem vestiare cu toalete, vestiare cu grup sanitar, vestiare de barbati si femei, precum si vestiare cu grup sanitar de 12m.

Container scoala

Container scoala

Multi clienti se intreaba daca se pot realiza scoli sau gradinite doar din module de tip container. Echipa Containere Modulare Noi va propune containere scolare functionale, care asigura elevilor si profesorilor conditii optime desfasurarii activitatilor educationale.

Folosim containere scoala pentru a crea Sali de clasa, toalete, vestiare, Sali de mese, Sali de sport, laboratoare si cancelarie. Containele modulare pot fi imbinate pentru a se obtine configuratia dorita. Se pot obtine scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clase, cu biblioteca, sala de sport si cancelarie. Similar, pentru gradinite, se pot folosi containere modulare pentru a obtine 1, 2, 4, 6 Sali de clasa, sala de festivitati, sala de mese.

Containerele vor fi echipate cu grupuri sanitare cu apa curenta, fiind realizate cu material usor de igienizat. Confortul termic va fi sporit prin instalarea de sisteme de incalzire sau aer conditionat. Copiii vor invata in conditii bune, indiferent de vreme si zona geografica.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Daca aveti ca obiectiv extinderea unei unitati sanitare sau doriti sa realizati constructii noi repede si pentru un pret convenabil, analizati containerele sanitare. Ele pot fi utilizate pentru a se obtine unitati medicale precum: centre de testare si vaccinare, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, morga, farmacie, spatii de carantinare, etc.

Un container sanitar poate functiona si ca spatiu de carantina si cazare in situatii extraordinare. El este util si ca zona de triaj si ca zona-tampon la intrarea in unitati medicale, clinici, spitale.

Versatilitatea pentru containerul spital este o calitate esentiala; el poate fi oricand extins, ajustat si mutat intr-o noua locatie. Poate fi racordat imediat la reteaua electrica si de apa a spitalului. Containerele de triaj pot fi furnizate direct echipate cu radiatoare electrice si aer conditionat. Podeaua pentru containerul spital este rezistenta la trafic intens si usor de igienizat.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Pentru constructii rapide, sigure, versatile si economice, apelati cu incredere la Containere Modulare Noi. Va oferim o gama variata de containere si instalam containerele pentru a rezulta structura dorita, in dimensiunile precizate. Constructiile noastre vor fi configurate si accesorizate astfel incat sa indeplineasca maxim nevoile si preferintele dvs. Contactati-ne pentru detalii.


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram