Solicită ofertă: 
0772 075 948
containere modulare

Containere Modulare la Cheie pentru Locuit, Birou si Comerciale Adjud

Containere Modulare Adjud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Containere Modulare Adjud. Va oferim servicii de productie si montaj containere modulare din panouri sandwich, containere la cheie amenajate si utilate, container modular tip casa, containere modulare pentru locuit la cheie, container de locuit cu baie, container modular bucatarie, container modular tip birou, container birou cu grup sanitar, container modular baie si dus, container modular cu grup sanitar/wc, container modular tip garaj, containere modulare pentru depozitare/tip magazie, containere modulare pentru magazin, containere modulare comerciale, containere horeca, containere cafenea, container fast food, container organizare santier, container paza, container modular vestiar, containere modulare scoala/gradinita, container modular sanitar/spital.
container modular
cere oferta

Containere modulare din panouri sandwich

Containere modulare din panouri sandwich

Viata in sec XXI se deruleaza in ritm alert si cei mai multi dintre noi aleg sa se inconjoare de dispozitive care sa ne faca viata mai usoara. De la camere de supraveghere care ne ajuta sa vorbim cu animalul de companie lasat singur in casa si pana la aparatele de cafea care ne pregatesc, automat, in fiecare zi o cafea calda, ne inconjuram de tehnologii care grabesc viata noastra mai mult ca oricand. Si vrem ca totul sa se intample repede, cat mai repede, chiar daca vorbim despre ridicarea unei case sau accesarea unui site.

Daca doriti sa va mutati la casa, dar nu aveti rabdarea necesara pentru ridicarea unei case traditionale, casele din containere modulare reprezinta solutia ideala. Desi cei mai multi clienti nu stiu, ideea realizarii de componente pentru o casa si asamblarea lor in alta locatie nu este deloc noua, ci exista chiar din sec XIX. Astazi, tehnologia este extrem de populara si este utilizata la scara larga pentru a se ridica o varietate mare de structuri: depozite, cabine de paza, fast-food, magazine comerciale, case, scoli si gradinite, spatii de organizare a santierelor si chiar spitale.

Containerele sunt module prefabricate ce pot fi folosite singure sau imbinate pentru a se obtine structurile dorite. Containerele modulare sunt versatile, usor de transportat, de modificat pentru a se obtine noi configuratii. Daca se doreste, ele pot fi usor demontate si instalate in noi locatii. Ridicarea unei structuri din containere modulare este rapida si mult mai ieftina decat ridicarea unei structuri din caramida, beton, etc.

Cu ajutorul modulelor container se pot ridica si cladiri cu etaje, prin integrarea de scari interioare sau exterioare cu platforme metalice. Containere Modulare Noi va ofera o gama generoasa de containere pentru diverse structuri si cladiri. Livram aceste containere echipate cu instalatii, fiind nevoie doar de racordarea la canalizare, apa, cablu TV, fosa septica, retea electrica, Internet, etc.

Venim in intampinarea nevoilor si preferintelor clientilor si realizam ansambluri de containere in dimensiunile impuse de locatie. Ne straduim sa includem toate accesoriile si specificatiile necesare pentru succesul proiectul dvs. nu suntem o simpla companie de livrare de containere, ci o echipa inimoasa si creativa. Impreuna cu dvs, vom crea si instala structura din containere modulare asa cum doriti si aveti nevoie.

Dimensiunile containerelor modulare

Pentru a se crea spatiul solicitat, se imbina containerele modulare. Acestea includ podea, stalpi de sustinere, acoperis, instalatie electrica. Se pot obtine spatii functionale in diverse domenii de activitate.

In catalogul nostru se afla containere modulare cu urmatoarele dimensiuni: 2.4 sau 3m, precum si multiplii lor: 4.8/6, 7.2/9 etc. Va puteti alege lungime pentru containere modulare intre 3 si 12m—realizarea spatiului dorit este mai facila cand stiti de ce dimensiuni aveti nevoie.

Containerele modulare de la Containere Modulare Noi sunt solide, rezistente in timp si versatile. Ele pot fi extinse, reconfigurate si chiar relocate.

Containere modulare monobloc

Containere modulare monobloc

Uneori, pentru a obtine spatiul de care aveti nevoie, nu trebuie folosit decat un container, caz in care apelam la containerul monobloc. Containerele monobloc reprezinta containere individuale si nu pot fi imbinate cu alte containere.

Realizate din structura metalica profilata la rece, containerele monobloc pot fi folosite imediat dupa instalare. Asamblarea lor se deruleaza rapid si mediul este propice desfasurarii de numeroase tipuri de activitati. Intrucat ele pot fi folosite imediat dupa montaj, containerele monobloc sunt ideale pentru santiere. Aceste containere sunt termoizolate si ofera spatii confortabile pentru vestiare, birou, spatii de depozitare, dormitoare, etc. realizam repede si montam containere la comanda, conform specificatiilor precizate.

Amintind de jocurile LEGO prin asamblare, containerele modulare sunt fabricate din structura metalica profilata la rece. Cu un container modular va puteti bucura de acelasi confort ca si o casa traditionala, dar nu va trebui sa asteptati luni de zile pentru a va muta in casa. va stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre cum un container modular la comanda este solutia ideala daca doriti o casa solida, ieftina si rapid de instalat.

Pentru a obtine structuri confortabile in timp record, fara a compromite din confort, containerul cu panouri sandwich este o optiune viabila pentur multi. Un panou sandwich cuprinde un miez din material termoizolant si invelisuri metalice pe ambele parti. Luati in calcul un container sandwich din panouri sandwich pentru a obtine structura dorita in timp scurt.

Containere la cheie amenajate si utilate

Containere la cheie amenajate si utilate

Va incurajam sa analizati utilizarea de containere amenajate pentru a fi utilizate imediat. Realizam containere modulare la cheie, in dimensiunile solicitate si cu accesoriile stabilite. Va asiguram ca un container amenajat corespunzator egaleaza, prin confort, stabilitate, functionalitate, chiar si cladirile ridicate din caramida sau beton.

Apelati-ne cu incredere pentru un container la cheie asa cum va este util; el poate fi completat cu baie, instalatie electrica, dus, etc. pentru a obtine spatiile solicitate, putem imbina containerele modulare in mod variat. Ele pot fi configurate pentru a deveni orice de la adaposturi temporare pentru sinistrati si pana la locuinte solide permanente.

Veti surprins sa vedeti ca un container dotat cu toate utilitatile obisnuite poate fi la fel de confortabil si securizant ca unul dintr-o cladire clasica din beton sau caramida. Containerele la cheie sunt solutii excelente pentru numeroase proiecte, fie ele de ordin comercial sau rezidential.

Container modular tip casa

Container modular tip casa

Proiectam si montam containere tip casa pe structura metalica in configuratia dorita si la dimensiunile solicitate. Containerele modulare pentru case pot avea un singur nivel, dar pot fi si supraetajate prin adaugarea de scari exterioare sau interioare. Casele modulare containere la cheie pot fi dotate cu diverse accesorii: aer conditionat, jaluzele exterioare tip rulou, radiatoare electrice, etc.

Una dintre calitatile esentiale pentru containerele modulare stil casa este versatilitatea; structurile realizate pot fi oricand modificate pentru a se obtine alte configuratii. Un container tip casa permite compartimentare conform nevoilor dvs; in timp, el poate fi insa extins si reconfigurat.

Containerele de casa se pot asambla atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru supraetajare. Peretii unui container modular tip casa sunt izolati, confortul termic la interior fiind bun pe toata perioada anului.

In ciuda vitezei de ridicare, containerele modulare tip casa pot sa dureze mult in timp. Aceste structuri nu-si pierd aspectul si stabilitatea; fiecare container casa este vopsit in camp electrostatic pentru a-si mentine aspectul, iar asamblarea se face minutios, pentru maxim de stabilitate. Putem livra casele modulare cu toate instalatiile si nu este nevoie decat de racordarea lor la reteaua de apa, electrica si la canalizare.

Folosim materiale de la distribuitori certificati si produsele sunt durabile si inalt calitative. Podelele sunt fabricate cu materiale cu un coeficient termic inalt si confortul termic este excelent, chiar daca temperaturile exterioare sunt reduse. Putem realiza casa din container in culori si cu finisaje variate.

Container cu terasa

Container cu terasa

Containerele pot functiona si ca structuri independente. Echipa de la Containere Modulare Noi realizeaza tipuri diverse de executie pentru a oferi clientilor structurile solicitate. Daca sunteti interesat de un container terasa, apelati la echipa noastra. Putem realiza terasa acoperita sau descoperita. Putem completa modelele cu podea pentru terasa de calitate superioara; puteti alege culoarea preferata pentru vopsa.

Acoperisul este optional si balustrada este flexibila, de aceea montajul terasei poate sa se finalizeze cum doriti. Balustrada poate fi montata separat pentru a se adapta cat mai bine. Putem completa containerele terasa cu acoperis cu tablou de sigurante pentru spatiul umede pe tavan, prize in stalpii de colt, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Containerele terasa pot functiona si ca statii de autobuz, gradini acoperite, loc de parcare pentru bicicleta, spatii de pauza in timp liber, etc.

Containere modulare pentru locuit la cheie

Containere modulare pentru locuit la cheie

Pentru cei care isi doresc sa traiasca la casa, dar nu au rabdarea si bugetul necesare ridicarii unei case traditionale din caramida sau beton, solutia ideala vine de la containere de locuit. Cu un pret mai mult decat atractiv si timp de instalare redus, containerele de locuit sunt tot mai populare printre clienti. Un container de locuit la comanda poate fi casa mult dorita, compartimentata asa cum clientul specifica.

Stim ca ridicarea unei case traditionale este un proces anevoios, costisitor, in care fiecare etapa, de la fundatie si pana la finisarea peretilor si acoperisului poate aduce intarzieri si provocari neasteptate. Cu un container modular de locuit, procesul de constructie nu este doar mai rapid, ci si mai simplu si mai sigur, cu risc minim pentru intampinarea unor probleme.

Containerele modulare de locuit pot fi realizate si pe etaje, rezultand structuri similare caselor traditionale cu etaj. Durabilitatea pentru containerele locuinta este remarcabila, containerele modulare putand fi suprapuse in sistem LEGO pana la 4 etaje, fara a prezenta risc pentru siguranta. Aceste containere pentru locuit pot fi completate cu scari exterioare, aparate de aer conditionat, bai. Indiferent de configuratia dorita, ea poate fi realizata cu un container locuinta modulara.

Un container de locuit poate fi la fel de sigur si de calitativ asemeni unei case traditionale. La Containere Modulare Noi, accentul cade pe rezistenta unui container locuit—el nu se va deteriora in timp, chiar si in urma expunerii pentru mult timp la vreme potrivnica.

Realizat cu planseu din tabla zincata dublu faltuita, vata minerala de stical si decorabil diverse materiale, un container pentru locuit poate avea acoperis din tabla zincata pentru a fi protejat impotriva umezelii. El nu va retine apa, avand un canal de drenare a apei. Acoperisul unui container modular de locuit este prevazut cu instalatie eletrica, ce poate fi adaugata si la camerele suprapuse. Conform destinatiei finale, containerele pot fi echipate cu lemn, pereti din rigips, caramida aparenta, spoturi si corpuri de iluminat moderne.

Containerele modulare pentru locuit completate cu instalatie sanitara si instalatie electrica vor avea preturi mai mari decat cele neechipate.. Complexitatea acestora si numarul de niveluri pe care vor fi instalate vor conta in pretul final pentru containerele modulare locuibile. Chiar si asa, un container locuinta modulara are pret incomparabil mai mic decat o locuinta traditionala. Contactati-ne oricand pentru a afla informatii suplimentare despre un container de locuit cu pret atractiv pentru cei mai mult dintre clienti.

Container de locuit cu baie

Container de locuit cu baie

Containerele de locuit pot fi configurate asa cum aveti nevoie si pot fi individuale sau realizate din 2-3-4 sau mai multe module de locuit, realizabile cu dotarile specificate. Folosim materiale de cea mai inalta calitate si colaboram cu producatori respectabili pentru a va oferi un spatiu de locuit la standarde cat mai inalte. Livram containere de locuit cu baie in variate ansambluri, cu dotarile specificate de dvs.

Intrucat containerele de locuit cu baie sunt termoizolate, confortul termic este inalt, indiferent de anotimp. Panourile sandwich utilizate au grosimi intre 60 si 100mm si contribuie la eficienta energetica a casei dvs. Astfel, vara, nu va fi nevoie sa folositi in exces aparatul de aer conditionat, in timp ce iarna, veti folosi sistemul de incalzire moderat. Energia necesara incalzirii sau racirii locuintei este minima, dar confortul este maxim.

Daca doriti, puteti aleger container de locuit cu baie. O casa container cu grup sanitar include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavopar, 1 oglinda, 1 cabina de dus, 1 boiler electric (50L) si un convector (1000w). Peretii containerului sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, tamplaria pentru usa este de PVC de 700x2000mm, in timp ce tamplaria pentru ferestre este din PVC de 600x60mm, cu mecanism oscilo-batant. Un container de locuinta cu toaleta vine cu corp de iluminat si priza dubla.

Va oferim si container de locuit cu toaleta, realizata din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, cu usa din tamplarie PVC (700x2000mm), ferestre din tamplarie PVC (600x600mm, de tip oscilo-batante) si are instalatie de iluminat precum si priza dubla. Instalatia sanitara include 1 vas WC, 1 lavoar, 1 mobilier lavoar si o oglinda. Culoarea tamplariei PVC este alba, in timp ce culoarea peretilor interiori, exteriori si a cadrului este RAL 9002.

Container modular bucatarie

Container modular bucatarie

Containere Modulare Noi va pune la dispozitie containere bucatarie la dimensiuni prestabilite sau realizate conform cerintelor clientului. Aceste spatii ofera confortul dorit pentru bucatarie, pentru a realiza activitatile specifice in siguranta si eficient. Containerele de bucatarie au structura solida si pot fi supraetajate pana la 4 etaje. Ele pot fi realizate pe comanda si pot fi confugurate si pozitionate cu elemente de bucatarie la interior. Ajustam containerele de bucatariela functionalitatea dorita si spatiul disponibil, intrucat structura containerelor permite instalarea containerelor in locatii diverse.

Va oferim containere bucatarie la preturi convenabile, echipate precum bucatariile clasice, asa cum aveti nevoie. Containerele bucatarie sunt realizate din schelet metalic profilat la rece, pe care sunt montate panouri de timp sandwich poliuretan, compartimentabile conform nevoilor clientului. Fabricate din tabla zincata dublu faltuita si izolate la interior cu vata minereala de sticla, aceste containere bucatarie au membrana hidroizolatoare, asigurand izolare fonica si termica, cu un confort similar bucatariilor traditionale.

Containerul bucatarie vine cu ferestre PVC oscilo-batante, usa metalica, instalatie electrica si tablou de siguranta automat la interior. In container se mai afla prize dubla, intrerupator, instalatie de iluminat. Containerele de bucatarie pot suporta modificari prin adaugare de noi corpuri, dar pot fi si demontate sau realocate. Ele pot fi demontate rapid, instalate pe suprafete drepte sau inclinate. Prezinta rezistenta la cutremure si sunt practice pentru diverse proiecte.

Container modular tip birou

Container modular tip birou

Numeroase firme de constructii si ateliere de productie interesate de solutii rapide si ieftine pentru spatii de birouri pot beneficia de containere birouri de la Containere Modulare Noi. Exista numeroase avantaje aduse de containerele modulare birouri, precum: confort, flexibilitate, dinamis, dar si preturi convenabile, mai ales prin comparatiea cu constructiile traditionale din beton, caramida si lemn.

Prin combinare de module prefabricate, se poate obtine un container birou confortabil si sigur, propice desfasurarii unor activitati specifice de birou. Un container tip birou permite crearea de spatii de lucru, de sedinta sau de relaxare, conform conditiilor precizate. De aceea, in mod frecvent, pentru organizarea de santier, se opteaza pentru containere tip birou.

La Containere Modulare Noi veti gasi containere birouri intr-o gama variata de modele. Un container modular birou poate fi montat aproape oriunde si poate avea structura perfecta pentru un spatiu de lucru ergonomic si eficient. Un container de birouri poate functiona ca sala de sedinta, sala de mese, poate avea scari interioare sau exterioare dupa supraetajare, poate fi echipat cu ferestre si usi din tamplarie PVC, aer conditiona, jaluzele exterioare tip rulou, aer conditionat si radiatoare electrice. Utilizam doar materiale de calitate superioara, de la furnizori autorizati care garanteaza pentru realizarea unui spatiu de birou ergonomic si economic, indiferent de anoptimp si zona geografica de instalare.

Container birou cu grup sanitar

Container birou cu grup sanitar

Containerul birou este cel mai popular produs printre clientii nostri. Aceste containere au dimensiuni de la 3 la 12 m lungime si 2.4, 3m latime. Din punctul de vedere al inaltimii, configuratiile pot fi clasice, dar si conform preferintelor clientilor, pentru inaltimi mai mari de 2.7m. Se poate opta pentru containere demontabile (flat-pack).

Containerele tip birou pot fi personalizate prin integrarea de grupuri sanitare, construite in functie de locatia geografica. Aspectul lor exterior si interior poate avea nuante variate si containerul poate fi echipat cu vitrine, ghisee, etc.

Grup sanitar pentru containerul birou este alcatuit din pereti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, usa din tamplarie PVC de 700x2000mm si ferestre din tamplarie PVC 600x600mm, de tip oscilo-batant. Grupul sanitar vine cu priza dubla, corp de iluminat, 1 vas WC, 1 lavoar, 1 oglinda, 1 mobilier lavoar, 1 cabina dus si boiler electric (50L). Peretii si cadrul au culoarea RAL 9002, iar tamplaria PVC este alba.

Container modular baie si dus

Container modular baie si dus

Apelati la Containere Modulare Noi pentru containere modulare cu baie la preturi avantajoase. Daca sunteti in cautare de containere baie la preturi competitive, cu numeroase calitati si amortizare in timp, apelati cu incredere la echipa noastra.

Un container cu baie este o investitie excelenta pe termen lung ce asigura confort sporti in cadrul actiunilor de curatare a corpului. Montabil in locuri special amenajate pentru a fi folosit de turistii aflati in camping, un container modular cu baie poate oferi confortul necesar desfasurarii activitatilor de spalare si curatare. Personal specializat va proceda la instalarea unui container de baie cu dus, fiind necesara racordarea la reteaua de apa si de canalizare. Este necesar sa existe in zona astfel de facilitati pentru a putea utiliza containerul modular baie si dus.

Se poate configura containerul asa cum doriti, conform nevoilor si preferintelor dvs. Containerul modular cu baie si dus poate fi montat si demontat rapid si sigur. Acest tip de container este ideal pentru a fi folosit de muncitori pe santiere, clienti, persoane care au nevoie de o constructie provizorie pe durata constructiei unei case.

Container modular cu grup sanitar/wc

Container modular cu grup sanitar/wc

Containerele cu grup sanitar pot fi echipate cu toate accesoriile si instalatiile necesare pentru confortul si igiena utilizatorilor. Aceste containere modulare pot veni cu grup sanitar, respectiv WC, cabine de dus, vestiare, pisoare, chiuvete, instalatii de incalzire a aperi, boilere.

Un container cu grup sanitar, compus din pereti din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica, este rapid si usor de instalat, conform configuratiei solicitate. Se poate monta container WC pentru toaleta publica, grup sanitar pentru organizarea pe santier, toalete pentru ansambluri de birouri, cabane montane izolate si alte constructii similare.

Astfel de containere vor asigura angajatilor, clientilor, confortul unor toalete moderne, cu chiuveta si apa curenta. Containerele cu grup sanitar sunt solutii economice pentru firmele de constructii unde sunt muncitori din diverse localitati. Un container modular cu WC poate fi util si in scenariile extreme, precum calamitatile naturale, care lasa oamenii fara adapost. Aceste containere pot fi echipate cu boilere si instalatii de incalzire, devening solutii excelente pentru igiena in comunitatile impactate de inundatii sau calamitati naturale.

Containerele modulare cu grup sanitar pot fi compartimentate si realizate in dimensiunile solicitate. Ele pot fi utilizate ca si anexe de birouri din module container, de fabrici sau adaposturi temporare pentru sinistrati sau muncitori sezonieri.

Container modular tip garaj

Container modular tip garaj

Realizam containere garaj din profile metalice izolate si neizolate, la dimensiuni de 6,00x3,00x2,5m, respectiv 7,00x3,00x2,50. Containerul tip garaj prezinta aceeasi structura clasica de container integral finisat, gata asamblat pentru a fi livrat. Orice container de garaj, fie el izolat sau nu, poate fi finisat pe tonuri variate de culori, cu usi manuale sau automatizate, finisaje interioare speciale, etc.

Toate elementele sunt fabricate cu grija pentru a fi transportate usor si sigur la locatie. Containerele modulare garaje sunt realizate din tabla zincata de 2mm profilata la rece, grunduite si vopsite pentru rezistenta inalta la coroziune. Tavanul este fabricay din tabla zincata lisa de 0.5mm la exterior, grinzi lemn (80x22, 100x50 si 100x100mm), vata minerala 100mm si tabla cutata alba de 0.5mm. Peretii sunt din tabla cutata zincata si vopsita in camp electrostatic de 0.5mm.

Echipam containerele de garaj 6x3x2.5m cu usa basculanta Horman 2450x2125mm, realizata din blat de usa din tabla de otel, suprafata cu striuri verticale si vopsita pe ambele parti. Acest container poate fi personalizat cu instalatie electrica si usa automatizata.

Containerele garaj izolate de 7x3x2.tm au acelasi specificatii, la care se adauga fereastra batanta din tamplarie PVC (500x1000mm). In plus, aceste containere pot fi completate, pe lanha usa automata si instalatie elecrtrica si cu usa pietonala.

Asamblarea containerelor garaj nu genereaza resturi de materiale de constructie si mediul de instalare nu suporta modificari. Se folosesc suruburi sau sudura pentru fixarea elementelor, integritatea garajului fiind protejata. Nu este nevoie de alte finisaje. Consultati-ne oricand pentru un container garaj la pret mai mult decat avantajos.

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Containere modulare pentru depozitare/tip magazie

Daca aveti nevoie de containere depozitare, la Containere Modulare Noi veti gasi variante durabile, economice si ieftine. Un container depozitare poate fi configurat in moduri diverse, cu accesorii si instalatii pentru a se depozita in conditii adecvate diverse tipuri de marfa. Va oferim o gama variate de containere pentru depozitare, in varianta izolata si neizolata, cu latime de 2,4m sau 3m, cu lungimi de 3, 6, 9 sau 12m si inaltime de 2,7m.

Va garantam ca va veti bucura de un container magazie pentru o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie de reparatii sau reconditionare. Cadrul monobloc este realizat din tabla zincata de 2mm, profilata la rece, utilizata doar in constructia de containere. Containerul modular depozitare este grunduit si vopsit pentru a rezista la coroziune. Se folosesc pardoseala din tabla zincata cutata de 0.35mm, grinzi de lemn (100x500mm si 100x100mm), vata minerala 100mmsi placaj Tego21mm.

Tavanul unui container modular de magazie este fabricat din tabla zincata lisa 0.5mm, grinzi de lemn (80x22mm, 100x50mm si 100x100mm), vata minerala 1000mm si tabla zincata cutata de 0.35mm. Peretii sunt realizati din panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 40mm, iar usa (2080x2250mm) este in doua canate. Fiecare dintre variantele de containere pot fi echipate, suplimentar, contra-cost, cu prize, ferestre, toalete si corpuri de iluminat.

Containere modulare tip magazin

Containere modulare tip magazin

realizam si instalam containere pentru magazin, indiferent de domeniul in care activati. Va punem la dispozitie containere tip magazin cu aer conditionat, cu baie, dotari specifice industriei magazinului dvs. Va propunem containere modulare pentru magazine ce pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri, demontate si chiar relocate. Folosim utilaje speciale cu macara si personal instruit pentru a transporta, instala, modifica si reloca orice container tip magazine.

Va puteti alege un container modular de magazin personalizat domeniului in care activati: alimentar, confectii textile, comert, beauty, infrumusetare, plafar, magazin piese auto, etc. Dispunem de experienta si materialele necesare pentru a realiza container magazin apicol, dulceturi, carmangerie, magazin de imbracaminte, magazin alimentar, patiserie, pet shop, produse bio, terasa etc.

Dimensiunile pentru containerul de magazin depind de preferintele clientului si respecta normele de igiena, siguranta prevazute in domeniul de activitate. Forma finala pentru proiecte este decisa la comanda, fiecare dintre containerele de magazin realizate fiind unice din punctul de vedere al marimii, echiparilor, finisajelor, etc. Contactati cu incredere echipa de la Containere Modulare Noi pentru mai multe detalii

Containere modulare comerciale

Containere modulare comerciale

Va oferim containere comerciale de vanzare la preturi convenabile si personalizabile la domeniul activitatii dvs. In catalogul nostru se afla containere comerciale de calitate inalta, durabile si echipate cu accesoriile solicitate de dvs. Containerele noastre comerciale pot fi complet utilate pentru diverse activitati comerciale, astfel ca acestea sa se desfasoare cat mai eficient si sigur.

Fiecare container de spatiu comercial este realizat in dimensiunile solicitate de client, containerele modulare de la Containere Modulare Noi fiind definite ca si containere personalizate. Ele sunt excelente optiuni pentru comerciantii cu amanuntul ce doresc sa isi prezinta produsele in fata clientilor, la preturi cat mai mici.

Designul modular si structura solida a containerelor le recomanda pentru numeroase aplicatii. Cu aceste containere se pot obtine experiente comerciale cu statut temporar sau permanent. Containerele se transporta si instaleaza rapid, echipele noastre putand oferi spatiul comercial dorit in cateva ore. Containerele modulare comerciale sunt fabricate din materiale ce pot proteja marfa de factorii mediului exterior, dar si la interior. Aceste containere pot fi imbinate pentru a se obtine spatii comerciale mai mari si relocate, ori de cate ori este nevoie. Containerele pot fi realizate cu latime de 2,4 sau 3m, si lungimi de 3, 6, 9 sau 12m, in timp ce inaltimea este de 2,7m. Ele pot fi echipate cu instalatii electrice, toalete, ferestre si alte accesorii impuse de domeniul activitatii comerciale desfasurate la interior.

Containere Horeca

Containere Horeca

Containerele Horeca sunt containerele comerciale, de tip gelaterie, cafenea, street food. Ele pot fi monobloc sau modulare si pot fi realizate conform cerintelor clientului. Putem personaliza containerele Horeca asa cum va doriti: cu suprafete mari vitrate, cu pereti basculanti, bazin pentru colectarea de ape reziduale, copertina, etc. Putem vopsi anumite elemente in culorile dorite, instala sigle luminoase, placa peretii de exterior cu piatra sau lemn, etc.

Spatiile pentru domeniul Horeca pot fi realizate din containere monobloc, dar si supraetajate, din containere modulare. Folosim pereti din panouri sandwich si putem delimita spatiile in configuratia dorita. In interior, pot fi adaugate lambriuri, parchet, se poate placa cu rigipsi, vopsi cu vopsea lavabila, etc. daca doriti, putem instala extensii de tipul teraselor, copertinelor, peretilor basculanti.

Putem instala geamuri mici pentru ventilatie, montate prize, lumini si chiar accesorii pentru echipamentele High-tech folosite in containerele Horeca. Puteti selecta din diverse tipuri de usa, deschideri, dar si accesorii precum: bucatarie, boiler electric, cabina de dus, aer conditionat, ventilatie, etc.

Containere cafenea

Containere cafenea

Examinati cu atentia oferta noastra de containere daca doriti localuri fixe sau mobile pentru cafenea. Putem proiecta si monta container cafenea in dimensiunile dorite de dvs. Un container modular bar poate veni cu diverse dotari, sisteme de incalzire, aparate de aer conditionat. Va rezulta un spatiu confortabil pe toata perioada anului.

Containerul de cafenea poate include ferestre si usi termopan la dimensiuni diverse. Accesoriile ajuta la desfasurarea in conditii optime a activitatii dvs, in acord cu regulile de igiena si siguranta. Pretul pentru un container de cafenea este avantajos, chiar daca se opteaza pentru adaugarea de accesorii.

Putem delimita spatiul din containerele de cafenea asa cum doriti si completa spatiile cu anexe utile: zone de servit masa, grupuri sanitare, spatii de depozitare. Putem instala si piese de mobilier, mese cu chiuvete, mese cu raft mobil, rafturi de depozitare, mese intarite, instalatii electrice, ice maker, usa, etc.

Container fast food

Container fast food

Daca aveti o afacere de tip fast-food si doriti sa progresati mai repede, cu investitii cat mai mici, luati in considerare desfasurarea activitatii in containere fast-food. In oferta Containere Modulare Noi se afla numeroase containere comerciale, excelente pentru o afacere de acest gen. Ele sunt fabricate din materiale durabile si pot sustine desfasurarea afacerii in conditii optime de igiena.

Containerele fast-food pe care vi le propunem sunt de calitate superioara, durabile si propice desfasurarii activitatilor din fast-food. Proiectam si montam repede si sigur containere modulare fast-food la preturi atractive. In containere, putem instala sisteme de incalzire, ferestre termopan, sisteme de incalzire, iar containerul fast-food poate avea compartimentarea solicitata de dvs.

Container organizare santier

Container organizare santier

Organizarea de santier cuprinde constructiile din containere pe un singur nivel sau de tip P+1. Folosim container modular de santier de 6,02x2,4m. containerele de santier pot include dormitor, birou, dusuri, toalete, Sali de conferinte, holuri, etc.

Dispunem de experienta necesara pentru a realiza blocuri de containere cu cale de acces si scara de acces la exterior. Reconfigurarea unui container santier este facila; el poate fi oricand extins, reconfigurat si chiar mutat in noi locatii. De altfel, flexibilitatea este o calitate esentiala pentru containerele modulare.

Analizati oferta noastra de containere organizare santier. Ea include ansamblu birou din 4, 6 containere, ansamblu cu birou, vestiar, depozitare si WC, dar si ansamblu de cazare din 14, 28, 42, 56 sau 70 de containere. Puteti alege si containere cu birou sau dormitor, toalete si dusuri.

Container paza

Container paza

Va punem la dispozitie container cabina paza—o varianta excelenta pentru cabina paza, ghiseu, punct de control. Instalam containere cabine paza cu pereti fabricati din panouri sandwich cu izolatie din spuma poliuretanica. Un container de paza este o solutie sigura, economica si confortabila pentru paza si monitorizare permanenta in institutii, sedii de birouri, puncte de control, parcari.

Realizam containere de paza in dimensiuni variate si configurarea se poate face in functie de nevoile punctului de control. Pot fi instalate radiator electric, aer conditionat, ferestre tip ghiseu. Astfel, cabinele de paza vor deveni spatii confortabile pe tot parcursul anului, indiferent de zona geografica de instalare si conditiile meteo.

Container modular vestiar

Container modular vestiar

Daca doriti sa oferiti muncitorilor de pe santier conditii cat mai bune, va sugeram sa instalati pe santier containere modulare de tip vestiar. Un container vestiar poate avea dimensiunile dorite si spatiul sau poate fi delimitate pentru confort sporti.

Se pot imbina module prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich pentru a se crea containere vestiar pentru terenuri de sport, piscine, personal pe santiere, etc. containerele vestiar pot sa fie impartite la interior in mod variat, in functie de rolul lor final. Astfel, se pot monta vestiare simple (utilizate de un singur grup de persoane), mixte (spatii folosite de femei si barbati), precum si vestiare personalizate cu delimitari unice (bai, grupuri sanitare, etc).

In oferta noastra se afla containere vestiar cu latime de 2,4 sau 3m si lungimi de maxim 12m. Puteti alege vestiare cu grup sanitar, vestiare cu toalete, vestiare de barbati si femei, dar si vestiare de 12m lungime cu grupuri sanitare.

Container scoala

Container scoala

Pare surprinzator, dar modulele de tip container pot fi utilizate pentru a se realiza scoli si gradinite. La Containere Modulare Noi, veti gasi containere scoala functionale ce pot fi utilizate pentru desfasurarea optima a activitatilor educationale.

Utilizam containere scoala pentru a obtine toalete, vestiare, Sali de clasa, Sali de mese, Sali de sport, cancelarii, laboratoare. Imbinam containerele modulare pentru a va oferi structura dorita. Putem ridica scoli cu 1, 2, 4 si 6 Sali de clasa, biblioteca, sala de sport si cancelarie. Utilizam containere modulare pentru a crea gradinite cu 1, 2, 4 sau 6 Sali de clasa, sala de festivitati si sala de mese.

Containerele scolare sunt completate cu grupuri sanitare cu apa curente. Ele sunt fabricate cu materiale usor de curatat si ofera confort termic sporit dupa instalarea de aparate de aer conditionat si sisteme de incalzire. Indiferent de zona geografica de instalare si conditiile meteo, scolile si gradinitele din containere modulare vor oferi confort optim copiilor, elevilor si cadrelor didactice.

Container modular sanitar/spital

Container modular sanitar/spital

Containelre sanitare constituie optiuni solide pentru a se extinde o unitate sanitara, dar si pentru a se crea structuri noi precum: cabinete veterinare, stomatologice, dispensare, morga, etc. un container sanitar poate fi modificat pentru situatii extreme, devenind zona de triaj, spatiu de carantina, cazare temporara. Pentru a se crea o zona tampon la intrarea in clinici medicale, spitale, un container sanitar este mereu o alegere inspirata.

Containerul spital poate fi configurat in functie de nevoi, extins dar si mutat in noi locatii. El poate fi dotat astfel incat sa fie racordat direct la reteaua de apa si electrica a spitalului. Putem furniza containere de triaj cu aer conditionat si radiatoare electrice instalate pe pereti. Utilizam materiale durabile, usor de curatat si rezistente la traficul intens.

Alegeti o firma de containere modulare de incredere

Containere Modulare Noi este o companie de incredere, gata sa raspunda afirmativ la solicitarile pentru noi proiecte. Suntem o echipa creativa care stie sa creeze proiectul solicitat de client. Suntem atenti la detalii si ne straduim ca produsele noastre sa fie exact ceea ce au dorit clientii nostri. In plus, avem preturi atractive si garantam pentru durabilitatea produselor finale. Contactati-ne pentru detalii chiar azi!


Cere oferta
0772 075 948
contact@containere-modulare-noi.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    containere modulare
    Containere modulare din panouri sandwich • Containere la cheie amenajate si utilate • Container modular tip casa • Containere modulare pentru locuit la cheie • Container de locuit cu baie • Container modular bucatarie • Container modular tip birou • Container birou cu grup sanitar • Container modular cu baie si dus
    © 2022-2024 - containere-modulare-noi.ro | Toate drepturile rezervate
    crossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram